עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by the king2006,

שלום... יש לי פלאפון של חברה אורנג יש כזה שירות שאני יכול לשלוח שיר למישהו איך אני עושה את זה מישהו יודע ?? תודהה

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by J0n1,

רציתי ללמוד סינית, אבל אין לי זמן, וירדתי מזה. אני מחפש שפה שאוכל ללמוד לבד באמצעות קלטות לדוגמא, חשבתי על צרפתית, אבל אני לא יודע איך זה יעזור לי תכלס.. אני רוצה גרמנית, אבל הבנתי שזאת שפה קשה. אני לא רוצה ללמוד ערבית ורוסית... רעיונות?

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by exXxTreAm,

אוטו נחמד, יד ראשונה, כל מיני צבעים, משופר. תנו דעות, השקעתי דיי הרבה זמן על הבנייה שלו על מנת שכל הצבעים והחלקים יתחברו בהרמוניה. תנו ציון מ1-10. פשוט מיצובישי מושפלת. [attachment deleted by admin]

• 46 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by desert,

אני רוצה לשאול כמה שאלות שקשורות אליי בקשר לצבא: שלחו לי זימונים לטייס , עשיתי את המבחנים ונפלתי , שאלתי לאחר מכן אם אני יכול לעשות מבחן שני כי היה לי יום רע וזה באמת היה יום רע , אמרו לי שכן אבל רק לאחר שנה.-בסדר ,עד אז יש לי זמן. עכשיו שלחו לי שאלון העדפות-שם יש אפשרות אחת שמעניינת אותי וכל השאר לא, 1-מפעיל מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס 2-מפעיל מערוכות מחשב,תכניתן 3-מפקד כיתת טירונים 4-מדריך נוער בסיס,מדריך נוער מרחב 5-מדריך אימון גופני עכשיו מעניין אותי רק התפקיד ה 1 , כל השאר לא מעניינים אותי והמידע שיש לי בקשר לזה הוא מועט מאד שקיבלתי מקרוב משפחה כשהתקשרתי לדעת לבירורים, בקושי אמרו לי דברים חוץ ממה שרשום בחוברת מודיעין, כי אמרו לי שזה מסווג ביותר. מה שקרוב משפחה שלי א…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. במוסך המורשה המליצו לשים תוסף דלק (שברח לי השם הספציפי שלו) שעולה 60 ש"ח, לפני שאני מחליף חיישן ECG (או איך שלא קוראים לזה, חיישן שמווסט גזים) פול טנק לפני התוסף - 550 ק"מ ל-40 ליטר. עם התוסף- 850 ק"מ לאותו כמות ליטרים. אחרי שנגמר הפול טנק של התוסף תידלקתי עוד פול וסיימתי אותו חזרה ב550. הגיוני? ואם כן, האם זה יהיה חכם להוסיף בכל תדלוק את התוסף הזה? (כי זה יותר יחס עלות-תועלת גבוה יותר..)

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by hezi508,

שלום לכולם, מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא אודה למנהלים שיעבירו אותו לפורום הנכון. אני צריך לבנות למשרד של כ70 מ"ר מערכת אבטחה, המשרד מחולק לשני חלקים עיקריים חדר ישיבות בגודל של 15 מ"ר (3X5) וחדר נוסף בגודל של 35 מ"ר (5X7) שמשמש עמדת מזכירה וחלל עבודה משותף. אני רוצה תיעוד של אודיו ווידאו (עדיפות לרזולצית וידאו הגבוהה ביותר האפשרית HD ו-30FPS) בחדר הישיבות מועברות פרזנטציות בחושך יחסי אז אני צריך מצלמה שתוכל לצלם ברמה סבירה גם בתנאי תאורה בעייתיים. העדיפות היא למצלמות נסתרות עד כמה שאפשר (אם לא נסתרות אז מצלמות רשת ולא מצלמות אבטחה ענקיות). עד כאן הדרישות הבנתי שיש שלוש אופציות מבחינתי אחד מערכת נפרדת (DVR) שהיא בעצם מחשב לכל דבר שאליה יתחברו המצלמות, אופציה שניה להתקין …

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. תערוכת CES 2026 בלאס וגאס מספקת הצצה לעתיד שבו גודל המסך אינו עוד אילוץ קבוע מראש, ובו ענקיות החומרה מבינות סוף סוף שהתוכנה היא המפתח ללב הגיימריםלכתבה

8. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3027695,00.html אהלן סוף סוף מה שכל צרכן חלם עליו - מחזירים מוצר ומקבלים החזר כספי ולא זיכוי ששוכחים ממנו.... רק אתמול הייתי חייב ללכת לקנות בגדים בזיכוי כי לא רצו להחזיר כסף על מעיל שהחזרנו...... אז התווכחנו שיש חוק וחייבים להחזירר כסף אז אמרו שהוא עדיין לא יצא אני רוצה סוף סוף ללכת להחזיר משהו ולקבל את הכסף שלי

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by Rockaved,

שלום לכם, אני מעוניין להזמין בגדים לחורף מחו"ל ורציתי לדעת איזה אתרים מומלצים (חוץ מEBAY ששם הכל מסורבל וקשה למציאה). בעיקר סוואצ'רים / טרנינגים של אדידס או נייק או כל חברה אחרת. איזה אתרים מומלצים, זולים ושולחים לישראל כמובן... תודה!

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by approx,

היום דיפדפתי בערוצי הספורט וראיתי WWE זאת פעם ראשונה שראיתי את התוכנית הזאת, ואני יודע שהיא די מצליחה, אני פשוט לא מבין איך לעזאזל ?! הכל שם מזיוף כל המכות והכל גם היה שם איזה סיפור נקמה מהתחת מי מבזבז את הזמן והכסף שלו על הדבר מחורבן הזה ?

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

אז ככה, זוהי תוכנית של גיא מרוז (מ"בולדוזר") שבאה ללמד אותכם איך להיות משקיעים סולדים (נבונים). הנה תקציר על מה התוכנית, היה היום כבר את הפרק הראשון אבל לא נורא נשאר עוד 3 פרקים: http://www.keshet-tv.com/Program.aspx?ProgID=3921 בתוכנית הזאת תלמדו איך להשקיע את הכסף בכל מיני דרכים על מנת להכפיל/לשלש את הכסף שלכם. אז מה זאת בעצם מנייה? בקישור שלפניכם נותנים לכם מידע על "מה היא מניה?", "איך להרוויח?" וכו'.... http://www.bursa4u.com/index.php?tutorial=page06&group=how_to_start תלמדו טוב טוב ותפנימו, אנשים לומדים ומצליחים לעשות כסף, אל תשקיעו הכל, תשקיעו רק חלק לפחות... אבא שלי השקיע במניה מסויימת והרוויח הרבה, בחצי שנה עלייה של 109%. זאת אומרת כל חצי שנה מוכפלת לכם הסכום…

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by rk666,

אני מחפש שירים מהאיטיז, אני פשוט לא זוכר את השמות של הלהקות או השירים (שמעתי אותם מלא פעם, אבל אני זוכר מהם שהם היום טובים וזה הכל ) אם מישהו יכול להביא לי שמות של שירים טובים, שיביא תודה מראש RK

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. הכירו את מעבדי Intel Arc G - חלק מהותי מהפיתוח בוצע בישראל; מכשירים של Acer, MSI ו-OneXPlayer צפויים כבר ביונילכתבה

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. ניתקלתי בזה שילשום כשחגגנו יום הולדת של חבר בפארק בסביבות 2 בלילה בשמים היה דבר בגדול של כוכב אבל לא לבן כמו כן הכוכבים אלה משהו שמחלים צבעים אדום,כחול,צהוב,ירוק ועוד...והוא לא זז אחרי כמה דקות הוא נעלם... אני אשדודי - אז כל הלוחמה בצפון לא קשורה.

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by KoM,

אוהבים מדריכים מצולמים ? אני כרגע עובד על מדריל לפיצוץ רמקולים ! ולא, אני לא צוחק... חייבים קצת הומור באתר, הבעייה היא איפה נאחסן את הסרט שיצא !?

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by iakovl,

כרגע הרימו אלי צלצול מהלשכה ואמרו לי בנעימות (אחרי שלפני חודש שאלתי למה אני לא מקבל זימונים בכלל) והודיעו לי שאין דרישה לאנשים מהטיפוס שלי (82, בן יחיד, לא קרבי) ושהגל הנוכחי של הזימונים נגמר ושאני כלל צהלי לבוא לבקו"ם ולקבל את הגורל שנחרץ עלי מה לעזזל אני עושה?

17. יש פה http://mcitp.co.il/mcse2008.htm ויש פה http://www.hackeru.co.il/mcse.asp צריך בגרות מלאה בשביל זה? כי הם לא כותבים, הם כל הזמן כותבים כמה נוכחות ואיזה מבחנים לעבור ושצריך אנגלית טכנית והסמכת טכנאי PC חבר שלי אומר שזה חייב בגרות מישהו פה עוסק במקצוע? ואם כן יכול לספר לי קצת על זה? אני רוצה לעסוק בעתיד בתחום הרשתות ואני מבולבל מאוד

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by טייס בחיל האדמה,

http://hwzone.co.il/news/1182517987/70653/ לבכות עכשיו או אחר כך ? :'( :'( :'( יש להם מחזור של 30 מיליון שקל נקי בשנה לא נורא פחות מיליון עלק מכה כואבת לא מדגדג אותם אפילו מייקרוסופט זאת חברה ממש טיפשה כמו היס"מ - יחידה סופר מטומטמת של המשטרה .

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by 114508534,

שלום חברים אני עומד בפני סוגייה משפטית וזומנתי לדין - מישהו מכיר פורום שאפשר לקבל שם יעוץ מעו"ד או משהו בסגנון . תודה

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by udicol,

מישהוא כנראה מצא דרך להתפרנס כתוצאה מהוירוס. ברחבי שכונת רמות בבאר שבע (ואני מניח שבעוד כמה מקומות בעיר), פורסמו שלטים עם הכיתוב: "וירוס במחשב ? - 50 ש"ח לתיקון הבעיה". וכמובן הטלפון הסלולרי.

• 48 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. להלן מאמר בנושא. מובא כאן בגלל ערכו הכללי, לאו דווקא מדעי - https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001246863

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by HuGeMouTh,

אני יודע שלא מקובל לפתוח נושאים כאלה. השאלה שלי היא האם החנות במצב שהיא הייתה בעבר או שהיא השתפרה. הביקורות בזאפ טובות אבל העבר של החברה מפחיד אותי. אשמח לקבל מידע נוסף עד כמה בטוח לקנות משם (לא יהיה נעים לקום בבוקר ולגלות שאין לי אחריות או משהו כזה).

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. הכותרת אומרת הכל , אני רוצה אתרים שיש בהם כל מני מדריכים לפוטושופ , סוגי כתב בעיקר וכד'. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by redead,

260 שקל לשנה ... ? אולי באיזה שרת אחר? אם בכלל..?

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by shaithebest,

שלום לכולם התקבלתי לחברת ביטוח במזל טוב בתור איש המחשבים שנותן תמיכה לכל עובדי החברה בטרמינל הפנימי שלהם,ראוטרים,מדפסות,אופיס וכד' בראיון הוא שאל אותי אם יש לי היכרות עם Priority ואני....בטח כמובן ותכלס אין שמץ מה זה עזרה.......................................................................

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים