כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית שעון רולקס לפי מה אני יכול לדעת שהשעון הוא זיוף או אמיתי ? ROLEX DAYTONA
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לאחר שנואשתי לקנות את הווינדוס 7 מאתר האינטרנט של מיקרוסופט, הלכתי לרכוש אותו באופיס דיפו. בפרסומות שממלאות את האינטרנט, רשום מחיר של 612 לגרסת השדרוג. כאשר באתי לרכוש את הווינדוס בסניף צומת ירקון, פתח תקווה. חייבו אותי ב699(!) ורק לאחר שהערתי להם שבפרסומת רשום 612 הם ביטלו את החיוב וחייבו מחדש ב612. בזיון
-
- 45 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
דיון מוזיקה,דברו על מוזיקה כמה שאתם רוצים,איזה להקות/שירים אתם שומעים. משום מה הדיון הקודם נעלם. להקות/אמנים שאני שומע.. Black eyes peas Lil John,Chingy,DMX,Dr.Dre,Nelly,Luda,Snoop dog,2Pac,Eminem ושאר הראפרים למיניהם,מכל אמן יש לי כמה שירים ויש לי עוד כמה אמנים ששכחתי,אני מתקדם כרגע לראפ האיכותי. Oasis Sean Paul Will smith (יש לו כמה שירים שבהחלט אהבתי.) Skazi(לא שומע הרבה,אבל יש מעט שאני אוהב) Greenday(אולי שתי שירים,בכל זאת נחמדים) קצת ללהיטים משנות ה70' 80 ו90': Abba Forginer Queen Hair יש שם בהחלט כמה שירים שכיף לשמוע. אני שומע כל שיר שטוב לי לאוזן,במילים אחרות שאני אוהב אותו אבל אני מחבב בעיקר את הז'אנר הראפ,רוק,פופ.(הרוק לא ממש,אבל עדיין …
-
- 75 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אוקיי כמה דברים דבר ראשון אני חושב שזה כן קשור לפורום הזה ספיציפית ואני כן חושב שאנשים פה - במיוחד מי שהולך להרכיב מחשב צריך לקרוא את זה !!! אז בבקשה מן המנהלים, אל תעבירו. (כמובן שגם אשמח לתגובות) אז זה הסיפור שלי (עם מסר בסוף) לפני כשנה רציתי מחשב חדש, והיה לי כסף שעבדתי עבורו (ההורים לא נתנו, ולא מתנת בר מצווה ולא בטיח), אז אמרתי לעצמי "יאללה נגשים חלום" ונקנה מחשב BEAST הכי טוב בשוק, כל דבר שיש הכי טוב, נשים בתוכו. לדוגמא מעבד QX9770 שאז עלה קרוב ל 8 (רק מעבד!, אני קניתי באיזה 6 או 6 וקצת בסופו של דבר). או זוג כוננים קשיחים של ראפטור שכל אחד עולה 1500 (גם היום עולים כזה מחיר) או DDR3 שאז עלה כמה אלפי שקלים לכל 4 ג'גה. וכך הלאה את המחשב קניתי בפנדה שנמצאים ליד מקום מגו…
-
- 42 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני בן 16 ועדיין לא קיבלתי צו ראשון אבל אף פעם לא מוקדם להתחיל להתכונן;] אני רוצה להיות ביח' מחשבים בצה"ל כמו שהבנתי הדבר נקבע לפי הקב"א, הפרופיל והראיון האישי. בקשר לקב"א: אני סיימתי כיתה י' השנה ואני עובר שנה הבאה לאקסטרני, אני עושה 5 יח' מתמטיקה, 5 יח' אנגלית ו-10 יח' מחשבים. (לא בגרות מלאה אך ורק את המקצועות הנ"ל) זה ישפיע על הקב"א שלי? זה יוריד לי? אם כן, כמה? ומה ההשלכות? אני גם מתכנן להרשם למכללת ג'ון ברייס או לאוניברסיטה הפתוחה לפני הצו ראשון אפילו. בקשר לפרופיל: יש לי אלרגיה מאוד חמורה לאבק ולשינויי מזג האוויר, יש לי רישום שיש לי דלקת בברכיים, אסטמה (קלה לדעתי) ועוד ועוד דברים ובעיות רפואיות מפה ועד הודו. זה מספיק כדי לקבל פרופיל 64 ומטה? אם ל…
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
(פוצל מפה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=50945 עקב התעניינות רבה בנושא ) BigT, אני רואה שהידע שלך באלקטרוניקה טוב, רציתי לשאול אותך, אתה למדת את זה בכיתה י"ג במגמת מחשבים או אלקטרוניקה? זה נראה לי יותר קטע של מחשבים (תכנות).. תודה.
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כן כן, אני נפרד מהאיי בי אמ שלי והחלטתי לעשות זאת בדרך מסודרת, קבורה ! היום עשית הכנות לקבורה כאשר מספר חברים קבורתיים משהו באו לבקר... הנה חברינו המככב במחשבי כ(ק)בר לא מעטים, הסיירוס לוג'יק, כאן בגרסא כ(ק)ברת (KVRT)ביותר, 2 Mb זכרון ! ואל תדאגו אפשר להרחיב ל-4 מגה בייט... רוצים לשמוע משהו מרושע מעט ? אני חושב על לקבור אותו בארון אשר הרג אאותו, המגירה הפתוחה אשר אותצה אתם רואים בצד ! וכאן תוכלו לראות את ה-"חברים שבאו לנחם..." והנה הנפטר בכבודו ובעצמו ! פרטים נוספים : תעודת פטירה תצא בקרוב, מפורטת לחלוטין ! ההלוויה תערך בקרוב, המשיכו לבדוק לתאריך מדויק...
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
-
עוד אחד מהסירטונים ההזויים... תיאור הסרט: " כנסו ותצפו באמת הכואבת על ה"כוכב" תום אבני - חתיכת אפס שהרס לאחותי את החיים." http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1479167 עצומה ואתר שעשו : http://tomavni.275mb.com "תום אבני בן ****, תום אבני בן ****" מוזר מאוד, מה דעתכם?
-
- 41 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם היום אני דיברתי בסקייפ בשידור חי. זה נקרא skypecasts. בקיצור מי שלא יודע, זה שירות כזה, שיש בו מלא חדרים בכל העולם, שאפשר להיכנס ולדבר עם אנשים. הרבה ממדינות ערב פותחים חדרים ונכנסים לשיחות. אבל המצב הוא, שכאשר אני נכנס לחדרים ומדבר באנגלית, הרבה אנשים ממדינות ערב פשוט מקללים אותי רק בגלל שיש את הסמל של ישראל. איך המצב הגיע לזה, כך כך אנטישמים. אני רק נכנס לחדר באנגלית, ומדבר איתם בצורה יפה, welcome. והם יש מקללים אותי ואת המדינה. זה עצוב נורא, אני לא חושב שיהיה שלום איתם לאורך השנים, האנטישמיות שם כל כך חזקה. יש למישהו משהו להוסיף תודה
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שכן שלי חוזר שבוע הבא מארה"ב ואני רוצה שהוא יקנה לי אייפון חשבתי להגיד לו על ה 3GS בכמה מוכרים אותו שם בגירסאת ה 32GB וכמה ה 16GB ומה זה הגירסא של ה SIM FREE ?
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין גלובוס הזהב לאוסקר ? מי מהם נחשב/רציני יותר ?
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
עצמות הכתפיים אצלי מאוד בולטות, אני לא בתת משקל ואפילו לא קרוב. איך אני גורם להם לא להראות? התחלתי את התרגילים האלה שאמורים לאמן את שרירי הכתף (בתקווה שיכסו את בליטת העצמות): לא יודע אם זה יעזור. משהו נתקל בתופעה דומה ויודע מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני כרגע 11 חודשים בצבא ואני מעוניין לעבור למקצוע אחר, שמעניין אותי יותר! אני רוצה לעבור לתחום המחשבים כמו מיחשוב או ממר"מ (שאינ לא יודע אם לוקחים לשם אנשים עם ידע כמו שלי בתכנות) עכשיו השאלה שלי האם יש סיכוי כלשהו לקבל זימון למיונים לממר"מ אחרי שכבר עשיתי קורס בצבא ?
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
--------------------הודעה לאדמינים---------------------------------------- בפאב זה קיימים אך ורק דברים חוקיים והוא נוצר אך ורק כדי לעלות קטעים מצחיקים אז נא לא לסגור לי את הנושא! אני מתחייב להשגיח על הפאב מפני דברים לא חוקיים ----------------------------------------------------------------------------- אני תורם לפה פאב שלי שנוכל לעלות לפה כל מיני דברים קטנים ומצחיקים כמו שיחות טלפון קורעות שירים מצחיקים וכו'... כל חומר לא חוקי ימחק מיידית!! אז בינתיים שמתי כמה דברים מקווה שאתם תרבו ותעלו גם דברים מצחיקים... ENJOY AND UPLOAD דרך אגב אני ממליץ לכולם להוריד את הקטע MANYA.MP3 זה פשוט הכי קרוע שיש!!!! כתובת: prikoli:b0necrack3r@213.8.49.132:8713
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מחר ב8:40 בבוקר הח"מ (אני) הולך לטסט (שני) כולם חייבים (!!) לאחל לי בהצלחה ולחכות לי ברחובות אשדוד עם שלטי עידוד.
-
עברתי תאונה ואני תקוע בבית, נשאר לי כנראה עוד שבוע עד שאוכל לצאת מהבית ונהיה מאוד חם. אין לי מזגן ואחרי שאני יושב הרבה על הכיסא.. טוב אתם יודעים מה קורה. חיפשתי אבל מצאתי רק אחד עם מאוורר, אני מחפש שיוציא אוויר קר או מן פלטה קרה. עכשיו לא התכוונתי למשהו קפוא, רק קריר שלא יעשה לי נזק.
-
- 34 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
-
-
אתר מחשבים חדש נפתח בנושאי חומרה, תוכנה ומשחקים. באתר מתעדכנות ידיעות על בסיס יומיומי, כתבות, סקרים, גלריות, מערכת פורומים ועוד. * האתר אינו בא להתחרות ב-HWzone אלא להוסיף על התוכן שכבר יש, ואנו מקווים לשיתוף פעולה בין האתרים. נ.ב לפני פרסום ההודעה הזו, שאלתי את מנהלי האתר והם הסכימו לפרסום הזה, תודה רבה כתובת האתר: http://www.PCArena.org
-
- 51 תגובות
- 3.4k צפיות
-