כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
חברההה..Radio-Remix משדר לכם תמיד את המוזיקה הכי טובה בסצינת האלקטרו האוס והשחורה! כנסו לשמועעע... אתר הרדיו : http://radio-remix.co.cc/ שתהיה לכם האזנה נעימהה (: אני רוצה לראות הרבה מאזינים...אני לא יודע אם מותר לפרסם את זה פה..אם לא, אל תתנו באן (: ..תגידו לי (:
-
- 76 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, מכיוון שאני כבר הרבה זמן לא שומע תלונות על החנות KSP וחלק אפילו אומרים שהם השתפרו וכדי לקנות מהם... אז מה אתם אומרים? אני שואל כי הם פתחו סניף חדש (חח יש להם כבר סניף כל 10 מטר...) ממש קרוב לבית שלי... דניאל.
-
- 33 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה ללכת לראות את הסרט בופור, אז זה פתוח?
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
משתלם יותר מלקנות בארץ (נייקי ודומיו...)? האם יש מכס על נעליים? מאיפה הכי משתלם לקנות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
היי, אני לומד במגמת מחשבים, ותהיתי האם לעשות את הפרוייקט או לא... תראו, אם אני אעשה את הפרוייקט יהיה לי המון עומס שעות השנה (ובגלל יש לי מגמה אחרת שחופפת על חלק מהשעות, כך שאצטרך להשלים...), ואם לא - אסיים 5 יח"ל בראש שקט. אני רוצה בבקשה לדעת מה ה-5 יח"ל פרוייקט נוספות נותנות לך, והאם מעריכים אותך בצבא טוב גם עם 5. תודה! עריכה - עוד משהו קטן... אם המגמה השנייה שלי היא לא ריאלית, זה לא יפגע בהערכה בצבא, נכון (ז"א לא יאמרו לי שאני לא יכול להתקבל לממר"מ למשל, סתם דוגמא, אם יש לי טכ"מ בלי פיזיקה או משהו כזה...)?
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הפיזיקאי הבריטי, סטיבן הוקינג, הנתמך כולו ככללו במכונות ובטכנולוגיה בכדי להתקיים, מזהיר מהאיום האפוקליפטי שטמון בבינה המלאכותית. זאת לאחר שהיזם האמריקאי אלון מאסק הציף את הנושא למודעות האנושית בתחילת השנה."פיתוח הבינה המלאכותית מהווה איום על המין האנושי ועלול להוביל אותו אל סופו", אמר פרופ' הוקינג לרשת החדשות BBC. "הם ימריאו בכוחות עצמם ויעצבו עצמם מחדש בקצב הולך וגובר" הוא אמר. "בני אדם, המוגבלים על ידי האבולוציה הביולוגית האיטית, לא יוכלו להתחרות בקצב ולכן יוחלפו". התרחיש בו המחשבים מפתחים מודעות עצמית ומתחילים להתפתח במהירות על-אנושית מכונה "סינגולריות", מונח אשר פרופ' הוקינג משתמש בו גם בעבודתו על המפץ הגדול והחור השחור. רק בקיץ האחרון הזהיר מוסק כי בינה מלאכותית היא …
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הזמנתי מכונת פופקורן מארה"ב שעובדת על מתח 110V והיא צורכת 300W. עכשיו, אני צריך לקנות בשבילה ממיר מתח. ראיתי מלא סוגים ואני נורא מבולבל. הכי זול ופשוט שמצאתי זה זה: http://cgi.ebay.com/50W-1875W-Step-Down-dual-voltage-Converter-220v-to110v-/130493747227?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e6208901b והינה אחד שנראה הרבה יותר מקצועי ושוקל כבר 8 ק"ג! http://cgi.ebay.com/1000-w-Watts-Voltage-Converter-Step-Up-Down-Transformer-/330533026155?pt=Vintage_Electronics_R2&hash=item4cf54db96b לא אכפת לי גם לקנות בארץ, אני לא מבין בממירים האלה כלום, איזה אני צריך לקנות?
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בחופש הגדול אני עובר דירה לבית חדש, והחלטתי שהפעם אני אתערב באיך שהחדר שלי יסודר (לא כמו עכשיו עם ספרי המיץ פטל במדפים והפינה המצ'וקמקת של המחשב). עכשיו אני צריך עצות בקשר לרהיטים, חשבתי בעיקרון על שולחן גדול שיהיה בו מקום גם לשים את המחשב וגם לעשות HW (לא.... לא חומרה) מדפים מעל. הדברים שיהיו בחדר: מחשב, מסך 19 (שמשמש גם כטלוויזיה), מערכת סטאריו + 2 רמקולים גדולים, ממיר דיגיטלי, סורק ומדפסת. אני מחפש גם סידור שיהיה אפשר להסתכל על המחשב באור יום אבל לא להיות מסונוור, הרעיון היחידי שעלה לי לראש זה לשים את המחשב בקיר של החלון, אבל אם יש לכם רעיונות טובים בקשר לז ובכללי איך לארגן שם לפי נסיון אישי או תכנונים עתידיים... תוספת: תכנון החדר לאדריכלים שבינכם
-
- 38 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מחר ב8:40 בבוקר הח"מ (אני) הולך לטסט (שני) כולם חייבים (!!) לאחל לי בהצלחה ולחכות לי ברחובות אשדוד עם שלטי עידוד.
-
ידידה ממש טובה מהבסיס משתחררת עוד שבוע ואני ממש לא יודע מה לקנות לה. יש רעיונות?
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3666443,00.html מסקנה: מתניעים רק עם טימקס בלבד. ;D מגה סקוטר מבצעי לכל דבר. כן... זה אותו מגה-קטנוע ששורץ בכל חור בתל אביב ומטיל אימה.
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
אהלן אני מאוד מתגעגע לעוף כמו בקאנטאקי פרייד צ'יקן. כל פעם שיוצא לי להיות בחול אני אוכל ואני פשוט מת על זה. חיפשתי באינטרנט מתכונים אבל הכל זה עוף עם ציפוי, אבל הבעיה היא שהציפוי הוא שונה ואני מעוניין במשהו קרוב למקורי (עד כמה שניתן). האם מישהו מכיר מתכון שווה ?
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד מהתחלה מLVL1, מרגיש לי מאד מאד קל. יש כמה דברים מפגרים בתוכנה שהיא לא קולטת את מה שאני אומר לה וזה מתחיל לתסכל בשלב כלשהו. הקטע המוזר בתוכנה שהיא לא מסבירה את הבסיס. היא לא מסבירה דקדוק אלה פשוט נותנת תרגילים בלי הסבר. יכול להיות שפספסתי רמה מסויימת? עד כמה באמת אפשר ללמוד אנגלית דרך התוכנה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, חג שמח ושנה טובה יש לי כמה שאלות לגבי CCNA. אני בוגר קורס אבנט כחול בחיל האוויר למי שמכיר ואני רוצה לגשת לCCNA. עברתי קצת על האינטרנט ומצאתי שתי pdf-ים מומלצים - sydex ו Icnd 1,2, אבל אני מעדיף ללמוד מספר, איפה אני מוצא ספר טוב באנגלית ? ולגבי המבחן עצמו, איך נרשמים ? כמה עולה ? אם יש בתאריכים מסוימים ? תודה רבה לעוזרים ושוב, שנה טובה !
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום , קניתי יונדאי אלנטרה 05 משומשת לא מזמן ושמתי לב שהמצית עובד אבל רק אם לוחצים אותו למשך כמה שניות ולא קופץ החוצה בלי שצריך ללחוץ אותו,וזה גם מסוכן . עכשיו זה לא שאני מעשן אבל רציתי לדעת אם זה אמור להיות ככה ברכב הזה. Thank you come agian
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
אני פונה אליכם בפניייה נרגשת זו להצלת חיי אישה צעירה בת 29 אם ל- 2ילדים קטנים, אחד בן 7 והשניה בת שנתיים אשר עלולים להישאר יתומים ללא אמא. קופת חולים כללית אינה מוכנה לממן טיפול זה מכיוון שהוא יקר ולטענתם סיכוייה לחיות קלושים. אבל בנו נטועה האומנה שאישה זו תחייה ותגדל את ילדיה . הטיפול כרוך בהוצאה כספית גדולה בסכום של 250000 ש"ח ואין ביכולת המשפחה להשיג את הסכום. אנו פונים בפניה נרגשת זו לעזור כמיטב יכולתיכם. חשבון הבנק הוא: בנק הפועלים : 213270 סניף 618 רמלה בוריס רחמינוב ריין. זוהי לא שטות! הם שכנים שלי והם במצב דיי קשה! הם זקוקים לכל עזרה אפשרית כספית. מי שחושב שזה בלוף...בתאריך 20/09/2005 פורסמה כתבה בערוץ 2 על הנושא הזה שהקופה לא מוכנה לממן. יש כאן אנשים ששמים את יד…
-
- 47 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני בטוחה שלא מפריע לצוות HWZone שאני מרשה לעצמי לפרסם פה... נפתח אתר חומרה חדש בכתובת www.techno.co.il כולכם מוזמנים להציץ. :smoke:
-
- 31 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
טוב, אני כבר הרבה זמן מחכה למהירות גבוה ממה שיש לי כרגע - 12 מגה. NGN לא פרוס אצלי והוט החליטו ש12 מגה זה המקסימום.. עכשיו אנ בודק.. ויש להם 30 מגה! ועוד ב30 ש"ח יותר מה12 מגה לחודש.. http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPrices/internetoffers/ אני רואה נכון, כן? אני רק פוחד שהספק שלי (טריפל C) לא יעבדו עם ה30 מגה (מי יודע), כי אני לא מחליף את טריפל C. מעדיף 12 מגה מאשר לחזור לבזק בינלאומי.
-
- 50 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
תגידו חברי לנרגילה עם איזה סוג גחלים אתם משתמשים יש לי סטאר אדום והוא על הפנים אי אפשר לעשן הורס תטעם של הנרגילה השגתי מהצפון גחלים בשם "פגסוס" והם סוף הדרך מחזיקים שעה וגם שהם נגמרים הגחל לא מתפורר בכל מקום בארץ יש סוג אחר של גחלים ספרו באיזה סוג של גחלים וטעמים אתם משתמשים
-
- 25 תגובות
- 3.7k צפיות
-