כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,656 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים אחרי שלא היה לי מחשב נורמאלי הרבה מאד זמן.. קניתי אחד חדש בעזרתם של כמה אנשים טובים מכאן, וזאת היצירה הראשונה שלי בו .. מילים לקוחים מEmpire Crew המנגינה והכל פרי יצירתי .. ללא העתקות או משהו כזה אשמח מאד לקבל את תגובתכם על הקטע -- כמובן הקטע מיועד למועדונים .. תנו לי טיפים וכאלה אם אתם חושבים שיש לשנות משהו . . http://rapidshare.de/files/14516541/KOBrA_Feat_Empire_Crew_-_I_will__KOBrA_Remake_.mp3.html כדי להוריד יש לגלול מעט למטה עד שתראו "FREE" --> לחצו על זה חכו 20 שניות --> יופיע תמונה עם 3 אותיות רשמו אותה ולחצו להורדה ... תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי זה המצב יש לי שכנה מעצבנת (אל תנסו לתאר , התאור SHEDEVIL מתאים לה מאוד) היא נחמדה לכל החיות ה"מסכנות " אצלנו אז קיצר היא מטפלת עכשיו בכלבה שאני מוכן להרוג (תרתי משמע) כי היא נובחת בשעות הכי לא מתאימות וכל ניסיון שלי לדבר עם השכנה לא עזר (היא אפילו טוענת שהכלבה לא שיכת לה) ניסיתי לטלפן לעיריה , וחלף כמעט חודש ונאדה. צריך עצות חשבתי ללכת כבר למשטרה , אבל אני לא זוכר את החוק בנושא
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל... לא פעם ראיתי בדף של ציוני המגן קוד של 006? מה הוא אומר? הגשה לבגרות בלי מגן? (למרות שממקורות רשמיים שמעתי שאי אפשר לגשת בלי ציון מגן - הבנתי שזה לא תמיד ככה בתכלס..) יש לי מורה שמתנכלת אלי.. ממש ככה.. והיא מגישה אותי לבגרות עוד שבוע. ולא בא לי להדפק מהמגן שהיא תיתן לי. יש אפשרות לגשת בלי מגן לבגרות? (מבחינתי עם הרבה רעש וציצולים מצד ההורים) ואם לא - אז הבנתי שיש אפשרות אחרי בגרות לשלוח מכתב של התנכלות מצד המורה, אם ההפרש משמעותי בין המגן לבגרות גם יש איזשהוא סיכוי לביטול המגן. האם זה נכון? זה חשוב לי ולא ממש בא לי לסבול עוד מהמורה הזו יותר ממה שהיא כבר העבירה אותי
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיצור ככה יש 9 שקלים.... מתוכם 8 אמיתיים .. ו 1 מזוייף..... עם הידיים אי אפשר לדעת עם השקל אמיתי או מזוייף (הוא יותר קל במשקל) ביגלל זה יש לכם מוזניים מותר לשקול פעמיים בלבד... ולהוציא את השקל המזוייף.... יש למי שהוא רעיונות?...
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש פה דיונים על יום ראשון.. ומה עם מחר ? אמרו לי שיש, זה נכון?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המבצע הוא- שנה ראשונה- שלושה ממירים חינם וכל החבילות ב209ש קלים חודש ראשון חינם.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני 6 שנים עשיתי את תעודת הזהות שלי, לפני יומיים היא נהרסה בכביסה. בימים הקרובים חשבתי לגשת למשרד הפנים ולעשות חדשה, יש לי דרכון אבל הוא מלפני 11 שנים כך שאני נראה אחרת למדי. אז באילו אמצעים משרד הפנים יוכל לזהות אותי (אין לי רישיון ואני לא נשוי)?
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כאילו המדינה עשתה רילוקיישן לארה"ב לפני מאה שנה או משהו, החלו להופיע בכל מיני מקומות פרסומות על הימורים במירוצי סוסים. מה הקטע פתאום? למה לאשר הימורים כאלה? למה דווקא סוסים? מתי זה אושר בחוק? מי מרוויח מכל הסיפור הזה? וכמה אנשים כבר איבדו את התחתונים במירוצים? באמת שזה נראה לי מפתיע ומוזר, מישהו יודע על זה משהו?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
הנה רשימה של כמה מגדוליי הספורטאים בהסטוריה.אני מעוניין שכל אחד מכם יבחר את 5 הספורטאים הגדולים בהסטוריה,לדעתו.נסו לבחור בדיוק 5 ספורטאים שלדעתכם היו הכי גדולים-לא פחות ולא יותר מ5.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום, ה24/4, היום האחרון בו אני וחברי לכיתה יושבים מול מורה מסריח/ה ולומדים!!! 12 שנות הלימודים הסתיימו!!!!!! כל מה שנותר זה עוד שיעור השלמה או שניים, כמה בגרויות וזהו, עוברים לשלב הבא! אני חושב שהגיע הזמן להאזין ל WOW - Activity, ה30 שניות האחרונות של הדבר הזה פשוט מזכירות לי את כל הרגעים היפים והמרגשים שהיו לי עד היום... ממש מיוחד, מומלץ בחום, 6:06 דקות. כמו כן, גם James Holden - Horizons הקלאסי, 9:23 דקות לפנטז קצת על העתיד, לאן פני מועדות. מה איתכם? אלו שעכשיו בי"ב, סיימתם כבר... או שיש עוד מספר ימים?
-
איך אפשר לצבור נסיון בעבודה אם לא מקבלים אותך לעבודה ולא מאפשרים לצבור שום נסיון..
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני עושה עכשיו קורס פסיכומטרי ורציתי לדעת קצת פרטים על איך זה הולך להיות... כמה אתם קיבלתם? עשיתם קורס לפני? היה קשה בקורס? היה קשה בבחינה?
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בהנחה שיש לי "חבר" שלא הולך לו טוב במקצוע מסוים ו"נניח" שהוא רוצה שמישהו אחר יגש בשמו למבחן בגרות. מה מונע ממשרד החינוך לעלות על זה שהוא העתיק? הרי לא מבקשים ממך תעודת זהות במבחן ואין איך לזהות אותך (אלא אם הרכז נכנס אבל זה לא קורה כמעט כי זה אסור לפי הנהלים.. אבל גם אז אם הוא מכיר את התלמיד הוא לא רואה מי רשום לו במחברת)... יש מצב שמישהו יקלוט שהכתב יד שונה או משהו כזה? שמעתם על "מישהו" שעשה את זה או אתם יכולים לשתף? תודה
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ראיתי פעם (לפני 1-3 שנים~) אתר של איש אחד שמן קצת שהתחיל להתאמן בחדר כושר תוך כדי שהוא מצלם את ההתקדמות שלו כל יום עד שהוא נהיה כבר ממש שרירי מה שנוצר זה ממש תיעוד של תאליך "האבולוציה" של השרירים מאפס עד משהו מפחיד כבר (היו שם עשרות תמונות+) מישהו זוכר\מכיר את האתר הזה ? ואולי יודע גם מה הכתובת ? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אתמול רכשתי זכרונות למחשב הנייד שלי מתימן דרך eBay. המוכר רשם שהוא מוכן לשלוח לכל העולם בלי יוצא מן הכלל. ברגע שרכשתי את הזכרונות גם שילמתי עליהם דרך paypal. היום שמתי לב שהמוכר הוסיף למשלוח העולמי הערה: לא שולח לעירק, ישראל ותימן. מה קורה עכשיו? אני כבר שילמתי למוכר בהבנה שהוא מסוגל לשלוח לישראל כי לא היה רשום אחרת. ברכישות שלי רשום שרכשתי את המוצר בהצלחה ושילמתי עליו. האם הוא מחוייב לשלוח לי את המוצר? אור כהן.
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שבת שלו וחג שמח לכולם. בעקבות הכשלון שלי במבחן האחרון במתמטיקה, שרובו היה על נוסחאות הכפל המקוצר, אני צריך עזרה. אני יודע שזהו אינו נושא מסובח, וכבר למדתי נושאים קשים יותר ומסובחים יותר, אבל את הנושא הזה אני פשוט לא מצליח להבין. ברצוני לשאול אתכם מספר שאלות בנושא הכפל המקוצר, עם מספר תרגילים. כדי להתחיל, אני צריך לדעת דבר אחד קטן. איך עושים "בריבוע"?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
Don't shoot the puppy אחד החזקים ביותר. נשברתי בשלב 7, הכפתור SKIP הזה היה כ"כ מפתה... נ.ב אם הלינק פורסם אז קבלו את התנצלותי בתוספת לינק למשחק טאקי ישראלי למהדרין, אונליין http://www.takionline.com/ ואתר לינקים ויזואלי נחמד וחסר תועלת (לדעתי) http://www.kafe.co.il/
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היו אצלי. (אחרי המפגש) ;D (לשים תמונות? טוב נו) ***מצטער מאוד האיכות גרועה זוהיא הואאבקאם שלי. יניב
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הפנים האמיתיות של מנהלי הפורום יחשפו! :asthanos: ההודעה שנמחקה הופיעה כתגובה נוספת לטענה שלי שפורסמו דרייברים לא נכונים לסידרת כרטיסי הקול של קריאייטיב, סאונד בלסטר לייב. בהודעה ביקשתי שאם מפרסמים כתובת להורדת דרייברים לפחות שהיא באמת תכיל את הדרייברים המבוקשים ולא דרייברים מוטעים. הרי אחרי הכל, לא מדובר בגירסת בטא של הדרייברים אז ההורדה היא לא "באחריותי בלבד". כנראה ש"רוח הכלב/כלב הרוח" ראה בהודעה זו דבר שרצוי להסתיר מפני הקהל הרחב, או שהוא פשוט נוטר לי טינה על כך שעמדתי לצידו של את'לון בוויכוח שהתנהל כאן אתמול. גם אם זה לא אתה, מי שעשה זאת, בבקשה שיפסיק! תודה!
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי את זה רק לפני כמה ימים ולא בדיוק הבנתי את הקטע עם הטבעת בסוף, מה הקטע?? מישהו יכול בבקשה להסביר.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בקטע של העשן השחור שנעצר מול מיסטר אקו, עוד ישהו שם לב שלהבזקי תמונות? יש שם הבזק אחד של ילדה (ואיי יש לי צמרמורת שאני כותב את זה) שמתם לב? תיאוריות רציניות מישהו? :
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.humanmetrics.com/cgi-win/JTypes2.asp אני יצאתי ENTP http://www.typelogic.com/entp.html תוכלו לקרוא שם גם הסברים על כל אישיות.. ממש קרוב למציאות אצלי
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חושב שעליתי על באג במטריקס. מקור המילה ערפד בעיברית הוא מקטע בתלמוד מהמאה ה2 "צבוע זכר לאחר שבע שנים נעשה עטלף, עטלף לאחר שבע שנים נעשה ערפד" מכאן שחשבו על עטלף ערפד. הנה הבעיה, עטלפי ערפד קיימים רק באמריקה! שכידוע התגלתה רק במאה ה15... מישהו יכול לישב את הסתירה?
-
- 21 תגובות
- 7.4k צפיות
-