עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by genia,

למישהו יש המלצה מנסיון לחנות כלשהיא?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by יואב גולדהורן,

SUP GUYS. אמא שלי ואחותי עוד מעט נוסעות לארה"ב (ניוק יורק) ואני מנסה להכין WISHLIST. תעזרו לי בבקשה לחשוב על דברים טובים להביא משם, או מהדיוטי-פרי, שאי אפשר לקנות בארץ או שזה ממש ממש יקר. בא בחשבון: ציוד היקפי וחומרה למחשב (למרות שהבדלי המחירים לא נראים לי בשמיים, אבל מצד שני אין לי מושג מאיפה לקנות בניו יורק. לא צריך: אוזניות עכבר רמקולים) פיצ'פעקאס שימושיים לאייפון (יש לי כבר מגן אז לא צריך, אבל תמיד רציתי את הקקי האינפרה-אדום הזה שמתפקד גם כשלט טלויזיה... ואוזניות, מבחינתי הרגילות של אפל מצויינות וגם יש להן שלט שזה בונוס) כל דבר אחר בת'כלס לא בא בחשבון: נעליים/ג'ינסים (אני לא קונה בלי למדוד, חבל על הכסף אם זה לא יהיה נוח) דברים שלא נכנסים למזוודה או בכללי דברים…

• 19 תגובות
    • 8k צפיות
  3. Started by Moty_p,

שלום לכם מנהלים יקרים, כמתכנת אבקש ממכם את הטבלה\בסיס הנתונים שיודע לזהות את מערכת ההפעלה של המשתמש והדפדפן שלו, בעבר בניתי לעצמי כבר מערכת שכזו ואני יודע איך להשתמש בה. אז אני אשמח לכבר קישור להורדת בסיס הנתונים הכי מעודכן שיש לא משנה אם זה קובץ SQL (בשביל MYSQL) או שזה אקסס אני כבר ימיר את הנתונים לצרכים שלי. תודה. אגב אני די בטוח האפשר לזרוק HTML ו JS בעורך הטקסט העשיר (בניתי כזה בעבר ופרצו לי למערכת הפורומים וגנבו קוקיס של משתמשים (לא צריך להגיד לכם למה זה יכול לגרום נכון))

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by silky,

אז חברה שלי אומרת שאני אחד היחידים שהיא מכירה שמתקלח בבוקר ולא בערב. מה דעתכם? נ.ב- בכוונה לא הוספתי אפשרות של גם וגם. כי אני רוצה לדעת מה ההתפלגות בהנחה שאפשר לעשות מקלחת בודדת.

• 35 תגובות
    • 5.2k צפיות
  5. Started by goldberg_y,

ביצוע שלי, אשמח לחוות דעת הוגנת מצדכם! הראל יפת בביצוע לשיר "נולדת בשבילי" של אייל גולן תודה

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  6. השאלה בכותרת נפתר

7. Started by RGod,

שלום חברים ,מבקש המלצות לסרטים טובים -קומדיות ,דרמות פעולה וכו תודה !

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by Jules Winnfield,

http://www.youtube.com/watch?v=kOOtBJV9KeY

9. Started by WildFire,

למי שלא שמע על התחרות: הקבוצות בונות כלי טיס ומשגרות אותם לתוך הירקון, המנצחים הם מי שמגיעים הכי רחוק. לעוד פרטים: http://www.redbull.co.il/cs/Satellite/he_IL/Red-bull-Flugtag---What-is-Flugtag/001242937182413 אח שלי וחברים שלו משתתפים בתחרות, הקונספט שלהם הוא זה: הם רצו להתחפש לציפורים ולירות את עצמם מתותח, אבל זה נגד את חוקי התחרות, אז הם נאלצו להתפשר. בנוסף, הם פרסמו סרטון דל תקציב אך משעשע רציתי לבקש מאלו מכם שאהבו את הרעיון ורוצים לעזור להכנס לעמוד שלהם בפייסבוק ולעשות לייק, מה שיתן להם להוביל את המפלצת הזו לירקון בחינם. עמוד הפייסבוק: http://www.facebook.com/flugtag.angrybirds תודה בכל מקרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Rammler1983,

http://www.mako.co.il/men-sex/Article-ca1118584dd3f21006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1600644056 כתבה מעניינת סקס, סמים ודת האם אתם מכירים עוד סיפורים עסיסים כאלה? אבל בבקשה בלי לפרט לפרט פרטיים, אחרת הת'רד הפורה הזה ייסגר

• 38 תגובות
    • 6.8k צפיות
  11. הת'רד הבא הינו יוזמה שלי (אינה רשמית מטעם צוות האתר) ומטרתו היא לעודד כתיבת ערכים חדשים ב-HWiki (ולהצטרף לתחרות). למי שעוד לא כל כך מעודכן, לא מזמן התווספה ל-HWzone פינה חדשה, HWiki, שהיא אינציקלופדיה חופשית מבוססת MediaWiki. בזהה לויקיפדיה, זו מערכת חופשית, ככה שכולם יכולים לתרום ערכים חדשים למערכת (ולערוך קיימים). ביחד עם פתיחת ה-HW של ויקי הוכרזה גם תחרות למשתתפים ולמוסיפים, עם מיטב הפרסים מבית CoolerMaster. http://hwzone.co.il/news/134802 בינתיים אין הרבה משתתפים יחסית, התחרות אמנם התחילה לפני שבוע אבל זה עדיין לא מאוחר להצטרף. יש בפורום הזה הרבה מאוד אנשים עם ידע כללי בתחום והם מוזמנים להשתתף (עוד פרטים בדף התחרות). לאלו שמערכת ויקי טיפה מבלבלת אותם, הכנתי מדריך קטנט…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. להוכיח שזה מתקיים כל אלפא: התרגיל הוא מינוס אחד חלקי סינוס אלפא שזה שווה לסינוס 90 מינוס אלפא חלקיי טנגטס אלפא יכול להיות שהמינוס לא צריך להיות ? אגב אשמח לפיתרון גם אם המינוס לא צריך להיות, אני אמור לקבל תשובה של זהות ידועה נראה לי תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Mazumotte,

אני חושב להזמין משם מכשיר ויש לי מספר שאלות: 1) האם שילמתם מכס?(בקנייה של יותר מ-50 דולר) 2) אם כן - האם זה גרם לבעיות/עיכובים? 3) אם זה מתקלקל, למי פונים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by vacuuuum,

בעיקרון אני מחפש אתרי אנטרנט טובים שאפשר ללמוד מהם לנגן על פסנטר\אורגנית. אני מעדיף אתרים למתקדמים, אבל כל אתר שאתם מכירים יכול לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Googleness,

טוב לא נעים בכלל למרות שסירבתי לעשות מבחני הסמכה (פשוט חפירה והתגלמות חוסר תועלת) יצא שקיבלתי מתנה 1000 שקל רק למבחן זה או אחר. אז המלצה בבקשה אם אפשר למבחן מועיל (רק מבחן בלי קורס) שהרף עלויות בחינה זה באזור 1000 - 4000 ש"ח ושלדעתכם גם יועיל במשהו לאחר מכן. יש לי ניסיון עם רשתות, מחשבים (חומרה ותוכנה), נגעתי גם בנושא של מחשבים ניידים וסלולרי. חוץ מזה הייתי בתיכון במגמת הנדסת תוכנה אבל זה בלתי נסבל לחלוטין אז משהו קליל אם תוכלו למליץ לי ולעזור לי אז תודה. אגב איזור הצפון, טבריה\חיפה וכיו"ב.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by RGod,

אני פשוט חושב לעבור בנק (אני בהפועלים )כבר כמה שנים טובות וחושב לעבור . במקרה אני גם סטודנט אז אמורים להיות כל מיני הטבות ,בדקתי נגיד בלאומי יש כל חודש מקבלים 1+1 ביס פלאנט ועוד מלא שטויות . בעיקרון מה שמעניין אותי זה שיורידו לי את כל העמלות המעצבנות ! אז איפה אתם ולמה ?

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by ilanb0,

נדבק לי למחשב anti spyware של מקאפי שהתווסף כנראה בזמן שהילדים שלי הורידו איזה תכנה מהאינטרנט. הדרעק הזה מאט לי את פעולת המחשב. לא מצליח להסיר אותו מ"הוספה והסרה של תכניות" כאשר מקליק עליו, וגם לא כאשר אני מאתחל את המחשב ל"מצב בטוח". מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Rammler1983,

היי, לצורך עבודה קטנה שאני עושה לאוני' , ספרו נא על הרגלים מגונים שלכם ואיך התגברתם עליהם אם בכלל. הכל כמובן יחסי בהגדרה של המושג "הרגל מגונה". למשל בשביל מישהו, לאכול ליד המחשב זה סבבה בשביל מישהו אחר זה הרגל מגונה. הרגל מגונה שלי: במקום לסגור את הדלת בעדינות, הייתי טורק אותה. אני לא עושה את זה יותר כי: 1. הדלת נדפקה 2. מפריע לאחרים וכך "נאלצתי" לוותר על ההרגל הזה

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by House M.D.,

אין לי מושג איך זה קרה. הסיסמא שלי בgmail היא ייחודית ולא השתמשתי בה בשום מקום אחר. היום נכנסתי לדואר וכתוב לי למעלה שהם מצאו פעילות חשודה במשתמש. לחצתי על ההודעה וראיתי את זה: [table][tr][td]Turkey (ttnet.net.tr:85.99.7.22) למישהו פעם קרה? אני פשוט לא מבין מאיפה הם השיגו את הסיסמא שלי.[/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by WarNet,

היי,אני מעוניין לקנות כיריים קרמיות עם 2 גופי חימום. אני צריך רק כאלה שעובדים על חשמל ולא גז. למישהו יש מידע בנוגע לזה?

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. Started by KrustyTheKlown,

בהמשך לאשכול הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=489920.msg4192766#msg4192766 עברו כמעט 3 חודשים....יש מישהו מהאשכול הזה שכבר חובר ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by gshhar,

יש לי תרגיל בטריגו, פתרתי אותו והגעתי לתשובה קוסינוס בריבוע אלפא שווה 1 איך אני פותר את זה ?

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by Thant,

נתקלתי בזה באתר אחר וחשבתי שאולי יעניין פה אנשים. לפי מה שהבנתי ההגרלה פתוחה גלובאלית לכל מי שמעל 18. http://www.evga.com/articles/00625/

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  24. בוקר טוב. כחלק מעבודת הגשה בהיסטוריה (המהווה יחידה אחת לבגרות), אני כותב על הסיבות להטלת הפצצה הגרעינית על יפן וכיוצ"ב. בכל מקרה, נשאר לי נושא אחד לכתוב עליו, שכרגע אין לי עליו חומר כמעט בכלל. אני יודע כעובדה כמעט שטרומן רצה לנצח את המלחמה 'לבד' ולא לתת לסטלין להשתתף בנצחון, ובטח שלא רצה לחכות עד שסטלין יכנס ליפן (דבר שהוא הבטיח שיעשה ושהיה צפוי כדרך נוספת לסיום המלחמה) ויזכה ביתרונות טריטוריאלים במלחמה, ולכן אחת הסיבות שבחר הממשל האמריקאי להטיל את הפצצה בגללן היא הפחדת הסובייטים והרחקתם מיתרונות טריטוריאלים. כל זה טוב ויפה, אבל כרגע אין לי חומר על זה - כל הספרים/מאמרים שיש לי מציעים, במקרה הטוב ביותר, שורה אחת שטוענת שטרומן רצה לייצור אפקט פסיכולוגי על הסובייטים - זה לא …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים