עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום! כשצריך לשחרר חבילה ממכס של חלקי מחשב מחו"ל האם משלמים מע"מ על המשלוח ? תודה, יובל

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by Lirux,

לפני דקה בדיוק קבלתי את ההודעה הזאת באיסיקיו: לאור המצב הבטחוני הקשה חברת האייסיקיו החליטה לעשות משהו בנידון, על כל 20 איש שמקבלים את ההודעה הזאת חברת האייסיקיו תשלח טיל גרעיני על לבנון. אנא מכם שילחו זאת לכמה שיותר אנשים. חשבתי שראיתי כבר את כל ההודעות המפגרות אבל זאת באמת קרעה אותייייייייי!! חחחחחחחחחחחחחחחחח

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. לי אין אחד ספציפי יש כמה: הפרק על שר הטבעות הפרק המיוחד על באטרס (הטמטום שלו פשוט קורע אותי) הפרק על kanye west-gayfish גם דיי הרג אותי ויש עוד פרקים שיותר הצחיקו אותי מאלו,באלו פשוט נזכרתי עכשיו. מה שלכם?

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

הjoker? [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. אם נהג נוהג תחת השפעת אלכוהול ונכנס באוטו מאחורה ( ברמזור) מה עושים לו ? כאילו לא משהו רציני , בלי נפגעים רק טוטאל לוסט לרכבים , הוא עכשיו בתחנה ואני רוצה לדעת מה עלול לעלות בגזר דינו ...

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. לא עוד רק מסכים נוצצים: באירוע ה-First Look ב-CES 2026, סמסונג חשפה אקו-סיסטם שלם שנשען על מעבדי קוואלקום ובינה מלאכותית בשותפותעם גוגל. מהמסך השקוף ועד למקרר שמתכנן ארוחות לפי רמת הסוכר בדם - כך נראה העתיד הקרוב שלכםלכתבה

7. Started by eido300,

מישהו מכיר וניסה את החומר? טוב/לא טוב? עדיף סנדוויץ'? או שבכלל רק עץ מלא?

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by דניאל52,

מה קורה איתם אין יותר שירים אלבומים :'(

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by eli_a2006,

מי מתכוון לבוא למפגש הקרוב? אבל לא כמו פעם שעברה כולם אמרו אני בא אני בא ובסוף ההינו איזה 30.

• 57 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by UponTheRose,

מישהו כאן מכיר את הסמלים שעל המטבעות בארץ? (סימנים כמו חנוכייה, ציורים מאחורי 5 ו-10 שקלים) האם הם שווי ערך יותר מהמטבעות הרגילים? יש טעם לשמור אותם לעתיד או שהם אותו דבר? דרך אגב, למי מביניכם יש שטר של 20 שקל עם 60 שנה למדינת ישראל? :

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by Sweet_Tooth,

סתם כדי לדעת מה העבודות של אנשי פורום אתר חומרה זה. יהיו פרסים לבעלי העבדה הכי מעניינת

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. המלצה ללהקות רוק כבד, מטאל וELECTRIC חוץ מ: SLIPKNOT, LORDI,IRON MAIDEN, METALLICA, DOPE. אה כן, ואם מישהו יכול להביא לי שמות של טראנסים שהיו להיטים אז והיום, למשל אני זוכר את שיר הפופקורן שהיה להיט, וגם טרנסים מעורבים עם רוק שאתם חושבים שהם נשמעים טוב

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. ציטוט מתקנות נהג חדש: השאלה שלי היא: אני כרגע בן 21 לפי העברי, לפי הלועזי זה יקרה בעוד שבוע וחצי. האם זה תופס או שחייב לפי הלועזי? הרי יש אוכלוסיה שמאמינה רק לפי העברי, האם בבדיקה מול שוטר זה קביל?

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by King Kong,

נגשתי לבנק להוציא פנקס צ'קים .. אמרו לי שיש אפשרות לתת צ'ק רגיל או צ'ק למוטב בלבד עם קרוס ? לקחת את המוטב ? הבנתי שדרכו אי אפשר להעביר את הצ'ק מאחד לשני ..

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. טוב והנה ההוכחה שהנוער (או לפחות הצוציקים בניי 14 ) אבוד . נ.ב :אין כל קשר בין freerunning למצולם בסירטון ,freerunning זה ספורט לכל דבר ומעבר לספרט זו דרך חיים ,שלא נועדה לערס בן 14 שחושב שהוא יצא ממשחק מחשב .

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. מסתבר שהיום אפשר לנתק אתכם מהאינטרנט בלי להודיע, לא כמו נגיד חשמל ומים שחייבים לשים לכם פתק על הבית. מאמר מעניין שהתפרסם היום מציע למשרד התקשורת להתייחס לאינטרנט בארץ ברצינות: http://www.themarker.com/hitech/1.670916

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. במסגרת תערוכת CES 2026 הודיעה היום חברת SanDisk על השקת SANDISK Optimus כשם החדש לליין כונני ה-SSD הפנימיים המובילים שלה לגיימרים, יוצרים ואנשי מקצוע. זה הוא מיתוג מחדש לכונני WD הקיימיםלכתבה

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by rk666,

אני מחפש שירים מהאיטיז, אני פשוט לא זוכר את השמות של הלהקות או השירים (שמעתי אותם מלא פעם, אבל אני זוכר מהם שהם היום טובים וזה הכל ) אם מישהו יכול להביא לי שמות של שירים טובים, שיביא תודה מראש RK

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by Salwaby,

אישית Red Hot Chilli Peppers אצלי , תותחים . והדיסק החדש שלהם Stadium Arcadium ענק

• 56 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. למי שעוד לא נתקל בזה אז הנה: חובה לתת סקרין שוט של הסטטוס [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. וואו, תשנאו או תאהבו אותו ככל הנראה זה לא מתיחה וזה הדבר האמיתי, בדיוק אחרי הRAW של יום שני התפוצצה הלימוזינה של מקמן כשהוא בתוכה, ככל הנראה הוא מת, גופתו לא נראה מחוץ למכונית כנסו ל www.wwe.com לכל הסיקור או לhttp://www.wwe.com/inside/news/mcmahonexplosionupdate

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by sir f,

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%94%D7%93%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%97%D7%99%D7%AA הייתי רוצה קצת יותר מידע עליהם,מה הרעיון היותר נרחב וכו' (בבקשה בואו לא נהפוך את זה לוויכוח על דת, זה חסר תוחלת. אני בעד איש באמונתו יחיה)

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. להלן מאמר בנושא. מובא כאן בגלל ערכו הכללי, לאו דווקא מדעי - https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001246863

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by eli.g,

אני אישית הלכתי לביצפר למרות שרוב הילדים בביתספר שלי לא הגיעו. אז רציתי לדעת כמה אנשים הגיעו היום.

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. אני רוצה גםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם :'( :'( :'( :'( :'( המשלוחים רק לארצות הברית :'( :'( :'( מישהו יכול לעזור לי??? תראו : http://www.armaniexchange.com/shopping/product/detailmain.jsp?itemID=14982&itemType=PRODUCT&iMainCat=4&iSubCat=16&iProductID=14982 http://www.armaniexchange.com/shopping/product/detailmain.jsp?itemID=12347&itemType=PRODUCT&iMainCat=4&iSubCat=16&iProductID=12347 :'( :'(

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים