עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Wormy,

קניתי שבוע שעבר מחשב חדש וקיבלתי אותו לפני יומיים החורף קרב ובא, ובתקופה הזאת יש הרבה עליות ונפילות מתח למישהו יש המלצה למגן ברקים טוב ואמין שיגן על המחשב?

• 12 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. Started by waizman,

אני נוסע למסיבה בקיבוץ צרעה. נקווה שיהיה טוב. :smoke:

• 50 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. אפל השיקה מחשב נייד ב-599 דולרים המשנה את מאזן הכוחות בשוק המחשוב הבסיסי, ומותיר את הבחירה במחשבי PC מקבילים כהחלטה המבוססת על עקרונות אידיאולוגיים בלבד ולא על היגיון צרכני עבור המשתמש הממוצעלכתבה

4. Started by ModChiP,

אני בטוח שחלקם מכירים כמה "דודות" שלמשל קונות דברים חדשים אבל לא משתמשות בהם. או שיש להם סלון יפה ומעוצב שאסור לאף אחד לשבת עליו, ודירי הבית יושבים על איזה ספה מסריחה מפיפי. מישהו מכיר את התופעה הזו? למה אנשים עושים את זה לעצמם?

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by naor-007,

תראו הזמנתי מאיביי משהו לפני קצת יותר משבוע, וקיבלתי מספר מעקב לחבילה. זה מה שכתוב באתר USPS: Class: First-Class Mail International Service(s): International Letter Status: Electronic Shipping Info Received The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on June 29, 2009 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. הבעיה היא שאותו הסטטוס נשאר אותו דבר כבר 9 ימים!! מה הבעיה הבעיה פה? מה לעשות? וזה לא אמור להיות ככה כי הזמנתי באותו…

• 18 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by nice-1,

נוסטרדמוס יקירי, עוד חודשיים למנאייק.

• 39 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by QQQ,

התרגיל: בריבוע ABCD האלכסונים נחתכים בנקודה O. הנקודה E נמצאת על הצלע AD והנקודה F נמצאת על הצלע DC. הקטע BE חותך את האלכסון AC בנקודה G והקטע AF חותך את האלכסון BD בנקודה H. הקטעים BE ו-AF נחתכים בנקודה I. נתון: AG=DH הוכח: את המרובע GOHI ניתן לחסום במעגל. שרטוט למטה תודה.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. Started by pure perfection,

מה קורה ?? תגידו יש תוכנה שמשנה את הקול בסלולרי ?? כאילו משנה את הקול תוך כדי שיחה ?? תודה

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. העדכון החדש של הדפדפן הנפוץ מכולם מוסיף כמובטח חסימה של הפרסומות המעיקות והמציקות ביותר ברשת ללא צורך בהתקנת תוספים כלשהם לכתבה

10. אני פונה אליכם בפניייה נרגשת זו להצלת חיי אישה צעירה בת 29 אם ל- 2ילדים קטנים, אחד בן 7 והשניה בת שנתיים אשר עלולים להישאר יתומים ללא אמא. קופת חולים כללית אינה מוכנה לממן טיפול זה מכיוון שהוא יקר ולטענתם סיכוייה לחיות קלושים. אבל בנו נטועה האומנה שאישה זו תחייה ותגדל את ילדיה . הטיפול כרוך בהוצאה כספית גדולה בסכום של 250000 ש"ח ואין ביכולת המשפחה להשיג את הסכום. אנו פונים בפניה נרגשת זו לעזור כמיטב יכולתיכם. חשבון הבנק הוא: בנק הפועלים : 213270 סניף 618 רמלה בוריס רחמינוב ריין. זוהי לא שטות! הם שכנים שלי והם במצב דיי קשה! הם זקוקים לכל עזרה אפשרית כספית. מי שחושב שזה בלוף...בתאריך 20/09/2005 פורסמה כתבה בערוץ 2 על הנושא הזה שהקופה לא מוכנה לממן. יש כאן אנשים ששמים את יד…

• 47 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. שלום לכולם !! כמה שאלות בנושא סנוקר , לגבי מספר מצבים שקרו לי במהלך משחק. אם מישהו יודע , אני אשמח לקבל תשובות , תודה ! ;D 1. מצב השולחן - כדור שחור וכדור לבן. שחקן מכה מכניס את הכדור השחור וגם את הלבן. מה קורה במצב כזה? מחזירים את הכדור השחור לשולחן? או שהמשחק נגמר (בתלות בנקודות)? ??? 2. מצב השולחן - כדורים אדומים וצבעוניים על השולחן. שחקן מכה , מכניס כדור אדום ואחריו באותה מכה גם כדור צבעוני. האם זאת עבירה ויורדות לשחקן המָכֶּה נק' לפי ערך הכדור הצבעוני או שהשחקן המָכֶּה מקבל את הנקודות לפי שווי הכדור הצבעוני? ??? 3. מצב השולחן - כדורים צבעוניים. שחקן מָכֶּה, מכניס כדור צבעוני ואחריו נכנס הכדור הבא בתור. דוגמא: מכניס כדור כחול (5) …

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by J0n1,

אחרי אמסטרדם בא לי ברלין הבנתי שיש חברות שמציעות טיסות זולות ביותר לכל מיני יעדים ברחבי אירופה, ומשם אפשר לקחת רכבת ליעד הרצוי. מישהו מכיר חברות כאלה? הסתכלתי בeasyjet ולא מצאתי משהו מתאים

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by Check_Point,

אני מחפש המלצות לשירים שאם אתה קם באמצע הלילה ושומע אותם אתה נרדם בחזרה אני אתן דוגמאות : behind blue eyes של לימפ ו- She will be loved של מארון . אה כן יש גם את השיר my girl של nirvana .

• 29 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by R0ck,

http://moomoo.co.il/films/eggs.html

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by WiSe-Man,

המחשב שרכשתי הגיע שבוע שעבר! לתדהמתי קיבלתי כל מה שהזמנתי, לא שינו לי את המפרט, הכל הגיע ארוז עם כל החלקים, לא ניסו לדחוף לי חלקים והמחשב עבר בדיקות מאמץ בקיצור, זה המחשב השלישי שאני קונה מהם וטוב לדעת שיש חנויות כאלה שעוד זוכרות מה זה שרות לקוחות, גם במקרה של בעיות הם נתנו לי שרות מעולה בעבר. ותאמינו לי שאני ביקורתי מאוד, אם הייתה לי בעיה הכי קטנה איתם, הייתם שומעים אותה פה. בכל מקרה הפורום תמיד מלא תלונות על חנויות אז הנה משהו שונה קצת.

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by Cilay,

ערב טוב .. אני יספר את הסיפור שלי בקצרה , ביום הגיוס שלחו אותי לבסיס תובלה בחיפה בתור נהג משאית , הצלחתי לצצאת משם אחרי שהפכתי עולמות , היום הגעתי לבקום , שלחו אותי לחיל הים בתור מאחזק תחמושת ... אני עם פרופיל 45 רפואי , אני בניתי על זה שאני יהיה ג'ובניק שעושה יומיות ומעביר תשירות בסבבה , הבנתי שמאחזקר תחמושת נשאר כל השבוע בבסיס .. אני שוקל ללכת לקב"ן ולצאת על נפשי .. במה זה פוגע בחיים ? אני אוכל לעבוד באינטל וכל חברות ההי טק ? איפה דורשים צבא היום ? ומישהו בכלל יודע מה זה מאחזק תחמושתב למען השם?!@! כבר נשבר לי מהצבא ואני שם רק חודש ...

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. אוזניות שמיועדות למוזיקה, יחוברו לפלאפון ובעלות הצליל הכי טוב שאפשר להשיג בטווח המחירים הזה, עם דגש על באסים.

• 24 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. שלום לכולם יש לי 2 שאלות: אני עובד ברשת מקדונלדס כבר כשנה ו3 חודשים, רציתי לדעת באיזה מקרים אני זכאי לפיצויים ואיך מחשבים. והשאלה השניה היא: אתמול כשהייתי בעבודה בשעות הערב נגנבו לי 150 שקל מתוך התעודת זהות שהייתה בתוך התיק. כדי לגנוב היו צריכים לחפש ולהוציא את זה ככה שאין סיכוי שזה נפל או משהו כזה. לא הוצאתי את התעודת זהות כל המשמרת מהתיק. בנוסף היו שם עוד דברים כמו רישיון וכו' שהכל נמצא [ככה שהסבירות שזה נפל פסולה לגמרי]. רציתי לדעת, חוץ מלהעביר את זה למנהלים למעלה שיבדקו ויחקרו, מה אני יכול לעשות? האם תלונה במשטרה תעזור? אשמח לתשובות

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by LermanIsUberCool,

מי אוהב

• 33 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. שלום, הבנתי שיש כאן לא מעט אנשים שחולים בג'וק הזה. חשבתי ללכת על ספשליזד הרד רוק. זנב קשיח. מה דעתכם? תקציב כ 2500 שקל. http://www.pbike.co.il/product_info.php?cPath=66_125&products_id=267 נ.ב יד שניה לא בא בחשבון. ולא יודע את אופי הרכיבה, מחפש משהו להתחלה.

• 12 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by בויקה,

תגידו לא היה פעם בערוץ ההיסטוריה שיש שם סרטים שמכינים לבגרות? אני פשוט לא מסוגל עם המיקוד הזה, אי אפשר לקרוא את זה זה כל כך משעמם

• 33 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by ^DaRk-MiNd^,

בחופש הגדול אני עובר דירה לבית חדש, והחלטתי שהפעם אני אתערב באיך שהחדר שלי יסודר (לא כמו עכשיו עם ספרי המיץ פטל במדפים והפינה המצ'וקמקת של המחשב). עכשיו אני צריך עצות בקשר לרהיטים, חשבתי בעיקרון על שולחן גדול שיהיה בו מקום גם לשים את המחשב וגם לעשות HW (לא.... לא חומרה) מדפים מעל. הדברים שיהיו בחדר: מחשב, מסך 19 (שמשמש גם כטלוויזיה), מערכת סטאריו + 2 רמקולים גדולים, ממיר דיגיטלי, סורק ומדפסת. אני מחפש גם סידור שיהיה אפשר להסתכל על המחשב באור יום אבל לא להיות מסונוור, הרעיון היחידי שעלה לי לראש זה לשים את המחשב בקיר של החלון, אבל אם יש לכם רעיונות טובים בקשר לז ובכללי איך לארגן שם לפי נסיון אישי או תכנונים עתידיים... תוספת: תכנון החדר לאדריכלים שבינכם

• 38 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. אז ככה. מכיוון שזהו בגדול, פורום מחשבים אז.. לדעתי השאלה הזאת הכי מתאימה לפה. אני מתכנן ללמוד מחשבים ו... אין לי ממש ניסיון מבחינת מקומות למידה כמו מכללות וכו' וחשבתי לשאול פה מה דעתם על גו'ן ברייס מבחינת קורסים? הם נחשבים לאמינים? כי.. אני יודע שהם מוכרים. אבל השאלה אם למישהון יש ניסיון איתם? או בכלל, להציע מקום אחר ללמוד? אין אין ממש תחום ספציפי במחשבים אבל בכלליות אני יודע שאני רוצה ללמוד מחשבים. אני יודע שזה לא עוזר. אבל קצת ידע כללי על מקומות לימוד יעזרו לי (בנתיים אוניברסיטה לא בסדר העדיפויות שלי) תודה מראש

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. שלום, ראיתי שבארץ המארז Antec P190 עולה באזור ה2,000 ש"ח, ובחו"ל (חנות performance-pcs) הוא עולה 390$ (שהם באזור ה1,300 ש"ח) ולכן שקלתי להזמין אותו מחו"ל, השאלה היחידה שנותרה פתוחה היא : איך אני מברר כמה עולה מכס על המוצר הזה? האם יש מס נוסף כלשהו? וכמה עולה משלוח UPS לארץ? (ניסיתי באינטרנט לחפש ונכנסתי לאתרים והכל.. ולא מצאתי דרך לברר לפחות על המכס אפילו.)

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. המורה (בתיכון) הביא לנו שאלה קשה לשיעורי בית בתור בונוס, חשבתי שמצאתי לה את הפתרון הנכון, אבל הוא אומר שלא. צריך למצוא את ההתנגדות בין A ל-B (כשההתנגדות של כל קטע במוליך היא R, וה"סולם" הוא אינסופי). אני לא בטוח אם הוא אינסופי לשני הכיוונים, אבל מקסימום אם כן אז מחלקים את התוצאה ב2.. אמנם לא הגעתי לפתrון אבל הגעתי לסוג של משוואה: (השלוש נקודות מסמלות המשך אינסופי של המשוואה הרקורסיבית הזאת) חשבתי לעצמי שהפתרון צריך להיות ב 3R ל 2R, אז אמרתי שזה בטח יוצא איזה eR בסוף p:. אז בדקתי את ההתנגדות כשלסולם יש שני שלבים מתחת לA ויצא 2.75R. בדקתי את ההתגנדות עם שלושה שלבים ויצא לי 2.733333R. אז חשבתי וואלה, כנראה זה באמת eR, אז הלכתי גאה בעצמי למורה ואמרתי לו (הוא ביקש…

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים