כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
אתמול עזבתי את דלת החנות שעבדתי בה כמעט שנה ועזבתי עצבני ולתמיד ..... כול העסק התחיל מזה שבעל החנות התחיל לעשות לי פרצופים עם המשכרות ... ואמור לי שמע היום אני לא משלם לי נסיעות אין לי כסף אני לא יודע מה לעשות בסופו של דבר הייתי צריך להוציא כסף פרטי מהכיס כי צריך להגיע הבייתה היום זה הגיע עד נפש כמעט ולא רבתי איתו מכות בחנות ..... :'( חבל כי חשבתי שאנחנו איך שהוא חברים היום הבנתי שהחברות נגמרת כשמגיעים לכסף וחבל שכך : אז עכשיו אני מחפש עבודה חדשה בתחום המיחשוב ודי קשה מקסימום החיים הטובים נגמרו ואני ילך לטחון במפעל ... אז עם מישהו צריך טכנאי הוא כול עזרה שיגיד .... שומע מוזיקה בבית ומנסה לחשוב מה היה איתי הלאה :-[
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל אותי זה קרע מצחוק http://punkassblog.com/2006/06/29/i-may-be-broke-and-unemployed-but-at-least-i-aint-her
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.tetris1d.org/zigah/twinoo/twinoo.php אהבתי אותו לכן אני מביא לכם השיא שלי: 105
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, אני בקבוצה של כשמונה צעירים לפני גיוס. רצינו לדעת איפה כדאי לעשות חופשה של עד שבוע בסביבת הים התיכון (תורכיה, יוון והאיים, קפריסין וכו'...). אנחנו מעדיפים אזורים עם כמה שיותר תיירים אירופאים בגילנו. (כמה שפחות ערסים ישראלים ) חשבנו על חופשה במלונות סבירים+, ביום ים, בלילה מסיבות ואולי גם קצת טיולים בין לבין. על איזה איזור הייתם ממליצים?(מנסיונכם, ממה ששמעתם...) תודה!
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הוורים שלי מחפשים רכב בסביבות 70 אלף, יד שניה שנת 2002 לפחות. פורד פוקוס פולקסווגן בורה הונדה סיויק סיטרואן C5 הונדה אקורד (שנה 2001-2...)
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד נשבר לי הזין מהוט! אני בבעיות איתם כבר חודש-חודשיים. כל הזמן יש ניתוקים, ואני מקבל פאקינג 3 מגה במקום 12, היוטיוב בקושי זז, האינטרנט איטי - די כבר! שוב ושוב, שולחים טכנאי, שולחים טכנאי, שולחים טכנאי. לא מזיז כלום!!! פשוט בלתי נסבל! זו חוצפה! עושים פה צחוק מאנשים! דיברתי איתם היום, והם עושים לי מעקב וביום שני בבוקר הם מדברים איתי. אני אגיד לו חד וחלק: או שאתם באים לפה ופשוט שמים ציוד הכל חדש: כבלים חדשים, ראוטר חדש ומודם חדש, או שאנחנו מתנתקים. זה יעבוד להגיד דבר כזה? ואם לא, מה כדאי לי לעשות? זה כבר פשוט בלתי נסבל! אני מתפוצץ פה.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תהי מטריצה A מסדר 3X3 נתון A^2 =! 0 ונתון A^3=0 הוכח שיש וקטור v ב R^3 כך ש A^2 * v !=0 תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים , אני מעוניין לגשת לבחינת CCNA רק לבחינה בלי לימודים , מישהו יודע איפה אפשר לגשת בפחות מאלף כמו בג'ון ברייס אני יודע על האתר Pearson VUE שדרכו ניתן לרכוש וואוצר , מישהו במקרה נעזר באתר ויודע אם רוכשים שם את זה ניתן לגשת איפה שאני רוצה או שזה מכללות ספציפיות ? תודה.
-
- 19 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
מעוניין לעשות עבודות פרטיות, יש איזה שיטה אפקטיבית להתפרסם? חשבתי על לתלות פליירים ברחוב, כגון תחנות אוטובוסים וארונות חשמל. באינטרנט לא נראה לי שזה רלוונטי פה כל ילד בן 5 כותב על עצמו משהו - או שאני טועה? תודה למי שיוכל לעזור
-
- 19 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום!!! הזמנתי מחשב מנוע מחשבים היה אמור להגיע מחר.... עכשיו הבעיה שהם עברו חנות והם בספירת מלאי... כאילו החנות סגורה היום ומחר.... מה עושיםם!?!?!?! אין להם מרכזיה אין כלום!?!?!? מישהו מכיר מספר פלאפון של איש מחירות או מנהל מישהו שיענה לי!?!?!? :s05: זה חשוב כי אני לא מכיר תחברה אישית ואמא שלי אוכלת סרטים שעבדו עליה.. ואני רוצה להראות לה שהכול טוב אז בבקשה תעשו טובה תודה :
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
(להעביר לדקה 3:58) אני יכול לעבוד בקלות במשרת - IT אני יכול לסיים תואר ראשון במדמ"ח בטכניון אני בשל לעבוד בהייטק אני יכול לקנות דירה בצפון ת"א אני פשוט מרגיש את זה.
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום מישהו שטס לחול מוכן במקרה לעשות איזה קניה כגון כרטיס מסך אני יכול לביא את הכסף והכל , מישהו מוכן לעשות כזאתי טובה? לעזור ? אולי לנוכל כמה חברי פורום לתת לך כסף למי שזה לא יהיה שנוסע לחול ותקנה לנו כמה חלקים עם במקרה אתה גם מתכנן לקנות בעצמך. (הכרטיס שאני רוצה זה 9800פרו של msi שאפשר להשיג בחול ב 193 דולר עם מישהו נוסע ומוכן לקנות לי אני יביא לי 200 דולר שיש לי כבר מוכן)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259245,00.html מה שמפחיד זה שהמדינה שלנו מלאה במספיק מטומטמים שיקשיבו לו (עובדה שיש מטומטם שהעסיק אותו).
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/sendToFriend.asp שלחתי להם אימייל, נקווה שיטפלו בזה בהקדם
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמה דברים מeBay, והייתי רוצה לשלם עם PayPal (PP). הייתי רוצה לשאול מה צריך לעשות כדי לשלם איתו. הבנתי שאפשר לעשות חשבון בחינם, ואפשר להוציא כסף מהחשבון ולהעביר מהחשבון שלך לחשבון PP אחר בחינם. אבל אם רוצים למשל לקבל כסף מחשבון PP של מישהו, אז יש איזשהו צורך בתשלום. עכשיו, איך בכלל אני שם כסף בחשבון הPP ? מחשבון הבנק שלי כאילו ? איך עושים את זה ? הרי אני לא אגיד לפקידה שולה"היי, אניי רוצה להעביר סכום של 200$ לחשבון הPayPal שלי" ואז היא בטח תסתכל עלי O_o, ולא תבין מה אני רוצה.. האם יש באמת דרך להעביר דרך הבנק ? או אולי דרך הוויזה (שאין לי) קראתי קצת על PP, וראיתי שיש להם הרבה בעיות בתמיכה, וב"איבוד" היתרה וכו'. זה אמיתי ? למישהו היו בעיות עם זה ? זה בטוח להשא…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש למישהו רעיון איך לעזאזל הדבר הזה קרה? בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אנחנו מתכננים להתחתן בקפריסין בהתראה נורא קצרה. אנחנו רוצים להספיק לעשות את זה תוך שבועיים-שלושה. מחר אנחנו רוצים לסגור עם סוכנות תיירות/נסיעות שגם תטפל בכל הטופסולוגיה שמסביב. הבנתי שההבדל במחיר לא גדול ושזה חוסך כאב ראש. למישהו יש המלצות מגוף ראשון/שני על סוכנויות שעוסקות בזה ואולי יכול לספר לנו משהו שלא מצאנו בחיפושינו ברשת? בכל מקרה, דגשים חשובים בנושא יתקבלו בברכה
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם הסתמכות על גרף הפונקציה היא דרך מספקת לקביעה של התכונה הנ"ל או שיש דרך פורמלית מתמטית?
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי חברה, אני עכשיו לומד לבגרות חורף במתמטיקה, ודוגרי נשבר לי ממנה, אז ישבתי עכשיו מלא זמן ובניתי את המערכת הבאה, ראיתי הרבה מפרטים שכתבו ב10 דק', שהכילו את הרכיבים היקרים ביותר וזהו. אני מבטיח שהמפרט שלי קצת יותר מנומק מ"זה-היה-הכי-יקר-בנעה". תתחילו לקרוא, לא תהנו מקסימום תפסיקו ;D ד"א- סליחה על האנגלית שלחתי את זה לחבר, ומאוחר מדי לשכתב הכל.... mother board: Asus "Extreme striker". based on the glorious 680i, this board has it all, both in features and performance. oh yeahh... its totally pimped out! processor: QX6700. Yeah I know that basically no programs can use 4 cores, and that X6800 will be better in gaming. what can I say? I like to render video (premier pro I…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
תראו מה ניגלה לעיני: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2994168,00.html
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאחר ויש כאן המון אנשים בעלי ראש יצירתי הייתי שמח לקבל קצת רעיונות למציאת שם לעסק חדש העסק הוא גם חנות צילום, גם מעבדת מחשבים, גם סלולרי וגאדג'טים אשמח לשם מקורי ( לדוגמא: יועץ מס: מס-תיק) מי שימצא שם שייבחר ייזכה בדיסק און קי מתנה!
-
- 19 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
יש לי תמונה בפורמט BMP ששוקלת כ-400 מגה, ברזולוציה של 12 אלף פיקסלים על 12 אלף פיקסלים (144 מגה פיקסל) אני מעוניין להמיר אותה לפורמט JPEG לצורך דחיסת הקובץ. כל הכלים הבסיסיים שאני מכיר לא עובדים עקב טענות חוסר זיכרון, חוסר מקום בדיסק (לא חסר לי מקום) או בעיות טכניות אחרות. מישהו יכול להמליץ על כלי מתאים?
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי עברתי היום טסט סוף סוף ויש לי רישיון . ;D למי שאכפת שיגיב (עברתי טסט שני)
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כנסו ל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=8 גם לכם הCPU עומד על 100%? לא הבנתי שמידי פעם המחשב פשוט זוחל ואז פתאום ראיתי את זה, מוזר. מחכה לתגובות. עידכון*****עידכון****עידכון ******************* שמתי לב, שאם למשל אני גם בHWZONE וגם בפורום, ושאני אקטיבית בתוך החלון של HW והתפוז עובד ברקע אז המעבד לא ממש מתאמץ ממש, אבל אם זה ההיפך ואני בתוך הפורום של תפוז, המעבד עובד על 100% שוב...
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-