כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
-
השתחררתי באגוסט ויש לי התייצוות במאי WTF ואיפה זה בא"פ אליקים למען השם ???מה זה בכלל איזה חיל ,הייתי בנ"מ אבל תומך לחימה מכונאי נגמ"ש ?????????
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אויייי, אויייי, אויייי!!! עזבו אתכם Faggany Zoro, עזבו אתכם CLK-GTR. כ"כ יפה, כ"כ מעודנת, כ"כ מושקעת - זו היא הקאררה 911 טורבו החדשה. יש בה משו שאין באף מכונית אחרת, פשוט לא יעזור. 3.6 ליטרים דחוסים כל-טוב המפיקים 480 כ"ס, גדישה בגיאומטריה משתנה (קונספט פורשיוניסטי שעובד), 3.9 שניות ל 100 קמ"ש וזו רק ההתחלה... המראה, אלוהים, המראה. :'( :'( :'( שלמות מוטורית!!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3215411,00.html
-
- 58 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
בדיון הזה למשל היה בחור בשם מיקרו אובן, לדעתי הוא היה טרול ואחרי הבאן נראה שגם ההנהלה חושבת כך, אבל התוצאה היא דיון עם הרבה תגובות לא רלוונטית ומבלבלות https://hwzone.co.il/community/topic/581357-שחר-של-יום-חדש-מעבדי-ה-coffee-lake-של-אינטל-בביקורת/?page=8&tab=comments#comment-5081201 כמו שקרה כאן: https://hwzone.co.il/community/topic/581343-מה-לכל-הרוחות-עובר-לאינטל-בראש-g4560-חוזר/ לבקש ממנהל לעבור על הדיון ולמחוק תגובות לא קשורות נראה כמו לא מעט זמן ועבודה בדיון ארוך, לגרום לאדם שהגיב למשתמש שקיבל את הבאן לעבור על הדיון ולמחוק תגובות שלו זה גם לא נראה טוב וגם גזל זמן לא קטן והשארת המצב כמו שהוא גורמת בילבול. …
-
- 28 תגובות
- 4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי,אני מנסה להיכנס לאתר צפייה ספרדי והוא לא מאשר לי בגלל ה-ip שלי... מה אני צריך לעשות...? תודה.
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
תמיד דוסים בארהב אומרים את זה,הבנתי שזה סוג של שתיה...מה זה,זה שרי?
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
בוקר טוב, המקרה בקצרה: אני יליד 1991. התחלתי לעבוד במקום עבודה מסוים באמצע יוני 2013. לקראת חצי שנת עבודה המעסיק התחיל לדבר על קרן פנסיה. ליתר דיוק, על ביטוח מנהלים. הפגישה עם סוכן הביטוח הייתה רק בינואר של 2014 ככה שכבר אז כל תנאי שהיה תקף ל 2013 וקודם לכן כבר לא היה קיים. [*]אחרי סיום העסקתי שם סמוך לתחילת שנת 2014, לא עבדתי כחצי שנה. [*]במקום העבודה הנוכחי התחלתי לעבוד באמצע אוגוסט 2014 וכששם ביקשו ממני את פרטי קרן הפנסיה הקיימת (שחשבתי שיש לי) כדי להתחיל להפריש כבר מתחילת ההעסקה, התברר שלא קיימת כזאת - כן, לא פתחו לי קרן פנסיה! [*]כידוע, בכל שנה שעוברת התנאים לפותחים קרן פנסיה חדשה הולכים ומדרדרים ומאז שהייתה אמורה להיפתח לי קרן פנסיה ועד היום עברו שנתיים (קלנדריות)…
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
המשך לדיון הקודם רק שעכשיו נדע מה כולם חושבים. ועכשיו ניתן לתמונות לדבר! למבורגיני מורסיאלגו למבורגיני גאיארדו למבורגיני דיאבלו קניגסג CC אנזו פרארי פרארי 575 פיז'ו 907 מקלרן מרצדס SLR פגאני זונדה AC COBRA אסטון מרטין וואנקיש אסטון מרטין DB9 סאלין S7 מורגן אירו 8 TVR טוסקאן אסקארי KZ-1 פורשה 911 (צורה יוצאת) פורשה קאררה GT פורד GT 40 מזראטי קופה בוגאטי ווירון מקלרן F1
-
- 36 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
עשו לי טובה אני לא צחקתי כל החופש תספרו כמה בדיחות טובות (שימו לב לבדיחה שלי בחתימה) ;D
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מישהוא יודע מה זה?? ואיך התחברנו לכאלה דברים?? ואם יש כאלה היום? מכל הכתבות בואיי נט על זה לא הבנתי כלום...
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אהלן אני טס לגרמניה בחמישי, איהיה מספר ימים בברלין. יש המלצות לקניות שכדאי לעשות שם? אני לא מדבר רק על גאדג'טים..... נ.ב. חסכו ממני את ה"בירה" - את זה אני יודע בעצמי
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
בשנה האחרונה כל אתר פלצני פתאום דורש אות גדולה, סימן כלשהו בשדה הסיסמא. לכל בנאדם יש סיסמא אחת או מספר סיסמאות קבועות בראש. עכשיו במצבים מסוימים אני בא להרשם לאתר מסוים ולאחר מילוי כל הפרטים פתאום אני מגלה שלא הזנתי מספיק "דרישות" בסיסמא. ועכשיו לקטע המרגיז - שאת הסיסמא הייחודית הזאת אני צריך לזכור פעם הבאה כשאני חוזר לאתר הספציפי. כלומר, אם יש לי סיסמא קבועה בראש של xyz אני צריך להתאים אותה בהרשמה של האתר המדובר xYz$ דוגמאות: בזק בינלאומי. אתר MMO של The Old Republic Apple ועוד.
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
ידידה ממש טובה מהבסיס משתחררת עוד שבוע ואני ממש לא יודע מה לקנות לה. יש רעיונות?
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי, יש פה אנשיםש עשו לאחרונה מחשבון קרב וזוכרים את השאלות? אני מכוון ספציפית לשאלה 10. בבקשה מי שזוכר אותה/זוכר משהו שיכול לעזור, בבקשה שיכתוב לי פה או בפרטי.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
-
אהלן ערב טוב ברשותי אייפון 4 ברשת סלקום נכון לכרגע , ניידתי את המספר שלי לאורנג ונאמר לי שאני צריך לקבל מסלקום איזשהו קוד או משהו כדי לפתוח את המכשיר לסים של אורנג', מישהו יכול לשפוך לי קצת יותר אור על כל העניין הזה - אפשר לעשות את זה לבד ? להתקשר לסלקום? תודה
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
היות ואנחנו בני אדם בעלי מצבי רגש משתנים עצובים/שמחים ולפעמים באמצע איך אתם מצליחים לרומם את המצב רוח שלכם במצב של "Down" שלי אישית זה קורה הרבה בשעות הצהורים המאוחרות. אני אישית אוהב ללכת לים ולצלם לפעמים להיות לבד מרגיש לי הכי טוב בעולם, או סתם לשמוע tracy chapman או עמיר בניון. אשמח אם תשתפו פה אולי זה יהיה לעזר . נקודה חשובה מענין אם האופן שבו בן אדם מתעודד מעידה על האישיות שלו ?!.
-
- 25 תגובות
- 4k צפיות
-
-