כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני די בטוח שיש כאן המון חברה שמכירים את כבר הטיפ, ומכירים את הקישור שיש מתחת לחלק מהסרטונים לצפיה באיכות משופרת, אבל אפילו אני לפעמים שוכח שהקישור הקטן הזה נמצא שם לעתים, ומפספס את האופציה לצפות באיכות טיפה טובה יותר. אז לצורך העניין: נ.ב. מי שמגיב בתגובות כגון "זה ישן, אני מכיר את זה מלפני 96 שנים כבר" -יגורש מהפורום לצמיתות ודמו יימרח בכניסה לטריידזון כאזהרה לעוברים ושבים.
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
איך אני מגיע מקניון עזריאלי לקניון בת ימון? איזה קו באוטובוס דן? וכמה זמן וכסף יקח לי בערך? חיפשתי קצת בגוגל אבל לא כל כך עזר לי.אשמח אם תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני הולך לטוס להולנד דרך רומניה (צ'ארטר) ורוצה להביא איתי שתייה מהדיוטי. יש לכם מושג אם יעשו לי בעיות בהכנסת השתיה למדינות הנ"ל?
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי הדבקתי משהו בבית עם סיליקון ויש ריח ממש חזק, ואני ממש נחנק ממנו (אני גם חולה אסתמה) ועכשיו הריח לא עובר.... זה יכול לגרום לאיזה בעיה או משהו? תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
אתר מחשבים חדש נפתח בנושאי חומרה, תוכנה ומשחקים. באתר מתעדכנות ידיעות על בסיס יומיומי, כתבות, סקרים, גלריות, מערכת פורומים ועוד. * האתר אינו בא להתחרות ב-HWzone אלא להוסיף על התוכן שכבר יש, ואנו מקווים לשיתוף פעולה בין האתרים. נ.ב לפני פרסום ההודעה הזו, שאלתי את מנהלי האתר והם הסכימו לפרסום הזה, תודה רבה כתובת האתר: http://www.PCArena.org
-
- 51 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
ערב טוב ,לצערי הרב מוקדם יותר היום נפרץ לי חשבון הפייפל , ונשלחו ממנו 2 תשלומים לחו''ל. הסרתי את הכרטיס מהחשבון , ובנתיים עד ששירות הלקוחות חו''ל של קאל יפתח מחר בבוקר , חסמתי את הכרטיס. שלחתי "תשלום אינו מזוהה" בפייפל על 2 העסקאות, והחקירה תתבצע ( בנוסף מחר אתקשר לשירות שלהם ). מה עוד ניתן לעשות ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
עשינו אתמול דיון עם כמה חברים (חלקם קרביים וחלקם ג'ובניקים...) לגבי סוגי נשקים ומה הכי טוב. הגענו למסקנה שלכל סוג יש את היתרונות והחסרונות שלו - אין נשק מושלם. מה אתם חושבים, ולמה?
-
- 33 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
ביום הראשון שעבדתי בארומה, לא שמעתי על החוק שאסור לעשן והוצאתי מעפרות והם קיבלו קנס על זה חחחחח באותו המקום, אחרי כמה זמן זרקתי זבל, ולא שמתי את השקית בתוך הפח כי הוא היה מלאה אלה ליידו, וגם על זה הם קיבלו קנס :
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אוקיי כמה דברים דבר ראשון אני חושב שזה כן קשור לפורום הזה ספיציפית ואני כן חושב שאנשים פה - במיוחד מי שהולך להרכיב מחשב צריך לקרוא את זה !!! אז בבקשה מן המנהלים, אל תעבירו. (כמובן שגם אשמח לתגובות) אז זה הסיפור שלי (עם מסר בסוף) לפני כשנה רציתי מחשב חדש, והיה לי כסף שעבדתי עבורו (ההורים לא נתנו, ולא מתנת בר מצווה ולא בטיח), אז אמרתי לעצמי "יאללה נגשים חלום" ונקנה מחשב BEAST הכי טוב בשוק, כל דבר שיש הכי טוב, נשים בתוכו. לדוגמא מעבד QX9770 שאז עלה קרוב ל 8 (רק מעבד!, אני קניתי באיזה 6 או 6 וקצת בסופו של דבר). או זוג כוננים קשיחים של ראפטור שכל אחד עולה 1500 (גם היום עולים כזה מחיר) או DDR3 שאז עלה כמה אלפי שקלים לכל 4 ג'גה. וכך הלאה את המחשב קניתי בפנדה שנמצאים ליד מקום מגו…
-
- 42 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
עוד אחד מהסירטונים ההזויים... תיאור הסרט: " כנסו ותצפו באמת הכואבת על ה"כוכב" תום אבני - חתיכת אפס שהרס לאחותי את החיים." http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1479167 עצומה ואתר שעשו : http://tomavni.275mb.com "תום אבני בן ****, תום אבני בן ****" מוזר מאוד, מה דעתכם?
-
- 41 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
-
סתם משהו שנזכרתי בו פיתאום... אני זוכר שטסתי לאירופה לפני חצי שנה והדיילים אמרו לי שאסור להשתמש בנגן דיסקים וכששאלתי למה אמרו לי שזה בגלל שזה מפריע לתקשורת של המטוס עם השדה תעופה או משהו כזה אני לא זוכר ממש... יש לכם מושג למה??
-
- 40 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
????? כמו ראש העיר החליט למנות את משה לנשיא נראה לי שזה פיעל אבל אני לא בטוח (שורש מנה נכון?)
-
- 29 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
למדתי עשרים שנים בישיבה. תוך כדי עשיתי תואר ראשון בחינוך. עסקתי בעריכת ספרים ובטכנאות מחשבים באופן פרטי. הגיע הזמן, והייתי צריך לצאת לשוק העבודה. חבר משך אותי לעיריית ת"א - גוף מאפיונרי לכל דבר וכנראה הרומן הזה יסתיים כי העבירו את היחידה ליפו מה שגורם לי ליסוע שעתיים צד בשביל משכורת של 4300 ש"ח. כרגע אני מחפש עבודה ואפילו לא יודע באיזה כיוון. האיזור שאני גר בו חנוק מבחינת מוסדות החינוך. מהיטק אפשר לשכוח בלי נסיון ותואר רלוונטי. עבודה פיזית זה בעיה כי אני עם חוליה שבורה בגב. הכל נראה לי חסום. לא יודע לאיזה כיוון לפנות. אם יש למישהו רעיון לכיוון אשמח לשמוע.
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לא רק שלא כתבתי את המספר פלאפון שלי בפייסבוק אלא בכלל לא כתבתי אותו באינטרנט בחיים, והנה היום אני מקבל SMS מפייסבוק בשביל לראות תמונות של חבר מישהו יכול להסביר לי איך הם גילו את זה?
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לשמוע אם למישהו יש נסיון עם חברת WellCom מחשבים בראשון לציון, אם יצא לו לעבוד איתם,זמני האספקה, איך היחס שלהם ואיך השירות שהם מספקים אחרי הקניה. אני מפחד שזו לא חברה חדשה שתיעלם אחרי תקופה ותשאיר אותי לרדוף אחרי יבואנים. www.wellcom.co.il בניתי אצלהם הצעה לדוגמא והם יצאו זולים בקצת יותר מ-200 ש"ח אפילו יותר מ SKYPC שנחשבים ממש זולים (למרות שחלק מהמוצרים היו מעט יותר יקרים, ההצעה בשורה התחתונה יצאה זולה יותר). מוצר\ים כמות כולל מעבד AMD Athlon 64 x2 Dual-Core 4400+ Socket AM2, 2.3GHz, 512KB x 2 Cache, 64-bit, Box 1 ¤400 לוח אם Gigabyte GA-MA69VM-S2, AMD 690V, Socket AM2, Dual DDR2 800, SATA2, VGA, PCI-Express, MicroATX. 1 ¤299 דיסק קשיח Western D…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חוץ מלנסוע בתחבורה ציבורית על אזרחי מה עוד היא נותנת לי?
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני רוצה שאוכל להעלות תמונה, וגם למחוק אותה לאחר זמן מה שאבחר אפשרי או שזה רק פינוק לאדם שיש לו שרת אחסון משלו? או אם יש לכם אתר אחר, אשמח תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-