כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
הי אני עובד די הרבה זמן באבטחה השבוע מתחיל ללמוד mcitp אני חושב לחפש עבודה בעבודות הנ"ל השאלה היא כמה זמן בד"כ נמשך הקורס שזכור לי שדורשים אותו לכל עבודה בתחום הזה חוץ מזה זה ישפר לי את הקורות חיים האם אני צודק? לפני חצי שנה שלחתי דרך runner וקבלתי כמה הצעות
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מפצל 5 שקעים לשקע ראשי, שמוגן בעצמו בשקע מגן ברקים\נפילות מתח. האם זה יוריד מהאפקטיביות שלו?
-
- 20 תגובות
- 22.2k צפיות
-
-
דוד שלי הטיפש שהיה ילד (14) גנב פלאפון וקיבל הודאה ללא הרשאה הוא מתכנן לעבור לחו"ל. ברור לו שעם רישום פלילי הוא בחיים לא ימצא עבודה ואין לו מה לנסוע. בארץ יש על זה חסיון ואי אפשר לגלות את זה. השאלה אם בחו"ל הדברים מתנהלים אחרת. (גרמניה)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיקרון זה חשבון ראשון שלי שהולך להיות גם לצבא(מן הסתם) באיזה בנק מומלץ?
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
אלקטרה מוצרי צריכה תרכוש אולי את רשת אייבורי מחשבים. האם תהיה לנו רשת מחשבים זולה ואמינה בארץ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3963990,00.html
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אחי הקטן חוגג 13. לא מצאתי משהו לקנות לו. הציעו לי גיטרה, אבל זה בטח לא יעניין אותו, ויש כבר אחת בבית שסתם שוכבת, לא צריך 2. חשבתי על wii אבל אני מפחד שזה יפריע לו בלימודים. הוא גם ככה כל היום על המחשב או משחק כדורגל. אייפון זה כבר יקר מידיי. אופניים כבר יש לו. אני אשמח לשמוע הצעות. התקציב הוא בסביבות 500-1000 ש"ח. אבל אם יש משהו מעניין אין לי בעיה לחרוג (כמו wii שפסלתי).
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יכתוב מי חושב מה, רק דעה א ו-ב. אחד חושב ש: פריקים/אימוים זה מכלול של תכונות שכוללות בן היתר: האזנה למוזיקת רוק כבד, תסרוקות מוזרות (סטייל אימו שעין אחת מכוסה), צביעת הפנים בלבן, חברות בכת השטן, מכוללי קברים, נאצים, עם פירסינג, לרוב מחברי ברית המוצצות לרוב אלה שצובעים את הפנים , לטענת דעה זו הם פריקים. דעה שנייה: שמי שכל התכונות האלה יחדיו, משמע הוא פריק. וקיום של רק אחת של התכונות נגיד צובע את הפנים, לרוב לא גורר חברות בכת שטן לדוגמא פואנטה של דעה 2: יכול להיות שאדם הוא פריק אבל זה לא בהכרח אומר שצריך להרוג אותו (אודה לכם אם תכתבו ישר דעה 1 או 2 עם מספרים שהיה יותר נוח להכריע, לאיזה דעה אתם יותר מתחברים?) וברשותכם, אני יסיים את הנושא בתמונה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לפעמים חוזר אחר זמן מה לפורום, ומתקשה למצוא את כל הנושאים שפתחתי איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
קבלו את Eminem - No Love (Explicit Version) ft. Lil Wayne ולמי שלא מכיר: Haddaway - What Is Love
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם האתר בטוח לרכישות של מוצרי מחשב מארה"ב ושליחתם לארץ ? מישהו עבד איתם בעבר ויכול להמליץ ? אני רוצה להזמין מקרן ב-1000 $ ומעולם לא השתמשתתי בשירות הזה....
-
- 2 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש עכשיו טרנד חדש אחרי שלאנשים נמאס ללחוץ על הLIKE, שפתחו קבוצות חדשות שלא לוחצים על הLIKE אלא לוחצים על כל מיני צבעים. ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה הפעולה בעצם עושה? קישור לדוגמא כזו: http://www.facebook.com/pages/bww-trw-mh-hms-sw-lywnyt-lwy/121769421210438?v=app_155145327849034 לוחצים על העכבר ואח"כ יש את הקטע עם הצבעים.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד שפה חדשה. אני מתלבט בין השפות האלה: גרמנית, צרפתית או איטלקית. כמובן המלצות לשפות אחרות גם באות בחשבון.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מי שלא יודע או עדיין לא ראה יצא ספיישל מיוחד של טופ-גיר עם הצוות מאנגליה + אוסטרליה אני חייב לציין שהוא אחד הספיישלים הטובים! אני מחפש טריילר ביוטיוב אבל לא מוצא
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל מהאדם עדכונים שוטפים אבל לא מעוניין שהוא יתייג אותו. אפשר לעשות דבר כזה? לחסום רק תיוג?
-
- 9 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לערוך סקר רציני ומעמיק לגבי המחיר הממוצע שהישראלי משלם. כול אחד בתורו,ירשום פחות או יותר כמה הוא משלם בממוצע בחודש לחברת הסלולר שלו+איזו חברה ובאיזו חבילה הוא נמצא. למשל: אני נמצא בחבילת סטודנטים: משלם דמי מנוי בסה"כ 12 ש"ח בחודש+עלות מכשיר +תשלום אינטרנט בסה"כ 17 סה"כ החשבון שלי נע בין 150 ל200 במקרה הגרוע. אני לא מצוי בבנק דקות או בהתחייבות כולשהיא כלפי חברת הסלולר שלי שהיא סלקום. אם כול אחד יוכל לעשות כמוני,אני רוצה לברר כמה הישראלי בממוצע משלם לחברות הללו. אני למשל לא מוכן לשלם יותר מ150 ש"ח בחודש ותמיד מנסה לקצץ בתשלומים הקבועים שאני משלם להם. לאחרונה שמתי לב שאורנג',סלקום וגם פלאפון כולם עברו לפלטפורמה של בנק דקות: שלם תשלום חודשי קבוע בגובה של 150+…
-
- 31 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי,אני לא מבין בתחום הזה של העברה דיגיטלית אבל אני מעוניין לבצע אותה בשביל קלטות וידאו ישנות... השאלה היא איך עושים את זה, מהי הדרך הטובה ביותר לעשות את זה ולשמור על האיכות המקסימלית של הוידאו, ובנוסף אם אפשר לסמוך על המעבדות שעושות את זה ואם הן זולות... אם מישהו מבין גם בהעברת קסטות של טייפים אני גם אשמח לשמוע הצעות על שמירה מקסימלית של האיכות אם זה עוזר, יש לחבר שלי כרטיס טלוויזיה במחשב והוא אמר שיכול להעביר למחשב בחיבור לוידאו.. תודה רבה לכולם ;D
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. בתעדות הבגרות שלי ישנם שני מקצועות שמורידים לי את הממוצע: ע"ג בתכנון בתכנות מערכות 5 יח"ל יסודות המחשב 1 יח"ל 1.האם, במידה ואגש לבחינת בגרות בגיאוגרפיה 5 יח"ל, אוכל להשמיט את "תכנות מערכות" ? 2. האם במצב שגם כאשר אני "מוותר" על היחידה הבודדת ביסודות המחשב אני נשאר עם 23 יחידות, מותר לי להתעלם מהיחידה הזו כשאני מחשב ממוצע?... יש דפוס קבוע או שזה משתנה בין מוסדות הלימוד השונים לצורך חישוב ממוצע?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Aym-EgetiQA או בגירסא של PIKA007:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש סוללות נטענות AA לVX REVOLUTION ולבקר הXBOX האלחוטי שלי. אני כמעט לא נמצא בבית כך שחשוב לי סוללות שנפרקות לאט. אשמח להמלצות לסוללות איכותיות מתאימות (עדיף מEBAY) ומטען תואם (אם צריך, יש לי מטען ישן בבית).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל סרט נמשך בסביבות 3 וחצי שעות, בסרטים עובר זמן... איך זה שאין אף רגע נתון שהם מחרבנים? מה הם לא צריכים לחרבן לפעמים?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מרכיבי משקפים יכולים ללכת לשיטת 13 או לסיירת מטכ"ל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-