עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by liorwohl,

כתבתי לי סיכום דיי מקיף לכל החומר שצריך למבחן החיצוני במבני נתונים שיהיה ב14.3. אני בטוח שהוא יכול לעזור לאחרים, במיוחד שזה מבחן עם חומר פתוח, ואני מאוד ישמח לקבל תיקונים, שיפורים ותוספות לסיכום הזה מאנשים אחרים שלומדים את הנושא. חוץ אני אשמח לשמוע כאן אם מישהו נעזר בזה באמת. צירפתי בpdf לקריאה וODT לעריכה בopen office. PDF: http://www.mediafire.com/?j7xvo5dv9k4h3sb ODT: http://www.mediafire.com/?473mxhw2j363709 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by 00000,

נמאס מהפאבים הקבועים והמסיבות... משהו מעניין? רעיונות?

• 20 תגובות
    • 9.6k צפיות
  3. האם צריך לפתוח עד הסוף או רק מעט?

• 5 תגובות
    • 7.2k צפיות
  4. שלום חברי הפורום אתמול הייתי במיון לחובלים\צוללות. העדפתי ללכת לצוללות ולא לחובלים (עד כמה שזה נשמע טיפשי) ובקרוב יהיה לי גיבוש צוללן. במקביל היום קיבלתי הזמנה מחיל המודיעין להגיע ליום פתוח של מסלול המרום הטכנולוגי של חיל המודיעין (עברתי את כל הבדיקות) וגם קיבלתי טופס להחתמה. אני אוהב גם את המרום הטכנולוגי (אלקטרוניקה) כי יש לי חוש בדברים הללו, אבל רק יוצא לי מזה דיפלומה של הנדסאי (שניתן להרחיב לתואר מהנדס תוך שנתיים) וזה ללמוד י"ג י"ד מה שאני לא כלכך אוהב, ואני אוהב גם את הצוללות, כל העניין הזה של להתנתק מהעולם, במסגרת חדשה, להיות בתוך צוללת, מהמעטים שמגיעים לשם. אני יודע שהמרום הטכנולוגי יעזור לי יותר בחיים (במידה ואבחר להרחיב אותו למהנדס) מאשר צוללות, אבל אצטרך …

• 8 תגובות
    • 7.5k צפיות
  5. Started by Biatch,

כתוב באתר שמהרגע שהחבילה נשלחה לוקח לה 14 יום .. עשו לי Split להזמנה אלו התאריכים: Shipment Date 2/10/2011 5:53:03 AM 2/19/2011 5:03:58 AM למישהו יש ניסיון מהזמנות משם ? כמה זמן לוקח לחבילה להגיע ?..

• 25 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. Started by MatanFrenkel,

אני רוצה לקנות לבן דוד שלי ליום הולדת כמה דגמים של מטוסים להרכבה (תחביב שלו) רציתי לשאול אם כדאי להזמין מחו"ל או פה בארץ, ואם יש לכם קישור לחנות/מילות מפתח מומלצות לEBAY אני מאוד אשמח, הכי חשוב המטוס C-130 אם מישהו מכיר. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. Started by stone cold,

לא היתי פה באתר קרוב לחודש כרגע מחכה לטיסה בלילה זמן מקומי. ניסיתי לעשות משהו מצחיק כמו להכניס את הקליפ. לבן וחנון לפה אבל אני לא יודע איך להפעיל טוב את האיפד תאץ שקניתי לאחי. ככה שאין בדיחה. יש 2 סירטונים ביוטיוב בtnatna100 למי שרוצה אני ינסה לעלות עוד לפני הטיסה כרגע אני סתם מעביר את הזמן בגל מקרה היה כיף פה אבל כרגע משעמם

• 84 תגובות
    • 13.3k צפיות
  8. אהלן נתקלתי במוצר הזה שאני מעניין לרכוש , מה דעתכם, האם הוא מקורי ומתאים לאייפון 4 או שזה זיוף טוב ? כמו כן אשמח לקבל המלצות לכיסויים לאיפון 4 תודה http://cgi.ebay.com/Switcheasy-CapsuleRebel-Case-4-iPhone-4-4G-BLACK-/170601228727?pt=PDA_Accessories&hash=item27b8a029b7

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by omerha,

היי חברים, יצרתי סרגל כלים אשר מאחד מספר לינקים של האתר, RSS, טווטרים מעניינים, כלי ל SPEEDTEST ועוד ... דווקא יצא דיי נחמד, הוא עדיין די בסיסי. אבל אם אנשים ירצו אני אשפר אותו כמה שאפשר. אתם מוזמנים לנסות http://hwz.ourtoolbar.com/ ואם זה נחמד אני אשמח לשפר ולקבל עצות ובקשות לשיפור

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. איך אני מגיע מקניון עזריאלי לקניון בת ימון? איזה קו באוטובוס דן? וכמה זמן וכסף יקח לי בערך? חיפשתי קצת בגוגל אבל לא כל כך עזר לי.אשמח אם תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. מה קורה ?? תגידו אני יכול לבטל את חבילת הגלישה הבסיסית שפלאפון נותנים ?? פשוט חבל על ה 10 ש" תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. לפני מספר ימים קיבלתי מבחן במתמטיקה וקיבלתי ציון נכשל (רק 3 ילדים עברו בכיתה של 18 תלמידים). רציתי להתייעץ איתכם ובבקשה תאמרו לי האם אני באמת מתאים ל5 יחידות או שססתם המורה משאיר אותי (מה שקורה עם עוד תלמיד שנכשל קבוע מתחלת שנה),הציונים שלי הם: 79 98 35 79 88 24 (המבחן האחרון שקיבלתי וגם המון נכשלו) היו לי 2 נכשלים מתחלת שנה,זה לא שלא ידעתי את החומר טוב(פשוט הלחץ עשה את שלו). מתאים או שלא?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. אני רוצה להזמין משם משהו ואחותי גרה בארה"ב א אני רוצה לשלוח לה את החבילה.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  14. אני מעלה לשם תמיד. מדובר על siz .co.il

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  15. הסרטון הזה פסול בכל כך הרבה מובנים, אבל זה מה שעושה אותו מצחיק

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. היתה לי מברשת שיניים נטענת של בראון בארבע שנים האחרונות והסוללה נגמרה ולכן צריך לקנות חדש. נכנסתי לסופר פארם וראיתי שיש 2 יצרנים של מברשות: Braun ו- Oral-B. בראון עולה יותר מפי 2 מאורל ב. השאלה האם עדיף לקנות את הזול ולהחליף כל שנה-שנה וחצי מאשר לקנות את היקר. הרי ברור שאורך החיים של הסוללה מתקצר ולכן עדיף להחליף כמה שיותר מהר. מה אתם אומרים? יש למישהו נסיון עם המברשות האלה?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. מערכת מחשב מתקדמת במחיר המושלם עבורך ! מפרט טכני עשיר, מהיצרנים המובילים בעולם במחיר ללא תחרות ! הטבה בלעדית לרוכשים: שדרוג למעבד E5700 במהירות 3.0GHz (במקום E5500) מתנה !! * מעבד כפול ליבה Intel® Dual Core E5700 במהירות 3.0GHz * זיכרון מהיר בנפח גדול 2GB DDR 3 במהירות 1333Mhz * דיסק קשיח SAMSUNG 500GB 16MB S.ATA 3 * לוח אם מתקדם Intel® Warm River * צ'יפסט חדיש Intel® G41WV * צורב DVD דו שכבתי SAMSUNG - במהירות X22 --- כן, אני מניח שכבר היו על זה כאן ת'רדים בעבר אבל אני חושב שכדאי שיהיה עוד אחד בשביל להגדיל את המודעות בקרב מי שכאן. לא אציין כמובן מאיפה זה נלקח כי המטרה שלי היא להעיר את תשומת הלב של אנשים שקוראים פה ועדיין לא ביקרו בפורום מפרטים ולא "להפיל" חנויות. אני מ…

• 54 תגובות
    • 13.8k צפיות
  18. אהלן, אף פעם לא הוצאתי ימי מחלה מהעבודה, אבל בזמן האחרון אני עם מגרנות ואני חייב, אי אפשר ללכת לעבוד עם כאלה כאבי ראש תמיד. בכל מקרה, חלק מהאנשים אמרו לי שאפשר להתקשר ולבקש ויתנו, אבל זה נכון? לגבי מכבי. מתי עושים את זה או הולכים לשם, אחרי תום ימי המחלה או לפני כשאני מודיע למעסיק על שאני "חולה"? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by aviad91,

אני מיועד לתפקיד הזה והוא נשמע לי על הפנים. אני לא יודע על התפקיד כלום ולא מצאתי עליו מידע בשומקום.. אשמח אם מי שמכיר קצת יוכל לספר לי על התפקיד הקורס והיציאות תודה

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. Started by Rammler1983,

מה אתם חושבים על הקטע הבא של Andy Kaufman ומה אתם מבינים ממנו? אם תצליחו להבין ממנו משהו בכלל... השיר הכי טוב שלו:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Asaf.Y,

שני חברי ילדות שלי , עופר לוי וגבי אינגל נעדרים בניוזילנד . חבר הכין סרטון על מנת להפיץ אותו כמה שיותר . בבקשה עזרו לנו בכל פיסת מידע ו\או בהפצה של הסרטון, אנחנו רוצים למצוא את גבי ועופר בריאים ושלמים . קבוצה בפייסבוק - http://www.facebook.com/home.php?sk=group_143309295732353 שיהיה לנו שבוע רגוע ומלא בבשורות משמחות. תודה על שיתוף הפעולה, אסף.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי, מכיוון שכל הזמן הנהלים לקבל ויזה לארה"ב משתנים, רציתי לדעת בדיוק מהם הצעדים שעושים כדי לקבל ויזה, כמה זמן לוקח, כמה עולה ומה זה בדיוק "ויזה"? זה כרטיס שמשמש כמו כרטיס אשראי לקניות או שאתה חייב ליצור עוד כרטיס אם אתה רוצה לטוס עם חשבון מסויים לארה"ב? ובנוסף, איך מאשרים רישיון נהיגה בארה"ב? יש אנשים שעברו את התהליך כאן לא מזמן? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Danix60,

חבר שלי רוצה להזמין את השעון הזה : http://cgi.ebay.com/2011New-Chronograph-EF-539D-MENS-Watch-EF-539D-7AV-/270709093148?pt=Wristwatches&hash=item3f0784f31c השאלה שלי, אם הוא יעבור במכס ? ??? תודה.

• 1 תגובה
    • 10.3k צפיות
  24. Started by redead,

מים מורתחים ע"י קומקום או מין מזוקקים שיוצאים ממזגן ?

• 26 תגובות
    • 6.1k צפיות
  25. Started by davidreznic,

כחלק מעבודה שאני צריך להגיש, אודה לכם אם תוכלו לענות על הסקר הבא. בתשובה שלכם ליד כל מספר שאלה כתבו את מס' התשובה שבחרתם, תודה 1. האם חנית בחנית נכים כשלא היה מקום אחר זמין, ולו רק לזמן קצר ביותר? א. מעולם לא ב. לעתים נדירות ג. לעתים קרובות 2. האם את/ה יודע/ת מהו הקנס על חנייה בחניית נכים שלא כחוק? א. לא ב. כן 3. גובה הקנס על חניה בחניית נכים שלא כחוק עומד כיום על 1000 ₪. ישנן הצעות להגדילו פי 5. מה דעתך בעניין? א. מסכים/ה בהחלט ב. מתנגד/ת, יש להשאיר את הסכום כפי שהוא. ג. מתנגד/ת, יש להוריד את הסכום לפחות ממה שהוא כיום. 4. האם אי פעם הערת למישהו שחנה בחניית נכים שלא כחוק? א. מעולם לא ב. לעתים נדירות ג. לעתים קרובות 5. באיזו תדירות את/ה נתקל/ת במקרים בהם נהגים חונים בחניית…

• 32 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים