כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני רוצה לארגן איזה חבית בירה ("KEG") למסיבה שאני מארגן עוד מעט ורציתי קצת פרטים על העניין ממי שיודע: 1. מה גודל הפתח של החבית? האם זה תואם לתקן אירופאי/אמריקאי/משהו אחר? 2. אתם מכירים מקום שיוכל למכור לי חבית אחת? לא תהיה בעיה להחזיר את החבית הריקה לאחר השימוש. 3. מה נחשב מחיר טוב לזה? תודה
-
- 26 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מה ההבדל ביניהם מבחינת היוקרה של התואר.. (שימו לב שאני לא מדבר על הקורסים...) כאילו אם יהיה לי תואר בהנדסת תוכנה אז מה ההבדל בין זה למדעי המחשב וההפך ? והאם הנדסת תוכנה באמת שווה את ההשקעה יותר ממדעי המחשב ?
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
למי שמזהה את הכינוי ולמי שלא, אני הבחורצ'יק האומלל מהאשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=374042.120 האמת? לא ממש התקדמתי מאז..אני די מוגבל מבחינת הכרויות בעולם האמיתי, חשבתי..אולי אפשר להכיר וירטואלית? אבל לא רק פייסבוק וכאלה..אלא אתרים שיכולים לקרב בין אנשים ע"י אותם תחומי עניין או אפילו פעילות משותפת וכו'..מקווה שהבנתם אותי, ותודה לעוזרים.. אחחח החיים בזבל
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מצד אחד ילדותי ואולי קצת מצחיק ומצד שני מאוד פוגע ומעליב. למה שיקימו נגדי תנועה?מי העז לחשוב על הרעיון הזה אפילו? אני קורא למקים התנועה להגיב כאן, למחוק את התנועה המטופשת הזו משם ולהתנצל. כרגע אנעי פותר בעייה במחשב שלי ולכן אני מגיב מהלפטופ של אמא שלי,אבל זה פוגע יותר מאשר מצחיק לפתוח נגדי תנועה. סיימתי קורס טכנאים בג'ון ברייס ואני רוצה להמשיך ללמוד שם ואני קורא הרבה ת'רדים באתר הזה כבר שנים,וגם חומר מהאתר כמו כתבות,מדריכים, ביקורות,מאמרים וכו', ואנשים פה במקום לעזור לי ולהתחבר איתי פותחים נגדי תנועה. אני לא חדש במחשבים, כי את רוב החומר של הקורס אני מכיר כבר שנים, ואנשים פה יכולים לעזור לי להתקדם הלאה בתחום המחשבים בנוסף לחומר שבאתר ובמקום זה הם פותחים נגדי תנועה. אם התחב…
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
החלטתי שאני חייב לשתף אותכם במה שקרה לי היום בעבודה בעיקר בעקבות ההלם התרבותי שזה כלל שעד עכשיו למען האמת אני בשוק ולא האמנתי שמישהו מסוגל לדבר אלי ככה. אז ככה, אני מלצר בגן אירועים באזור השרון (מקום נחמד מאוד, באמת) והיום הייתה לנו חתונה של זוג מהדרום שבא אלינו בהתראה של הרגע האחרון בגלל המלחמה (הם סגרו על האירוע ממש בתחילת הפסקת האש אז הם כבר היו חייבים לקיים אותו אצלנו). שנגמרה הקבלת פנים וניגשתי לשולחנות שלי (לקראת סוף החופה) ישב שם אדם חובש כיפה בן 25-30 שאיך שהגעתי התחיל לצעוק עלי שהוא חייב סלט רגיל (סלט ערבי - עגבניות, מלפפונים וכל השטויות הרגילות) עכשיו אנחנו מטבח רציני עם מנות איכותיות ואנחנו לא מחזיקים שטויות כאלה שדי מעליבות את השף הפלצן שלנו. הלכתי למארגן …
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כן אני רציני. השאלה היא די פשוטה. יש דף נייר. צריך לקפל אותו לשלוש , כמו שמקפלים לשניים. יש תנאים: א. אסור להשתמש בכלי מדידה. ב. אפשר להשתמש רק במימד אחד של הדף ( אורך או רוחב ). כלומר, על מנת שהשיטה תעבוד עבור כל סוגי הדפים. ג. הקיפול חייב להיות מדויק. בדיוק כמו שכשמקפלים לשניים מצמידים את הקצוות הרחוקים ואז יודעים בבטחון שיווצר בדיוק חצי. אני משתגע מהדבר הזה.. שעות אני יושב ומנסה לפתור את זה.. אם מישהו מצליח, אז בבקשה תגידו לי איך עשיתם את זה. תודה.
-
- 26 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
כפי שנכתב למעלה, ללא קשר למה שחיפשתי בגוגל, מתחת לכל תוצאות החיפוש מופיע הכיתוב: "This site may harm your computer" וגוגל לא נותן להיכנס לשם בלי דף באמצע של גוגל שטוען שהדף הזה עלול להיות מסוכן למחשב שלי ניסיתי את זה על הדפדפן הנוכחי (FF 3.0.5), על IE7 וכן בעוד מחשב עם FF וגם שם זה קורה. כאמור, הבעיה התחילה מתישהו בשעות האחרונות, שכן חיפשתי היום דברים בגוגל וזה לא קרה קודם לכן עוד מישהו נתקל בבעיה? יודע על פתרון אפשרי? משהו?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יודע אם פתחו את זה הפעם אבל: אופיס דיפו http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=00009sGrd-F1KTr6KmPNuL72J2i:12bbi68k5?id=no_tax באג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7020&perur=
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכל חברי HW! רציתי לספר לכם סיפור קצרצר שלי עםצ חברת פנדה מחשבים. הסיפור מתחיל בתאריך ה-11.2.09, התאריך בו הזמנתי לי סטיק זכרון של G.SKILL שעלה בזמנו 130. (פרטי מוצר תוכלו לראות כאן באתר החברה-http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2398&products_id=23747&PHPSESSID=f9945d6fb8de81b37fe0350a44326084) ההזמנה הייתה פשוטה, שם, טלפון ואני קיבלתי מספר הזמנה. עבר יום, יומיים, שלושה, שבוע ופנדה לא התקשרו? איפה פנדה הנהדרת שכולם מהללים ומשבחים? אני כלקוח לא לחוץ לא לקחתי את זה אישי או משהו דומה. אחרי זה הזמן התחיל לעבור ואני התחלתי "לחשוש" מה עם ההזמנה שלי? התקשרתי ואמרו לי שיש בעיות עם היבואן ואז באתי פיזית לחנות אחרי שבועיים- נאמ…
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מבסוט מיוסי מילשטיין, עדין נוימן ודניאלה פיק (גם הכתב הזה בהתחלה עיניין אבל אחר כך פשוט לא הצלחתי להאמין למילה למה שאמר, שום דבר לא נשמע הגיוני) הרשימה שלי: יצחק אברגיל (להכניס אותו לוילה מהראשונים) דרור אלפרון (אחרי שהם חושבים שאין יותר דיירים להכניס אותו בהפתעה כמו שעשו עם האקס של מאיה בוסקילה) דן מנו ביבי איזה פרופסור או שתיים שיהיה גם דברים מעניינים ירון לונדון אורי חזקיה אדיר מילר אורית פוקס אסתי גינצבורג קמילה מפרוייקט Y מורון אייזנשטין רותם סלע ואולי איה מנכ"ל של בנק
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים! אז כמו שרשום בכותרת, ביום שבת יש לי יום הולדת 24 ואני רוצה לחגוג עם חברים במקום מיוחד, מעניין ולא רגיל למשל חשבתי ללכת עם כמה חברים ומשפחה למסלול קארטינג -זה יכול להיות נחמד לא? אני מחפשת עוד הצעות כאלה, כמובן שיהיו מתאימים לגיל שלי. תודה למי שיעזור מורן
-
- 26 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום!! יש לי בעיה מוזרה בטלוויזיה ובשידורים של יס. ברגע שמדברים ליד הטלוויזיה עם הפלאפון אז השידורים נדפקים ונתקעים, וברגע שאתה מנתק זה חוזר לעצמו. בדקתי את זה כמה פעמים וזה נכון. זה קורה רק בטלוויזיה אחת בבית. אני לא משקר עליכם למישהו יש מושג למה
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש רעיונות מקוריים לצביעת החדר החדש שלי תיכננתי לצבוע 3 קירות בצבע אחד, וקיר רביעי (קיר עם חלון, הקיר השמאלי של החדר) לצבוע בצבע שונה, ועל הקיר שממול הדלת (הקיר הראשון שרואים כשנכנסים) לשים לוגו / ציור קיר כלשהו. לא משהו מסובך, ולא משהו ילדותי. יש פה הרבה אנשים שמתעסקים במודינג, אז אני מצפה לרעיונות מקוריים אילוסטרציה: http://www.siz.co.il/my.php?i=cnnemgy1qdxg.jpg
-
- 26 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
לרגל מעבר דירה, החלטתי שאני זורק דברים שאני לא צריך. סתם רציתי לשאול אם יש עוד דפוקים כמוני ששומרים קופסאות של חומרה. אני לא מדבר על קופסה של לוח אם שיש בתוכה את כל הכבלים והדרייברים ותקועה איפה שהוא בארון, אלא קופסאות של מחשבים קודמים, וקודמים קודמים שכבר ממזמן עברו לבן דוד. הנה מקבץ אחד מתוך כמה של מה שילך לפח עוד כמה שעות [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו שמע עליהם? ראיתי לא מזמן תוכנית בטלויזיה אבל עכשיו הם עלו לי לראש ותשמעו הם פשוט גאונים! ולא בגלל שיש שם הרבה חברה עם 170 IQ אלה הרעיון שלהם: לוותר על ה (לפי התפיסה הדתית) ולטענתם זה יעזור לעשות שלום וזה גאוני וזה נכון איך הם עושים את זה אני לא יודע (וגם מה יוצא להם מזה) ודבר שני אני לא מבין איך אין רוב יהודי באירגון הזה איינשטין ישו פרויד וכל אלה היו יהודים, אין מספיק חכמים בשיבל האירגון הזה? ציפיתי ליותר מאיתנו
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש קורסים שמלמידם לבנות מחשב? אם כן איפה? קראתי הרבה חומרים תאורטים וכמה מדריכים באינטרנט על בניית מחשב ועדיין אני חושש לבנות בעצמי איזה יש סיכון בלבנות מחשב בעצמי?
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אם היה לאינטרנט מלך מי הייתם רוצים שהוא יהיה? אני הייתי רוצה את מט וטריי היוצרים של סאותפארק השאלה הזאת מובאת לכם מחבר שלי.. חח
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברכות. אני מחפש כיסא חדש לישיבה מול המחשב וכבר חיפשתי ברוב החנויות הידועות (Office Depot, Ace וכו') ולא מצאתי כלום. התקציב הוא בערך 600 ש"ח, אבל אם יש איזה hidden gem איפשהו בארץ לא אכפת לי להשקיע אפילו 1K, העיקר שלא יהיה flimsy ושיהיה נוח. הצעות?
-
- 26 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכם, חברי הקהילה היקרים יש לי משהו שאני לא יודע אם תופעה מוכרת או מקרה שונה אבל אשתף בכל זאת. אני אוהב מוזיקה, מאוד אוהב מוזיקה וקצב ושומע כל יום מוזיקה מהבוקר עד הערב. הבעיה היא שההאזנה שלי למוזיקה נעשית מעט אובססיבית ומוגזמת לאחרונה. בגיל תיכון ובצבא לא כל כך הייתה לי את הבעיה הזאת, כמובן שהייתי שומע גם אז המון מוזיקה אבל היום אני שומע מוזיקה מהשניה שאני קם בבוקר, בדרך אל העבודה, כל היום בעבודה, בדרך לבית וכל שאר היום עד שאני ישן מוזיקה. כשאני לא מתעסק במשהו אחר סופר-חשוב ואין מוזיקה אני חורק שיניים, נוקש באצבעות, מאבד סבלנות לכל דבר ומריץ מקצב בראש, רק ממתין בשקיקה להאזין למוזיקה שוב. הדבר הזה מאוד מפריע לי כשאני לא ליד מערכת שתשמיע לי מוזיקה, וכשאני מאזין זה בדרך…
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי כיום אני גר בת"א בדירה שכורה עליה אני משלם 3,400 שקלים כולל ארנונה. אני גר לבד. מסיבות כאלו או אחרות, אני מפסיק את השכירות בסוף החוזה (עוד שבועיים וחצי) ומחפש דירה ברעננה/הרצליה. ראיתי כבר בערך שמונה דירות וכולן מה שנקרא "פח" (בסביבות ה 2900 - 3300 שקלים). באמת מזעזע - ציפיתי שדירות באיזור הזה יהיו יותר נורמליות מדירות בתל אביב. אתמול הלכתי לראות דירה שלושה חדרים ברעננה בבניין שעובר תמ"א. במסגרת הפרויקט מוסיפים, כמובן, דירות לבניין - מה שפחות איכפת לי. בנוסף, אמורים גם להרוס + להרחיב כמה דברים בתוך הדירה עצמה בשלב כלשהו. כמובן שאני שוקל את כל העניין כי הדירה זולה ויחסית נורמלית, לעומת כל המקומות הדוחים שראיתי. אשמח לחוות דעתכם הכללית לגבי מעבר לדירה בבניין כזה ולהתי…
-
- 26 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
אהלן אני משתחרר בעוד עשרה וחצי חודשים,כרגע משרת כנהג בוס באיזשהו בסיס סגור בצפון הארץ.... מאוד לא אוהב את התפקיד שלי ואת היציאות שהם חמשו"שים,ומנסה לעשות הכל כדי לעבור לבסיס יומיות ולשרת את העשרה חודשים האלו קרוב לבית בתפקיד יותר קל... הדרך היחידה שלי להשיג את הדבר הזה היא דרך קב"נית,ופה אני מתלבט.... אם היא לא תיתן,שלא תיתן.אבל אם היא תיתן וזה יהיה כרוך בהורדת פרופיל ל45 נפשי,כדאי? מה הסיכוי שהיא תגיד לי טוב לך ואין סיבה להוציא אותך ובלה בלה,והכל כמובן עם אינטרס של המפקד שלי שישאר לו הנהג שלו כמה שיותר זמן?למרות שזה סך הכל לעוד עשרה חודשים ואז אני כבר לא הנהג שלו ולא בטיח... תודה!!!
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן אנשים,כרגע חזרתי רק מהעבודה. בקיצור היום איך שהוא התקשר לחבר שלי איזה מישהו מהמאפייה שאח שלו היה פעם עובד שמה ועזב בגלל שהוא התגייס,סגר שמה כסף מעולה עד שהתגייס הוא בעצמו אמר לי שסבבה שמה לא כמו עבודות של כח אדם שהכל דרעק טהור(ויש לי ניסיון בכל עבודה של כח אדם באזור שאני גר בו,הכל חרא אבל אין לא מתפנקים שצריך כסף). בקיצור נגיע לפואנטה. שאלתי את הבן של הבעלים שהוא עזר לנו באפייה של הקורוסנים הלחמניות ושות' כמה מקבלים וכל זה כי זה עבודה בלילה מ22.30-8.30. הוא אמר לי ש22-אמרתי לו למה מינימום אם זה בלילה,הוא עושה לי בעיקרון אמורים לקבל 27 אם אתה עובד ככה מסודר אבל אתה(הכוונה אליי ואל חבר שלי)עובדים שחור אז עדיף לכם לקבל 22 נקי בשחור בלי כל העיניין של מס הכנסה וכל שאר הדב…
-
- 26 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי אנשים, אני שוקל לעבור לאיזור הזה, רחובות כמו צה"ל, הפועל הצעיר, ח"ן וברל כצנלסון הם בהחלט ברשימה שלי. רציתי לשאול האם יש פה מישהו שגר ברחובות האלה ובאיזור הזה ויכול לתת לי חוות דעת על איך לגור שם. בעיקר מבחינת אוכלוסייה ורמת הפשיעה (פריצות לקומות נמוכות וכאלה). אז אם יש מישהו מהאיזור, לשעבר מהאיזור או מכיר טוב את פתח תקווה, אשמח לחוות דעת(כמה שיותר, יותר טוב).
-
- 26 תגובות
- 7.2k צפיות
-