עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gal663,

שלום חברים אני מחפש את ה-sound track של אמריקן פאי 5 (the naked mile) אם תוכלו לעזור לי את צריך את כל השירים שהיו שם. תודה רבה לכם!

2. Started by 00000,

http://fun.mivzakon.co.il/flash.aspx?id=10358 בתגובה לסתומה הזאת:

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by Fkl0ster,

אמרת לי אתמול שחלמת עלי בלילה, זה דבר כל כך נחמד לדעת שמישהו חולם עליך, גם אם זה חלום קצר ואם זו את, זה אפילו עוד יותר, עוד יותר נחמד תחלמי, תחלמי, ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום כשאת ישנה ומחייכת לעצמך, אני שמח שאת שם לפעמים נחמד שחולמים עליך, גם אם זה חלום קצר ואם זו את, זה אפילו עוד יותר, עוד יותר נחמד תחלמי, תחלמי, ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום Fkl0ster Uber Alles. 8)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by scorpion,

אמרתם שבפסח יהיה מפגש ומסיבת רשת...... אז יש כבר פרטים ראשונים? איפה זה וכל מיני כאלה........

• 108 תגובות
    • 11.4k צפיות
  5. Started by WHITE_ZOMBIE4,

חזרתי עכשיו לסופשבוע מטירונות 02 ודווקא נראה לי שרזיתי+גדלו לי השרירים במיוחד החזה..איך אתם מסבירים את זה? ואני אוכל שמה טוב מאוד...אפילו כשיש פריסות אני לוקח איזה פרוסה עם קצת שוקולד... בכל אופן הטירונות עצמה סבבה לגמרי רק צריך להתרגל לטירטורים...ולשעות המוזרות של השינה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. בבקשה כי אני יכול לסדר שישלחו לחברים שלי בארה"ב והם ישלחו לי את החלקים בדואר אז תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. לא עלינו ועליכם לאמא של חבר גילו לפני שבועיים את המחלה הנוראה. המחלה הארורה לא מאבדת רגע, ועתה היא שוכבת מחוסרת הכרה, הקדישו דקה וקראו את פרק התהילים לרפואתה השלמה, וכן לרפואת כל חולי עמך ישראל: תהילים פרק מא א לַמְנַצֵּחַ, מִזְמוֹר לְדָוִד. ב אַשְׁרֵי, מַשְׂכִּיל אֶל-דָּל; בְּיוֹם רָעָה, יְמַלְּטֵהוּ יְהוָה. ג יְהוָה, יִשְׁמְרֵהוּ וִיחַיֵּהוּ--יאשר (וְאֻשַּׁר) בָּאָרֶץ; וְאַל-תִּתְּנֵהוּ, בְּנֶפֶשׁ אֹיְבָיו. ד יְהוָה--יִסְעָדֶנּוּ, עַל-עֶרֶשׂ דְּוָי; כָּל-מִשְׁכָּבוֹ, הָפַכְתָּ בְחָלְיוֹ. ה אֲנִי-אָמַרְתִּי, יְהוָה חָנֵּנִי; רְפָאָה נַפְשִׁי, כִּי-חָטָאתִי לָךְ. ו אוֹיְבַי--יֹאמְרוּ רַע לִי; מָתַי יָמוּת, וְאָבַד שְׁמוֹ. ז וְאִם-בָּא לִרְאוֹת, שָׁוְא יְדַבֵּר--לִבּו…

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  8. שלום חברים, מצאתי בבוידעם הפתעה נחמדה. מקרן ישן מסוג . Technicolor instant filmloop player super 8 תמונות : מלפנים: מאחור: כמה פריטים נלווים: הצעת הגשה שלי (אין לי מושג אם הרכבתי נכון): חיברתי אותו לחשמל והוא עושה רעש כדי להוכיח שהוא עובד. בנוסף יש לי גם מין פילם כזה עם סרט עליו, תראו בתמונות איך הלבשתי אותו בתמונה הלפני אחרונה. הבעיה היא שהגוף הזה אמור להתלבש באחורי המכשיר ואין לי מושג איך אמורים להרכיב אותו, הוא לא נכנס לי בשום זווית. האם חסרים לי חלקים? האם לא הרכבתי טוב? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  9. שיתוף פעולה ראשון לגמרי מסוגו - NVIDIA רותמת את עוצמת העיבוד ומשאבי הענק של אינטל לצרכי מוצרי AI לרבות מאיצים מתקדמיםלכתבה

10. NVIDIA Jetson Orin Nano Super הוא מחשב-על בגודל כף-יד שיאפשר למפתחים, סטודנטים ויוצרים לבנות צ'אטבוטים, סוכני AI ויישומים לרובוטים. הוא זמין לרכישה כעת וכולל GPU בארכיטקטורת Ampere ומעבד (CPU) מבוסס ARM בעל 6 ליבותלכתבה

11. חברת הענק מודה כי חלק מכרטיסי המסך היוקרתיים שלה סופקו עם פחות יחידות עיבוד מהמובטח; מציעה החלפה ללקוחות שנפגעולכתבה

12. Started by creative,

;D ;D אךךך איך אני שמח שהלוזרים האלה עפו!!! שמח שבעתיים שג'רארד ולמפארד החטיאו!!!!!.

• 17 תגובות
    • 973 צפיות
  13. נכון? אני ואח שלי(הוא אומר שזה שתי מדינות שונות) מתווכחים על זה ואם אפשר תשובה קצרה וקולעת ואז תסגרו תדיון או תמחקו אותו ...

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by CXC,

היי. אני תלמיד כיתה יא' ואני רוצה להתחיל ללמוד אנגלית ברמה גבוהה, זאת אומרת ברמה של שפת אם או קרוב לזה. אני חשבתי ללמוד במסגרות שמאפשרות משהו כזה מעבר ללימודים, נניח WALL STREET. אז מה דעתכם על המקום?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by elior021,

שלום לכולם אני צריך לעבור מבחן באנגלית טכנית (מושגים של מחשב) ואני לא יודע ממש במה מדובר הודה מאוד אם מישהו יכול לעזור לי בהסבר מפורט על הנושא

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by elior021,

אני צריך לעבור מבחן בנושא אנגלית טכנית (מושגי מחשב) ואני לא ממש יודע במה מדובר אשמח לקבל הסבר מפורט על הנושא תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by MishaK,

The bandage was wound around the wound. The farm was used to produce produce. The dump was so full that it had to refuse more refuse. We must polish the Polish furniture. He could lead if he would get the lead out. The soldier decided to desert his dessert in the desert. Since there is no time like the present, he thought it was time to present the present. A bass was painted on the head of the bass drum. When shot at, the dove dove into the bushes. I did not object to the object. The insurance was invalid for the invalid. There was a row among the oarsmen about how to row. They were too close to the door to close it. The buck does funny things when the does …

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  18. אני צופה הדוק ובכל העונה פיספסתי שני פרקים! (העונה השניה אני מדבר בAXN) עכשיו פרק אחד לא היה חשוב ולא היה בוא כלום אבל הפרק השני... זה הפרק עם טראנס... מה קרה לה, הבנתי משהו הלכה קדימה בזמן לרפא את הרפר ואז היא התחלפה עם עצמה (מה?????) הסבר בבקשה! ומשהו נוסף: מה קרה לאשא הזו שבאה לאנדרומדה ונעלה אחרי פרק אחד, זו שהצילו מהכוכב ושהיא התחלפה עם העוזרת שלה וכו וכו... שהם שחטו איזה 100 חיזרים במסעדה הזו... לא פרק משהו ????

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  19. Started by JohnnyBravo,

כתבה שנתקלתי בה היום,נראה מעניין: Submerged structure stumps Israeli archaeologists Stone Mystery in Sea of Galilee Mysterious monument found beneath the Sea of Galilee

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  20. http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=859736

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by Sfree,

אם גם אתם מזדהים עם הימין הקיצוני, לחצו כאן

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by e-Pit@m,

לא יודע למה, אבל הרגשתי צורך עז לחלוק זאת איתכם. אני וחברה שלי חוגגים היום בערב - שנה. עריכה: מאי, אהובתי. במקרה שהת'ראד הזה יישאר פתוח, בזמן שאני אשן... ואת תראי אותו, אני אוהב אותך. אלה היו 12 חודשים הכי טובים של החיים שלי, הייתי נותן הכל בכדי להכיר אותך.. 15 שנים מוקדם יותר ולבלות גם אותם איתך. ואז הייתי יכול להגיד לעצמי, שחיי מושלמים.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by napoleon45,

https://m.ynet.co.il/Articles/5592742#autoplay אם כי די בודדים .....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. פאאאאק אנשים ראיתי תכנית באחד הערוצים החפרניים אני יודע שכולם ראו את כל התכניות האלה 1000 פעמים והן כבר יוצאות מהרקטום, וזה נשמע שטויות, אבל ראיתי את את התכנית הזו, והיה שם משהו שפשוט גרם לי להשתין מרוב פחד. בקצרה מתואר שם על זוג שנסעו ברכב, ובמקרה הם שמו לב שהשעה הייתה סתם נגיד, 22:00 פתאום הם ראו מולם אור מתקרב, חשבו שזה מכונית גדולה או משאית עם אורות גבוהים, הם ציינו שהם שמו לב שזה היה מאוד חשוד ולא סתם אור של רכב, הם היו מוכרחים לעצור בצד מפני שהאור סנוור אותם לגמרי, זתומרת הם היו בטוחים שהם עומדים להכנס בו, אז הבעל פשוט סטה הצידה האט עד עצירה, הם אמרו שהאור המשיך להתקרב ואחרי משהו כמו 20 שניות הם כביכול הרגישו שה"רכב" פשוט המשיך והם חזרו לנסיעה, הם אמרו כזה שהיה להם…

• 61 תגובות
    • 8.2k צפיות
  25. למרבה הפלא מלזיה וסין במקומות הראשון והשני בפירטיות משחקי מחשב. http://www.gamespot.com/news/2005/02/11/news_6118497.html לרשימה המלאה - http://www.iipa.com/pressreleases/2004_May3_Sp_301_plus_chart-rev.pdf אנחנו נמצאים בסוף עמוד 4, ונוזפים בנו על הפירטיות במוסיקה - ROFL!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.