כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
http://www.google.co.il/images?q=logitech+g25&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=iw&tab=wi&biw=1920&bih=1007 סתכלו אך שזה נראה... לא רשום גודל תמונה, רק אם מצביעים עליה, נכנסים לתמונה, סוגרים אותה ? הוא משאיר אותנו בתוך האתר שהיא לקוחה ממנו... התמונות בנוסף גם עולות לאט... יש אפשרות להחזיר למצב הישן אך שהוא ? או שצריך לחכות להחלטה של אדון גוגל ?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, המשתמש סטים הישן שלי נעול על המייל של 012 שקיבלתי לפני כחודשיים התנתקתי מהם ושכחתי לשנות את המייל בסטים עכשיו שאני מנסה להתחבר הסטים גארד מבקש להכניס את הקוד שנשלח למייל ואין לי אותו כמובן יש מצב ש 012 יתנו לי להיכנס למייל לכמה דקות ? במטרה להוציא את הקוד שישלח ולאשר החלפת מייל או שאני צריך להצטרפך אליהם מחדש ? יש למישהו פתרון אחר ? עריכה: נוספה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני בעקרון הייתי רוצה ללכת לממר"ם או משהו שקשור למחשבים בצבא וגם קיבלתי את זה במנילה (תוכניתן, אני פרופיל 45) אבל בינתיים לא קיבלתי זימון לשום דבר כי מודיעין דוחה הכל. לפני איזה חודש קיבלתי זימון למבחנים למסלול עובד חקר מודיעין ושאלתי פה אם ללכת או לא בהנחה שאני לא רוצה את זה כנראה אלה רוצה מחשבים אמרו לי ללכת הלכתי ועכשיו קיבלתי בדואר שעברתי והוזמנתי לראיון. אני נראה לי אתקשר אליהם ואגיד שאניר וצה לוותר כי אני מעוניין ללכת לממר"ם ואז אני אתקשר לבקו"ם ואבקש זימון למיונים. רציתי לשמוע את דעתכם
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
פתחתי את הת'רד כדי שכולם ישתפו אחד עם השני את הסולואי הגיטרה הטובים שהם מצאו ב-youtube ושאר אתרי הוידיאו (למרות ש-youtube היא לרוב הפלטפורמה העיקרית). אז שנתחיל, המועדפים שלי (חלקם, לא גיליתי יותר מידי, וגם את אלה שאני מגלה והם טובים אני מתעצל לשמור כמועדף :-X): * המספור הוא לפי העדפה, סתם כדי שיהיה נוח. 1. 2. 3. 4. 5. 6. Cannon Rock - funtwo7. 8. 9. 10. זהו לבינתיים. תשתפו ותהנו.
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
פרצו לי לרכב היום וגנבו לי רדיו דיסק . תרדיו דיסק תלשו ממש בברותליות הרסו לי את כול הדש בורד וכול הרכב מלא בזכוכית. אבל מה כנרא מי שפרץ לי לרכב הוא לא הכי חכם כי הרדיו דיסק שלי לא שווה הרבה אני קניתי אותו ב 370 בעודפים של ניופאן. לא נירא לי שהוא יקבל אליו שקל >
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלי תלוי במצה הרוח אבל בכללי: Resist של Biohazard i stand alone של godsmack st.anger ו Whisky in the Jar של metallica 5 Minutes Alone של pantera לקום אם Red Hot Chili Peppers למינהם וFoo Fighters וVoices של Disturbed The Meaning Of Life של offspring מה השירים האוהבים שלכם?
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי ב-200 ש"ח לפני כמה שבועות בחנות מסודרת רק מציק לי קצת שאני מסתכל לכיוון השמש והראייה שלי הדרדרה באחת העיניים.
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
http://de.acidcow.com/pics/20090922/games/crush_the_castle.swf באסה שהוא קצר יחסית ...
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
הי לכם! בדיוק עכשיו חזרתי מטיול שכבתי בנגב, ביקשו ממני לעשות סרטון עם התמונות שצילמנו. למישהו יש איזהו שיר על הנגב? ואם לא, שיר אחר שיכול להתאים? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי כבר מאות מוצרים באייבי ללא בעייה, אך לאחרונה נראה כי איביי שינו משהו באתר לגבי המשלוח ועכשיו כל פעם שאני מנסה להזמין מוצר אני מקבל הודעת שגיאה ובה נאמר לי שהמוכר שמציע את המוצר לא מבצע משלוחים לישראל. הדבר נכון גם כשאני קונה כבר ממוכרים שקניתי מהם בעבר ללא בעייה. נסיתי להזמין כמה מוצרים וקיבלתי את אותה השגיאה. יש לי אופצייה לדבר עם המוכר לגבי העניין אבל להתחיל לשלוח הודעה לכל מוכר לפני שאני רוצה לקנות זה לא לעניין. ואני יודע שלאיביי יש תמיכה אבל מהנסיון שלי הם לא משו, לוקח להם טיפה זמן לענות והם לא תמיד עוזרים. מישו נתקל בבעייה?!
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
נסעתי היום לפתח תקווה למרוידקס- היבואן של אוקלי- ואחרי בערך חודש של כוננות שהחלטתי שאני רוצה להשקיע את הכסף הזה במשקפיי שמש, בסוף אבא שלי מצא זמן לנסוע איתי במיוחד לשם לבחור משקפיים. כשהגעתי ראיתי מבחר של ארון כפול, ועוד שני ארונות של אוקלי מלאים במשקפיים. אחרי ששיגעתיט את המוכרת שעתיים קניתי Whisker(wire) Platinum w/Gold Iridium lenses במחיר שערורייתי של 1000 שקל(220$ דולר) לאומת 145$ באתר הרשמי של אוקלי, אבל זה לא מפתיע עקב המס של 30% בערך על המשקפיים. אגב, אני הקונה הראשון בישראל של המשקפיים האלה ואני ממש מרוצה מהם! לדף של הדגם באתר של אוקלי: http://oakley.com/o/o2111d ולתמונות(ברקע האוזניות שלי ;D):
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלומות לכולם, יש לי מספר שאלות צבאיות/צעירות וכו' וכו': א. יש לי זוג מדים שהתלכלך בשמן נשק - האם יש דרך לנקות זאת? מסיר כתמים כזה או אחר וכו'? כדאי לנסות אולי את המכבסה הבסיסית? באם אין אפשרות כזו - האם אפשר להחליף את המדים במדים חדשים/חלופיים באפסנאות? באם אין אפשרות כזו - האם ניתן "לקנות"/לעלות מת"ש ולקבל מדים חדשים באפסנאות? באם אין אפשרות כזו - אילו אפשרויות כן יש לי?! ב. היום בכניסה למרכז קניות כלשהו - על מדים מלאים - המאבטח ביקש לעשות לי בידוק ביטחוני בתיק - הראתי לו את החוגר כי זכרתי שעל מדים מלאים והצגת חוגר - לא "צריך" לבדוק את התיק אך הוא התעקש שכן וגם האחראי שלו התעקש שזו "מדיניות של הנהלת המרכז" - האם זה לא סותר פקודה/הוראה כלשהי? ג. מדוע קצינים "מחלי…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מעוניין לדעת איפה אוכל לקנות רובה אוויר חשמלי, חנויות ומספרי פלאפון שלהם באיזור המרכז טווח המחירים שאני מוכן להשיקע:400-500 שח
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ראיתי שיש פה עניין בכלי רכב בשלט רחוק, מעניין אותי לדעת מה יש פה לכל אחד D: אני אתחיל: Hirobo XRB (הגרסה האלחוטית כמובן) NIKO adventure 4X4 (ג'יפ בעל מימדים מכובדים, חשמלי) בננה 2000 אחרי ריסוק, מתוקנת חלקית סוברו אימפרזה 2.5 סמ"ק שאצלי לפעמים (בעיקרון לא שלי, אבל רוב הזמן היא פה) וססנה 182 חשמלית שאמורה להגיע יום רביעי D: תמונות של הכל בקרוב, מה איתכם? P:
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, יש לכם המלצות למכונת גילוח? כדאי לקנות אחת שעמידה במים (גם ככה אני לא יודע אם זה נח להתגלח כשאני במקלחת, ואם אני לא במקלחת לא נראה לי שיקרה משהו...)? כמו כן אני נוסע בקרוב לחו"ל. כדאי לבצע את הקניה בדיוטי פרי?
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
תקשיבו אני מעל חודש בלי הכרטיס שהזמנתי זה ככה קניתי תמחשב מסניף ראשון שבוע וחצי אחרי שהוא אצלי שלחתי אותו אליהם בגלל שהוא קורס ואפטרים אם ככה קוראים לזה עד עכשיו לא החזירו לי אותו ו נציג TMS מחרטט סיפורים מפה ועד לא יודע מה אני לא מקבל תכרטיס שהזמנתי הוא כל פעם מתחמק בנתיים אני פה עם כרטיס חלופי ו TMS בחיפה מתחמקים כל פעם מלשלוח תכרטיס אלי אני מעל 33 יום בלי כרטיס מה אפשר לעשות? TMS גם בקושי עונים בטלפון בבקשה לא לנעולל TMS כל פעם מתחמקים מהחזרת הכרטיס מסך כרטיס HD 4850 אלבטרון!
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
שיהיה איכותי, בריא ונוח לגב אבל לא במחירים מוגזמים כמו של דר. גב וכו' (פחות מאלף שקל). באיזור חיפה, אם יש חנות באיזור חוף הכרמל\כרמל זה יהיה מעולה, צ'ק-פוסט וקריות רחוק לי מידי... תודה רבה (:
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אני טס לאנגליה בשבוע הבא ורוצה ללכת למשחק של יוניטד מול סיטי ב-25.3.14 מישהו יודע היכן אני יכול להשיג כרטיסים בצורה בטוחה, זולה, ומומלצת?
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בוא נגיד שהתפקיד נשמע מעניין והרבה אמרו לי שהוא מספק אבל אף אחד לא ממש ידע מה התפקיד הזה ובערך מה עושים שם. יש למישהו מושג?? פשוט סימנתי במנילה ובכל השאלונים שהייתי צריך למלא את התפקיד הזה כי אותו אני רוצה.. כל שאר הדברים מעפאנים נראה לי... מפעיל תקשורת נתונים והצפנה חייל מערך טכנולוגי אווירי או יבשתי אני מעדיף נראה לי להיות כבר שוטר צבאי על שני אלה...
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי לפני חצי שנה אחרי צו הראשון פרופיל 72, וכל זה בגלל אוושה בלב. הצבא ביקש ממני לעשות בדיקה מסויימת ושעשיתי את הבדיקה עברתי חודש לפני כן ת.ד עם אופנוע. הפרופיל שנקבע לגבי לדעתי לא צודק ולכן אני רוצה לדרוש ועדה רפואית חוזרת. מה התהליכים איך עושים אתזה ומה צריך לעשות כדי לקבל ועדה חוזרת ? תודה לעונים ושבת שלום.
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-