כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
שלום, נראה לי שאם יש משהו שגוגל לא יודע לעשות זה לחפש מקומות שיהיה בהם מימונה. למישהו יש מושג לעזאזל איך אני מוצא? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ניתן בעזרת כלים שיש בבית/בכל חנות ליד הבית לנקות מי ברז ממלח? המים לשם השקיית צמחים בבית. דוגמא: כשאני שם את הלאקי במבוק בתוך מים לאחר שהמפלס יורד נישאר עליו מלח. אם מישהו יודע על פורום בנושא טיפול בצמחים/צמחים בכללי אני אשמח לקבל קישור בפרטי (נידמה לי שאסור כאן).
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש, ואני לא יודע מה לעשות עם המחשב הישן, המפרט שלו הוא INTEL E8400 KINGSTON DDR2 4X1GB RAM GIGABYTE DS3L P35 500GB WD GEFORCE 8800GTS CM590 וספק ג'נרי חשבתי לקחת ממנו את ה500GB שיהיה כעוד מקום לאחסון קבצים במחשב חדש בנוסף ל 1TB שקניתי עם המחשב החדש, ולקחת את הכרטיס מסך שישמש ככרטיס PHYSX במחשב החדש, מכיוון שהמחשב החדש הוא עם HD6870 CF, או שאני יכול למכור אותו לחבר ב 1100 שקל, לקנות SSD 80GB ועוד ישאר לי כ 300-400 שקל בצד. מה אתם הייתם עושים במקומי? כל אחד מציע לי משהו אחר, אני כבר לא יודע מה לעשות. הבעיה זה שיש כולה 3 משחקים כרגע עם PHYSX שאני מתכוון לשחק בהם בכלל, אם היה תמיכה יותר גדולה לפיזיקס הייתי הולך על האפשרות הזאת בלי לחשוב..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש דרך כלשהי דרך האינטרנט כמובן לקרוא את הספרים של הארי פוטר באנגלית? לא אכפת לי באיזה פורמט.. doc.. pdf.. לא קריטי.. תודה מראש וחג שמח (:
-
- 15 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן נגמר לי המנוי לראפיד...לפי שאני מחדש אותו יש לי שתי שאלות: 1. המנוי שלי איכשהו היה מבוסס תאריך שאם אני עובר אותו נגמרים לי ה rapids , איך אני מבטל שיהיה בלי תאריך תפוגה ? כך שאני יכול להשתמש בכל הרוחב פס ללא מגבלת זמן (היה לי איזה 100 גיגה וסתם נזרקו לפח כי התאריך עבר). 2. כמה כל נקודה שווה ? נכנסתי ל FAQ של האתר וזה לא רשום, מוכרים למשל 2000 RAPIDS עבור 20 EURO לא רשום כמה מידע זה כל rapid תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש התחלתי תהליכים (מאוד ארוכים) של יציאה לקצונה טכנית.. ואני רוצה לדעת כמה דברים שיעזרו לי לקבל את ההחלטה הלא פשוטה הזאת.. קצת רקע - קצונה טכנית זו קצונה של המערך הטכני של חיל האויר, זו קצונה של שלוש שנים קבע יוצאים אליה רק אחרי שנתיים ושמונה ולפעמים גם רק אחרי שנה קבע. אני טכנאי F16 דרג א' שעדיין לא התמקצע.. יש חמש (מהמילה חימוש..) ויש מכונאי מטוסים. אני רק חצי שנה בצבא וכבר הוציאו אותי לקצונה בגלל שזה תהליך מאוד ארוך.. אז ככה, רציתי לדעת עד כמה נחשבים קצינים משוחררים באזרחות? עד כמה זה יתרום לי בהמשך העובדה שהייתי "קצין"? אני דיי בטוח שבתור קצין ממס אני ימצא עבודה בתעשייה האוירית ואם אני יהיה קצין חימוש אז אולי אפילו (סיכוי קטן אבל עדיין קיים) שאני ימצא עב…
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט בשנה אחרונה (רביעית) ומלצר שעובד מעט יחסית (המשכורת שלי היא סביב ה 1500 שקל בחודש). אני בגדול חיי דיי טוב, משתמש בכסף שלי לבזבוזים ובילויים - אך זה כמובן בא על חשבון דברים גדולים יותר, כמו חופשות רציניות או הנושא שבגללו נפתח הת'רד - רכב. כרגע אני גר עם ההורים ברעננה. אני לומד בשנקר - ונוסע באוטובוס לשם. העבודה במרחק הליכה מהבית. ליציאות - לרוב יש לי את הרכב של ההורים. הבעיה היא שלאחרונה אני מתמודד עם הצורך של לא להיות תלוי ברכב של ההורים - לדוגמה, לחזור עם הרכב יום אחרי. לכן אני חושב על רכישת רכב. פעם פחדתי מזה יותר, בגלל המרחק מהכנסה קבועה ובטוחה. אך אני קרוב לסוף התואר, כך שאני מרגיש בטוח "לשרוף" את המעט שיש לי בבנק, מאחר ובקרוב אמצא מקור הכנסה טוב …
-
- 108 תגובות
- 17.5k צפיות
-
-
אהלן חברים. אכן זה פורום מחשבים, אבל אולי יש פה אנשים שעשו טיול או שניים ויוכלו לעזור לי. אני מתכוון לטוס לדרום אמריקה לחצי שנה בערך ולעשות טרקים בכמויות. הבנתי שמומלץ שאני אקח איתי חולצה טרמית איתי. בחנויות המטיילים אני רואה חולצות במחירים מטורפים (איזור ה300 שקל לחולצה של lowe alpine או חברות מוכרות אחרות) ומצד שני אני מסתכל בזאפ ורואה חולצות של חברות אחרות פחות מוכרות ב100 שקל לחולצה. יש הבדל מהותי בחולצה מעבר לתג המחיר המטורף?..
-
- 25 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אז ככה חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אתה שמפרט על האתר הזה יותר מידי ואת החומר שאני צריך אני בדרך כלל קונה מאיביי אבל שם לא מצאתי את מה שאני מחפש האם אמזון עובד פחות או יותר כמו איביי? איך אני יכול לדעת אם המוכר שולח לישראל? זה מה שאני רוצה להזמין בעיקר: http://www.amazon.com/Filstar-Gasket-Kit-Disconnect--Rings/dp/B003TQOHBK/ref=sr_1_2?s=home-garden&ie=UTF8&qid=1303722390&sr=1-2
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה כרטיס אשראי ויש מלא מלא סוגים והטבות ועמלות וזהב, פלטינה, אקספרס, דינרס, מגיל 24, 1+1, קאל, כאבד, התחייבות, פטורים, חו"ל, ביטוח, מאסטרקארד, ויזה, לאומי, בין לאומי ואני לא מבין בכל הדברים האלו. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר במילים פשוטות את ההבדל ואת המושגים כמו חברות סליקה, חברה סולקת, מסליקה... בעיקרון אני רוצה כרטיס אשראי שאני אוכל לעשות בו דבר מאוד מאוד פשוט: לשלם דרכו מצידי גם בתשלום אחד -בלי- עמלות (כל העניין של תשלומים זה מבחינתי לא משנה כרגע) למשוך כסף בכל כספומט שבא לי (ולא רק זה של הבנק שלי) בלי התחייבות בכלל לשום חברה שמעורבת בעניין (הבנק שלי או ויזה למשל) שאני אוכל גם להשתמש בו בחו"ל תמליצו בבקשה על דברים שצריך להזהר מהם, להסתכל שאני לא אפספס את…
-
- 34 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
אם למישהו יש ידיעות הדרום אז אני נמצא ב"אנשי העתיד" אשמח לדעות על הכתבה
-
- 46 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני זוכר שלפני כ10 שנים או יותר ראית סרט בכבלים שנורא אהבתי כילד, ועכשיו אני מנסה למצוא אותו אבל ללא הצלחה כלל, ואני מבקש את עזרת חברי הפורם במציאת הסרט הזה. סוג הסרט- מדע בדיוני, פעולה. ניראה לי שזה הסגנון אבל בטוח לא קומדיה. הסיפור בסרט על, נער שחלם על מטוס או לטוס על מטוס, ואיך שהוא הוא השיג לעצמו JET PACK, העלילה מתרחשת בשנות ה50-60 ניראה לי. וכמו שאתם יודעים הוא הופך לגיבור מקומי בגלל הJET PACK הזה שלו. כמובן שיש חברה רעים שמנסים להשיג את הJET PACK הזה בכל מחיר. אני לא זוכר כל כך הכל אבל בסוף, איזה שהוא עשיר נותן לנער מטוס במתנה.
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אינני מתמצא בנושא הזה ולכן רציתי הצעות לפני שאפרסם באתר יד 2 את הטלויזיה שברצוני למכור, טלויזיה בגודל "29 (לפי מה שבדקתי עם סרגל) גרסת ה"בומבה".טלויזיה של חברת BROTHER הנה תמונות של הטלויזיה: http://www.up2me.co.il/images/20641694.jpg http://www.up2me.co.il/images/620416.jpg http://www.up2me.co.il/images/3668996.jpg מה המחיר שאתם ממליצים לי למכור אותה?(כפי שאתם רואים בתמונות יש לה שבר קטן ברמקול הימני,כמו כן יש לה גם שתי רמקולים גדולים מאחורה)
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, אני בתהליכים של שכירת דירה, ולאחר שמצאתי אחת שנראית לי, הוצג בפני החוזה. אני לא אעלה את כולו, אך אצ'טט חלקים ממנו: א. האם זהו דבר מקובל? להסכים לדבר כזה? מדובר בדירת 2 חדרים.. אין שום בעיה לצבוע לבד, וגם אם כן, שכירת בעל מקצוע תיהיה זולה. ב. הסעיף לא ברור כ"כ, האם אפשר לקבל הסבר? איפה עוד אפשר לעשות שינוי חוץ מהקירות הפנימיים והחיצוניים? :-\ היו לי עוד כמה דברים בלתי ברורים.. אבל הבהרתי עם בעל הבית ובנוסף, כל אלה שיש להם כבר ניסיון בשכירת דירה, אשמח לטיפים, עשה אל תעשה וכו'! תודה.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://www.imdb.com/title/tt0944947/ דירוג: 9.5/10 הפקת יוקרה של HBO. הפקה באיכות מדהימה, שחקנים מהשורה הראשונה ועלילה נאמנה לחלוטין לספר. (מילה במילה!) העונה השנייה כבר הוזמנה! ראיתי בלילה את הפרק הראשון וזו הייתה חוויה מדהימה. בינתיים הסדרה הכי טובה שראיתי.
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מי משלם על כל היחסי ציבור של ג'סטין ביבר? הרי לא יכול להיות שכותבים דווקא עליו ולא על אחרים. מי משלם לצלמים שרודפים אחריו? האם העיתונים משלמים להם או דווקא להפך?
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
זה הלינק http://www.gogoedhardy.net אין מידע בגוגל על האתר הנ'ל,שאלתי בפורום הEBAY הישראלי אבל אף אחד לא ידע אם להגיד לי שזה אמין. המחירים שמה ממש זולים לפולואים של אברקרומי,ממש מחיר זנות,ומה שעוד יותר מחשיד בסיפור זה שהם גם מקבלים פייפל. ומישהו יכול להסביר לי כאילו שאני אוטיסט איך הולך המשלוח שמה?,הבנתי שזה תלוי במשקל אבל איך אני אמור לדעת כמה שוקלים 5 פולואים של AF לדוגמא? http://www.gogoedhardy.net/Abercrombie-Men-Polo_41.html
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היום נכנסתי לחשבון היוטוב שלי וראיתי ששלחו לי הודעה לחשבון + הסרה של סרטון שהעלתי לפני מספר שנים: האם אני בבעיה? מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מבחינת ממירים מבחינת תכנים מבחינת מה לראות.... וגם ממירים! אני מעדיף את יס בגלל הממיר של הMAX TOTAL גם הכל מהיר גם אפשר להקליט וגם הוא HD במקום בהוט שעשו ממיר שהוא רק MAGIC בלי HD וכלום... וגם הסרטים שם יותר טובים
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.break.com/cue-the-cuervo/erasing-a-cd-using-electricity-2047451 יש לי כמה דיסקים שאני לא צריך יותר...
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היה תוכנית בשם "קולה של אמא", חבר שלי הופיע שם אבל פיספסתי את זה, חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום אפשרות להורדה או צפיה ישירה, איך אפשר לראות את זה באינטרנט?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-