כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,657 דיונים בפורום זה
-
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מתפלא שעדיין לא רשמו את זה כאן. זה הליפ דאב הישראלי הראשון (קליפ בו כמה אנשים הולכים ועושים עצמם שרים שיר מסויים, תוך כדי משחק). תהנו:
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה גיל 20 שלי מתקרב ואני מעוניין כדי לציין את האירוע הזה לטוס לחול...עכשיו בגלל שאני בצבא אני יכול לטוס לחול רק אחרי שיש לי שמונה חודשים בצבא,מה שאומר שרק מה12.4.10 אני אוכל לטוס איפה באירופה כדאי לטוס בתקופה של אפריל?עדיין קר שם בתקופה הזו או שמתחיל להיות נעים? אני חשבתי על אירופה ובתוך אירופה על הולנד\בלגיה\גרמניה..... יש מה לעשות שם מבחינת מקומות לראות,פארקים וכו'?המחייה שם יקרה? ודרך אגב ה12.4 השנה זה יוצא אחרי פסח נכון?כי תמיד בתקופה של פסח טיסות ונופשים זה ממש יקר...
-
- 26 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני לא מרוצה מהמשחת השיניים שהשתמשתי עד כה, ורציתי לדעת על איזו משחה לא גנרית אתם ממליצים ?
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה לאיזה מצגת שאני עובד עליה, שירים רגועים כמו KNOCKIN ON HEAVEN DOORS משהו רגוע... תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחר מבחן, ובגלל שיש לי מורה משוגע, אף אחד מהחברים שלי לא יודע איך לפתור, הסברים מפורטים מאוד יעזרו לי המון ! בסדרה חשבונית יש מספר זוגי של איברים. סכום האיברים שנמצאים במקומות האי זוגיים הוא 100. סכום האיברים הנמצאים במקומות הזוגיים הוא 120. האיבר האחרון בסדרה גדול ב-38 מהאיבר הראשון. מצא כמה איברים בסדרה. תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי כיום אני גר בת"א בדירה שכורה עליה אני משלם 3,400 שקלים כולל ארנונה. אני גר לבד. מסיבות כאלו או אחרות, אני מפסיק את השכירות בסוף החוזה (עוד שבועיים וחצי) ומחפש דירה ברעננה/הרצליה. ראיתי כבר בערך שמונה דירות וכולן מה שנקרא "פח" (בסביבות ה 2900 - 3300 שקלים). באמת מזעזע - ציפיתי שדירות באיזור הזה יהיו יותר נורמליות מדירות בתל אביב. אתמול הלכתי לראות דירה שלושה חדרים ברעננה בבניין שעובר תמ"א. במסגרת הפרויקט מוסיפים, כמובן, דירות לבניין - מה שפחות איכפת לי. בנוסף, אמורים גם להרוס + להרחיב כמה דברים בתוך הדירה עצמה בשלב כלשהו. כמובן שאני שוקל את כל העניין כי הדירה זולה ויחסית נורמלית, לעומת כל המקומות הדוחים שראיתי. אשמח לחוות דעתכם הכללית לגבי מעבר לדירה בבניין כזה ולהתי…
-
- 26 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
סתם שאלה שחשבתי עליה. מפחד לנסות את זה...
-
- 26 תגובות
- 9k צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1203858 גירסא מעולה ממליץ
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו פה הקשיב לאלבום החדש של dream theater? אלוהים אני לא מפסיק לשמוע אותו איזה אלבום מצויין!!!
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ווווואיייייייי איזה אושר, HAPPY HAPPY JOY JOY HAPPY HAPPY JOY JOY!!!!!!!!!!!! להלן ההודעה המרגשת במייל..... וווואיייייי 83!!!!!!!! כמה כיף לשמוע!!!!!!!! ))) אין, פשוט עשית לי את היום! ובקשר לפגישה, סגרנו. בתודה, שגיא. ----- Original Message ----- From: Raber Cohen To: Sagi Kerman Sent: Tuesday, June 04, 2002 5:01 PM Subject: Re: בנוגע לפגישה בארבעה ביוני... שלום שגיא, באמת הלך לך טוב וקיבלת 83, מאוד יפה. מן השמיים סידרו לנו שביתת מורים כך שגם אני לא הייתי היום בבית הספר, אני יכולה ביום החזרת המגינים , ביום רביעי 12.6. בשעה 10 או 11. להתראות איריס ----- Original Message ----- From: Sagi Kerman To: Sent: Monday, June 03, 2002 11:59 PM Subject: בנו…
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ממלא 1\5 כוס, לוקח כפית סוכר וטובל בפנים. מדליק ונותן לסוכר לימוס ולאבסנט להדלק. זורק הכל בפנים, מערבב טוב טוב, מכבה בנשיפה (הכוס לוהטת!! אי אפשר לכבות אחרת) וישר שואף את אדי האלכוהול, נותן לזה חצי דקה להתקרר ושותה הכל בשוט. איך אתם שותים אבסנט?
-
- 26 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכם. אז הינה הסיפור העצוב: אח שלי (שהוא רופה שיניים מתחיל ואני מאד אוהב אותו, אני האח הקטן) קנה מכונית ליפני כמה חודשים, מכונית לא יקרה מידי ולא חדשה מידי, כזאת שתספק את הצרכים שלו (שהם לא מוגזמים) מדובר על מכונית מדגם פיאט אונו שנת 93 שחורה. עכשיו ליפני שבוע המכונית שלו למרבה הצער נגנבה! כפי שאתם יודעים לא קשה מידי ליפרוץ למכוניות הפיאט ביחוד שאין את המנעול לידית הילוכים :-\ זוהי מכונית שעלתה בסביבות ה-8000 אלף ש"ח שזהו סכום לא קטן (המכונית הייתה שמורה ובמצב טוב) חשוב לציין שלמכונית אין ביטוח מקיף אלה רק ביטוח חובה לכן אנחנו לא מקבלים שום דבר לא פיצויים ולא כלום (רק כום מים עם ביכלל) עכשיו רציתי לישאול אתכם עם אתם מכירים מישהו שמוכר מכונית, או שאתם מוכרים עד 10,00…
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שני חברות ניתחו כלב מת אצלהם בסלון http://englishrussia.com/?p=3374
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אנשים, אני שוקל לעבור לאיזור הזה, רחובות כמו צה"ל, הפועל הצעיר, ח"ן וברל כצנלסון הם בהחלט ברשימה שלי. רציתי לשאול האם יש פה מישהו שגר ברחובות האלה ובאיזור הזה ויכול לתת לי חוות דעת על איך לגור שם. בעיקר מבחינת אוכלוסייה ורמת הפשיעה (פריצות לקומות נמוכות וכאלה). אז אם יש מישהו מהאיזור, לשעבר מהאיזור או מכיר טוב את פתח תקווה, אשמח לחוות דעת(כמה שיותר, יותר טוב).
-
- 26 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אהלן יאללה בואו נעשה טורניר הקפצת כדורגל.... ושימוש בMX500 נקרא רמאות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע יצאתי מחנות וראיתי משהו מוזר מאוד שם. מכירת אלכוהול מגיל 21 קראתי על החוק ולא מצאתי בשום מקום האם הוא עבר בכנסת או לא? עכשיו איך מאשרים דבר כזה? מה יהיה מועדונים, פאבים וכו..? רוב המקומות האלה עושם את כספם ע"י מכירת אלוכוהול? יעלו את גיל הכניסה למועדונים ולפאבים? טמטום לדעתי.. איך בגיל 18 נותנים לנער נשק ללחימה, אבל לשתות ולצאת למקומות אסור לא ? לא יותר קל לעקף יותר את הילדים הקטנים ששותים ? דעתכם..
-
- 26 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי אנשים אני מחפש מסעדת שוקלד באיזור חיפה אפשר גם בקריות בסיגנון ארט דקוקו , מקס ברנר מישהו יכול להמליץ?
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שהסתדרות המורים(בתי הספר היסודיים) לא שובתים, אבל אני ממש לא בטוח לגבי ארגון המורים(חטיבות הבניים והתיכון) האם הם הגיעו לפשרה עם האוצר או שנקבל עוד כמה ימי חופש?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניתן רמזים: יש לו פאנל בקרה נוח והרבה יציאות I/O.
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה סיבות הצבא יקבל בשביל לדחות גיוס בכמה חודשים ? קבלתי צו גיוס לחודשיים אחרי סיום הלימודים שלי והייתי רוצה קצת יותר זמן איכות
-
- 26 תגובות
- 5k צפיות
-
-
טוב אז ככה בבקשה על תאפכו תדיון עלי ותכניסו עצות דביליות כמו שקורה כימאת תמיד בדייונים כאלה -ואני מבקש גם מהמנהלים בבקשה תפקחו שזה לא יאפוך לעוד דיון עלי בכל מיקרה אח שלי מחפש דירה לשכור באזור השרון אז אחת מהדירות שהוא הלך ליראות ואני ראיתי איתו היה כתוב (משהו בסגנון) הם ביקשו על הדירה 3000 שקל אז בדרך חשבתי -דירה כזאת זה בטח משהו סביר בקיצור אנחנו נכנסים לבנין מתחילים לרדת אחרי הבחור במדרגות וזה לא קרקע אלה קומה תחתית נכנסים לבית המזגן פועל-בטח בגלל שיש חלונות קטנים קרוב לתיקרה וצמודים לחניה של הבינין הסלון קטן יותר מהחדר שלי שגם הוא קטן וחדר השינה עוד יותר קטן המטבח מחובר לסלון וכולל בעיקר ארון כיור ומקרר הריהוט מנימלסטי (מעניין למה...) וחד…
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני משתמש (מחמת חוסר תקציב) בכל זוג עדשות יומיות במשך כשבוע, זה עובד יופי ואני לא מרגיש שום דבר מוזר. אני שם אותם בקופסא ומחליף מים כל יום. איזה נזק לטווח קצר\ארוך יכול להיגרם לי?
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
18 שהדליפו זה פרק 19 אז מי ששונא ספוילרים שלא יראה כי ראיתי 4 דקות ממנו וכבר נשפך אליי יותר מדי מידע בכל מקרה 17 פרק ענק אתם מוזמנים להגיב ולדבר על הנושא, מקווה שהדיון לא מיותר..אם אתם חושבים כך לפחות תשאירו את האזהרה למי שלא ראה את 19 עדיין, זה מבאס לאללה
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לרגל מעבר דירה, החלטתי שאני זורק דברים שאני לא צריך. סתם רציתי לשאול אם יש עוד דפוקים כמוני ששומרים קופסאות של חומרה. אני לא מדבר על קופסה של לוח אם שיש בתוכה את כל הכבלים והדרייברים ותקועה איפה שהוא בארון, אלא קופסאות של מחשבים קודמים, וקודמים קודמים שכבר ממזמן עברו לבן דוד. הנה מקבץ אחד מתוך כמה של מה שילך לפח עוד כמה שעות [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-