כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחובר לספקית אינטרנט כלשהי בהתחייבות לשנה (עד אמצע מרץ), התשלום החודשי שלי הוא 110 ש"ח. בגלל המון בעיות טכניות אני מעוניין להתנתק מהם. בשימור לקוחות הנציג אמר לי שאני אצטרך לשלם קנס יציאה של 110 שקל כפול 3.5 חודשים (שזה מה שנשאר לי). נשמע לי ממש לא הגיוני שהקנס יציאה שווה לתשלום הרגיל שנשאר לי, כי מן הסתם באותה מידה אני יכול לשים את היוזר שלי בצד ולשלם אותו הדבר. מה החוקים בעניין הזה? למי אני יכול לפנות בלי שזה יקח 3.5 חודשים עד שיעזרו לי? תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש סרטי זומבים- אקשן טובים... אני מדבר על סרטים בסגנון של "האויב שבפנים"... זה סוג של שיגעון שלי הסגנון סרטים כזה הצעות יתקבלו בברכה, תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני יומיים קיבלנו כלב זאב מעורב, גור קטן וחמוד!, אני מעריך שהוא בן 3 חודשים. האחים הקטנים שלי (יחסית) קראו לו ג'קי, אני יודע...הם צופים יותר מדי בערוץ 6 אני מעוניין במידע על איך לטפל בו, בהכל! איזה אוכל מותר לתת לו וכמה, כמה מים לתת לו וכו' איך לאלף אותו כדי שלא ישתין לנו בבית, אנחנו גרים בקומה שלישית והוא משתין לנו כל הזמן!!! האם מותר לקלח אותו בגיל הזה? ומידע נוסף על איך לטפל בו יתקבל בברכה כי אין לי שום מושג בכלבים! אף פעם לא היה לנו כלב. ולסיום - תמונות שלו! תודה מראש!
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן, ראיתי שיצאו חברות חדשות כגון רמי לוי והום סנטר משהו כזה, מחירים זולים ודמי מנוי זולים, אני בן אדם שמשתמש בסלולרי כ 800 דק' +-. עד עכשיו שחטו אותי בסלקום ב 350 ש"ח ל 2700דק'+2700 הודעות ואינטרנט חופשי. עברתי לאורנג' אותה תוכנית כמעט (2600+2600 ואינטרנט 2 GB) ב 200 ש"ח! הבדל של פא***ג 150 שח בחודש ועל מה?? חבל שלא ידעתי את זה. בכל מקרה, אני יכול לרדת יותר במסלול ולקחת 850 דק' ב 150 ש"ח בחודש. כמובן שאין לי התחייבות על מכשיר סלולרי. התכוונתי לקנות סלולרי חדש כמו ה HTC X, או לקחת NOTE מאורנג' אבל הוא ממש יקר שם (130 בחודש). מה ממליצים?
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שהנושא הזה די חרוש פה, אבל לא הצלחתי למצוא תשובה על שאלתי בדיונים אחרים. אז ככה, לא מזמן החלטתי לקנות עדשות יומיות... סתם לנסות ולראות איך זה. די הסתדרתי איתן והשימוש הזה בעיקר לבילויים. לאחרונה חשבתי לנסות לעבור לעדשות חודשיות שיתנו לי קצת יותר גמישות. המחשבה שלי הייתה כזאת - נניח אני יוצא בבוקר עם העדשות, חוזר הביתה ובבית אני אהיה עם משקיים ואם ארצה לצאת שוב בערב, אני ארכיב שוב עדשות. אם הייתי משתמש ביומיות אז זה היה בזבוז לזרוק 2 או יותר זוגות ביום. באתי לאחת מרשתות האופטיקה בארץ, הסברתי להם מה יהיה השימוש, והם פשוט היו בשוק "מה פתאום! ברגע שאתה פותח עדשות חודשיות אתה חייב להרכיב אותן כל יום במשך חודש. אם הפסדת יום, אז הן נהרסות!" זה מה שאמרו לי. מ…
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מכל הסנוקרים בחיפה הייתי רק ברד בול אבל בזמן האחרון כבר מאס לי מהמקום הזהבגלל שמעשנים שם עד כדי כך שאי אפשר לנשום ואתה בא הביתה כולך מסריח כאילו עישנת 3 חפיסות ברצף. כמו כן השולחנות שם חלק עקומים קצת חלק עקומים מאוד כך שלפעמים זה ממש מבאס לפספס רק בגלל זה. ראיתי פרסומות של קינג סנוקר בעיתון והמקום נראה סבבה, מה אתם אומרים ? אם מישהו יכול להוסיף ולספר על מקום זה ומקומות אחרים על אווירה ואיכות הציוד אודה מאוד.
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בשביל לאכול צריך, בד"כ, לעבוד.. לכל אחד ואחד יש עבודות מהנות, ויש עבודות שנואות... השאלה היא, אם אתם עובדים בעבודה מהנה, שגוזלת לכם את כל היום, האם הייתם מוכנים לעבוד בה בחינם (כלומר: בהתנדבות, ללא קבלת תשלום), או שלמרות שהעבודה מהנה, הייתם דורשים תשלום עבור עבודתכם אשר גוזלת לכם את רוב שעות היום ? נ.ב.אני מבקש מכל מי שבוחר "כן", להשאיר הודעה... יש לי כמה עבודות בשבילו..
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות נעלים של EMERICA - שבארץ עולות כ 400 שקל. חיפוש מהיר מגלה שאפשר להשיגן ב EBAY ב 280 שקל ללא מס וכ 330 עם מס (כמובן שכולל עלות משלוח). הבעיה ב EBAY היא שכמות הדגמים, המידות והצבעים קצת לוקה בחסר. כמו כן, אני הרבה פעמים מחפש לרכוש חולצות טי של מותגי גלישה, לדוגמה, VOLCOM. בקיצור: אני מחפש חנויות שמוכרות מותגים כאלה ושולחות לארץ במחיר סביר. אשמח להמלצות מאנשים שמכירים כאלו. גליתי את החנות הבאה: http://shop.ccs.com/ אך מחיר המשלוח ההתחלתי שלהם הוא 30 דולר, שזה המון. שווה רק אם מזמינים כמה פריטים. מצאתי עוד כמה חנויות, אך הן שולחות רק חולצות ולא נעליים. בכל מקרה, תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
למה אנחנו הולכים לצבא?! סתם עם הסיסמא להגן על המדינה או שזה חובה ואנחנו עושים מה שהחברה רוצה שנעשה? למרות שאפשר לקבל פטור בכל מני דרכים.. אני כרגע עם פטור שתורתי אומנותי ובאמת לומד ועכשיו אני עוזב את הישיבה אני יכול לקבל עוד פטור ולשכוח מהצבא אבל מצד שני יש את העניין שזה אידאל של כל יהודי וישראלי לשרת את המדינה הקטנה ומוקפת האויבים ומלאת הצרות שלנו אז מה אתם אומרים אידיאל או שזה בגלל החברה...
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
משהו עיוור צבעים פה? ^^ http://my.ynet.co.il/pic/color_blind/
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני נוסע מחר לת"א ורוצה לנצל את ההזדמנות לקנות כמה חולצות של להקות עד עכשיו קניתי תמיד בUFO, המחירים סבירים בעיניי ויש אחלה מבחר, אבל בזמן האחרון החולצות יוצאות מסריחות מהכביסה S: בשוק זה בעייתי, תמיד המידות קטנות מידי או מתכווצות להיות קטנות מידי, והרוב המוחלט שם הוא של להקות פופולריות כמו איירון מיידן שלא מעניינות אותי חוץ מזה יש את תומר ומטאלשופ, שקיבלתי את הרושם שהן דיי יקרות אז על איזה חנות הייתם ממליצים? הלהקות שאני מחפש הן Dream Theater ו-Rush, ואם התקציב יאפשר אז גם In Flames או Orphaned Land תודה, ובבקשה בלי תגובות מפגרות
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מישהי שהכרתי דרך הנט לפני כמה חודשים ולא נפגשנו שלחה לי קובץ של פריצה... משום מה הנורטון שלי שהוא מעודכן לא זיהה את זה ואני לא שמתי לב לכך כל כמה דקות המחשב היה עושה ריסטים ומתנהג מוזר.... (יש לי אינטרנט כבלים אם זה משנה) אחרי פעם אחת שהתחילו "לפתוח" לי את הסידירום נפל האיסימון היא אמרה לי באייסיקיו You have received a message! BUSTED! עכשיו לא התחברתי התקנתי את ה נורטון אינטרנט סקריורטי ולקחתי את האייפיי אחרי ששוב התחברתי. התדברר לי שהיא דיברה עם אנשים מהאייסיקיו שלי והתקשרה לאחת שהיה את המיספר שלה (הכנסתי אותו לאייסיקיו) מה לעשות? לגשת למישטרה להגיש תלונה? איך הכל הולך במישטרה בתודה אלון
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
הבקשה בכותרת. אני יודע שזה לא הכי קשור לפורום הזה ולאתר בכלל אבל בכנות, אני לא מכיר פורום אחר שאני יכול לסמוך על עצות של אנשים בנושאים כאלה. בכל פורום אחר יבוא איזה ילד וירשום "אבא שלי אבי מחול מיקרוגל של LOGITECH שאוד לא נמכר בחנויוט בכלל והוא שולטטתתטתטתטתטת!!1" אני גם מקווה ששמתי את הבקשה בפורום הנכון. תודה ושבת שלום!
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהאתר של ADIDAS ואני לא מצליח כי הוא אומר לי לרשום זיפ קוד נכון - ZIP CODE, אני רושם את הזיפ קוד שלי (המיקוד) של הבית והוא אומר שהוא לא מתאים לSTATE שהוא IL. מה אני אמור לרשום בזיפ קוד? אולי שגיתי
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום במסגרת עבודתי כסייר הגעתי בעיקבות אזעקה לביתו של לא פחות מאשר סמנכ"ל אינטל. קודם כל בית מדהים,ענקי עם דלת כזאת מאסיבית כמו בטירות האנגליות בסרטים,כזאת שבשביל שישמעו אותך כשאתה דופק אתה צריך להישתמש בגרזן. אוקיי אז לאחר בדיקה קצרה לפני שעזבתי בעודי משוחח בפאלפון שלי עם חברה שלי ומנסה לשכנע אותה לא לקנות אינטל מגיע הברנש בכבודו ובעצמו מר דני גלוטר. כמובן שהשיחה די עניינה אותו אם כי לא בדיוק ערבה לאוזנו,התחלנו לשוחח ואז אני מוצא את עצמי מנסה לשכנע לא אחר מסמנכ"ל אינטל למה AMD עדיף מאינטל. כמובן שבסוף לא הסכמנו על כלום אבל מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה שאני כל הזמן מתבלבל: אם אומרים לי "אני אפגוש אותך ברבע ל 2". הם מתכוונים ל 1:45? תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
המחשב הזה פשוט אסון, לפני כ 5 חודשים קניתי ג'יגה זיכרון + ליברטי 400 + 1950XT. ואני מרגיש פשוט רע ! כל משחק חדש שיוצא אני מתבאס ! כולם פורטים מ 360 ! ובכולם אני עדיין צריך להוריד הגדרות אפילו ששילמתי 2400 שקל על המחשב. אם הייתי קונה 360, הייתי משלם אולי 200 שקל יותר אבל הייתי מקבל ביצועים נורמליים ! קחו נגיד את Gears of War, ב 360 הוא רץ חלק לגמרי אבל אצלי, קירטועים, גיהוקים, שיעולים הקאות ומה שלא תירצו ! עוד אחד, PES 08 , המשחק למחשב פשוט מרגיז ! על הזמן יש נפילות קטנות ומעצבנות ב FPS מה שכמובן ב 360 אין ! ויש עוד כל כך הרבה דוגמאות, ממש נמאס ! אז נוותר על הרשת, אז לא נדייק ב 300 אחוז עם הגיימפאד, אז לא נשחק קרייסיס ! :-X אבל לפחות נקבל ביצועים נורמליים ומשחק…
-
- 49 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ראיתי שיש פה עניין בכלי רכב בשלט רחוק, מעניין אותי לדעת מה יש פה לכל אחד D: אני אתחיל: Hirobo XRB (הגרסה האלחוטית כמובן) NIKO adventure 4X4 (ג'יפ בעל מימדים מכובדים, חשמלי) בננה 2000 אחרי ריסוק, מתוקנת חלקית סוברו אימפרזה 2.5 סמ"ק שאצלי לפעמים (בעיקרון לא שלי, אבל רוב הזמן היא פה) וססנה 182 חשמלית שאמורה להגיע יום רביעי D: תמונות של הכל בקרוב, מה איתכם? P:
-
- 39 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
I-Doser = תוכנה שאמורה לדמות השפעת סמים תריצו חיפוש בגוגל לדעתי זה יותר נשמע כמו חארטה מצד שני הרבה אומרים שזה עובד ובשביל זה אני לא רוצה לנסות (אם זה משפיע כמעט כמו סמים למה שלא יזיק כמעט כמו סמים?)
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-