עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yoav9,

התר'ד הזה הנו המלצה הוא איננו חלק משום הלצה אנא קראו בשקיקה ואם עוד פעם יקראו לי ספאמר אני לא יעבור על זה בשתיקה (gay) עכשיו, ביקרתי בשלושה ימים אחרונים בצפון, היה ממש ממש ממש כיף, היינו בקיבוף אמירים (תקחו את סוף העולם, תפנו ימינה, תעקפו את כפר רות בסיבוב ואז תתפסו על הר, זה בטח זה) היינו שם באיזה בית הארחה נחמד, כמו שאומרים: היה yes היה ג'קוזי היה מיטה חמה מי צריך יותר (קיבינימט!!! אני!!!!! מה הקטע!! אי אפשר להוסיף איזה חבילת ערוצים עם היס... כל היום fox kids וערוץ האופנה!!! :-\) בכל המקרה, הנוף מהמם, ואחרי זה גם עשינו ראפיטנג בגושרים, זה בהחלט rox!! רק שלא יעבדו עליכם, יש מסלול משפחות וסוער, ההבדל הוא שהמסלול הסוער מתחיל חצי קילומטר קודם ויש זרימה אמיתית …

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by 47,

נסעתי היום לפתח תקווה למרוידקס- היבואן של אוקלי- ואחרי בערך חודש של כוננות שהחלטתי שאני רוצה להשקיע את הכסף הזה במשקפיי שמש, בסוף אבא שלי מצא זמן לנסוע איתי במיוחד לשם לבחור משקפיים. כשהגעתי ראיתי מבחר של ארון כפול, ועוד שני ארונות של אוקלי מלאים במשקפיים. אחרי ששיגעתיט את המוכרת שעתיים קניתי Whisker(wire) Platinum w/Gold Iridium lenses במחיר שערורייתי של 1000 שקל(220$ דולר) לאומת 145$ באתר הרשמי של אוקלי, אבל זה לא מפתיע עקב המס של 30% בערך על המשקפיים. אגב, אני הקונה הראשון בישראל של המשקפיים האלה ואני ממש מרוצה מהם! לדף של הדגם באתר של אוקלי: http://oakley.com/o/o2111d ולתמונות(ברקע האוזניות שלי ;D):

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. ציטוט מליונטוורק: לא הגזימו קצת??

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. שלום לכולם אני צריל לעבור מבחן באנגלית טכנית ואני לא ממש יודע מזה אשמח לקבל הסבר מפורט

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by whodosntlikeomri,

שלום רציתי לעסות שינוי בעיצוב החדר ואמרתי לעצמי בגלל שיש פו אנשים שכל כך מוכשרים ב moding אז בטח יהיה להם רעיונות מקוריים בקשר לעיצוב בכלל אז מישהו רוצה לעזור לי בפרויקט הMODing הראשון שלי? אגב אם מישהו רוצה אני יוסיף תמונה של החדר

• 43 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by H.I.V,

אהלן בינואר עברתי טסט וקיבלתי רישיון כזה זמני בלי תמונה שהתוקף שלו היה עד אוגוסט עד היום לא קיבלתי רישיון עם תמונה לתמיד וכבר עבר התוקף של הזמני מה המספר של המקום שבו אני יכול לברר מה קורה עם הרישיון שלי? תודה

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by Moty_p,

אני חושב שהגיע לגולשים במערכת הפורומים פורום יותר משוכלל שבנוי בעץ אם אתם צריכים עזרה אני יכול לעזור (עד כמה שאני יודע ב PHP (ב ASP אני בסדר)) הנה דוגמה למה שבניתי: http://www.melonportal.co.il/Forums/Forum.asp?ForumsList_id=1 הפורום הזה מת אז אין מי שיראה את ההודעות שאתם תשלחו שם, גם לא גוגל אז תרגישו חופשי לבדוק את המערכת מקסימום אני ימחוק הודעות לא רצויות ואם לא אז לפחות תעשו במקום תמונה של תיקיות לתמונה של הפורום לדוגמה בתמונה:[br]פורסם בתאריך: 28.10.2010 בשעה 16:33:09 למי שלא מכיר פורום בעץ זה פורום שלוחצים על נושא ההודעה או התגובה ואז רואים את התוכן שזה יותר מהר וככה זה נראה:[attachment deleted by admin]

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. קירור אוויר למעבד במעל ל-600 שקלים? לא הדבר הכי נפוץ, אבל מוצר כזה קיים. לקחנו את ספינת הדגל החדשה של Noctua האוסטרית לבדיקה על מעבד מפלצתי לבדיקות ביצועיםלכתבה

9. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3248410,00.html מה נעשה...

• 44 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. היי. יש איזה בחורה כמה בניינים לידי שהחליטה לפזר קופסאות שימורי טונה ונקנקיות בחצר הבניין שלי כדי להאכיל את כל החתולים בשכונה. הבעיה מתחילה בכך שיש לי כלב, ובכל פעם שאני מסובב את הראש הוא חוטף איזה נקנקיה ואח"כ הוא מקיא. מה גם שאני אלרגי לחתולים ולא סובל אותם באופן כללי. האם הגברת הנכבדת עוברת על החוק באיזשהי דרך? או שמספיק ללכת לתחנת משטרה ולדאוג שיגידו לה "נו נו נו"?

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by joniar,

למה אנחנו הולכים לצבא?! סתם עם הסיסמא להגן על המדינה או שזה חובה ואנחנו עושים מה שהחברה רוצה שנעשה? למרות שאפשר לקבל פטור בכל מני דרכים.. אני כרגע עם פטור שתורתי אומנותי ובאמת לומד ועכשיו אני עוזב את הישיבה אני יכול לקבל עוד פטור ולשכוח מהצבא אבל מצד שני יש את העניין שזה אידאל של כל יהודי וישראלי לשרת את המדינה הקטנה ומוקפת האויבים ומלאת הצרות שלנו אז מה אתם אומרים אידיאל או שזה בגלל החברה...

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by J0n1,

למי שיצא לו פעם לדוג, אשמח למקום טוב באזור חופי ת"א שאפשר לדוג שם בשקט... אני לא מתכנן לאכול את מה שאני דג אלא רק בשביל הכיף..

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. תפתחו את היומנים: סרט קולנוע מאותחל בכיכובה של לארה קרופט, ה-Tomb Raider, יגיע אל האקרנים במרץ 2018 ובכיכובה של אלישיה ויקנדר - 15 שנים אחרי הפעם האחרונה בה נראתה הדמות בבתי הקולנוע, בגילומה של אנג'לינה ג'ולי.

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by Ido.G,

שלום. אני לומד לימודי הנדסה. בסמסטר הקודם למדתי פיזיקה 1 (מכניקה). הסמסטר הזה אני לומד פיזיקה 2 (חשמל). אני מוצא את הנושא מאוד קשה.... הרבה יותר ממכניקה. האם מישהו פה יודע איזה חומר עזר טוב אני יכול למצוא? אני משתמש בספר של Serway וגם הזמנתי אותו- אבל הוא בעצמו דיי קשה ומסובך גם כן (הוא גם באנגלית). האם קיימים מקורות שמסבירים את החומר "בגובה העיניים" ועם זאת לא באופן רדוד מדי? האם קיימים מקורות עם תריגילים ופתרונות מלאים? אשמח לעזרה. תודה.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by שייט לעתיד,

משהו עיוור צבעים פה? ^^ http://my.ynet.co.il/pic/color_blind/

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by nicirnTAL,

:scatter: השביתה מתמשכת גם למחר?

• 43 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by YovalAAA,

תקשיבו אני מעל חודש בלי הכרטיס שהזמנתי זה ככה קניתי תמחשב מסניף ראשון שבוע וחצי אחרי שהוא אצלי שלחתי אותו אליהם בגלל שהוא קורס ואפטרים אם ככה קוראים לזה עד עכשיו לא החזירו לי אותו ו נציג TMS מחרטט סיפורים מפה ועד לא יודע מה אני לא מקבל תכרטיס שהזמנתי הוא כל פעם מתחמק בנתיים אני פה עם כרטיס חלופי ו TMS בחיפה מתחמקים כל פעם מלשלוח תכרטיס אלי אני מעל 33 יום בלי כרטיס מה אפשר לעשות? TMS גם בקושי עונים בטלפון בבקשה לא לנעולל TMS כל פעם מתחמקים מהחזרת הכרטיס מסך כרטיס HD 4850 אלבטרון!

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by חן מ,

אני אמור בקרוב לעבור לבסיס פתוח,שצריך כנראה להיות קשור לפיקוד צפון ולאוגדה 36 איזה בסיסים כאלו יש שהם פתוחים וקשורים לפיקוד ולאוגדה?

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. החידושים הלא נגמרים בתחום המחשבים גורמים לנו להסתכל על המחשב ה"חדש" שקנינו לפני כשנה ולסנן לעברו "איזה גרוטאה" רציתי לדעת עד כמה אתם מושפעים מהעניין. הסקר מיועד יותר לגיימרים ואנשים שזקוקים לחומרה חדישה בניגוד לאלה שמחשב לאינטרנט יספק אותם, אבל בכל זאת תנו את דעתכם+ נימוק. * כשאני מתכוון לרכישת מחשב חדש הכוונה לא לשדרוג כרטיס מסך+זיכרון- אלא למחשב קומפלט חדש. --------------------------------- אני נכון לעכשיו רוכש מחשב חדש כל 3 שנים. למרות זאת- רכשתי את המחשב שבמפרט לפני שנה ואני רואה את עצמי קונה אחד חדש בשנה הקרובה.

• 61 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by mrsph666,

תודה לעונים!

• 61 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. רובנו לא חושבים על עורך דין עד שאנחנו נתקלים בבעיה אמיתית – חוזה שלא ברור, מחלוקת עם מקום העבודה, סכסוך משפחתי או צורך במסמך נוטריוני. האמת היא שליווי משפטי נכון יכול למנוע הרבה כאבי ראש עוד לפני שהבעיה מתעוררת. מניסיון, ליווי של משרד כמו קריספין משרד עורכי דין ונוטריון מעניק שקט נפשי. הם מתמחים בדיני עבודה, נדל״ן, ירושות, חוזים ושירותי נוטריון, והם יודעים להסביר דברים מורכבים בצורה פשוטה וברורה. בעיני זה אחד הדברים שנותנים ביטחון – לדעת שיש מי שדואג לאינטרסים שלך בכל מצב.

22. [br]פורסם בתאריך: 10.09.2010 בשעה 16:59:25שלי:Remember when I promised to kill you last? . . . I lied

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. בשביל לאכול צריך, בד"כ, לעבוד.. לכל אחד ואחד יש עבודות מהנות, ויש עבודות שנואות... השאלה היא, אם אתם עובדים בעבודה מהנה, שגוזלת לכם את כל היום, האם הייתם מוכנים לעבוד בה בחינם (כלומר: בהתנדבות, ללא קבלת תשלום), או שלמרות שהעבודה מהנה, הייתם דורשים תשלום עבור עבודתכם אשר גוזלת לכם את רוב שעות היום ? נ.ב.אני מבקש מכל מי שבוחר "כן", להשאיר הודעה... יש לי כמה עבודות בשבילו..

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by klayton,

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים