עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן... אני רוצה לגוון את הרשימה שלי. אני מחפש שירים שקטים בסגנון WONDERFUL WORLD (ד"א, של מי זה?) שירי רוק רק להיטים שהיו בשנות ה90 ושאני בטוח מכיר (guns and roses nirvana ועוד אומנים שהיו להם להיטים ענקיים- הידע שלי ברוק לא רחב כול כך) אפשר שירים בסגנון של sonata arctica ובנוסף אני מחפש שירי ראפ טובים. אל תתחילו עם כול העד "עד סוף שנות ה90" תהיו ספציפיים. לא AKON, SEAN PAUL או כול דבר מטומטם אחר. בינתיים האייטיונס לא מזהה לי את השירים שלי (מוכרים- אבל משום מה הם לא מזוהים על ידו), אז אני אתן חלק מהאומנים שיש לי.(למי שיגיד לי שאני שומע חרא ראפ- אני לא אוהב מלא אומנים מהרשימה שלי אבל חייבים לנסות ולטעות לא?) Tupac Bun B Akala Dead prez Dr.dre Frayser Boy Eminem The Game …

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by r1plet,

*כותב את זה ב3:19 בלילה, כשיש לי לקום לצפר ב7:55... באיזו שעה אתם הולכים לישון בדרך כלל באמצע השבוע? ואיפה אתם עובדים/לומדים? באיזה שעה אתם צריכים לקום לעבודה/בית הספר/אוניברסיטה?

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by nirko,

מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורב Pioneer DVR-212 X18 DVD מארז NZXT LEXA ספק liberty 400w החנויות הם: www.tms.co.il www.skypc.co.il www.iqpc.co.il

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by Sweet_Tooth,

סתם כדי לדעת מה העבודות של אנשי פורום אתר חומרה זה. יהיו פרסים לבעלי העבדה הכי מעניינת

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by alexpir,

לחברה שלי יש יום הולדת בקרוב ואני מחפש בשבילה מתנה כל הקטע שמסביב כבר תיכננתי עכשיו רק נשאר לי לקנות מתנה חשבתי על לקנות בושם ועוד איזה 2-3 דברים, מה אני יכול לקנות בנוסף לבושם ? חשוב לציין שאנחנו ביחד כבר שנה + והתקציב דיי גבוה בבקשה תגובות רציניות

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. מעבד אינטל P2 266MHZ , בן 10 שנים!! , וביוס אוורד גם בן 10 ... ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 50 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. לי זה לא בדיוק קומינה אבל עקב כך שאני לפני קנייית מחשב רציני חדש "חידשתי" את קשרי המשפחה שלי ויצא שאני משיג Z-5500 בסכום שלא תאמינו [xxx] פחות מ600 שקל :yelclap: מצטער אך אני לא יכול להשיג גם לכם .. בכל מקרה אם יש לך מקרה דומה שהשגתם דברים בממש זול שתפו!

• 46 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. היי, התחתנתי לפני חצי שנה, ואני רוצה להעביר את סרט החתונה המלא למשפחה שלי בצורה פשוטה. מדובר על 24 ג'יגה (אורך החתונה המלא ב - HD). העליתי אותו ליוטיוב, אבל יוטיוב משתיק חלקים ניכרים ממנו בגלל שיש בו שירים מוגנים בזכויות יוצרים. פתחתי חשבון ב - vimeo אבל אני רואה שאפשר להעלות רק 500 מגה לשבוע. 1. האם שבוע הבא אוכל להעלות גי'גה? ועוד שבועיים ג'יגה וחצי וכן האלה.. ? 2. מה בנוגע למדיניות זכויות יוצרים ב - vimeo? גם הם כמו יוטיוב משתיקים חלקים עם מוזיקה מוגנת? 3. ראיתי שיש אפשרות "לערער" על הקביעות של יוטיוב (שהתוכן מוגן בזכויות יוצרים). מה קורה אם אני מערער? זה עובר לטיפול אנושי? ואז אולי יאשרו אם זה במסגרת סרט חתונה? חפרתי, …

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by stingeR-,

קיבלתי היום ב9 וחצי בבוקר גימל אחד.. עד מתי הוא תקף? בעיקרון לפי מה שאני קורא בגוגל זה תקף ל24 שעות זאת אומרת מכיוון שזה מסתיים ב9 וחצי מחר(חמישי) אז אני אצטרך להגיע לבסיס אך ורק ב8 בבוקר יום שישי. האם יש חוק חדש שאני אמור להכיר או משהו בסגנון, ואם כן מה הוא? מכיוון שמפקדי הישיר מבקש ממני לחזור מחר על הבוקר מכיוון שהגימל הוצע לפני 12 בצהריים. רק רציתי לוודא.

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by ag43,

מישהו מכיר מקום באיזור המרכז\ירושלים שאפשר לעשות בו מטווח לחידוש רשיון נשק בזול?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. וכן יש לי תוסף נגד פרסומות וגם חוסם חלונות קופצים. נראה לי שבחודש האחרון הם עשו שינוי באתר כי זה לא היה כך בעבר. גם אצלכם זה ככה?

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by klayton,

http://www.wimp.com/dognightmare/

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. http://news.excite.com/news/r/010928/09/odd-records-dc

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. אני רוצה גםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :'( :'( :'( :'( :'( המשלוחים רק לארצות הברית :'( :'( :'( מישהו יכול לעזור לי??? תראו : http://www.armaniexchange.com/shopping/product/detailmain.jsp?itemID=14982&itemType=PRODUCT&iMainCat=4&iSubCat=16&iProductID=14982 http://www.armaniexchange.com/shopping/product/detailmain.jsp?itemID=12347&itemType=PRODUCT&iMainCat=4&iSubCat=16&iProductID=12347 :'( :'(

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by DarK_NaF,

הסתפרתי.... :

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by חן מ,

שבת שלום אני מחפש דילים לאיה נאפה לטוס עם חבר לפני הגיוסים שלנו נכנסתי לדקה 90,לחבילות נופש ומצאתי שם ב414$ שבוע באיה נאפה במלון anthea apt.מישהו שמע על המלון?יודע?מכיר? חוץ מיזה,מה הדיל הזה כולל חוץ מטיסה ומלון לשבוע? יש אתרים אחרים שבהם אוכל לבדוק לגבי דילים? תודה

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. בעקבות זה שההורים שלי פשוט אומרים לי שאני מדבר שטויות ומדבר איתם על חלקים ג'נריים, החלטתי לפנות אליכם לנסות להסביר להם מה זה. אני יודע שזה בעצם כוונה לחברות או מוצרי זבל תוצרת סין שזה לא איכות וכ"ו, אבל אני צריך סוג של הגדרה לזה (אמרתי את זה להורים שלי, הם אומרים לי שלא, ושאומרים בכלל גנרי בלי ה-', ושזה בכלל לפי המילון משהו כללי, דברים כלליים). בקיצור, אם מישהו בכלל יודע, מאיפה זה בא ומה זה בדיוק אומר? תודה.

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by ZorD,

שלום לכולם. לא מזמן חידשתי את ה-ת.ז שלי וגיליתי שבמקום בו כתוב *לאום* לא כתוב אצלי כלום, יש רק כוכביות כאלו.. (כאלו -*********) מישהו יודע למה זה כך והאם זה אמור להיות כך? אם כן בבקשה אמרו לי, זה יעזור לי מאד ! תודה מראש!

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. אהלן, חבר שלי מתכנן לטוס לצ'כיה בעתיד וכנראה נופל על בלאק פריידי, הוא רוצה לדעת מה מומלץ לקנות באירופה ואיפה בדיוק מתרחשים המבצעים הגדולים של הבלאק פריידי אם למישהו יש ניסיון נשמח לשמוע בעיקר איזה מוצרים זולים באירופה בבלאק פריידי

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by Ewingum,

מתקינים לי YES ביום חמישי... לפי מה שהבנתי אני יכול להקליט רק מה שאני רואה בממיר... איזה פתרונות יש? האם ברגיל (לא דרך הממיר) אני יכול לראות ערוצים 1 ו2, וככה להקליט 1/2 ולראות משהו בממיר (או להפך)? רעיונות נוספים מישהו?

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. שלום לפני כמה שנים גיליתי שיש לי אפשרות דרך אמא שלי, להוציא אזרחות אירופאית. האזרחות היא למעשה דרך צרפת. מיותר לציין שמיידדדדד הלכתי ומימשתי את האופציה, ועכשיו אני אזרח צרפתי קיבלתי דרכון EU, וכמו כן קיבלתי גם תעודת זהות צרפתית. רציתי לשאול.. אם מתישהו ארצה לגור בברלין לשנה(או אולי יותר), האם האזרחות הזו תאפשר לי לעשות הכל בברלין, על אף שהיא לא אזרחות גרמנית? וכדי לחדד את זה אפילו: מה ההבדל בין מה שאני, עם אזרחות צרפתית יכול לעשות בברלין, לעומת מה שבן אדם אחר, שיש לו אזרחות גרמנית ממש, יכול לעשות, בברלין? איפה יתבטאו החסרונות של האזרחות שלי שהיא לא גרמנית אלא דווקא צרפתית.. תודה רבה לכל מי שיודע card

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. ישנו אתר מסויים שאני רוצה לתרגם מרוסית לאנגלית: http://lov.co.il/ אולם כשניסתי עם GOOGLE TRANSLATE זה מה שקיבלתי: http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2flov.co.il%2f כלומר דף ריק מלבד החלק העליון של GOOGLE TRANSLATE . בהנחה שאין לי בעיה מקומית בדפדפן,נישאלת השאלה איך אפשר לתרגם את האתר הזה בהצלחה? הערה: אני לא קורא ברוסית. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. עקב טיול שורשים, אני מעוניין להגיע לספארי באוטובוס, מאחת תחנות הרכבת בתל אביב, ז"א או לקחת אוטובוס מעזריאלי, או מתחנה מרכזית ת"א. יש קצת בלבול בין אתר האוטובוסים, לבין ההצעות באתר הספארי. אשמח להמלצה לדרך המהירה ביותר כרגע האופציה הטובה ביותר זה 63 ואז ללכת

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by SUBX2,

איזה שיר בסגנון הדאנס או הואס אתם אוהבים ...............

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. ..........

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.