כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
מה אתם חושבים? הדיון הזה נפתח בגלל שנזכרתי שאותו דיון נפתח בפורום טכנו(בגלל שהוא מת אני הרשתי לעצמי להזכיר את שמו אבל אם זה בעיה אני יכול לשנו "לפורום אחר") לפני כמה שנים והוא היה מאוד מעניין כל אחד והטיעון שלו... גם לא מזמן ראיתי פה אחד שהשתתף באותו דיון GUY KING משהו כזה אשמח אם תשתתף שוב D= עריכה: שכחתי לציין שאשמח אם ילדים מתחת לגיל 15(אולי אפילו 17) לא יגיבו, אין לי כוח לטענות של ילדים
-
- 115 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
בעקבות ההחייאה המבורכת של ג'ים--> נתקפתי פרץ עז של נוסטלגיה ומייד חיפשתי כמה טרקים שאהבתי מהמשחק הראשון וגם את סרטון הפתיח http://www.youtube.com/watch?v=Vqe9ijbjxfM של המשחק. התברר לי מהר מאוד שהפתיח היה באמת חלק מסדרה על המשחק הקורע הזה. אחלה סדרה אגב, אין לי מושג למה לא הוציאו DVD עדיין. אני יודע שאני לפחות אקנה אותה בלי להסס. מה עם מותגים אחרים? מה עוד שווה החייאה לדעתכם? ואני לא מדבר על משהו מאולץ וטרחני כמו ביושוק2, אלא ממש דברים שכבר לא שמענו מהם שנים כמו סדרת סיסטם שוק, או SYNDICATE WARS. כמה שאני מתגעגע להפנט אנשים עם סוכנים ולהסתובב בעיר שבכל רגע אני יכול למוטט בניינים. לפחות לאט לאט החליפות באולפנים מתעוררים ומשחררים קלסיקות כמו פריקזויד ופינקי והמוח לא …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להבין מה זה, ועל מה יכול לרדת לי פרופיל. מה שנראה לי חשוב: אסטמה קשה באביב, בשאר הזמן לא משהו שמפריע לי. היתי עם משקפיים אבל הורידו לי אותם לפני איזה 6 שנים ... לא בניתוח... הבנתי כאילו שזה מסנן אותך ליחידות שאתה יכול ללכת ולכאלה שלא, לא הקשבתי כשהסבירו לי פעם... (חשבתי עוד זמן טוב לחטוף תנומה קלה). יש לי כושר גופני טוב, מצטיין בריצות קצרות, מתח, זריזות מהירות (עושים את זה עדיין בבית ספר), טוב ב3000.
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=rl20100921_21447 והקישור בתוך הכתבה שמסביר קצת יותר על הסיפור http://www.internet-israel.com/internet/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%A4%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D/
-
- 53 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
טוב, בעקרון יש לי בחדר ספריה משולבת מקום למחשב (ומקום למקלדת ועכבר שנשלף מתחת למיקום של המסך) - מאוד נוח אבל - זה ישן, ומתפרק, ומתקלף, ואולי התאים לי כשהייתי בן 14 (לפני הרבה שנים טובות) להלן תמונות... (אני כרגע בדיוק מסדר, אז לא להתייחס לזה שכל הרמקולים על המדף עכשיו ולריקנות, פשוט הכל זרוק על המיטה) (צולם מהכסא שמול המחשב) אגב, בגלל שהחדר די צר, והמיטה היא "מיטה וחצי" (כמעט זוגית) - אז המרווח שיש לי בין המיטה לספריה, הוא די צר, בקושי חצי מטר (במרווח הזה ממוקם הכסא, והמון פעמים אני בכלל יושב על המיטה מול המחשב, ולא על הכסא, כמה שזה לא בריא לגב..) הגיע הזמן, ויש גם קצת כסף עכשיו, אז אני מחפש להחליף את הריהוט בחדר שלי כלומר ספריה + מגירות (מגירות לא חייב להי…
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ואם יש אפשר לינקים בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה שלוקחים אותו אל מול מכונת משחקי וידאו, איכשהו הוא מתהפנט ונרדם, אח"כ מביאים אותו לזירת המשחק (שחזור), והוא נלחם עם הרובה פלסטיק עד עילפון, אח"כ מחזירים אותו אל מול המכונה. זוכרים? איפה?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
אני כל יום מתקשר אליהם והם אומרים לי שאני מחוייב ותבינו אני התחייבתי לפני שבוע ופחות מ48 שעות אני ביקשתי להתנתק וכלום הם מכריחים אותי להישאר עם האינטרנט הגרוע שלהם תודה -
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פעם היה לי משתמש אך לצערי אינני זוכר את פרטי ההתחברות\אימייל ולכן פתחתי חדש. כאשר ניסיתי לעשות פרופיל חדש (userpage display) והכנסתי כמה פרטים כמו אימייל , להקה אהובה וכו,אני עושה OK ומופיעה לי השגיאה הבאה: Sorry, 1 error prevented this form from being saved. Please correct any errors indicated below and try again. showvisitorlog selection has an invalid value. מה לא עשיתי נכון? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
ביקשתי מדוד שלי שהיה בחו"ל להביא לי מכונת גילוח , והוא הביא לי מכונת גילוח של פיליפס 8140xl smart touch speed xl היא עלתה לו איזה 120 דולר וננתי לו 400 שקל. עכשיו הבעיה היא שרשום על המכונה noreclo shave במקום פיליפס ממש כמו בתמונה פה http://www.amazon.com/Philips-Norelco-8140XL-SpeedXL-Shaver/dp/B0009MFUOA עכשיו ממה שקראתי באיזשהו אתר ישראלי - כתוב שנורקלו זה בעצם מכונות מחודשות \ממוחזרות של פיליפס ? בגלל שבחוף הצפוני של ארה"ב אפשר להחזיר מוצרים ליצרן עד 60 יום , אז יש אנשים שמתגלחים חודשיים ומחזירים את המכונה לבעלים , ומה שהם עושים זה לשטוף את המכונה ולמכור אותה כחדשה בלי להחליף אפילו סכיני גילוח , וזה בעצם המכונות של נורקלו ? מצד שני באתר אחר קראתי שנורקלו זה פשוט …
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי קיבלה היום את הפירוט של הכרטיס אשראי שלה ובפירוט אנחנו רואים חיוב בשם: PAYPAL *NEXONEUROPE על סך 268 שקלים (66$). חברה שלי מעולם לא רכשה שום דבר מהחברה הזאת ומיותר לציין שלא ביקשה את זה.. ועכשיו לקטע המוזר: אמנם יש לה חשבון פייפאל, אבל הכרטיס אשראי שממנו ירד הסכום בכלל לא מקושר לחשבון הזה. אם נכנסים לפייפאל הזה רואים שאין בתקופה האחרונה רכישות בכלל (היה מקושר לחשבון הזה כרטיס אחר ולא פעיל). מחיפוש בגוגל עלה שnexon europe היא החברה שמתפעלת את המשחק האינטרנטי combat arms וmaple story, מיותר לציין שהיא לא משחקת בהם. מהאתר של כרטיס האשראי לא קיבלנו עוד מידע. חברת האשראי לא עוזרת עד יום ראשון, וכך גם פייפאל. מישהו מכיר כזאת הונאה? יכול לספק איזשהו הסבר מתק…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עורך סקר קצר של קורסי CCNA ומחיריהם בארץ. הסקר: קורסי CCNA בארץ - מחירים פרטים וביקורת אם יש לכם פרטים (קורסים נוספים, מחירים שקיבלתם, המלצות/ביקורת מרצים, ציוד בקורס וכו', שילחו אלי, פרסמו כאן (ואני אעביר) או הגיבו שם. תודה יובל
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא נוהג לפתוח ת'רדים בפורום הזה (אני חושב שזאת פעם ראשונה) אבל היום יש לי סיבה מיוחדת. הסיפור מתחיל ככה: לפני כחודשיים החברה שלי "הזעיקה" אותי שיש גור חתולים בבניין שלה שאמו נטשה אותו אחרי שילדים שיחקו איתו והיא ביקשה שאקח אותו אלי לכמה שעות עד שתחזור מהעבודה. אף פעם לא הייתי חובב גדול של חיות (וחתולים בפרט) אבל בשביל החברה עושים הכול ולקחתי אותו אלי. הוא היה גור קטן בן כמה ימים, עדיין לא ראה אפילו, שמתי אותו אצלי על הגג (יש לנו שטח גדול על הגג). מפה לשם, עברו חודשיים (אולי אפילו קצת יותר) והוא עדיין פה, וממש נקשרתי אליו. אבל יש לי בעיה גדולה, אני עדיין גר עם ההורים (לא לכל הסטודנטים יש כסף לשכור דירה) והם לא מוכנים שהוא יהיה בבית (וגם לא על הגג). היום ניסיתי לשים אות…
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סיימתי לא מזמן תואר בהנדסת אוירונאוטיקה וחושבת כרגע איך להמשיך הלאה, ההתלבטות היא האם להשאר קרובה לתחום ולעשות תואר שני במכונות או לעשות שינוי משמעותי יותר מכל מיני סיבות. בין היתר נתקלתי בכמה קורסים שקשורים לתכנות, האחד פיתוח והנדסת תוכנה - TCSD שבלימודי החוץ של הטכניון והשני בexperis שגם מתחייבים לעבודה (בEmbedded). רציתי לדעת, האם שמעתם על משהו מהם ? האם התעודות האלה שוות משהו ואפשרי למצוא איתן עבודה מעניינת? קשה לי להבין למה שיקחו אנשים עם תעודות כשיכולים לקחת אנשים עם תואר... דא שתי התוכניות מיועדות לבוגרי הנדסה ומדעי הטבע
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להמליץ על אתר טוב? לספר על אתרים לא טובים? תודה, עדי.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי, כרגע אני עם מכשיר Samsung 630 ברשת פלאפון במסלול חיילים. אני שוקל לעבור למסלול חיילים החדש של ESC בו מקבלים גם מכשיר Telit X95. אז כמה שאלות: א. איך המכשיר? ב. האם מישהו מכיר את המסלולים ויודע איזה מהם עדיף?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז עוד שנה מסתיימת לנו עכשיו ורציתי לדעת מהו הדבר האלקטרוני שבאמת עשה וכבש את שנת 2003? תנו (אם יש לכם..) את שלושת המקומות הראשונים שלכם (ואם אפשר אז תסבירו למה דוקא בחרתם את המקום הראשון)
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב נייד שלהם רציתי לדעת מה אתם חושבים על המוצרים שלהם בכלליות ואם יש למישו דעה על הניידים שלהם אז אפילו יותר טוב!
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש שחרור של dvdscr ויש שחרור של R5. מה הבבדל איכות? R5.LINE תודה
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה הראש פשוט לא עובד היום.. A,B,X,Y הן מטריצות רגולריות מסדר N*N המקיימות את המערכת: X = A Y^-1 X Y = A B^-1 X בטא את Y באצמעות A ו B. תודה רבה מראש. לא משנה הסתדרתי
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
-
רשום "המחאת דואר" "למוטב בלבד", אני יכול להפקיד את זה רגיל כמו כל צ'ק בסניף של הבנק שלי? או מה?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כבר הגיעו מים עד נפש איך שאומרים....(ככה אומרים? ;D) לפני כשבוע התנתקתי מספקית האינטרנט 012 מבאנדל משולב עם הוט של 1.5 ו256 העלאה. ביום שני בבוקר כבר חוברתי ל014 בבאנדל עם הוט ל2.5 ואותו ה UPLOAD. אמרו לי בתחילה שידעכנו לי את זה תוך יום גג. בשלישי בדקתי, לא עודכן, בוצעה שיחת ועידה עם הוט ובזק בינלאומי שטענו שלחו את הקובץ, הוט טענו שלא קיבלו. ברביעי שוב אני בודק, שוב לא התעדכן.שוב ועידה,סיפרו לי בהוט שמכיוון שהמנוי שם רשום על שם אבא שלי ובבזק בינלאומי על שמי, הייתה בעיה בקבלת הקובץ מבזק, לכן היה צריך לשנות את זה בכדי שתהיה תאימות. חמישי, שוב בודק, וכמובן לא מעודכן.מתקשר, שוב ועידה, הוט אמרו שבזק לא שלחו בכלל.ביררתי עם בזק ואמרו בועידה מול הוט ששלחו. בשישי, שוב לא מעודכן, ה…
-
- 44 תגובות
- 5.5k צפיות
-