כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני זוכר שמישהו כבר שאל את השאלה הזאת, אבל לא הצלחתי למצוא אותה... אז איך הכי נכון לרשום את הכתובת שלי כשאני קונה באיביי לדוגמה?
-
- 8 תגובות
- 87.1k צפיות
-
-
רק רוצה לשתף אתכם בסיפור משוגע שקרה לי. נפשתי באכסניה בכריתים לפני כשנתיים והסתובבתי שם עם חבורה שרובם היו גרמנים. שמרתי על קשר עם רובם באימייל, ועם הזמן הם הצטרפו גם לרשימת החברים שלי בפייסבוק. לפני שבוע קיבלתי הודעה בפייסבוק מבחור שאני לא מכיר. הוא אמר שהוא עיתונאי ומחפש מידע לגבי אחת מהבחורות שהסתובבה איתנו בחבורה. אמר שכל מידע לגביה חשוב וביקש שאצור איתו קשר בטלפון או בכתובת המייל שלו בעיתון. התעלמתי מזה מתוך אי ידיעה של מי האדם ואם הוא באמת מי שהוא טוען שהוא. אחרי יומיים קיבלתי הודעה נוספת ממישהי שאני לא מכיר. היא אמרה שאותה בחורה נעצרה על רצח שני ילדים ופציעה קשה של האמא של אותם ילדים. היא סיפקה קישור לכתבה על אותו מעצר. בכתבה לא היה מידע רב. שמה של הבחורה או תמונתה…
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
אני עשיתי שאלון 005.. היה דיי קל חוץ משאלה אחד סעיף א'... כנראה יש לי 85... (אבל המורה שלי הגיש אותי על 80 והורס לי כנראה..) מה איתכם?
-
- 131 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
אני באתי עם מגן 70, בקושי למדתי (ניסתי, אבל הספר כ"כ משעמם שזה קשה להתרכז יותר מ-10 דקות) , הייתי עייף..ככה שבערך קיבלתי 90 :bigglasses: באמת נראה שמשרד החינוך אחרי ה-66 ממוצע של שנה שעברה (אם אני לא טועה) רצה להעלות את הציון הכללי, כך שעכשיו הממוצע בטח יהיה 80. ד"א, שאלה ראשונה - סעיף ראשון - התלבטתי בין "חופש העיסוק" לבין "הזכות לקניין" ובסוף רשמתי "הזכות לקניין". רק בזה אני לא בטוח. זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני רואה לאחרונה המון כתבות על מחירי חשמל מים אוכל. וזה תמיד נראה אותו הדבר. חצי מהגודל של המשפחה שלי מוצאים יותר ממה שאנחנו מוציאים. איך הם עושים את זה? אנחנו לא דופקים חשבון לא עם מים לא עם חשמל ולא עם קניות. אומנם לא מבזבזים בכוונה. אבל אם בא לנו אז יש. אני לא רואה אותנו מגיעים לחשבונות כאלו אלא אםנשאיר מזגן דולק 6 שעות ביום נאכל רק אנטריקוט. וכל אחד יתקלח חצי שעה ביום. מה המצב אצלכם?
-
- 29 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
World's Best Mystery UFO Flyers איך הם עושים את זה?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תראו,אני יכול לקבל את ה-Nokia 6120 classic+Sony Ericsson k800i שאני צריך לדבר 50 שקל(SMSים / שיחות) בנוקיה,ואת הסוני אריקסון חינם בנוסף,למשך 36 חודשים. שווה ?! וזה נגיד יוצא משהו כמו 100 דקות,וזה טוב לי כי אני בקושי מדבר..
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
ביקשתי להתנתק... בגלל שהם לוקחים על הממיר המקליט 25 שקל בחודש ל36 חודשים... (3 שנים) היום התקשרו אלי מהשרות לקוחות שלהם הציעו לי את החבילה הבאה: להשכיר את הממיר משהו כזה ל36 חודשים לשלם עליו 7 שקל בחודש ושנגמר המבצע הזה לחדש את החבילה.. שבעוד 3 שנים לא יודע מה יהיה... איך זה?
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
איך המחירים בישראל בקנית מחשב לעומת ארה"ב או אירופה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני טס לארגנטינה-בואנוס איירס עוד 10 ימים. חשבתי אולי מישהו פה יוכל להגיד לי איך המחירים של ציוד היקפי למחשבים שם.. יותר זול/יקר מפה? אם זה יותר זול אז כמה בערך הפרש? חשבתי לקנות שם איזה הגה למחשב אולי Logitech Momo שפה בארץ הוא עולה קרוב ל-700 ש"ח ואולי עוד כמה דברים קטנים...למישהו יש מושג כמה הוא עולה שם? חשבתי גם לקנות שם דיי הרבה בגדים(אני במחסור חחח) מהמותגים המובילים..(לדוגמא: Rip curl,billabong,Op וכו'..).. אז מישהו יודע איך המחירים של זה לעומת פה? האם יש שם הרבה זיופים שכדי להיזהר? אשמח לקבל אתרים ושמות של חנויות מומלצות בבואנוס איירס.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני נוסע שבוע הבא לתאילנד ורציתי לקנות שם זכרונות וכרטיס מסך. מישהו יודע אולי איך המחירים שם ואם זה משתלם?
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איך המחירים של מחשב PC בארה"ב לעומת בארץ? אני יודע שבניידים המחירים בארה"ב לעמות פה הם מאד זולים ומה בקשר למחשב PC
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך עובדת הטכנולוגיה הזאת ? הולכים עם הכרטיס המקודד למכונה ומשלמים את החניה איך אחר-כך המחסום יודע לזהות את זה ולהתרומם אוטומטית מבלי שמכניסים לו את הכרטיס ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850X2 2048MB DDR3 PCIe מארז ללא ספק Antec Three Hundred - מיוחד עבור זרימת אוויר מקסימלית ספק כח Hiper HPU-4M630-PE 630W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME הכל 5500 המעבד הולך לעבור OC עד כמה שיתאפשר אחחח אני הולך להנות מהמחשב הזה תנו דעה חברים......
-
- 58 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
להבנתי בחנות של אפל אחריי שאתה ממלא את תופס הW8GEN או איך שלא קוראים לזה, אפל כבר דואגת למיסוי? או שזה רק המיסוי מצד ארה"ב ואני צריך גם לדווח בעצמי על המיסוי לישראל? יש מיסוי גם מארה"ב וגם מישראל? בערך כ30% מהרווחים מוחזקים בארה"ב בשביל מטרות מיסוי, לא סגור מה זה אומר. אם באפל המיסוי כבר מטופל על ידי החברה, באמאזון אני לא סגור. כיום אמאזון רק שולחת צקים כתשלום לתושבי מדינת ישראל, גם באמאזון ממלאים את אותו התופס האמריקאי, אבל כשאני מפקיד את הצק האם אני צריך לדווח לרשות המיסים הישראלית או שאמאזון כבר לוקחת את זה בחשבון באמצעות התופס W8GEN שמילאתי?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
זה תמונה מחלק מההרס בתאילנד בעקבות גלי הצונאמי...מYnet אני לא בא לצחוק על שום דבר שקרה רק התמונה הזאת די מוזרה לפי דעתי או שלא הבנתי אותה עדין http://www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/482389/PHU212D_wa.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המון זמן לא ביקרתי פה, וכמובן שהיתחדשו המון דברים (הרי בעולם הזה של המחשבים כל שניה יוצא קישקוש חדש ) אז רציתי לדעת איך המפרט שלי שקניתי לפני אולי שנה וחצי נחשב כיום ??
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיצר בלי הרבה סיפורים מסביב מישהו פרץ לאייסיקיו של מישהו אחר, (לא עשה שם כלום רק פרץ, שינה ל-5 דקות את הסיסמה והחזיר אותה בחזרה.בלי שום תוכנה לפריצה, הוא ידע את הסיסמה.) מחק את האייסיקו, מחק את כל הקוקיז, מחק כל כל זכר לאייסי והתקין מחדש, שתי הצדדים עשו ריסט והאייפי השתנה. איך המשטרה יכולה לגלות את מי שפרץ אם אייפי השתנה והכל נמחק ומה העונש על זה? (בגין פריצה לתוכנת המסרים המיידית הידועה בשם ICQ נידן החשוד לעונש מוות!!!!!!!!!! )
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר עשיתי חיפוש בפורום וחיפוש בגוגל ואני רק מבולבל יותר. אני רוצה לקנות כמה חלקים למחשב מאיביי. 2 סטיקים של RAM ומעבד. מצאתי מוכר שמוכר את הסטיקים באיזה 30 $ ו10$ משלוח, סה"כ זה אמור לחסוך לי איזה 50 ש"ח על זיכרון. ומצאתי גם מוכר שיחסוך לי במעבד איזה 70- 100 ש"ח. אבל כשעשיתי חיפוש על קניה באיביי, אני כל הזמן קורא על זה שלוקחים מכס, מע"מ ושצריך ללכת לאנשהו ולעשות משהו... מה? אני לא יכול פשוט לגרום לכך שתגיע חבילה מחו"ל אלי הביתה, אני אחתום, ושלום על ישראל? או מקסימום לסניף הדואר הקרוב לבית, היכן שכמו בדואר רגיל, אני אראה ת"ז ואקח את החבילה? אם לא, היכן ממוקם הבניין הזה של המכס? אני לא גר בתל אביב, ונסיעה לשם מהדרום הרחוק תעלה לי איזה 400 ש"ח סה"כ (נסיעות, הפסד שעות…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הדגם הבא: http://www.trailspace.com/gear/la-sportiva/thunder-gtx/ מישהו יודע איך הוא או איך החברה La sportiva בכלל? איזה נעלי הרים יש לכם?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=yJ1Ft4fNfTU&feature=channel_page ו http://www.youtube.com/watch?v=PqIxLNUyztE&feature=channel_page ?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
מישהו צופה בסדרה ? יכול לתת ביקורת בלי ספוילרים ?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-