עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by bitonml11,

אני רוצה לקנות נרגילה, אבל שתהיה אחת ממש שווה מה דעתכם על הנרגילות עם השני צינורות?

• 7 תגובות
    • 9k צפיות
  2. Started by TheHungryOne,

איך מחשבים ממוצע כשלא לכל המספרים יש אותו משקל? למשל 75 שוקל 60% ו- 95 שוקל 40%?

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by אריק9,

אהלן אנשים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש וחשבתי למכור את המחשב שאני משתמש בו כרגע,רק אין לי מושג בכמה אפשר למכור אותו. המפרט הוא כזה: Quad Core Q6600 2.4 Ghz Geforce 8800 GT 512 מגה 6 גיגה ראם ספק כח Corsair 450W 300 גיגה WD איכסון צורב RW מארז סופרנו של Thermaltake קניתי את המחשב בדצמבר 07 בכמעט 7 אלף באותה תקופה שהיה עם מסך אבל את המסך אני משאיר. אשמח לחוות דעת.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. לפני חודש וכמה ימים עשיתי מנוי באתר הנ"ל למשך חודש. למרות שתוקפו של המנוי פג לפני כמה ימים, אני עדיין נהנה מיתרונות משתמשי הפרימיום (הורדה במהירות מקסימלית, הורדה בו-זמנית של מספר קבצים וכו'). מדובר בבאג כלשהו? יש סיכוי שאיכשהו יחייבו אותי על השימוש הזה (שילמתי בפייפאל)?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by n_aviv1,

ברצינות, פורום משוב יכול להיות מאוד יעיל... אם יש תקלה, כולם ירוצו לדווח בפורום הזה ואם כבר עניתם, כולם יוכלו להיכנס ולהתעדכן... עוד הצעה לשיפור היא לשים את השדות של ההתחברות (שם משתמש וסיסמה) גם בעמוד הראשי של הפורטל כי זה מעצבן שאם אני רוצה להגיב על כתבה ואני לא מחובר אני צריך להתחבר מהחלון הזה או מהפורומים...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by MatanFrenkel,

אני שוקל את האפשרויות אליהם אלך בצבא, היה לי כבר צו ראשון והנתונים שלי מספיק טובים בשביל זה, מה שרציתי לשאול זה אם יש כאן מישהו שהוא בחובלים/היה בחובלים, אם הוא יכול לספר על זה ולהבליט חסרונות ויתרונות זה יהיה מצוין. עוד דבר שראיתי אחרי קריאה קצת באינטרנט זה שכמעט אין מעונינים, למה זה? הבנתי שהקורס הוא מאוד יוקרתי, תואר ראשון, קצונה וכל זה בגיל 20. בעקרון לשמוע ממישהו ששם יהיה הכי טוב, האתר של חיל הים לא כל כך אוביקטיבי ורציתי לדעת גם את החסרונות. תודה מראש

• 27 תגובות
    • 5.3k צפיות
  7. Started by Pure-Gold,

זהו את הכשל: http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-4028819_184,00.html

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כרגע אני ב-5 יחידות. הממוצע שלי 70 בערך. אני לא יודע מה לעשות להישאר ב-5 או לרדת ל-4 ולקבל ציון יותר טוב? מה אתם ממליצים?

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. לעשן - יקר מדי לאכול - משמין יוגה - אפשרי גקוזי - אין כוס בירה עם חבר - מתי שזה מזדמן זה טוב יש עוד רעיונות? היא לי יום מטורףףף

• 40 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by Gil28,

http://yyets.us/2010/09/29/important-things-with-demetri-martin-ability-laughing-and-peeing/

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  11. לפי מה שאני יודע זה אמור לפעול באמצעות BlueTooth, למערכת באוטו יש כמובן אופציה של PHONE.. מישהו במקרה יודע איך הולך החיבור של זה , איפה עושים את זה וכמה זה אמור לעלות ?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  12. אני רוצה לפתוח חברה אינטרנט של אירוח אתרים ,איכסון אתרים . אני הולך ללמוד בתחום המחשבים ,אבל לא יודע איזה תחום ללמוד בשביל להקים חברה אינטרנט (אירוח אתרים ,איכסון אתרים) . אני אולי אלך ללמוד תיכנות אבל האם זה יעזור לי או שיותר טוב שאם אני רוצה להקים חברה אינטרנט שמתמחה ב (אירוח אתרים ,איכסון אתרים) אני צריך ללמוד משהו אחר בתחום האינטרנט . בבקשה תנו לי כיוון.

• 47 תגובות
    • 6.8k צפיות
  13. מצאתי מצלמה דיגיטלית(עם מארז צלילה קבור בחולות) של טייס מטייסת 107 ואני רוצה להחזיר לו אותה. אם מישהו מכיר טייס\חייל וכו' מהטייסת בבסיס חצרים שישלח לי הודעה פרטית ואני יתן כמה תמונות לזיהוי. (אני רק צריך את השם של הטייס, אני לא מתכוון להעביר את המצלמה לאף אחד אחר חוץ ממנו). תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by roybar,

מה ההבדל בין HAHA ל LOL ?

15. Started by MotherShip,

עוד שנה אני מסיים את התיכון ואני בשיקולים קשים לגבי המקצוע לעתיד - המגמות שלי הן מחשבים וביולוגיה , 4 יחידות מתמטיקה ו5 אנגלית , ולא אני לא בוחר בתחום המחשבים רק בגלל שהמקצועות שלי ממוצעים או בגלל שאני לא מספיק חכם (אני אמנם אידיוט בכל הקשור ללשון וספרות , אבל הסיבה היחידה שאני יושב ב4 יחידות מתמטיקה ומגמת ביולוגיה היא בגלל שאני עצלן ואני שונא לשנן דברים , יש לי חשיבה מתמטית לא רעה בכלל ) . אחרי ההקדמה והצגת הרקע הזו אני רואה לעצמי שני מסלולים - כטכנאי PC או כמתכנת . יש לי כמה שאלות ואני זקוק לתשובה מאנשים בעלי נסיון בתחום : אני סבור שאי אפשר להתקדם הרבה כטכנאי PC , ולבחור בדרך הזו זה בעצם לקבע את עצמי לתפקיד מסויים לכל החיים שלי , אז כמה זמן המקצוע ישרוד ? האם התחר…

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by hanka,

יש לי פלאפון מסוג מוטורולה 853 A milestone עכשיו..הוא התנתק לי מהרשת של סלקום...ואני לא מצליחה להחזיר אותו..בחיפוש רשת רושם לי כל הזמן ששגיאה...מישהו מבין בבקשה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  17. Started by Enable,

אני מעוניין לקנות זכרונות יד שניה והמוכר הציע לשלוח לי במשלוח גוביינה [שאני משלם לשליח] עכשיו,מה ימנע מאותו מוכר פשוט לשים לי אבנים בחבילה במקום זכרונות??? השולח מצהיר את מה הוא שולח? במקרה וקורה מצב כזה מה אפשר לעשות? X:

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  18. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מכשיר מדידה לצורך מדידה של, למשל: מתח בשקעים החשמליים בבית (אני חושש שהמתח אינו יציב). זרם שצורך הקומקום החשמלי בעת הפעלתו (אני מבין שצריך בשביל זה, מודד עם צבת). זרם סוללת האל-פסק שברשותי ע"מ לוודא שהיא אכן 7.5AH. זרם של סוללות סטנדרטיות (1.5V מסוג AA ו- AAA וגם 9V) שברשותי. חיפוש בגוגל "אמפרמטר" העלה תוצאות רבות, חנויות רבות ומכשירים רבים ומגוונים בטווחי מחיר של בין 40 ש"ח לאלפי שקלים. אשמח לדעת איזה מכשיר בדיוק אני צריך, אני מעוניין להשקיע כך שישרת אותי בשנים הבאות ויהיה אמין ואיכותי. תודה רבה, אורן.

• 39 תגובות
    • 8.2k צפיות
  19. Started by liav12,

אהלן, אני רוצה לקנות נעליים מהאיביי, אבל הזהירו אותי לגבי הגבלה של מחירים בדולרים, עד 50 או עד 75 בביגוד? איך זה הולך? תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום כולם! לאחרונה התלבטתי קשות באיזה מסלול לימודים לבחור, אחרי שעשיתי את הפסיכומטרי, ובשקלול עם הבגרויות לא הגעתי לסכם ההנדסה שאני צריך בן גוריון, החלטתי לבחור בין לימודים במכללת אפקה או לעשות את אפיק המעבר במכללת ספיר לשנה א' להנדסה, ומשם, אם עומדים בממוצע של 78 (הנדסת מכונות) עוברים לבן גוריון ( חמסה חמסה חמסה). אז החלטתי ללכת על מכללת ספיר, מכמה סיבות, חלקם שקשורות ללימודים וחלקם לא. רציתי לשמוע מחברה שנמצאים כאן, שאולי עשו את הדרך הזו, בהצלחה או לא, ולקבל המלצות מה לעשות\לא לעשות, איך המכללה בכללי? המחלקה בפרט? באיזה מעונות לבחור? ( שדרות או קיבוץ, אני כרגע נוטה לכיוון אחד הקיבוצים ). האם אפיק המעבר מתאים לאחד שהיה תלמיד ממוצע פלוס (עם עזרה של מורים פרטיים) בת…

• 10 תגובות
    • 8.7k צפיות
  21. Started by swip,

שלום. אני רוצה להתחיל ללמוד באוניברסיטה הפתוחה מדעי המחשב ויש לי מספר שאלות לגביה. רקע אישי- אני בן 22 לפני מספר חודש השתחררתי,מצאתי את עצמי מחפש מקצוע לחיים,בסופו של דבר על פי שיקולים רבים הגעתי למסכנה שהמסלול בשבילי הוא מדעי המחשב, כאן נתקלתי בבעיה,מסתבר שכן הייתי צריך ללמוד בבצפר וכן באמת הייתי צריך להשקיע בבגרויות ואפילו לעשות פסיכומטרי (שאני ממש רוצה שיפסלו את הרעיון הזה) אבל הלימודים בזמנו לא התאימו לא לאור המצב הכלכלי בביתי ולא שיטת הלימוד... בתיכון קיבלתי פטור ממתמטיקה ומאוד מספר מקצועות כדי שאוכל לעבוד ולהתפרנס,ואת זה קיבלתי בתנאי שאני ייגש ל 3 יחידות מתמטיקה ומינימום 3 אנגלית (ניגשתי ל4 לא יודע איך),מתמטיקה סיימתי אם ציון סופי 80 (לימודים עצמאים בבית מידי …

• 16 תגובות
    • 5.8k צפיות
  22. Started by Jonnyboy,

תגובות בונות יתקבלו בברכה המיקרופון שלי לא כל כך טוב, המבטא והגיל (הקול) גם משפיעים. אז אני נשמע מוזר אבל אני מעדיף לעשות את זה באנגלית כי אז אני פונה לקהל יעד הרבה יותר רחב. How to create 3D text layers in after effects CS5 (not a 3D software) without any third party tools

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  23. תגובות בונות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  24. Started by Retaliator,

VVVVV

25. Started by wooper,

שלום הזמנתי מוצר ב ebay ב 12/19/10 . כפי שאתם רואים הפריט לא הגיע, ופתחתי OPEN CASE באיביי עכשיו המוכר אמר שהוא ישלח פריט זהה לאחר פנייה אליו ה OPEN CASE יהיה בתוקף עד 2 למרץ אחרי זה הוא יסגר כפי שכתוב באיביי אם הפריט לא יגיע אליי עד לתאריך הנ"ל, אני יכול לעשות Escalate this case ולקבל את כספי במלואו האם אני צודק?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים