עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by X-_PLOSIVE,

לא יודע אם זה מעניין אבל שמעתם? רובי שפירא התאבד

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by Track,

בניו יורק, אני יכול למכור כמעט כל דבר, ומהר. אני נכנס לeBay ותוך שעה יש לי הצעות. אני נכנס לCraigslist ותוך שעה מישהו מתקשר אליי מהדירה שליד ולוקח. אני יכול אפילו לערוך Garage Sale אם נמאס לי מכל מה שיש לי בבית.. בארץ, אני יכול לרשום מודעה ביד2, שאף אחד לא רואה ואף אחד לא לוקח ברצינות חוץ מאנשים שבאים "כדי להסתכל" ולא קונים. וגם כן לוח היד שנייה באתר פה לא מזיז כלום. לדוגמא, אני רוצה למכור רמקולים X-530 של Logitech שיש לי 3 שנים ואני כבר לא צריך. הם במצב טוב ואני חושב שאוכל להשיג לפחות 100 ש"ח עבורם, כשקניתי ב500 ש"ח - לא מפריע לי. בניו יורק, תוך 20 דקות אני מוכר אותם. כבר שבוע שהם מפורסמים כאן, ואפילו הודעה אחת לא קיבלתי. אז מה האופציה היחידה? אתר אגורה. זאת אומרת, לתת א…

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. ברצוני ללכת ללמוד ברומניה (בעל אזרחות כפולה) מעבר לעובדה שהלימודים שם זולים. השאלה שלי היא - מה היחס לתארים מחו"ל? במיוחד לתארים ממדינות עולם שלישי.. לצורך העניין אני רוצה ללמוד רנטגנאות ודימות , האם ייתכן מצב שלא יראו בתואר הזה בכלל בארץ או שיבקשו ממני לעשות את כל מבחני החפיפה המקובלים? (אמרתי מקובלים בגלל מספר לא מבוטל של רופאים ובעלי תארים מתחום הרפואה שהגיעו מחו"ל - צעירים ומבוגרים). תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. למי שלא מכיר או לא זוכר או מתבלבל, נוסחת הכפל המקוצר היא - (a+b)^2=a^2+2ab+b^2 תודה לעוזרים

• 27 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by b3ta0,

שלום אני רוצה לקנות בעתיד חלקים למחשב, וארצה את דעתכם לגבי חנויות, כך שאעשה קניה נבונה. מה שאני אבקש שתמליצו על חנויות עם שם טוב, וגם בהן הייתם צריכים לממש אחריות למוצר שקניתם, ולא נתקלתם בבעיות. תוכלו לציין איזה מוצר, כמה זמן כל התהליך לקח, איך היה השירות וכו. תודה

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by ThaOG,

23.4 lbs = ?? קילו

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by Kukishin,

מישהו מכיר, כדאי להתעסק?

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. כותרת. כאילו לפי הגיון דברים מעובדים צריכים לעלות יותר . אז מה הקטע כאן? או שעסקים גדולים מצאו פטנט, דברים זולים למכור ביוקר?

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. מפני ש-80 אחוז מהאוכלוסייה הם מנייאקים מדופלמים שחונכו מלידתם לדפוק אנשים אחרים ושזה בסדר לדרוך על גופות בדרך להגשמת האינטרסים שלהם. בארץ למרבה האבסורד ,המניאקים הללו נחשבים כגיבורים ,זוכים להערצה ומתהלכים ברחובות בגאווה חמושים ב-SMARTFHONE חדיש ובמרצדס קבריולה. במדינות אחרות המשוואה הפוכה- רק 20 אחוז מניאקים וכאשר הם נתפסים על עבירות נגד החוק\ התנהגות סוציומטית ואנטי סוציאלית בניגוד לנורמות האנושיות הבסיסיות הם מוקעים ומוחרמים חברתית ובמקרים חמורים מושלכים לכלא לשנים ארוכות ורכושם מחולט לטובת הציבור. האנטישמיות כיום לצערי הרב בחלק לא קטן ממנה ,מוצדקת בהחלט ולא חסרים דוגמאות לכך כמו : 1. האנטישמיות החדשה ביפן בעקבות התנהגות התיירים הישראליים . 2. התנהגות הישראלים בחו"ל …

• 30 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by galh_5,

לי אישית יש 2 מחשבים בבית

• 78 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת, תתנו גם תמונה. שלי פורשה 911, היא עולה בערך 1000000 ש"ח.

• 65 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by fuck off,

הנה: http://ece4co.vis.ne.jp/sw/2007/05/post_16.html זה המשחק. חמוד כזה.. עד שמגיעים לשלב 33. שברתי את האצבעות חצי שעה. אני אסגוד למי שיצליח.

• 76 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by Googleness,

לאחרונה גוגל מזייפים אצלי עם כל מיני יציאות בכל מקרה... * תחליף יו טיוב מוצלח מישהו מכיר? אחרי חיפוש ברשת מצאתי את http://www.dailymotion.com/ שממה שהבנתי הוא בלי הגבלות כלשהן ואפילו מאפשר להעלות יותר סוגי סרטים מאשר יו טיוב. מישהו מכיר? * תיבת מייל > ג'ימייל עם העיצוב מחדש והאונס פרסומות \ צ'אט \ גוגל+ מתחילה להעיק מישהו מכיר שירות מייל מוצלח וחינמי בתור תחליף? * אגב מנועי חיפוש נראה לי שב10 שנים האחרונות אני משתמש קבוע רק בגוגל מישהו משתמש במנועי חיפוש אחרים? תודה

14. Started by ReSt,

קודם כל שלום לכולם, חג שמח ושנה טובה יש לי כמה שאלות לגבי CCNA. אני בוגר קורס אבנט כחול בחיל האוויר למי שמכיר ואני רוצה לגשת לCCNA. עברתי קצת על האינטרנט ומצאתי שתי pdf-ים מומלצים - sydex ו Icnd 1,2, אבל אני מעדיף ללמוד מספר, איפה אני מוצא ספר טוב באנגלית ? ולגבי המבחן עצמו, איך נרשמים ? כמה עולה ? אם יש בתאריכים מסוימים ? תודה רבה לעוזרים ושוב, שנה טובה !

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by x-boy_24,

שלום . אתמול הייתי בחדר שלי וראיתי טלויזיה . היה לי בקבוק גדול של פריגת , שמתי אותו על המיטה ולא סגרתי את הפקק . אחרי כמה זמן מישהו דפק בדלת אז הלכתי לפתוח את הדלת , כשחזרתי ראיתי שהבקבוק נפל וכול המיץ נשפך על המיטה . המיץ עבר את הסדין החשמלי והגיע למזרון עצמו . את הסדין החשמלי זרקתי הורדתי את כל המצעים וניסיתי להוציא איכשהו את המיץ מהמיטה . אחרי זה חשבתי שאין יותר מיץ . הלכתי לישון והתחלתי להרגיש משהו רטוב בגב וראיתי שעדיין יש המון מיץ במיטה . איך אפשר להוציא את זה ? חשבתי לנסות עם מגהץ איכשהו להוציא את זה . יש עוד שיטות ? המיטה היא ספת נוער. תודה .

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. שלום לפני כחודשיים התקלקל לי הספק (של אנטק). שלחתי אותו לחנות. עד היום לא קיבלתי אותו או אחד אחר בחזרה. כל פעם שאני מתקשר אליהם הם אומרים לי שעוד שבוע הוא יהיה מתוקן או שהם יחזרו אלי והם לא חזרו. האם עצם העובדה שהיבואן פשט את הרגל מהווה נסיבות מקילות? האם הם חייבים לספק לי ספק אחר? תודה

• 36 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by OR007,

עוד מעט אני זז לראות, צפו לביקורות ממני על הסרט עוד מישהו הולך לראות את זה היום ? או ראה ?

• 31 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by OR007,

מחר מבחן, ובגלל שיש לי מורה משוגע, אף אחד מהחברים שלי לא יודע איך לפתור, הסברים מפורטים מאוד יעזרו לי המון ! בסדרה חשבונית יש מספר זוגי של איברים. סכום האיברים שנמצאים במקומות האי זוגיים הוא 100. סכום האיברים הנמצאים במקומות הזוגיים הוא 120. האיבר האחרון בסדרה גדול ב-38 מהאיבר הראשון. מצא כמה איברים בסדרה. תודה מראש

• 26 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. Started by eyal,

אם כן אז מה הטעמים האהובים עליכם?? אני חולה על אפרסק יכול כל היום

• 35 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by Shasoosh,

http://www.foxnews.com/story/0,2933,395294,00.html ועל זה נאמר, Wtf

• 36 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by naor-007,

תראו הזמנתי מאיביי משהו לפני קצת יותר משבוע, וקיבלתי מספר מעקב לחבילה. זה מה שכתוב באתר USPS: Class: First-Class Mail International Service(s): International Letter Status: Electronic Shipping Info Received The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on June 29, 2009 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. הבעיה היא שאותו הסטטוס נשאר אותו דבר כבר 9 ימים!! מה הבעיה הבעיה פה? מה לעשות? וזה לא אמור להיות ככה כי הזמנתי באותו…

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. עברתי לא מזמן סוף סוף לדירה משלי ואני רוצה לתלות כמה תמונות יפות על הקיר וכל התמונות שיש לקנות בחנויות ובשווקים הן ממש מגעילות, ואז עלה לי הרעיון שאני איקח תמונות מדהימות שאני מוצא באינטרנט ואהפוך אותן איכשהוא לפוסטר/תמונה ממוסגרת. איך ניתן לעשות את זה? למי אני צריך לפנות כדי להפוך תמונה ממחשב לפוסטר גדול ואיכותי? כמה זה יעלה בערך? צירפתי תמונה שממנה אני רוצה לעשות פוסטר כדי שתראו דוגמא... אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by pergola,

בחדר כושר היה מין מתקן ששמים את שני המרפקים בכל צד ועולים ויורדים.. וזה עבד על שרירים בבטן תחתונה.. לעומת בטן עליונה שזה כפיפות רגילות.. בבית.. איך אפשר לעבוד על בטן תחתונה..? כי הרי אי אפשר אפילו לדמות את המתקן הזה.. יש שיטה אחרת? ואגב.. מתח והרמת משקולות רגיל.. שניהם עובדים על השריר ביד.. אותו שריר כאילו?

• 28 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by 888,

מה אתה חושבים שיקרה, נצחון מפתיע של ישראל?או תבוסה של אירלנד או אולי 0:0.

• 79 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by SoftMaker,

הפלאפון בעל ה40 פולי "סליידר" או v720 הצבעוני:

• 50 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים