עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ALÞHA,

• 40 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by krabby,

---

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. שלום, אני צריך אתרים באינטרנט שמוכרים נעלים או שאפשר לראות בהם מחירים ודגמים של נעלים מבית TIMBERLAND. תודה רבה. לא ראיתי שיש אתר רשמי שלהם בארץ, רק COM

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. לעיתים אני נתקל כאן בדיונים דוגמאת: http://hwzone.co.il/community/threads/527658 שבהם נושא השיחה הוא תמונה כלשהי. הבעיה היא מקור התמונה. כשאני רואה שזה מאתר כמו SIZ אני נחרד. כדי לצפות במקור צריך להכנס לאתר מלא פרסומות, זבל איטי ופופאפים. כמשתמש imgur ותיק זה חורה לי. לא עוד כל מי שלא מכיר - הגיע הזמן להכיר ולהסתגל - imgur.com, אתר שנועד להעלאת תמונות ל-reddit בעיקר אך משתמש באתר העלאה ואחסון תמונות נח ומהיר מאין כמוהו! (יו דוג, העלתי ל-imgur תמונה שבה אני מראה העלאת תמונה ל-imgur) האתר גם קולט Clipboard כך שבדיוק כמו שעשיתי פה, מעולה להעלאת תמונות מסך ישירות אל האתר מלחיצה על הכפתור. בנוסף, מומלץ לפתוח משתמש ולנהל אלבום על מנת שלא תאבדו חלילה תמונה שאתם לא מוצא…

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. אותה שאלה גם לגבי נורות בצבעים שונים

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by Track,

אז בניתי שולחן ומחשב.. אבל אין לי משהו רציני ונוח לשבת עליו. איפה אתם קניתם את כסא המחשב שלכם?

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. לא נראה לי שזה מתאים לפורום צרכנות, אז פתחתי בכללי. יש לי מוצר מאיביי שאני רוצה להזמין, המוכר מאפשר לבחור משלוח בין economy ל- standard. מה ההבדל בינהם? אמנם המחיר למשלוח standard לא בשמיים, אבל הוא כמעט חצי ממחיר המוצר. ה- standard שווה את זה?

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by summer69,

אצל מי עוד פה יורד שלג? לקום בבוקר ולראות ירושלים מושלגת - תענוג לצערי התערבתי עם חבר שלי על ארוחה בבורגר קינג על זה שהשלג לא ייתפס וקיבלתי כזו נקניקיה....

• 63 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

היה לי SK SLIDER COLOR ברשת פלאפון (ESC), משחקים נחמדים הכל נחמד.. אבל היה אצלי יותר מידי זמן אז העברתי אותו הלאה עברתי לסלקום, למכשיר מוטורולה C650, המצלמה שלו דיי איכותית יחסית למצלמות אחרות שראיתי.. יש לו צלילים נחמדים, אחלה משחקים (הנסיך הפרסי, ריימן.. דברים מעניינים שכיף לשחק בהם ( הבעיה היא שבאיזור שאני גר אין קליטה בכלל לסלקום ואני שומע חצאי מילים בלחץ.. בלת ברירה (בצער רב וביגון קודר) אני נאלץ לוותר על רשת סלקום (באמת חבל לי כי אני אוהב תמכשיר הזה) נשאר לי או אורנג' (שיש להם מכשירים מעאפנים לפי דעתי, אבל יש להם את האח התאום של המוטורולה שלי שכולל 64מגה לשירים ועיצוב מזעזע במיוחד) או פלאפון (שגם פה אין הרבה אופציות כי אני שונא טלפונים נפתחים (סטארקטק סטייל)) אז…

• 46 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. שיורדים מדרכה עם האוטו יש סיכוי לפגיעה בשילדה(שסי)?( מי שלא מבין שלא יענה)

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by marking,

נו אז מה אתם עומדים לעשות לכבוד השנה החדשה אני עדיין לא החלטתי

• 37 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. רשתות כמו טיב טעם ודומיהם מוכרות?

• 64 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by Gilo2005,

כרגע יצאתי מחנות וראיתי משהו מוזר מאוד שם. מכירת אלכוהול מגיל 21 קראתי על החוק ולא מצאתי בשום מקום האם הוא עבר בכנסת או לא? עכשיו איך מאשרים דבר כזה? מה יהיה מועדונים, פאבים וכו..? רוב המקומות האלה עושם את כספם ע"י מכירת אלוכוהול? יעלו את גיל הכניסה למועדונים ולפאבים? טמטום לדעתי.. איך בגיל 18 נותנים לנער נשק ללחימה, אבל לשתות ולצאת למקומות אסור לא ? לא יותר קל לעקף יותר את הילדים הקטנים ששותים ? דעתכם..

• 26 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by tamos,

הי, שלום לכולם. הרבה זמן לא נכנסתי לפורום, אני לפני גיוס ואני בדילמה מה לעשות. אז...אני פרופיל 64, הציעו לנו לעשות לימודים קדם-צבאיים י"ג-י"ד בתחום המחשבים במכללה. אחרי לימודי י"ג אני יוצא עם טכנאי ובסיום לימודי י"ד כהנדסאי. במהלך לימודי יג אני יכול לנסות להתקבל לממרם או למשהו ב8200-אם אני מתקבל לאחד מאלה אז זה מעולה. כמובן שנדרשת חתימת קבע לשנתיים(שנה אם אני יוצא רק טכנאי) ואפשר לצאת לקצונה. לפי מה שנאמר לי, אם אני יוצא לימודי יד, הנדסאי, ככל הנראה ייקחו אותי ליחדיה בתחום המחשבים, לא ידוע איפה. הדילמה שלי היא כזו: האם לעשות את זה ולהרוויח כביכול את הניסיון ביחידה של מחשבים+הלימודים יג ו יד. או לעשות איזה תפקיד מבוזבז בצבא(נהג או משהו דפוק אחר) לצאת בגיל 21 ולעשות תואר רא…

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by vk,

עברתי תאונה ואני תקוע בבית, נשאר לי כנראה עוד שבוע עד שאוכל לצאת מהבית ונהיה מאוד חם. אין לי מזגן ואחרי שאני יושב הרבה על הכיסא.. טוב אתם יודעים מה קורה. חיפשתי אבל מצאתי רק אחד עם מאוורר, אני מחפש שיוציא אוויר קר או מן פלטה קרה. עכשיו לא התכוונתי למשהו קפוא, רק קריר שלא יעשה לי נזק.

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. היום נתקלתי ברשומת הבלוג הבאה (דרך "שיתוף" בפייסבוק): http://adhdshop.blogspot.co.il/2014/11/20-adhd_10.html עברתי על זה ואני מוצא את כל העניין מגוחך לחלוטין. הרי כל הדברים שיש ברשימה הזו אלו הם דברים שכמעט כל בן אדם שקיים יכול להגיד על עצמו. אני רואה את זה כאילו אנשים שכן נמצאים בגבולות הנורמה - סוג של מנסים לקחת כל מני תכונות כלליות, שלא ניתן גם לאבחן או להגדיר בצורה מדוייקת ("חשיבה מחוץ לקופסה") - להפוך אותן ל"הפרעה", ולתרץ באמצעותן את העצלנות ואת הטמבליות שלהם. בואו נקח לדוגמה את כל עניין ה"הקלות" שיש לאנשים בלימודים. הרי זה לא הגיוני ש"הפרעה" זה משהו שקיים אצל מעבר לאחוזים בודדים באוכלוסיה. הרי שאם כך, זוהי לא "הפרעה" בהגדרה, אלא הנורמה. והנורמה היא, הרי, לא נקודה …

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by David647,

יש לי ברכב קודן, אבל לצערי הכפתורים אינם נלחצים. האם יש דרך בה אוכל לנתק באופן זמני את הקודן? מדובר על מיצובישי לנסר שנת 2006. אני יודע שזה קצת Long shot...אבל אני אשמח בכל זאת יש אם יש דרך לעשות משהו לפני שאני פונה לאדם מקצועי.

• 31 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by demonshlomo,

בסרט יש לו קעקוע שאומר D.O.C מה זה?

• 39 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. Started by eliXir,

הזמנתי את המחשב שלי בתאריך 15/7 וכיום ה- 28/7 ובין התאריכים הללו היו רק יומיים לא של ימי עבודה (רק יום שבת, ביום שישי הם עובדים). מה שאומר זה כבר 11 יום. אני מתקשר היום בבוקר (28/7) שואל מה נסגר עם המחשב, והם אומרים שהם לא מצליחים להשיג את הכרטיס מסך שהזמנתי (RADEON 9700) וזה יקח להם עוד יומיים מינימום בכדי למצוא אותו (אם הם ימצאו). אז הם הביאו לי רשימה של כרטיסי מסך מחברה דומה אם ברצוני להחליף (כרטיסים שבידם כמובן), וגם בכדי לקבל את אחד הכרטיסים הללו אני צריך להמתין יומיים שלושה. מה שאומר שהמחשב כביכול יגיע לאחר 13-14 יום לאחר שהזמנתי, אף על פי שבאתר, בתנאים שהם הציבו, רשום מקסימום 10 ימי עבודה, והם חורגים מהנהלים של עצמם. מה אני יכול לעשות בנידון?

• 50 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. יש לי בעיה באוטו הוא שורף שמן אני נגיד נותן גז הוא מוצא עשן לבן כזה מההגזוז השאלה שלי מה אפשר לעשות ? איך מתרנים דבר כזה ואל תגידו לי לאחליף מנוע כי זה שטויות איפה נמצאת הבעיה מה אני צריך לעשות בדיוק ?

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. המיזם IL-IX מבטיח לחבר בין ספקיות, גופי תוכן, בנקים ושירותי ענן - ולשנות את מפת האינטרנט בישראל לכתבה

22. Started by yossi21,

מכיוון שהצ'אטים של נענע, תפוז, וואלה, וכו' מאוסים עליי ונותנים הרגשה שזה שייך לילדים בלבד אני מעוניין לעבור לשפה האנגלית. מישהו מכיר צ'ט אמריקאי טוב? ניסיתי את Yahoo Messenger אבל יש שם יותר bots מאשר אנשים, אז ככה שזה לא רלוונטי. תודה.

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by The UnKnown,

אוקיי משפחתי מתעניינת בדבר רכישת בית ... כאשר הבית הוא בקומת הקרקע ומעליו יש בניין, חדר משאבות מצוי באותה קומת הבית ממש בצמוד אך טענת הקבלם שיש שם קיר כפול [ובאמת יש ממש רואים את זה] שאלתי היא האם זה מספיק כדי לספוק את הרעש הזה..? אם מישהו אולי יש לו מושג כי אני לא ממש רוצה שנרכוש "חתול בשק". תודה חבר'ה.

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. לאחר שנואשתי לקנות את הווינדוס 7 מאתר האינטרנט של מיקרוסופט, הלכתי לרכוש אותו באופיס דיפו. בפרסומות שממלאות את האינטרנט, רשום מחיר של 612 לגרסת השדרוג. כאשר באתי לרכוש את הווינדוס בסניף צומת ירקון, פתח תקווה. חייבו אותי ב699(!) ורק לאחר שהערתי להם שבפרסומת רשום 612 הם ביטלו את החיוב וחייבו מחדש ב612. בזיון

• 45 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. עצמות הכתפיים אצלי מאוד בולטות, אני לא בתת משקל ואפילו לא קרוב. איך אני גורם להם לא להראות? התחלתי את התרגילים האלה שאמורים לאמן את שרירי הכתף (בתקווה שיכסו את בליטת העצמות): לא יודע אם זה יעזור. משהו נתקל בתופעה דומה ויודע מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים