עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iTK98,

(לדעתי הנושא הזה יתאים יותר ל"רשתות ואינטרנט", אבל הוא אינו מובהק דיו, שכן גם יש כאן חברות סלולריות וטלפון קווי) האם באמת יש צורך בשירות כזה? ואם כן, האם הישראלים *מטומטמים* עד כדי כך שהם צריכים שמישהו אחר ינתק אותם? החוק הוא דיי פשוט, ניתן לפנות בכתוב ותו לא מעבר (משמע אין שיח בינך לבין הנותן שירות והוא חייב לבצע את האמור במכתב - משמע לנתק אותך תוך 3 ימים, או 6 במקרה של מכתב רשום). הנותני שירות מתקשרים בתואנה של "תיאום ניתוק", אבל בדרך הם מנסים לשכנע אותנו להישאר - מה שאסור להם! אפשר להתמחק מזה בקלות, ע"י כך שאם הם אינם מבצעים את האמור במכתב אתה תתבע אותם (כמובן להקליט את השיחה). אנחנו מטבענו מעדיפים להתקשר ו"לדבר" עם מישהו, אבל בתכלס אין עם מי לדבר, או מי שאתם מדברים אי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Overshot,

שלום רב לכולם :] אני מלחין כבר הרבה שנים מוסיקה מסוג היפ הופ וראפ, אז החלטתי לעבור למוסיקה ים תיכונית, זה משהו שחובה ללמוד. אני מאמין שיש פה הרבה מאוד מלחינים, אז יש לי אליכם שאלה :] * איפה ניתן ללמוד קצת על המוסיקה הים תיכונית? * מאיפה מתחילים את הלחן? *באיזה כלים להשתמש? *האם יש איזה חוקים מיוחדים למוסיקה הזאת? בכיף אני יקבל הצעות ממלחינים אחרים, אפילו מוכן לעשות פרוייקט משותף וללמוד דרך זה :]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הייתי שמח אם צוות האתר היה שוקל לעשות ביקורת על הכרטיס קול הבא: Xonar HDAV1.3 Deluxe http://uk.asus.com/product.aspx?P_ID=QY0Ud4MG0DMfXNiQ http://www.silentpcreview.com/Xonar_HDAV הוא פשוט נראה מטורף.

4. שלום חברים, חפרתי באינטרנט ואני לא מוצא תשובות... אני רוצה לחייב לקוחות בכרטיס אשראי. למי צריך לפנות כדי שייתנו לי את המכשיר שסולק כרטיסי אשראי?? (צריך שיהיה מכשיר נייד) פונים לויזה או ישראכארד ??? חיפשתי תשובות אצל פלאכארד וטרנזילה ולא מצאתי כלום למישהו יש נסיון בזה??

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  5. יהי זכרו ברוך, היה גיטריסט ענק

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  6. Started by wooper,

זה משהו שקצת מטריד אותי לכן אני שואל לפני שבוע בעבודה משהו מהעובדים קרץ לי לא פעם אחת אלא פעמיים באופן אישי אני מתעצבן שקורצים לי. לא קרה לי מקרה כזה גם לא שאלתי למה הוא קרץ לי משהו יכול להסביר לי או שנתקל בזה?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by RUONXHEV,

שלום Hwzone, קוראים לי רום ואני מעוניין להפיק עיתון גיימינג ישראלי ללא מטרת רווח. אני כבר מעל 5 שנים גיימר ומאוד מתעניין ואוהב את התחום הנ"ל. אני וכמה חברים העלינו את הרעיון הזה ואני חושב אם כדאי לי לעשות את זה. אני לא מעוניין להרוויח כסף,אלה רק לכסות את עלויות ההדפסה והזמן. כל מי שרוצה את המגזין שיצא כל שבוע ביום שני ויהיה בו כמינימום 50 עמודים ובגרסת יום כיפור 120 עמודים לפחות. אם תהיה היענות של לפחות 50 אנשים ביום שני הבא תוכלו לקבל ביד את המגזין. המחירים (אם היו לפחות 50 אנשים) 10 ש"ח לדיסק שבוא קובץ PDF. או 25ש"ח למגזין מודפס. כל מי שירצה לפרסם עליו רק לבקש ובמקום תמורה כספית שיפרסם את העיתון. כלומר: בעל אתר שרוצה שאתרו יתפרסם לא יצטרך לבזבז כסף רק לפרסם. בנוסף כל מ…

• 60 תגובות
    • 12.8k צפיות
  8. Started by AnTiSh0ck,

האתר רושם לי Account Temporarily Unavailable Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes. הבנתי שזה לא קורה לכולם, יש מצב שחסמו את החשבון ? כל היום זה ככה.. מישהו מכיר את הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

אני בטוח שזה קשור לגובה של הבנאדם, אבל איך קובעים גובה אופטימלי לשולחן? יש נוסחה כלשהי? פשוט אני כל פעם מתכופף כדי שהמסך יהיה בגובה העיניים שלי. :-\ אם אני מוריד את גובה הכיסא אז כבר זה מפריע לרגליים וכו'...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום! לפני מספר ימים הורדתי את העונה ה8 של החיים זה לא הכל,צרבתי על דיסק ורציתי לראות בDVD אך כשבאתי להפעיל הוא רשם לי: UNSUPORT FORMAT זה מאוד מוזר כי יש סרטים בפורמט AVI שהוא כן מצליח לקרוא ויש שהוא לא מצליח לקרוא (מה גם שבתוך הדיסק של הפרקים של החיים זה לא הכל יש פרקים שהוא כן מצליח לקורא). מישהו יודע מה הבעיה? יש לי DVD מדגם SANSUI DIVX 9900 כל הסרטים בפורמט AVI חלק הוא קורא וחלק לא.

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  11. איפה אני יכול לקרוא על טרנדים חדשים בעולם? כמו לדוגמא העניין של הפיקסל בשקל או דוגמא יותר טובה העניין של גרופון. איפה אפשר לקרוא על דברים כאלה?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  12. Started by TicTacToe,

http://www.youtube.com/watch?v=TBq0n7NQiX8 לא צחקתי כ"כ טוב כבר הרבה זמן.

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by Jonnyboy,

http://cgi.ebay.com/100-SAMSUNG-IBM-FB-4GB-2RX4-PC2-5300F-Server-Memory-Ram-/180621672842?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0de4018a#ht_500wt_1156 זה רק זכרונות לסרבר, ועוד משומשים, של 4 GB, זה לא כזה מציאה, למה זה עולה כל כך הרבה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Alexkmr,

חשבון הצעיר\חייל שלי נגמר ועכשיו על כל פלוץ הם לוקחים לי עמלה. זה פשוט בלתי נסבל\: בחודש לוקחים בערך 15 שקל רק על עמלות. הבנתי שבבנק הדואר אין עמלות, אבל איזה מן בנק זה שאין כספומט, ואין כרטיס אשראי

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by raiman1,

בפקולטה למדעי הטבע נערכו שתי מבחני. שלושת רבי מהסטודנטים עברו את המבחן הראשון . ידעו כי ההסתברות שתלמיד יעבור את המבחן השני בהינתן שהוא עבר את הראשון גדול פי 3 מההסתברות שהוא כבר את השני בהינתן שהוא לא עבר את המבחן הראשון. מה ההסתברות שתלמיד יעבוא את המבחן הראשון בהינתן שהוא עבר את השני?? תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  16. ז"א אני רוצה להזמין נעליים של 65 דולר אבל המשלוח עולה עוד 20 דולר. ההגיון אומר שאין קשר לכמה אני משלם על המשלוח, אלא רק על הנעל עצמה. אם כך ההגיון אומר - כנראה שמהדינה אומרת הפוך. מה התשובה, מישהו יודע? **לפי האתר של המכס יש פטור על הנעלה והלבשה עד 75 דולר**

• 43 תגובות
    • 11k צפיות
  17. Started by redead,

יש אתר שנחשב טוב יותר מכולם או שכולם פחות או יותר אותו הדבר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. טוב, הגיעה הזמן לבחור נעליים לריצה ובעקבות מבצע ב"מגה ספורט" מצאתי לנכון לקפוץ על המציאה. יצא לי לראות שיש פה לא מעט ספורטאים ומצאתי לנכון להעזר בכם לנושא. בין הנעליים שהיו באתי עם ראש לקנות את הסאקוני הנ"ל - http://www.shoppydoo.co.uk/price-sport_shoes-saucony_grid_fusion_3_lc.html עולות 350 כעת, עם בולם אחורי בלבד. http://img217.imageshack.us/f/photo02233442.jpg/ מנגד המוכרת שם המליצה גם על זוג של דיאדורה, דגם חדש עם בולם אחורי וקידמי והם עולים 200 (זול מאוד!). סרטון פרסום של החברה- http://img691.imageshack.us/f/photo31175630.jpg/ עכשיו, רכשתי את הסאקוני ואני לא סגור על כך שביצעתי את הבחירה הנכונה לאור כך שהזוג השני- א) יותר זול (אומנם לא קריטי, אך גם כן פר…

19. Started by asiofjiojqwr,

שווה להשקיע את ה 45 שקל לחודש? יש להם דברים להציע שלאתרים החינמים כגון JOBMASTER וכו אין?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Armageddon1,

ובכלל מקום בו אין קליטה טובה או בכלל ,יש דרך להגביר את הקליטה ככה שכן תהיה ? או שזה מקרה אבוד :'(

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by UponTheRose,

הי,אני התעניינתי בלימודי השפה האנגלית באופן מקצועי ואני שואל את עצמי איפה אפשר ללמוד הכי מקצועי את האוצר מלים, זמנים, פעלים משתנים וכל מה שקשור (כולל מבטא) כדי לדעת אנגלית שוטפת כמו דובר כשפת אם...ולא חובבני מסרטים וסדרות מישהו פה מכיר לימודים איכותיים של המקצוע(גם אם זה כולל אוניברסיטות,וול סטריט,לימודים בחו"ל)?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by redead,

אני רוצה להזמין משם איזה משהו ונדהמתי לגלות שאני צריך להתחיל להזין פרטי אשראי במקום להשתמש בPAYPAL הבטוח שתומך כבר בכולכך הרבה אתרים בעולם.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. היי אנשים, פתחתי דיון על הנושא גם ב carsforum אבל בינתיים אין תשובות ומנסיון עבר אפשר גם כאן למצוא תשובות ענייניות בנושאי רכב, אז here goes: תיאור המצב: יש לי פוקוס פרטית 2006 האצ'בק 5 דלתות, בגרסאת המאובזרת - trend-x המערכת המקורית באוטו היא סוני (אאל"ט אין חיבור צ'יינג'ר במערכת זו) המערכת יודעת לנגן MP3 מכונן ה CD (יש שליטה מההגה ל CD ולרדיו) ויודעת לקבל AUX IN אבל במקרים כאלה השליטה היא מהמכשיר שמוציא את הסיגנל ולא מהמערכת\הגה. (ווליום עדיין אפשר לשלוט מההגה, הבעיה היא בהעברת שירים ותיקיות) הבעיה: אני לא אוהב ולא מעוניין להחזיק דיסקים באוטו, ואני רוצה סאונד איכותי ממערכת קבצים לשהי, ועדיין שליטה מההגה. אני מחפש פתרון שיאפשר לי לנגן מויזקה מהתקן נייד כלשהו (דיסק קשיח נ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by CyberBot,

אני צריך לעבור שם קורס קטן ואיך להגיע לשם מקרית מלאכי?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by Born2Kill,

איזה חבר קרוב-רחוק אמר לי בצ'אט של פייסבוק: "רציתי להזמין אותך למשהו מטורף.. אם אתה אוהב לטייל בארץ ובעולם ולעשות אחלה של כסף.. לאיזה הרצאה בחולון בשלישי ב 7 בערב." לא רק זה, עוד אחד בפייסבוק אמר לי את אותם מילים... כשאמרתי לו: "יש לך קישור לאירוע או מידע אחר?" אז הוא אמר: "אחי.. תשמע לי סמוך עלי ותבוא". זה רק אני או שזה מריח כמו שיווק רשתי? או מישהו פה יודע על האירוע? למי שזוכר, בעבר פתחתי דיון פה על השיווק רשתי של חברת "ניו סקין", אומנם מדובר פה במשהו חוקי אך הוא גובל בליכלוך. כי אתה בונה תחתיך סוכנים וגורם להם לשלם סכומים גדולים על משהו שאתה לא יודע אם יאהבו אותו וילכו עם זה קדימה.

• 55 תגובות
    • 14.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים