כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
צחוק צחוק, אבל אני סובל מזה... האם יש מישהו שכמוני סובל/סבל מבעיה כזו? שיחקתי JEDI KNIGHT II ולאחרונה HALF LIFE 2 ולא מסוגל לשחק יותר מ10 דקות אשמח לדעת אם למישהו היה את הבעיה הזאת, אחרת לא אוכל לשחק משחקים כמו BIOSHOCK, CRYSIS וכו'
-
- 30 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כנסו לאתר של משרד החינוך https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/ אחרי זה תכתבו בשורת הכתובות: Javascript:openH() (הסוגריים צריכים להיות בצד ימין) תמלאו את הפרטים ותוכלו לראות תציונים אוקי עכשיו אפשר לראות את הציונים בדרך רגילה
-
- 84 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הגיע הזמן לעוד ת'רד דפוק של אחרי חצות, והפעם- רעיונות לסטיקרים/כתובות מקוריות, ורעיונות איפה לשים אותם P: סטיקר שהכנתי לדלת המגמה בבי"ס שלי: (מגמת מחשבים) ZOMG מחשבים ולמי שלא מבין למה אני חותר- ZO= זו MG=מגמת מחשבים D: בדיחה שרק חברי המגמה יוכלו להבין P: (על הסטיקר יש פירוט בקטן) די דפוק, אבל זו התחלה. תורכם
-
- 36 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
זה מה שקורה בחדר השינה שלנו: *מצורף* איך מתקנים את זה והאם זה יכול לגרום לבעיות רפואיות כאלה ואחרות, או שזה "סתם" פגם אסתטי?
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אז זה הולך ככה : לאחר שנים שהרסתי את הגב שלי עם כיסא מסכן ועלוב שעומד להתפרק כל רגע וכבר שברתי את הגב שלו משהו כמו עשרים פעם אני מרשה לעצמי לקנות כיסא מחשב חדש ולהתפנק קצת . התקציב עומד על 380 שקל פלוס מינוס . רק כיסא מנהלים מעור (אמיתי או סינטטי , זה לא עקרוני למרות שאני מניח שעור אמיתי זה יותר נוח , לא ?) יתקבל . אז עשיתי את החיפוש שלי בזאפ . והגעתי לכמה מסקנות/שאלות : 1. רוב כיסאות המנהלים בתקציב שלי הן למעשה אותו דבר חוץ ממראה חיצוני קצת שונה ומידות שונות...ולמעשה אני בטוח שרוב הכיסאות אם לא כולם הם אותודבר בכל דבר אחר חוץ משני המאפיינים שציינתי . 2. אפשר למצוא כיסא מנהלים נורמלי מעור בתקציב שלי נכון ? 3. כי אני חשבתי על אחד מהכיסאות הבאים (אלו הממצאים מהחיפוש שלי …
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
איזה דברים יכול תכנת משמין לעשות בשביל לשמור שהגוף שלו לא יתנוון לחלוטין? כיום אני עובד במשרד בקומה רביעית והתחלתי לעלות במדרגות במקום במעלית. אני עולה שתי מדרגות בצעד אחד בשביל להקשות על עצמי ואני שם לב שקומה הרביעית הרגליים שלי נהיות ממש חלשות... בא נניח שאני עולה את ה4\4 וחצי קומות(יש קומת ביניים אחת) לפחות שלושה פעמים ביום. זה תורם משהו או שברמה כזו זה כאילו לא עשיתי כלום? איזה דברים כאלה לספורטאים עצלנים שעובדים בהיי טק אפשר לעשות מדי יום?
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לצערי התפוצץ לי הדוד מים בדירה. בעלת הדירה הקמצנית לא רוצה לשלם על דוד חדש ומצאה "פתרון" זול, זה נקרא "אטמור", הבנתי שזה מין מכשיר שמחובר לברז המים הקרים במקלחת ומחמם אותם , מישהו מכיר את המוצר ויכול לומר לי אם זה טוב או רע ולמה? לי אישית זה נשמע כחארטה ולא פרקטי לחלוטין, אבל אשמח לקבל תגובות ממי שיש לו נסיון עם המוצר אודה מאוד לכל מי שיכול לתת לי מידע על העניין, כדי שאם מדובר בבזבוז זמן אוכל לטרפד את העניין לפני שהיא סוגרת עסקה
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אוקיי כמה דברים דבר ראשון אני חושב שזה כן קשור לפורום הזה ספיציפית ואני כן חושב שאנשים פה - במיוחד מי שהולך להרכיב מחשב צריך לקרוא את זה !!! אז בבקשה מן המנהלים, אל תעבירו. (כמובן שגם אשמח לתגובות) אז זה הסיפור שלי (עם מסר בסוף) לפני כשנה רציתי מחשב חדש, והיה לי כסף שעבדתי עבורו (ההורים לא נתנו, ולא מתנת בר מצווה ולא בטיח), אז אמרתי לעצמי "יאללה נגשים חלום" ונקנה מחשב BEAST הכי טוב בשוק, כל דבר שיש הכי טוב, נשים בתוכו. לדוגמא מעבד QX9770 שאז עלה קרוב ל 8 (רק מעבד!, אני קניתי באיזה 6 או 6 וקצת בסופו של דבר). או זוג כוננים קשיחים של ראפטור שכל אחד עולה 1500 (גם היום עולים כזה מחיר) או DDR3 שאז עלה כמה אלפי שקלים לכל 4 ג'גה. וכך הלאה את המחשב קניתי בפנדה שנמצאים ליד מקום מגו…
-
- 42 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לעיתים אני נתקל כאן בדיונים דוגמאת: http://hwzone.co.il/community/threads/527658 שבהם נושא השיחה הוא תמונה כלשהי. הבעיה היא מקור התמונה. כשאני רואה שזה מאתר כמו SIZ אני נחרד. כדי לצפות במקור צריך להכנס לאתר מלא פרסומות, זבל איטי ופופאפים. כמשתמש imgur ותיק זה חורה לי. לא עוד כל מי שלא מכיר - הגיע הזמן להכיר ולהסתגל - imgur.com, אתר שנועד להעלאת תמונות ל-reddit בעיקר אך משתמש באתר העלאה ואחסון תמונות נח ומהיר מאין כמוהו! (יו דוג, העלתי ל-imgur תמונה שבה אני מראה העלאת תמונה ל-imgur) האתר גם קולט Clipboard כך שבדיוק כמו שעשיתי פה, מעולה להעלאת תמונות מסך ישירות אל האתר מלחיצה על הכפתור. בנוסף, מומלץ לפתוח משתמש ולנהל אלבום על מנת שלא תאבדו חלילה תמונה שאתם לא מוצא…
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
צהריים טובים אנשים ! ברשותי 2 יחידות היסטוריה בציון של 83. בכוונתי לעשות 3 נוספות בציון 90 מינימום בשביל האוניברסיטה . לצערי אני לא מכיר מורים או אנשים שניגשו לזה בכלל ואין לי מושג מה רמת הקושי ואיזה ספרים מומלצים ללמידה עצמית , גם לא הצלחתי למצוא תשובות עדכניות ברשת . אם מישהו יוכל לתת לי מעט ייעוץ אשמח , תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אמרו לי שהם לא בטיחותיים אבל אני לא מבין מה הבעיה למכור כאלה לשימוש בסיסי ולא לתחרויות. האם יש איסור בחוק על מכירה או ש"כוחות השוק" קובעים זאת הלכה למעשה? ובלי קשר לבטיחות - האם ייצור טרקטורון עם 3 גלגלים זול יותר מאשר 4 גלגלים?
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכם ראשית אציין שלא מצאתי מקום מתאים לשאול בפורום ולכם מחוסר ברירה אני שואל כאן... איך הם עושים את זה? בבתי מלון יש טלוויזיות ממש ישנות שרואים שם את השידורים של הוט איך הם משדרים לכל במלון את הערוצים באנלוג? איך זה עובד?
-
- 32 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש דבר כזה מצלמה נסתרת בתוך משקפיים ?? ראיתי דברים כאלה אבל זה מתחבר עם כאבל למכשיר בכיס .. אני מתכוון למשהו שאפשר לראות ב LIVE למשל .. אני מסתכל על משהו וחבר יכול לראות את זה מהבית .. יש דבר כזה??
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הי, שלום לכולם. הרבה זמן לא נכנסתי לפורום, אני לפני גיוס ואני בדילמה מה לעשות. אז...אני פרופיל 64, הציעו לנו לעשות לימודים קדם-צבאיים י"ג-י"ד בתחום המחשבים במכללה. אחרי לימודי י"ג אני יוצא עם טכנאי ובסיום לימודי י"ד כהנדסאי. במהלך לימודי יג אני יכול לנסות להתקבל לממרם או למשהו ב8200-אם אני מתקבל לאחד מאלה אז זה מעולה. כמובן שנדרשת חתימת קבע לשנתיים(שנה אם אני יוצא רק טכנאי) ואפשר לצאת לקצונה. לפי מה שנאמר לי, אם אני יוצא לימודי יד, הנדסאי, ככל הנראה ייקחו אותי ליחדיה בתחום המחשבים, לא ידוע איפה. הדילמה שלי היא כזו: האם לעשות את זה ולהרוויח כביכול את הניסיון ביחידה של מחשבים+הלימודים יג ו יד. או לעשות איזה תפקיד מבוזבז בצבא(נהג או משהו דפוק אחר) לצאת בגיל 21 ולעשות תואר רא…
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
המיזם IL-IX מבטיח לחבר בין ספקיות, גופי תוכן, בנקים ושירותי ענן - ולשנות את מפת האינטרנט בישראל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
תנו קודם כל להעתיק את האימייל שקיבלתי: > > בזק מודיעה לתשומת ליבכם, מאוד חשוב לא להתפתות??: > > > > אם אתם מקבלים שיחת טלפון שבה מענה אלקטרוני נשי מודיע לכם שזוהי שיחה > מטעם > > חברת ביטוח או משהו דומה ומודיע לכם שבמידה ואינכם מעוניינים בשרות??, > עליכם > > ללחוץ על מקש מספר "תשע" (או כל מקש אחר) בכדי להוציא אתכם מרשימת התפוצה > שלהם??. > > > > יש לנתק מייד את השיחה ולא ללחוץ על המקש כפי שהתבקשתם??!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > לחיצה על מקש מספר "תשע" או כל מקש אחר תגרום לכם לאפשר לנוכל להשתמש > > בטלפון שלכם ככל העולה על רוחו?? !!!!!!!! > > זהו טריק נוכלות רב היקף שהצליח להונות הרבה מאו…
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב בזמן האחרון שיש לי מתחת לעיניים סימנים סגולים קצת יותר מן הרגיל, האם זה נובע מהמחשב? אגב אם זה קשור, אני יושן 7 שעות בלילה אבל מרגיש שזה מאוד מעט בשבילי (כלומר אני מתעורר כמה שעות), זה יכול להיות בגלל זה? בכל מקרה, איך מעיפים את הסימנים המעצבנים האלה?
-
- 39 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שיורדים מדרכה עם האוטו יש סיכוי לפגיעה בשילדה(שסי)?( מי שלא מבין שלא יענה)
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
עצמות הכתפיים אצלי מאוד בולטות, אני לא בתת משקל ואפילו לא קרוב. איך אני גורם להם לא להראות? התחלתי את התרגילים האלה שאמורים לאמן את שרירי הכתף (בתקווה שיכסו את בליטת העצמות): לא יודע אם זה יעזור. משהו נתקל בתופעה דומה ויודע מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ערב טוב ,לצערי הרב מוקדם יותר היום נפרץ לי חשבון הפייפל , ונשלחו ממנו 2 תשלומים לחו''ל. הסרתי את הכרטיס מהחשבון , ובנתיים עד ששירות הלקוחות חו''ל של קאל יפתח מחר בבוקר , חסמתי את הכרטיס. שלחתי "תשלום אינו מזוהה" בפייפל על 2 העסקאות, והחקירה תתבצע ( בנוסף מחר אתקשר לשירות שלהם ). מה עוד ניתן לעשות ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
ראיתי פה הרבה חובבי מטאל בפורום, אז החלטתי לפתוח דיון עבור להקות מומלצות. הרשימה שלי: Lord Belial - http://www.youtube.com/watch?v=6ehWM4QtPq8&fmt=18 Mael Mordha - http://www.youtube.com/watch?v=ZvOVgVNx_gk&fmt=18 Nachtblut - http://www.youtube.com/watch?v=PPqSd5ldZrs&fmt=18 Old Man's Child - Stormlord - http://www.youtube.com/watch?v=youVYlfGcn8&fmt=18 Graveworm - נראה לאן זה ילך. ובבקשה, בלי המלצות ללהקות ממוסחרות דוגמת SleepNOT (Slipknot).
-
- 44 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה ב2 שאלות שלא הבנתי כ"כ. הנושא הוא משפט פיתגורס 1)טרפז שווה שוקיים שבסיסיו a ו b חוסם מעגל שרדיוסו R. הוכח: ab=4R^2 (4R בריבוע) הדרכה: הורד גבהים מקצוות הבסיס בקטן 2) ABCD הוא ריבוע שצלעו a והנקודות C ו-D הן בהתאמה המרכזים של רבעי מעגל שהרדיוס שלהם הוא a. המעגל שבציור משיק לשני רבעי המעגל ולצלע DC של הריבוע. הבע באמצעות a את רדיוס המעגל
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-