כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
המחשב הזה פשוט אסון, לפני כ 5 חודשים קניתי ג'יגה זיכרון + ליברטי 400 + 1950XT. ואני מרגיש פשוט רע ! כל משחק חדש שיוצא אני מתבאס ! כולם פורטים מ 360 ! ובכולם אני עדיין צריך להוריד הגדרות אפילו ששילמתי 2400 שקל על המחשב. אם הייתי קונה 360, הייתי משלם אולי 200 שקל יותר אבל הייתי מקבל ביצועים נורמליים ! קחו נגיד את Gears of War, ב 360 הוא רץ חלק לגמרי אבל אצלי, קירטועים, גיהוקים, שיעולים הקאות ומה שלא תירצו ! עוד אחד, PES 08 , המשחק למחשב פשוט מרגיז ! על הזמן יש נפילות קטנות ומעצבנות ב FPS מה שכמובן ב 360 אין ! ויש עוד כל כך הרבה דוגמאות, ממש נמאס ! אז נוותר על הרשת, אז לא נדייק ב 300 אחוז עם הגיימפאד, אז לא נשחק קרייסיס ! :-X אבל לפחות נקבל ביצועים נורמליים ומשחק…
-
- 49 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש את האתר הנ"ל ששולח מוצרים מארה"ב לארץ - http://www.ezbuyus.com מישהו כבר השתמש בו? אני מעוניין להזמין מוצר דרכם ואין לי דרך לבדוק את האמינות שלהם (ד"א - באתר לא מצאתי שום מספר טלפון ליצירת קשר, מה שהרתי עאותי לא מעט. נכון, מספר טלפון זו לא ערובה לאמינות, אך כשאין אפילו זאת י ש תחושה שהם מנסים להסתתר) אז? מישהו?
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום אנשים, לפני כמה ימים באה אלי מכרה שלי שלומדת לתואר ראשון באוניברסיטת חיפה והציעה לי לתרגם לה מאמרים מאנגלית לעברית. הרמה שלי באנגלית טובה מאוד, ואני מתמודד עם הטקסט בקלות יחסית (מה שתוקע אותי זה מושגים טכניים). הבעיה היחידה היא שאין לי ניסיון בזה בכלל, ולכן אני אשמח לקבל מכם קצת הכוונה... כמה לוקחים על עבודה מהסוג הזה? (שוב אני מדגיש שלמרות הרמה הגבוהה שלי באנגלית אין לי ממש נסיון בתרגום). גובים תשלום per דף מתורגם (עברית) או דף שאני מקבל לתרגום (אנגלית)? איך מקובל להגיש את התרגום? מודפס באיזה פונט? גודל כתב? אם מישהו שהתעסק עם זה יוכל לתת לי כמה תשובות או טיפים אני אודה לכם מאוד... תודה אנשים...
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא לקנות סכין פרפר איכותית? בארץ בחו"ל לא משנה לי. (כמובן שבמידה וזה מחו"ל שהמוכר יישלח לישראל)
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בספטמבר אני מתחיל קורס של 5 י"ח מתמטיקה,כי פישלתי בתיכון. בכל מקרה,יש למישהו איזו הצעה מה ללמוד,לעשות,משהו מועיל?
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות אימון בחוף בהרצלייה פיתוח. יש שם טיילת נראה לי, למרות שהכי קרוב שביקרתי בטיילת זה היה כשהלכתי לבנדיקט. אני מעוניין להשיג את הדברים הבאים בסדר עדיפויות הבא: 1) שמירה על הבריאות שניפגעת כתוצאה מאורך חיים חסר פעילות גופנית. 2) שיפור סיבולת לב ריאה וקצת חיזוק שרירים. 3) שריפת קלוריות. עריכה: עוד משהוא חשוב, אני לא מעוניין לרוץ איפה שאני ישאף מלא עשן מכוניות, הטיילת רחוקה מספיק מהכביש? הקטע הקשה יותר זה הסיבולת לב ריאה. לא סגור אם לעשות הליכות או ריצות. גם צריך אימון שאני אהיה מוסגל להתמיד ולא ארצה להתאבד אחריי שבוע. אני לא קובע לעצמי כמה פעמים בשבוע אני אתאמן, מצידי כל יום לפני העבודה. איך שיוצא. אז יש את העיניין המרכזי של הריצה\הליכה. אחריי זה יש את העיניין…
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לדוגמא 6/6 = 0 או 6/12 = 1.25 (כאילו) יש איזושהי טבלה שאני יכול לראות מה מספר המשקפיים אולי??
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני נתקל ביותר ויותר מוצרים שעוברים את סינון החיפוש לפי "available to: israel", אבל בכניסה לדף המוצר כתוב שאין משלוח לישראל. מישהו נתקל בתופעה המעצבנת הזו ויודע איך להתגבר עליה?
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ובכן נשמות יקרות של פורום יקר ומבורך זה, יש סיבה לכינוי שמופיע על הצג שלכם יהיה מעניין לדעת למה, אני אתחיל משלי: PhenomFX: המילה PHENOM מתארת את השם השני שמוענק לUNDERTAKER, עקב ההערצה\סגידה שלי אליו בחרתי בכינוי שטני שמתאים לי ולו, היות ואני גם משרת אותו לא אומר במה אבל הרמז הוא שאני מבקר בהרבה בתי קברות נוסף לUNDERTAKER, המילה PHENOM היא קיצור של phenomenon אשר משמעותה תופעת על טבעיות, היות ואני מאמין בזה ודי נתקלתי בכאלה הרבה וממשיך להיתקל פעם ב... עוד הPHENOM מתאר את מעבדי הUNDERTAKER העתידים של AMD, הK10, או שמה הם לא סתם קראו להם PHENOM. הFX מתאר גרפיקה ברמה גבוהה, אני אוהב גרפיקה טובה ומפורטת רמת פירוט FX גבוהה, זה למה נוצר הFX פה(אין קשר בכלל לכישלון GEFORCE…
-
- 56 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
משהו עיוור צבעים פה? ^^ http://my.ynet.co.il/pic/color_blind/
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת חשבתי על לפטופ אבל אני לא כל כך בטוח מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי מזמין חלקים בונה מחשבים ומוכר באופן פרטי, עכשיו אני רוצה ללכת לעבוד בחנות מחשבים וליהיות איש מכירות ומעבדה. יש לכם מושג כמה משלמים איך ומה התנאים? בתודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. בחרו את 10 קבוצות הכדורגל הטובות בהסטוריה, לדעתכם. מאוחר יותר אבחר את ה 10 הגדולות שלי.
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מישהי שהכרתי דרך הנט לפני כמה חודשים ולא נפגשנו שלחה לי קובץ של פריצה... משום מה הנורטון שלי שהוא מעודכן לא זיהה את זה ואני לא שמתי לב לכך כל כמה דקות המחשב היה עושה ריסטים ומתנהג מוזר.... (יש לי אינטרנט כבלים אם זה משנה) אחרי פעם אחת שהתחילו "לפתוח" לי את הסידירום נפל האיסימון היא אמרה לי באייסיקיו You have received a message! BUSTED! עכשיו לא התחברתי התקנתי את ה נורטון אינטרנט סקריורטי ולקחתי את האייפיי אחרי ששוב התחברתי. התדברר לי שהיא דיברה עם אנשים מהאייסיקיו שלי והתקשרה לאחת שהיה את המיספר שלה (הכנסתי אותו לאייסיקיו) מה לעשות? לגשת למישטרה להגיש תלונה? איך הכל הולך במישטרה בתודה אלון
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לפני יומיים קיבלנו כלב זאב מעורב, גור קטן וחמוד!, אני מעריך שהוא בן 3 חודשים. האחים הקטנים שלי (יחסית) קראו לו ג'קי, אני יודע...הם צופים יותר מדי בערוץ 6 אני מעוניין במידע על איך לטפל בו, בהכל! איזה אוכל מותר לתת לו וכמה, כמה מים לתת לו וכו' איך לאלף אותו כדי שלא ישתין לנו בבית, אנחנו גרים בקומה שלישית והוא משתין לנו כל הזמן!!! האם מותר לקלח אותו בגיל הזה? ומידע נוסף על איך לטפל בו יתקבל בברכה כי אין לי שום מושג בכלבים! אף פעם לא היה לנו כלב. ולסיום - תמונות שלו! תודה מראש!
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם... לפני כמה זמן הגיע לי דף של צריכת החשמל של החודשיים האחרונים.. והסכום שם עמד על 1200 שקל... עכשיו ברור לי שזה המזגן כיוון ורק בחורף אני מצליח להגיע לסכומים כאלו... ובגלל המצב המסריח הזה ההיתי רוצה לדעת כמה כסף זולל המזגן לשעה של שימוש? ובכלל ההיתי רוצה לדעת את זה על כל מכשיר שאני מפעיל.. השאלה שלי היא איך?
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מנסה להמנע מלאכול לחם ככל האפשר, אבל לפעמים קשה לי לארגן ארוחה ללימודים או לעבודה. אז לאחרונה (אחרי 3-4 חודשיים) חזרתי לאכול לחם, לא באופן קבוע, אבל להכין סנדוויץ' לעבודה זה הרבה יותר קל מלארגן תמרים, שקדים, אגוזים , גרנולה פירות, ירקות וכו'. אז בשביל לא להוסיף חטא על פשע אני רוצה לדעת מה הסוג לחם הכי פחות מזיק.
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מערכת אכיפת החוק במשחק הבא של רוקסטאר צפויה להתבסס על רישום דוחות תנועה ואזהרות במקום פתיחה באש חיה על עבירות קלות, מה שמעלה תהיות לגבי הפגיעה האפשרית בקצב המשחק המוכרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
"כשנופל דבר מה כולם בועטים בו במקום להרימו" "שום דבר לא יתנקה בלי שדבר אחר יתלכלך" "על כל דבר טוב שקיים בעולם יאמרו לך: אסור, משמין ולא מוסרי" "מי שנוחר חזק מבני הזוג, הוא זה שיירדם ראשון" "את הצעצוע הכי יקר שתקנו לילד הוא יאהב הכי פחות" ככל שתגיעו מוקדם יותר יותר לשדה התעופה, יהיה איחור גדול יותר בטיסה" "ככל שהבגדים שלכם יפים ויקרים יותרף גדול הסיכוי שהם יתלכלכו בארוחה" את המחמאות הכי גדולות תקבלו על המאכל שבהכנתו השקעתם הכי מעט זמן" "ככל שהמגזינים בחדר ההמתנה לרופא משעממים יותר, יארך זמן ההמתנה" "כל אבן שתכנס לנעל שלכם תצליח למצוא את הדרך לנקודה הכי כואבת" "בדיוק לאחר שהדיילת מגישה כוס קפה מלאה, המטוס נקלע לכיס אויר" "בצרור מפתחות - המפתח הנחוץ הוא תמיד המפתח האחרון" "מ…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
באתר של באג בדיוטי פרי, מוצגים ממש מעט מוצרים .. לדוגמא אפילו מקלדות או עכברים אין שם, האם זה באמת מה שקיים במלאי או שפשוט לא כל המוצרים הוכנסו לרשימות באתר ? http://dutyfree.bug.co.il/
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-