עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רק רוצה לציין שלא ממש עשיתי מחקר מקיף, ושאני מבסס את זה על השערות וניסיון אחרי מעקב אחרי מוצר בודד. כדי שזה לא יהיה באויר, אני הולך לציין את הפרטים הספציפיים. בזמן האחרון אני עוקב אחרי מחיר של מסך LCD ספציפי מתוצרת BENQ, דגם DV3250. מפרט מצויין, מחיר אטרקטיבי, יצרן מוכר ובעל ניסיון, שהפאנלים שלו נמכרים ממותגים תחת DELL בין היתר.. בדקתי אותו בעצמי אצל היבואן, ומאוד התרשמתי מאיכות התמונה. אבל, השמועות באויר שצפויה ירידת מחיר דרסטית נוספת, אז החלטתי שכמה שבועות עיכוב לא יהרגו אף אחד. מה עושים? משתמשים בזאפ למעקב. בוקר אחד (אהם.. אתמול) בעודי במחלקה ניגשתי לחדר רופאים ומתוך שעמום ניגשתי ובדקתי בזאפ איפה עומד המוצר. תה דה! המחיר ירד מ11,970 ל 11,545 (מתוכם 45 משלוח)! חתיכת…

• 31 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. הלכתי היום בבוקר בסביבות 9:30 (פותחים ב 9:00) והיה סגור על מנעול ובריח. לפני כמה דקות הרמתי טלפון וענה לי המענה המעצבן עם השיר המעצבן של אנאסטזיה אבל לא משנה איזה אופציה בחרתי זה תמיד חוזר לתחילת המענה ואף אחד לא עונה. אולי הם כולם גרים בירושלים ונתקעו בשלג? [glow=green, 2, 300]עדכון[/glow] ההודעה מגלובס: [glow=yellow, 2, 300]ההודעה הועתקה בשלמותה מהאתר של גלובס (http://www.globes.co.il/) ומובאת כלשונה. ההודעה מובאת לכאן רק לנוחות הגולשים באתר ובאמת שלא מתוך רעיון שבירת זכויות. [/glow] חנות אספקת המחשבים המקוונת פלונטר נסגרה לאחר שנקלעה לקשיים אחד מבעלי החברה ל"גלובס": "החברה נמצאת כיום במו"מ למכירה עם שלושה גורמים. אנו מקווים שיהיה פתרון כבר מחר או בתחילת השבוע" אופק …

• 35 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by SeaMonster,

טוב , אז עוד שבועיים יש לנו מסיבת סיום וישר אחריה After Party במועדון... ויש לי דילמה גדולה לגבי מה לילבוש.. האפשרויות שלי הן: 1. גינס כחול בהיר כזה, חולצה מכופתרת שחורה ונעליי אלגנט שחורים 2. מיכנס אלגנט בצבע לבן-כרם כזה , החולצה השחורה ונעלי אלגנס שחורים יש גם מצב לעניבה.. מה אתם אומרים?

• 39 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by eranmor,

אוקיי חברים, פורים הגיע ואיתו כמובן, תחפושות עכשיו איכשהו עלה הרעיון שאני אתחפש לחשפן... אמרתי למה לא?!.... שנה אחרונה. לפחות נסיים אותה בכיף אז בעיקרון אני רוצה לעשות קטע קצר של חשפנות, ממש דקה שתיים, ואני צריך מוזיקה קצבית מקפיצה המתאימה לאירוע יש למישהו הצעות?

• 29 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. המחירים מתחילים לרדת בגלל הכניסה של ה8 מגה ושווה לחשוב על שידרוג אולי... למי שיש פה 8 מגה ויכול לשתף אותנו באיכויות הורדה,העלאה משחקי רשת לאגים וכל השטויות שמשתמשים ישראלים מכירים מה750K.

• 42 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by M.G.,

עשינו אתמול דיון עם כמה חברים (חלקם קרביים וחלקם ג'ובניקים...) לגבי סוגי נשקים ומה הכי טוב. הגענו למסקנה שלכל סוג יש את היתרונות והחסרונות שלו - אין נשק מושלם. מה אתם חושבים, ולמה?

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. האם טאבלט זה דבר שימושי לפי דעתכם ??? שוק הטאבלטים נמצא בירידה על פי כתבות, ואומרים שהוא ילך ויעלם ... מה אתם חושבים??? אשמח אם תנמקו את תשובתכם...

8. בד"כ כשקשה להרדם, אני מזפזפ בטלויזיה ומחפש נושא טוב להרדם עליו. במעבר מערוץ 8 לערוץ 11(עמנואל הלפרין - דויד ויצטום "מהיום למחר") אני נתקל בקליפים של ערוץ 9 ברוסית. יש שם קטע כזה אידיוטי של שירים עם קליפים "סופר אומנותיים". לדוגמא: קליפ 1, מראים 3 בנות חצי עירונמות שרועות על הספה מפזזות ומזמרות להן. אח"כ עוד קליפ עם 3-4 בחורות , חצי עירומות, משחקות אותה קשורות עם חבלים במיטה. נראות כל כך טוב שאני לא מבין למה הן קשורות. אח"כ יש קטע שמראים בחורה עם הגב שלה, ושוט מוחזק עליה (סטייל שיעית מלבנון). לפעמים אני חושב שזה פתיח לסרט פורנו, ולפעמים אני פשוט מרחם על מי שביים את הקליפים האילו. ברור, MTV לא בדיוק החסידים של האומנות (ראו קליפ של 3 הגמדות - פינק, קריסטינה ועוד אחת ....) א…

• 46 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by KrustyTheKlown,

היי יש דרך לזהות פונט עברי באופן אוטומטי ? בכל מקרה, זה הפונט המדובר :

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by shaypoi1,

מה זה אומר שאני עדיין יכול לשלוח לבן אדם הודעות אבל אני לא יכול להיכנס לפרופיל שלו? ויש דרך לחסום בן אדם שכבר חסם אותי? תודה.

• 23 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. יש נהגים והולכי רגל שחושבים כי החוקים הבאים לא נכתבו בשבילם: - לאותת בפניות - לשמור מרחק - לא לתת גז כשהרמזור מתחלף לאור צהוב אלא לחכות לירוק (כשאצלכם אדום מתחלף לצהוב, לרמזורים האחרים יש עדיין צהוב שמתחלף לאדום) -לא לעבור באדום - לא לעבור איסור פרסה - בלילה לנסוע לאט יותר (ולא מהר יותר!) - אופנוע שמתנגש בהולך רגל - שניהם ימותו - לא לקפוץ לכביש מהיר (איילון לדוגמה) באמצע הלילה כשהראות של כלי הרכב נמוכה (אם כבר, בטח לא כשאתם לובשים בגדים כהים ולא לבנים) - לא לגנוב רמזור צהוב לקראת אדום, אין לכם FERRARI, מכונית אחרת תמיד תאיץ מהר ממך. - לנסוע לאט על כביש חלק, מרחק הבלימה גדול פי כמה וזה שתלחצו על הבלם זה רק ליופי, המכונית תדהר ותיכנס ברכב לפניך ואתה תמות. - מה שאתם חושבים ש…

• 34 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. מחפש רעיונות לאוכל שפשוט להכנה ניתן להכין אותו בערב לשים במקרר ולקחת בבוקר כזה שלא דורש חימום

13. Started by Spidey,

אתר מחשבים חדש נפתח בנושאי חומרה, תוכנה ומשחקים. באתר מתעדכנות ידיעות על בסיס יומיומי, כתבות, סקרים, גלריות, מערכת פורומים ועוד. * האתר אינו בא להתחרות ב-HWzone אלא להוסיף על התוכן שכבר יש, ואנו מקווים לשיתוף פעולה בין האתרים. נ.ב לפני פרסום ההודעה הזו, שאלתי את מנהלי האתר והם הסכימו לפרסום הזה, תודה רבה כתובת האתר: http://www.PCArena.org

• 51 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by almogas,

שלום לכולם אני נוסע עם חברים לאיה נאפה. רציתי לדעת כמה כסף צריך בערך ל שבוע לשם.. ואם אפשר פירוט על כל מני דברי מחיה בסיסים.. נגיד שתיה.. אוכל במסעדות אוכל בסופר כל מני דברים שצריך.. פיצות דברים כאלה.. השכרה של טרקטורונים/אופנועי ים וגם ג'יפים..(יש רשיון..) שתיה. כניסות למועדונים.. קיצר כל דבר... תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by davidreznic,

למי שלא שמע www.e-h.org.il

• 34 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by darkman,

אז ככה לפני 5 ימים חבר שלי הראה לי 3 פרקים של Naruto מאז כבר ראיתי(נכון לעכשיו) 56 פרקים זה הסידרה המצוירת הכי טוב שראיתי שמעתי שיש גם תסידרה Initial D אבל אותה עדין לא התחלתי לצפות רציתי לדעת אם יש פה עוד אנשים משוגעים על סדרות ANIME ואני רוצה המלצות על סדרות טובות (DBZ לא נחשבת כסדרת ANIME רצינית). *נא לא לפרסם לינקים

• 44 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by napoleon45,

בשעה טובה נפתח סניף של החנות באילת. רק משיטוט ראשוני, המחירים בהתאם, אבל .... לא מצויין בהרכבת מחשב לדוגמה, שאין / אסור להרכיב מחשב מהחלקים שרוכשים בסניף. כלומר, להבדיל מהחנות בארץ, לא תוכלו לקבל מחשב מורכב באילת. תקנו אותי אם אני טועה.

18. Started by marking,

נו אז מה אתם עומדים לעשות לכבוד השנה החדשה אני עדיין לא החלטתי

• 37 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. Started by sgt_flippy,

אם כולם היו עושים יום אחד בהיר הפיכה בארץ וכולם צועדים לכיוון הכנסת כדי להפיל את הממשלה , איזה מוזיקה הייתם שמים? אני הייתי שם מוזיקה קלאסית Ride of the Valkyries איזה מוזיקה אתם הייתם שמים?

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by Yossarian22,

שלום לכולם ראיתי בימים האחרונים קצין העונד סיכה משונה שלא ידעתי מה היא ולא מצאתי עליה מידע באינטרנט וחשבתי אולי מישהו פה מכיר אותה הסיכה הייתה עגולה, בצבעים אדום וצהוב, כאשר משהו כמו חצי ממנה היה אדום והחצי השני צהוב עם כל מיני נקודות בצבעים האלה בפנים[לא ממש הבנתי מה זה אמור להיות]. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by J0n1,

יש לי מחר זימון לצוות אוויר, וממה שהבנתי יש שם כמה מבחנים. מישהו יכול לשתף מה הולך שם? האם כדאי להתכונן? מה כדאי לעשות? וכו'.... תודה

• 29 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by א אוהל,

זה גורם להשמנה? לפיתוח שריר אני מתאמן חדש מצד אחד אני רוצה לפתח שריר מצד שני אני לא רוצה להשמין לסיכום לאכול טונה אחרי אימון או לא?

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by R0ck,

• 61 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. היי חבריה איזה ציוד שימושי וחובה למעבדת סלולר ועלויות הערכה? תודה

25. Started by Avi Levin,

ראיתי פה הרבה חובבי מטאל בפורום, אז החלטתי לפתוח דיון עבור להקות מומלצות. הרשימה שלי: Lord Belial - http://www.youtube.com/watch?v=6ehWM4QtPq8&fmt=18 Mael Mordha - http://www.youtube.com/watch?v=ZvOVgVNx_gk&fmt=18 Nachtblut - http://www.youtube.com/watch?v=PPqSd5ldZrs&fmt=18 Old Man's Child - Stormlord - http://www.youtube.com/watch?v=youVYlfGcn8&fmt=18 Graveworm - נראה לאן זה ילך. ובבקשה, בלי המלצות ללהקות ממוסחרות דוגמת SleepNOT (Slipknot).

• 44 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים