עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נו, לפני כרבע שעה, ד"ר אביב שמופיע בפינה קבועה ב'זומביט', אמר דבר שכזה: הסטנדרט לדיסקים קשיחים השתנה; דיסקים של 850MB היו סטנדרט לפני שנתיים...>>> כלומר בשנת 2001!! מתוך רפלקס הזדעתזעתי קשות : אני בשוק, אני בהלם, אני המומה!!! עוד לפני שסיימתי לומר את המשפט, הדוק ניסה לתקן את עצמו! הוא אמר משהו כמו : טוב, הגזמתי, 850MB היו סטנדרט לפני 4 שנים! כלומר הוא הכפיל את הזמן. בואו נגלוש חזרה לשנת 1999; אני זוכר שכשחבר שלי קנה את המחשב שלו בתחילת יולי 1999, הוא קנה דיסק קשיח שהיה סטנדרטי לחלוטין אז, בגודל של 8.4GB... אפילו בתחילת 1999 לא נמכרו דיסקים קשיחים שלא עברו את רף הג'יגבייטונחשבו כסטנדרט. את הפנטיום 133 מגה"צ שלי קניתי עם דיסק קשיח בגודל של 1.3GB, בערך בשנת*** 96**…

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by SUBX2,

איזה שיר בסגנון הדאנס או הואס אתם אוהבים ...............

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. אולי בכיוון של מכשיר סלולרי או איזה נגן או מצלמה האם כדאי ? או שתמליצו על משהוא שווה במיוחד

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. צוייר על בד בגודל מטר על מטר, בעזרת צבעי שמן. לקח לי כשישה חודשים לסיים את הציור. מה אתם חושבים עליו?

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by House M.D.,

היי. אני מעוניין להזמין טלפון חדש מחו"ל (HTC One). כרגע יש שמועות על בעיות בייצור שלו וכמות גבוהה של חלקים פגומים, אז אני מכין את עצמי לאפשרות שאצתרך לעשות לו RMA (רוב הסיכויים שזה לא יקרה אבל עדיין עדיף להיות מוכן). אם אצתרך לשלוח אותו בחזרה, מה אני צריך לעשות כדי שלא אצתרך לשלם מכס על הטלפון אחרי שהוא יחזור מתיקון \ החלפה? האם יש טופס כלשהו שעליי להדביק על החבילה, או שאני צריך לבקש מהחנות לעשות את זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by gkman,

שלום. אני באתי לידי צורך לתרגם כמה משפטים וביטויים לערבית. הבעיה שכל המילונים שמצאתי מתרגמים לטקסט ערבי- וזה לא עוזר כי אני לא יודע לקרוא ערבית. מה שכן מצאתי הוא את המילון של גוגל שמקריא את התרגום. אבל אני לא כלכך סומך עליו שהוא מתרגם נכון (מספיק-די זה חלאס אבל הוא מתרגם למשהו אחר...) אז אם בבקשה מישהו יכול לכתוב תרגום שאני יוכל לקרוא וללמוד לומר. (אם אין לכם איך לנקד תכתבו באנגלית..) "אני לא מדבר ערבית" - "לך מפה\מכאן" ..."או שאני קורא לאבטחה" - זה בגדול מה שאני צריך תרגום. (כן נשמע קצת לא נחמד- אבל יש לי כבר את מה שאמור להיות ההתחלה של השיחה הזאת וזה מה שנשאר לי ללמוד..) אני אישית לא מבין איך נער בן 14 גר בארץ ולא מבין את השפה הרשמית!

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. מצאתי קישור במועדפים שלי...אתם חייבים להכנס ולראות. בסה"כ מלפני שנתיים וחצי... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=4946.0;topicseen תיהנו HF

• 58 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by 1nstall,

היי היום (31.8.04)זה היום האחרון ( :'() של החופש :'( :'( :'( אז אני מחפש מה אפשר לעשות היום, אני צריך שתעזרו לי למצוא מה לעשות באזור ת"א. לכל מי שיש הצעה שיאמר אותה בבקשה!!! אני ממש שזה היום האחרון אני יכול :2gunsfiring: :itschy: את המורות!!!! אז מה אני יכול לעשות, לא מצאתי משהו מעניין בתודה מראש Install

• 60 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by J S Bach,

היי, מחר גיוס נוסף בצה"ל. יהיה נחמד לדעת מי עוד מתגייס. אני מתגייס למערך הטכני של חייל האוויר, טירונות בטכני. בהצלחה לכולם!

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by Ruvka94,

שלום, לאחרונה התעניינתי בקורס של ניהול רשתות ויש לי כמה שאלות, הנושא הזה טיפה מעורפל לי ואני לא בדיוק מבין במה זה עוסק? באיזה מקום מומלץ לעשות את הקורס? (אני מאיזור המרכז, ויכול לעשות רק קורס ערב) כמה בערך עולה הקורס? (ראיתי כמה מקומות שמציעים מלגות וכאלה) והאם יש סיכוי למצוא בזה עבודה אחרי זה. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by Nemesis,

מישהו מבין קצת באופניים חשמליות? שוקלים בחיוב להפטר מהרכב של בת זוגי שנוסע 6-7 אלף בשנה בלבד. בזבוז כסף משווע. המסלול העיקרי שלה זה מפ"ת לרמת החייל ובחזרה. מדובר על כ-7 ק"מ לכל כיוון. עדיף משהו מתקפל בקלות, ולא כבד מדי. יש מעלית במקומות העיקריים. נתקלנו באופניים של Jager שהיא נדלקה עליהן, עם שלדה נמוכה ועגולה. במפרט עם סוללת 48V, חישוקי אלומיניום ובלמי דיסק מדברים כבר על סביבות ה-8,000 ש"ח. לא שבלתי אפשרי, השאלה אם יש תמורה יותר טובה למחיר לצרכים שלה. ראיתי גם Neo Eagle, אבל במחיר של כמעט 13 אלף זה כבר ממש מוגזם. בקיצור, הלכתי קצת לאיבוד בין כל הזבל הסיני שמסתובב בכל מקום. יש למישהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by uzi_sch,

סקרנים לדעת מה אנשים עושים במחשב? הדביקו (paste) מה שיש לכם בקליפ בורד ושלחו פה. למי שלא יודע, אם יש כאלו פה בכלל, אז לוחצים ctrl+v הינה מה שיש אצלי בקליפ בורד: mailto:info@alteregorecords.com

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by Nahum2,

משהו פשוט יחסית לחברה במרפסת שלי על מפה כמה נרות מסביב. מה להגיש?

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Biatch,

דרישות : *קל משקל *מימדים המתאימים לכיס מכנס צבאי- אם יש פאוץ' מתאים לחגורה עדיף *זמן סוללה טוב *עמיד בזעזועים ומים *תקציב עד 50 דולר *אין בעיה להזמין מ-DX או מכל אתר אמין אחר מצאתי את הפנס הזה שנראה לי הכי מתאים: http://www.dealextreme.com/p/ultrafire-wf-501b-ssc-p7-csxo-3-mode-900-lumen-memory-led-flashlight-with-strap-1-18650-1-17670-36356 עכשיו הבנתי שסוללות ומטען קונים בנפרד (הם לא מגיעים עם הפנס) .. ? *אם אפשר לינק לסוללות ומטען שמתאימות לפנס שתציעו .. והסתכלתי גם על פנסי ראש ומצאתי אותו הכי מתאים http://www.dealextreme.com/p/led-headlamp-8-led-1298

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. נתקלתי בפורום בכל מיני שמות כמו moridin או haflo שהן דמויות מספרים וסתם רציתי לדעת איזה ספרים אתם קוראים ומאיזה סוג...

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. מישהי שאני לא מכיר בכלל צריכה שמישהו ידפיס לה עבודה של 7 עמודים, בתשלום כמובן. הצאתי את עצמי אבל כמה כסף לבקש? זה דיי דחוף!

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by Sweet_Tooth,

סתם כדי לדעת מה העבודות של אנשי פורום אתר חומרה זה. יהיו פרסים לבעלי העבדה הכי מעניינת

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. ישנו אתר מסויים שאני רוצה לתרגם מרוסית לאנגלית: http://lov.co.il/ אולם כשניסתי עם GOOGLE TRANSLATE זה מה שקיבלתי: http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2flov.co.il%2f כלומר דף ריק מלבד החלק העליון של GOOGLE TRANSLATE . בהנחה שאין לי בעיה מקומית בדפדפן,נישאלת השאלה איך אפשר לתרגם את האתר הזה בהצלחה? הערה: אני לא קורא ברוסית. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. שלום, אני מוסמך CCNA ועתיד לעשות קורס טמ"מ ניתן להשתבץ במקומות כמו טמ"מ ומצו"ב??

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  20. Started by GRiM,

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by OutRaGe,

היי התחלתי קורס פסיכומטרי והבעיה הרצינית שלי היא בעברית..כדי לא ליפול מאחורה רציתי לשאול פה בינתיים לפני השיעור הבא איך אתם למדתם את האוצר מילים לפסיכומטרי ? בקורס של לחמן יש כ-2300 מילים באנגלית ועברית, אנגלית שטויות- 90 אחוז מהמילים אני יודע הבעיה שלי היא בעברית איך אני אמור לזכור כל כך הרבה מילים חדשות ?(אני יודע שבסופו של דבר אני לא אמור לזכור 100 אחוז מהמילים אבל בכל זאת..) יש המון המון מילים בעברית שבכלל לא שמעתי או ראיתי..

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום חברים, כפי שכולם צפו, לא להיות בבית ספר לא תורם לציונים אז בכל הריאלי קיבלתי באיזור ה-90+ (בלי בונוסים) ובכל ובשאר אני באיזור ה-70. לצערי, בספרות נכשלתי. ממה שהבנתי, מותר להיכשל במקצוע אחד ועדיין לקבל תעודת בגרות, זה נכון? לא איכפת לי מהממוצע שלי ולא משום דבר אחר. יש לי פסיכומטרי גבוה מספיק כך שגם עם הציונים שיש לי עכשיו אני מתקבל למקצועות שאני רוצה בלי להתאמץ. השאלה היא האם אני בכלל אקבל תעודת בגרות? ממש לא בא לי ללכת להשלים אחרי הצבא. תודה, Anatoli.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by galedri,

נגמר לי כל הכסף עכשיו אני רוצה לדעת אם יש איזשהי דרך שיהיה לי עוד כסף

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by huber,

כרומקאסט חינם ברישום ל-3 חודשי סטרימינג לאחד ממבחר הערוצים לבחירה. יוצא 8.97$ אם בוחרים את הערוץ הזול ביותר: https://ownzones.com/chromecast-free-media-player/ תנאי המבצע : דרוש כתובת אמריקאית. עד 4 מכשירים פר כתובת רשומה. עד 45 ימים למשלוח מרגע הרישום. המבצע עד סוף מאי. תודה ל oreach מפורום .hometheater על ההפניה למבצע. אם מישהו מנסה ומקבל (לפחות עד למחשנים של BUY2USA או שירות דומה) - שידווח.

דיונים חדשים בפורומים