עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by House M.D.,

כאשר אני נכנס לאפליקציה של המפות באייפוד שלי (google maps) יש שם כפתור המאפשר לי לזהות את המיקום שלי. כאשר אני לוחץ עליו הוא ממקם אותי על המפה בצורה ממש מדויקת, ולאייפוד אין GPS כך שזה עובד על רשתות WIFI בצורה כלשהיא (זה עובד גם כשאני לא מחובר לשום רשת, רק ה WIFI עצמו צריך לפעול). השאלה שלי היא על פי מה הוא מזהה את המיקום בצורה כזו מדויקת?

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by o07,

חיפשתי באינטרנט ומצאתי רק את האתר הזה: BOLENAT בEBAY זה די יקר, משהו כמו 150+ לאחד של 2*1.5 . יש עוד מקומות שמוכרים שם מבחר גדול? אני צריך משהו כמו 2.1 על 1.7 מטר.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום לכולם. אני יורד לאילת השבוע ומחפש להחליף את האוזניות שיש לי. שמתי עין על הסנהייזר CX300, אבל הן לא קיימות בכל מקום. יש למישהו מושג אם יש(ואם יש אז איפה יש) באילת חנות שבה יש סיכוי שאני אמצא אוזניות אלה או שוות להן? תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by shalomelbe,

או יותר נכון, מה לקנות מוכן בשביל לאכול במהלך השבוע? חוץ משניצל לא עולה לי שום דבר בראש :s05:

• 24 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by JohnnyBravo,

http://www.universities-colleges.org.il/P32473/

6. אבא שלי רכש מינילפטופ חדש מ KSP להפעתי הרבה מוקתנות שם תוכנות כמו סקייפ, trend micro, אופיס 2007 לפני אקטביזציה' ezmessenger, adobe reader פלאש פלייר נשמע לי מאוד משונה. אגב, הם לא נתנו לו עותק של חלונות ולא דיסק עם דרייברים.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by Cha0stAlker,

איזה מגניב.. http://shitbrix.com/mindfuck/popular/165-grin-man מישהו יכול להסביר איך התופעה קורת?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  8. בבקשה תנו לי תוכנה שעושה את זה למשל באתר הזה. הייתי רוצה להפוך לקובץ mp3 את השיר שמתנגן בסירטון... http://www.karaoke4free.com/he

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  9. שלום, אני רוצה לאחסן כל מיני שם משתמש וסיסמאות במקום בטוח ביותר, איפה אני יכול לאחסן? כי יכול לקרות מצב שאני שוכח סיסמה לחשבון מסויים ואז אני ניגש למקום שאפשר לאחסן בו פרטי חשבונות ולראות מה היא הסיסמה... לכן אני מבקש על מקום בטוח לשמירה על פרטי חשבון.

10. Started by Blue Cheese,

האם מישהו הזמין מהם מוצרים דרך האתר? איך השרות?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by alex.turovsky,

החל מהבוקר (יום ב') נכנס לתוקפו החוק המחייב הדלקת אורות בנסיעה גם במהלך היום. חובת הדלקת האורות ברכב בכבישים הבין-עירוניים חלה על כל סוגי הרכב והיא תהיה בתוקף במשך חודשי החורף עד 31.3.2011. על פי התקנה, אוטובוסים מוניות ורכב משא כבד חייבים לנסוע באורות דולקים במשך חודשי החורף בשעות היום גם בכבישים עירוניים . והמוטיבציה? הקנס הכספי עומד על 100 שקלים ו-2 נקודות.

• 41 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by NAZRAK,

בקרוב אעבור דירה והחלטתי שזה אחד מדברי המותרות שאשקיע בהם במקום טלביזיה. למה? כי אני לא רואה כמעט כלום, והכל מלא זבל. מקסימום רואה קצת את השטויות של מאקו במחשב הנייד כשמשעמם לי. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח (כולל הובלה). חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי כרגע רק חנויות בת"א, הבעיה היא שאני ממטולה הרחוקה ולא אהיה במרכז בזמן הקרוב. מישהו מכיר חנויות קרובות יותר? אם אין אז פשוט אחכה לזמן שאגיע למרכז. אשמח כמובן להמלצה על מותגים מסוימים של ה"א שכדאי להתמקד בהם, האמת שאלה מהעץ נראים לי פחות טובים ומרשימים מאשר אלה מפורמייקה. כמובן שאם אני טועה אז תקנו אותי תודה מראש לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  13. Started by ariel-ro,

שלום, יש לי כלובים גדולים של תוכים בחצר, והרבה פעמים קורה ששוכחים דלת פתוחה, ואז תוכים בורחים החוצה. מישהו יודע איפה ניתן לקנות חיישנים לדלתות האלה שברגע שדלת נשארת פתוחה אז יש רמקול שמצלצל? אריאל

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by MasterDK,

http://www.youtube.com/watch?v=-quXO5Md4nQ

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. זה היה כל כך ברור וכל כך מגעיל נדמה היה לי שאני לבד במערכה כבר המעטתי להכנס לפורום ורק עקבתי מהצד ברור כל כך שחברי הפורום כל הזמן מקשרים לחנות RSM והמלצותיהם נעות על פי המלאי שם ניתן לעבור על הפורום ולראות בדיוק מי הם אותם אנשים ואיך הם משגעים את כל הפונים שלא מבינים ופועלים על פי עצתם כמו כן ישנם אנשים שמדברים בשפה לא נאותה ולא פחות גרוע מכך ממליצים לאנשים שטויות ושולחים ביטים מיותרים ברשת מה שמשפיע על התעבורה של כולנו יש חברים שכיף לקרוא מה הם כותבים והידע ללא ספק רב ואותם יש לקדם בדרגה ואילו אנשים חדשים יש לבדוק ולא לאפשר את מה שהם כותבים אוטומטית לפורום כמו כן לפי דעתי מומלץ לכתוב ליד שמות החדשים אם הם מאושרים להמלצות או הערה כגון "יש לקחת המלצות של כותב זה בערבון …

16. Started by shedox,

שלום לכולם. אז ככה, לאחרונה עברתי את המבחנים הראשוניים לפרוייקט גאמ"א, וכעת יש לי מוטיבציה ורצון מטורף לקחת חלק באחד מהמסלולים שמוצעים בגאמ"א. בגלל הרצון הזה, התחלתי לחפש על גאמ"א באינטרנט, והבנתי מה הרמה הדרושה בשביל להתקבל - גבוהה מאוד. אני מרגיש שלמרות שעברתי את המבחנים המעשיים הראשוניים, אני עדיין לא ברמה המתאימה, ולכן אני רוצה להמשיך ללמוד ולהתפתח גם בתחום שבו אני יותר טוב- C++, וגם בתחום של רשתות שנראה לי חשוב מאוד, שבו אני פחות בקיא. אני מוכן להשקיע הרבה וללמוד בשביל להגיע לרמה המתאימה. האם מישהו יכול להמליץ לי על ספר של תכנות מונחה עצמים מתקדם ל C++, ועל ספר ברשתות למתחילים - שיכינו אוית בצורה מתאימה למה שדרוש בגאמ"א ? *ד"א - לא רציתי שיווצר הרושם שאני רוצה ללמו…

• 13 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. Started by UponTheRose,

חיפשתי ושאלתי אנשים לגבי השאלה הזו, אבל אף אחד לא ידע תשובה מלאה.. האם רישיון נהיגה שמוציאים בארץ תקף גם למדינות בחו"ל? זה כורך בשינויים מסויימים או דברים נוספים לרישיון הקיים?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by DUDEnamE,

קבלתי את הרישיון הרגיל לפני חודש ולרישיון נהג חדש שלי יש עדיין תוקף אז זה אומר שאני לא נהג חדש ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש כאן אנשים שניסו בעבר? ממולץ. איזה חנויות ממולצות יש בארץ?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by Born2Kill,

שלום, אני עושה סינכרון לאפליקציות (כלומר גורר אותם לחלון השחור ולוחץ על לחצן הסינכרון), זה כותב לי שהוא מתקין את האפליקציות XXX... ואז כשההתקנה נגמרת האפליקציות נעלמות מהמסך השחור. באג?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by TicTacToe,

מתכוון להזמין משם אוזניות.. מה דעתכם? מקום אמין?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הם עומדים בזמנים?

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  23. Started by ymss69,

קיבלנו תרגיל בלימודים (תואר ראשון במינהל עסקים) ליצור דף בפייסבוק למוצר שהיה כושל מבחינת מכירות בארץ ולמתג אותו מחדש או למוצר שהוא פרי המצאתנו והציון נקבע לפי כמות הלייקים שאתה מקבל, עכשיו המוצר לא חייב להיות של חברה ספיציפית אלא לדוגמא יכול להיות SSD שזה מוצר שהרבה חברות שונות מיצרות, או לדוגמא סטארבאקס בארץ שגם כשלה. יש למישהו רעיונות למשהו שימשוך אנשים?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by MatanFrenkel,

אם אני פותח מכרז, ונניח נותן לו 48 שעות, המחיר הגבוהה ביותר שיציעו יהיה המחיר שאני יהיה מחויב למכור את העכבר תמורתו? זאת אומרת האם אני מחויב למכור אחרת יתנו לי באן או משהו?

25. היי, אני אמור לקבל בקרוב את הצו הראשון (עוד שבועיים יש לי 16) ויש לי עקמת קלה. ברגע שאני שם מדרס בנעל (שמודבק מתחת לסוליה) אני הולך ישר ומתפקד 100%. האם העקמת עלולה להוריד לי את הפרופיל? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים