עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי צורב DVD ויש לי איזה שלושה סרטים עם תירגום הבעיה שהתחלתי לצרוב אותם במהירות 2x הכנסתי ל- DVD שבסלון שקורא את כל סוגי הדיסקים וקורא צרובים, וראיתי את הסרט עם הפסקות באמצע כזה תקוע אבל שומעים בסדר ורואים גם די טוב אבל למה זה תוקע אותו לפעמים ועושה מין ירוק כזה על המסך כיאלו הפירמיים תקועים. (מקווה שככה רושמים את זה ) . האם יש שיטה צריבה יותר מדיוקת וחזקה שתסדר לי את זה שאני כן יוכל לראות שלושה סרטים על DVD?. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  2. האם אפשר לקנות מחשב ללא דילר ישירות מהמשווק? אם כן, איך? באיזה אתר?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היה תוכנית בשם "קולה של אמא", חבר שלי הופיע שם אבל פיספסתי את זה, חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום אפשרות להורדה או צפיה ישירה, איך אפשר לראות את זה באינטרנט?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by ofir,

איך אפשר לשים גיף במצגת אבל שיתפעל כמו גיף זת'ומרת ינוע?. ???

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  5. שלום יש למישהו רעיון איך אפשר לשלוח SMS חינם מהאינטרנט יותר מ8 הודעות ליום שיש בICQ?איזה תוכנה או משהו?זה צריך להיות לפלאפון תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by nehmia,

אני מחפש תוכנה שאני יוכל לשמוע איתך תחנות רדיו ולבחור איזה גאנר של מוזיקה היה פעם ב WMP אבל אני לא מוצא את זה עכשיו...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Aviram,

יש לי קול מעצבן ואני רוצה לשנות אותו אם זה אפשרי.. אני לא מדבר על קול שיהיה יפה לשיר איתו פשוט יש לי קול דפוק. כשאני מדבר אני שומע את עצמי בסדר כזה, אבל כשאני מקליט את עצמי יש לי קול מעצבן ואני שונא את זה. ואמרו לי שאני נשמע בדיוק כמו בהקלטה. ככה שאני שומע את עצמי שונה ואני רוצה לשנות את זה זה אפשרי?

• 14 תגובות
    • 18.1k צפיות
  8. שלום. יש לי DVD של Graetz, והוא תומך בDIVX וכתוביות (SRT) שאני שם קובץ וידיאו עם כתוביות הוא מראה אותן בפונט דק לבן ובקושי רואים משהו, הסתכלתי בכל התפריטים ולא מצאתי שום אפשרות לשליטה על הפונט (חוץ מבחירת שפה) האם אתם מכירים דרך לשליטה על גודל וסוג הפונט? אולי באמצעות כתיבת כמה שורות בקובץ במחשב? אם לא, איך אפשר להטמיע את הכתוביות לקובץ בצורה הטובה והמהירה ביותר? התוכנה AVI2DVD די דפוקה, שאני אומר לה גודל מסוים של דיסק היא עושה קובץ גדול הרבה יותר... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  9. יש כתובת מסויימת שאני מעוניין לתבוע בעלות בתשלום עלייה או אם זה אפשרי אפילו בחינם השאלה איך עושים את זה?, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by kinggil,

תגיבו כי זה חשוב.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  11. http://video.google.com/videoplay?docid=7294975991929906674&hl=en אם יש לכם שעה וחצי להשקיע למען כדה"א תצפו בזה, לפחות אל תגידו-"לא ידענו".

12. כמו בכותרת פרסמו מדריך או משהו

• 199 תגובות
    • 15.3k צפיות
  13. Started by tnt studios,

^^^

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Los,

היות ואנחנו בני אדם בעלי מצבי רגש משתנים עצובים/שמחים ולפעמים באמצע איך אתם מצליחים לרומם את המצב רוח שלכם במצב של "Down" שלי אישית זה קורה הרבה בשעות הצהורים המאוחרות. אני אישית אוהב ללכת לים ולצלם לפעמים להיות לבד מרגיש לי הכי טוב בעולם, או סתם לשמוע tracy chapman או עמיר בניון. אשמח אם תשתפו פה אולי זה יהיה לעזר . נקודה חשובה מענין אם האופן שבו בן אדם מתעודד מעידה על האישיות שלו ?!.

• 25 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

יאללה. אני לוקח את שלי תמיד עם אקסטרה רוטב, אקסטרה טריאק, אקסטרה ירק, בלי חמוצים, לעיתים רחוקות כשקיבתי במצב איכותי, אני לוקח את הדאבל עם 3 פרוסות של גבינה מותכת בנוסף לכל התוספות הנ"ל (סליחה אלוהים... אני באמת בנאדם איכותי!), מוגדלת, צנצנת של רוטב רויאל לצ'יפס, קולה בלי קרח. בבורגר ראנץ', ניסיתי את הטריפל.... לא שווהההההה!!!!! 45 שקלים (פחות אם אתה חייל עם הוכחות...) לארוחה, דוחסים לך 3 נתחי בשר של ההמבורגרים מארוחת ילדים וקוראים לזה טריפל. לא משביעה בגרוש הארוחה הזאת, הרגשתי צורך לרכוש עוד צ'יפס גדול לאחר מכן וקולה קטנה. ואתם?

• 59 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by GRiM,

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by benor,

אני באופן קבוע מביא סנדביצ'ים ופירות לעבודה. מטעמי חסכון ובריאות. נשאל מתוך סקרנות בלבד.

• 39 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by arkadur,

אני רוצה לדעת איך בולסים במדינה שלנו.. האם אתם מתורבתים? או טורפים ג'אנק בידיים..

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Dark_Phantom,

תענו תצביעו תעשו משבא לכם חוץ מלכתוב שטויות

• 45 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. אני כל שנה מתבאס כי אין לי יותר מדי עם מי לחגוג.. \= רוב האנשים שאני מכיר נשארים בטווח המסגרות השונות, אם זה עבודה אז זה רק חברים לעבודה..וכו'..להם כבר יש את הקבוצה שלהם אז קשה להפתח.. איך מכירים חברים טובים לחיים איךךךך? טוב סטיתי קצת מהנושא בכל מקרה מה אתם אומרים? לעשות אולי משהו מאוד מאוד מצומצם בבית? אנערף אין לי ממש רעיונות..

• 86 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. שלום סתם משו שמאוד מעניין אותי לדעת

• 14 תגובות
    • 783 צפיות
  22. אין לי שום דבר נגדכם אבל לעזאזאל איך אתם מסוגלים לצאת בסילבסטר הזה שכאשר הוא אנס ורצח יהודים הסילבסטר ימח שמו!!!

23. Started by Chymes,

התחלתי ביום ראשון קורס קיץ בכימיה באוניברסיטה. ידעתי שאוניברסיטה זה לא תיכון והמרצים לא לועסים את החומר עבור התלמידים, אבל לעזאזל לא ציפיתי לזה. מגיע מרצה, מראה מצגות, עושה הרצאה וזהו. אין חומר כתוב, אין תרגילים, אין הפנייה לספרים. איך אני אמור ללמוד ככה? הבנות בקורס הכי מעצבנות אותי. הן תופסות את השורות הראשונות וכל ההרצאה מסכמות חומר. דפים על גבי דפים. איך?! אני לא מבין איך הן מצליחות לשמוע, להבין ולסכם. זה לא אנושי. אתמול החלטתי לנצל את אפשרות הקלטת קול ב-iriver clix והקלטתי את הכל ההרצאה. לפחות יש מה לשמוע ברכבת, אבל עדיין מכאן ועד למידה לציון טוב יש דרך ארוכה. למישהו יש טקטיקה? איך לומדים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Fortunes,

מסקרן אותי דרך אבטחת המידע הפרטי של הגולשים בפורום - איך אתם מאבטחים את הססמאות שלכם? קובץ Notepad בדרופבוקס או בתיקיית my documents? סיסמא ושם משתמש אחד אותו זוכרים בראש? שימוש בתוכנות יעודיות? אני אישית משתמש ב-Last Pass ולאחרונה חושב איך אפשר לשמור את הססמאות בצורה יותר לוקאלית ולא בשירות אינטרנטי.

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by yossi21,

יש לי טעם טוב במוזיקה ואני שומע הכול חוץ ממזרחית ודכאון, העניין הוא שאני כל הזמן שומע את מה שאני כבר מכיר וחוזר על זה בלי סוף, אז אני מעוניין להכיר מוזיקה חדשה אבל אין לי מושג איך עושים את זה. השירים ברדיו גם די חוזרים על עצמם או שזה מוזיקת מיינסטרים שעושה לי להקיא. יש לכם פתרונות לעניין? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים