עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רעיון נחמד, כל אחד יכתוב באיזה ספק ותשתית הוא מחובר וכמה הוא משלם לכל אחד או לשניהם ביחד. כך נוכל לעשות השוואה וכשתיגמר ההתחייבות להוריד מחירים או לעבור ספק אני בבזק + בזק בין לאומי דרך חבילה של 2.5M YES תשלום 89 שח סה"כ

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. לפני כשנתיים קניתי דיסק קשיח מסוג Western Digital WD4000KD מלמיר מחשבים, עם אחריות של 3 שנים (בידי החשבונית). לאחרונה הדיסק הקשיח כשל. היות ולמיר נסגרו, האם מישהו יודע כיצד אני אמור לממש את האחריות על הדיסק הקשיח?

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by waizman,

אני נוסע למסיבה בקיבוץ צרעה. נקווה שיהיה טוב. :smoke:

• 50 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by LermanIsUberCool,

מי אוהב

• 33 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by naor-007,

תראו הזמנתי מאיביי משהו לפני קצת יותר משבוע, וקיבלתי מספר מעקב לחבילה. זה מה שכתוב באתר USPS: Class: First-Class Mail International Service(s): International Letter Status: Electronic Shipping Info Received The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on June 29, 2009 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. הבעיה היא שאותו הסטטוס נשאר אותו דבר כבר 9 ימים!! מה הבעיה הבעיה פה? מה לעשות? וזה לא אמור להיות ככה כי הזמנתי באותו…

• 18 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by The UnKnown,

If they said to writethe answers on the left side and the drift on the right side.. and i did the opposit... can i lose points ? or if the paper is not so organized or neat ... can i lose points for such stupids !?

• 36 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. אני פונה אליכם בפניייה נרגשת זו להצלת חיי אישה צעירה בת 29 אם ל- 2ילדים קטנים, אחד בן 7 והשניה בת שנתיים אשר עלולים להישאר יתומים ללא אמא. קופת חולים כללית אינה מוכנה לממן טיפול זה מכיוון שהוא יקר ולטענתם סיכוייה לחיות קלושים. אבל בנו נטועה האומנה שאישה זו תחייה ותגדל את ילדיה . הטיפול כרוך בהוצאה כספית גדולה בסכום של 250000 ש"ח ואין ביכולת המשפחה להשיג את הסכום. אנו פונים בפניה נרגשת זו לעזור כמיטב יכולתיכם. חשבון הבנק הוא: בנק הפועלים : 213270 סניף 618 רמלה בוריס רחמינוב ריין. זוהי לא שטות! הם שכנים שלי והם במצב דיי קשה! הם זקוקים לכל עזרה אפשרית כספית. מי שחושב שזה בלוף...בתאריך 20/09/2005 פורסמה כתבה בערוץ 2 על הנושא הזה שהקופה לא מוכנה לממן. יש כאן אנשים ששמים את יד…

• 47 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. נמאס לי מהצליל הישן שלי (מייל מאדרפאקר) והחלטתי לשנות, אבל עד עכשו לא שמעתי משהו מעניין יותר מדיי באנשים שמקבלים SMS מסביבי. שתפו במה אתם משתמשים!

• 39 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. אפל השיקה מחשב נייד ב-599 דולרים המשנה את מאזן הכוחות בשוק המחשוב הבסיסי, ומותיר את הבחירה במחשבי PC מקבילים כהחלטה המבוססת על עקרונות אידיאולוגיים בלבד ולא על היגיון צרכני עבור המשתמש הממוצעלכתבה

10. למי שלא מכיר או לא זוכר או מתבלבל, נוסחת הכפל המקוצר היא - (a+b)^2=a^2+2ab+b^2 תודה לעוזרים

• 27 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://pixla.px.cz/pentagon.swf תראו עד הסוף ותגיבו! :silly:

• 54 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. עשיתי היום צניחה חופשית, ואני לא הולך לספר על זה הרבה כי אי אפשר לתאר את זה במילים. היה שווה את הכסף וכנראה שאני אעשה קורס אחרי הצבא. אני צולל, נוסע באופניים, עשיתי סקי, מצנח רחיפה, אופנוע ים, רולר בלייד, קיאקים וראפטינג (אמיתי, לא בארץ) אופנוע שלג, ושום דבר לא מתקרב לזה. אז ככה, יש לי בערך אלף שקל, ואני רוצה לנסות עוד דברים כאלה. אני מתגייס עוד חודש ועד אז אני מתכוון להנות. בגלל שכשמחפשים בגוגל "אקסטרים" מגיעים לפרסומות לסוכריות מנטה אני שואל אותכם אם מישהו יכול להמליץ על חוויה אחרת. חשבתי על קורס קייטסרף אבל אני מתגייס ואשכח כנראה איך לגלוש בזמן הצבא. רעיונות?

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by Aviv C,

ענו בבקשה על הסקר בנושא הגיל שלכם.

• 77 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by QQQ,

התרגיל: בריבוע ABCD האלכסונים נחתכים בנקודה O. הנקודה E נמצאת על הצלע AD והנקודה F נמצאת על הצלע DC. הקטע BE חותך את האלכסון AC בנקודה G והקטע AF חותך את האלכסון BD בנקודה H. הקטעים BE ו-AF נחתכים בנקודה I. נתון: AG=DH הוכח: את המרובע GOHI ניתן לחסום במעגל. שרטוט למטה תודה.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. טוב קניתי אתמול מצלמה דיגטלית ב- 2100 ש"ח ...(מחיר מלא) ושילמתי במזומן האם הייתי זכאי ל-5% הנחה? אם כן עוד מחר אני הולך לגבות את מה שמגיע לי... ובאיזה מקרים אנו זכאים/לא זכאים לקבל את ההנחה...? מישו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by ^DaRk-MiNd^,

בחופש הגדול אני עובר דירה לבית חדש, והחלטתי שהפעם אני אתערב באיך שהחדר שלי יסודר (לא כמו עכשיו עם ספרי המיץ פטל במדפים והפינה המצ'וקמקת של המחשב). עכשיו אני צריך עצות בקשר לרהיטים, חשבתי בעיקרון על שולחן גדול שיהיה בו מקום גם לשים את המחשב וגם לעשות HW (לא.... לא חומרה) מדפים מעל. הדברים שיהיו בחדר: מחשב, מסך 19 (שמשמש גם כטלוויזיה), מערכת סטאריו + 2 רמקולים גדולים, ממיר דיגיטלי, סורק ומדפסת. אני מחפש גם סידור שיהיה אפשר להסתכל על המחשב באור יום אבל לא להיות מסונוור, הרעיון היחידי שעלה לי לראש זה לשים את המחשב בקיר של החלון, אבל אם יש לכם רעיונות טובים בקשר לז ובכללי איך לארגן שם לפי נסיון אישי או תכנונים עתידיים... תוספת: תכנון החדר לאדריכלים שבינכם

• 38 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. כמו בכותרת, אני מעוניין להשתמש בכספי הפיקדון הצבאי לרכישת דירה. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה שצריך לעבור על מנת לעשות זאת ותוך כמה זמן הכסף מועבר? ולמי הכסף מועבר? האם אני צריך לשלם על הדירה ולאחר מכן הכסף יועבר אליי או שהוא פשוט מועבר ישירות למוכר? אשמח לכל עזרה שמישהו יוכל לספק בנושא, בעדיפות מישהו שעשה את התהליך... (ולא סתם להפנות אותי לגוגל, אני עדיין מחפש שם תשובות קצת יותר מפורטות מהמובן מאליו ולא הגעתי לגילויים מרחיקי לכת בנתיים)

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by First Squad,

שלום , מישהו יכול לומר לי מה זה בדיוק המערך הטכנולוגי של החייל האוויר? איזה תפקידים ומה התנאיים. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by pure perfection,

מה קורה ?? תגידו יש תוכנה שמשנה את הקול בסלולרי ?? כאילו משנה את הקול תוך כדי שיחה ?? תודה

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by יואב גולדהורן,

ברגע מרגש ומשמח במיוחד, זומנתי לגיבוש חובלים באפריל. יש כאן עוד מישהו שהולך? אם למישהו מכם יש טיפים, עצות, מידע כלשהו על הפעילות בגיבוש וההכנה הנדרשת, אתם מוזמנים לחלוק (מאוד יעזור לי). מה צריך להביא לגיבוש? במכתב כתוב להביא "ציוד אישי" ואני מתקשה להבין האם זה כולל גם ביגוד או יותר נכון איזה (הבנתי שמקבלים מדים, אבל אני צריך להביא גופיות? גרביים?). פלאפון אני בשום פנים ואופן לא לוקח על מנת למנוע נדנודים מאמא או געגועים לבית וכאלה. שמעתי שיש אנשים שזה שובר אותם. להביא ספר? יהיה זמן פנוי לזה בכלל? אוכל הבנתי מקבלים בבסיס. יאללה תשתפו

21. ערב טוב בשעה טובה חודש הבא אני עובד דירה ביחד עם שותף/ חבר - הבעיה היא שבין שני חדרי השינה ישנו קיר גבס שמבודד. חשבתי על הדבקת ספוג ביצים אקוסטי על הקיר המפריד . אשמח לשמוע על רעיונות שאפשר ליישם ככה שהוא לא ישמע אותי ואני לא ישמע אותו, כמובן שכל בניה שהיא או שיפוץ לא באים בחשבון היות וזו דירה מושכרת . תודה

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. העדכון החדש של הדפדפן הנפוץ מכולם מוסיף כמובטח חסימה של הפרסומות המעיקות והמציקות ביותר ברשת ללא צורך בהתקנת תוספים כלשהם לכתבה

23. Started by eNtro,

האם יש אפשרות באתר לעשות כניסה אוטומטית? כל פעם שאני נכנס צריך להתחבר מחדש....

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. אהלן, יש לי מזגן עילי של אלקטרה, בקיץ הוא פועל רצוף כל זמן שאני בחדר. הבעיה שפעם ב-10 דקות נניח, הוא גורם להפרעה רגעית בחשמל, אני הבנתי מהטכנאי מזגנים שזה קשור להפעלה מחדש של המדחס או משהו בסגנון. ההפרעה מהצד שלי נראת בצפצוף של האל-פסקים (פחות מפריע לי) ורעש של פיצוץ מהרמקולים - שזה מה שקריטי לי. אני משתדל לשים את הווליום במחשב על 100 אחוז בשביל שהווליום ברמקולים יהיה מינימלי, ככה הרעש של הבום פחות רציני, אם הווליום של הרמקולים על חצי מהעוצמה, הרעש חזק מאוד. לטכנאי מזגנים לא היה פתרון, הוא אומר שגם אצלו יש את אותה תופעה וזה לא מפריע לו. לחשמלאי לא היה פתרון - ההארקה תקינה. חיברתי מייצב מתח של ADVICE (וניסיתי גם אל-פסק שלהם) לרמקולים או למזגן (בנפרד כמובן), זה לא עזר. המזג…

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by WiSe-Man,

המחשב שרכשתי הגיע שבוע שעבר! לתדהמתי קיבלתי כל מה שהזמנתי, לא שינו לי את המפרט, הכל הגיע ארוז עם כל החלקים, לא ניסו לדחוף לי חלקים והמחשב עבר בדיקות מאמץ בקיצור, זה המחשב השלישי שאני קונה מהם וטוב לדעת שיש חנויות כאלה שעוד זוכרות מה זה שרות לקוחות, גם במקרה של בעיות הם נתנו לי שרות מעולה בעבר. ותאמינו לי שאני ביקורתי מאוד, אם הייתה לי בעיה הכי קטנה איתם, הייתם שומעים אותה פה. בכל מקרה הפורום תמיד מלא תלונות על חנויות אז הנה משהו שונה קצת.

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים