עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, אני רוצה לאחסן כל מיני שם משתמש וסיסמאות במקום בטוח ביותר, איפה אני יכול לאחסן? כי יכול לקרות מצב שאני שוכח סיסמה לחשבון מסויים ואז אני ניגש למקום שאפשר לאחסן בו פרטי חשבונות ולראות מה היא הסיסמה... לכן אני מבקש על מקום בטוח לשמירה על פרטי חשבון.

2. Started by Blue Cheese,

האם מישהו הזמין מהם מוצרים דרך האתר? איך השרות?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by alex.turovsky,

החל מהבוקר (יום ב') נכנס לתוקפו החוק המחייב הדלקת אורות בנסיעה גם במהלך היום. חובת הדלקת האורות ברכב בכבישים הבין-עירוניים חלה על כל סוגי הרכב והיא תהיה בתוקף במשך חודשי החורף עד 31.3.2011. על פי התקנה, אוטובוסים מוניות ורכב משא כבד חייבים לנסוע באורות דולקים במשך חודשי החורף בשעות היום גם בכבישים עירוניים . והמוטיבציה? הקנס הכספי עומד על 100 שקלים ו-2 נקודות.

• 41 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by NAZRAK,

בקרוב אעבור דירה והחלטתי שזה אחד מדברי המותרות שאשקיע בהם במקום טלביזיה. למה? כי אני לא רואה כמעט כלום, והכל מלא זבל. מקסימום רואה קצת את השטויות של מאקו במחשב הנייד כשמשעמם לי. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח (כולל הובלה). חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי כרגע רק חנויות בת"א, הבעיה היא שאני ממטולה הרחוקה ולא אהיה במרכז בזמן הקרוב. מישהו מכיר חנויות קרובות יותר? אם אין אז פשוט אחכה לזמן שאגיע למרכז. אשמח כמובן להמלצה על מותגים מסוימים של ה"א שכדאי להתמקד בהם, האמת שאלה מהעץ נראים לי פחות טובים ומרשימים מאשר אלה מפורמייקה. כמובן שאם אני טועה אז תקנו אותי תודה מראש לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  5. Started by ariel-ro,

שלום, יש לי כלובים גדולים של תוכים בחצר, והרבה פעמים קורה ששוכחים דלת פתוחה, ואז תוכים בורחים החוצה. מישהו יודע איפה ניתן לקנות חיישנים לדלתות האלה שברגע שדלת נשארת פתוחה אז יש רמקול שמצלצל? אריאל

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by MasterDK,

http://www.youtube.com/watch?v=-quXO5Md4nQ

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. זה היה כל כך ברור וכל כך מגעיל נדמה היה לי שאני לבד במערכה כבר המעטתי להכנס לפורום ורק עקבתי מהצד ברור כל כך שחברי הפורום כל הזמן מקשרים לחנות RSM והמלצותיהם נעות על פי המלאי שם ניתן לעבור על הפורום ולראות בדיוק מי הם אותם אנשים ואיך הם משגעים את כל הפונים שלא מבינים ופועלים על פי עצתם כמו כן ישנם אנשים שמדברים בשפה לא נאותה ולא פחות גרוע מכך ממליצים לאנשים שטויות ושולחים ביטים מיותרים ברשת מה שמשפיע על התעבורה של כולנו יש חברים שכיף לקרוא מה הם כותבים והידע ללא ספק רב ואותם יש לקדם בדרגה ואילו אנשים חדשים יש לבדוק ולא לאפשר את מה שהם כותבים אוטומטית לפורום כמו כן לפי דעתי מומלץ לכתוב ליד שמות החדשים אם הם מאושרים להמלצות או הערה כגון "יש לקחת המלצות של כותב זה בערבון …

8. Started by shedox,

שלום לכולם. אז ככה, לאחרונה עברתי את המבחנים הראשוניים לפרוייקט גאמ"א, וכעת יש לי מוטיבציה ורצון מטורף לקחת חלק באחד מהמסלולים שמוצעים בגאמ"א. בגלל הרצון הזה, התחלתי לחפש על גאמ"א באינטרנט, והבנתי מה הרמה הדרושה בשביל להתקבל - גבוהה מאוד. אני מרגיש שלמרות שעברתי את המבחנים המעשיים הראשוניים, אני עדיין לא ברמה המתאימה, ולכן אני רוצה להמשיך ללמוד ולהתפתח גם בתחום שבו אני יותר טוב- C++, וגם בתחום של רשתות שנראה לי חשוב מאוד, שבו אני פחות בקיא. אני מוכן להשקיע הרבה וללמוד בשביל להגיע לרמה המתאימה. האם מישהו יכול להמליץ לי על ספר של תכנות מונחה עצמים מתקדם ל C++, ועל ספר ברשתות למתחילים - שיכינו אוית בצורה מתאימה למה שדרוש בגאמ"א ? *ד"א - לא רציתי שיווצר הרושם שאני רוצה ללמו…

• 13 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. Started by UponTheRose,

חיפשתי ושאלתי אנשים לגבי השאלה הזו, אבל אף אחד לא ידע תשובה מלאה.. האם רישיון נהיגה שמוציאים בארץ תקף גם למדינות בחו"ל? זה כורך בשינויים מסויימים או דברים נוספים לרישיון הקיים?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by DUDEnamE,

קבלתי את הרישיון הרגיל לפני חודש ולרישיון נהג חדש שלי יש עדיין תוקף אז זה אומר שאני לא נהג חדש ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש כאן אנשים שניסו בעבר? ממולץ. איזה חנויות ממולצות יש בארץ?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

שלום, אני עושה סינכרון לאפליקציות (כלומר גורר אותם לחלון השחור ולוחץ על לחצן הסינכרון), זה כותב לי שהוא מתקין את האפליקציות XXX... ואז כשההתקנה נגמרת האפליקציות נעלמות מהמסך השחור. באג?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by TicTacToe,

מתכוון להזמין משם אוזניות.. מה דעתכם? מקום אמין?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. הם עומדים בזמנים?

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  15. Started by ymss69,

קיבלנו תרגיל בלימודים (תואר ראשון במינהל עסקים) ליצור דף בפייסבוק למוצר שהיה כושל מבחינת מכירות בארץ ולמתג אותו מחדש או למוצר שהוא פרי המצאתנו והציון נקבע לפי כמות הלייקים שאתה מקבל, עכשיו המוצר לא חייב להיות של חברה ספיציפית אלא לדוגמא יכול להיות SSD שזה מוצר שהרבה חברות שונות מיצרות, או לדוגמא סטארבאקס בארץ שגם כשלה. יש למישהו רעיונות למשהו שימשוך אנשים?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by MatanFrenkel,

אם אני פותח מכרז, ונניח נותן לו 48 שעות, המחיר הגבוהה ביותר שיציעו יהיה המחיר שאני יהיה מחויב למכור את העכבר תמורתו? זאת אומרת האם אני מחויב למכור אחרת יתנו לי באן או משהו?

17. היי, אני אמור לקבל בקרוב את הצו הראשון (עוד שבועיים יש לי 16) ויש לי עקמת קלה. ברגע שאני שם מדרס בנעל (שמודבק מתחת לסוליה) אני הולך ישר ומתפקד 100%. האם העקמת עלולה להוריד לי את הפרופיל? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Cucilida123,

אהלן חברים, אני מחפש אתר שהוא בעצם סוג של בלוג בעברית, ובו בחור אחד כותב כל מיני כתבות מצחיקות- שוביניסטיות, אנטי-דתיות וסתם שטויות שעולות לו לראש.. האתר היה, אם זכרוני אינו מטעה אותי, בשחור והכתב היה בלבן\אדום. שם האתר הוא בעצם מספר, או מספר ומילה אאל"ט. (לדוג' room404.net) אשמח אם תעזרו לי למצוא אותו. תודה דניאל.

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  19. או לפחות יתחילו לעבוד אליו ב2012 -(אין לי מושג כמה זמן זה לוקח )

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by J0n1,

אתמול שמעתי שיר מוכר באיזו מסעדה ומאז זה לא יוצא לי מהראש. בסוף הפזמון האישה אומרת משהו כמו you're my fire, my desire.... בסגנון oldies רוקנרולי. הכי קרוב שמצאתי זה Backstreet Boys - I Want It That Way שזה ממש לא מה שאני מחפש

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  21. קראתם כבר את הביקורת שלנו על סדרת ה-Fuzion של MSI ? רוצים לקבל לוח אם חמוד שכזה במתנה?? אנחנו מחלקים לוחות כאלה (חדשים לחלוטין כמובן) לגמרי בחינם!!!! ממש כאן ---> http://hwzone.co.il/contest/msi_fuzion בנוסף ללוחות האם אנחנו מחלקים גם 25 כונני DOK מגניבים, שלא תגידו שאנחנו לא דואגים לכם נרשמתם כבר?? http://hwzone.co.il/contest/msi_fuzion

• 74 תגובות
    • 8.4k צפיות
  22. Started by xyo,

זה חוקי או לא להזרים תכנים במקום פומבי (נגיד חדרים בבתי מלון) של סרטי קולנוע מאולפנים הליוודיים כמו 20th Century Fox Warner Brothers Paramount Lionsgate ואם זה לא חוקי איזה גוף טובע כנגד זה? האולפנים האלה לא נמצאים בארץ ... ניסתי להבין ואני מחפש משהוא עדכני כי פה רשום שאין חוק ^^ http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/845525.html

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. אין מה להגיד, פשוט תקשיבו. ואל תתנו ל-50 שניות של מוזיקה שאולי טיפה תצרום בהתחלה להפריע לכם. http://www.youtube.com/watch?v=8o3_KfcaIJE ליריקס: http://www.sweetslyrics.com/506061.VIRTUOSO%20-%20Man%20Of%20The%20Hour.html

24. בכללי אין לי הרבה כסף אבל אני צריך כרטיס אשראי שמאפשר קניה מחו"ל. מהכרטיסים לעניים שראיתי יש את ה VISA הרגיל, ה MC הרגיל וה AMEX BLUE. את ה MC והאמריקן אקספרס ראיתי שנותנים לסטודנטים בפועלים (כרגע יש לי קמפוסכרט רגיל) מישהו יודע מה העלות של השדרוג הזה? חשבתי גם לעבור ליהב כבן של עובד מדינה, מקבלים תנאים כמו של עובדי מדינה שזה מצויין ושם כניראה שיתנו לי את אותם אפשרויות + VISA של CAL. יש עדיפות או שזה לא באמת משנה? נ.ב. הכרטיס ישמש בעיקר שקניות מ STEAM אבל אני גם טס לאירופה מידי פעם ושם הבנתי שלא בכל מקום אפשר עם AMEX.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by shay1098,

קודם כל סליחה אם פרסמתי בפורום לא מתאים, כללי נראה לי הכי מתאים. אני מתכננן מתישהו בעתיד לעבור מבחן +CompTIA A. אינני מעוניין בקורס (יקר + אין זמן) ולכן אני אזמין ספר מאמזון (קראתי כבר את "מדריך חומרה ותוכנה לטכנאי PC - מהדורה 5" של דורון סיון. לא נראה לי שזה שווה יותר מחומר בערה.). עכשיו מגיע הקטע בו אתם עוזרים לי. מצאתי 3 ספרים שונים ותהיתי אם יש לכם מושג איזה כדאי לקנות? איזה טוב יותר? איזה מקיף יותר? איזה משתלם יותר? אולי עדיף בכלל ספר אחר? קיצר, 1. http://www.amazon.co.uk/CompTIA-Complete-Certification-220-701-220-702/dp/0470486473/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1288461592&sr=8-8. 2. http://www.amazon.co.uk/CompTIA-Certification-Seventh-220-701-220-702/dp/0071…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.