עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, אחרי שהילדים עשו טרור בבריכה, נכנסתי לנקות אותה, מדובר בבריכות הענקיות האלו מהגומי של ה 3 מטר ברדיוס והעומק של מטר וחצי. המים נהיו צהבהבים..ללא ריח מוזר חוץ מהכלור כמובן, אבל שפתחתי תמכסה של הכלור היה שם מעין קצף כזה, והמים עצמם צהבהבים והרצפה מרגישה כאילו אני הולך על חמאה...מגעיל אכן, האם לרוקן את המים? יש לומר שהמים חדשים..הפילטר לא נוקה היטב ושניקתי אותו היה מלא ב "חרא" אבל עדיין לא נקי. להחליף מים?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Art Tatum,

אני נתקלתי בזה במקרה שהלכתי לעשות קניות בסניף פתח תקווה, אולי זה רק שם ואולי זה בכל הרשת אני לא ממש יודע. בכל מקרה המבצע הוא הנחה בשווי המע"מ על כל המוצרים במחלקות מוצרי חשמל אלקטרוניקה ומחשבים לבעלי כרטיס מועדון שאפשר להוציא במקום ללא תשלום. המבצע התחיל לפני יומיים ונמשך רק שלושה ימים, מחר (כבר אפשר לומר היום) זה היום האחרון 25 ליוני יום חמישי. אפשר להשיג שם מגוון רחב של מוצרים, זה קצת כמו אופיס דיפו מהבחינה הזאת. אני קניתי טלוויזיה BRAVIA 40L4000 SONY ב5196 שקל אחרי הנחה עם אחריות מלאה ו24 תשלומים ללא ריבית. יש שם גם טלוויזיות 42" זולות שאפשר להוציא בסביבות 3300-3400 שקל של PILOT וFUJUCOM. ואחרי כל זה גם קיבלתי וואחד בומבה של נקודות בכרטיס חבר שאפשר להמיר לכל מיני…

• 19 תגובות
    • 10.3k צפיות
  3. Started by Gohan,

צריך המלצה למכונת גילוח טובה עד 600שקל (עדיף כמה שפחות). צריך להתגלח מהר בצבא :-\. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by orei,

שלום לכולם אני חייל ואני משרת די רחוק מהבית (8שעות) כך שנוצר שיש לי הרבה זמן פנוי בנסיעות מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב בתחום המחשבים? לא ספר של תוכנות או דברים כאלה שאני צריך מחשב לידי זאת אומרת תיאורטי בעיקר. תמיד רציתי להבין איך מחשב פועל מה בעצם עושה כל חלק ואיך הוא פועל אז אם יש משהו בתחום אשמח תודה ושבוע טוב!

• 19 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. Started by YTZ,

פורסם ב-9GAG אבל זה אחד הפוסטים שהכי אהבתי:

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Bose,

התגייסתי לפני כמעט שבוע לצה"ל ואם יש משהו שמאוד מעצבן אותי זה להתגלח כל בוקר (בעיקר בגלל שאני נראה בן 15 ככה). גם בקושי יש זמן לזה. מסדר בוקר אצלנו זה: לבישת מדי ב', צחצוח נעליים, צחצוח שיניים, התגלחות ועמידה במסדר תוך 15 דקות (לא מספיק זמן). יש אצלנו אפשרות להוציא פטור זקן על רקע רפואי או דתי ובגלל שאני לא דתי אין לי מושג איך אני מוציא על רקע דתי. אני ממשפחה שכולה, זה יכול לעזור איכשהו? נגיד שאני מגדל זקן לזכר אחי ודוד שלי... ואיך אני מוציא זקן על רקע רפואי? יש איזה משהו שאני יכול למרוח על הפנים בשביל שיוציא לי פצעונים לכמה ימים? נ.ב, שהייתי קטן התרסקתי עם האופניים ופתחתי את הסנטר, איכפת להם? לתשובות (מהירות) אני אודה (מחר חוזר לבסיס).

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Gilo2005,

אהלן חברים. אז ככה אני וחברים שלי אנחנו לפני גיוס החלטנו לצאת לאיזה טיול לפני צבא. לתפוס בנות ולהנות המון. חשבנו ובדקנו שני מקומות בהם יש דילים די טובים וזולים,איי נאפה בקפריסין וקוס שביוון. היתי רוצה לשמוע המלצות לשני המקומות הללו,בבקשה רק מאנשים שביקרו שם. האם תהיה בעיה להכנס למועדונים בנאפה או בקוס כאשר אינך בן 18,אני עוד חודש וקצת בן 18 אבל הנסיעה מתוכננת באמצע חודש אוגוסט.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Dvich,

קרע אותי מצחוקקקק http://www.fresh.co.il/dcforum/Twenty/18641.html

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. לפני כמה ימים החלטתי לקנות עוד משחה ובקשתי MX1, לא היה בכמה חניות אז פשוט החלטתי לקחת AC5 שגם מעולים ואז הוא נתן לי שקית עם שני מזרקים ומקל עירבוב.. הגעתי הביתה ולמזלי לא שמתי.. חבר הגיע (D-ME3) ואמר לי שזה דבק! בדקנו באתר ואכן דבק טרמי... חזרתי לחנות אתמול וחשבתי לעצמי שהוא טעה.. קורה... הסברתי לו והוא אומר לי שהוא יודע! אמרתי לו מה לעזאזל אתה יודע? דבק טרמי למעבד???? אז הוא מרגיע אותי ואומר אני כל הזמן עושה את זה לכולם ומה עם הסרה אמרתי לו? ריענון משחה?... אה זה לא בעיה.... תן למחשב לעבוד שעתיים ואז זה יתפרק לך כמו חמאה... אמא איזה פחד..... זה עוד חנות שאמורה להיות מקצועית! התמחות בקרור... כל החנות קרור מים וגז ובלה בלה....

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם! אני קונה בקרוב טלוויזיה 21" ורציתי חוות דעת ראיתי אצל המון אנשים את הJVC והLG מהדיוטי ב200$ היום יש את ה HUNDAY ב150$ הבדל לא קטן אז רציתי לדעת איך היונדאי? או שכבר עדיף להוסיף 50 $ תודה לכולם!!!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. טוב זה שאלה קצת דבילית אבל אני משחק בGT4 שזה משחק לPS2 של מרוצי מכוניות רגילות ויש איזה כמה מאות מכוניות במשחק שמנסות לחכות היתנהגות בכביש של המכוניות האמיתיות בכל מיקרה קניתי במשחק את ה- MITSUBISHIFTO GR מודל 97 והרווחתי את ה- VWLUPO1.4 מודל 2002 ואת הAUTOBIANCHI A112 ABARTH מודל 97 ורציתי לדעת מה האבדלים בינהם ואיזה מכונית עדיפה למה פשוט אני נוב במכוניות ורציתי לילמוד תוך כדי המשחק שיהיה לי ידע בסיסי אני מקווה שתעזרו לי ואני מקווה שאני ירוויח ויקנה עוד מכוניות במשחק וישאל אותכם הליהם גם בתודה קרירין או המוזר של הפורום אם אתם רוצים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by the king2006,

שלום ... מה לפני דעתכם יותר טוב מבין שני הנושאים הבאים ללימוד אקדימאי 1- מנהל עסקים וכלכלה 2- משפטים מה דעתכם מה יותר טוב אני מתלבט .... אני שואל שאלה כללית מבחינת הכל , אפשרויות עבודה וכל הדברים האלה תודה לעונים

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. " דגם הקומפליט הוא בבחינת ה"לא ייאמן" . מחשב קטן זה מכיל בתוכו את כל מה שצריך ועוד תוספות. מעבד פנטיום 4 , כרטיס מסך איכותי , כרטיס קול איכותי , כונן DVD משולב עם צורב רב פעמי, והכל במארז קומפקטי עם מינימום "שטח שולחן" . המחשב אידיאלי למשרדים ביתיים , חדרי עבודה , חדרי ילדים וכל מקום בו חסכון במקום הוא משמעותי. מפרט המחשב NEWRON CM - Complete מעבד: INTEL PENTIUM4 1.5GHz לוח אם INTEL 845 כרטיס מסך GEFORCE2 MX 200 32MB זיכרון: 128MB SDRAM 133MHz מארז ניורון קומפליט קומפקטי דיסק קשיח: 40GB UDMA 100 5400 RPM מודם ROCKWELL מסך: NEWRON LCD 15 METAL כונן DVD TOSHIBA צורב CDRW TOSHIBA כונן תקליטורים 1.44 כרטיס קול 3D SOUND MAX רמקולים: ALTEC LANSING AVS300 מערכת הפ…

14. Started by udicol,

ובכן לא חשבתי רבות , ורציתי לפנות אליכם ולשאול האם רצונכם בפורום: בישול אם לא שמתם לב אבל כמעט כל יום יש תוכנית בישול בטלויזיה. כל מנחה טלויזיה ממציא מחדש תוכנית בישול חדשה שתעשיר אותנו במידע ( ). ניר ככלליי יוצא בתוכנית בישול (אחרי שהוציא לנו את העיניים מתוכנית תיירות ). גידי גוב הספיק להגעיל לי את הצורה בתוכנית הגורמה שלו. צחי, חיים , רותם .......... מאות תוכניות , רק בישול ! תיכף נראה את אושרת קוטלר עם תוכנית בישול, מיקי חיימוביץ, יעקוב אחימאיר עם תוכנית בישול - נמאס!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. http://www.dumpalink.com/media/1140251493/Most_Patient_Guy_In_The_World מזל שלא נתקע לו המחשב בזמן הטעינה LOL :lol:

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

קטע הזוי ממש... כבר בערך 24 שעות כשאני מנסה להתחבר לפייסבוק אני מקבל את ההודעה שמצורפת בתמונה למטה כאשר חברים שלי מנסים לצפות בפרופיל שלי הם מקבלים הודע שהמשתמש לא זמין כעת... WTF?! מישהו נתקל במשהו בסגנון? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני יודע שהשאלה מטופשת, אבל ממש התחשק לי לפתוח נושא כזה אם זה שוב לא מתאים - אפשר לעשות שינוי מהיר לנושא מתכונים, שגם רציתי לפתוח מתי שהוא.

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by Tapeworm,

עפ"י "הארץ" והאינקוירר באינטל ישראל מחפשים מאות מהנדסים: http://www.theinquirer.net/?article=21669 מקווה שלא העלו את זה כבר כי זה קרה לי איזה פעמיים :-X

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by efee123,

מה משניהם עדיף?

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by EliranB,

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יאללה , תנו את הטראנסים הכי מומלצים שלכם(אל תגידו לי תוריד אינפקטד/סקאזי וכו' פשוט תהיו ספציפיים עם שמות ) אז אם יש לכם טראנסים ספציפיים מומלצים של: אינפקטד משרום סיוצ'י סקאזי פסיי סקס אסטריקס ססטו סנטו יהל אליין פרוג'קט וכו' וכו' , אני מודה לכולם מראש על ההמלצות נ.ב - הרצתי חיפוש ועברתי על כל הדפים , לצערי לא מצאתי תוצאות מעניינות...

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by oded6188,

http://www.fansygame.com/bd/yahel2005/ DJ Yahel נבחר לייצג את מדינת ישראל השנה בתחרות DJ Magazine הנערכת פעם בשנה. כדי להגיע למקום כמה שיותר גבוה אנחנו צריכים את העזרה שלכם ע"י כך שתצביעו ל DJ Yahel! http://www.fansygame.com/bd/yahel2005 כל מה שצריך לעשות זה להיכנס ללינק הנ"ל, להיכנס לדף ההצבעה (קליק על הבאנר בצד שמאל למטה), בחלון שייפתח לכם תכתבו: DJ YAHEL תמלאו את הפרטים... וזהו! כל קול חשוב לנו מאוד!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Holy,

^^^

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Bebush,

שלום, אני כרגע חייל משוחרר (השתחררתי ב15.2.2010) מיחידה קרבית (תותחנים) ואני ניצב מול בעיה. נרשמתי לקורס פסיכומטרי שאמור להתחיל ב24 לחודש במוסד High Q, עכשיו אני סיימתי ללמוד בתחילת שנת 2006 בארה"ב! ואז חזרתי לארץ להתגייס אבל התגייסתי בגיל יחסית מאוד מאוחר. אז הידע שלי בלימודים כבר נשכח ממזמן (גם לא הייתי מבריק בבית ספר). ביום שישי שעבר הייתי בפגישת "היכרות" עם הכיתה שלי לקורס ושם פשוט חטפתי הלם, הודיעו לנו שהם לא מתכוונים ללמד אותנו שברים ועוד כמה נושאים במתמטיקה. וברמת העיקרון כל הקורס יהיה עלי ללמוד לבד, מול המחשב (כי התרגילים וכל מה שנעשה הוא דרך האתר שלהם) ויש לי בעיה עם לימוד עצמי. עכשיו הדילמה היא שאני לא בטוח שאני רוצה לעשות את הפסיכומטרי עכשיו (או אף פעם), ידידה …

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by YTZ,

אני רוצה לקנות שולחן חדש לחדר, שיהיה כמה שיותר פשוט. חשבתי על הרכבת שולחן עצמאית, לקנות פלטה + 4 רגלים מאיקאה: http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={8F3B410C-C50F-47FA-9266-37C8856ECAB0}&details_type=1&itemid={29BD5E5E-ED26-47D7-93FC-24E1A39250DD} 4 רגליים - http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={5499F462-2BC9-4EDF-AF5C-1FD30670DDBE}&details_type=1&itemid={9F9562AE-BD47-4566-97DE-B08FEE43118E} אמור לצאת 395 ש"ח סה"כ לשולחן גדול יחסית, נשמע לי מאוד משתלם. למישהו יש נסיון בנושא?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.