כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
-
או שגם הפעם זה יהיה בתשלום?ואם זה בתשלום יש למשהו לינקים טובים לצפייה ברשת?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה הזו עלתה אצלי כאשר חיפשתי בשביל לינק מסויים את אחת מהודעותי הישנות בארכיון ההודעות שלי, וראיתי שיש לי שם כ466 עמודים, כלומר כ4660 הודעות - בעוד שהמונה שלי עומד על 3001... בחשבון פשוט, זה אומר שיותר משליש מההודעות שלי בפורום המחשבים הזה בכלל לא קשורות למחשבים. מי שנוהג לפקוד את מדור אקטואליה אולי קיבל כבר בעצמו את הרושם שאני בא לכאן בעיקר בשביל להתווכח בכל מקרה, מה המצב אצלכם? (באמת שאני סקרן לדעת וסליחה על הסקר האדיוטי)
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי אנשים. אני מניחה שרובכם תרמתם דם אי פעם בחייכם. אם בצבא / עקב ארוע כלשהו (למשל פיגוע גדול) או בארוע / מסגרת אחרת. (למי שלא, הסברים כאן http://www.mdais.org/365/) אני מניחה גם שאתם גם יודעים שברגע שאתם תורמים דם במבצע כזה או אחר אתם לא רק עוזרים למישהו זר, אלא גם מסדרים ביטוח דם לשנה לכם ולבני משפחתכם הקרובים ביותר (קרבה ראשונה). http://www.mdais.org/361/ עדיין, יש אנשים שמסיבה כזו או אחרת חסרי ביטוח / הביטוח לא מספיק או שקיימת בעיה אחרת. כאשר אנשים אלה נזקקים לתרומת דם (או רכיבי דם) הם עלולים להיות בבעיה. לשם כך הוקם האתר הבא.מטרתו לרכז תורמי דם פוטנציאלים (לפי סוגים, אם רוצים גם אזורים בארץ) מכיוון אחד, ומהכיוון השני להוות מקום אליו יוכלו לפנות נזקקים לתרומות דם להסב…
-
- 33 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
טורקיה? אני לא קונה את זה! בדוק חשמל:Beko - מוצרי חשמל Amcor - מקררים Frigidair - חלק ממקררי פריגי'דר רכב:Honda - מדגם סיוויק החדשה, Fiad Doblo - פיאט מדגם דובלו Toyota - טויוטא מדגם אואריס Goodyear - צמיגים טואליטיקה / כביסה:Glade - מבשם אוויר גלייד Crema - ג'ל גילוח לגבר Dove - שמפו וסבונים בדין אקסטרא - מרכך כביסה L'oreal - מרכך שיער לוריאל Ariel - אבקת כביסה אריאל Tide - אבקת כביסה טייד Family - סבון נוזלי של חברת פמילי Palmolive - סבוני פלמוליב הלבשה: H & M - חלק גדול מהביגוד Zara - חלק ניכר מבגדי מבגדי זארה Bagir - חליפות של חברת בגיר אוכל ומטבח:Willi Food - כל מוצרי ווילי פוד!!!! Lipton - תה ליפטון באריזה הצהובה קמח של חברת מגה שמן זית רמי …
-
- 25 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול מה קב"א 53 ודפ"ר 74 יכול למנוע ממני לעשות בצבא ומה הוא מאפשר לי? אני לא יודע מה בעצם יכול להתאפשרא לי (פרופיל זמני 24 כנראה יהיה 64 או 73 יותר סביר 64...). מה שאני מחפש זה משהו שיוכל להועיל לי בחיים האזרחיים. אני חושב יותר בכוון המחשבים ובעיקר בתכום החומרה או כל דבר אשר דורש חשיבה ואיתגור מוחי (אפילו פיענוח צפנים מצידי ) כי זה מה שאני אוהב ואני יכול להעביר את רוב שעות היום בנושאים הנ"ל. כמו כן לדעתי האישית אני גם דיי טוב בהם (בין השאר חידות, חומרה, חשיבה וכו'...). אם אפשר לפרט כמה שיותר. ועוד שאלה, מישהו מכיר את זה שאפשר לגשת לראיון חוזר (כמו שהיה בצו 1) בכדי להעלות בנקודה את הקב"א? האם זה עובד לפעמים? תשובות מלאות ורציניות ככל האפשר יתקבלו בברכה. …
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רצוי להורדה והדפסה.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מעוניין להזמין בימים הקרובים את הנקסוס המדובר של גוגל. אני מתכנן להביא אותו לארץ עם ההורים שלי. בכדי שהפלאפון לא יתעכב בכניסה לארץ ואצטרך לשלם עליו מכס ומע''מ ולחכות לאישור ממשרד התקשורת,אנערף מה הדרישות (?!) חשבתי על כך שההורים שלי יגידו בכניסה חזרה שזה המכשיר הפרטי שלהם - ועכשיו לכו ותבדקו אם הוא באמת נקנה בארץ. השאלה שלי האם צפויה להיות בעיה כלשהי בדרך הזאת ואם ההורים צריכים להצהיר על פלאפון סלולרי בעת היציאה מהארץ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מחפש מכונת גילוח איכותית, חשבתי על החדשות של פיליפס אבל לא שמתי לא מה ההבדלים כל כך בין כל דגם, מה גם שקראתי בהמון מקומות שהג'ל מאוד יקר והופך את הכל ללא משתלם. יש למישהו המלצות לדגם מסוים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאתמול ה- YOUTUBE לא עובד אני לא יודע אם זה רק אצלי , אבל כל שאר האתרים עובדים, והאתר של YT לא מצליח להתחבר לי, ומראה 404 זה רק אצלי?
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קראתי בשבת את Flatland (ציפיתי ליותר) והיום קראתי ספר שנקרא "עולם הפוך" (אה.. לא גרוע, אבל יכל להיות יותר טוב). עכשיו נכנסתי למצב רוח של מדע בדיוני, למישהו יש המלצות טובות? כמה פעמים נתקלתי פה בכמה המלצות, אבל אני לא זוכר כלום. ד"א- שמעתי על הז'אנר שנקרא steampunk וזה נשמע מעניין- יש משהו מומלץ משם? אני אוהב מגוון די רחב של ספרים, הספרים שעולים לי בראש מיד- אסימוב, דאגלס אדמס, חולית (או פרנק הרברט, שבנוגע לספרי ההמשך הוא לא רע אבל לא טוב באותה מידה) ולא עולים לי יותר שמות לראש כרגע. אני אהיה מרוצה באותה מידה ממשהו מתוחכם ומורכב (סגנון חולית) או משהו פשוט יחסית. ד"א, Flatland עשה לי חשק גם למשהו מתמטי, אבל ממש ממש לא קריטי, תנו לי מה שעולה לכם בכל תחום. לא אכפת לי ואפילו ע…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צהריים טובים. משהו מטריד אותי,נכנסתי להזמנה ועבר לא מעט זמן והמוצר עדיין לא הגיע אליי,הנה תמונה מההזנה שמה,זה בסדר?(אנגלית לא משהו) משהו מסריח?,או הכל כשורה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בן 12 והסדרה האהובה עליי היא דוקטור הו. כפי שרובכם וודאי יודעים דוקטור הו הינה סדרת מתח-אימה-מדע"ב אני לא מצליח להפסיק לראות אותה, אבל כל לילה שבו אני רואה אותה אני לא מצליח להרדם, לרוב מתעורר באמצע הלילה מפחד. עכשיו 3 ואין לי מושג מה לעשות עם זה. אפשר בבקשה את עזרתכם. כי בינתיים אני לא מצליח להרדם וזה משפיע על הלימודים וההתנהגות בבית הספר. וגם על החיים עצמם.
-
- 79 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
מי שזוכר הוא עשה ראיון קורע למישהו מ KKK (קלוקס קלאן) אבל ב YOUTUBE האנטישמים האלו הורידו את הסרטון.. LOL כל מה שחיפשתי ברשת נתן לינקים לא טובים \=
-
- 9 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע 2.5M אבל אני כל הזמן פותח עשרות דפדפנים במקביל 25+- והמחשב שלי מרושת לעוד מחשב נוסף שהוא בקושי פעיל אבל עדיין השאלה כמה M אינטרנט אני צריך ? לא נראה לי ש 2.5 מספיק לי זה מאוד גבולי 4 ? 8 ? M כמה ? אני לקוח של בזק ADSL תודה . בלי קשר הייתי צריך לקנות מעבד Q שאלתי בזיג זג יש לי כרגע X2 ה Q היה נותן ביצועים יותר טובים שיש עשרות דפדפנים פתוחים במקביל חבל אני אמצא פראייר ואקנה ממנו Q8XXX משומש
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
אני בא לעשות CHECK-OUT לפריט שנשלח רק לארה"ב לפי הפירוט. המוכר נתן לי מחיר לישראל בהודעה של איביי, וכשאני בא לעשות BUYITNOW זה אומר לי Please enter the correct information for the following fields: * Seller has not specified shipping fees for items in your cart. ואני לא יכול להזין את המחיר שהמוכר אמר לי, זה גם לא נותן... עד שהמוכר יתעורר קצת המציאה תמכר לחלוטין, וכבר עכשיו היא עפה בקצב של יחידה לשעה. מי שעוזר לי לעשות BUYITNOW ולשמור לי אחד בשעה הקרובה יקבל את ההפניה למציאה באמת מצויינת בעולם המחשבים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות שעון דופק לריצות שלי אבל יש כל כך הרבה עם כל מיני תכונות שאני לא יודע אם הם חשובות או לא, בנוסף ההבדל במחירים הוא עצום ואין לי מושג אם זה שווה את ההשקעה אז רציתי לדעת אם מישהו מבין קצת בשעוני דופק ויודע על אחד מומלץ או איזה תכונות אני צריך לחפש יותר יש לציין שכרגע הריצות הם רק בחדר כושר, אולי בעתיד הריצות יצאו החוצה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הרי הם טוענים שישראל התנהגה בפיראטיות כיוון שהפעולה התבצעה רחוק מחופי המדינה. לא היה עדיף לחכות שיגיעו 5 ק"מ מהחוף ואז להשתלט על האוניות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בא לי להתלונן , בלי פואנטה נמאס לי לפתוח אתר אינטרנט כמו זה למשל שצירפתי ולאמץ את העיניים על מנת לקרוא את התוכן. כך מתבזבזים להם פיקסלים לחינם, קניתי מסך 17" שאפקטיבית הוא אולי 12", גם בזזתי כסף וגם בזבוז חשמל על השטחים המבוזבזים. אז קודם כל הורדתי את הפרסומות באמצעות block ads, כבר הרווחתי 20% יותר , בד"כ אני מגדיל את הכתב ע"י לחיצה על 'Ctrl' ו '+' כך ש 100% מהמסך מנוצל להצגת התוכן אבל הבעיה שכל פעם שעוברים לדף אחר או כשמרפרשים אז צריך לכוון את הדף למרכז כיוון שהוא מיישר לימין. אני כבר לא יודע מה עדיף מבחינתי, אני כן יודע שהנושא מעצבן אותי. אני בכלל לא מדבר על בעלי מסך רחב ששם רק 10% מהמסך מנוצל לתוכן. כשאני קורא ממגזין (למשל PopSci) אני קורא בנחת, בלי להתעייף ובלי…
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
רובן עמותות למטרות חשובות, כך שלא כל כך נעים לומר זאת, אך כל השיחות כבר בלתי נסבלות. אם מבקשים מהנציג לא להתקשר יותר, הוא אומר "כן, כן", אבל כמובן שלאחר מכן מתקשרים שוב. האם יש חוק כלשהו, לפיו אני יכול לדרוש מהם שלא יתקשרו אליי יותר?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו התנסה פעם, או מכיר תוכנה טובה ש"מתיימרת" לאמן את המוח? http://www.cognifit.com
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות לזה בפייסבוק? להוסיף חבר בזמן אישורו בקלות ומהירות לחבר סוג ב. הוא לא יוכל לראות כל מה שכתוב בוול, פרטי יצירת קשר וכדומה.. בקיצור כמו שהוסיפו עד עכשיו חברים רק בגלל המספר. עכשיו זה יהיה יותר נוח. אם לא קיים מישהו מתנדב לעזור לי לתרגם את זה ולשלוח?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים נפתח אתר חדש כמו האתר יד שנייה המפורסם שהוא לכל הארץ רק שאצלנו האתר רק של אשדוד זאת אומרת שתוכלו לחפש שם מודעות עבודה בדרושים, רכבים וכו' כמו באתר יד שנייה רק שהיתרון הוא שהוא רק בשביל אשדוד. רוצה לקנות רכב ואתה גר באשדוד ואין לך כח לנסוע עד לבאר שבע? הפעם המוכר שלך יהיה גם אשדודי. אם אתה אשדודי אז המקום הזה בשבילך, יש שם רק מודעות מאשדוד, רכבים רק מאשדוד וכו' בשביל הנוחות כדי לא להסתבך בלקנות ממישהו רחוק. מהי מטרת האתר? האתר בעצם הוא של איכות הסביבה ומטרתו לעזור לנקות את אשדוד ממודעות רחוב המכוערות שתלויות בכל פינה. האתר נפתח לא מזמן וכבר יש כניסות לשם ופעילות, אז למה לא לנסות? הקישור לאתר הוא: http://ashdodcity.co.il/ אם אסור לפרסם ככה אז מצט…
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-