כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
-
ולמי שלא הבין את המשפט- חברים לפני בחורות. אני רוצה לשאול אתכם כאן לגבי סיפור שקרה בין 2 חברים שלי, נקרא להם משה וחיים. משה הכיר בחורה, הם יצאו במשך כמה שבועות, עד שהבחורה לא הפסיקה את הקשר בגלל שהיא הפסיקה לחשוב עליו בתור בן זוג והחשיבה אותו כידיד, למשה היו רגשות כלשהן לאותה בחורה. חיים שם עין על אותה בחורה עוד מרגע שמשה התחיל לצאת איתה, ומספר ימים לאחר שמשה ואותה בחורה הפסיקו לצאת ודי שמרו על מרחק אחד מהשני, חיים שאל את משה אם זה יהיה בסדר שהוא יתחיל איתה. משה אמר שאין בעיה ופירגן לו, אבל הוא עדיין מרגיש אל אותה בחורה קרבה, והוא די קינא כשחיים ניסה להתחיל איתה. אני לא אוהב להתערב בסיפורים כאלה, אבל מה אתם הייתם אומרים על המקרה הזה?
-
- 42 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
החברים שלי הרגע נזכרו שבא להם אילת (כרגיל) ואנחנו מחפשים מלון זול שכולל ארוחת בוקר בסביבות 150-200 ש"ח . יש למישהו הצעות? תודה ! נ.ב-עדיף שיהיה קרוב לטיילת ..
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני קור אינטרנט ונתקל ברשימהע הבאה של מכשירים להאזנה: ציוד לביצוע האזנות קיים במספר צורות: מיקרופונים קווים למערכות הקלטה דיגיטליות. מיקרופונים אלחוטיים למערכות הקלטה דיגיטליות. מיקרופונים בעלי ממשק סלולארי להקלטה מרחוק. מערכות הקלטה לטלפון קווי/ אלחוטי. מכשירי סריקה והקלטה לשידורי RF . מכשירי סריקה והקלטה לתקשורת סלולארית. מכשירי האזנה ישירות לכיוון (לייזר). מפענחי רעידות חלון מתוך האתר הזה: http://www.aviram-netz.co.il/heb_bugging_check.asp לדעתי יש שם כל מיני דברים עם ניסוח מסובח בשביל שישמעו מתוחכמים ה-2 הראשונים זה לטלפון? (אלחוטי/רגיל?) ה-3 = האזנה דרך מכשיר העובד בשיטה סלולרית? מה זה כל השאר? מה זה RF? נשמע לפי הרשימה הזאת (החלק המובן שבה) שאפשר להא…
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הצעה במזומן, גבוהה בהרבה משווי החברה, מגיעה על רקע לחץ משפטי על גוגל והאצה בתחרות על שליטה בשוק החיפושלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מה אתם אומרים? תרכוש אותה? או שהיא יכולה להצליח בענף הגיימרים בלעדייה ?
-
- 69 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
מה המצב? אני לומד בטכניון, ובדיוק מתחילים מבחנים כרגע. זה הולך להיות עמוס, מסובך וכואב... בשביל לעבור את זה יותר בקלות הכנתי סרטון בשביל קצת לנוח מכל הרצינות הזאת מקווה שתאהבו!
-
- 27 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מעבד היום, מישהו יכול להפנות אותי לאיזו חנות שפתוחה עכשיו? בברכה, זיקו
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
לזיקים הגיע קצין מיון של ח"א וכמה קווקזים גנבו ממנו מסמכים. באותם מסמכים היה כתוב את הקב"א, פרופיל ודפר של כל האנשים שהולכים לח"א. גיליתי שיש לי קב"א 49. זה מוכיח שצה"ל חושב שאני אידיוט גמור, וזו הסיבה שלא אקבל שום תפקיד סביר בשלוש שנות שירות. סביר להניח שגייסו אותי בשביל לאכול חרא ולעשות עבודות שחורות בצבא. יש לי חשק עז לקחת את ה-M16 שקיבלתי בטירונות ולסיים את ההשפלה.
-
- 47 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
טוב, אני כבר הרבה זמן מחכה למהירות גבוה ממה שיש לי כרגע - 12 מגה. NGN לא פרוס אצלי והוט החליטו ש12 מגה זה המקסימום.. עכשיו אנ בודק.. ויש להם 30 מגה! ועוד ב30 ש"ח יותר מה12 מגה לחודש.. http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPrices/internetoffers/ אני רואה נכון, כן? אני רק פוחד שהספק שלי (טריפל C) לא יעבדו עם ה30 מגה (מי יודע), כי אני לא מחליף את טריפל C. מעדיף 12 מגה מאשר לחזור לבזק בינלאומי.
-
- 50 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בחופש הגדול אני עובר דירה לבית חדש, והחלטתי שהפעם אני אתערב באיך שהחדר שלי יסודר (לא כמו עכשיו עם ספרי המיץ פטל במדפים והפינה המצ'וקמקת של המחשב). עכשיו אני צריך עצות בקשר לרהיטים, חשבתי בעיקרון על שולחן גדול שיהיה בו מקום גם לשים את המחשב וגם לעשות HW (לא.... לא חומרה) מדפים מעל. הדברים שיהיו בחדר: מחשב, מסך 19 (שמשמש גם כטלוויזיה), מערכת סטאריו + 2 רמקולים גדולים, ממיר דיגיטלי, סורק ומדפסת. אני מחפש גם סידור שיהיה אפשר להסתכל על המחשב באור יום אבל לא להיות מסונוור, הרעיון היחידי שעלה לי לראש זה לשים את המחשב בקיר של החלון, אבל אם יש לכם רעיונות טובים בקשר לז ובכללי איך לארגן שם לפי נסיון אישי או תכנונים עתידיים... תוספת: תכנון החדר לאדריכלים שבינכם
-
- 38 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אז ככה בינתיים התאריך גיוס שלי הוא במרץ, תמיד יש סיכוי שהוא יוקדם אבל בינתיים זה התאריך, עד עכשיו עבדתי אבל הייתי צריך לעזוב את העבודה מסיבות שונות, ואני מחפש רעיונות למה לעשות עד הגיוס, צברתי קצת כסף מהעבודה וחשבתי אולי על טיול או משהו כזה לפני הגיוס. יש לכם רעיונות למה לעשות?
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום! התגייסתי לפני כשבועיים. יש לי נעליים כבדות, אך לא מזמן השגתי בקומבינות נעליים קלות. המפקד שלי לא מרשה לי ללכת איתן. איך אני יכול להשיג פטור או משהו מהרופא? מה אני צריך להגיד? עריכה: אני מדגיש שאני כן רוצה נעליים צבאיות, אבל שלא יהיו כבדות. אני צריך אישור ללכת עם נעליים קלות. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 37 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם !! כמה שאלות בנושא סנוקר , לגבי מספר מצבים שקרו לי במהלך משחק. אם מישהו יודע , אני אשמח לקבל תשובות , תודה ! ;D 1. מצב השולחן - כדור שחור וכדור לבן. שחקן מכה מכניס את הכדור השחור וגם את הלבן. מה קורה במצב כזה? מחזירים את הכדור השחור לשולחן? או שהמשחק נגמר (בתלות בנקודות)? ??? 2. מצב השולחן - כדורים אדומים וצבעוניים על השולחן. שחקן מכה , מכניס כדור אדום ואחריו באותה מכה גם כדור צבעוני. האם זאת עבירה ויורדות לשחקן המָכֶּה נק' לפי ערך הכדור הצבעוני או שהשחקן המָכֶּה מקבל את הנקודות לפי שווי הכדור הצבעוני? ??? 3. מצב השולחן - כדורים צבעוניים. שחקן מָכֶּה, מכניס כדור צבעוני ואחריו נכנס הכדור הבא בתור. דוגמא: מכניס כדור כחול (5) …
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום את המנילה שלי ואני חייב עזרה כי אני ממש לא מבין כלום... אני מבין פחות או יותר (פחות) את מהות התפקידים, אבל לא יודע אם הם טובים, מעניינים ואם שולחים הביתה... אז אם אפשר עזרה אני יודה לכולם תודה ענקית מראש בכל אופן, זה מה שקיבלתי: אשכול/ מקצועות: קצונה / שלישות, לוגיסטיקה. הדרכת יחידות השדה/ מפקד כיתת טירונים. תפקידים בחיל חינוך והנוער/ מדריך נוער בסיס, מדריך נועא מרחב. מקצועות המחשב/מפעיל מערכות מחשב, תכניתן. תפקידי מודיעין/ מוד"אל. ואגב, אם מישהו יכול לעזור לי לגלות את הקב"א בהתאם תודה רבה רבה שוב על העזרה רום.
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
אני תלמיד י"ב 5 יח"ל ובא לי להרוויח קצת כסף מהצד, יש לי ממוצע ציונים מעל 95 ואני מרגיש שהאנגלית של הבית ספר באה לי ביותר מידי קלות. הבעיה היא שאני עובד עם האינטואיציה ולא עם החוקים האלו של הPresent simple וכדומה (שאותם אני גם כמעט לא זוכר משום שמעולם לא טרחתי ללמוד אותם) השאלה שלי בעצם, זה עד איזה כיתות כדאי לי להתחיל ללמד? וכמה נחשב מחיר סביר לשיעור? חשבתי להתחיל מיסודי ואולי אחרי חודש אם ילך טוב אני "ירחיב" לחטיבת ביניים. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הנה החידה: http://shingakunet.com/school/9000226898/9000283703/special/ עודכן: אם הצלחתם לפתור את זה ולהגיע לשני הסופים האפשריים, הנה עוד אחד שאהבתי: http://jayisgames.com/games/grow-island/ גם לזה יש שני סופים שונים. עודכן: הרשימה המלאה של המשחקים: http://jayisgames.com/tag/grow
-
- 33 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני פונה אליכם בפניייה נרגשת זו להצלת חיי אישה צעירה בת 29 אם ל- 2ילדים קטנים, אחד בן 7 והשניה בת שנתיים אשר עלולים להישאר יתומים ללא אמא. קופת חולים כללית אינה מוכנה לממן טיפול זה מכיוון שהוא יקר ולטענתם סיכוייה לחיות קלושים. אבל בנו נטועה האומנה שאישה זו תחייה ותגדל את ילדיה . הטיפול כרוך בהוצאה כספית גדולה בסכום של 250000 ש"ח ואין ביכולת המשפחה להשיג את הסכום. אנו פונים בפניה נרגשת זו לעזור כמיטב יכולתיכם. חשבון הבנק הוא: בנק הפועלים : 213270 סניף 618 רמלה בוריס רחמינוב ריין. זוהי לא שטות! הם שכנים שלי והם במצב דיי קשה! הם זקוקים לכל עזרה אפשרית כספית. מי שחושב שזה בלוף...בתאריך 20/09/2005 פורסמה כתבה בערוץ 2 על הנושא הזה שהקופה לא מוכנה לממן. יש כאן אנשים ששמים את יד…
-
- 47 תגובות
- 3.8k צפיות
-