כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
שלום, לגבי ילד של חבר המעוניין להיות הצבא ביחידת מחשבים טובה (ואפילו להשקיע ולהתפתח שם). הנער בכיתה י ולומד מחשבים. מה הוא צריך לעשות. למי לפנות כדי להתקבל ליחידה כזאת בגיוס?
-
- 44 תגובות
- 20.1k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום אשמח לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להקליד טקסט במחשב בעצמה( כמו התוכנה שהשתמשו בה בשביל לרמות תאתר קליקקליקקליק) בתודה .. שי.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה קשור לכאן אבל, 1. אני מחפש לקנות מחשב, הבעיה שאני גר בירושלים וכל החניות המומלצות נמצאות מחוץ לעיר. רציתי לשאול לגבי התיקונים, איך זה לשלוח כל פעם את המחשב? (כמה עולה לשלוח מחשב היום?), האם זה משתלם או שעדיף לקנות בחנויות יותר "עממיות" שנמצאות בכל עיר? 2. כשאתם קונים מחשב שלם אתם מקבלים את כל הכבלים, הדיסקים והחוברות של כל המוצרים או שצריך לבקש במפורש מהחנות? פעם אחרונה שקניתי מחשב, הוא הגיע עם מעט דברים...
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, מספר שאלות בנוגע לסוג מייל זה: 1. כמה זמן בדר"כ לוקח למשלוח להגיע לארץ? כלומר מספר ימי עסקים כמובן(סופרים גם את יום ראשון?) 2. איך אני מקבל הודעה שזה מגיע, אם אין כל מספר מעקב על משלוח כזה? 3. האם על מוצר שערכו הכולל משלוח הוא 9 דולר, יתקע במכס? תודה רבה על זמנכם, חיים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני צריך בשביל חשבון עם כרטיס אשראי בינלאומי? (VISTA או MASTERCARD שיעבדו עם פאייפאל) אני כרגע כבר בן 18 ויש לי סתם בכרטיס כספומט של לאומי שרשום עליו "חייל" בשביל להוציא כסף מהחשבון (החשבון שלי בלאומי). הייתי מעדיף כרטיס שיעבוד עם פאייפאל אבל עוד לא ביררתי את התנאים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד בשנה הקרובה מתמטיקה בבר אילן(כי אני לא מצליח להתקבל לתואר במתמטיקה+מדעי המחשב). הבגרות שלי ממוצעת והפסיכומטרי רק 606 אבל אני לא רוצה לשפר בגרות ולעשות פסיכומטרי(כי אני אצטרך מכינה שעולה 20 אלף לא כולל הפסיכומטרי). אני יודע שיחסית בר אילן נחשבים פחות במחלקה למדעים מדויקים אבל זה נראה לי עדיף על לשפר בגרויות ופסיכומטרי שיעלה לי המון וייקח גם המון זמן. האופציה השניה שלי היא הפתוחה אבל יקר שמה ובאוניברסיטה ייצא שאני לא משלם כמעט שכר לימוד מסיבות כאלו ואחרות. השאלה שלי אם יש פה מישהו שלמד בבר אילן(בפרט אם במחלקה למדעים מדויקים) ויכול לתת לי קצת רקע ואם כדאי? חוץ מבר אילן והפתוחה, איזה עוד אופציות יש לי(לא כולל מכללות)? בדקתי אגב סיכויי קבלה בבר אילן ואני…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נגיד ויש לי ממיר של הוט בבית שבו מחוברים לכבלים אם אני לוקח את הממיר לבית אחר (באותה עיר) ומחבר אותו, האם זה יעבוד? בבית האחר יש תשתית של הוט אפילו אינטרנט של הוט
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש עט כדורי ללימודים לא יקר אבל שיהיה נוח וקל לכתוב איתו, שיראו מה כתבתי ושיספיק לזמן מה. יש למישהו משהו להמליץ?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
בבקשה אשכול רציני שלא ינעל. אם יש בעיות עם הנושא בבקשה לשלוח לי הודעה לפרטי. בקיצור, יש דרך מעשית ליצור "ברק/ניצוץ" בעיניים? זה נחשב אחד הדברים הכי יפים, גם בקרב בנים, וגם בקרב בנות
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון כל לילה יש לי יתושים בחדר והאמת נהיה קצת מציק כל הקטע הזה של המצוד אחרי היתושים.. למישהו יש המלצה אולי לאחד מההתקנים האלה ששמים בחשמל שאמורים להבריח יתושים?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
היי אני שוקל לרכוש שו דומיין אך הוא תפוס בסיומת של CO.IL, חשבתי ללכת על Biz במקום, השאלה היא האם תהיה לזה השפעה על התוצאות בחיפוש של גוגל ישראל ? תודה נתי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה שם המנגינה שמתנגנת בערוצי יס סטארס כשלא משדרים?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום , לאור רצוני לקנות מכשיר פלאפון חדש בדקתי מספר אופציות , וגיליתי שכל המכשירים (למעט 2-3 ) דורשים תשלום חודשי חובה של 27 שקל בחודש , על דמי מנוי דור 3 , לי זכור שלא חובה לשלם את זה ולוותר כביכול על אופציות דור 3 במכשיר מתקדם http://www.calcalist.co.il/articles/0,7340,L-3086185,00.html בנוסף זכור לי הדבר מכתבה שקראתי , האם יש איזהשהו בסיס לדבר? האם באמת ניתן לקנות פלאפון מתקדם נורמלי בארץ שלנו מבלי לשלם מראש על הדמי דור 3 האלו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דרך טובה להתכונן לבגרות הזאת? לפי מה שהבנתי זה גם חשמל וגם קרינה וחומר מישהו מכיר איזה ספר טוב שהוא למד איתו לבגרות הזאת או משהו ?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איך אפשר לצבור נסיון בעבודה אם לא מקבלים אותך לעבודה ולא מאפשרים לצבור שום נסיון..
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי אייפון מאיביי אמרתי למוכר שישלח את זה בלי הקופסא של האייפון וישים עם האייפון בובות ושיגיד שזה שווה פחות מ50 דולר כדי שהמכס לא ידעו שזה אייפון ואני לא ישלם מכס, מה אתם אומרים זה יעבוד? עכשיו רשום לי באתר של USPS Your item is being processed by customs in ISRAEL. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. Detailed Results: Into Foreign Customs, April 27, 2010, 2:21 am, ISRAEL Arrived Abroad, April 27, 2010, 2:21 am, ISRAEL International Dispatch, April 21, 2010, 7:37 pm, FOREIGN CENTERJERSEY CITY NJ 099 Arrival Acceptance, April 19, 2010, 7:16 pm, BOSTON, MA 02205 כמה זמן עד שזה יגיע אלי? אם הם…
-
- 31 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
-
יש לי 2 הזמנות (CD-KEY). מי שרוצה אני אשלח לו בפרטי.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני חדש בעסק, לא הצלחתי להבין מתי זה אמור להגיע? http://cgi.ebay.com/Mustek-PVR-H160-H140-WALL-Charger-AC-POWER-ADAPTER-/140395502955?cmd=ViewItem&pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item20b0395d6b
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן,אני חדש... בכל אופן אף פעם לא הבנתי כל כך תקשר בין מים לחיים. מה שהסבירו לי ביוסדו בזמנו(חח עכשיו אני ארק בתיכון) לא כל כך מסתדר לי ולא נשמע כל כך מציאותי... לכן פתחתי תשאכול,כדי לשאול מה הקשר בין מים לחיים?,ההסבר האמיתי לא זה שמסבירים ליילד בכתה ג'. Thnx
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן, במידה ויש לי כספים בחשבון הפייפאל, איך אני יכול להפוך אותו למזומן בישראל? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז זה המפרט שהזמנתי לוח אם של גיגהבייט ga-ex58-ud3r 3 גיגה זיכרון של GSKILL מעבד I7 920 קירור MUGAN 2 ספק SS SII 520W כרטיס מסך של אסוס 5770 אני אשמח להערות על המפרט למרות שזה כבר לא ממש ישנה משהו (-: והשאלה היותר חשובה היא איפה כדאי להרכיב מבחינת מעבדה טובה ואמינה באיזור חיפה סקאיי פיסי, פנדה או נועה?
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש בפני כמה אפשרויות, אני רק רוצה חוות דעת כללית אני לא רוצה לערב אותכם במה שאני עובר ומה ההשלכות. סיימתי צבא וכרגע אני לא עושה כלום עם החיים שלי, התוכנית הכללית שלי היא לטייל בעולם, אני לא מעוניין ללמוד עכשיו וכנראה שגם לא בזמן הקרוב. יש לי אזרחות אמריקאית ופה אני מתלבט. אני רוצה לטוס לארה"ב לבקר, להנות ומשם לראות לאן אני ממשיך. קרוב משפחה שלי פה בארץ כנראה יכול לסדר לי עבודה בעגלות\מובינג (moving) בAtlanta, GA. לפי מה שאני יודע זה כסף טוב, הרבה שעות עבודה וקצת הוצאות. ואפשרות אחרת היא לטוס לארה"ב לגור עם חבר מהתיכון, יש לו כבר עבודה בשבילי 11hrs@11$ an hour, אני יכול לגור אצלו בבית לכמה זמן והתוכנית היא לשכור דירה, לקנות רכב... כרגע אני רוצה להנות, פחות לעבוד, לע…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה ?? אני יוצא עם חברה שלי לאזור עכו-חיפה , למישהו יש מקומות בילויי טובים ?? כחתחלה אני הולך למסעדת קלמאריס בחייפה . אבל בנוסף יש עוד מקומות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-