כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
לא יודע עד כמה זה יילך אבל בואו ננסה. מה היתה הוודקה הראשונה ששתיתם? מה הוודקה הכי גרועה ששתיתם? ומה הוודקה הכי טובה ששתיתם? ו...איפה אתם שותים? ---------------------------------------------- ראשונה- אחרי הופעת מטאל בבר כלשהו, ראיתי שהמחירים בבר מוגזמים ביותר (25 ש"ח לשוט???), אז הלכתי עם עוד 3 חברים וקנינו בקבוק של אבסולוט מקיוסק שכונתי. עליי לציין כי זה היה...בסדר, בזמנו לא הייתי חובב גדול של אלכוהול (לא שאני עכשיו, כן?), וחוויית השתייה לא היתה מי-יודע מה, אבל ההשתכרות הורגשה אחרי כ-20 דקות. היה מצויין, עד ש-2 לא התחילו להקיא, 1 מהם הקיא 3 פעמים קצף לבן ביום שלאחר מכן. (ככל הנראה זה היה בקבוק מזוייף) הכי גרועה? פרפקט\קיגלביץ'. באחת הפעמים שיצאתי עם קבוצה די גדולה, לא הי…
-
- 36 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום,עוד מעט אני בן 18 ואני 1.80 גובה,ואני שוקל 61 קילו. אני לא מצליח לעלות במשקל בשום דרך וזה פשוט כבר משגע אותי. מה לעשות שיעזור בצורה חכמה?
-
- 52 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
בהשפעת הת'ראד הטפשי והמשובח בתולדות זון -> http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=110779.0 הכינוי שלי הוא לא עוד רוקפורד. נראה שלא מעט אנשים מוכנים לשכור את שירותי בתור רוצח שכיר על גלגלים, צריך להיות מעניין... הצעות (לא מגונות -שטרות בלבד) יתקבלו בברכה, לא תקף נגד ילדי ווראייטי, בעלי חיים בסכנת הכחדה (ראה ערך "פבל"), נשים בהריון, נשים שלא בהריון וחמשושים. תודה.
-
- 39 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ערב טוב בשעה טובה חודש הבא אני עובד דירה ביחד עם שותף/ חבר - הבעיה היא שבין שני חדרי השינה ישנו קיר גבס שמבודד. חשבתי על הדבקת ספוג ביצים אקוסטי על הקיר המפריד . אשמח לשמוע על רעיונות שאפשר ליישם ככה שהוא לא ישמע אותי ואני לא ישמע אותו, כמובן שכל בניה שהיא או שיפוץ לא באים בחשבון היות וזו דירה מושכרת . תודה
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אתם יודעים,לתת לחנות את המחשב,ולקנות נניח מחשב יותר טוב ולהוסיף כסף, לדוגמא!
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
איך אפשר להתחמק משירות בצבא? ומה בריחה מהארץ תגרור? * בלי הודעות "בוגד ממזר" וכאלה. תודה
-
- 47 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני אולי טס לאיה נאפה בקיץ ורציתי לשאול האם יש שם מקומות תיירותיים לבקר בהם? אני כמובן לא מדבר על מסיבות ומועדונים וכל זה. זה פשוט חשוב למישהי שאני טס איתה ואשמח לקבל קצת מידע ממי שיודע. תודה
-
- 18 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, יש פה אנשיםש עשו לאחרונה מחשבון קרב וזוכרים את השאלות? אני מכוון ספציפית לשאלה 10. בבקשה מי שזוכר אותה/זוכר משהו שיכול לעזור, בבקשה שיכתוב לי פה או בפרטי.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
האם יש אפשרות באתר לעשות כניסה אוטומטית? כל פעם שאני נכנס צריך להתחבר מחדש....
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
קניתי שבוע שעבר מחשב חדש וקיבלתי אותו לפני יומיים החורף קרב ובא, ובתקופה הזאת יש הרבה עליות ונפילות מתח למישהו יש המלצה למגן ברקים טוב ואמין שיגן על המחשב?
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי אני מחפש כזה כרטיס באינטרנט וממה שמצאתי אין לאף אחד במלאי, רק במחירים דיי גבוהים (180 ש"ח). אני קצת נזהר מלהזמין דברים כאלה מאיביי, יש למישהו מושג איפה יש בארץ ? תודה
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
אני מדבר על התוכנית עם המסוק המשוכלל הזה. לפני 2 פרקים היה איזשהו שחקן ששיחק מדען והיה חבר של השחקן הראשי. בפרק היום אותו שחקן משחק באותה סדרה עם תפקיד של אדמירל וכרגע הוא מנסה להרעיל את השחקן הראשי. אפילו לא אותה דמות!!! איזה עלוב!!!
-
- 44 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שיש כאן לא מעט אנשים שחולים בג'וק הזה. חשבתי ללכת על ספשליזד הרד רוק. זנב קשיח. מה דעתכם? תקציב כ 2500 שקל. http://www.pbike.co.il/product_info.php?cPath=66_125&products_id=267 נ.ב יד שניה לא בא בחשבון. ולא יודע את אופי הרכיבה, מחפש משהו להתחלה.
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש דיג'יי, וגם לא ממש מתחיל. עשיתי בשביל אבא שלי מסיבה לפני כמה חודשים שהייתה הצלחה גדולה מאוד ובעקבות המסיבה אז אנשים שנכחו במסיבה ביקשו שאני אעשה אצלהם מסיבה. בקיצור, ביום שישי אני עושה מסיבה בשביל מכר של אבא שלי ואני תוהה כמה לגבות ממנו עבור המסיבה. עבור המסיבה של אבא שלי לקחתי 300 שקל, כן, זה אמנם אבא שלי אבל עבדתי *קשה* לקראת ובזמן המסיבה, זה לא הולך ברגל. בכל מקרה, הציוד שלי זה מחשב נייד (traktor dj) ובמסיבה הקרובה אני אשתמש (ככל הנראה) במע' סטריאו של הבית (והלפטופ כמובן) [אני עוד כמה דקות נוסע לבדוק את הציוד שם]... הבחור שאני עושה אצלו את המסיבה יודע (מחברה של אבא שלי) שלקחתי מאבא שלי 300 שקל על המסיבה שלו (אבל בכל זאת, זה אבא..). כמה לקחת בשביל המסיב…
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מחפש מנוע בנזין בעל הספק של 5 כ"ס פחות או יותר. יש לא מעט מכסחות דשא המשתמשות במנועים כאלה, אלא שלא נתקלתי בשום מקום בו ניתן להשיג מנועים בנפרד. הדרישה היחידה הנוספת (בשלב זה) היא שתהיה אפשרות לפרק את הממסרה המורכבת עליו (אם יש כזו) לצורך התקנת אחת אחרת. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה?
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
עזרה: איך קוראים לסרט שהוא מתעורר כל יום לאותו יום בדיוק ב 6 בבוקר ?
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
http://forums.ort.org.il/files/30/2062149/1905378.mp3 חולני ומשובח.
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי בבית אינצקלופדיות של תרבות, מכלול , וגם האינצקליפדיה העיברית. יש מה לעשות איתם? יש למי לתרום אותם?
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
-
כמו בכותרת, אני מעוניין להשתמש בכספי הפיקדון הצבאי לרכישת דירה. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה שצריך לעבור על מנת לעשות זאת ותוך כמה זמן הכסף מועבר? ולמי הכסף מועבר? האם אני צריך לשלם על הדירה ולאחר מכן הכסף יועבר אליי או שהוא פשוט מועבר ישירות למוכר? אשמח לכל עזרה שמישהו יוכל לספק בנושא, בעדיפות מישהו שעשה את התהליך... (ולא סתם להפנות אותי לגוגל, אני עדיין מחפש שם תשובות קצת יותר מפורטות מהמובן מאליו ולא הגעתי לגילויים מרחיקי לכת בנתיים)
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
http://grooveshark.com דפדוף באוצר השירים ממש כמו בספריה ביתית .
-
- 29 תגובות
- 3.8k צפיות
-