כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
הייתי במסיבה והיה שם טראק שכבר כמה ימים תקוע לי בראש ואני חייב שתעזרו לי לזהות אותו זה הולך בערך ככה אונץ אונץ אונץ וורום וורום וורוום קרצצצצצצ קרצצצצ פק פק פק טקן טקן תדדק תדדק בערך משהו כזה זה טראק מוכר יחסית אני בטוח שמישהו יכול לעזור
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לפני 6 שנים עשיתי את תעודת הזהות שלי, לפני יומיים היא נהרסה בכביסה. בימים הקרובים חשבתי לגשת למשרד הפנים ולעשות חדשה, יש לי דרכון אבל הוא מלפני 11 שנים כך שאני נראה אחרת למדי. אז באילו אמצעים משרד הפנים יוכל לזהות אותי (אין לי רישיון ואני לא נשוי)?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
משום מה המנוע חיפוש נדפק ... כל חיפוש מביא לי תוצאות עלובות, ורושם לי Google Custom Search. זה כבר ככה מאתמול בערב, אני נאלץ להשתמש ב bing . איך מתקנים ? נ.ב יש דרך להכריח שימוש ב google.com לא google.co.il ?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני עובד שעתי ויש לי בעבודה ותק של שנה וחודשיים. הודעתי למנהל שלי על התפטרות מהעבודה והוא דורש ממני לתת חודש אחרון, למרות שלפי מה שידוע לי אני צריך לתת רק שבועיים ויומיים. הראתי לו את הטבלה הזו: http://tinyurl.com/877tvv7 אבל הוא טוען שזה לא רלוונטי לגבי משום שאני עובד ב 100% משרה. מה דעתכם? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז ככה זה המצב שלי:4 מגה בבזק בינלאומי,5 ב012 (בלי גיימר). http://www.bezeq.co.il/Internet/Pages/20mbs-Plp.aspx אני מתלבט בקשר למבצע של בזק עם ה20mb ואני מחפש-יש קאצ'?. בנוסף,אני מחפש אולי ספק חדש,יש המלצות? האם להחליף ספק דורש משהו פיזי (החלפת חוטים בבית או משהו כזה)?. רק להדגיש:אני משתמש באינטרנט גם למשחקי רשת כבדים,כרגע לBF3. תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אף פעם לא הצלחתי להבין איפה אני אמור לשים את החפצים שלי כשאני רוצה לנסוע לים לבד, עכשיו יש לי רכב ועדיין אני לא מבין איפה אני יכול לשים את המפתח של הרכב כשאני ארצה להיכנס לים. אז רציתי להתייעץ איתכם בנושא הזה, תודה.
-
- 21 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
https://blogs.nvidia.com/blog/2020/09/13/jensen-employee-letter-arm/ לא יודע מה הפורום המתאים...
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אם שמת לב אתה נועל דיונים שדווקא הולכים יפה... ומופרטים שם הדברים בנושא. זה שמפריע לך לראות זאת -בעיה שלך. זה דיון ולא הסכמה. --- פורום זה מקום לדיונים מכל הסוגים -אנשים קוראים ותמיד אפשר ללמוד ולעשיר ידע. פורום של צחוקים לא נעלת ,עד שכתבתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543653.10 את 'העקר' לקחת רחוק. עריכה: על הדיון הזה מדבר שננעל לכתחילה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543631.100
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום בלכתי באיזור הבורסה בר"ג ראיתי אישה (אני לא בטוח אבל לא היה לי נעים להסתכל) עם משהו על הראש ספק פאה ספק תמיסת גומי שחורה שיובשה על הראש בצורת שיער , זה נראה כמו כובע ים שחור אבל דק מאוד ועם תבליט של שיער (או שהיה שיער אמיתי מתחת) מישהו ראה \יודע מה זה לעזאזל ,לא נראה לי שמישהו ילך אם זה מרצונו החופשי לכן הסקתי שזה משהוא רפואי אבל לך תדע, אולי מישהו חושב שזה יפה.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תמיד אני מחשב את סכום העסקה כמו שהוא צריך להיות בשקלים ותמיד בסוף זה יוצא יותר. למה זה שונה? אולי זה בגלל שמתבצעת המרה משקל לדולר אז יש סוג של עמלה? יש דרך לעשות שזה יהיה לפי שער הדולר הנורמלי? ראיתי שבפייפל אפשר לבחור שני סוגים של המרת מטבע- סוג אחד זה לפי המרה של פייפל שבו הם נותנים לך את החישוב של דמי ההמרה, וסוג שני זה המרה לפי מאסטרקארד או ויזה שבו הם לא מציינים כמה תצטרך לשלם אלא תראה זאת רק בחשבון הישראכרט. מה עדיף לבחור?
-
- 21 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
אז רציתי לעבור לבנק לאומי. הלכתי לאתר, ראיתי מבצעים וזה, חשבתי, למה לא? נשאיר פרטים. ויחזרו אלי מחר. מילאתי את כל הפרטים שלי, חיכיתי מעט זמן (5 דקות עד שהדף נטען), ואני רואה: "בחר את מועד השיחה הטלפונית:" אופציה ראשונה: 24 רביעי לאוקטובר 2012 אופציה שניה: 25 חמישי לאוקטובר 2012 אופציה שלישית: 26 שישי לאוקטובר 2012 אני לא יודע אם לצחוק או לבכות...
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מלבד הסיבה הזו, יש סיבות אחרות שאני לא הכי מעוניין בתואר אקדמאי. חוץ מזה שלא כולם בנויים לזה. מישהו מחברי הפורום, למד קורס או הכשרה מקצועית ועובד כרגע בתחום עיסוק מסויים ומתפרנס מזה בצורה יפה? אין לי ציפייה להגיע לרמות שכר ממש גבוהות; בתור התחלה משכורת בסדר גודל של 6000 ש"ח (נטו) תהיה בסדר ובהמשך אצפה להגיע לרמת שכר של 8000-10,000 ש"ח לפחות.
-
- 21 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מתלבט בנוגע ללימודים בשנה הבאה. אם אני רוצה ללמוד הנדסה אני צריך לעשות פסיכומטרי, אם לא אז אני לא חייב. (לא באלי לעשות פסיכומטרי לחינם) לימודי הנדסה הם במשך 4 שנים לעומת מערכות מידע שהם כ-3 שנים. בהנדסת תעשייה וניהול יש התמחות במערכות מידע בשנה ה-3. מה אתם ממליצים? איזה תואר נחשב יותר פרקטי? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
-
- 21 תגובות
- 14.1k צפיות
-
-
מכיוון שהחורף נמצא בפתח, אני מחפש נעליים שישמשו אותי להליכה ביום יום לעבודה וכו' שיתאימו למזג האוויר החורפי. הדרישות שלי מהנעליים הן שתהיינה אטומות למים, נוחות ויפות במידה סבירה. ניסיתי למדוד את נעלי ה-blundstone למי שמכיר, אבל הם ממש מכוערות עליי וגם לא היו הכי נוחות בגלל הגובה שלהן- בהליכה מרגישים את העור שלמעלה נוגע ברגל וזה מפריע. חשבתי לנסות אולי אפילו נעליים שמיועדות לטיולים, יש למישהו חברה או דגם שהוא יכול להמליץ עליו? מדדתי גם את הנעל הזאת http://saar.com/heb/index.php?instance_id=&actions=show&id=3076&prod_level=1 האמת שהיא הייתה נוחה, אבל היא קצת גדולה מדיי ולא נראה לי שהיא תתאים עם רוב הבגדים.. תודה לעוזרים!
-
- 21 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
מישו פה חי עם Floaters ברמה כה חריפה, עד לכדי מצב שזה פשוט מחרפן אותו לשבת מול מסך/סצינה בהירה מבלי לקרוץ/למצמץ/לשפשף אינסטנקטיבית את העין? מאז ומתמיד הראיה שלי היתה 6/6, עד ל 2010, בה הדרעק הזה התחיל בעין שמאל ומאז אני חי עם זה. לאחרונה עושה רושם שזה קצת החריף. יש מישהו שגם מתמודד עם התופעה ועשה משהו בנידון שהיה באמת יעיל? אם לא, פורים לא כזה רחוק ובאופן כללי פיראט יכול להיות אחלה עיסוק.
-
- 21 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
-
נסעתי לי באוטובוס תל אביב ירושלים שמתי לב האוטובוס נסע בנתיב מיוחד משלו אבל בכל זאת לפעמים רכבים מקדימה נכנסו למסלול התחבורה הציבורית חשבתי היה מגניב אם הייתה מצלמה והנהג היה בלחיצת כפתור מצלם את הרכב ושולח את הסרטון למוקד מיוחד בצורה אוטומטית תוך כדי נסיעה המצלמה יכולה לצלם בצורה תמידית ושאתה לוחץ על הכפתור היא לוקחת מידע 30 שניות אחורה והלאה עד שאתה לוחץ על הכפתור שוב ככה ששום אירוע לא פוספס תארו עולם שלכל המכוניות יהיו מצלמות קדמיות מובנות עם חיבור אינטרנטי תמידי מדובר על צורך בתשתית שעוד לא בנמצא אבל הטכנולוגיות קיימות המהות של הדבר זה שהיצר המלשני של האנשים יבוא על סיפוקו וכל אחד יהנה בלדווח על אנשים מלפניו ובאותו זמן כל הנהגים יחששו שהבן אדם מאחורייהם מצלם אותם וי…
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אחות בבית חולים שברה חסיון רפואי בכך הכתימה את השם שלי. האם אפשר לתבוע על כך, ואם כן, כמה אפשר לקבל? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
רק בזמן האחרון נחשפתי לקטע הזה שכל מיני ערוצי יוטיוב או קבוצות פייסבוק וכאלה פשוט מחלקים דברים בחינם. בד"כ זה פשוט הגרלה שנכנסים אליה תמורת לייק או תגובה או משהו כזה. חשבתי שאם אנשים ישתפו פה את ההגרלות שהם מכירים (גם אם זה לא קשור לתחום) זה יהיה אדיר כי אני בטוח שיש הרבה דברים מעניינים שאנשים פשוט לא יודעים עליהם... בדיוק כרגע יש כמה דברים שאני יודע עליהם: https://www.facebook.com/MsiGamingIsrael/photos/a.366716000134578.1073741827.366712520134926/451567018316142/?type=1&theater https://www.facebook.com/MSI.ComputerUS/app_228910107186452
-
- 21 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
מחפש רעיונות לאוכל שפשוט להכנה ניתן להכין אותו בערב לשים במקרר ולקחת בבוקר כזה שלא דורש חימום
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
האם ההבדל בין גוני ווקר אדום לשחור הוא משמעותי?
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, המקרה בקצרה: אני יליד 1991. התחלתי לעבוד במקום עבודה מסוים באמצע יוני 2013. לקראת חצי שנת עבודה המעסיק התחיל לדבר על קרן פנסיה. ליתר דיוק, על ביטוח מנהלים. הפגישה עם סוכן הביטוח הייתה רק בינואר של 2014 ככה שכבר אז כל תנאי שהיה תקף ל 2013 וקודם לכן כבר לא היה קיים. [*]אחרי סיום העסקתי שם סמוך לתחילת שנת 2014, לא עבדתי כחצי שנה. [*]במקום העבודה הנוכחי התחלתי לעבוד באמצע אוגוסט 2014 וכששם ביקשו ממני את פרטי קרן הפנסיה הקיימת (שחשבתי שיש לי) כדי להתחיל להפריש כבר מתחילת ההעסקה, התברר שלא קיימת כזאת - כן, לא פתחו לי קרן פנסיה! [*]כידוע, בכל שנה שעוברת התנאים לפותחים קרן פנסיה חדשה הולכים ומדרדרים ומאז שהייתה אמורה להיפתח לי קרן פנסיה ועד היום עברו שנתיים (קלנדריות)…
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי פה בעבר דיון על סכיני גילוח, אבל לא הצלחתי למצוא דיון על מכונת תספורת אז מסיבות אישיות אני צריך להקפיד על שיער קצוץ ומישהו המליץ על מכונת תספורת של philips ומלבד העובדה שעוד מההתחלה היא הייתה גרועה היא עכשיו, חודשים ספורים, נהייתה יותר חלשה ונעשה יותר גרועה ממה שהיא הייתה קודם. כשאני אומר גרועה אני מתכוון שהיא לא גוזמת את השיער באחידות ופה ושם יש לי איזורים שהם יותר עבים משאר האיזורים בראש, או למשל בצדדים היא, שוב, לא שומרת על אחידות והראש שלי נראה כמו בובת פיניאטה מוכה! אז...כן, מכיוון שאני צריך לשמור על שיער קצוץ ומסתפר כל שבוע אני חייב לקנות מכונה יותר אמינה וטובה מהנוכחית, דגש על אמינה. אז אני מחפש מכונה בטווח של 200-400 ש"ח שעובדת על סוללה (אין לי שום שקע …
-
- 21 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
תרגישו חופשי לשתף את שלכם, אני במקצוע טכנאי מחשבים, אני עצמאי ואני מחפש עבודה בנוסף לעסק העצמאי שלי להכנסה נוספת. בכל מקרה הזמינו אותי למקום שאני לא אגיד מה שמו מסיבות ברורות, רק אספר שמדובר בחנות מחשבים אשר נותנת בנוסף שירותי ענן לבתי עסק והם חיפשו איש HelpDesk למחלקת הIT ומחלקת הHosting שלהם. יצרו עמי קשר טלפוני ואמרו לי שיש הליך של בדיקת ידע יחד עם מבחן פסיכוטכני (נגיע לזה בהמשך), שיחה עם מנהל הצוות אליו אני אמור להיכנס ובסוף שיחה עם מנהל המקום לסגור פרטים ובסך הכל אמור לקחת שלוש שעות לכל היותר. שלושה ימים לפני המועד תיאמו איתי שעה ויום ושלחו לי בדוא"ל את כל הפרטים. הגעתי למקום 5 דקות לפני השעה שנקבעה כפי שנהוג וניגשתי לחפש את הבחור שהזמין אותי לריאיון - נקרא לו בשם הב…
-
- 21 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
נציגת כח אדם אוואטסורסינג התקשרה אלי לגבי עבודה " טכנאי מחשבים " ובסוף אמרה לי " אני מעבירה את הקורות חיים שלך למנהל גיוס אם זה רלוונטי נחזור אלייך " זה חארטה נכון ? למה היא צריכה להעביר את הקורות חיים למנהל גיוס ? זה נשמע לי כמו " אתה לא מתאים אבל לא נעים להגיד לך את זה בפנים " , יש 2 אפשרויות : 1. שהיא עושה סינון ואם זה רלוונטי שולחת אותי באותה שיחה לחברה ( היא התקשרה ב 17:30 בערב ) 2 . או שהיא שולחת את הקורות חיים שלי לחברה שאני אמור לעבודה בה ואם זה רלוונטי הם חוזרים אלי , אפשרות 2 ניראת לי לא הגיונית הרי הכח אדם עושה סינון לא ? אם כח אדם אומר " שלחתי את הקורות חיים לחברה אם זה רלוונטי יחזרו אלייך " זה אמיתי או סתם כי לא נעים ? למישהו יש ניסיון בזה ?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-