כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,558 דיונים בפורום זה
-
-
בשעה טובה, הגיע הזמן, מזל טוב על העיצוב החדש של האתר, מומלץ לכולם להכנס ולהתרשם. שימו לב לבמצע הפתיחה - RADEON 9500PRO במחיר של 1168 ש"ח - אז רוצו לקנות. http://www.simpletech.co.il צוות זיגזג וההנעלה
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר די הרבה זמן אני מחפש טלויזיה לסלון ולא ממש מצליח להתביית על אחת. בהתחלה חשבתי על 29" 100Hz. אחרי זה חשבתי שלהוסיף עוד כמה אלפים בשביל 32" לא יהרגו אותי. אז ראיתי ש 34" נראית הרבה יותר גדולה מ- 32" ויקרה רק בשלושת אלפים שקלים. בסוף אמרתי שאם אני מוציא 15 אלף שקל על טלויזיה עדיף כבר להוציא שלושים ולקנות פלזמה. ביררתי פרטים והחלטי בסוף שאני לא רוצה להשקיע בדור הקיים של הפלזמות וחזרתי ל- 29". עכשיו חזרתי ל- 34".. הבעיה שלי היא שהדגמים שמוצעים בארץ (בירור דרך zap) כלל אינם נמכרים בחו"ל ואין עליהם שום ביקורות או השוואות. יותר מזה, הם לרוב כלל לא מופיעים באתרי היצרן! לכן אני פונה אליכם - יש איזה אתר\פורום אלקטרוניקה ישראלי שיכול לעזור לי בחיפושים? כרגע אני חושב על ה- toshi…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מעוניין לפתוח מעיין אתר גרוטאות ישראלי בו אנשים יוכלו לפרסם את מוצריהם. הייתי רוצה עצות/דעות/חוות דעת/ובעצם הכל הכל... הקמתי משהו נסיוני בכתובת הבאה: http://ten-li.ath.cx הייתי רוצה את דעתכם הכנה. (באם והחלטתם להרשם ולבדוק את כל תוכן האתר אז הפעלת החשבון בדוא"ל מבוטלת זמנית והחשבון מופעל במיידי) תודה מראש, ליאור. (מנהלים - באם מפריע אנא מחקו)
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכתבה בYNET לפי הכתבה, בשיא הליקוי הירח אמור לקבל גוון אדום(בגלל שהאור השמש שמגיע אליו עובר דרך האוטמוספירה של כדוה"א) 8) ד"א מי מצלם? ;D
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי שטפחתי אותו במשך כמעט שבועיים ועודדתי אותו לא להתנתק (שיחות מוטיבציה) אני מתעורר לראות שיש לי 51 חלונות אקספלורר פתוחים והמחשב נתקע. כמה זמן החיבור שלכם מחזיק ללא התנתקות?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. הפעם שאלה לי אל חזקי הפורום בנושא מכוניות ומנועים, אני כאחד שלא ממש מבין רוצה לדעת כמה דברים כדי להיות יותר חכם בנוגע למכונית שיש ברשותי ומה האפשרויות שלי במכונית הזאת . אז ככה, לאבא שלי יש הונדה סיויק 2002 אוטומטית. התבאסתי מכל הקטע שזה אוטומט ולא ידני כי אני חובב מהירויות {כמו רובנו} וחיפשתי דרך איך להגיע עם האוטו הזה למהירויות יותר גדולות. חבר שלי המליץ לי ליסוע על D1. אצלנו באוטו יש עד D3 וכמובן D רגיל. עכשיו, לפני שעה ככה, ניסיתי את זה, והאוטו נהייה סוס! נסעתי על D1 האוטו זינק בלי רבע גז אפילו! וכמובן העברתי לD2 ו-D3 אחרי זה. השאלות שלי הן: 1.האם זה מזיק למנוע? {מכיוון שראיתי שהמנוע מתחמם הרבה יותר מהר מהרגיל...} 2.האם אני יכול ליסוע ככה כל הזמן ולא…
-
- 19 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה LCD וחשבתי לנסות אולי במכרז אבל ממה שראיתי כל האתרים של המכרזים הם פשוט אתרי רמאות שמנסים לפתות פראיירים והמחיר ההתחלתי גבוה מהמחיר המינימלי בשוק. כלומר שלמרות שהמחיר המינימום להצעה הוא בד"כ 1 יש מחיר חבוי שקבע העסק שמתחת לו אי אפשר לבצע את העסקה. חשבתי שבמכרזים אם יהיה לי קצת סבלנות ומזל אני אצליח אולי לקבל מחיר טוב אבל המחיר המינימלי במכרז גבוה מהמחיר המינימלי שמצאתי את המוצר זמין ברשת (בקניה ישירה ללא מכרז). האם יש מכרזים שבהם יש אפשרות להשיג מחיר טוב?
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ואם יש לכם מושג מאיפה קונים וכמה זה עולה אז תודה רבה. הידיים שלי נגמרות בכל פעם שצריך לסחוט 5 תפוזים. חייב דחוף מכונה או מכשיר שמקלים על העבודה. ולא, אל תציעו מסחטה חשמלית כי זה בדיוק אותו דבר כמו המסחטה הרגילה וזה ממש גרוע. היה לי אחד כזה בעבר. זה בקושי סחט וכשהייתי מפעיל כח זה נשבר
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בואו שתפו את המתיחות הכי מצחיקות שיש לכם הנה כמה שמצאתי לא מזמן וממש קרעו אותי: http://www.fonejacker.tv/jerk.shtml http://www.fonejacker.tv/psp.shtml http://www.fonejacker.tv/pc_world.shtml
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אדם מסויים החליט לשגע אותי. פרץ לי למספר רב של חשבונות ברשת. ועכשיו השיא שהוא פרץ לי לאימייל ששם יש לי מספר פרטים מאוד מאוד אישיים. צבא,אשראי ועוד'. האם יש דרך לשחזר את הססמה? ניסיתי לעשות שיחזור אבל הוא שינה את האימייל של השחזור כנראה. יש לגוגל מרכז תמיכה לבעיות כאלה?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לטוס לאירופה בקיץ. כנראה לשבועיים-שלוש. (שלוש זה כבר גבולי בטירוף עקב יוקר המחיה וזה שאין לי כמעט כסף להשקיע) הרעיון הוא לא טיול נופש, אלא טיול זול (לינה בהוסטלים) עם דגש על חיי לילה (מוזאונים לא מעניינים אותנו כל כך). אני רוצה לעבור בין לפחות 2 ערים במדינות שונות (לדוגמה ברלין וקופנהגן או ברלין וברטיסלבה וכו'). שמתי לב שהמחירים של הרכבות פשוט מטורפים. http://www.raileurope.com/us/rail/fares_schedules/ http://www.bahn.de/p/view/index.shtml המחירים נעים סביב ה 300 דולר בעוד שטיסה בין ערים עולה 50-150 דולר. האם זה הגיוני? האם אפשר להזמין רכבות במחירים נורמלים יותר? בנוגע לבחירת הערים: האם למישהו פה יש המלצה על ערים מסויימות? (שוב, הדגש הוא לא על מו…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שמעתי שהמעבדה שם לא משהו...אבל מצד שני אים אני ארכיב לא תיהיה לי אחריות...מה יותר עדיף?תודה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שכנה שלי שלחה את המחשב לתיקון באייבורי, שם במסגרת האחריות החליפו לה את הלוח. כשחזרה לבית, הבן שלה חיבר את המחשב ובא להתקין Windows. אחרי ניסיונות כושלים רבים, דפק לי על הדלת וביקש עזרה. ראיתי שהמחשב מסרב לעשות BOOT מהדיסק, ובבדיקה ב-BIOS הראתה, שהוא לא מזהה שום כונן (2 כוננים אופטים ו-HD אחד). פתחתי את המארז כדי לראות מה הולך שם, וגיליתי שמי שחיבר את המחשב הזה יצא טמבל רצח |: במקום להשתמש 2 כבלים IDE ולחבר את כל הכוננים ללוח אם, הוא החליט להשתמש בגישה שונה. הוא פשוט לקח כבל IDE אחד, וחיבר איתו את כל הכוננים כן, זה כמו שזה נשמע, הוא לקח כבל IDE סטנדרטי (עם 3 חיבורים), חיבר אחד ל-HD, אחד לצורב ואחד לכונן DVD. כנראה שהוא שכח שהם צריכים חיבור כלשהו ללוח והחליט שהם יתקשר…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חבר שלי סיפר לי שהוא כבר שנים טוען סוללות רגילות וזה עובד "סבבה"... לא יתפוצץ לי המטען או משהו?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רבותיי, אשמח אם 'תשפכו' לי קצת אור על התעלומה: מה זה לעזאזל?! תודה.
-
- 19 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תגידו גם אתם מזילים ריר כשאתם רואים לוחות אם חדשים ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
?...
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לדרמן (LEATHERMAN) חשבתי על הsurge אבל קראתי ביקורת שאומרת שהוא עושה רעשכשהוא סגור אבל הוא נראה כמו הכי טוב, ויש גם את הalx שהוא מעולה עם שני הרבה מקומות לביטים איזה לדרמן הוא הכי טוב אני משתמש גם בביטים אז אי אפשר אחד בלי. ותקציב לא חשוב כמה כי הכי יקר הוא בערך 120 דולר ואני קונה מאיביי והמחיר לא חשוב לי
-
- 19 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
קיצר בינתיים התחלתי לימוד פסיכו שאני צריך לעשות שוב פעם ,תנו רעיונות מה אפשר לעשות
-
- 19 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
תראו איך הגלגל הוא עגול ;D לפני כחצי שנה לקחתי בצחוק את האשארי של חבר של אחותי ומיגנטתי לו את הפס השחור אחרי כמה ימים הוא אמר לי שהרסתי לו את הכרטיס : בקיצור השבוע הוא פתח לי חשבון בPAYPAL אבל רק ב10 הוא יקבל את הפירוט חשבון, אז הבנתי שאפשר לבדוק את זה גם בכספומט... אבל הבעיה היא שהכרטיס עצמו הרוס. אז יש דרך לסדר את זה חוץ מללכת לבנק ולהוציא כרטיס חדש? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני שומע על המון אנשים שמשלמים הרבה פחות ממני ואני לא מבין פשוט איך?? לבזק אני משלם ל-3 חודשים ראשונים על 2.5/250 40 שזה בסדר אבל אח"כ 80 מחיר קבוע... בזק בינלאומי 3 חודשים ראשונים חינם אח"כ 70 או 80 לחודש לא זוכר בדיוק... העניין שאני בהתחייבות ואני יודע שלמרות זאת אין בעייתיות לעבור לחבילות אחרות עם יותר רוחב פס בתקופת ההתחייבות שמתי עין על ה-4MB(שלא תבינו לא נכון..אם אני יעבור ל-4מגה אני לא מחפש גם הוזלה וגם לעבור ל-4...ל-4 150-160 בחודש לספק+תשתית ייראה לי סביר..ל-2.5 לא כ"כ) בכל אופן מה דעתכם על המחיר שאני משלם ? אם יקר איך לדבר איתם בטלפון על מחיר זול יותר ? לבקש נציג בכיר יותר ? לאיים בהתנתקות (שלא נראה לי כ"כ עוזר כבר...במיוחד לא שאני בתקופת התחייבות) ? יש לצ…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התגייסתי לפני כמעט שבוע לצה"ל ואם יש משהו שמאוד מעצבן אותי זה להתגלח כל בוקר (בעיקר בגלל שאני נראה בן 15 ככה). גם בקושי יש זמן לזה. מסדר בוקר אצלנו זה: לבישת מדי ב', צחצוח נעליים, צחצוח שיניים, התגלחות ועמידה במסדר תוך 15 דקות (לא מספיק זמן). יש אצלנו אפשרות להוציא פטור זקן על רקע רפואי או דתי ובגלל שאני לא דתי אין לי מושג איך אני מוציא על רקע דתי. אני ממשפחה שכולה, זה יכול לעזור איכשהו? נגיד שאני מגדל זקן לזכר אחי ודוד שלי... ואיך אני מוציא זקן על רקע רפואי? יש איזה משהו שאני יכול למרוח על הפנים בשביל שיוציא לי פצעונים לכמה ימים? נ.ב, שהייתי קטן התרסקתי עם האופניים ופתחתי את הסנטר, איכפת להם? לתשובות (מהירות) אני אודה (מחר חוזר לבסיס).
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-