עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, בקרוב אני מתגייס אז בתור חייל (הנדסאי) חשבתי שיהיה רגעי שיעמום בצבא, אז אני מתלבא האם לשדרג לאייפון בתור צעצוע להעברת הזמן (ה-5800 ייחסית לעלות הוא נותן את התמורה אך אין לו את השעשועים שלאייפון יש). מה אתם אומרים?

• 65 תגובות
    • 4k צפיות
  2. Started by DimRah,

יצא אלבום חדש אחרי המתנה של 4 שנים בשם The Oracle! מידע על הלהקה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%95%D7%93%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A7 (האלבום החדש לא נמצא בדיסקוגרפיה כי התרגום לעברית עדיין לא עודכן) אתר רשמי: http://www.godsmack.com/

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  3. תראו, אני צריך טלפון אלחוטי לבית בתקציב של עד 500 ש"ח. ורציתי את הטלפון הטוב ביותר שאפשר במחיר הזה. אני מחפש טלפון שתומך בכל השכלולים של היום. חשבתי על ID555 של Philips - איך הוא ? ואם אפשר תגידו לי לאיזה פורום הנושא הזה שייך ? תודה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by aviad91,

חשבתי על לקנות מקרן. עברתי דירה ועלתה המחשבה על לצפות בחדר באמצעות מקרן קיצר.המרחק צפייה יהיה 3 מטר..בכל מקרה חשבתי אם הצפייה תהיה איכותית ואם בכלל זה שווה את הכסף.. אשמח לחוות דעת.במיוחד ממי שיש אם בכלל תודה

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  5. http://cgi.ebay.com/SAITEK-PS28-FLIGHT-CONTROL-SYSTEM-X52-PC-JOYSTICK-NEW-/380232308374?cmd=ViewItem&pt=PCA_Joysticks_Game_Controllers&hash=item58879c9696 זה מה שאני רוצה, דבר ראשון למה לעזעזל המשלוח עולה כמעט כמו הג'ויסטיק? דבר שני איך אני יודע תוך כמה זמן זה יגיע אלי +-, והכי חשוב יהיה על זה מכס / מע"מ או אחד משאר זינוי השכל של הממשלה הדפוקה הזו?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  6. אהלן חברה, הספק כוח שלי (thermaltake 750watt) והלוח אם שלי (gigabyte x38 - ds4) שבקו חיים בו זמנית. :-[ החנות שממנה שקניתי את המחשב לפני שנתיים (אקסלנט מחשבים) נסגרה. ידוע לי שחברת thermaltake וחברת gigabyte מספקות אחריות של 3 שנים על המוצרים הללו, פניתי ליבואן הרשמי של שתיהן - cdlog אך הם טוענים כי הם לא ממשים אחריות של מוצרים שנקנו בחנויות אחרות וכי מאחר והחנות המספקת נסגרה לא נותר לי למי לפנות. מאחר ומדובר כאן בנזק כספי של כ 1700 שקל פחות או יותר, פונה אני אליכם בבקשה לתשובה - למי אני יכול לפנות על מנת לממש את האחריות שהיצרניות מספקות? תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. http://vimeo.com/11528827 איזה רוכב מוכשר, שם פס על כל חוקי הפיזיקה. ;D

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  8. Started by smdsjd,

ביום חמישי אני נפגש עם חבר שלא ראיתי שנים איפה הכי כדי לדפוק ראש? שנינו בני 20, רצוי שיהיה גם משהו טוב לאכול עריכה: ועדיף לא עוד פעם ברברוסה, בית הבירה, בראון מחפש משהו חדש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני מסתכל על אחוז האוכלוסיה הדתי(בין אם הוא מוסלמי ובין אם הוא יהודי) ואני רואה שהוא הולך וגדל. זה רק עניין של רוב עד שהמדינה הזו תהפוך למדינה דתית. אין מטרת הדיון הזה לריב על האם כדאי או לא כדאי להשאר בארץ. הדיון הזה הוא לא על נאמנות למדינה לעם היהודי או דבר אחר. ואתם מתבקשים לא להספים אני רוצה שילדי יחיו במדינה חילונית. בכל מקרה עוד שנה אני מסיים את שירות החובה הצבאי בתור הנדסאי במחלקת פיתוח. ואני שוקל בכבדות לסועלמדינה אחרת. ולהשלים בה את התואר, שכרגע התחלתי באו"פ. ואולי להגר לאותה מדינה. אני תוהה מה אתם יודעים על הנושא? אילו מדינות בעלות מדיניות הגירה חברותית למתכנתים שניתן להסתדר בהן עם ידע באנגלית\רוסית. אם יש מדינה ממש שווה שצריך לדעת בשבילה שפה אחרת גם מעניין לדעת…

• 103 תגובות
    • 10.4k צפיות
  10. Started by o07,

כן כן אלבום חדש לפישי הגדול חופשי להורדה: http://livo.co.il/artists/89/%D7%A4%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C אחלה אלבום, אהבתי במיוחד את מאמא, פרפר, אדולן וערב רומנטי.

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  11. שלום לכולם, לאחרונה ביררתי בקשר לחבילות גלישה לסלולרי החדש שלי (5800) והבנתי שיש גם דבר כזה אינטרנט סלולרי למחשב נייח. הרעיון הוא לחבר מודם סלולרי USB (דונגל קטן וחמוד) שבתוכו יש כרטיס USIM. החבילה היא 140 שקל לחודש (10 שקל על המודם למשך 36 חודשים ו130 שקל עם האינטרנט "בהתחייבות ל18 חודשים"). מקבלים אינטרנט 2.8 הורדה ו1.2 העלאה (Mbit). ללא הגבלה. האינטרנט שיש לי עכשיו, הוא ב90 שקל לחודש 1.5 מגה הפשוט של בזק. (כולל תשתית וספקית, בערך 20KB העלאה) אז גם הבנתי שיש עוד תוכנית, שאומרת 150 שקל על כרטיס הUSIM חד פעמי, ו130 שקל בחודש על אינטרנט בלי התחייבות, חודש ראשון חינם. שאר הנתונים אותם נתונים. (את המודם משיגים לבד מאיביי או חנות פרטית) אז יש לי כמה שאלות ספציפיות כמ…

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. פעם שידרו סדר של ילדה יתומה שהדודים שלה אימצו אותה, יש לה שיער אדום, היא אוהבת לצלם ולרכב על סוסים... זה בערך מה שאני זוכר. אני חושב שהיא פותרת כל מיני תעלומות אני לא בטוח. מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by jackhammer,

איך אני משיג את השיר מהפרסומת של רנואר? אני יודע שהשם של השיר המקורי הוא i want it all של queens אבל איך אני משיג את הרימיקס של הפרסומת?

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  14. http://www.youtube.com/watch?v=pRPBMb4CIhY&feature=email

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. ככה. קיבלתי לפני כשלושה חודשים ואוצ'ר לפסיכומטרי חינם מהצבא ביום השחרור שתקף לחצי שנה.(יפה למועד אוקטובר ודצמבר) לפני הצבא עשיתי פסיכומטרי,ללא קורס. וחסרות לי 4 נקודות בכמותי כדי להגיע למקצוע.דבר נוסף הוא האנגלית שהיא מאד נמוכה בציון שיצא לי ואני חייב לשפר, כי כמו שידוע, ישגעו אותי באוניברסיטה בקורסים ועבודות שילוו אותי לכל תקופת הלימודים באוניברסיטה. ההתלבטות היא אם לעשות את הקורס, שבעצם יגזול ממני 3 חודשים, ובו יהיה קשה לשפר אנגלית בתקופה כ"כ קצרה, ובנוסף לכך שלפסיכומטרי הקודם למדתי לבד, ןבכלל אני אחד שלמד לכל הבגרויות רק מספרים ובלי להכנס לשיעורים מכיוון שהיה לי נוח יותר. מצד שני אני אתעצבן על עצמי אם מתישהו אני אשלם כסף לקורס, אני לא יודע איך זה בקורס ואולי יש שם דבר…

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  16. אני רוצה להזמין עכבר מחול http://store.microsoft.com/microsoft/IntelliMouse-Explorer-30/product/FBC5C415?WT.mc_id=channelintelligence עכשיו הוא עולה 39 ו +10 דולר משלוח ב2 ימי עסקים 1. מאיזה מחיר לוקחים מס על החבילה פעם הבנתי שעד לסכום מסויים לא לוקחים כלום עכשיו אני רוצה להביא 2 עכברים ואני רוצה לדעת מה יצא לי הכי זול האם להזמין ב2 משלוחים או במשלוח אחד שזה יצא לי 88 דולר 2.אני רוצה לעשות את זה דרך הדואר להזמין ויזה עכשיו השאלה אם אני יכול להכניס לשם גם דולרים כאילו לתת לדואר נגיד 500 שקל והם יכנסו לי לויזה הזמנית הזאות בדולרים ?? 3.אם כתוב 2 ימי עסקים במשלוח זה אומר 2 ימי עסקים גם לישראל?? כמה מס לוקחים על הדברים האלה???

17. Started by EyEOnE,

ערב טוב, כרגע שמתי לב שקיבלתי הודעה ממשהי שבמקרה ראתה פרופיל כלשהו שלי ומאוד התעניינה בו. כאשר באתי לשלוח לה הודעה הסתבר שהמייל הזה בכלל לא קיים. איך ניתן לעלות על השולח? האם יש דרך להסבות מייל למשהו אחר?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  18. הכותרת אומרת הכל. אני רוצה לדעת אם זה רק אצלי או שאולי ביצעו איזה אחזקה בתשתית או משהו. אני בUFI אגב.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  19. הוא מכסה את כל ההגנה כלומר רוגלות ווירוסים וכל מרעין בישין ? תודה

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  20. בדיוק כמה ימים לפני ההופעה של אסף אבידן הלכה לי המצלמה הדיגיטלית ונשארתי רק עם ה-HD של סוני (לא שאני מתלונן עליה) פשוט נראה לי בעייתי טיפה להכניס אותה לבארבי מבחינת זה שהיא כביכול תתעד את האירוע ולא יתנו לי להכניס אותה. מישהו ניסה פעם להכניס מצלמת ווידיאו ממש קומפקטית כמו ה-HD של Sony (שהם באמת נורא קטנות יחסית לוידיאו ועוד HD)לבארבי ולא עשו לו בעיות? תודה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  21. אז לאחר זמן מה קיבלתי זימון למבחן לחיל המודיעין. עכשיו רשום לי בטחון מידע, ושזה נמצא במתקן רמות (תל אביב) מישהו יכול אולי להסביר לי קצת מזה אומר לאיפה זה לוקח אותי ואיפה בכלל נמצא המקום למבחן. אני מתאר לעצמי שזה השלב הראשון. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו ממוקד על הבטחון מידע

• 10 תגובות
    • 14.4k צפיות
  22. Started by aviad91,

אהלן יש לי בקרוב בגרות על אתר האינטרנט במחשבים. יש מישהו שהרחיב מחשבים ויש לו אתר אינטרנט לפי הדרישות של הבגרות? אני צריך כמה רעיונות למי שיש ויכול לעלות זה יעזור לי מאוד תודה!

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  23. Started by mrraz,

עוד 3 שבועות אני נוסע לניו יורק חשבתי להביא GTX470 יש למישהו רעיונות מה כדאי להביא בתחום חומרת משחקים / תקשורת / כללי ?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by Chaosruler,

חיפשתי את זה בגוגל, זה לאנשים שהצבא חושב שקשה להם בבית, לא קשה לי בבית, אני רוצה שמישהו שזה באמת מגיע לו יקבל את ההטבות שלהם, יש לכם מושג איך אני יכול לרמוז להם את זה בלי להגיד להם את זה מול הפרצוף? (אני לא ממש רוצה להסתבך עם הצבא) נ.ב : עכשיו זה בדיוק 2 שורות, רואה ברק? לא כל הודעה שלי זה מאמר

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  25. שאלה בעיקר לוותיקים שבינינו. באיזה תת פורום כאן לעולם לא הגבתם? אז אני אתחיל: אלקטרוניקה ומודינג. אוברקלוגינג. קירור (הייתי באוברקלוקינג וקירור, לא באוברקלוקינג ובקירור :) עיצוב וגרפיקה ממוחשבת. לינוקס, יוניקס ומערכות הפעלה אחרות. מקינטוש (תודה לאל). צילום דיגיטלי. אני חושב שיש פורום רק למנהלים, נכנסתי פעם לאיזה חתימה וכתב לי שאין לי גישה לשם. WTF? יאללה תגיבו 8)

• 10 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים