כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
כמו שאתם רואים אין לי ממש כשרון בכל הנוגע לגרפיקה אבל אני מניח שתבינו
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל מרוב פורומים אני כבר לא יודע איפה לכתוב....אז באתי לפה כדי שלא יעיפו אותי לפורום אחר.. והנושא היום הוא : מה אנו עושים במחשב . האם מישהו חשב פעם למה אנו צריכים מחשב חזק?? מדוע צריך לרדוף אחרי הטכנולוגיה.לא אשקר ואודה שהודעה זו ניכתבה ממחשב אתלון 64....אבל במקביל גם יש לי מחשב אתלון XP.אבל השימושים שלי היום הם בעיקר סרטים ואינטרנט.דבר שגם אתלון XP יכול לעשות בלי שום בעיה. אם כך מדוע צריך לחדש כל חצי שנה את המחשב?? כאשר יש למשתמש מחשב בעוצמה של 1600 עד 2 גיגה למה לקנות חדש??.האם אנו כמשתמשים חייבים להכנע לדרישות השוק??? בסופו של דבר יצרני התוכנה \חומרה מכתיבים לנו מה לקנות.הרי גלישה היום אפשרית גם ממחשב עם עוצמה של 450 מ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום תאריך הגיוס שלי הוא יולי 2008. אני לא עושה מגמת מחשבים בבצפר אבל כן עושה קורס למחשבים. אני מעוניין ביחידות מחשבים/טכנולוגיה וכו'. 1) למי מתאים י"ג או י"ד? 2)אם אני מעוניין בי"ג, עד מתי אני צריך להודיע לצבא שאני מעוניין בכך? 3)במידה ואני נרשם לי"ג, ובמהלך השנה יתקבל ליחידה שמתאימה לי, מה עושים אז? סתם לומדים י"ג?! 4) איפה אני יכול לברר באיזה בתי ספר יש י"ג? תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלחתי קורות חיים במייל לאיזה שהוא חברה והחברה מחזירה לי במייל תשובה ככה : תזהר שאנחנו לא נתבע אותך על דואר זבל . תגידו האנשים השתגעו ? משליחת קורות חיים כבר עשו אותי פושע , למי אני פונה בנושא הזה להגנה מפני אותה חברה ? עיזרו לי בבקשה :s05:
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי זה בעיה שמטרידה אותי זמן ארוך. אני עד היום עבדתי בעיקר בעבודה שאני לא אוהב ופשוט לא מתחבר לעבודה הזו אני מעדיף לקרוא בפורומים,כתבות, לצפות בסדרות/ סרטים מאשר לעבוד (לבזבז זמן) בעבודות האלה מצד שני כמעט על כל דבר צריך לשלם היום- ביגוד/ שכירות, מים, חשמל,חפצים. אני לא בחובות ואפילו צברתי סכום כסף מה עושים במצב כזה שאדם לא רוצה לעבוד, לא מצא את מקומו כלומר מעדיף לשבת בדירתו ללא עבודה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו זה בטוח , לקוח מהעמוד הראשי: "אנו מצטערים לבשר כי בתאריך ה-6/10 האתר נפרץ. הפורצים גרמו למחיקה מלאה של קבצי האתר ומסדי הנתונים שלו. לדאבוננו החברה שאירחה את אתר Techno התרשלה בתהליכי הגיבוי, ולכן לא קיים גיבוי זמין לשחזור האתר. אנו עושים כל שביכולתנו על מנת לשחזר את חלקי האתר מהקבצים שהצלחנו לחלץ מזיכרון השרת וממחשבי הצוות, ובמקביל, לאתר את האחראים למעשה הנפשע. על פי עבודתנו עד כה, נראה כי את רוב החדשות והכתבות נוכל לשחזר במלואן, אך לצערנו את הפורומים לא ניתן יהיה לשחזר. אנו מאמינים שנחזור לפעילות מלאה בטווח השבועיים הקרובים, בהם האתר יעבור שדרוגי אבטחה, תשתיות ועיצוב. בפרק זמן זה, חלקי האתר השונים יועלו בהדרגה. איננו יכולים לתאר את עגמת הנפש על אובדן מקורות מי…
-
- 60 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שבוע הבא יהיה השני, הפרקים אמורים להיות ממש טובים ובעלי עלילה שלא מחייבת הכרה מוקדמת עם הסדרה מומלץ לאוהבי טרנטינו בכלל והסדרה בפרט
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
כן חברה סוף סוף זה הגיע..צלסי -בארסה אחד המשחקים הכי מדוברים בשנים האחרונות..לא צריך להוסיף אף מילה יאללה הימורים אני אומר היום צלסי תנצח אבל בארסה תיתן להם בראש בקאמפ נואו..בעזרת השם בארסה עולה..רק לא צלסי אה ואיפה אתם רואים תמשחק(אם בכלל)?אני אצל חבר בירה גרעינים כמו שצריך טוב שאהייה ערב כדורגל מהנה לכולנו
-
- 14 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
שמעתי שהולכים לצאת חוקים חדשים..האם זה נכון? שיחיבו שמונה שיעורי תאוריה שיעלו 600 שקל, בנוסף מלווה שש חודשים והתיאוריה הולכת להיות עם הרבה יותר שאלות יותר קשה ואולי יש משהו לגבי נהג חדש כאילו יעלו את הגיל אבל לזה אני לא בטוח.. זה ממש לחוץ לי כי אני לא התחלתי לוקח הכל בפאנן יש זמן..
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אממ... למי שמבין בזה : אני רוצה לדעת אם תרגמתי טוב את המספרים. כי מישהו הסביר לי איך להפוך בינארי למספרים אבל זה היה הסבר קצר מאוד ולא יודע אם ממש הבנתי.. אז הוא הסביר לי ככה: ( ואני לא יודע איך עושים חזקה במחשב חוץ מ 2 ו 3 ואז אני ישתמש ב _ ) יש לי נגיד 01 ולפי מה שהבנתי אני מתחיל מימין.. אז 1X2_0 + 0X2_1 שיוצא : 1 עוד דוגמא - 1011 אז 1X2_0 + 1X2_1 + 0X2_2 + 1X2_3 שיוצא : 11 ----- אז אם הבנתי נכון אז יופי ואם לא תקנו אותי... וגם הייתי רוצה לדעת אחרי שנגיד אני הופך את זה למספרים , אז איך אני מתרגם לאותיות ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.1-click.jp/ זה כ"כ מצחיק לראות אותם מתעייפים אחרי שהזזתם את העכבר הרבה... @
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
שנים אני סובל מאינטרנט איטי עברתי את כל הספקים שיש החלפתי מחשבים , באו אלי טכנאים סוג B מבזק ( אני אצלם אותם ואפרסם ב TUBE ) שתראו את הרמה שלהם , ו 018 החזירו לי את החיוך ;D . 012 - מהירות משחקת " עומס " , שירות מזעזע שעולה כסף לא 1800 , אבל המנהלת שם הייתה דיי אדיבה למרות שהתישו אותי עד לניתוק . 014 - תמיד עמוס מהירות דיי מזעזעת , שירות אדיב אבל התוכן של השירות הטכני דיי שקרי , מאשימים את בזק " הם אשמים " . 017 - שירות לקוחות פשוט ביזיון . 013 - עברתי בגלל המחיר הגבוה ( לפני שהיה איחוד עם נטוויזן ) 018 - מרגישים הבדל משמעותי האתרים עובדים חלק יותר , אין בופרינג ממש כיף , והמהירות גלישה יציבה , מחיר מעולה 33 ש"ח 2.5M ללא התחייבות ! ואמרו לי שתמיכה טכנית זה חינם ! לא כמו …
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ראיתם כבר? http://hwzone.co.il/articles/firstime1 אם מישהו לא הבין - המטרה היא להגיב שם בטוקבקים. כולם מוזמנים
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
http://mekusharim.co.il/news_read.asp?tid=80426 אתם מוזמנים לקרוא ולהגיב ד"א אתם מכירים אתרים סטייל יוטיוב וכאלו אבל של סיפורים? ז"א שיתוף סיפורים ברשת?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 341 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.findmidis.com/listen.go/1404 http://www.findmidis.com/listen.go/1524 ויש עוד רבים ויפים והקטע היפה שזה חינם
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני זוכר שמצאתי פעם אתר של hp או משהו כזה שמתקן עיניים אדומות אונליין. חיפשתי אותו עכשיו אבל לא הצלחתי למצוא... מישהו מכיר אתר כזה?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אז ככה בפסח אני נרשם לתיכון וגם למגמה שאני רוצה אז יש לי התלבטות קטנה ורציתי לשאול מה לדעתכם עדיף יותר אפשרות ראשונה זה ללכת לריאלית רגילה ולעשות 5 יחידות במתמטיקה אנגלית + כימיה ופיסיקה או ללכת למדעית ששם חוץ מ כמיה ופיסיקה אני גם עושה מחשבים בהיקף של מחש יחידות . חוץ מזה יש שם כל מיני קורסים אקדמאים וטיולים , הרצאות ( בטניון ) הבעייה שבשביל להגיע לשם צריך ממוצע של 90+ בהכל ויש לי בערך 88 אז חוץ מהשאלה מה עדיף האם כדי באמת להשקיע כדי להיות במדעית ? btw : מזה מבחן פסיכוטכני בידיוק זה משהו מסובך לעבור ?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עדכוני BIOS חדשים מבטיחים שיפור ביצועים משמעותי למעבדי Ryzen 9600X ו-9700X, ומטפלים בבעיות זמני תגובה שדווחו לאחרונהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 364 צפיות
- 1 follower
-
-
מי מהאנשים פה ענה על קוד גורו? ועל כמה שאלות פחות או יותר הוא חושב שהוא ענה בוודאות?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
השמח לקבל הצעות על דברים שכדי לעשות באילת כדי לא להשתעמם שם.. אני בן 26 דרך אגב.. אני גם ישמח לדעת כמה בערך צריכה לעלות מונית מהשדה תעופה למלון? הרי ידוע שהנהגי מוניות שם לא בדיוק הולכים לפי הספר..
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה משיקה את ה-"Support Hub", אזור ייעודי ומאוחד שנועד להקל על משתמשים שנחסמו או שחשבונם נפרץ, ומודה לראשונה: "קבלת עזרה לא תמיד הייתה פשוטה כפי שהיא אמורה להיות". וגם: סייען ה-AI החדש שייכנס לתמונהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.dubbed.rules.it/ תעשו:VIEW IT HERE ותיראו פרק פרק.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-