עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by e-r-a-n,

המחשב שסכמתי עליו (פרטים פה) מבוסס AMD כמובן עכשיו המחשב הנוחכי, לקחתי אותו לחנות פה בערד לברר כמה אפשר לקבל עליו זיכוי ככה נושא השיחה שלי ושל אמי עם המוכר התגלגל ובסוף הוא שאל עם אני עדיין רוצה מחשב עם מעבד amd אמרתי שכן, הוא התחיל לצחוק וכל מיני שטויות ואמר שזה מעבד נחות, יש בו בעיות מוזרות וממש לא שווה קניה לעומת האינטל, מעבד יציב, חזק וטוב בביצועים (כמובן החרא הקטן מייצג את אינטל :'() ועכשיו נכנס לאמא שלי לראש, ש AMD זה חרא של דבר, והיא לא רוצה לקנות כזה מחשב ואני לא יודע מה אני רוצה לקנות בכלל ואני סתם עקשן לקנות דברים שבכל זאת זה לא טוב, ולסיכום, היא אמרה שאני מטומטם () ויש ילד אחד מהכיתה שלי, שאבא שלו קנה שמה מעבד אינטל, אבל בהתחלה הוא התלבט (בטח בגלל ש…

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. אורח ^Rockford

שוטטתי לתומי באתר של נזק ופתאום ראיתי את הדבר הבא... שי מנזק ואם יש לי משפחה גדולה?...

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Nvidia קונה את AMD!!! BREAKING NEWS!!! http://www.tomshardware.com/column/02q2/020401/index.html 8)

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. הסקר הזה נורא מעניין אותי כי אני חולה על אתלטיקה וריצות בעיקר... אני מעדיף ריצות קצרות כי אני טוב בזה

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. תמצאו מבחן נחמד שיגיד לכם דברים בקשר לחיי האהבה שלכם... :-*

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Milford Cubicle,

מה זה ? זה נראה כמו סוג כלשהו של מאג..

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by 5466,

תודה 5466

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by waizman,

אנחנו מנויים לעיתון ידיעות אחרונות וכל כמה זמן עוברים למעריב, בסיום המנוי כדי להנות מהמבצעים שהם מציעים למנויים חדשים (ולהיפך בנוגע לידיעות אחרונות). לאחרונה הם (מעריב) התחילו להתקשר אלינו על מנת לברר מתי מסתיים לנו המנוי כדי שנירשם אצלם, זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב וגובל בהטרדה! היום לדוגמא קיבלנו לא פחות מ 3 שיחות ממעריב (2 מהם היו מאותו בנאדם), וזה בזמן של שעתיים בלבד! הם מתקשרים כמעט כל יום ושואלים בדיוק מה ששאלו יום לפני ומשאירים טלפונים וכו'. בנוסף לזה, כל פעם שהם מתקשרים אנחנו צועקים עליהם כדי שיפסיקו כבר עם ההטרדה הזאת והם לא קולטים ואומרים שאין להם קשר אחד לשני (יעני שהם לא יודעים כשבנאדם אחר ממעריב מתקשר). כמו שאמרתי למעלה, היום התקשר פעמיים אותו בנאדם וזה אחר…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by OR007,

בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרות מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיקה ולסבול ב…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Lumber_Jack Jim,

?

• 24 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by Fkl0ster,

;D

12. אמא שלי מאוד מאוד ליברלית בנוגע למה שאני עושה עם החדר שלי, זאת אומרת שלמעשה אין ממש גבול למה שאני יכול לעשות איתו (גרפיטי על הקירות, הכל...). אז, חבר'ה.. תתנו לי רעיונות לדברים מגניבים שאפשר לעשות לחדר כדי להכניס לו קצת אווירה של groove. אני אעלה תוך יומיים או שלושה ימים תמונות של החדר כדי שתבינו פחות או יותר על מה מדובר וכך תוכלו להתאים עניינים. בעיקרון עדיין אין ריהוט בחדר (חוץ ממיטה וארון או משהו) אבל זה לא אומר שיש לי תקציב, בעיקרון אני מחפש משהו בכמה שפחות הוצאות, ז"א עדיף משהו יותר Hand-made מאשר פיצ'פקס שקונים בשוק או בהפנינג. תודה רבה, תהנו מהת'ראד.. 8)

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by chris_u16,

שלום לכולם! לפני יומיים קיבלנו כלב זאב מעורב, גור קטן וחמוד!, אני מעריך שהוא בן 3 חודשים. האחים הקטנים שלי (יחסית) קראו לו ג'קי, אני יודע...הם צופים יותר מדי בערוץ 6 אני מעוניין במידע על איך לטפל בו, בהכל! איזה אוכל מותר לתת לו וכמה, כמה מים לתת לו וכו' איך לאלף אותו כדי שלא ישתין לנו בבית, אנחנו גרים בקומה שלישית והוא משתין לנו כל הזמן!!! האם מותר לקלח אותו בגיל הזה? ומידע נוסף על איך לטפל בו יתקבל בברכה כי אין לי שום מושג בכלבים! אף פעם לא היה לנו כלב. ולסיום - תמונות שלו! תודה מראש!

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by H.I.V,

נראה כאילו האתר נסגר ???

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by guycnaan,

מצטער על הספאם,אבל זה בהחלט מצחיק http://uploaded.fresh.co.il/3fb2895e01d12a4b.jpg Judan Kinder,Ziklon b? Ist Gut!

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by BrAvE_HeArT,

תחשבו על כול דבר וזה יגלה על מה אתם חושבים בעזרת כמה שאלות כלליות :coolman:

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יום הולדת 16 בפתח ואני כבר מת לעשות קעקוע אבל עדיין לא מצאתי משהו ראוי אתם יכולים להציע או משהו? אעריך מאוד אגב

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Vega,

אהלן, החלטתי לפתוח דיון שבו כל אחד ישים שם של שיר אהבה אחד שהוא חושב שהוא הטוב ביותר (או בין הטובים), בבקשה - אל תשימו יותר משתי שירים למשתמש. 1. תמיד אהבה - עברי לידר 2. ברית עולם - מתי כספי יומטוף.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. http://stream.eizodana.com/olympus/m01_hi.wmv אני לא חובב ערוצי טבע וכאלה, אבל זה די מדהים

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. טוב, אני אולי הולך לקנות מהמשתמש ANATOLI שתי חתיכות פרספקס כל אחת בגודל של: גובה 15 ס"מ רוחב 21 ס"מ עכשיו, אני טוען שגודל שתי החתיכות ביחד (כשמצמידים אותם ביחד) הוא: 30CMX42CM הוא טוען משהו אחר. אני צודק פה או לא? ד"א: נודע לי שהוא נכשל במתמטיקה ;D ;D ;D

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היה לי מחשב ממש ממש טוב. AMD 3200 64 ביט, לוח אם משהו NFS 3 שהביאו לי מחו"ל עלותו סביבות 1000 ש"ח,DDR 1024Mb 500MHz RADEON 9800XT זהוא החלקים שממש היו שחשובים לי. הייתה הפסקת חשמל לשנייה בלילה שגרמה למשחב שלי להכבות ולא להדלק יותר עדיין לא התחלתי לבודד את הבעייה אבל הוא עדיין לא נדלק מקווה שזה רק הספק ולא יותר מזה. האם אני יכול לתבוע את חברת החשמל על הנזק?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by DrizziTx,

www.logicpc.co.il אמור להיות פעיל כבר, יש להם בעיה עם האתר הישן, הוא מחו"ל ועקב בעיות עם הספק הם לא יכולים לעדכן אותו, אפילו לא עם הפניה לאתר החדש(ככה לפחות הם אמרו לי) 8) תבדקו ותראו. מחכה לשמוע מה אתם חושבים, שווה?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני יודע שיש צליל כזה שגורם לאנשים לאי יכולת לשלוט על הצרכים והם משתינים במכנסיים מישהו יודע את תדירות הגל או לינק לנושא?? ;D

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by 1nstall,

היי היום סתם נכנסתי לאתר של פורשה, וגיליתי שיש חלק באתר שבודק איזה פורשה מתאימה במיוחד לך! קודם כל הלינק: מבחן הDNA של פורשה (לוקח קצת זמן עד שאתר עולה) לי יצא PORSCHE 911 GT2 91% (זה בודק לפי אחוזים) אז כל מי שעושה את המיבחן בבקשה ישיכתוב איזה פורשה יצא לו. מקווה שתהנו מהמבחן Install

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by TermiNal,

שלום אנשים... יש למישהו המלצות לאיזה בושם טוב בשבילי? המחיר כרגע לא ממש משנה רק שלא יהיה ממש ממש יקר.. תודה רבה לעוזרים..

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים