עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Judas Iscariot,

האם יש מדינה/מדינות בעולם ללא חוב לאומי?

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  2. Started by shedox,

סרט שראיתי לפני הרבה שנים .. אני כמעט ולא זוכר אבל יש שם שתי דמויות מרכזיות (גברים) שמוצאים את עצמם בתוך בית שמסביבו הכל לבן(לא נראה לי שלג) ושומם(הם מנסים להתרחק ובסוף מגיעים לאותה נקודה), הסרט היה ממש הזוי ואם אני לא טועה הייתה שם סצנה גם שלמישהו נופל הראש או משהו כזה .. יש גם עניין עם הכבידה שהיא לא ממש משפיעה עליהם נראה לי .. תודה.

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by Kukishin,

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  4. שני דיג'יים מהולנד שעשו וריאציה לשיר של מדונה ואחד מהם רקד ברייקדנס לשניה אחת שגעו את כל בית ספר היינו עושים תנועות של ברייקדנס כל היום השיר היה בראש מצעד הפזמונים מספר שבועות בכל העולם

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן חברים, בתור תלמיד הייתי על הפנים חחחחח... מתמטיקה 3 יחידות והדבר היחיד שאני כן זוכר זה שממש שנאתי את המקצוע אז ככה, אומנם יש לי בגרות מלאה אבל היא לא משהו (מתנדנד בממוצע 60-70) אז מן הסתם אני יצטרך לעשות פסיכומטרי ולגשת למכינה (לכל ילדי הבית ספר שקוראים את זה - שימו לב עוד שנה מהחיים תתבזבז !!) אז ככה כמה שאלות ברשותכם: 1. מתוך סקרנות חיפשתי באיטרנט דוגמאות ומצאתי את זה http://www.machon-noam.co.il/noam/generalPage.aspx?pageID=chooseTrial&templateName=Template_3 ומה שרציתי לדעת, האם השאלות הם באמת ככה? או שאלו עוד השאלות הפשוטות? הצלחתי לענות על כולם נכונה. 2. כפי שכתבתי אני הולך ללמוד הנדסת בניין, בין היתר השנתיים הראשונות לפי מה שהבנתי מתמקדות במתמטיק…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by BlackBird71,

בפעם האחרונה שפרסמתי פה משהו הוא היה ירוד ברמות על ואתם זילזלתם.. אז עכשיו אני חוזר בכיוון קצת שונה זה טיזר לצוות חדש עכשיו שאלתי היא אם תצליחו להבין של מה הצוות ומה הולך להיות ברטון המלא http://www.youtube.com/watch?v=nGXF5YKWPA0 http://www.youtube.com/watch?v=nGXF5YKWPA0

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

מסובך? קל? קשה? שווה להביא את ה600 שקל להרכבה או שכדאי לחסוך ולהרכיב בעצמי?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. הנושא הזה נפתח גם בcarsforum, אך מההסטוריה שלי איתם (או יותר נכון מחוסר ההתייחסות שלהם) אני בוחר לפרסם את זה גם כאן. --------------------- אהלן. פגשתי את הבנאדם, לא נראה איזה פרחח שמחפש למכור את הגרוטאה שלו. מבוגר כזה עם רושם טוב. עשיתי בדיקה ויזואלית לאוטו, נראה יפהיפה עם שריטות קטנות עד לא קיימות. צבע כסוף מטאלי. נסעתי קצת ונוכחתי לגלות בעיות עם הקלאץ' שחרק על כל ס"מ של תזוזה וגם היה קשיח. מנסיון העבר זה מעיד על קלאץ' שבדרכו להסתיים. חוץ מזה אוטו יציב עם כוח בלימה טוב, יחסית למישהו שלא מקצוען בתחום. (אני) הוציא ספר טיפולים שנראה טוב עד לשנת 2008 עם מוסכים מורשים. משם והלאה לטענתו טופל במוסך פרטי שאינו מורשה ולכן חסר קצת תיעוד. טוען שעשה גיר לא מזמן אבל אין לו לבינ…

• 29 תגובות
    • 10.3k צפיות
    • 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Overshot,

מה אומרים חברה? :] ההקלטה כמובן לא ממש מקצועית, אבל עדיין.

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by X_Dror,

הדרכון שלי נקרע קצת בעמוד עם התמונה. זה קרע באורך של סנטימטר בעמוד עם התמונה, במקום שכמעט נסתר, בדיוק בקיפול של העמוד עם הבסיס של הדרכון. מישהו יודע אם יכולים לעשות לי עם זה בעיות? עולה כסף להוציא דרכון חדש כדי לתקן את זה? כמה זמן זה לוקח?

• 19 תגובות
    • 35.4k צפיות
  11. שלום אני מחפש משחק שהיה פעם. של ארבע לחצנים עם צבעים ירוק אדום כחול וצהוב שכל לוחצים על צבע מסוים וצריך לזכור אותו ואם צודקים אז הוא הופך את זה לקשה יותר בכך שצריך לזכור עוד צבע תודה רבה תסתכלו על התמונה הזאתי אז על העיגול התחתון זה יעזור לכם המון תודה http://blogoscoped.com/files/chrome-logo-elements.png

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, קיבלתי מתנה מהעבודה, "תיק ללפטופ", רך כזה עם כיס בפנים... אין לי כ"כ מה לעשות איתו אז במקום לזרוק חשבתי למצוא לו שימוש. משהו כזה אבל בלי הציור, סתם אדום: יש רעיונות?

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  13. המחיר כולל 91.90 לתשתית (בזק) ו-34 לספק (נטוויז'ן). זה נשמע יותר מדי טוב כי כרגע אני משלם 126 ש"ח בממוצע ל-4 מגה בלבד

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by hitman123,

בזמן האחרון נשבר לי הזין מלשבת כל יום בשכונה, או סתם לשרוף שישי על יציאה שטותית לסנוקר, סרט וכו'. אני בן 22 ואני רוצה להתחיל לצאת למקומות, להכיר בחורות בעיקר, וגם סתם לשנות קצת אווירה (ממליץ לכולם ד"א). מישהו מכיר מקומות מומלצים באיזור חיפה שבו יש קהל ו/או אווירה טובה לשבת וגם להכיר בחורות ? אני אוהב בעיקר פאבים אבל אם יש מסיבות איכותיות אם קהל איכותי (למרות שלדעתי באיזור חיפה במסיבות זה רק ערסים, פרחות ומכות) אני אשמח לקבל עצות. תודה רבה רבה מראש.

• 16 תגובות
    • 9.1k צפיות
  15. Started by RGod,

שלום ! אני מתכנן לעשות אפיק מעבר מהפתוחה לאוניברסיטת חיפה בכלכלה ,יש עצות המלצות לאיך ללמוד וכו ? זה הקורסים שאני יעשה : מבוא למיקרוכלכלה בציון מינימלי של 91 10126 מבוא למקרוכלכלה בציון מינימלי של 91 10142 חשבון דיפרנציאלי לתלמידי ניהול וכלכלה בציון מינימלי של 91 30111 מבוא לסטטיסטיקה לתלמידי מדעי החברה א 30112 מבוא לסטטיסטיקה לתלמידי מדעי החברה ב 10280 יסודות החשבונאות אפשרי לסיים את זה בשתי סמסטרים ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by bitonml11,

אני רוצה לקנות נרגילה, אבל שתהיה אחת ממש שווה מה דעתכם על הנרגילות עם השני צינורות?

• 7 תגובות
    • 9.1k צפיות
  17. Started by TheHungryOne,

איך מחשבים ממוצע כשלא לכל המספרים יש אותו משקל? למשל 75 שוקל 60% ו- 95 שוקל 40%?

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by אריק9,

אהלן אנשים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש וחשבתי למכור את המחשב שאני משתמש בו כרגע,רק אין לי מושג בכמה אפשר למכור אותו. המפרט הוא כזה: Quad Core Q6600 2.4 Ghz Geforce 8800 GT 512 מגה 6 גיגה ראם ספק כח Corsair 450W 300 גיגה WD איכסון צורב RW מארז סופרנו של Thermaltake קניתי את המחשב בדצמבר 07 בכמעט 7 אלף באותה תקופה שהיה עם מסך אבל את המסך אני משאיר. אשמח לחוות דעת.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. לפני חודש וכמה ימים עשיתי מנוי באתר הנ"ל למשך חודש. למרות שתוקפו של המנוי פג לפני כמה ימים, אני עדיין נהנה מיתרונות משתמשי הפרימיום (הורדה במהירות מקסימלית, הורדה בו-זמנית של מספר קבצים וכו'). מדובר בבאג כלשהו? יש סיכוי שאיכשהו יחייבו אותי על השימוש הזה (שילמתי בפייפאל)?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by n_aviv1,

ברצינות, פורום משוב יכול להיות מאוד יעיל... אם יש תקלה, כולם ירוצו לדווח בפורום הזה ואם כבר עניתם, כולם יוכלו להיכנס ולהתעדכן... עוד הצעה לשיפור היא לשים את השדות של ההתחברות (שם משתמש וסיסמה) גם בעמוד הראשי של הפורטל כי זה מעצבן שאם אני רוצה להגיב על כתבה ואני לא מחובר אני צריך להתחבר מהחלון הזה או מהפורומים...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by MatanFrenkel,

אני שוקל את האפשרויות אליהם אלך בצבא, היה לי כבר צו ראשון והנתונים שלי מספיק טובים בשביל זה, מה שרציתי לשאול זה אם יש כאן מישהו שהוא בחובלים/היה בחובלים, אם הוא יכול לספר על זה ולהבליט חסרונות ויתרונות זה יהיה מצוין. עוד דבר שראיתי אחרי קריאה קצת באינטרנט זה שכמעט אין מעונינים, למה זה? הבנתי שהקורס הוא מאוד יוקרתי, תואר ראשון, קצונה וכל זה בגיל 20. בעקרון לשמוע ממישהו ששם יהיה הכי טוב, האתר של חיל הים לא כל כך אוביקטיבי ורציתי לדעת גם את החסרונות. תודה מראש

• 27 תגובות
    • 5.3k צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

זהו את הכשל: http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-4028819_184,00.html

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כרגע אני ב-5 יחידות. הממוצע שלי 70 בערך. אני לא יודע מה לעשות להישאר ב-5 או לרדת ל-4 ולקבל ציון יותר טוב? מה אתם ממליצים?

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. לעשן - יקר מדי לאכול - משמין יוגה - אפשרי גקוזי - אין כוס בירה עם חבר - מתי שזה מזדמן זה טוב יש עוד רעיונות? היא לי יום מטורףףף

• 40 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.