כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אני מצאתי ב ebay דיסק און קי 32GB ב 15$ כולל משלוח: http://cgi.ebay.com/SANDISK-CRUZER-32GB-USB-FLASH-DRIVE_W0QQitemZ270526014836QQcmdZViewItemQQptZPCC_Drives_Storage_Internal?hash=item3efc9b6574#shId הוא נראה כמו sandisk אמיתי , לא איזה חיקוי, וכמו כן למוכר יש 100% פידבק חיובי. האם כדאי לקנות אותו או שעדיין יש מצב לזיוף?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי כל הזמן בופרינג באינטרנט , מהירות עולה יורדת חוסר יציבות החלפתי מחשבים , החלפתי ראוטרים , החלפתי ספקים 012 , 014 , אורנג .. אותו סיפטמום אינטרנט איטי מאוד לא זז שאני הרשת מכבידה על המחשב הוא זז כמו פנטיום 3 שאני לוחץ POWER ומכבה את הראוטר פתאום המחשב קם לתחיה , ממצב של " לא מגיב " פתאום הדפים נפתחים בשניה , הרשת מכבידה על המחשב ויש לי מחשב דיי חזק לאינטרנט E4600 , 4GB , 160GBX2 SATA2 , המהירות הורדה יכולה להיות 320KB לדקה ואחרי שעה 20KB כמעט כמו אנלוגי 5.6K אני כבר התייאשתי בתשתית של בזק אומרים לי " לא אנחנו " הספק מאשים את בזק ואני באמצא מתחרפן , מה לעשות לעבור ל HOT שגם הם זבל ? או לגלוש דרך WIFI של חבר ( שכן ) ? אני בדיכאון , בזק " הגדולה " עם הטכנאים של הכול בדו…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם החלטתי שאני רוצה ללמוד, אבל לא החלטתי מה ללמוד. מה שכן אני יודע שאני רוצה הנדסאי(כי אין לי הרבה ברירות), בתחום ההייטק שמעניין אותי, יש לי ידע במחשבים וגם עובד במפעל שכזה. חשבתי בהתחלה ללמוד הנדסאי תוכנה, מכיוון שיש לי רקע במחשבים, אבל לאחר בירורים עם חברים הבנתי שזה משעמם ואין הרבה ביקוש בארץ. הכיוונים האפשריים הם: תעשייה וניהול,אלקטרוניקה-מחשבים,אלקטרוניקה רגיל,הנדסאי מכונות ,הנדסאי תהליכי ייצור והנדסאי תוכנה אני מתלבט ומנסה לבחור בקפידה במקצוע שיש בו תועלת ויניב לי משכורת יפה בעתיד וכמובן שיהיה לו ביקוש. בתודה מראש לכולם מחכה להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות הכתבה והעובדה שביטלתי היום את המנוי של לכבים (למה מי מת שאני אשלם 250 ש"ח לחודש שזה 3000 לשנה! על ערוצים מיותרים): http://hwzone.co.il/articles/dtt איזה כרטיס טלוויזייה לקנות ? מה יש לכם (אבל דגם מדוייק) והאם אתם מרוצים ? עדכון | ממירים מומלצים לאחר חיפוש שערכתי ברשת: הממיר הכי מומלץ בחיבור USB למחשב נייח או נייד ע"פ התקן הישראלי: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7814&cbar=r Nowcom (ישראלי יפהפה, בעל מחיר זול של כ-400 ש"ח והכי מומלץ נכון להיום, עושה עובד טובה אף יותר מה-630 של KONKA שעולה כ-800 ש"ח): http://www.digitalbox.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=1706803 ביקורת: http://www.hometheater.co.il/p-1.article01747 KONKA (ה-980 עולה כ-400 …
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום וצהריים טובים, אני חייל משוחחר טרי טרי,וקיבלתי הצעה לעבוד בחברת נטוויזן בתור נציג תמיכה,אמרתי לעצמי למה לא לנסות להקבל ואני בא ברוח אופטימית, יש לי רק שאלה שמופנת לאנשים שכן עבדו שמה או עובדים,לגביי מבחני קבלה לעבודה,דברתי בטלפון עם בחורה מכוח אדם והיא אמרה לי שיש 2 שלבים, שלב ראשון המבחן ושלב שני ראיון קבוצתי,אני ממש לא מודאג מראיון קבוצתי ואין לי כול בעיות לדבר חופשי בחדר מלא עם אנשים זרים ולעשות סימולציות,אבל אני לא בטוח בידע הטכני שלי במחשבים,רציתי רק לשאול אם מישהו עשה את המבחן,איזה מין שאלות מופיעות במבחן?פשוט אין לי כול שמץ של מושג לאיזה שאלות לצפות..אני פשוט לא רוצה לבוא לשמה ולקבל איזה שוק במחבן עצמו... תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: בדצמבר 2008 שדרגתי למהירות 4M ושילמתי 82 לבזק ו-65 לנטויז'ן. לפני שבועיים קיבלתי מכתב מבזק ששודרגתי ל-5M והמחיר עלה ל-106 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה. היום מצאתי זמן לברר איתם את החיוב והם טוענים שקיבלו קובץ שידרוגים מנטויז'ן שכלל אותי בתוכו. מה שמוזר פה זה שנטויז'ן לא חייבו אותי בחודש שעבר (כי אני אמור לקבל 3 חודשים בחינם, כלומר עד מארס אני לא משלם לספק). אתם מבינים, נטויז'ן העלתה לי את המהירות (בדקתי ובאמת יש לי 5M) אבל על דעת עצמה. מה כדאי לי לעשות עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
למי שלא מכיר עדיין את זוכת תחרות הכשרונות 2009 באוקראינה מוזמן להתרשם מהציירת בת ה-23 קסניה סימונובה. החיים בברית המועצות בשנותיה של מלחמת העולם השנייה: געגועים: אמנית אחרת, אלינה ווינובה. סיפורי המדבר: מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דרך להביא לארץ נעליים יפות של מותגים מוכרים במחירים זולים. רציתי לדעת אם ישתלם לי לפתוח אתר אינטרנט ולמכור דרכו נעליים לאנשים בארץ. השאלה היא כמה אנשים כבר יקנו נעליים באינטרנט? המכס יעשו לי הרבה בעיות? זה לא בעייתי לשלוח להרבה אנשים בדואר נעליים? איך זה מתבצע בכלל? אני חייב רשיונות ייבוא?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מה העונש למי שמציג עצמו כנהג מונית ונוהג כאשר אין לו רישיון כזה?
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ניקיתי את המחשב שלי מאבק לפני כמה ימים, אבל עדיין נשאר אבק באזורים קשים. ניקיתי את המחשב עם פן, ומטלית מיקרופייבר. הבעיה שיש אזורים שלא ממש מתנקים מאבק, התושבת ברזל שיושבת על המאבד, התושבת בין הכרטיס למאוורר.. מה עושים במצב כזה?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש למשהו? או שיכול להגיד לי איך עושים את זה בOPEN OFFICE
-
- 5 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני אפתח בהצהרה שאין לי שום ידע בשיווק ושום ידע בפרסום, עם זאת אני מעוניין לקבל רעיונות מהחבר'ה פה בפורום על פרסום ויצירת קשר עם לקוחות פוטנציאלים דרך האינטרנט. עכשיו ללב הנושא - אבא שלי הוא קבלן עצמאי, והוא ומחשבים לא הולכים ביחד (בלשון המעטה), אז לקחתי על עצמי פרוייקט קטן לעזור לו לפרסם את העסק באינטרנט ולהגיע ללקוחות פוטנציאלים ומכרזים שונים. עצות?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני עובד במחשבים שכיר 10 שנים והחלטתי לעבוד בצורה פרטית הבעיה שאני לא יודע איך בונים מחירון כל אחד נותן מחיר אחר ואין מחיר אחיד , יש כאלה לוקחים 200 לשעה ויש כאלה גלובלי איך עושים את זה ? משהי רוצה שאני אבוא אליה הביתה להתקין Win מקורי ולעשות לה גיבויים כמה לגבות ? יש לי הוצאות דלק וכו' כמה לוקחים על חלק ? אני לא חנות ולא יבואן , כמה לוקחים כדי להרוויח אבל גם לא לגנוב ? תודה . http://www.pro.co.il/prices.asp?c=15 שם רשום שרק ביקור זה 150 - 200 + מערכת הפעלה 180 - 350 ? ניקוי וירוסים 150 - 200 ? ללא ביקור ?
-
- 49 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
אני צריך עזרה ב2 נושאים: דבר ראשון, כמה עולה לתקן ג'נט קידמי, כלומר לזרוק את הברזל הקיים, להרכיב אחד חדש? דבר שני, מה ההבדל בין שלושת הצמיגים האלו ואיזה הטובים ביותר? MAXPOWER STARFIRE FIRESTONE כמה צריכים לעלות רביעת צמיגים מכל חברה כולל הרכבה ואיזון פרונט? אם אין מבינים כאן בפורום, אשמח להמלצה לפורום הטוב ביותר שאוכל לשאול את השאלות הנ"ל (קארספורום?).
-
- 22 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
נתחיל מהשאלה החשובה והקשה: בלוח אם, בכרטיס מסך, בזיכרון מטמון ושאר רכיבים במחשב יש דיסק קשיח פיצפון, האם אפשר להשתיל שם טרויין? אם כן, פירמוט רגיל של BIOS עם דיסק ווינדוס - ימחוק את זה? אם לא, איך אפשר לפרמט את החלקים האלה? התייעצתי עם דוקטור מהטכניון והוא אמר לי שכנראה אפשרי אבל צריך לבדוק את זה כי זה מסובך.. השאלה הפחות חשובה: קניתי דיסק מקורי של ווינדוס, אבל מחנות די חאפרית במחיר מוזל, איך אני יכול לבדוק שהדיסק מקורי? ואני לא מתכוון וCD KEY, אלה שהדיסק לא דיסק צרוב עם טרויין או משהו כזה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש דרך לרדת ממעקב על נושא בלי לשלוח הודעה נוספת ולבטל בה את המעקב תחת "אפשרויות נוספות" ? לא רוצה להספים.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום חברים. השאלה בכותרת. רציתי להוסיף ולשאול מה במידה והעובד מעוניין לגדל זקן מלא קבוע (מטעמי דת לדוגמא)? תודה.
-
- 19 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אחחח, איזה יופי, תענוג. למי שמכיר, סבבי, למי שלא ( כמוני ), אני מקווה שתהנו. יש לילדון כישרון ופוטנציאל אדיר.
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות , נראה לי דבר נורא מגניב.. יש כאן מישהו שרכש דבר כזה? איזה גודל מומלץ לקחת ואיזה עוד שיקולים לקחת בחשבון?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/user/AxeInsider?feature=pyv&ad=5005222991&kw=music#p/u/0/F0AlcVU-de4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש חוק מסויים שאוסר על חברות להמשיך לחייב אותי כשנגמר לי מנוי לאינטרנט ? היה לי באנדל בבזק בינלאומי והוט, עם בזק דיברתי והם ניתקו אותי בזמן, הוט החליטו להמשיך לחייב אותי...בנוסף ברוב חוצפתם, הם קנסו אותי על זה שביטלתי את ההוראת קבע, למרות שאני לא חייב להם כלום וכבר יותר משנה אני משלם להם דרך בזק
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
דוד שלי נוסע בקרוב לטיול ביפן. אני מתלבט מה כדאי לבקש שיקנה לי ב 3,500 ש"ח? אשמח להמלצות מה כדאי לקנות בסכום הזה.
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-