עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pure perfection,

ערב טוב , אני מחפש חברה שמתמחה בהתקנת מצלמות אבטחה לבית , ועדיף שיהיה להם אתר עם קטלוג מוצרים בשביל לבדוק איזה ציוד יש להם . אם מישהו מפה יש לו יידע בנושא אז הוא מוזמן להגיב ולעזור ... תודה

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by surve1020,

כתבתי: איך סצנת הדייטים המקומית עובדת, איפה להכיר בנות? על עיר כמו תל אביב יגידו לי לך לפאב XYZ בעיר כמו נס ציונה יגידו לי אתה בבעייה... כתבתי הודעה כזאת בפורם בריטי על אחת הערים שם, ישר חסמו אותי וכתבו טרול. מאוד מסקרן אותי למה נחסמתי ומה הקשר לטרול? אני לא יגיב פה אבל באמת מסקרן אותי אם למישהו יש מושג

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  3. אני תלמיד י"ב 5 יח"ל ובא לי להרוויח קצת כסף מהצד, יש לי ממוצע ציונים מעל 95 ואני מרגיש שהאנגלית של הבית ספר באה לי ביותר מידי קלות. הבעיה היא שאני עובד עם האינטואיציה ולא עם החוקים האלו של הPresent simple וכדומה (שאותם אני גם כמעט לא זוכר משום שמעולם לא טרחתי ללמוד אותם) השאלה שלי בעצם, זה עד איזה כיתות כדאי לי להתחיל ללמד? וכמה נחשב מחיר סביר לשיעור? חשבתי להתחיל מיסודי ואולי אחרי חודש אם ילך טוב אני "ירחיב" לחטיבת ביניים. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by KF,

אהלן.. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני מקבל זיכוי ממוכר באייביי רציתי לדעת איך התהליך מתבצע דרך פייפאל.. אני אמור להיכנס למקום כלשהו דרך המייל שישלח אליי ? או שזה פשוט תהליך אוטומטי ? We are refunding you for your order. Once it is processed you will get an email confirmation. Due to your package being misplaced we will not be able to take anymore orders from you. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ראדון,

GTS450 E6600 RAM 4 WIN 7

6. אני 180 סנטימטר, 85 קילו בן 27 - ורוצה להתחפש לצב נינגה! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. יצא לי להבין שהכי כדאי למכור בארץ, כי אז אקבל הכי הרבה כסף. אבל אני לא מכיר אתר שהוא קל לשימוש כמו eBay, בארץ. האם יש מקום כזה, שאפשר לשלם דרך Paypal ולא צריך להיפגש בבית קפה כדי למכור מעבד? וכן, אני יודע שיש דבר כזה באתר, אבל כמעט ואין שם אנשים - או לפחות לי לא יצא למכור משהו.

8. Started by ayal45,

אני מאוד רוצה לקנות חשבון ב real-debrid.com אבל ישנה בעייה שהשרות היחידי שם זה פלימוס לא תומך ב pp ולאחר ההרשמה לשם הוא מפנה לקנייה דרך כרטיס אשראי ואני חרשתי את גוגל ולא מצאתי תשובה איך אפשר לקנות חשבון דרך pp ומה שראיתי שיש כמה אנשים שלא מצליחים לקנות מפילמוס אשמח לעזרה ועצות תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by raiman1,

שלום לכולם! כיום אני בן 17.5 תלמיד כיתה י"ב, ואני מעוניין לעשות פסיכומטרי בכדי לנסות להתקבל לעתודה. המועד האחרון לשנה זו לעשות פסיכומטרי (כדי להתקבל בשנה הבאה לעתודה) זה 4-5 באפריל. השאלה שלי היא מה הסיכויים של בנאדם ממוצע להוציא פסיכומטרי 600 ומעלה בתנאים הבאים: 1) משקיע בממוצע שעה וחצי ללמוד לפסיכומטרי.(בערך חודש וחצי). 2) לומד לבד ללא קורס. 3) כמו שאמרתי אני בכיתה י"ב אז חומר כמו מתמטיקה למשל טרי בראש שלי... בנוסף אני אשמח לשמוע מאנשים שהלכו לעתודה, האם הם ממליצים על עתודה או לא (ולמה כמובן). ועוד שאלה קטנטנה לאנשים שעשו פסיכומטרי בשמינית, האם הלימוד וההשקעה בפסיכומטרי פגעו משמעותית בציוני הבגרות שלכם?? תודה מראש

• 33 תגובות
    • 7.2k צפיות
  10. Started by wooper,

קראתי ששתיית אבנית לא מזיקה אבל בכל זאת אם יש הצטברות אבנית בקומקום, האם זה לא מזיק לשתות ממנו גם באופן יומי

• 12 תגובות
    • 8.6k צפיות
  11. Started by chenrp,

שלום, אני חושב שהמושג zimabu eter כן קשור באופן ישיר לטכנולוגיה. האם מישהו מכיר ויודע מה מקור המילה והאם מקורה בשפה שומרונית? אם כן, האם מישהו יכול לשפוך אור בנושא? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. למשל לMSN.CO.IL ולא לMSN.COM למרות שמנסים להכנס לאנגלי לפי מה הוא נכנס דווקא לזה ואיך אפשר לשנות את זה?

13. Started by dovik,

ראיתי שאלה באחד האתרים שטרם אין תשובה עליה.. בחניה ציבורית כל פעם עושים נזקים לרכב מסויים. האם בעל הרכב מבחינה משפטית יכול לשים מצלמת אינפרא-אדום שתצלם קבוע את הרכב? האם הסרט,במידה ותועד מעשה הפגיעה ברכב ע"י פלוני,יכול לשמש כהוכחה במשפט? נ.ב. מחילה על הסטיה מהנושא. עוד שאלה. האם יש המלצות על מצלמת אבטחה מסויימת? עדיף שזה לא יהיה במחיר גבוה מדי.. תודה!

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  14. אני גולש עם בזק בתור תשתית. סיכמתי איתם על 20 מגה במחיר של 91 ש"ח לחודש. עכשיו השאלה הגדולה היא לגבי הספק. כרגע אני בנטוייז'ן במהירות 10 מגה ומשלם 30 שקל. הציעו לי לשדרג, אבל במחיר של 58 שקל ממוצע עם התחייבות לשנה או שנה ורבע. אני יכול בלי התחייבות ואז המחיר הוא 65. בהוט מציעים 20 שקל לכל המהירויות. האם כדאי לעבור להוט? האם יש ספקים אחרים שיהיו מוכנים להוריד את המחיר לרמה של הוט?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  15. היו פה מספר דיונים כאלה ואחרים על הלבנות שיניים בחצי שנה האחרונה לקחתי את העיניין הזה ממש כבר ונורא התחלתי לחקור ולהיתעניין הבנתי שאפשר להלבין מ150 שקל ל5000 שקל... הכל תלוי איפה כמה ולמה... ואני לא אפרט יותר מדי על הסוגים שיש וההשפעות וכל שאר הירקות אחרי חיפושים רבים הגעתי למוצר מסויים לפני שבוע קניתי אותו... ואני חייב להגיד שאני פשוט בשוק מכל העיניין הזה של הלבנת שיניים הדבר הזה באמת עובד... אז כל מי שרוצה... זה ניקרא beautiful white ממליץ לכולם בחום חום!!! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. לא ממש עניין חשוב, אך אותי שעשע קראתי בכתבה עדכנית באתר על המסך החדש הצפוי לIPAD3, ואז ראיתי בצד [איפה שבד"כ ממוקמות מודעות מכירה באקראי מלוח "יד שניה" של האתר] מודעה על "מחשב איכותי וחזק במחיר מעולה". אני לא מחפש מחשב, אבל תמיד שמח "להתעדכן" ולהתרשם בשווי של מערכות ורכיבים מסוימים, סתם לידע הכללי. הקלקתי- וראיתי למעלה מחיר של 3000 ש"ח... "זה צריך להיות חתיכת מחשב" חשבתי לעצמי... ואז שמתי לב למפרט... ואאאאז שמתי לב לתאריך.... מה המסקנה... כדאי אולי להסיר מודעות מכירה ישנות ולא רלוונטיות מהמאגר? כי הן "תופסות" במידה מסוימת את הסיכוי של מודעות שכן רלוונטיות, להחשף לעיני הגולשים.... לא קריטי, לא כ"כ חשוב, אבל סתם נקודה למחשבה. אותי זה שעשע טיפה : שבוע טוב [atta…

17. הכתבה המלאההחינוך החדש?

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות שולחן במחשב לא משנה לי אם הוא יהיה מעץ/זכוכית העיקר- מה שיותר זול עדיף קודם כל סליחה על הציור הזה אין לי VISIO ובצייר קשה לי לעבוד הכחול זה המיטה הירוק זה ארון האדום זה המקום המיועד למחשב החץ זה הדלת נפתחת לבפנים אך לא מפריעה למיקום המחשב אני חשבתי שהשולחן יהיה על ה1.4 או חלק ממנו עם קצת עומק השאלה היא כמה צריך? ואיפה אפשר לקנות דבר כזה בזול? בנוסף אשמח להוסיף לשולחן מין כוננית מגירות למטה כזאת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by MatanFrenkel,

במסגרת עזיבתי את הוט (טריפל - טלוויזיה אינטרנט טלפון) הגעתי לפי דעתי לעסקה המשלמת ביותר והיא: 75 ש"ח - תשתית 30 מגה 80 ש"ח - ספק 30 מגה 85 ש"ח - 600 דקות שיחה לנייחים וניידים (65 ש"ח לחצי שנה ראשונה) המחירים הם פר חודש כמובן - סה"כ 240 ש"ח (חצי שנה ראשונה 220 ש"ח) זאת כאשר להוט אני משלם (לא כולל ספק - 80 ש"ח) כרגע - מעל 400 ש"ח האם לדעתכם המחירים משתלמים?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני רוצה ליקנות אוזניות חזקות !! שהאיכות שלהם מעולה+ ,בשביל מוסיקה וגימינג, עד 500 ש"ח תמליצו לי בבקשה על כמה אוזניות שאתם מכירים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. השאלה הכותרת ושאני אומר טובה אני לא מיתכוון לגורמה -אני רוצה מנות נורמליות ולא פירורים אפשר לשלוף איזה סיגנון אוכל שאתם רוצים הכי חשוב שתיהיה פתוחה בשבת בצהרים ושתיהיה באזור השרון תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by mormor88,

רציתי להתייעץ אתכם... אני אחד מהאנשים שהיו ממש אנטי נגד הפייסבוק, לאורך כל הצבא וגם אחריו (כשטיילתי בעולם) התנגדתי לפתוח פייסבוק. בעייני זו חדירה לפרטיות, מקום רדוד ושטוח שמבזבז זמן יקר... עכשיו קיבלנו במכללה במסגרת הלימודים פרויקט שצריך לקדם מוצר דרך דף בפייסבוק (או דרך קבוצה,משהו כזה), מה שלא מותיר לי ברירה אלא לפתוח משתמש בפייסבוק. רציתי לשמוע מהמכורים מכם למה כדאי לי (עזבו רגע את הפרויקט בצד) להיכנס לתוך העולם הזה? כל דבר ממכר הוא לא טוב! או אולי לשמוע מאנשים כמוני שאנטי, שכדאי ללכת עם האמת שלי ולהתנגד בתוקף לפרויקט.... ??

• 49 תגובות
    • 6.6k צפיות
  23. איזה מכללה מומלצת/נחשבת בלימודים לתואר ראשון במדעי המחשב? איזה דרכים יש להתקבל ללא פסיכו/בגרויות לאוני'? אני יודע שיש מכינה, אפיק מעבר מהאו"פ יש עוד דרכים? (יש לי תעודת הנדסאי אם זה עוזר) האם אוני' באמת מעניקה עדיפות על פני מכללה כאשר מחפשים עבודה? אני יודע שאלו שאלות שחיכות אבל לא מצאתי נושא עדכני.

• 62 תגובות
    • 7.9k צפיות
  24. שלום אני מחפש דרך לפתוח מס' גדול (300) של "תיקיות חדשות" האם יש דרך לעשות את זה מהר יחסית ולא כרגיל (מקש ימני- חדש- תקייה חדשה- שם) בטח יש גם איזה מקש קיצור כמו F2 לשינוי שם תיקייה. השמות שלהם בעיקרון יהיו מס' 1-300 אשמח אם מישהו מכיר פתרון תודה מראש והמשך יום טוב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. דבר ראשון.. עשו טובה ואל תכתבו תגובות כמו "חרא דבר אל תילך" התחלתי כבר את המסלול אני מסיים י'ג עוד 3 שבועות. אני לא מחייב אותכם לשבח את המסלול..אל תיכתבו לי שזה חרא מסלול כי זה יבאס לי את החיים, חשבתי המון אם ללכת אבל החלטתי ללכת. אני לומד הנדסאי, מסיים, עקרונית מתגייס לחיל האוויר , אנסה דרג ד', הממוצע שלי יהיה 90 בערך בסוף הלימודים. אולי אשאר קבע שנה וחצי (חתמתי על זה אבל לא בעיה לצאת מ'זה) אני אשתחרר מצה"ל בגיל 23 , 3 שנים ניסיון בתחום. מה מחכה לי בחוץ? (שכר, תנאים) אני אשתחרר מצה"ל בגיל 25 , 5 שנים ניסיון בתחום. (לאחר קבע) מה מחכה לי בחוץ? (שכר תנאים) אשמח אם תענו לי בכנות, אני יודע שהדעות חלוקות בעניין. תגיבו ואני אנסה להשכיל

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים