עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רציתי לשאול כמה שאלות: ראשית האם לשכת התעסוקה לנוער פתוחה לפני תחילת החופש זתומרת שאני רוצה ללכת מחר ולהוציא כרטיס עובד אפשרי? והאם אפשר דרך לשכת התעסוקה לקבל עבודה? אם לא אשמח להמלצות איך לחפש בדיוק עבודה,נער בן 16 וחצי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Gilo2005,

אהלן חברים השאלה שלי כזו. אני עובד בעסק שהוא נחשב שעבודה מועדפת אני עובד בו מהתאריך ה 21.11.10 כמובן עד היום. השאלה שלי אם אני יכול להגיש את בקשת קבלת המענק מהסיבה שרשום שצריך להיות 6 חודשים מלאים ובתאכלס כבר עברתי את ה 150 ימי עבודה.

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  3. Started by Gilo2005,

אהלן חברים, אחרי שברצלונה בוטלה כיעד לטיול עם החברים החלטנו על שני מקומות שהם רודוס \ קוס השאלה מה עדיף מבחינת מה לראות ולעשות וחיי הלילה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by Proww,

אהלן, יש לי נגן וידאו (קלטות..) יש איזושהי דרך להעביר מה שאני רואה (הכוונה להקליט) דרך הוידאו למחשב? תודה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  5. Started by Salwaby,

מישהו מכיר איזשהי תוכנה (טובה) לשחק שחמט נגד יריבים באינטרנט .. ? או איזה אתר (גם טוב חח) ?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by yossi21,

איך קוראים לשיר בצליל המתנה של בזק בינלאומי? תודה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  7. Started by Proww,

אני הרבה פעמים רואה תגובות (לווא דווקא כאן) שאנשים אומרים שתעודת בגרות לא באמת משתמשת אותנו, אלא זה סתם דף שיש "אישור" שיש לי תעודת בגרות ושעברתי את המקצועות. רציתי לדעת האם זה באת נכון שהתעודת בגרות לא משתמשת ולא תשתמש בעתיד. המקצוע שאני רוצה ללמוד הוא משפטים, אני אוהב את התחום הזה. צריך בשבילו תעודת בגרות או שמא פסיכומטרי? מה שוקל יותר מבחינת הציונים, הפסיכומטרי או התעודת בגרות? תודה.

• 59 תגובות
    • 10.3k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר שיש לו בעיה עם הלימודים בתיכון שלו. הבעיה היא שבמקצוע מסויים המורה נוהגת לעשות רק מבחן אחד לסמסטר ולקבוע על פיו בלבד את הציון בתעודה. בסמסטר הראשון קיבל 75 אך בסמסטר השני נעדר ממנו מסיבות כאלה ואחרות, לכן קיבל בו 0. חשבון פשוט אומר ש-75 חלקי 2 = 37, כלומר ציון שלילי. השאלה שלי היא האם קיים איזה חוק, תקנה או לא יודע מה שמעגנים את מספר המבחנים המינימלי בסמסטר? האם מותר לקבוע גורל של סמסטר שלם ע"פ מבחן בודד? אני ממערכת החינוך נפרדתי כבר לפני 6 שנים, בתקופתי היה נהוג לעשות לפחות שני מבחנים בסמסטר בכל המקצועות (מדובר באותו תיכון) אך הרבה דברים יכלו להשתנות מאז. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא, וכמובן שלינקים להוכחת התשובה יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by ROTEMan,

נשארו לי כחודשיים עד לשחרורי מצה"ל . עשיתי עם עצמי חושבים והגעתי למסקנה שאני רוצה לעבוד חצי שנה עבודה מועדפת בקיבוץ, העדפה הייתה על פני לעבוד בבית מלון שהתנאים בעבודה הזאת יותר טובים לי אבל אני לא חושב שזה יתן לי משהו בחיים והמשכורת לא יותר טובה מבקיבוץ . הבעיה היא שאין לי שמץ של מושג היות ואני תל אביבי ,מאיפה להתחיל. הבנתי שיש קיבוצים ספציפים שקולטים יותר טוב חיילים משוחררים לעבודה מועדפת ויש תנאים טובים למחייה בזול ועבודה מסודרת . בנוסף אני יכול להביא מכתבי המלצה מהמפקדים שלי לראיון קבלה. אני אשמח לכל פרט מידע בנושא, כמו איזה תנאי קבלה יש ומה מעניין אותם כשאני מגיע לראיון , משכורות ותנאי מחייה, החיים בקיבוץ בתור עובד חוץ, ובעיקר איזה קיבוצים טובים כדאי לי לבדוק כאופציה.

• 16 תגובות
    • 10.3k צפיות
  10. מהתוכנית האמריקאית של מי השורה הזאת בכלל. Funniest video EVER!!! אתם מוזמנים להוסיף סרטונים קורעים מצחוק.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  11. קיבלתי טלפון בזק ישן של פעם כזה עם חוגה, וחשבתי שיהיה מגניב לשים אותו איפשהוא. אבל הפלסטיק שלו הפך עם השנים לצהוב לגמרי. מישהו יודע איך אפשר להפוך אותו חזרה ללבן המקורי? יש איזה חומר?

• 17 תגובות
    • 68.5k צפיות
  12. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן אנשים. אני וחבר מהצבא מתכננים את הטיול הגדול שלנו לדרום אמריקה והגיע הזמן לקנות כרטיס טיסה. אנחנו מתכוונים לטוס בתחילת דצמבר השנה לתקופה של כחצי שנה בערך (חזרה משוארת באיזור יוני). בדקתי מספר סוכנויות וזאת הייתה ההצעה הכי טובה: הלוך - טיסת אל-על ישירה לסאו פאולו ומשם קונקשיין לבואנוס איירס. חזרה - טיסת אל-על ישירה מסאו פאולו (לשם נגיע בטיסת קונקשיין מבואנוס). שינוי יעד ותאריך ראשון חינם (אך במידה טנרצה לחזור ממקום שהטיסה יקרה יותר נצטרך להוסיף את ההפרש). תאריך טיסה 3/12/11. מחיר - 1551$. ממה שהבנתי זה דיי יקר.. וזה הכי זול שמצאתי בינתיים.. יש לכם סוכנויות או המלצות מה לעשות? (לחכות עוד או לקנות כמה שיותר מהר) ובכלל, האם זה באמת יקר? צריך להתחשב בעובדה שהדולר בקרשים כ…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  14. שלום רב. אחי הצעיר מחפש הכוונה ללימודים גבוהים ומכיוון שאני בחרתי בדרך שונה בחיי (ולדעתי האישית מוצלחת יותר) איני יכול לייעץ לו בנושא. משיטוטתי בפורום התרשמתי שיש פה מספר אנשים בעלי דעת שיכולים לעזור בעניין ללא השפעה של גורמים סובייקטיבים חיצוניים ולכן בחרתי להשתמש בפלטפורמה הנוכחית בנושא. אני בכוונה לא רוצה לפרט מה תחומי עניינו אלא להתרכז ביכולות שלו ומשם להתקדם הלאה. אחי גאון בגאומטריה וטריגונמטריה ובעל יכולת ראייה במרחב מעוררת הערצה (לצערי נאלצתי לעזור לו רבות באלגברה בתיכון - הצד החזק שלי) ואני חושב שחבל לפספס את הפוטנציאל שלו בתחום. מה לדעתכם המקצועות האקדמיים שימצו ויפתחו את כשרונו? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  15. רציתי לראות את הסירטונים בערוץ של מיסטר בין ביוטיוב אבל כתוב שם שמי שהעלה אותם חסם אותם לציפפיה בישראל :bash: . מישהו יודע איך אפשר לעקוף את החסימה הזאת?? http://www.youtube.com/user/MrBean?blend=1&ob=5#p/a/u/0/_FE45iWX0do

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. כסף קונה הכל.. כמה אמור לעלות התענוג לייבא קצת מחו"ל? (לצריכה אישית לחצי שנה הקרובה) ואיך פרקטית עושים את זה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Moty_p,

איך אני יכול לדעת מי עשה לי Hide ?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  18. Started by klayton,

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  19. Started by wooper,

הי לא ידעתי בדיוק איך לקרוא לזה אז קראתי לו אבזם מה עושים במקרה שהאבזם של הרצועה נשבר? נשאר לי רק רצועה אחת מתפקדת

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Proww,

אהלן. יש לי בעיה בפייסבוק שקשורה לפלאש. אולי אתם יכולים לעזור לי. כאשר אני מסתכל באלבומים של אנשים אחרים, ואני לוחץ על התמונה עולה לי התמונה במן "JAVA", שמאחורי התמונה שחור.. כרגיל כמו אצל כולנו (שאגב, חבל שפייסבוק שינו מהישן לזה..) אבל הבעיה היא למה שכאשר אני סוגר את התמונה (על ידי לחיצה על הדפדפן בצד) עולה לי ההודעה הבאה: אין ניתן לחסום את ההודעה המעצבנת הזאת? לעיתים היא גורמת לפיירפוקס להתקע. תודה.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  21. לאחרונה שמתי לב שגלגלצ חסמו כל סטרים עיקרי שדרכו היה אפשר לשמוע גלגלצ בעבר. האם מישהו מכיר קישור כלשהו לשמיעת גלגלצ באינטרנט מלבד הנגן הפלאשי שיש באתר שלהם? תודה

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. Started by maazg,

שלום, אני מעוניין לקנות אחד מהכסאות האלה: 1) ווקסמן F15 מחיר : 635 2) צרעה C3 מחיר 800 3) צרעה C2 מחיר 585 מה דעתכם? תודה

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by adiel234,

שלום לכולם, לא מזמן פתחתי אתר ולאתר הוספתי צאט הבעיה שהצאט לא מתעדכן אוטומטי אז הוספתי לו קוד html כזה שירענן את הדף כל 3 שניות: script type=text/javascript> function refresh() { document.all.cboxmain.src = document.all.cboxmain.src; } window.setInterval("refresh()",3000); </script> אבל אני רוצה שהרענון האוטומטי לא יהיה על כל הדף אלה רק על הצאט כי הרענון על כל הדף מפריע להמשך הפעילות באתר. אני ניסית לתקן ולא הצלחתי ,אני כבר מיואש :-[ . אשמח אם משהו יוכל לעזור לי - איך לעשות ריענון אוטומטי על הצאט בלבד בלי לרענן את כל האתר. תודה רבה לעוזרים .

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני מחפש משהו כזה: בשילוב עם ה"במה" למסך שפה: הרעיון הכללי הוא שהשולחן יהיה פינתי ומרווח, הצטברה אצלי חומרה רבה כגון 2 מסכים, אקסבוקס, מערכת סטריאו, מארז גדול ועוד המון דיסקים ודברים אישיים כמו אלכוהול, בשמים, וכו' וכו'. השולחן הנוכחי מזכיר משהו כזה (רק פחות מכוער): וזה כבר לא עונה לדרישות. היכן ניתן לרכוש משהו בסגנון במחיר שפוי? (מתחת ל1000ש"ח)

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. כותרת.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים