עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Jules Winnfield,

http://www.youtube.com/watch?v=kOOtBJV9KeY

2. Started by WildFire,

למי שלא שמע על התחרות: הקבוצות בונות כלי טיס ומשגרות אותם לתוך הירקון, המנצחים הם מי שמגיעים הכי רחוק. לעוד פרטים: http://www.redbull.co.il/cs/Satellite/he_IL/Red-bull-Flugtag---What-is-Flugtag/001242937182413 אח שלי וחברים שלו משתתפים בתחרות, הקונספט שלהם הוא זה: הם רצו להתחפש לציפורים ולירות את עצמם מתותח, אבל זה נגד את חוקי התחרות, אז הם נאלצו להתפשר. בנוסף, הם פרסמו סרטון דל תקציב אך משעשע רציתי לבקש מאלו מכם שאהבו את הרעיון ורוצים לעזור להכנס לעמוד שלהם בפייסבוק ולעשות לייק, מה שיתן להם להוביל את המפלצת הזו לירקון בחינם. עמוד הפייסבוק: http://www.facebook.com/flugtag.angrybirds תודה בכל מקרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Rammler1983,

http://www.mako.co.il/men-sex/Article-ca1118584dd3f21006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1600644056 כתבה מעניינת סקס, סמים ודת האם אתם מכירים עוד סיפורים עסיסים כאלה? אבל בבקשה בלי לפרט לפרט פרטיים, אחרת הת'רד הפורה הזה ייסגר

• 38 תגובות
    • 6.8k צפיות
  4. הת'רד הבא הינו יוזמה שלי (אינה רשמית מטעם צוות האתר) ומטרתו היא לעודד כתיבת ערכים חדשים ב-HWiki (ולהצטרף לתחרות). למי שעוד לא כל כך מעודכן, לא מזמן התווספה ל-HWzone פינה חדשה, HWiki, שהיא אינציקלופדיה חופשית מבוססת MediaWiki. בזהה לויקיפדיה, זו מערכת חופשית, ככה שכולם יכולים לתרום ערכים חדשים למערכת (ולערוך קיימים). ביחד עם פתיחת ה-HW של ויקי הוכרזה גם תחרות למשתתפים ולמוסיפים, עם מיטב הפרסים מבית CoolerMaster. http://hwzone.co.il/news/134802 בינתיים אין הרבה משתתפים יחסית, התחרות אמנם התחילה לפני שבוע אבל זה עדיין לא מאוחר להצטרף. יש בפורום הזה הרבה מאוד אנשים עם ידע כללי בתחום והם מוזמנים להשתתף (עוד פרטים בדף התחרות). לאלו שמערכת ויקי טיפה מבלבלת אותם, הכנתי מדריך קטנט…

5. להוכיח שזה מתקיים כל אלפא: התרגיל הוא מינוס אחד חלקי סינוס אלפא שזה שווה לסינוס 90 מינוס אלפא חלקיי טנגטס אלפא יכול להיות שהמינוס לא צריך להיות ? אגב אשמח לפיתרון גם אם המינוס לא צריך להיות, אני אמור לקבל תשובה של זהות ידועה נראה לי תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Mazumotte,

אני חושב להזמין משם מכשיר ויש לי מספר שאלות: 1) האם שילמתם מכס?(בקנייה של יותר מ-50 דולר) 2) אם כן - האם זה גרם לבעיות/עיכובים? 3) אם זה מתקלקל, למי פונים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by vacuuuum,

בעיקרון אני מחפש אתרי אנטרנט טובים שאפשר ללמוד מהם לנגן על פסנטר\אורגנית. אני מעדיף אתרים למתקדמים, אבל כל אתר שאתם מכירים יכול לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Googleness,

טוב לא נעים בכלל למרות שסירבתי לעשות מבחני הסמכה (פשוט חפירה והתגלמות חוסר תועלת) יצא שקיבלתי מתנה 1000 שקל רק למבחן זה או אחר. אז המלצה בבקשה אם אפשר למבחן מועיל (רק מבחן בלי קורס) שהרף עלויות בחינה זה באזור 1000 - 4000 ש"ח ושלדעתכם גם יועיל במשהו לאחר מכן. יש לי ניסיון עם רשתות, מחשבים (חומרה ותוכנה), נגעתי גם בנושא של מחשבים ניידים וסלולרי. חוץ מזה הייתי בתיכון במגמת הנדסת תוכנה אבל זה בלתי נסבל לחלוטין אז משהו קליל אם תוכלו למליץ לי ולעזור לי אז תודה. אגב איזור הצפון, טבריה\חיפה וכיו"ב.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by RGod,

אני פשוט חושב לעבור בנק (אני בהפועלים )כבר כמה שנים טובות וחושב לעבור . במקרה אני גם סטודנט אז אמורים להיות כל מיני הטבות ,בדקתי נגיד בלאומי יש כל חודש מקבלים 1+1 ביס פלאנט ועוד מלא שטויות . בעיקרון מה שמעניין אותי זה שיורידו לי את כל העמלות המעצבנות ! אז איפה אתם ולמה ?

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by ilanb0,

נדבק לי למחשב anti spyware של מקאפי שהתווסף כנראה בזמן שהילדים שלי הורידו איזה תכנה מהאינטרנט. הדרעק הזה מאט לי את פעולת המחשב. לא מצליח להסיר אותו מ"הוספה והסרה של תכניות" כאשר מקליק עליו, וגם לא כאשר אני מאתחל את המחשב ל"מצב בטוח". מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Rammler1983,

היי, לצורך עבודה קטנה שאני עושה לאוני' , ספרו נא על הרגלים מגונים שלכם ואיך התגברתם עליהם אם בכלל. הכל כמובן יחסי בהגדרה של המושג "הרגל מגונה". למשל בשביל מישהו, לאכול ליד המחשב זה סבבה בשביל מישהו אחר זה הרגל מגונה. הרגל מגונה שלי: במקום לסגור את הדלת בעדינות, הייתי טורק אותה. אני לא עושה את זה יותר כי: 1. הדלת נדפקה 2. מפריע לאחרים וכך "נאלצתי" לוותר על ההרגל הזה

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by House M.D.,

אין לי מושג איך זה קרה. הסיסמא שלי בgmail היא ייחודית ולא השתמשתי בה בשום מקום אחר. היום נכנסתי לדואר וכתוב לי למעלה שהם מצאו פעילות חשודה במשתמש. לחצתי על ההודעה וראיתי את זה: [table][tr][td]Turkey (ttnet.net.tr:85.99.7.22) למישהו פעם קרה? אני פשוט לא מבין מאיפה הם השיגו את הסיסמא שלי.[/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by WarNet,

היי,אני מעוניין לקנות כיריים קרמיות עם 2 גופי חימום. אני צריך רק כאלה שעובדים על חשמל ולא גז. למישהו יש מידע בנוגע לזה?

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. Started by KrustyTheKlown,

בהמשך לאשכול הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=489920.msg4192766#msg4192766 עברו כמעט 3 חודשים....יש מישהו מהאשכול הזה שכבר חובר ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by gshhar,

יש לי תרגיל בטריגו, פתרתי אותו והגעתי לתשובה קוסינוס בריבוע אלפא שווה 1 איך אני פותר את זה ?

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by Thant,

נתקלתי בזה באתר אחר וחשבתי שאולי יעניין פה אנשים. לפי מה שהבנתי ההגרלה פתוחה גלובאלית לכל מי שמעל 18. http://www.evga.com/articles/00625/

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  17. בוקר טוב. כחלק מעבודת הגשה בהיסטוריה (המהווה יחידה אחת לבגרות), אני כותב על הסיבות להטלת הפצצה הגרעינית על יפן וכיוצ"ב. בכל מקרה, נשאר לי נושא אחד לכתוב עליו, שכרגע אין לי עליו חומר כמעט בכלל. אני יודע כעובדה כמעט שטרומן רצה לנצח את המלחמה 'לבד' ולא לתת לסטלין להשתתף בנצחון, ובטח שלא רצה לחכות עד שסטלין יכנס ליפן (דבר שהוא הבטיח שיעשה ושהיה צפוי כדרך נוספת לסיום המלחמה) ויזכה ביתרונות טריטוריאלים במלחמה, ולכן אחת הסיבות שבחר הממשל האמריקאי להטיל את הפצצה בגללן היא הפחדת הסובייטים והרחקתם מיתרונות טריטוריאלים. כל זה טוב ויפה, אבל כרגע אין לי חומר על זה - כל הספרים/מאמרים שיש לי מציעים, במקרה הטוב ביותר, שורה אחת שטוענת שטרומן רצה לייצור אפקט פסיכולוגי על הסובייטים - זה לא …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Born2Kill,

שלום, נראה לי שאם יש משהו שגוגל לא יודע לעשות זה לחפש מקומות שיהיה בהם מימונה. למישהו יש מושג לעזאזל איך אני מוצא? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Alex89,

האם ניתן בעזרת כלים שיש בבית/בכל חנות ליד הבית לנקות מי ברז ממלח? המים לשם השקיית צמחים בבית. דוגמא: כשאני שם את הלאקי במבוק בתוך מים לאחר שהמפלס יורד נישאר עליו מלח. אם מישהו יודע על פורום בנושא טיפול בצמחים/צמחים בכללי אני אשמח לקבל קישור בפרטי (נידמה לי שאסור כאן).

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by klayton,

Woodkid - Iron

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. קניתי מחשב חדש, ואני לא יודע מה לעשות עם המחשב הישן, המפרט שלו הוא INTEL E8400 KINGSTON DDR2 4X1GB RAM GIGABYTE DS3L P35 500GB WD GEFORCE 8800GTS CM590 וספק ג'נרי חשבתי לקחת ממנו את ה500GB שיהיה כעוד מקום לאחסון קבצים במחשב חדש בנוסף ל 1TB שקניתי עם המחשב החדש, ולקחת את הכרטיס מסך שישמש ככרטיס PHYSX במחשב החדש, מכיוון שהמחשב החדש הוא עם HD6870 CF, או שאני יכול למכור אותו לחבר ב 1100 שקל, לקנות SSD 80GB ועוד ישאר לי כ 300-400 שקל בצד. מה אתם הייתם עושים במקומי? כל אחד מציע לי משהו אחר, אני כבר לא יודע מה לעשות. הבעיה זה שיש כולה 3 משחקים כרגע עם PHYSX שאני מתכוון לשחק בהם בכלל, אם היה תמיכה יותר גדולה לפיזיקס הייתי הולך על האפשרות הזאת בלי לחשוב..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי, יש דרך כלשהי דרך האינטרנט כמובן לקרוא את הספרים של הארי פוטר באנגלית? לא אכפת לי באיזה פורמט.. doc.. pdf.. לא קריטי.. תודה מראש וחג שמח (:

• 15 תגובות
    • 11.6k צפיות
  23. Started by --Shadow--,

שלום, לא מזמן נגמר לי המנוי לראפיד...לפי שאני מחדש אותו יש לי שתי שאלות: 1. המנוי שלי איכשהו היה מבוסס תאריך שאם אני עובר אותו נגמרים לי ה rapids , איך אני מבטל שיהיה בלי תאריך תפוגה ? כך שאני יכול להשתמש בכל הרוחב פס ללא מגבלת זמן (היה לי איזה 100 גיגה וסתם נזרקו לפח כי התאריך עבר). 2. כמה כל נקודה שווה ? נכנסתי ל FAQ של האתר וזה לא רשום, מוכרים למשל 2000 RAPIDS עבור 20 EURO לא רשום כמה מידע זה כל rapid תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by Bashash,

שלום, לפני כחודש התחלתי תהליכים (מאוד ארוכים) של יציאה לקצונה טכנית.. ואני רוצה לדעת כמה דברים שיעזרו לי לקבל את ההחלטה הלא פשוטה הזאת.. קצת רקע - קצונה טכנית זו קצונה של המערך הטכני של חיל האויר, זו קצונה של שלוש שנים קבע יוצאים אליה רק אחרי שנתיים ושמונה ולפעמים גם רק אחרי שנה קבע. אני טכנאי F16 דרג א' שעדיין לא התמקצע.. יש חמש (מהמילה חימוש..) ויש מכונאי מטוסים. אני רק חצי שנה בצבא וכבר הוציאו אותי לקצונה בגלל שזה תהליך מאוד ארוך.. אז ככה, רציתי לדעת עד כמה נחשבים קצינים משוחררים באזרחות? עד כמה זה יתרום לי בהמשך העובדה שהייתי "קצין"? אני דיי בטוח שבתור קצין ממס אני ימצא עבודה בתעשייה האוירית ואם אני יהיה קצין חימוש אז אולי אפילו (סיכוי קטן אבל עדיין קיים) שאני ימצא עב…

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.