עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Milford Cubicle,

היי יש למישהו מושג איך קוראים לשיר ששומעים ברקע בדקה ה-24 בסרט 8 מייל, כשבי. ראביט והחברים שלו נוסעים במכונית ויורים עם פיינטבול על המשטרה ?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. נורא פשוט - תכתבו קטעים שעשיתם כששתיתם יותר מתי (יש דבר כזה? )... אני יתחיל: אוקיי, היינו במסיבה של רדיו BU בת"א והשתכרתי רצח. עכשיו זה היה בתוך חניון ע-נ-ק-י של דיזינגוף סנטר, אז היום שם מלא עטלפים. :asthanos: קיצר, באמצע הבלאגן אנחנו איכשהו הגענו לאמצע-תחילת הרחבה. אנחנו מסתכלים ורואים עטלף על הרצפה. אני שיכור ומפגר מנסה לבעוט בו ולא מצליח. בסוף המסיבה ישבנו על איזה רמקול גדול אני ועוד 3 חברים, ואני עדיין שיכור. אני אומר להם שאני רוצה עטלף ושיעזרו לי להוריד אחד כי אני רוצה לתלות אותו בחדר, ליד המחשב.... עכשיו הם צוחקים עליי. אז אני אומר להם שבמקום עטלף שיורידו לי את אחת מהמנורות של אורנג' שהיו בצורת קופסה כתומה כזאת... אבל הם ממשיכים לצחוק עליי ולהגיד ל…

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by slider,

לפי מה שהבנתי מת'רדים שונים שעסקו בחניות מומלצות, PCH היתה אמורה להיות חנות מאוד זולה(מה שנכון, נכון) ובעלת רמת שירות טובה, ולכן גם החלטתי להזמין מהם את מחשבי החדש. הזמנתי את המחשב ביום ראשון ה 09.03.03 , למחרת התקשר אלי אחד מאנשי המכירות והודיע לי שאין את המארז שהזמנתי(אחד של SIMBADDA) והציע לי לבחור מארז אחר וכך גם עשיתי. לאחר מכן הוא הבטיח לי שתוך שבוע ההזמנה תהיה מוכנה ואני אוכל לקחת אותה מהסניף ברמת-גן. שבוע עבר(9 ימים ליתר דיוק),הגיע יום שלישי וההזמנה עדיין אינה מוכנה. התקשרתי לחנות כדי לשאול לפשר הדבר, ונאמר לי שיש סיכוי גדול שהזמנה תהיה מוכנה באותו יום ושהם יצרו איתי קשר תוך מס' שעות. חיכיתי לצלצול אבל הוא לא הגיע. למחרת, התקשרתי שוב, איש נחמד ענה לי וביקש ממני ל…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Sweet_Tooth,

שמעתי על זה לפני כמה שעות עכשיו אני לא יכול שלא לחשוב על זה! סרטי אנימציה + מטריקס (הסרט הכי טוב שיצא) = דבר מדהים! אז כתבו מה שאתם יודעים עליהם והכי חשוב איפה אפשר להשיג אותם ובבקשה ללא ספויילרים כי שמעתי שיש להם קשר לעלילה של רילודיד החדש!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני מקווה שיהיה תיקו נראה לי שאפשרות שישראל תנצח לא הגיונית, אני גם חושב שצרפת לא תנצח נצחון מוחצץ, אם הרבה מזל רצון טוב, ומיוחד יום מאוד רע של צרפת, נצליח להוציא תיקו. אני אולך על תיקו, למרות שאני יודע מה רובכם תחשבו ;D

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום! אני רוצה למצוא מידע על ,איך להתגייס, מה מבקשים(פרופיל וכו.) . כול מידע אפשרי נ.ב אני רוצה להיות טייס תודה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Yossi1981,

הנה מפרט מחשב שמצאתי האחד המכרזים שיש ברשת: מחשב מבוסס מעבד אינטל 2.0 GHz (הם כמובן לא יציינו שזה סלרון) כולל מסך " LG/HYUNDAI דק מטובים בעולם, זיכרון ראשי 256מ"ב DDR בעל מהירות כפולה מזיכרונות SDRAM(וואלה זה מהירות כפולה , לא ידעתי , אולי אפשר את יצרנית הסטיק בבקשה) דיסק קשיח גדול 40 ג'יגהבייט, לוח אם יחודי (רשמו יחודי , לא חברה , לא מפרט , רק יחודי , אני חייב לציין שבאמת הלוחות של חברת UKUNUTA הקזחסטנית הם באמת יחודיים מאוד בכך שהם הלוחות היחידם עם סלוט אחד בלבד לזכרון) פנטיום 4 בעל טכנולוגית 533 FSB (אלק טכנולוגיה פחחחח... כולה FSB) הדור החדש, כרטיס מסך eXtreme 3D-Force 64MB integrated, היצרנית מהמובילים בעולם ( היה פעם ATI וNVIDIA , אבל היום EXTREME שולטת כולל ת…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני בן 16 וחצי ואני רוצה לשמוע את הדעות שלכם על צורך בפתיחת חשבון בנק (בהנחה שיש לי כבר כמה עבודות מסודרות לקיץ)... איזה מסלול כדאי, באיזה בנק, כמה עולה האחזקה של חשבון (כי אולי לא שווה לפתוח בכלל חשבון בגלל זה) וכל מה שאתם חושבים שחשוב. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by WizMaster,

זה מוזר, שלחו לי את זה במייל לפני יומיים, זה אמיתי? אם כן, אז מעניין מה יהיו ההשלכות. :-\

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. ולכל מי שמיתגייס מחר שיהיה בהצלחה.... אני כמעט בטוח שאני מתגייס לפלס"ר שריון... יחידה נחמדה מאוד.... מקווה שמפעם לפעם אני ימצא את הזמן ליכתוב בפורומים ולשוטט פה!! בכל מקרה בי בנתיים לשבוע או שבועיים לא יודע לכמה!!!

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Arik.G,

בזמן האחרון כל השירים החדשים שאני מוריד בקאזה מושחתים. כלומר באמצע השיר פתאום יש רעש בלתי נסבל , כמו שאם תנסו לנגן דיסק מידע במערכת רגילה. : האם זה באמת הגנה כלשהיא או שזה סתם קבצים דפוקים? כי הורדתי את כל גרסאות האפשריות של שיר ובכולם זה מופיע. ארררררררררררררררר. :-\

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by blabla2002,

שלוםרציתי לשתף אותם במשהו חבר שלי רצה לקנות מחשב טוב למשחק hl 2 שקרב ובא אז אני הצתי לו 1 FLATRON 19 F900B 1,583 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 50 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 495 ש"ח 1 3R SYSTEM AUDI XP BLACK 208 ש"ח 1 Kingston 512MB 400MHz DDR PC3200 692 ש"ח 1 LITE ON 52X32X52 RETAIL 252 ש"ח 1 AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX 612 ש"ח 1 ANTEC SL450 - 450 WATT 470 ש"ח 1 Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 669 ש"ח 1 Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail 1,118 ש"ח סה"כ 6,149 ש"ח עכשיו בה לו תכני מחשבים (שאני הקרתי בניהם הוא ממש טוב בתיקון אבל ל…

13. Started by lir@n,

אאללללה רום מזל טוב !!!! זה היום שבו נולדת :spermat: שיהיה לך יום הולדת 17 הכי טוב בעולם !! כמיטב המסורת החולנית של האתר קבל 17 שמנמנים לבנים+ אחד לשנה הבאה :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ולשנה הבאה שיהיה לך יום הולדת ממוהר - ובלי יותר מידי מתחים ! מזל טוב !!! קבל הפתעה!!

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by com,

נאמר יל שבסוף החודש הנוכחי, ביום תחילת 2004 נכנס החוק החדש שקובע חצי שנה מלווה, עם עוד הגבלות מסוימות... נאמר לי גם על שהחוק תקף רק על ילידי 87 ולא על 86... הרבה דברים נאמרו לי. אם משהו יודע זה... אני ישמח.. תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by DrowNz,

שלומות לכולם, יש לי בעיה די מפגרת הייתי אומר. אני יושב לי לתומי כמו תמיד עם האוזניות שלי שומע את מוזיקת המטאל האהובה עליי ב Full Volume ומחר יש לי מבחן גדול במתמטיקה, הבעיה היא שבמקום להתכונן אני פשוט נכנס לאקסטזה ושומע מוזיקה ופשוט לא יכול להפסיק למרות שאני חייב ללמוד למחר זה מבחן מאוד חשוב ואני פשוט לא מצליח להתנתק :-[ מה אני עושה? :-\

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. כן כן, החופש הגיע ודי משעמם לי, אז... לדעתי, הפלישה בלהציל את טוראי ראיין (אני לא בטוח אם זה נורמדי או אוהיו) ופרק הבאסטון באחים לנשק

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by 1nstall,

היי בגלל שנעלו את התראד הקודם לא יכלתי לעדכן שם. ובגלל כל הדיבורים על אחותי היא לא צולמה עם התוכי עכשיו. אזז מצאתי שבוע שעבר תוכי שכימעט ניטרף ע"י חתול, לקחתי את התוכי אלי הביתה והתחלתי לגדל אותו, היום הצלחתי להפוך אותו לאכלת יד ( תוכי שמשחק עם אנשים) אז אחר-כך קירבתי את התוכי החדש (קוראים לו "שלום") לתוכי הישן ("שוקו") ושלום חושב ששוקו היא אמא שלו, והוא רודף אחריה כל הזמן והיא בורחת ממנו, הינה תמונות חדשות: (שלום זה הצהוב ושוקו הירוקה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by brk2k,

ראיתי ת'ראד כזה באיזה אתר אז חשבתי לפתוח פה... כמו שאתם רואים לפי הזמן שפתחתי את הת'ראד הזה אני לא מצליח להירדם בחופש... אז חשבתי אולי אנשים פה יזרקו כמה עצות מה לעשות כדי להירדם.... (ואני לא מדבר על גלולות שינה... ;D) עצה שאני קיבלתי - "spank the monkey"....

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Fkl0ster,

Ynet לא בחלו באמצעים והרי הכתבה הטריה מבית מדרשם: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2950430,00.html פשוט LOL אחד גדול לקרוא את הכתבה והתגובות...

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. בואו נראה כמה זמן הנוער (או הזקנים שמבלים פה) מבלה במחשב....... האם זה בכלל לטובתנו כל כך הרבה זמן?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אהלן חברים,, כפי שחלקכם יודעים אני כבר 8 חודשים בדרום אמריקה. בעוד פחות משבוע אני אמור לחזור לארץ , ולכבוד היומולדת שלי שחל היום(25.7) החלטתי לפרסם תרד אחרון כאן מארצות הגולה 8) אז ככה , כשהיתי בבוליביה היתה לי חברה בעיר נחמדה ביותר בשם קוצ'במבה , אני לא אכנס כאן ממש לנושא הזה אלא למה שבטח יעניין אתכם. פגשתי אותה באמצע הג'ונגלים וכשבאתי לעיר שלה שאלתי אותה אם יש לה אוטו כדי להביא אותי מהתחנה המרכזית , לשמחתי היא ענתה שכן (לא לכל אחד פה יש אוטו) , ולצערי היא באה להביא אותי במונית כי האוטו היה במוסך. אז זה נחמד שיש לה אוטו פרטי משלה וכשהיא פתחה את השער של הבית שלה עמדה מול העיניים שלי שברולט קמרו בצבע בורדו 3.5 ליטר , ולידה פורד מוסטנג מאך1 5 ליטר ועוד איזה אוטו מכוסה , …

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by itaysp,

תיכננתי לקנות בשבוע הבא. עכשיו AMD מורידים מחירים.. אז חשבתי לחכו עוד חודשיים בערך... ואז שמעתי שעוד חודשיים בערך אינטל וAMD יוציאו עוד מעבדים חדשים.. 4 ג'יגה הרץ.. וגם המחירים של ה 6800 GT אולי יהיו יותר זולים.. אני כבר מבולבל מכל הסיפור ולא יודע מתי כדאי לי לקנות את המחשב....

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by MacGyver,

אם אני מעוניין לקנות מקלדת לוג'יטק יקרה יחסית עדיף באירופה או בארץ??? וגם מישהו מוכן לתת לי שמות של חניות בגרמניה חוץ מ MEDIA-MARKT..... איתן

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. איפה אני יכול למצוא מיול יד שנייה?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אתמול הזמנתי את ה- ARCTIC COOLING SILENCER 1 וכבר היום הוא הגיע ...אני בהלם!!! וחוצמזה שהם נתנו לי שירות מעולה באי מייל לגבי מלא שאלות ששאלתי אותם. מעניין אותי לדעת אם אנשים נתקלו בשירות דומה?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.