עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BURTON,

עוד מעט ייצא המכשיר של יס בעל דיסק כשיח ואיתו באה התלבטות יס מקס ייתרונות ממיר משולב DVR ובעל תאימות מקסימלית מסוגל להקליט שתי תוכניות בו זמנית ולצפות בשלישית חסרונות יעלה 2500 שקל על המכשיר + 14.5 שקל התחברות וכמובן עוד תוספת לדמיי המנוי חסר כונן DVD וחסר צורב DVD חסר חיבור אינטרנט ובעצם חסר כל חיבור למדיה שונה מהטלויזיה מכשיר DVD צורב + דיסק כשיח יתרונות בעל צורב DVD ודיסק כשיח חסרונות לא מסוגל להקליט ולצפות בשתי תוכניות בו זמנית מחיר נע בין 3000-5000 המצב מביא התלבטות קשה ואני פשוט לא יודע מה לבחור יש למישהו רעיונות או ייתרונות וחסרונות שישנו את כף המאזניים?

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. איך אני יכול להיות דילר? מאיפה אני יכול להשיג רשימות ספקים? להיות דילר לאותו ספק אם אפשר תענו לי כל שאלה גם לתחום של הארץ וגם לתחום החול (USA בפרט)

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. שלום חבר'ה אתמול הייתי בהרצאה של מכללת אורט הרמלין לעתודה טכנולוגית ונשארו לי ממש כמה ימים להחליט האם אני נרשם או לא. החלטתי להתייעץ אתכם. האם יש פה מישהו שהיה בעתודה טכנולוגית במסלול "טכנאי תכנות"? אתם יכולים בבקשה לפרוש מולי את היתרונות ואת החסרונות של זה? מה הסיכוי להגיע לקרבי [עם פרופיל גבוהה] אחרי סיום י"ג? מה המשכורת בקבע? [9 חודשים] אם אפשר לקבל עוד קצת מידע, ובכלל מה דעתכם על עתודה טכנולוגית? תודה, יאן.

• 27 תגובות
    • 7.5k צפיות
  4. Started by thegodx,

אני יושן בממוצע 5-6 שעות ואתם?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by HiperPsY,

החלתנו עם החבר'ה אחרי הבית ספר לטוס לחו"ל לפני הצבא..לאן אתם ממליצים? חשבו ביינתים על איי נפה , מה אתם אומרים?

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by snaidis,

שלום לכולכם מישהו כאן צופה במכסכי המיתוסים? תוכנית ממש מעולה של שני אנשים(ג'ימי ואדם) שמכסכים מיתוסים שונים שאנשים המציאו או כאלו שבאמת קרו. לדוגמא היה את המיתוס שבמשפחה אמריקאית, בבית שלהם היו המון ג'וקים אז הם לקחו 10 פצצות נגד ג'וקים(מין פצצות כאלה שמרססות -הן לא באמת מתפוצצות אלא יוצא מהן ריסוס) כאשר המינון המומלץ הוא פצצה אחת לבית.וזרקו לבית וששכו את התנור או המיקרו דלוק אחרי שהם חזרו הביתה הוא כבר לא היה שם בית... כולו התפוצץ ורוסק... אז הם ניסו לעשות את אותו הדבר, בהתחלה רק החלון נפתח בעוצמה ואז הם זרקו לבית איזה 60 ואז היה ** פיצוץ**... תוכנית מדע ממש מעולה. זה הולך כל יום ב 20:00 בערב בערוץ DISCOVERY-ממש מומלץ!

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by myossi0,

אני כבר המון זמן שם לב לזה ותוהה האם הנתונים על הרכב שהיצרנים מפרסמים אמיתיים כמובן בחלק של הביצועים? לדוגמא:על טויוטה קורולה רשום שהיא סוגרת 175 קמ"ש ועובדה שחבר שלי נסע לידי 200 קמ"ש עם אחת כזו בדיוק.... אני לא מבין למה הם לא מפרסמים תיכולות האמיתיות של כל אוטו..

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by T-Flash,

שלום מחר אני בן 14, ואחותי הציעה לי שאני אבחר מתנה כלשהי... תקציב? יש תקציב... אבל לא להביא משהו של 3K.... יקר... לא נעים לשאול לגבי התקציב אני חושב יותר לכיוון של ה MP3... אבל נראה מה יש לכם להציע לי :xyxthumbs:

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by MishaK,

מ-ד-ה-י-ם-!-!-! מישהו חייב לנסות להוציא מהם את הלינק של הטריילר עצמו.. אני חייב את זה על המחשב!!

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. ישנו אקווריום מלבי, המלא ב-20 ליטר מים. הקיבולת את כל האקווריום היא 30 ליטר מים. איך תשפוך בדיוק 5 ליטר מים מהאקווריום ללא שימוש בעזרים חיצוניים ? תנסו לא להתחכם יותר מידי. אם אני אראה שלא הולך אני אתן רמז.

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. השאלה שלי היא האם עישנתם או השתמשתם פעם בסמים? או אם הציעו לכם

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by J0n1,

רציתי ללמוד סינית, אבל אין לי זמן, וירדתי מזה. אני מחפש שפה שאוכל ללמוד לבד באמצעות קלטות לדוגמא, חשבתי על צרפתית, אבל אני לא יודע איך זה יעזור לי תכלס.. אני רוצה גרמנית, אבל הבנתי שזאת שפה קשה. אני לא רוצה ללמוד ערבית ורוסית... רעיונות?

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by chenrp,

כשאני הולך לאיזשהו ערוץ עם השלט במקשים למעלה\למטה, ורואה איזושהי תוכנית. לוחץ עליה I ורואה מידע. עכשיו כשאני רוצה לחזור ואני לוחץ או על I שוב או על ESC זה יוצא לגמרי ואז אני שוב צריך לדפדף אל הערוץ שרציתי. כלומר, אני לא יכול לעשות I לתוכנית מסויימת ואז לעשות I לתוכנית אחרת. כדי לעשות את זה אני צריך שוב ללכת לערוץ המבוקש. יש למישהו רעיון למה זה? יש לי ממיר חדש של HOT הדק והרחב של ה VOD.

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by the king2006,

שלום .. מה קורה?? תגידו לבישת תחתוני בוקסר צמודים משפיעים על האשכים?? פוגעים בהם ?? כי פעם שמעתי שזה נכוןן ..

• 27 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. שלום לכולם, בגלל סיבות רבות החליטו הורים שלי לעבור להתגורר באוסטרליה שבה יש לנו דודים וקרובי משפחה.. לאחר תהליך לא קצר של כמעט 3 שנים, קיבלנו את הוויזות והאישור לעבור. כעת כל מה שנותר לנו זה למכור את כל מה שיש בכדי להגיע לאוסטרליה עם כמה שיותר כסף ולא להסתבך על העברת דברים לחול כי בעצם אנחנו מתחילים שם את החיים מחדש, בית, עבודה, מסגרת חינוכית וכדומה.. עכשיו אני לומד כרגע בכיתה ט', בן 15 ונמצא בהקבצות א' בכל המקצועות (פיזיקה, מתמטיקה, אנגלית), רציתי לדעת האם לדעתכם אני יצליח להתאקלם בהצלחה מבחינה לימודית הן בגלל השפה שיהיה עליי ללמוד בצורה מעמיקה והן בגלל הרמה שכאמור ישראל אחת המדינות הנכשלות בתחום החינוך, אני ישמח מאוד שתביעו את דעתכם בנושא, תודה מראש

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by avivlevy,

עקב.....עקב...עקב שום דבר החלטתי לעשות סקר של החברות האהובות בנושא במיחשבו ותכנולוגיה (על עוד אני יכל לעשות ) הנושאים והחברות המשתתפים בסקר הם : -מעבדים : AMD/INTEL -לוחות אם ASUS/ABIT/MSI/DFI/GIGABYTE -זיכרונות PQI/ADATA/CORSAIR/SAMSUNG/G.SKILL/OCZ/GEIL -ספקים FSP/ANTEC/HEC/ENERMAX/OCZ -דיסקים קשיחים WD/SAMSUNG/SEAGATE/MAXTOR -צורבים LG/NEC/SONY/PLEXTOR -כרטיסי מסך /BFG/XFX/EVAG/ASUS/GIGEBYTE/GAINWARD/ SAPPHIRE/LEADTEK -מארזים GIGEBYTE/Thermaltake/COMPUCASE /COOLERMASTER /Sunbeam /Lian-Li/ANTEC/ -קרור COOLER MASTER/ARCTIC COOLING/ZALMAN/Thermaltake/ -נגני SANDISK/CREAVITE/IRIVER/APPLE/IDUIO/ MP3/4 -פלאפונים NOKIA/SAMSUNG/Sony-Ericsson/ (יש עוד הרבה נושאים א…

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=957937

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אורח ^Rockford

לא מספיק אני נראה כמו אחד... עכשיו זה גם צריך ללוות אותי עד יומי האחרון.

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by SugarFreeBoy,

יש לכם את המספרים: 2 3 4 5 ואת סימן החיבור (+) החיסור (-) הכפל (*) והחילוק (/). בעזרת ארבעת המספרים (פעם אחת כל מספר, בכל סדר שהוא) ו3 מתוך הסימנים (אחד מיותר, בכל סדר שהוא, בלי סוגריים) צריכים להגיע למספר 26. ^^^ לא פשוט בכלל.

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. שלום, לפי מה שהבנתי יש במקצוע הזה גם היבט כלכלי וגם הנדסי. זה נשמע לי מאוד נח, כי אני כבר הרבה זמן מתבלט בין שני הענפים (כלכלה / הנדסה) אני עדיין לא מבין אבל עד הסוף את מהות המקצוע, את התפקיד של מהנדס תעשייה וניהול. מה הידע הדרוש ממהנדס תעשייה וניהול בכל אחד מהתחומים? למשל, בהיבט ההנדסי, זה יותר בכיוון הנדסת אלקטרוניקה או תוכנה ? (שמתי לב שיש קורסים כמו JAVA בתכנית הלימודים של התואר) תודה.

• 27 תגובות
    • 15.2k צפיות
  21. http://world.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=tg20070516_05&layer=headlines&layer2=&layer3=world על פי הכתבה, השוקולדים לא יגיעו לארץ! צריך לעשות משהו

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. הדולר כל הזמן בירידה והשקל בסימן התחזקות, אבל עדיין כל מחירי החומרה והאלקטרוניקה נשארו אותו הדבר, איך זה יכול להיות? זו צריכה להיות *ה*תקופה בשביל צריכת אקלטרוניקה אבל בעצם אין שום שינוי בשוק הישראלי, איך זה יכול להיות? למישהו יש תשובה?

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. בזמן האחרון ניתן לראות יותר ויותר אתרים חינמיים נסגרים או עוברים בצורה זו או אחרת לאתרים בתשלום... הסיבה פשוטה: אתרים בקושי מצליחים להחזיק את עצמם בחיים בזכות הפרסומות, וגם אם כן - אנשי האתר לא מרוויחים כלום עבור עבודתם.. אפילו בארץ ה"מהפכה" החלה... VGames, למשל, הוא אתר המשחקים היחיד בארץ, למיטב ידיעתי, שמחזיק את עצמו לבד, משלם לעובדים שלו, ואפילו מרוויח... לכן, סקר בקשר לזה חייב להופיע.. האם הייתם מוכנים לשלם כסף עבור שימוש באתרי תוכן? הכוונה היא כמובן מתוך הנחה שאם לא תשלמו, לא תוכלו להמשיך להשתמש בהם בחינם.. (זאת תגובה מראש להודעה הצפויה כל-כך של מורעל אסוס... ;D) הכוונה היא בתשלום סימלי, משהו בסיגנון ש-VGames לוקחים... נניח, 250 ש"ח לשנה.. נ.ב. כדי למנוע מצ…

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by 5466,

תודה

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. מאחר והחדר שלי עבר רענון קטן, החלטתי להוריד את התמונות הישנות ולהחליפן בפוסטרים מגניבים. השאלה שלי היא איפה אפשר לקנות וכמה זה עולה בערך עם מתיחה על עץ או משהו בסגנון?

• 27 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.