עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by mr-elad,

טוב אז ככה, יש לי המון כסף במשחק טורן (כמה מיליארדים) ואני מעונין להגדיל את הקהילה. יש קצת ישראלים במשחק אבל רובם ברמות גבוהות, תצטרפו למשחק כי זה המשחק דפדפן הכי שווה ברשת! כל מי שנרשם דרכי מקבל אוטומטית 3 מיליון כדי להתחיל (זה הרבה מאוד להתחלה) ועזרה בכל דבר כולל בית ונשקים. גם מי שלא רוצה להירשם דרכי יקבל את זה.. שלחו לי הודעה במשחק ואני אעזור לכם. המשתמש שלי הוא Valerius 1373222 המדריכים הכי טובים למשחק הם פה: (באנגלית) http://tcbasic.com/ להרשמה דרכי: http://www.torn.com/1373222 אם אתם לא רוצים להירשם דרכי פשוט תיכנסו לאתר הראשי.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  2. אני לא רואה את האפשרות כשאני נכנס לפרטים של הבנאדם... מישהו יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by Nahum2,

כזה שאפשר יהיה למצוא בו היום בירה ויינשטפן וגינס. חניה חינם תבורך ביותר

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by TalYB,

לפני שנתיים, כשהייתי בן 16 פירסמתי אשכול כאן בפורום בבקשה לקבל מידע על יח' מחשבים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415406.0

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by redead,

חשבתי אולי לרכוש לעצמי אופניים , בשביל טיולים , כושר וכו'.. כמה +- עולה התענוג למשהו טוב ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Lior4543,

שלום..אני כרגע נמצא 4 חודשים לפני גיוס (אוגוסט), הבעיה שלי מתחילה בכך שקיבלתי נתונים נמוכים (קב"א 48, דפ"ר 50, פרופיל 64), מבחינת הפרופיל אני יודע מה הבעיה ואני לא מתנגד לפרופיל הזה. אבל לגבי הדפ"ר והקב"א אני משתגע. אני הראתי מוטיבציה להתגייס בראיון אישי, המבחנים הפסיכוטכניים הלכו לי טוב מאוד ואין לי מושג על מה ולמה קיבלתי נתונים כאלה. קיבלתי מנילה לפני 4 חודשים ובה היה רשום התפקידים הבאים: 1. חיל האוויר מערך טכני 2. רופא 3. מש"ק לוגיסטיקה 4. סוהר 5. אפסנאי אני אחד שכל החיים שלו מתעסק במחשבים, על כל ההיבטים (תוכנה וחומרה),למה שאני אקבל כאלה דברים שוליים, (חיל האוויר מערך טכני לא נחשב, זה לנקות גלגלים של מטוסים, ולהתקין מזגנים בהם). השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי לגר…

• 31 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. שלום, אני איש תקשורת ומתעסק בתחום כבר שנתיים ומעוניין להתחיל לימודים אקדמיים. אני מתלבט איזה תואר ללמוד כי כל תואר שאני מסתכל, לא בדיוק מתאים למקצוע ולא יתרום לי קיים מקום אחד ויחיד עם תואר מתאים באוניברסיטת בן גוריון תואר בהנדסת תקשורת אך זה רחוק ואני לא יכול ללמוד שם לכן מקומות שהם מחוץ למרכז לא כל כך מתאימים. בדקתי גם מדעי המחשב אבל הוא יותר מתרכז בתכנות. תודה,

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכם, אני מהאנשים שאטמי-אוזניים פנימיים (כאלה שדוחפים לאוזן), מכאיבים להם. אני מחפש לקנות אטמי-אוזניים שהם חיצוניים ולכן מתלבשים ממש על האוזן, כמו אוזניות (או לפחות כמו משהו בסגנון) שממש יחסמו רעש ויגרמו לי לשקט כמו שיש לי רק פעם בשנה ביום כיפור (אני גר על הכביש)... אם מישהו מכיר חנות באזור השרון\מרכז שמספקת מוצרים כאלה באיכות טובה (לא מסחרי), אני מאד אעריך אם יגיד לי, תודה לכם ושבת נחת.

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. שלום. בהגיעי למעמד הרשמה למוסד אקדמי כלשהו, נתבקשתי להביא טפסי דיווח על שכר שנתי (106) או לחילופין טפסי מחוסרי עבודה של ההורים. כשהסברתי שנצטרך לדלג על השלב הזה, מפני שאין לי קשר להורים ואין לי אפשרות להמציא מהם את הטפסים האמורים- הופניתי למשרד הרווחה על מנת להביא מעובד/ת סוציאלי/ת מכתב שיפרט את מצבי המשפחתי ועל הנתק מההורים. (עד כמה שאני מבין זה לצורך בקשה למלגה). המשפחה שלי לא מוכרת באף משרד כמשפחה קשת יום/מרובת ילדים או בעלת כל בעייה מדווחת אחרת. עם זאת, אני לא גר בבית ואין לי תמיכה כלכלית של ההורים בשום עניין. רציתי לדעת אם מישהו פה עבר תהליך דומה ופנה למשרד הרווחה בבקשה למכתב כזה. תודה המשך יום טוב!

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  10. שמעתי איזו שהיא שמועה שיש אפשרות לקלוט בממיר DTT בלי האנטנה החיצונית שמקבלים עם הממיר (אצלי האנטנה הקטנה קולטת 95%) האם שמועה זו נכונה?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  11. Started by gtabak_37,

שלום לכולם! היום קיבלתי בדואר מכתב מחיל הים, זימון למיונים לגדנ"ע חובלים בתל השומר. אני אשמח לדעת מה יהיה ביום הזה, אילו מבחנים, כמה טיפים וכד' תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אם כן, יש לכם מושג מה זה בכלל? חיפוש בגוגל לא עזר =/ אני דיי בטוח שהכוונה היא לא לתוכניות מצויינות בצה"ל כמו עתידים/תלפיות/וואטאבר עוד דבר - אם רשום שהייתי נפקד לאורך זמן מסויים בצה"ל, האם יש אפשרות להשיג איזה דיון שבמהלכו אני יכול לשכנע אותם למחוק את הרישום הזה? (כדי שלא ימנע ממני להגיע לשיבוץ כלשהו בצה"ל)

13. אם כן, איך? אם לא, מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by ש נ י צ ק י,

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3514949,00.html?dcRef=ynet

15. Started by infer73,

היי אנשים, יש לי בקשה קצת מוזרה אליכם... אני מעוניין לזהות את הפונט שהשתמשו בו עבור המספרים (והפסיק) בתמונה המצורפת יש רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by Alexkmr,

משהו מכיר אתר אינטרנט מקיף עם חוקי מדינת ישראל?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by r1plet,

אז מתי באמת אין תחבורה ציבורית יחד עם החנויות שכולן סגורות? ועד מתי?

• 1 תגובה
    • 7.9k צפיות
  18. ניסיתי לקבל עזרה מהמורה למחשבים,אבל הוא בשלו,בגלל זה אני פונה לפה בתקווה שאני יצליח להוציא את הCCNA שכל כך חשוב לי לעתיד. זה הנושאים שיהיו בבגרות http://meyda.education.gov.il/mikudim/62011/HEB/Tech/mikud%202011-tiksov.pdf שאלון 805202 השאלה היא מה יהיה בידיוק בבגרות?,זה יהיה אמריקאי או מה?,ואם אפשר אפילו מבחנים משנים קודמות(אם יש בכלל)אני מאוד אשמח. אולי מפה תבוא לי הישועה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. קצת חיפשתי ולא מצאתי ספרות טובה בנושא. אני מחפש מדריך מקיף בנושא בעוד חודש אני משתחרר ומתחיל לעבוד בהיטק. קיבלתי הצעות מכובדות ביותר ואני רוצה להבין כמה כסף לשים בחיסכון מה ההבדל בין החסכונות השונים ומה הכי מתאים לי.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  20. כותרת

• 40 תגובות
    • 5.6k צפיות
  21. Started by DaTHE,

שלום, לאחרונה בכל נגן שהוא, שאני מוסיף לו כתוביות בעברית, אני רואה את הכתוביות בסינית (אני בטוח שהכתוביות בעברית). מה אפשר לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by klayton,

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם המארז שלי כבר מלא אבק והוא מתחיל להתחמם חשבתי לנקות אותו לפני שהקיץ מגיע פעם שעברה פתחתי ופירקתי אותו עד הבורג האחרון הוא אומנם הפך למצוחצח כמו חדש אבל לקח לי איזה 5-6 שעות (יש לי מלא דברים בפנים) וזה ממש היה מעיף הפעם חשבתי להעיף את האבק עם הקומפרסור הזה שיש בתחנות דלק לניפוח גלגלים השאלה הראשונה שלי היא איך אני גורם לו "להתיז" אוויר כמו סוג של אקדח (כי תכלס יש לו כמו כפתור כזה שברגע שהונטיל של הגלגל לוחץ עליו הוא מוציא אוויר)? והשאלה השניה שלי היא האם לחץ האוויר משנה פה? אני לא רוצה להרוס שם דבר במחשב.... האם מישהו ניסה את זה כבר פעם? אשמח לתגובות

• 18 תגובות
    • 7k צפיות
  24. מבקש המלצה לפלאפון לא ברמה של אייפון 4 ולא גם אחד שמרגיש זול... משהו שנותן את התמורה למחיר. הפלאפון מיועד לאחי כי הפלאפון הישן שלו כבר לא מתפקד והגיע הזמן להחליף. יש אפשרות לעשות חבילת חיילים. אני כנראה אלך לסוכנות פלאפון, אלא אם כן אתם ממליצים לאחרת (רק שבאורנג' אני לא דורך יותר). חשוב שהפלאפון יהיה שימושי מבחינת אפליקציות, אלפון נוח ואפשרות גם לבדוק כמה דקות אני מדבר וכו'... (כל העניין של מעקב ובקרה). בנוסף גם חשוב לי עניין אמינות החברה, כלומר אם מופיע לך XX אס אם אסים ו-XXX דקות שיחה, אז בחישוב פשוט אתה יכול להגיע לסכום שאתה אמור לשלם וכך יופיע בחשבונית. חברים המליצו על Nokia C7. אשמח אם תעזרו בנושא.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  25. הצהרתי על כוונותיי להחזיר באגט שחיממתי במיקרו ועמיתה שלי הזדעזעה. למה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים