כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
חידשתי לאחרונה קשר עם שתי חברים מהעבר הרחוק, ולא מספיק מעניין לנו ביחד. הראשון אוהב לדבר בטלפון (ואני לא). אני גם מרגיש שתחומי העיניין שלנו השתנו ואין לי ממש מה לשתף אותו שצריך עידכון טלפוני על זה. כך שהוא בעיקר מדבר. ודבר שני עם הראשון שאנחנו לא נפגשים מספיק (או כמו שהייתי רוצה שניפגש) הוא עושה שבוע שבוע בצבא ואם אנחנו נפגשים אז זה פעם בשבועיים בדרך כלל לפאב או סנוקר (שזה מעולה בשבילי, בעיקר אם זה פאב) ולאחרונה הוא נפרד מחברה שלו אז הבילוי עבר למועדון שזה לא בשבילי בחודשיים הקרובים (אין לי מה לחפש שם במשקל שלי, עוד חודשיים אני יראה נורמאלי). חשוב להגיד שהוא בן אדם כיפי וכיף להיפגש איתו. הוא תמיד במצב רוח טוב. בקיצור אני מחפש שניפגש יותר ואני מחפש הצעות. ניסיתי לגוון את ה…
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
דרך אגב, למי שזוכר את הדיון הקודם שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457304.0 ומתעניין אז עברתי ביום רביעי האחרון טסט ראשון ועכשיו יש לי רישון בכל מקרה אין לנו כל כך תקציב למכונית ומה שיש לאבא שלי זה מונית בשביל העבודה שזה רישיון D אז שאלתי את אבא שלי מה חסכוני ואמין והוא אמר סובארו ג'סטי הוא אמר שהוא מכיר אישה מבוגרת שרוצה למכור את הסובארו ג'סטי שלה ובסביבות 5000 שזה סבבה כי זה מחיר מחירון אבל הוא אמר שהאוטו הוא אוטומט הבעיה שאני חושש מגיר אוטומטי, הברקסים מוזרים כאלה ואין לי מוט לשחק איתו! אבל עזבו את זה מה אתם מעדיפים?
-
- 255 תגובות
- 29.5k צפיות
-
-
אני לא חושב שאתבע מישהו למרות שיש לי קצת ניסיון בבית משפט מהסוג הזה, אבל מעניין לדעת איזה אופציות קיימות. 1) ספאם - למיטב הבנתי מחוק הספאם מדובר על 1000 ש"ח ללא הוחכת נזק על כל הודעה. כבר חברתי לכמה אנשים בפייסבוק בשביל זה 2) סלקצייה במועדונים - הסכומים פה גבוהים (רוב הפסקי דין שקראתי מדובר על מעל 10,000, גם לאנשים שהתכוננו מראש ותבעו רק בשביל הכסף) 3) לשון הרע. סכומים מטורפים, לא בעיה לגרום לאנשים להתבטות בצורה מתאימה. 4) תביעות ייצוגיות - אין לי מושג בנושא, אבל ממה שהבנתי X אנשים תובעים בשביל 10X אנשים ומתחלקים בינהם ברווחים ה-X הראשונים מתחלקים)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סקר להמצאה:https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dE5oVWxneXo5VjFoZkx0cFZKc3FwNXc6MQ חולצה שמקררת ומחממת את גופך. נשמע אחלה רעיון לקיץ לא? בסך הכל 2 שאלות קצר וקולע ולא ארוך וצולע
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
פתחתי טוויטר ולא הבנתי בכלל מה עושים שם. יש אנשים מעניינים שאתם עוקבים אחריהם? (סליחה על ההצפה בנושאים היום, היתי רחוק מהמחשב מלא זמן :-) )
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אני מחפש בלוגים נחמדים לעקוב אחריהם בנושא מדע, פילוסופיה וכו'. (אנגלית) האם יש המלצות ?
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום! אנחנו עוברים לחולון בעוד זמן מה לאזור משה שרת (רחוב אלופי צה"ל) הייתי שמח לשמוע אילו חדרי כושר יש שם באזור (ומה לשם שינוי יש בהם). חיפשתי כבר בגוגל, עקב אי הכרת האזור אני לא יכול לדעת מה קרוב למה. נ.ב. חוץ מימית 2000 תודה מראש ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
אני אוטוטו בן 17 (עוד חודש וחצי), ועוד לא קיבלתי צו ראשון. כל החברים שלי קיבלו את הזימון כשהיו בני 16 ורבע בערך (וניגשו כשהיו בני 16 וחצי, מקסימום). אני יליד '93 וחבר אחר שלי, שנולד כמעט חודש לפני, הלך לצו ראשון כבר לפני חודשיים. עכשיו בתחילת שנה היה לנו יום פתוח בנושא צה"ל (שערך תצוגות וכאלה במרכז הקונגרסים בחיפה), ונרשמתי שם לגיבוש חובלים ושייטת 7. לא שלחו לי אף זימון לשום גיבוש, הסקתי שזה היה בגלל שאין לי צו ראשון עוד אז אין לי פרופיל ואני לא רשום כ"קיים" בצבא (נכון?). השאלה שלי היא כזאת: היות ואני יעבור צו ראשון רק בי"ב, הגיוס שלי כנראה יהיה באוגוסט (ב-5?). האם יש מספיק זמן מהגיבושים עד לגיוס? מתי בד"כ נערכים הגיבושים בקיץ? אם אני לא טועה זה צריך לצאת די צמוד - זה או…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כדאי שיהיה שרשור של תחתוני הזהב ..... אז אני אחתחיל... מחשב נייד גריד שהיה "מחשב על" במונחים של פעם... הנייד של 1990 ... מעבד 386 , כונן קשיח 30 מגה ומסך 10" - שזה כמו המקבוק גם המקבוק G4 העתיק שלי שהפך למעצור לדלת [attachment deleted by admin]
-
- 168 תגובות
- 18.7k צפיות
-
-
יש כאן אנשים שעשו את הניתוח? אם כן איפה, וכיצד בחרתם את המקום והרופא?
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הפכת לגולש בסתר. דפים שאתה מציג בחלון זה לא יופיעו בהיסטוריית הדפדפן או בהיסטוריית החיפוש שלך, ולא יותירו במחשב שלך כל עקבות, כגון קובצי cookie, לאחר שתסגור את חלון הגלישה בסתר. עם זאת, קבצים שתוריד או סימניות שתיצור יישמרו. גלישה בסתר אינה משפיעה על התנהגותם של אנשים, שרתים או תוכנות אחרים. היזהר מ: אתרים האוספים או משתפים מידע עליך ספקי שירותי אינטרנט או מעסיקים העוקבים אחר הדפים שבהם אתה מבקר תוכנה זדונית העוקבת אחר הקשות המקשים שלך בתמורה ל'סמיילי' חינם מעקב של סוכנים סמויים אנשים שעומדים מאחוריך בצורה חשודה מידע נוסף על גלישה בסתר. הם רציניים? יענו פתחתי בטעות דף בסתר וזה מה שהיה כתוב שם הם ציניים<?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
STARCRAFT 2 ההזמנה נסגרה!!!!! ------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ בהמשך להצלחה חסרת התקדים של הההזמנה הקבוצתית הזולה בעולם מגיע משחק ה RTS המצופה של השנה ואיתו גם כן הזמנה מוקדמת בדומה לMW2 גם כאן המשחק יימכר במכירת חצות חגיגית,הפעם בלילה שבין ה26/7 ל27/7.וכולם מוזמנים לבוא ולקחת את העותקים שלהם אז. --------------------------------------------------------- שאלות בכל נושא נא להתקשר לחנות: 03-6205074 --------------------------------------------------------- המחיר עומד על 180 ש"ח ליחידה. (בתנאי שנגיע לכמות של 70 יחידות) מקסימום משתתפים בקניה הקבוצתית- 100 מדובר ב…
-
- 379 תגובות
- 44.9k צפיות
-
-
קניתי מוצר בסניף של KSP וגיליתי שאני לא צריך אותו לא עבר שבוע מאז הקניה, והמוצר באריזתו המקורית לפי ניסיונכם, מה הסיכוי לקבל זיכוי?
-
- 17 תגובות
- 60.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים זה כבר בעיה של ממש.. אני לא מצליח להוריד שום קובץ עם סיומת TORRENT. התקשרתי לבב"ל ואמרתי להם "נמאס לי אתם חוסמים קבצי טורנט" הם כמובן "מפתאום! אנחנו לא חוסמים!" הסברתי שניסיתי להוריד מכמה אתרים שונים ודפדפנים שונים וזה מוריד כמה KB בודדים ונתקע.. הסברתי לו שאני בלי חייגן(מחובר ישירות) והוא אמר לי שכנראה זאת הבעיה.. התחברתי דרך חייגן ושום דבר לא השתנה. אז כנראה שהבעיה לא ממש בהוט.. בסופו של דבר הוא אמר לי "OK תבדוק עכשיו" והינה זה עובד מצויין! אבל מה.. "זה שירות תיעדוף חדש והוא בתשלום"מה? למה שאני אשלם על משהו שעד עכשיו עבד ופתאום לא עבד? אז אתם כן חוסמים! "לא אנחנו לא.. זה פשוט תיעדוף, האתר שאתה מוריד ממנו מעדיף משתמשים אחרים עלפניך.. ואנחנו עוקפים את זה" …
-
- 69 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
ת'רד מרמור! אתם מוזמנים להתמרמר איתי אולי מישהו מאגד יראה את זה ויעשו עם זה משהו
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אני רוצה לעשות מנוי לאחד מהם כנראה לשנה מה מומלץ? יתרונות וחסרונות
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בודק אפשרות לשדרג את החבילה בהוט ואצל ספק האינטרנט ורציתי לדעת מה הייתם עושים במקומי. נכון להיות יש התחייבות בהוט לעוד 28 חודשים, ככה שלא יהיה מעבר ליס, שדרוג לא בעייתי כי זה התחייבות מחדש. בית של 6 אנשים, אחד בצבא, שני תלמידי תיכון וסטודנט. היום אני משלם 249 שח לדברים הבאים: טלויזיה - הוט עם מספר חבילות (כל מה שנותנים שם בטריפל) טלפון - קו לייט, ללא דקות כלולות אינטרנט - 2.5mbit ספק אינטרנט - 2.5mbit (החברה לא משנה כרגע) ראיתי את ההצעה של הוט לטריפל משודרג שיכלול: טלויזיה - כל מה שנותנים שם בטריפל, זהה למה שיש לי היום טלפון - קו עם 1000 דקות כלולות אינטרנט - 12mbit וזה ידרוש שדרוג של ספק האינטרנט למהירות של כ-10mbit שווה לשדרג את החבילה במחיר של עוד כ-70 שח לחודש? (ה…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה סוג רישיון צריך בשביל לנהוג על האמר צבאי?
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לדיון שפתחתי כאן מזמן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456884 רציתי להביע חוות דעת על החברה XFX. ב16 באוקטובר 2008 קניתי כרטיס מסך 9800GTX+ של XFX מהחנות FOX-PC לפני כמה חודשים, הכרטיס החל לעשות בעיות, וככל הנראה נדפק. כאשר רציתי לממש אחריות, לא הצלחתי לעלות על שום עקבות של FOX-PC ולא ניתן היה להחליף את הכרטיס שלי, ולכן, פניתי לשירות הלקוחות של XFX. החברה סיפקה לי אישור לשליחת הכרטיס אליהם לבדיקה, שתוצאותיה היו ידועות מראש: הכרטיס נדפק. בסופו של דבר, קיבלתי כרטיס מסך מדגם GTX260 בתור פיצוי, שעובד בצורה מצויינת. לכן, רציתי להמליץ על XFX ולשתף את חווית הרכישה שלי מהם. ברק.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם רציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם אתר מסוים שמבקש להיות ברקע במחשב שלנו ובתמורה ישלם לנו דרך פיי פאל 45 סנט של דולר לשעה.... מישהו עבד עם האתר הזה?קיבל כסף? http://www.surfjunky.com/ האם שווה לנסות?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבת שלום האם לפי חוקי הפורום אפשר לשים לינק או 2 בכל תגובה שלי לצורך קידום אתר בגוגל?? חיפשתי בחוקי הפורום ולא מצאתי משהו
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
http://hod-hasharon.vgames.co.il/ אני וחבר שלי באים, הוא נרשם לטורניר ב-CSS. הדף בפייסבוק: http://www.facebook.com/pages/yrw-mshqym-hwd-hsrwn/148105391869747?v=app_4949752878
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי מנוי לשנה הורדה עד 100 גיגה בחודש וזה עדיין לא עובר את ה60 k ,אשמח עם מישהו מבין בזה ויוכל לעזור לי יש לי אינטרנט של בזק בן לאומי 014 מגה 8 שיהיה שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תראו עזה חלק ממצרים והגדה בירדן http://visunetdemos.demos.ibm.com/blogsamples/factbook2/FactBookSE.html על מה מדובר: http://www.downloadsquad.com/2010/07/29/video-tour-world-factbook-dashboard-by-ibm-is-data-visualizatio/#continued
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-