כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
אני אעבור בקרוב על המאמר הזה: http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.aspx?AID=655&PcatID=506 יש צורך בשואב חזק יחסית, שישאב כמו שצריך שטיחים. חוץ מזה אין דרישות מיוחדות. אין הכרח בשאיבת מים או בחובט. למישהו יש המלצות במסגרת התקציב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מידהו יכול להגיד מה לקנות לטירונות? הטירונות היא שבוע(כן כן 100% ג'ובניק)(אני מתנדב) בעיקרון זה יומיות(תחסכו את ההשפלות בסדר)אבל אני חושב שאני אשאר כדי להכין את עצמי לקראת השירות השירות הוא בבסיס סגור ומישהו יכול להגיד לי את התנאים בבה"ד 7? הטירונות ב16.1 זו טירונות מתנדבים
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קראתי באיזה בלוג שאפשר להיות שגרירים כאלה של הקונטרולר הזה ולחלק קופונים ולהרוויח כסף על כל קופון שישתמשו בו ורציתי לדעת האם עוד מישהו שמע על זה? האם יש לכם את הקונטרולר? כל העניין של השגרירים זה דרך האתר הזה...
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/2971/1778890 וואלה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני בדיוק מעביר חוטים לחיבור רמקולים חדשים בחדר, ונתקלתי בבעיה לא צפויה- מסתבר שלאף מקום ברדיוס 50 ק"מ מפה אין כבלי RCA ומתאמי RCA-RCA (נקבה/נקבה) למישהו יש שמץ איפה אפשר לקנות כבלי PL 3.5 ל 2XRCA, מתאמי RCA נקבה/נקבה וכבלי RCA ארוכים (2 מטר+) במחיר שפוי? על פקקטה כבל PL3.5 ל 2XRCA הכי פשוט שיש רוצים ברוב המקומות באיזור 75 שקל (על כבל no-name) ועל המתאם הנ"ל מעל 35 שקלים (2 דולר באיביי) יש סיכוי למצוא במדינה הזו את הציוד הנ"ל במחיר שפוי? -רצוי באיזור חיפה, למרות שגם ת"א טוב. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
מה הקורס הכי 'נוצץ' שהכי כדאי לשאוף אליו? איזה בסיס נחשב הטוב ביותר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי עוד כמה זמן יום הולדת 13 (אני מקבל מתנה מתנה לבר מצווה ומתנה ליום הולדת ) ולא החלטתי מה כדי לי לקנות. אני עורך חובבן בAE CS5, וכל רינדור לוקח לי להריץ מעל שעה, אולי אני אשדרג את המעבד? או אפילו, אחליף לאיזה SANDY BRIDGE חמוד. חשבתי, אולי להחליף זיכרונות ל8GB, למרות שמצד שני אני גם רוצה רינדור מהיר, אבל בשביל זה אני צריך גם להחליף לוח אם, שזה כבר יהיה סיפור, להתחיל לפרק את המחשב. מצד שלישי, גם מתחשק לי איזה SAMSUNG GALAXY. מצד רביעי, נראה לי שבא לי לנסות איזה NVIDIA, תמיד הייתי FUNBOY של ATI, ובא לי לראות איך הNVIDIA יתפקד. מה לפי דעתכם עדיף לי, טלפון טוב מעבד+לוח אם טובים-כרוך בהרבה כאב ראש. שדרוג זיכרונות. או איזה שדרוג לכרטיס מסך?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לאחר קריאה מדוקדקת ובירורים נוספים גיליתי שפייפאל לוקחת עמלות נוספות תמורת העברת כספים ממשתמש למשתמש אם הם נמצאים בארצות שונות. ז"א, אני משלם עמלת העברה של 4.6% (ואולי אף יותר (3.4%+ 1.2 ש"ח))+ עמלת המרה (אלא אם כן אני אעביר להם את הסכום ישר בדולרים, מה שאני אעשה)+ עמלת העברה בין מדינות שזה עוד בין 0.5% עד 1%. כיוון שאני פותח את החשבון בשביל קניות באיביי, ונדמה לי שלרוב המוכרים שם יש חשבון אמריקאי, אולי כדאי לי להירשם כאמריקאי ולחסוך את העמלה הנוספת? או שיש לכם תובנות אחרות? האם רמת השירות תהיה זהה? תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בחנות באזור חדרה ואין לי מושג לאיזה חנות ללכת אני צריך חנות עם מחירים טובים ושירות טוב משכנראה קשה למצוא אם יש המלצות .. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , ברצוני להזמין כמה מוצרים מהאתר "ebay" אך אין לי כרטיס אשראי בינלאומי , האם יש אפשרויות אחרות לשלם דרך האתר?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש משרות נחמדות שלא דורשות נסיון או תואר ? לא משהו שאחרי שלושה חודשים רוצים לעזוב מרוב תסכול/עצבים וכדו' (כגון תמיכה טלפונית). בהתעלם מהשכר ומאפיינים אחרים. יכולה להיות משרה חלקית/זמנית וכדו'.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אז כמידי שנה, גם השנה בהתקרב ינואר משכנו קשים בישיבת צוות האתר, ולמרות שאלון כמעט ניצח וטס - יצא שאני אטוס לסקר את תערוכת CES 2011 מטעם HWzone. השנה החלטתי לתת לעצמי מתנה, ועוד לפני התערוכה השנתית בלאס וגאס, לטוס לטיול קצר בחוף המערבי, כמה ימים בסאן פרנסיסקו, יומיים על כביש 1 שאמור להיות יפיפה בדרך ל-LA, שם עוד יומיים אצל משפחה רחוקה - ויאללה להשקת ה-Sendy Bridge. כמובן שלא לקחתי בחשבון שהטיסה שלי (עם דלתא) עוברת בניו יורק, וניו יורק לא ממש אוהבת כרגע מבקרים שמגיעים בטיסות... כמובן שנחתנו באיחור, פיספסתי את הקונקשיין שלי (שבכלל גיליתי אחרי זה שהתבטל), ולקח להם 5 שעות למצוא לי טיסה אחרת - שאני רק StandBy בה... טוב, כרגיל איתי קיוויתי לטוב, ואמרתי ננצל את ה-12 ש…
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש כל מיני דגמים ואין לי ממש מושג בהם, אני מכיר יותר את היקרים.. צריך משהו נוח ואמין שאפשר לקנות באנטרנט או בחנות, לא בחברות התקשורת תודה
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי לכם,יום שני אני יהיה כבר בסלקום ויסגור איתם סיפור,בינתיים אני צריך יעוץ אם אפשר לעשות את זה בכלל או לא. אז כרגע יש לי K610,אבא שלי משלם עליו. מה שאני רוצה בעיקרון זה אך ורק לקחת את המספר ולעשות חבילה חדשה של מסלול חיילים עם פלאפון חדש וכל הדברים הנלווים. וכמו כן המספר הזה על חשבון אבא שלי הוא משלם את זה,אני רוצה להעביר אותו לחשבון הבנק שלי שאני אשלם אותו. 2 הדברים האלה אפשריים? ואני יודע שזאת שאלה כללית,איפה הכי כדאי לפתוח חשבון בנק לאחד שהוא כמה חודשים לפני גיוס?
-
- 4 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה שאני לא מצליח להבין איך אני צריך לפתור אותה לא מבין את הרציונאל טמפ של אויר היא 0 ועובר תהליך אדיאבטי בכך ש 2V1 = V2 מה הטמפ של האויר אחרי התהליך אם אפשר הסבר על החישוב והשימוש במה שתשתמשו ? תודה מראש אלכס.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני בעל רישיון A2 טרי. אני כרגע עובד בעבודה במשרה חלקית, ואני מחפש עוד תעסוקה. יש לי רישיון A2 חדש, וחשבתי לעבוד במשלוחי מזון. כרגע, אין לי קטנוע משלי, וגם אם יהיה, אני אעדיף לא לעבוד עליו. חיפשתי בבורגראנץ', הבנתי מהם שהם משלמים שכר מינימום, וגם מצפים ממני לעשות עבודות כלליות כשאין משלוחים להוציא. בנוסף, המראיין בעצמו הודה שהטיפים נמוכים יותר מפיצריות כיוון שהם לוקחים כסף בעבור המשלוח. אמרתי לו שאחזיר לו תשובה בהמשך השבוע. אני מחפש לעבוד רק במקומות שנותנים קטנוע. מישהו יודע באיזה רשתות שמחפשות שליחים כדאי לעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש המלצה לשרתי אחסון חינמים לאתרים. לאיחסון אתר אינטרנט, רצוי ללא פרסומות(אם יש)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, נתקעתי בתרגיל הזה, הנושא: מקומות גיאומטריים. יש לי שלושה דפים של נסיונות ומשומה כלום לא יוצא. התרגיל: http://img717.imageshack.us/img717/9507/09012011178.jpg תשובה: bx+2ay-ab=0
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.4(512/533/Northwood/socket 478) + Titan - Asus P4S533-MX (uATX) - Samsung DDR/PC3200/256Мб - Samsung DDR/PC3200/512Мб - nVidia GeForce FX5200/AGP 8x/DDR 128/128 - SAMSUNG SP 40Гб - WD Caviar 120Гб - . DVD и CD-ROM : Asus CD-RW - LG CD-RW/DVD(read only) - 300W/80mm - או AMD Athlon XP 2500+ (Socket A) + CoolerMaster(80mm) MSI KT6 Delta (MS-6590 v2.0/ATX) + сетевая карта Realtek - Transcend DDR/PC3200/1024Мб - ASUS 6600GT/AGP 8x/DDR3 128/128 - SAMSUNG SP 40 - NEC CD-ROM - LG DVD-RW - ATX/4xFAN 80mm - 400W/120mm - 80грн ATX/2xFAN 80mm -
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז סיימתי טירונות, בצו הסיפוח למזלי קיבלתי חיל תקשוב בדיוק כמו שרציתי ולא חיל אוויר. התפקיד הוא כביכול טכנאי תקשוב טקטי, וכפי שהבנתי בהיותי בן יחיד לאם חד הורית אני יכול ללא היסוס להיות בטוח בשירות של יומיות אחרי הקורס. יש לי כמה שאלות: -איך/איפה מתחלק הקורס ומה אורכו -בצו הסיפוח כתוב לי להגיע למחנה צריפין, וביחידה מדובר ב"תקשב 808", על מה מדובר ולאן בדיוק אני צריך להגיע במידה ואני גר באשדוד? -מה יש לכם להגיד בסה"כ על התפקיד? אני אישית מחפש בראש ובראשונה יומיות נוחות
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
בוקר טוב, לתומי קניתי פלטת עץ גדולה 75 על 150. בתצוגה היא עמדה עם גימור מבריק ואילו אינה נמכרת כך. זה מצוין בקטלוג ולא שמתי לב. כאשר קיבלתי אותה לביתי, צבעתי אותה בלקה לעץ מאחר והבנתי שזה מה שאני צריך לעשות כדי שהפלטה תהיה חלקה ושיהיה אפשר לעבוד עליה. הבוקר רוב הלקה התייבשה אך עדיין יש את מגע של עץ ולא פשוט מבריק\חלק כפי שציפיתי. במה טעיתי? הייתי בטוח שגימור לכה יסגור את הסיפור. ויותר מזה, מה לעשות כעת כדי שיהיה ניתן לשבת על השולחן כמו כל שולחן עץ רגיל? האם צריך למשוח עליו שמן? האם ניתן בכלל, בהינתן שכבר יש עליו שכבה אחת של לכה?
-
- 13 תגובות
- 18k צפיות
-
-
שבת שלום חברים חשתי צורך להעלות חיוך אצל מי שפיספס את הלהיט מהפרק האחרון של ארץ נהדרת . . . http://www.youtube.com/watch?v=tWC4-nCZ7G4&feature=player_embedded#!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתחרר מהצבא בעזרת השם עוד שנה וחצי,כאשר אני בשאיפה עד אז להיות עם אנגלית טובה,והמטרה היא ללכת ללמוד תקשורת באירופה,מה יהיה אחר כך נראה. אני מתחיל בזמן הקרוב לשפר את האנגלית דרך wall street,אבל זו לא ממש הנקודה. הנקודה היא:בשביל להתקבל לאוניברסיטה הזאת צריך לעבור בחינת ielts,שזו בחינה לבדיקת רמת האנגלית שלי. חיטטתי בגוגל לגבי הבחינה הזו ומצאתי מעט מאוד מידע מישהו יכול להסביר על הבחינה הזו?מה בעצם יש בה? אני אלמד תקשורת,והדרישה שלהם היא 6.5 במבחן הזה.האם זה קשה להשיג ציון כזה? אם אני אתכונן בצורה טובה למבחן הזה אני אוכל לעבור אותו בפעם הראשונה שאני אגש אליו? שאלה נוספת:איך בית הספר ללימוד אנגלית wall street?יש כאן מישהו שלומד/למד בו בעבר ויכול להגיד עליו משה…
-
- 23 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות לקנות משתמש להורדות, רציתי לשאול כמה 1GB "עולה" בנקודות RAPID? אריאל[br]פורסם בתאריך: 7.01.2011 בשעה 11:32:28 עדכון:עשיתי מנוי, אבל מה שמרגיז זה שזה מוריד לי על 100KB/S לקובץ, למרות שיש לי 15 מגה באינטרנט, למה זה?!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא ידעתי איזה כותרת לתת. אני באורנג' עם פלאפון מנותק מכל הכיוונים. היה לי בעבר איתם בעיה שהלכתי איתם ראש בראש ולא שילמתי להם בכוונה. עכשיו התיק עבר לטיפול עו"ד עוד לפני שנכנס החוק של ח"כ כחלון... רציתי לדעת האם אני יכול לצאת מהם ולשלם את שאר החודשים שנותרו עם 8% מכל חשבונית בהנחה והתיק נמצא אצל עו"ד עוד לפני שנכנס החוק.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-