כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
http://www.tomshardware.com/gallery/001,0101-275343-0-0-0-0-jpg-.html גועל נפש!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שטס בחורף לאירופה ולא יודע בדיוק איזה יעד לבחור...הוא מתכנן על גרמניה, צ'כיה והולנד בכללי אבל פתוח להצעות... הוא טס לשבועיים והוא גם רוצה לקנות כל מיני דברים אבל רוצה לדעת מה באירופה יותר זול מארה"ב ששווה לקנות (וגם כמובן יותר זול מבארץ), הארדיסק חיצוני? מחשב נייד? בגדים? אוכל מומלץ? מסעדות? אתרים ופסטיבלים טובים? אשמח לשמוע המלצות ליעדים בחורף, תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השיר מתחיל מהשנייה ה-11 אני כבר שעה לא מצליח לזהות אותו, תודה!
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
היי, אני פותח את הדיון הזה בגלל ההגרלה של MSI שראיתי שיש פה באתר. מגניב שהחברה "מצ'פרת" לקוחות קיימים ואפכת לה מהם (למי שלא יודע על מה אני מדבר, אני עצמי ראיתי את זה רק אתמול... http://hwzone.co.il/news/MSI_shoutout) בכל מקרה, יש לי לוח של MSI שמשרת אותי נאמנה (זה לוח שקניתי לפני איזה 5 שנים) יחד עם מעבד Athlon 64 939 (עם ליבה אחת... פעם היו כאלו...) - לוח MSI K8N Neo2! הלוח (והמעבד האדיר) משתמשים אותי כבר 5 שנים, תחת אוברקלוק והכל - ממש לוח חיה. שופו על התמונות... ובהצלחה לכולם , [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
-
אחרי כמה שעות עבודה שמכבים את המזגן, לאחר כשעה שעתיים בערך מצטבר ממש קרח בתוך המזגן וטיפות שלו מתחילות לטפטף, לפעמים ממש נופל חתיכות קרח... אני לא יודע כבר מה לעשות עם המזגן הזה עצותתתתת
-
- 4 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
נמאס לי כבר לראות סרטים באיכות 320P על מסך FHD זה מרגיש לי פשוט בזבוז , אז הלכתי לקנות לי סרט (מקורי לא צרוב מהשוק) בתקווה שהאיכות תיהיה קצת יותר טובה , ולצערי האיכות הייתה גם 320P (כמובן שהסאונד והתמונה היה קצת יותר טוב אבל עדיין...) . מישהו יודע איפה מוכרים / משכירים או אפילו מורידים סרטים בHD (עדיף 1080P) עם או בלי תרגום זה לא כלכך משנה. אני מעדיף קנייה מהאינרנט אם מישהו מכיר.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט להנדסאי מכונות באפקה שנה א' מסלול ערב. אני מעוניין להרחיב את הידע שלי גם בנושא האלקטרוניקה ומחפש קורסים בתחום (מס' חודשים עד חצי שנה לקורס) היכן אתם ממליצים ללמוד? אני מאזור ראשל"צ בנוסף למישהו יש מידע בנוגע לשכר של טכנאי סלולר בחברות הסלולר? מה השכר ואיך העבודה? אני מגיל צעיר בתחום ופירקתי ותיקנתי את רוב מוצרי החשמל שיש בבית ובעל שתי ידיים "ימניות" ומאוד אוהב את הרעיון בלעבוד במעבדה בלי הצורך לשרת אנשים כל היום כמו שאנשי מכירות ושירות לקוחות עושים.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלומות חבר'ה הסיפור בקצרה הוא כזה, אני וחברה שלי אימצנו כלבה מ SOS (כמו צער בעלי חיים) שעברה התעללות (כמה ילדים ערבים בלוד גזרו לה את האוזניים ימח שמם :2gunsfiring: ), המסכנה כבר היית ברשימה להמתה היות ואף אחד לא רצה לאמץ אותה בגלל האוזניים... בכל אופן היא בת חודשיים וחצי ~ מסוג מעורב של זאב ועוד משהו ש 3 וטרינרים עדיין לא הצליחו לעלות עליו. הבעיה היא שאין לנו כסף על מנת לשלוח אותה לאילוף (השכרת הדירה שואבת את רוב ה"ממון" שלנו), כך שהיינו רוצים לעשות זאת לבד. סה"כ אנחנו לא מחפשים שתהיה כלבת קרקס ותכין אספרסו אלה את כל הדברים הכי בסיסים שכל גור כלבים חייב לדעת (עשיית צרכים, לעיסת חפצים, משמעת בסיסית...) השאלה שלי אליכם היא, vיכן אני יכול למצוא מקורות מידע בעברית לאילו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן גם אני סובל מהפחד הזה שאני יקום באמצע הלילה ותיקן יטייל לי בתוך השמיכה(או שזה רק אני). מה שמצחיק זה כשהייתי צעיר לא היה לי בעיה אתם הייתי רואה תיקן או שהייתי הורג אותו או שהייתי לא מתייחס אליו. כיום אני גר לבד ויש לי פוביה מוזרה שכל פעם שאני רואה תיקן אני פשוט לוקח k300 מרסס בכל הבית ויוצא החוצה עד שהוא מת(מצחיק אבל רציני). עכשיו כולנו יודעים שיש כאלה נרתעים\פוחדים פחות ויש כאלה שבשבילם זה סתם עוד חיה בטבע שאפשר ללטף אבל יש גם כאלה שלוקחים את זה קשה כמוני. השאלה שלי זה למה? מה יש ביצור הקטן והחום הזה שאין בחיפושית?(שאותה אני יכול להרים בלי היסוס של פחד) איך מתגברים על זה? ולמה יש כאלה שכן מפחדים וכאלה שלא מאיפה זה בא? אני מבקש דיון רציני למרות שהוא על תיקנים…
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
צוייר על בד בגודל מטר על מטר, בעזרת צבעי שמן. לקח לי כשישה חודשים לסיים את הציור. מה אתם חושבים עליו?
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לא כל כך הבנתי את השיחה בסוף הסרט עם רוברט דה נירו מישהו יכול להסביר בבקשה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מה קורה חבר'ס חשבתי על קעקוע מגניב וקצת פסיכי למען האמת . והחלטתי לעשות את התמונה של הפרופיל בתור קעקוע על כתף ימין שלי מה דעתכם ?. המלצות לבית משוגעים יתקבלו בברכה !
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משהו מבין בכלל מהי העבודה? Coordination of IT Infrastructure Request Management · IT coordination for the Brands in eastern Europe · Escalation management to our main outsourcers (Orange) · Definition and creation of infrastructure solutions with external partners Requirements · Special interest in IT infrastructure and forms of application · Working experience in different companies or industries would be beneficial, preferably in non IT departments · Understanding of IT infrastructure (servers, LAN, WAN, Email, operating systems) · Project- and Time management skills with the ability to deal with numerous tasks of changing priority · Co…
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני משרת בגדוד בתותחנים בתור חובש/לוחם. לקראת סוף אימון מתקדם הוציאו אותי לחובשים. ניסיתי את מזלי בלהשאר בהדרכה. כמובן שהגדוד (יותר נכון הקרפ״ג) לא הסכים לוותר עליי, למרות שבבה״ד 10 רצו אותי ואף לחצו. חזרתי לגדוד שלי בתור חובש בתאג״ד. כעת אחרי חודשיים שאני פה, אני יודע שרמת ההסתגלות שלי לגדוד ולמקום היא נוראית. אני כבר במצב שבמשך למעלה מחודש אני עצוב כל היום, לא מוצא עניין או הנאה בשום דבר בערך, נוטה להזניח את עצמי, לא נפתח תכלס לאף אדם שאני נמצא איתו, חווה תשישות קיצונית שחזקה ברמות שקשה לתאר כל הזמן, מתעצבן מכל שטות בערך, מנסה להיות כמה שיותר מנותק מהסביבה שלי, מנתק קשר עם החברים הכי טובים שלי, נמנע מכל דבר חברתי כמה שאפשר, מוצא את עצמי אומר ״לא איכפת לי״ בלי סוף,…
-
- 40 תגובות
- 9k צפיות
-
-
-
חברים שלום יש פה דרייבר למחשב שאני צריך בקישור הזה http://rapidshare.com/files/194465059/LG_110_Fan_control.zip אני צריך שמישהו יעלה את הדרייבר ^ לשרת הזה בלבד http://pyramidfiles.com/ ואני יסביר : אני לא יכול להיכנס לאתר ראפידשר בגלל שייש לי אינטרנט רימון
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לארגן לו תגובה.מעין פארודיה לשיר THE WALL (we dont need no education).הבעיה היא שאין לי מושג איך מכינים סרט ומעלים אותו לyoutube. איפה יש מדריכים פשוטים ברשת.
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אשמח לרענן את ה playlist שלי בדאנסים / טראנסים / טראקים חדשים וטובים... אם אתם רצים ויש לכם מוזיקה ש"נותנת" אשמח לשמוע...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שראיתם, השבוע יתקיים באתר אירוח חי עם אנשי מיקרוסופט ישראל בנושא Office 365 - חבילת הענן החדשה של החברה. למי שפיספס: http://hwzone.co.il/news/135541 חבילת ה-Office 365 היא חבילה הכוללת שלל מוצרי ענן (Cloud) המספקת שטח איחסון וגישה לכלים ארגוניים, תוך אפשרות לשיתוף פעולה בין משתמשים. באמצעות חבילת ה-Office 365 מתכוונת מיקרוסופט להתחרות בשלל מוצרי הענן של גוגל וחברות אחרות להן מוצרי ענן. על מנת לענות על כל השאלות של גולשי HWzone ולהביא מידע נוסף, נארח השבוע באירוח חי באתר שלנו את סער רוזנברג, מנהל המוצר של Office 365 ואת ניר חינסקי, יועץ טכנולוגי בכיר במיקרוסופט ישראל. האירוח יתקיים ביום רביעי, ה-13 ליולי, בשעה 16:00 במערכת הקהילות שלנו בפורום מיוחד שנפתח לנושא. תוכלו ל…
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
apples for apples? תפוחים? מה??!
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלפחות יקנה דולרים בסכום שהוא חושב להשקיע במחשב. עלית מחירי הניידים תהיה גבוהה מעלית הדולר. יש בעיה קשה בארהב ויכול להיות אפילו בעיה קשה במיוחד בסוף החודש. הדולר יזנק בשבועיים הבאים חזק.
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לפני כמה דקות קיבלתי ס.מ.ס מהמספר הבא:+447976807894 כתוב שהמספר פלאפון שלי זכה ב-550,000 פאונד -משהו שקשור לנוקיה (לא כ"כ הבנתי..). ושאני צריך להתקשר לאיזה מספר מוזר שדומה מאוד למספר ממנו קיבלתי את ההודאה.. זה נראה לא כמו סוג של הונאה?? (מה זה המספר המוזר הזה?) או שבאמת זכיתי??
-
- 37 תגובות
- 3.7k צפיות
-