כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,656 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת- באיזור המרכז- וובבקשה לא להציע רולדין או מקס ברנר. וד"א יש סוג מסויים של שוקולד שמחזיק יותר מעמד? (ז"א לא שוקולד פרה אלא שוקולד כמו שוקולד מריר תוצרת יד או משהו כזה ומחזיק מעמד אני מתכוון לאריכות ימים )
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום נסעתי עם הורי, למרות שכבר נגמרה לי תקופת המלווה. זה היה באזור התעשיה של רעננה אחד הרחובות ליד קניון רעננים, אני פונה מהרחוב הראשי שם, לאחד הרחובות היותר צדדים פתאום אני רואה שוטר (יחסית מבוגר אני מנחש שזה מתנדב). הוא מסמן לי עם דבר זוהר כזה לעצור בצד, הוא אומר "שלום רישיונות בבקשה" הבאתי לו תרישיונות, אחרי דקה או שתים של בדיקה הוא מחזיר ואומר זו הייתה בדיקת רישיונות *נשמתי לרווחה* מה שלא הבנתי בכל הקטע הזה, לא יותר חשוב שהם יעמדו בצמתים מרכזים ויעצרו אנשים שנוהגים מהר מידי מאשר סתם לנסות "להפיל" נהגים? לסיכום זה היה מאוד מפחיד אני לא מאחל שזה יקרה למישהו.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כידוע 15% מכלל האוכלוסייה בעולם הם שמאליים, אני ביניהם. מעניין אותי איך אתם משחקים את המשחקים ועם איזה ציוד? בדיוק הזמנתי מEBAY את הרייזר DEATHADDER הגרסה לשמאליים שאין בארץ כי מה לעשות, אנחנו נחותים קיצר הנה תמונה של תנוחת היד שלי על המקלדת (עד שיגיע העכבר שלי). http://img138.imageshack.us/img138/5645/27112010600.jpg חשוב לציין שאני גם לא משנה בכלל את המקשים במשחקי FPS שאני משחק. אני לוחץ על רווח עם הכרית הזאת שלפני הזרת ??? אין לי מושג איך התרגלתי ככה אבל אני משחק כמו שצריך
-
- 23 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
קניתי את השטות הזאת , ורציתי לדעת אם יש מישהו שיודע שיש תוצאות אמיתיות עם הדבר הזה?
-
- 23 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי . אבל תשתוללו חופשי בקשר לשאר
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עשיתי היום ב-10 בבוקר טסט,מתי אמורות להגיע תוצאות פחות או יותר? אני כבר מתפס על הקירות פה.
-
- 23 תגובות
- 30.3k צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/15/ART/749/629.html כתבה ב NRG. זה גרם לי ממש תדהמה.. כאילו,מי יודע.. אולי זה נכון? נושא רישמי לזה.
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איזה יום יפה! (או לילה...) אני הולך לי לתומי ברחוב. ופתאום על הריצפה, מחשב! מסתכל סביב ואין איש. אני, מטבעי העושה צרות, ישר הבנתי מה ליי לעשות. בחנתי את המחשב, לא חדש מי יודע מה אבל תמיד אפשר להשתמש במחשב ישן.... (מודינג....). הרמתי, וזזתי. שעת לילה כזו מי ישאיר מחשב? (4....+). המחשב, בעל CD X 16, HD ישן קמעה... ו FLOPPY סטנדרטי. תצוגה אדומה ישנה של משהו. (שימושי.....) וכמובן ספק כח!! נוסיף אותו למחשב. ולוח אם שתמיד שימושי. אך מה, מוזר. הלוח אם - מפורק מהמחשב. וכאן מתחילה הדרמה!! כל החוטים - חתוכים.... חתך נקי וישר של מספריים. ועל כל הלוח אם אבקה לבנה, מפחידה קצת. נראה במבט ראשוני כמו שהיה בתוך פריזר. לא מלח, לפחות לא נראה לי אני לא הולך לטעום. לא סמים.... יש תמונות.…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ככל שנה, גם הפעם גוגל מפרסמת גליון מיוחד של ה Zeitgeist לסיכום שנת 2004: http://www.google.com/press/zeitgeist.html אז מה חיפשתם הכי הרבה? 1. britney spears 2. paris hilton 3. christina aguilera 4. pamela anderson טוב נו.. בשביל מה יש מנועי חיפוש..
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.flurl.com/entry/view/1185137/Beat_Him_Silly וואי איזה שווה זה בטח להיות שם ולהרביץ לו ביחד איתם! איזה כיף לא נוראמלי!! ותחשבו על זה - זה ככה כל יום!!! Brutal.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בטוח שרובכם הגדול מכיר את האתר ושמע את הדברים, הם עידכנו ושמו קטעים חדשים (אני גם מכיר אותו לפני שנה בערך..), יש שם קטעים כל כך מצחיקים שזה למות מרוב צחוק! אני ממליץ לכולם לשמוע את הקטע של אלוהים, אני נקרע!!! הינה האתר.. www.calls.co.il *סליחה אם זה פרסום או משהו כנגד החוקים, תנעלו, אני מקווה שאני לא שובר חוק כלשהו.. אשמח לשמוע קטעים אחרים שאהבתם, תשתפו הכל פה..
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש כמה תופעות ממש מטרידות ששמתי לב אליהם בזמן האחרון... קודם כל, הצ'טים בארץ, בפעמים המועטות שאני נכנס אליהם (פשוט לא יצא לי להכיר טובים מחו"ל, אולי תפקחו את עיני קצת) התופעה שהכי בולטת היא כל הכינויים המקוריים שמוצאים לעצמם אנשים... רשימת שמות ממוצעת בצ'ט נענע בכל שעה ביום: בIבה מההמת בובה כוסית ~בובה בC הפוזה (כן כן, כל המתוחכמות למיניהם) יפה מהממת יפה בסייטל סטלנית ערסית מסוממת מה הקטע של זה? בנות, אתן באמת חושבות שאנחנו נראה את הכינוי המאוד הגיוני, שבדית בלונדינית ונחשוב, וואלה, היא באמת שבדית בואו נתחיל איתה.. כי זה לא ככה you know... אני באמת לא מבין את כל הקטע הזה.. ואז נעבור לבנים, עכשיו שכולם גילו את מצלמת האינטרנט החדרים מוצפים בדברים מהסוג הזה: …
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://corky.net/~dorimani/how-to.htm :lol: :lol: :lol:
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם אני מכין משהוא קטן שמתחבר פותח דפדפן עם פרסומות גוגל של חברות שונות ומתנתק rasdial "your connection" /disconnect "rasdial "your connectiom" "login" "pass ומפעיל את זה 1000000 שעות זה חוקי?יש מידע על זה?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
או כך מאמינים המומחים .... https://themove.co.il/2019/07/10/מותו-של-מנוע-הבעירה-הפנימית-מזעזע-את-תע/?fbclid=IwAR3YhwISk1Ojf4I4_aHnjAdsOpcN0iY-YYFSFuBIEfHWyShfsZoCQQFzscg
-
- 23 תגובות
- 6.1k צפיות
- 1 follower
-
-
זה בפוטו שופ 7 העברתי את הבחור טיפול פנים, עכשיו הוא מאושר לפני: אחרי: מה דעתכם? אני לא משתמש מקצועי, לא למדתי פוטו שופ ואני משתמש בתוכנה בערך שנה. כל הזכויות שמורות לי ולאיש הזקן שמצאתי בגוגל ©
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ לי על סרט אימה ממש טוב ומצמרר כמו למשל:"The Ring"? תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך העבודה עצמה - מהנה ? משעממת ? כמה מרוויחים ? איפה מעסיקים טכנאים חוץ מחנויות של מחשבים ? כדאי ללמוד ? לא כדאי ? יש אלטרנטיבה אחרת לקורס מקסימום שנה ? רבותי הרבה מתענינים בתחום הזה כל מי שמכיר את התחום שישתף אותנו לטובת קהילת hwzone
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://www.fakeorfoto.com/ משו מפחיד. ניחשתי נכון 7 מתוך 10, עדיין לא צריך לראות פסיכולוג.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא יצא לי לראות הרבה סרטים בחיי, אבל אני שמתי לב שאני מתלהב הרבה יותר מסרטים ישנים מאשר סרטים שיוצאים בימינו. כשאני רואה סרט משנות ה- 70 עד סוף שנות ה- 90 אני מוצא שהסרטים בתקופות האלה בד"כ יותר איכותיים ומעניינים. לפעמים, יוצא לי ללכת לקולנוע ואני פשוט יוצא מאוכזב, אני מרגיש שהפיקו סרט שלם ללא טיפה של ביקורת עצמית. אני מרגיש שהסרטים של פעם היו הרבה יותר מותחים ומרגשים, וברמה הרבה יותר גבוהה מבחינת התוכן. זה רק אני? יצא לכם להנות מסרט שיצא לקולנוע בזמן האחרון?
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מי שלא מכיר מדובר ברדיו בו מזינים אמנים אהובים ומקבלים מוזיקה בסגנון שלכם. בעבר האתר היה נחסם ל - ip המשתמש אחרי 10 שעות שידור. עכשיו זה חינם! Pandora בנוסף, השירים נשמרים בכונן הקשיח שלכם, כל מה שעלכם לעשות: Start playing some tunes on Pandora Radio, while keeping Pandora streaming go to your temporary folder (on Windows type %TEMP% in a run dialog, on Linux and Mac OS it's /tmp) and look in /plugtmp. All the access-# files (WebKitPlugInStream-# files on Mac OS) are MP3 files cached from Pandora.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אח שלי הקטן ואני היינו בבית של סבתא שלי והיה לי שם שקית עם טופס של ווינר בסכום גדול מאוד שהיה בתוך השקית עם עוד כמה קבלות על דברים שלא נעים לי שסבתא שלי תראה ואח שלי הגאון לקח תשקית וזרק אותה לכספת של סבתא וסבתא שלי היא אחת שתחקור אותי על כל בר קטן לכן אני לא יכול לבקש ממנה לפתוח תכספת בשביל השקית. סבתא שלי לא בודקת תכספת נראה לי כי אין שם כלום בדרך כלל. עכשיו אני צריך שתעזרו לי למצוא דרך להוציא תשקית דרך החור של הכספת בלי שסבתא שלי תדע ואין לי שום כיוון חשבתי אולי על שואב אבק ממש עוצמתי שישאב תשקית משם אבל אני לא יודע אם יש דבר כזה או אולי איזה משהו שאני יכניס לשם וידביק תשקית? השקית בערך שוקלת כמו חפית שוקולד פרה בכל מקרה הכספת היא בערך מטר 20 והשקית נמצאת בערך באמ…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני טס עוד כעשרה ימים לארה"ב באלעל(ההורים שלי לא נותנים לי לטוס בחברה אחרת משום שבאלעל הטיסה היא ישירה ואני בכלל רוצה לטוס בContinental ועוד כמה חברות ולא אכפת לי שזה לא ישיר,אני דווקא אוהב את העצירות האלו) באלעל לא טסתי המון שנים,בשנים האחרונות אני טס באלאיטליה ורציתי לדעת האם המצב שאלעל מפוצצת בחרדים,תינוקות בוכים בכל מקום,סירחון ושרות גרוע לא השתנה ובכללי מה אתם חושבים על אלעל
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על הסרטים הקודמים בסידרה (SAW I ו-SAW II)? מה אתם מצפים מסרט זה (אם בכלל)? ועוד דעות שלכם יתקבלו בשימחה ;D האתר הרשמ של הסרט (כולל טריילר) : www.saw3.com
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-