עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by adlanm,

כתובת מדויקת 8)

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by KOBRA CHOPER,

למה בכל CLIP אבל בכל CLIP!! יש תמיד בחורות למה??? ויש בחורות עם גוף חשוף למה? :

• 100 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by ross,

אני נועל נעלי ריצה באופן קבוע (לפחות 5 שנים) אני אוהב שגוף הנעל עשוי מרשת והנעל נושמת. יש לי בעיה עם כל סוגי הנעליים אחרי כמה חודשים הרשת בצד החיצוני של הנעלים ליד האצבע הקטנה נקרעת, ניסיתי את כל החברות אדידס, אסיקס, נייקי, סאקוני, ניו באלנס, אחרי 3-4 חודשים הרשת נקרעת. קניתי ניו באלנס 2002 שחשבתי שיחזיקו יותר בגלל המחיר (250 דולר) הנעליים מדהימות אבל אחרי 4 חודשים הרשת נקרעה. מישהו אמר לי שזה בגלל שהנעליים גדולות עלי ולכן כשאני רץ או יושב על הבהונות שאז יש לחץ אדיר על הרשת היא נקרעת. אני נועל נעליים במידה אמריקאית 9.5 4E שזה בישראל 43 רחב, והנעליים ממש נוחות, נעל במידה 42 תתאים לי אבל ממש צמוד ומוכרים בחנויות אמרו לי שעדיף 43. יכול להיות שאני צריך אורך או רוחב יותר קטנים…

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. אז ככה...הכל מתחיל לפני איזה 5-10 דקות..(20.01.05 19:35).... אני אמא שלי החלטנו להכין עוגה...סבבה..מה לגיטימי לא?.. אז החלטנו על עוגת תפוזים...אז התחלנו להוציא את המצרכים מהמקרר...ומהארונות... בקיצור...צריך איזה 4 ביצים...וצריך להחלמון יהיה לבד והחלבון... אמא שלי אמרה לי לפתוח את הביצים (לא שלי.!! ) אז זה מה שעשיתי...פתחתי אחת..הפרדתי חלבון וחלמון....עוד אחת ועוד אחת...עכגשיו ביצה אחרונה...אני פותח....אני רוצה בחלמון (הצהוב)...משהו שחור כזה..עם אדום...אני מתחיל להיגעל כבר...(אני חשבתי אני בסרט הנוסע השמיני)....אני בא מוציא את הכרום של החלמון...ומה שאני רואה שם... זה זוועה...אני רואה התפתחות של גוזל...אין ראש או משהו...זה מעיין גוש גדול כזה...אני בא עם הסכין....וזה ב…

• 46 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by imac,

כל המושגים האלה שאתם אומרים LOL משהו יכול להסביר לי פעם אחת וזהו מה כל פירוש של מושגים? (תודה)

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by F430,

ורציתי לדעת זה משנה גם איזה מטען יש לי אני הולך לקנות אותן מאיבייי

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by Eternal Bliss,

מזל טוב על האתר החדש שלכם, בהצלחה!(פשוט בובה של אתר :-*) זה לא פרסום, זה רק להגיד להם מזל טוב ובהצלחה.. אני בטוח שכל אחד היה עושה את זה.

• 43 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. מכירים את זה שאתם רוצים לצאת מהבית, ולא יודעים איך לאכסן את כל הגאדג'טים שלכם בכיסים? ובכלל.. כל הדברים שאתם צריכים איתכם, מפתחות, ארנק, פלאפון, אוזניות, אייפוד (או D2, או כל נגן אחר שהוא fuck the system and be different) חשבתי לקנות תיק צד קטן, ולשים בו הכל. מישהו מכיר מקום במרכז לתיקים נורמלים? הבנתי שלPURE יש תיקים יפים, אבל שהם יקרים ממש, מישהו יודע מה סדר המחירים שם?

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by smulikon,

אני מנסה להבין מאיפה מירוסופט הביאואת האותיות אקס פי... זה ראשי תיבות? שם קוד? מישהו יודע?

• 67 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. טוב אז אחרי המשחק של מכבי מול נתניה בבלומפילד הערב הלכתי לכיוון הרכב שלי באחת הצמתים התחלתי לעבור (באור ירוק!) את הכביש אבל שניה אחרי שירדתי לכביש האור להולכי רגל הפך לאדום. המשכתי ללכת כי הרי אני לא יעצור באמצע ואז שוטר תנועה שהיה במקום צורח לי לעצור במקום וכמובן שלא עצרתי כי אני לא מתכוון לעצור באמצע צומת עם מכוניות כשגמרתי לעבור הוא בא ורצה לתת לי דוח על מעבר במעבר חצייה באור אדום. הוא גם התחיל לצעוק עלי איזה חוצפה יש לי שהמשכתי לעבור וכשעניתי שאני לא יעצור באמצע כביש הוא ענה שהוא שוטר ואני יעשה כל מה שהוא אומר לי לעשות. הוא דיבר בקשר להזמין ניידת כדי שיתנו לי דוח ואז כשהניידת היתה קרובה הוא כיוון את התנועה (זה היה הבחור שאחראי על הרמזורים שם בצומת ליד בלומפילד) כדי לע…

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

אז מה אתם אומרים, yes max ? מישהו יודע את הפרטים על המבצע לזמן מוגבל שYES מפרסמים כבר שבוע על ה"מפענח המקליט" שלהם ? האם בלי קשר למבצע הממיר הזה בכלל מומלץ? אם לא אז למה (ושוב, בלי קשר למחיר!). רב תודות יקירי (:

• 45 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by Trin1ty,

ערב טוב ,לצערי הרב מוקדם יותר היום נפרץ לי חשבון הפייפל , ונשלחו ממנו 2 תשלומים לחו''ל. הסרתי את הכרטיס מהחשבון , ובנתיים עד ששירות הלקוחות חו''ל של קאל יפתח מחר בבוקר , חסמתי את הכרטיס. שלחתי "תשלום אינו מזוהה" בפייפל על 2 העסקאות, והחקירה תתבצע ( בנוסף מחר אתקשר לשירות שלהם ). מה עוד ניתן לעשות ? תודה.

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by guyshsh,

נגיד ואחרי צבא אני מתכנן לעבור לאמריקה למטרת מגורים ועבודה, מה אני צריך לעשות כדי להוציא גרין קארד שיאפשר את זה? שמעתי שיש כל מיני הגרלות בשביל זה, אין דרך פשוטה שאפשר ללכת למשרד הפנים ולהוציא גרין קארד וויזה אמריקאית? מה צריך לעשות?

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. הבוקר קיבלתי יחד עם העיתון חוברת מפוארת של סקאל דיוטי פרי בחוברת מוצג עכבר לוגיטק MX700 במחיר של 95$ ההצעה מאוד עניינה אותי הואיל ורק לפני שבוע קניתי עכבר זהה 95$ X כ-4.6 (שער העברות והמחאות גבוה אפילו שבסקאל לוחים שער מזומנים גבוה) = 437 שקל את העכבר שלי קניתי ב 425 שקל מחנות וגם לא הפסידו עלי אז מה קורה כאן ??? הדוגמא הזו מייצגת גם לשאר המוצרים שלהם ??

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by א אוהל,

למישהו יש פתרון? זה לא משנה מספר השעות שאני ישן , זה יכול להיות 8 שעות וזה יכול להיות 5 שעות , כשאני בבוקר אני מרגיש עייף רצח , גם אם אני עושה כל מיני פעילויות ומעסיק את עצמי . העייפות עוברת בדרך כלל בשעות הצהריים ולעומת זאת בערב אני ממש ערני .

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by Dima67,

מישהו מכיר חנויות מחשבים בבאר שבע שיש להם אתר ואתם ממליצים עליהם? חוץ מפנדה / אייבורי / KSP

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by raiman1,

אני לומד שפת C# והשנה גמרתי 3 יחידות ובשנה הבאה הייתי אמור לעשות עוד 2 אבל סגרו את המגמה. שאלתי היא האם אפשר ללמוד את הוחמר הזה לבד או שהוא קשה מדי?? אם אפשר תוכלו לתת לי את שם הספר שאותו צריך ללמוד ?

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by Milford Cubicle,

משום מה לא מצאתי בגוגל כמה עולה נסיעה במונית לפי מונה. זה אמור להיות מחיר אחיד לדקה הקבוע בחוק, לא? פשוט רציתי לנסוע במונית מסויימת, במקום מסויים (נסיעה עירונית), והנהג הציע לי "50 ש"ח או הפעלת מונה". 50 ש"ח נראה לי סכום גבוה בטירוף לנסיעה של 6 ק"מ (כ-5 דקות), אפילו שהיה מדובר בתעריף 2 (שעות הלילה), אבל פחדתי להגיד לו "מונה" ופתאום לגלות שהוא מפיל עליי איזה 200 שקל.. מצאתי למשל את זה: http://www.bizportal.co.il/shukhahon/biznews02.shtml?mid=178429 פסק דין שקבע קנס לחברת מוניות שגבתה מחיר אחיד (ללא הפעלת מונה) בנסיעה עירונית. אפילו היה כתוב שם: "הפעלת מונה מבטיחה לנוסע שלא ייגבה ממנו מחיר הגבוה מהקבוע בתקנות". אבל לא כתוב בשום מקום מה המחיר לפי המונה. האם זה באמת מחיר קבוע…

19. Started by fuck off,

רעיונות בבקשה. רוצה שיהיה שימושי ועמיד לאורך שנים.

20. מישהו מכיר change עם מעט עמלה ועם התנאים הכי טובים להמרה של קרונה דנית לשקל?

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  21. מה אתם אומרים? תרכוש אותה? או שהיא יכולה להצליח בענף הגיימרים בלעדייה ?

• 69 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. אהלן לכולם . סבתא שלי החליטה לתת לי את הרכב שלה (nissan sunny ) מודל 94 . עכשיו ההורים שלי החליטו שהם ממנים לי ביטוח...וגם דלק , אני צריך לממן את השיפוץ ! הבעיות שצריך לתקן : 1) צבע ASAP !! - הצבע כבר ממש דהוי . 2) החלפת כיסוי ריפוד או משהו בסגנון ( הוא מלוכלך...) 3) החלפת כיסוי "פלסטיק " מעל ללוח שעונים - הוא נסדק מהשמש . 4) החלפת "רימסים " לא יודע איך קוראים לזה בעברית... - הצבע שלהם דהה... 5) תיקון חשמל באוטו - חלון חשמלי מאחורה בצד שמאל..מסרב לעבוד + פנס ימיני אחורי . 6) ניקוי פילטר של המזגן + למלא גז . 7) ניקוי כללי מאבק וכ"ו ... יש לכם מושג כמה זה צריך לעלות כל הסיפור ? , אפשר גם להפנות אותי לפורום אחר עם צריך...למרות שהשאלות שלי הם לא טכניות ממש...

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by Overclocker,

אני חייב להגיד לכם שהיה פיצו... לא, סליחה, אדיר! ;D (צריך להיזהר בימינו) , בכל אופן, מציגים מכונית CONCEPT של פיז'ו פשוט מדהימה - "FELINE" (אני מקווה שבצרפתית זה נשמע יותר טוב). סרקתי תמונה, שווה ללכת לראות בתערוכה, טיפ קטן, מחלקים מספר מאוד מוגבל של פוסטרים שלה, אז תלכו ישר לקחת, (אני לקחתי בשיניים) חוץ מזה יש כמובן את ה Z8, אופל SPEEDER, מאזדה RX8 , ועוד המון ספורטיביות. כמובן ששווה להציץ גם על הביתן והרכב המדהים של ROKFORD FOSGATE.. לכל אלו שדואגים שמא אני מייחצן את אוטומוטור, אז תרגעו, אני לא, וכהוכחה אני מוכן להגיד שפעם שעברה היה יותר טוב... אבל עדיין שווה.

• 44 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. אם אני שם משקל במעלית ואני שוקל 80 קילו כמה המשקל יראה שאני יעלה/ירד במעלית? מי שיודע שיענה ואל תשחקו אותה חכמים יותר מידי

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by R0ck,

• 61 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים