עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מי שקרא או לא קרא בעיתונות על הרופאה שמתה מתסחיף מי שפיר...זאת אחותי. המשפחה שלי רוצה להכין אתר שכל מי שרוצה יוכל להעלות תמונות בצורה מסודרת וטקסטים שהוא רוצה לכתוב אליה. הפייסבוק זה משהו הרבה יותר מדי גדול ולא מסודר נכון... חשבתי בהתחלה על דרופבוקס, אבל זה בכלל לא מסודר ולא נוח להרבה אנשים. יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by Ovid,

אני צריך להגיע מנתניה לבה"ד 7 (צריפין, מחנה גדעונים) . הבנתי שיש אוטובוס ישיר אבל הוא רק מוקדם בבוקר. מה הדרך הכי קצרה להגיע לשם אם אני יוצא בסביבות 8 וחצי-9 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. הדיבור הנפוץ הוא ששינה צריכה להיות בת 6-8 שעות ורצופה, אך האם גם שעה-חצי שעה פה ושם מסייעות? אני חייל ומתחילת החטיבה אף פעם לא הלכתי לישון לפני 12-1 בלילה, ללא קשר לשעה בה אני צריך להתעורר. זה כמובן הביא לבקרים קשים מדי פעם אבל בסה"כ אני בסדר. נניח ואני ישן 4 שעות, קם לאוטובוס ב6:15 לבסיס ויורד ממנו ב7, האם 45 הדקות האלו עזרו לי, או סתם דחו את שלב הערנות שלי? ועד כמה כל העניין מזיק לאורך זמן? בימי הלימודים ישנתי יותר (לקום ב8 ולא ב5-6) ובשנה וחצי האחרונות בצבא השינה הממוצעת שלי היא 4-5 שעות במקרה הטוב והיציאות שלי 3/4 מהחודש הן יומיות. תמיד יש את האפשרות להמשיך לישון עוד שעה-שעתיים בבסיס ובאוטובוסים אך כאמור נשאלת השאלה - עד כמה זה טוב?

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. אם יש המלצות לכפפות נוחות אני רוצה לדעת

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  5. אני רוצה למחוק את כל...הWALL שלי הודעות,תגובות וכו'.. איך אפשרות לעשות את זה, לא בדרך ידנית...?

6. Uploaded with ImageShack.us

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by foxbat_a,

אני חייל משוחרר ורוצה ללמוד ולעשות קריירה בתחום המחשבים. יש לי נסיון של טכנאי מחשבים, אני די טוב בזה, כשמדובר בתקלות במחשב. הבעיה שלי שאין לי שום תעודה שמוכיכה את היכולות שלי. הנושאים שמעניינים אותי הם ניהול רשתות, 3D גראפיקה ואנימציה, וכמובן, חומרה. איזה מוסדות הכשרה יש במרכז הארץ ומה הייתם מציעים? בינתיים כבעתי רעיון בHackerU

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  8. Started by mrsph666,

שלום, אבקש מכם להמליץ לי על סרטים משלוש השנים האחרונות, בדגש על כמה שיותר חדשים מסוג קומדיה, דרמת מלחמה, אימה ומתח. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, החלטנו שהגיע הזמן להחליף מכונת כביסה, אחרי שהיה ברשותינו מכניסת כביסה מדגם maytag, כבר יותר מ 6 שנים. ויצאנו לחנויות לראות מה יש למוכרים להציע בלי שום בדיקות באינטרנט. רוב המוכרים הציעו לנו את מכונת הכביסה: Samsung WF9904RW http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=90&ArticleID=535 samsung wf0804y8e http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=90&ArticleID=581 כאשר מה שמייחד את הדגם השני (0804) הוא טכנולוגיית ה"בועות". וכאשר חזרתי לבית ועשיתי קצת חיפושים, התפלאתי לראות שאף אחד לא מזכיר את המכונות של סמסונג. בכל מקרה אשמח אם מישהו ייכוון אותי וימליץ לי על מכונת כביסה.

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  10. שלום, במידה ואני מעוניין להדפיס כרטיסי ביקור בחו"ל ושולחים לי אותם בחבילה לארץ, אני אמור לשלם על זה מיסים? הרי זה לא goods או משהו שאני מתכוון למכור בארץ. :

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. שתי הבעיות הן: 1. אין ביכולתי לשנות את כיוון הכתיבה בתיבת הטקסט לחיפוש. גוגל משנה את כיוון הכתיבה באופן אוטומטי בהתאם לשפת האות הראשונה שאני מקליד, ואינו מאפשר לי להחליף את כיוון הכתיבה באופן ידני. האם יש דרך לעקוף את התכונה הזו של גוגל? 2. אם אני לוחץ בטעות על הלחצן "יותר מזל משכל", לוחץ על BACK בדפדפן (פיירפוקס), ומבצע חיפוש בגוגל, הוא מסרב לבצע את החיפוש, ובמקום זאת הוא מפעיל לי את הלחצן הנ"ל ומכניס אותי בלי רצוני לתוצאה הראשונה שהוא מוצא. הבעייה נפתרת רק ע"י ריענון האתר. למה זה קורה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by MasterDK,

היי, קיבלתי מכתב מביטוח לאומי שמגיע לי החזר כספי מהם, ועל מנת לקבל אותו הם מבקשים שאמלא טופס שבו אני מציין את חשבון הבנק שלי. אני לא יודע איך זה עובד אבל הבנתי שאין להם שום יכולת למשוך כסף מהחשבון כאשר יהיה בידם את הפרטים שלו נכון? האם בכל זאת זה בטוח לתת להם את הפרטים האלה? אין לי בעיה לנסוע לסניף לקבל מהם צי'ק\מזומן את הכסף שהם חייבים לי. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Symbore,

אנשים אני מחפש חנות בחיפה או בכל אזור אחר בארץ (שעושה משלוחים) בה יש היצע בירות רחב. רוצה לשם שינוי לנסות בירות חדשות כאשר יציאה לפאב לא באה בחשבון (גם שונא את המחירים, גם מעדיף לשתות את הבירות שלי עם סרט טוב) רצוי גם שמחירי החנות לא יהיו בשמיים. כזכור לי בטיב טעם היה מבחר בירות נאה אבל אני כמעט ולא מגיע לאזור.. יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by hanan055,

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by אנונימית,

שלום רב, אני כרגע במקום עבודה שאין לאן להתקדם בו .יש עבודה במשרד הביטחון בתפקיד שעשיתי בצבא,אני נכנסת לשם דרך כח אדם ולא כעובדת מדינה. הבעייה היא שאני מתכננת לעשות פסיכומטרי פעם שנייה והעבודה במשהב"ט היא 5 ימים בשבוע ויהיה לי קשה לשלב,מצד שני זאת אולי דריסת רגל? חשוב לי לציין שכרגע אני עובדת 6 פעמים בשבוע וחשבתי גם על האופציה לבקש מהמקום הנוכחי לעבוד פחות ימים-אולי יתנו ואולי לא. אני ממש לא יודעת מה לעשות ואשמח לעצות=] נ.ב שאלות נוספות: 1. האם כשאני נכנסת למקום ממשלתי דרך כח אדם אפשר להתקדם? 2. יש אפשרות לעבור מהכוח אדם ישירות למשרד הבטחון לאחר זמן מה או שאין סיכוי?

16. Started by pringles,

משהו יכול לההסביר לי מה היא אומרת שם?<.... .. חחחח \

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. נגיד אם אני שם כמה שירים בפלייליסט, שיר אחד נגמר ואז מתחיל השיר השני חצי שנה יש איזה קטע טראנס שמנגן אותו דבר ורק אז מתחיל השיר וככה כל הפלייליסט, מעצבן. אני צריך לעשות מין פלייליס למסיבה שהשירים יתחלפו יותר חלק . יש אולי איזה תוכנה לזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 7.3k צפיות
  18. Started by Symbore,

אנשים קניתי גקינס שחור של וורנגלר ושמתי לב שהוא צובע לי חולצות בהירות בקצת שחור ויותר גרוע צובע לי את התיק שלי. הצבע מאוד חלש וקצת מיים מורידים את הצבע. לפי מה שקראיתי באינטרנט ניסיתי לכבס את המכנס וגם להשאיר אותם ללילה עם חומץ\ זה לא עוזר. אני בטוח שאם אני אמשיך את הכביסות בשלב מסויים הצבע יפסיק אבל ראבק כמה אפשר לכבס לפני שהמכנס יהפוך לסמרטוט? לצערי כרגע בלתי אפשרי להחזיר את המכנס, יש עצות?

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by RGod,

שלום חברים ברצוני להתקין צלחת לוווין פרטית בבית ישמח לקבל המלצות לחברות מומלצות בתחום (לא מעוניין לבצע בעצמי את ההתקנה ). או חברות לא מומלצות גם ישמח לשמוע על תלונות ! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, חבר שלי עצמאי ומעוניין לקנות PC בהזמנה מחנות אמינה באיזור המרכז ושרון. מספר חנויות שביררתי דורשות תשלומים בכרטיס אשראי ולא מוכנות לצ'קים, דרך התשלום המועדפת על ידי העסק הנדון. מישהו מכיר חנות אמינה וטובה שמוכנה למכור בצורה כזאת.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. http://www.ted.com/talks/defend_our_freedom_to_share_or_why_sopa_is_a_bad_idea.html

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Track,

הC300 256GB שלי מת אתמול. זאת אומרת, הוא מתחמם וכנראה "עובד" אבל שום מחשב לא מסוגל לזהות אותו. אז דיברתי עם Crucial והם אמרו שאני צריך לשלוח אותו למשרד שלהם באנגליה. עכשיו, כמובן שזה ייקח זמן ואין מה לעשות, אבל השאלה שלי היא - מה יקרה כאשר המוצר יוחזר אלי? אני לא רוצה לשלם מכס על מוצר שרק חזר מתיקון. אם למישהו יש מושג, תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by OferS16,

שלום, אמא שלי צריכה לראות את הסרט הכוכבים של שלומי בשביל איזה עבודה שלה , אבל מכיוון שהסרט נורא ישן אני לא מצליח למצוא לינקים לא להורדה ישירה או לצפייה ישירה וגם אין לי שום דרך להשיג עותק מקורי של הסרט, השאלה שלי היא האם מישהוא יודע מאיפה אני יכול להשיג תסרט(לא משנה איך, הורדה \צפייה ישירה\השכרה\כל דרך אחרת) . אם מישהוא יעזור זה יהיה נורא נחמד כי היא צריכה את זה לעכשיו.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני אובד עצות. כל האתרים נהיו חמדנים ורוצים חשבון PRO בשביל היכולת להעלות תמונה בגודל המקורי שלה ולקשר אותה כDIRECT LINK. בבקשה תמליצו לי על אתר טוב שלא מתעסק באיכות ובגודל של התמונה ושנותן לינקים ישירים. ושיתמוך בבקשה בPNG. תודה לכם

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by marking,

שיש יותר אתרי אינטרנט מאנשים?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים