עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, אני מחפש איזה טבלה שתראה את הסדרות שמדורגות הכי גבוה מבחינת רייטינג צופים בארה"ב וגם בארץ. יש לי חידה שאני חייב לפתור איזה סדרה הכי מוצלחת מבין השלושה: אבודים, נמלטים או 24. (אישית אני הכי אוהב את אבודים ) מצאתי את הטבלה הזאת שמראה את הסדרות הכי מדורגות, אני לא בטוח מה זה אומר... http://www.imdb.com/sections/tv/ מצד שמאל- Top Rankings יש מתחתיה גם טבלת רייטינג אבל היא מעודכנת לספטמבר ואני צריך תקופה שכללה גם שידור של אבודים שכרגע לא רצה... בכל מקרה למי שיש פיסת מידע שתוכל לעזור לי אני אודה לו!

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by ofer1928,

העונה השלישית של אבודים יוצאת ב4.10 מה אתם חושבים שיהיה בעונה השלישית של אבודים? - אני אישית לא יודע מה יהיה וגם אין לי אפילו כיוון אבל בטח הם יגלו את כל הסוד של האי - מה דעתכם יקרה?

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  3. אחרי שראיתי לפני איזה 3 שעות את הפרק אני מבין עד כמה הסדרה הזאת מעולה... יש פה עוד מישהו שראה? ספוילר למי שלא ראה: מה הזריקו למייקל? מה בדיוק צרלי הביא לקלייר להזריק? מי היה בסירה? או מי מסתתר בבטן שלה? (דזמונד לדעתי). מה הסיפור של מיס קלו? למה האחרים מתחזים כפי שוולט תיאר? וזה רק בשליפה...

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  4. Started by dr computer,

רציתי לדעת מה יותר טוב כי כל אחד אומר אחרת

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by IlyaN,

לילה טוב ומהנה לכולם הרגע סיימתי לצפות בעונה השנייה של אבודים (סיום מדהים מיותר לציין) והבנתי שהעונה השלישית מגיעה לארץ בקיץ... מתי בדיוק? סליחה על הבורות, סדרות טלוויזיה זה לא הצד החזק שלי. נ.ב- אנ'לא רוצה לעשות חיפוש מחשש לספויילרים (ניסיון כאוב), עימכם הסליחה...

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  6. שלום לכם חברי הפורום היקרים שלי, ב27.07.09 רכשתי דרך החנות המכולתית "שופרסל שלי" 2 בקבוקי אייס קפה מסדרת הShock של תנובה בנפח של 1 ליטר לכל אחד במחיר כולל של 24.18 ש"ח. אני מכיר את הטעם של המוצרים האלו, למרות שאני לרוב שותה יטבתה-אייס קפה, הוא גם בר שתייה (בנוסף אלו היו 2 מ3 הבקבוקים האחרונים במכולת) מכסה הבבוקים מכוסה בחלקיקי חומר לבן לא ידוע, אבל זה לא מטריד אותי, ותאריכי המשקאות הם עד ל2.8.09 בחזרתי הביתה, צמא למשקה אייס קפה, פתחתי את אחד הבקבוקים,ולגמתי לגימה ממנו. אני רגיל לטעם של המשקה הנ"ל מתנובה, יש לו טעם של גלידת קפה, אבל לא הפעם. לאחר שלגמתי מהמשקה חשתי בחילה, וכאבי ראש, ניסיתי להבחין בטעם הקפה אבל הוא כלל לא היה שם, ניסיתי גם ללגום לגימות נוספות למנה היומית של…

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  7. אני רעב :'( האם אבולעפיה ביפו פתוחים בפסח? תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. http://dna.imagini.net/friends/

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by kinggil,

http://img31.imageshack.us/img31/4396/security2cz.jpg מצחיק.

10. Started by Sargon,

לא ידעתי איפה לשאול את זה, אז אני שואל את זה כאן. שמתי לב שאף אתר(שראיתי) של חנות מחשבים בישראל לא מאובטח בתהליך הרישום(REGISTER?) של לקוח חדש. כלומר, הם מבקשים שם פרטי, כתובת, מספר טלפון ולפעמים תעודת זהות ואין דרך לדעת אם זה באמת האתר או אתר קיקיוני או שהמידע שלך בטוח. דף מאובטח הוא כזה שיש לו כתובת https:// במקום http:// וגם צריך להופיע בדפדפן סמל של מנעול. מה שיש באתרים האלה, זה שכתוב באתר עצמו שזה מאובטח בשיטת SSL והם שמים צייור של מנעול בתוך הדף של האתר. הבעייה שככה אי אפשר לקנות מאף חנות אינטרנט ישראלית, כי כל חנות שראיתי היא ככה. מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by goodspeed,

ראיתי דיל נחמד באתר, באתי להרשם וכמו שלימדו אותי, הייתי ילד טוב ובדקתי את האישור אבטחה של האתר. מצד אחד כתוב אבטחת ssl. מצד שני באישור אבטחה אין ssl, אלא thawte. מה הולך פה???? האתר הזה נחשב אמין? מומלץ לקנות בו?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  12. Started by hfg666,

איך עושים את זה? יש איזה משהו טוב בשביל זה? או רעיון? (חוץ מהרעיון של "שתמיד יהיה צמוד אלייך") תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by Makaveli_iL,

האם יודעי הדבר שבינינו יודעים לייעץ למישהו ללא נסיון משמעותי בתחום אבטחת המידע (ברמת סקריפט קידי, פריצה ל-WINNT, NETBIOS, סריקת פורטים ושטויות כאלה) מהם השלבים אותם ניתן לבצע בכדי להיכנס לתעשייה עם אפשרות לעבוד ולהתפרנס? ידוע שזה תחום ענק ורחב ביותר, ואין הסמכה "מסודרת" למקצוע הזה, בניגוד למקצועות אחרים אותם ניתן ללמוד באוניברסיטה. תוכלו לעשות לי סדר בעולם המושגים הלא מוכר הזה? CISSP: תעודה שניתנת רק לאנשים בעלי רקע של כמה שנים בתחום לפי הבנתי, איזה הסמכות עלי לעבור ע"מ להגיע ל"כשירות" להיכנס להכשרה להסמכה הזו? ECSA LPT: אנליסט אבטחה? מישהו יודע על זה משהו? אולי עוד "תעודה" בים של תעודות שאפשר "לנגב איתן את התחת"? CEH (ושאר ה"תארים" של EC Council) - שמעתי רק דברים רעים על…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by Avi Levin,

אהלן חבר'ה אני מארגן מסיבה לקיץ, וחשבתי שחלק מה"כיבוד" יהיה בסטייל קייצי - אבטיחי וודקה. יש לצידי 300 ש"ח רק על אבטיחי הוודקה, הקטע שהאנשים במסיבה יהיו כ-20, מתוכם 15 שתיינים כבדים - עליי לגרום לאנשים להשתכר באופן בינוני + מהאבטיחים, כי כל שאר הכסף הולך לשתייה ואוכל רגילים, וכלים - כוסות צלחות וכו', ואולי בקבוק אחד או 2 של וודקה יקרה בצד בשביל כאלה שרוצים להרים כוסית. חשבתי של-15 (נניח ו-15 אנשים ישתו\יאכלו תקראו לזה איך שבא לכם) איש יספיקו 7.8 ליטר של וודקה, מתוכם 6.8 ליטרים בתוך האבטיחים- אני לא כל כך מודע למחיר של אבטיח אבל אני משער שזה לא יותר מ-15 ש"ח: 8 אבטיחים - 120 ש"ח 4 פרפקט 1.7L - (אל תרצחו אותי על זה! גם ככה לא מרגישים בטעם של הוודקה כשהיא בתוך האבטיח, למה לאז…

• 45 תגובות
    • 6.1k צפיות
  15. המיטב של "הפקות-המזרח"! המשחק הכי איכותי שתראו, אי-פעם, ללא שום צנזורה! Channel 10, Now! :lol:

• 14 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by HF Integrale,

את זה חשבתי להעלות עם הכותרת: ''ללא מילים'' (גזור מ www.zigzag200.co.il שכ''כ אהובים עלינו...(לא בציניות)).

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by אור כהן,

שלום היום בעודי נהנה מחלה שנרכשה בשופרסל שלי ויוצרה ע"י גידרון תעשיות בע"מ, אני חש בכאב חד באחת משיניי (עכשיו השן הפכה ליותר עמוקה :'( ) בעודי מנסה לעכל מה פשר הדבר אני מסלק את החלה מפי ומגלה בין שאריות הממרח והחלה מוצק קטן מאוד שנראה כמו סומסום ענננק. כאשר הכאבים החדים לא מרפים אני מנקה את אותו עצם ומגלה כי מדובר באבן, אבן בגודל סומסום ענק איך יכול להיות דבר כזה שיש אבן בתוך חלה? מה אין בקרת איכות? אין מסננים מיוחדים? אין בידוד כלשהו? מה עושים את החלות במדבר? האם יש לי כאן עילה לתלונה? למי אני בכלל אמור להתלונן? לשופרסל? לגידרון? עדיין כואבת לי השן ואני דיי בטוח שנגרם לה נזק (היא יותר "עמוקה" עכשיו) אני לא הזמנתי חלת שופרסל "טרי טרי, נאפה במקום." עם אבן. htt…

• 47 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by yanivsk,

בגלל הפשלה הקודמת שלי אם התמונה אני מביא לכם את ההמצאה האחרונה בחיזוי מז"ה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by דוד4848,

שלום, שמי דוד, סיימתי ללמוד י"ג,י"ד במכללת כנרת ועוד 3 שבועות אני מתגייס לצבא. אני מעוניין לשרת ביחידת אבנט כחול (בבסיס רמת דוד), חיפשתי מידע בפורומים אבל לא מצאתי משהו ספציפי שיעזור לי. יכול להיות שאני אוכל להכנס לזה בגלל קשרים בין המכללה לבסיס, אבל אני רוצה לדעת בעיקר איך היציאות. קראתי תגובות שאפשר אפילו לקבל יומיות, אבל אולי זה רק בבסיסים מסויימים. אני גם אהיה מרוצה אם אני אשיג חמשו"שים. אם משהו משרת בזה, או מכיר אנשים שמשרתים בזה, אני מאד אשמח לקבל כל מידע שתוכלו להביא לי. תודה רבה. נ.ב: אם משהו יודע משהו גם על קורסים של דרג ד" ויציאות זה גם יעזור לי, תודה.

• 11 תגובות
    • 29.7k צפיות
  20. Started by IG,

אני מעוניין לקנות אבן להשחזת סכינים, אבל אני רוצה לבחון אותה לפני הקנייה- מה שאומר שהזמנה מחו"ל לא טובה לי... הבעייה שאני לא יודע איפה אפשר למצוא כאלה אבנים... תודה לכל העוזרים.

• 16 תגובות
    • 7k צפיות
  21. מישהו יודע אולי? תודה חברים. נ.ב הכוונה לבקבוק כמובן.

• 28 תגובות
    • 12.1k צפיות
  22. Started by Dark Respect,

אכלנו במבה, שתינו קולה עברית? צרפתית? בורמזית? ומי זה נתן סבן המיסתורי?

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  23. לאחרונה אני מתעניין בנושא אבקות החלבון ושוקל לרכוש אחת כזאת (חלבון מי גבינה לצריכה לאחר אימון כוח). אני שומע המון דעות חלוקות בנוגע לכדאיות בצריכת האבקות הללו. חלק אומרים שזה בריא ונחוץ לשרירים במיוחד לאחר אימון, כיוון שהיא נספגת מהר יותר בגוף, וזאת בייחוד לאור חלון הזמנים הקצר בו עלינו להכניס חלבונים לגוף כדי לאושש את השרירים. אחרים טוענים כי זה סתם גימיק שיווקי ושניתן להשיג את אותה התוצאה בעזרת מזון עשיר בחלבונים כמו דגים, גבינות וכו', ושוללים את עניין "חלון הזמנים" המדובר. היום נתקלתי בכתבה שפורסמה בעבר בערוץ 22 בנושא, והיא גרמה לי להטיל ספק ביעילות של אבקות החלבון, אם כי מבחינה כלכלית אני סבור שעדיין עדיף לרכוש אבקות חלבון מחו"ל מאשר לרכוש מזון רגיל. הייתי רוצה שהמבי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by CyberBot,

דוד שלי רוצה להזמין מאייבי אבקות חלבון אפשרי או לוותר מראש?(בגדר תאוריה כרגע)

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים