עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Born2Kill,

http://tech.walla.co.il/?w=//1633453 להורדה: http://download.icq.com/download/icq/ תקראו כמה חברים פעילים יש באייסיקיו לעומת בפייסבוק. מסתמן שהפייסבוק הוא הדבר הבא (הוא כבר הדבר). מצחיק שפעם האייסיקיו שלי היה מפוצץ בחברים פעילים, כעת החברים הפעילים מונים כ-10%, שפעם היה לפחות 50%. בכל מקרה, המסנג'ר יותר אהוב עליי מהאייסיקיו, במיוחד בשל התמונות באיכות טובה שהוא מציג.

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אני צריך עזרה ב2 נושאים: דבר ראשון, כמה עולה לתקן ג'נט קידמי, כלומר לזרוק את הברזל הקיים, להרכיב אחד חדש? דבר שני, מה ההבדל בין שלושת הצמיגים האלו ואיזה הטובים ביותר? MAXPOWER STARFIRE FIRESTONE כמה צריכים לעלות רביעת צמיגים מכל חברה כולל הרכבה ואיזון פרונט? אם אין מבינים כאן בפורום, אשמח להמלצה לפורום הטוב ביותר שאוכל לשאול את השאלות הנ"ל (קארספורום?).

• 22 תגובות
    • 11.7k צפיות
  3. Started by טל קורקוס,

שנים אני סובל מאינטרנט איטי עברתי את כל הספקים שיש החלפתי מחשבים , באו אלי טכנאים סוג B מבזק ( אני אצלם אותם ואפרסם ב TUBE ) שתראו את הרמה שלהם , ו 018 החזירו לי את החיוך ;D . 012 - מהירות משחקת " עומס " , שירות מזעזע שעולה כסף לא 1800 , אבל המנהלת שם הייתה דיי אדיבה למרות שהתישו אותי עד לניתוק . 014 - תמיד עמוס מהירות דיי מזעזעת , שירות אדיב אבל התוכן של השירות הטכני דיי שקרי , מאשימים את בזק " הם אשמים " . 017 - שירות לקוחות פשוט ביזיון . 013 - עברתי בגלל המחיר הגבוה ( לפני שהיה איחוד עם נטוויזן ) 018 - מרגישים הבדל משמעותי האתרים עובדים חלק יותר , אין בופרינג ממש כיף , והמהירות גלישה יציבה , מחיר מעולה 33 ש"ח 2.5M ללא התחייבות ! ואמרו לי שתמיכה טכנית זה חינם ! לא כמו …

4. Started by The Terminator,

אני רוצה להירשם אבל אני לא יודע איך זה... אם כדאי לי.. מישהו מוכן להסביר לי קצת על זה?

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. הלוג אני אומר לכם מצב האנשים בארץ מידרדר מרגע לרגע...

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by manevra,

לכל אחד יש איזהשהו תחום שאותו הוא הכי אוהב ובו הוא הכי חזק במחשבים ותיהיו אמיתיים אצלי אישית המשחקים שלטו עד גיל 17. נ.ב לכל העונים על התשובה האחרונה !!! DOWN DOG

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by 123456789,

שלום אני עוד שנה בערך בן- 14 וריציתי לדעת איזה עבודות לדעתכם הכי קלות יחסית עם סחר טוב בחופש.

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by DXT,

תגידו לא חשבתם על זה פעם? מה המשמעות של הקיום שלנו? למה אנחנו קיימים ומהיא מטרתינו בעולם הזה? מה אתם חושבים? נ.ב: מנהלים, אל תגידו לי לעשות חיפוש בפורום ;D

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by pro,

עשו לי טובה אני לא צחקתי כל החופש תספרו כמה בדיחות טובות (שימו לב לבדיחה שלי בחתימה) ;D

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by yuvalkob,

אני אישית הולך לצום ולא לגעת במחשב ובטלוויזיה ( :saint:) מעניין אותי לדעת מה אתם עושים נ.ב גמר חתימה טובה וצום קל!

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by frozen_sun3,

בלי הרבה מילים אני משתף אותך במסיבת רשת הרביעית שלנו. תנו תגובות (שיהיו במקום) אני אנסה להביא פרטים רלוונטיים במשך התמונות. ד"א: המסיבה הבאה ביום שישי, אז בקרוב יהיו תמונות חדשות. * בגלל אנשים שאת שמם ומה שאני חושב שעליה אני לא אזכיר אני לא מפרסם את כל התמונות, אלה רק הדברים הביסיסיים. אני מקווה שלא תשאירו לי טעם מר, כמו בפעם שעברה* פרטים על מחשבים מימין לשמאול: א. 1.4G P4, 256RDRam, Garibaldi, 40 WD 5200, GF2 MX 200, ASUS 50, Acer 20X10X48, Creative Sound Card ב. השרת שלנו להערב: Dual P1 133, 32MB, 2.1GB SCSI, X4 CD-Rom SCSI..... ג. המחשב שלי (frozen_sun). את המידע אפשר לקרוא בפרטים שלי. ד. המחשב של URI, משתמש באתר: p3-450, 384BM memory, Intel Mb, Riva TNT2,60G…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. אני יוצא עוד שעה ככה. אתם מתרימים?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by bla7,

מה דעתכם??? האמריקאים החארות האלה... לא יכלו לתרום לנו 10-20 כאלה?!?! חחח ;D

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  14. ברוך השם הזמנתי כרטיס מסך חדש במקום הג'יפורס 4 אמיקס 440 (בעע) עכשיו יש את אוכלי הדבש המעצבנים שהזמנתי מהם ביום חמישי שעבר והם התחייבו ל 7 ימי עבודה, שכבר עברו. עכשיו בדרך היתה בעיה עם הכרטיס אשראי ( הקלדתי ספרה לא נכונה ), אז היה עיקוב, אבל כאחד שההזמנה שלו עוקבה הייתי מצפה שככה יום ראשון איזה שליח יקיש על דלתי, אם לא יתנו לי תשובה ספציפת מחר \ ייקח עד יום חמישי השבוע אני ערן, פונה לגדעון רייכר ולכל המדורים\תוכניות כאלה של "דפקו אותי" אז אם יש לכם הצעות, נסיון, או סתם ספאם להזריק... שפכוווו

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by MishaK,

אז ככה, אני משועמם, חולה על מכוניות ושיפורים, ובן 14. MicroCar הם לדעתי התשובה בשבילי בנתיים. מצאתי בארץ גרסה רגילה וכנראה לא ניתנת לשיפורים בארץ, אבל אני רוצה גרסה איכותית כמו ה- Bit Char-G של Tomy או ה-ZipZap של Radio Shack, יש לכם מושג אולי אם יש כאלו בארץ? תודה רבה, TheHunter.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Check_Point,

השישי שבת יש את הפסטיבל של yes בפארק הירקון, מישהו הולך? מטרת הדיון העיקרית הייתה לשאול האם לדעתכם מותר להכניס לשם כלבים ?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by waizman,

הזמנתי לפני 10 ימים נגן Mp3 מהחנות הזאת, לכבוד יומולדת של אחי. בינתיים לא רק שהם לא שלחו, אפילו לא ירד הכסף מהחשבון שלי!! ראיתי שהם ממוקמים בירושלים, ואפילו קרוב למרבה הפלא, אז כבר חשבתי ללכת לאסוף את המוצר וזהו אבל כנראה שהם חושבים אחרת... התקשרתי ביום חמישי שעבר לשם והמוכר אמר שאיסוף אפשרי רק בימי חמישי. לאחר שציינתי בפניו את העובדה שזה יום חמישי היה, הוא שינה ליום רביעי. אז אחרי כמה ימים התקשרתי ביום שלישי כדי לתאם את האיסוף. ענה לי אותו בנאדם שאמר לי שאיסופים מתבצעים בימי שישי בכלל בין 9 ל 14:00. :s05: יום שישי (היום) הגיע ותיכננתי לי ללכת לשם לקחת את הדבר המזורגג הזה כבר, אבל מהניסיון איתם הייתי בטוח שהם לא רציניים... נתתי שוב צלצול ולמרבה הפלא אותו מוכר מבולבל …

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by massinvallus,

הצ'יפ הזה. כמו שאתם רואים עולה 500 שקל.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. זה התרגיל וזה מה שעשיתי רשום לי מצא ומיין את נק' האי רציפות האם מה שהצלחתי היה בסדר ומה אני עושה אם הנק' שמאפסת לי את המכנה לא מצטמצמת? זה נקרא שאין נק'? ואיך אני עושה את מה שלא הצלחתי?

• 22 תגובות
    • 7.4k צפיות
  20. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שתפו!

• 22 תגובות
    • 968 צפיות
  21. אורח ztos--

http://thisisacryforhelp.com/quiz/killyourself/quiz.html זה מצחיק מאוד!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by R0ck,

והפעם תורו של הלבן. מצאו מהלך שלא מכריז מט לשחור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Djx,

www.kesefkal.avoda.st

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by R0ck,

אדיייייייייררררררררררררררררר!!!!! :lol: http://fs5.deviantart.com/f/2004/359/4/c/halflife2.swf

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היפנים המשוגעים האלה המציאו שיטה שאפשר לראות דרך גופים שונים.... בקיצור סתכלו את הווידאו :Enter

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.