כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,656 דיונים בפורום זה
-
טעות ב-e-mail איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי להנות מחופשה בפלורידה שטופת השמש. אשתו, שהייתה בנסיעת עסקים, תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי, ביום למחרת. האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף, תחת עצי קוקוס ושתיית קוקטיילים טרופיים... הוא החליט לשלוח e-mail לאשתו, כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום. הוא לא מצא את כתובת ה-e-mail שרשם בפתק, לכן סמך על זכרונו ושלח: agoren@freenetland.net בתקווה שזה נכון. מקסימום, אמר לעצמו, זה ממילא לא כל כך חשוב. אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה. הוא טעה באות אחת וההודעה הגיעה לתיבת ה- e-mail של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם. בלילה, אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו ל…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מועד ב' ביום שלישי ורציתי שתתנו לי כמה עצות וטיפים לבמחן בתנ"ך בכללי...
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
הכול התחיל מקצת זמן פנוי ושעמום. יש לי מגבר סטריאו נחמד שהחלטתי להחליף בו את כול הקבלים. לאחר שפירקתי אותם ומדדתי אותם הזמנתי, חבילה של בערך 27 קבלים. דאגתי מראש שסכום החבילה כולל עלויות השילוח לא יעבור את ה75$. עלות הקבלים הסתכמה ב28.29$. עלות השילוח דרך Fedex(חברת השילוח שדרכה האתר שולח), הסתכמה ב40$. כן כן יקר לחבילה שלא שוקלת 300 גרם ובעלת נפח קטן, אבל זו לא הנקודה זה מחיר שהייתי מוכן לשלם. סך הכול השווי הכולל עמד על 68.29$, אפילו בחרתי קבל אחר ממה שרציתי כי לא הייתי מוכן שהשווי יהיה יותר מ75$. אתמול קיבלתי טלפון מFedex שמבשר לי שהחבילה הגיע ואני צריך לתאם אתם זמן שבו אני יוכל לקבל את החבילה. עד כאן הכול מצוין והשירות מהיר. אמרתי לטלפנית שכרגע אני לא יכול לתת לה זמן ו…
-
- 24 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ראו תמונה. לפני כ 5 חודשים גזמתי לו את הגבעולים. הם לא צומחים יותר. מאז צמחו לו עוד 3 עלים ירוקים חדשים ועוד אחד קטן בדרך. אני משקה אותו במים מינרלים ובדשן סחלבים פעם ב 3 שבועות. יש למישהו עיצה. ככה זה צריך להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
סיימתי לראות את הסרט ואני לא מבין כלום מישהו יכול להסביר לי מה קרה?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מי מגיע מחר לאליפות ישראל באוברקלוקינג ? אני משתתף, אשמח לראות הרבה אנשים מהפורום... ובהצלחה לכל המשתתפים..!
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום, בחרתי את כל החלקים שאני רוצה באתר, ולרגע לא הייתי בטוח אם הם ירכיבו את המשחב לבד או שאני צריך לומר להם או שהם לא עושים את זה בכלל. תודה
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אחריי שאתם עצבניים כולם כעסו והיו מגעילים והיה לכם יום חרא החברה לא מדברת איתכם בבית ספר אתם עייפים מלהקשיב אז אתם הולכים למחשב ושוכחים מהכול? אני עושה לפעמים ככה ופשוט שוכח הכול
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני גר בבית בבניין חדיש יחסית פחות מ6 שנים,הבית במצב טוב מכל הבחינות ומנקה כל שבוע. כבר תקופה שבאיזור של המזווה ישנם פרפרים קטנים שחורים שמסתובבים על הדלתות ובתוכו ולמרות שהזזנו את האוכל מהמזווה עדיין הם שם . מדובר בכמויות של פרפרים שלא נגמרים גם אם מחסלים אותו בריסוס או במחבט חשמלי .. הם אמנם לא מזיקים בעיקרון ולא מפריעים כל עוד הם פרפרים אבל כנראה באיזהשהו שלב הם נהפכים לתולעים ... אולי זה השלב הקודם שלהם ואולי זה המתקדם שלהם אין לי שמץ ואולי אנשים פה מבינים בזה קצת יותר ממני. אשמח לקבל כל טיפ אפשרי איך לרצוח את הפרפרים האלה ! איזה K מומלץ לרסס מזיקים מהסוג הזה? ממה יכול להיות שהם באים? לי יש קונספירציה שזה מהעץ\שיש במטבח כמה שזה נשמע הזוי.. תודה מ…
-
- 24 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
-
מדובר בפחמים שנשרפו מעץ ולא קנויים
-
- 24 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אהלן הכלבה שלי מאד חולה ואני רוצים להרדים אותה כמה עולה העניין? , איפה קוברים את הגופה שלה אחרי זה ? רק וטרינר רשאי לעשות את זה נכון ? תודה
-
- 24 תגובות
- 18.4k צפיות
-
-
לדעתי הוא הפרק הכי טוב שהיה בעונה השניה עד עכשיוו...! פשוט סידרה אדירההה... מישהו עוד ראה? אדם
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום ברצוני לדעת מה התעסוקה שלכם בשעות פנאי ובכלל תציעו לי תעסוקה לשעות נפאי חות מיציא עם חברים ומחשב..
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא הבנתי איך קוראים לסגנון הזה עדיין (כנראה שאני לא בקיא בסגנונות של מוזיקה ) אבל זה לא רוק...זה יותר כבד כזה שילוב של הארד קור כזה... מישהו יכול לפתור אותי מהשאלה המטרידה הזאת ?
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בטח ראיתם מכללות שמציעות קורסים של רשתות ! זאת גניבה לאור היום זה סתם תעודה ובסוף שולחים אותך להיות טכנאי PC רגיל מי שרוצה באמת ללמוד רשתות המלצה שלי שישלם כסף למישהו עם ניסיון בצורה פרטית אין כמו ניסיון בשטח עם התעודה של המכללה אפשר לעשות טיירה! הם גונבים 20 - 30 אלף סתם ! התעודה לא שווה גרוש כל התחום של הרשתות זה שטויות כל סתום יכול לדעת רשתות אחרי לימוד של כמה שעות . אל תתפתו להצעות ותעודות שאפשר לנגב איתם את ה T מורחים קורס של יום וחצי שנה וחצי סתם כדי להצדיק את הכסף שהם גובים.
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
באם והוא יכול להגיע למהירות של 60 קמ"ש? (או אופניים חשמליות שמגיעות לאותה מהירות) כמו שידוע לי לפי החוק מגבלת המהירות המינימאלית הינה 55 קמש אבל העיניין הוא שאני מתאר לעצמי שקורקינט חשמלי עם כזה מנוע יהיה לא חוקי אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את העיניין
-
- 24 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
תודה לצוות hwzone שעזר לי לבחור http://img80.imageshack.us/img80/8094/mini2spja1.jpg http://img80.imageshack.us/img80/4007/minisubjv6.jpg זרקתי תמדפסת למטה ופיניתי מקום לsub הסקסי הזה
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הקטע הזה? זה נכון?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר סוללרי לא משנה מאיזו חברה ,העיקר שהיה קטן כמה שניתן ,כמו כן לא חשוב לי אם הוא בעל שיכלולים של המילה האחרונה בענף (דור שלישי או דור 10) העיקר שהיה קטן ! כמובן שניתן לקנות אותו בארץ!
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://www.bbspot.com/News/2005/12/cooling_your_kids.html
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-