עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בדיון הזה למשל היה בחור בשם מיקרו אובן, לדעתי הוא היה טרול ואחרי הבאן נראה שגם ההנהלה חושבת כך, אבל התוצאה היא דיון עם הרבה תגובות לא רלוונטית ומבלבלות https://hwzone.co.il/community/topic/581357-שחר-של-יום-חדש-מעבדי-ה-coffee-lake-של-אינטל-בביקורת/?page=8&tab=comments#comment-5081201 כמו שקרה כאן: https://hwzone.co.il/community/topic/581343-מה-לכל-הרוחות-עובר-לאינטל-בראש-g4560-חוזר/ לבקש ממנהל לעבור על הדיון ולמחוק תגובות לא קשורות נראה כמו לא מעט זמן ועבודה בדיון ארוך, לגרום לאדם שהגיב למשתמש שקיבל את הבאן לעבור על הדיון ולמחוק תגובות שלו זה גם לא נראה טוב וגם גזל זמן לא קטן והשארת המצב כמו שהוא גורמת בילבול. …

2. Started by none77,

שלום מי שמבקר קבוע בפורום בטח שם לב שמשהו שונה. חלק יגידו לחיוב חלק לשלילה. napoleon45 הורחק לצמיתות מהפורום. למען הסר ספק אני משכונע שלא הרחיקו אותו סתם ומהות הדיון היא לא האם הגיע לו הרחקה או לא. לדעתי עקב הזמן החריג שהוא בילה בפורום והאופן שהוא מתייחס לאתר (ברצינות) הוא גם עשה טעויות שהצדיקו הרחקה. עם כל זאת אבקש מהמנהלים לתת לו חנינה, אני בהחלט חושב שהוא עזר להרבה אנשים בסבלנות, בהרבה נושאים שאחרים לא מגיבים בדר"כ. תודה.

3. בקרוב אני אתחיל סבב ראיונות עבודה. זהו תהליך כיפי ומרנין שרובכם, אני בטוח אוהב. נכנסתי לרשת לחפש את התשובה שיכולה להתאים לי אבל לא מצאתי. כולם הולכים סחור סחור ולא ניגשים לנקודה עם דוגמאות. אז אני פונה אליכם. מה יכולה להיות תשובה מספקת לשאלה המציקה הזו?

• 27 תגובות
    • 5.9k צפיות
  4. Started by rroonnii,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4309786,00.html עם משוגע -אנחנו כמובן. מתי נלחץ על הכפתור האדום.

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. שלום, לאחרונה נשלחתי לבצע בדיקות דם משום שהייתי חולה ופניתי לרופא שלי. בתוצאות של בדיקות הדם התגלה כי התפקוד של הכבד לקוי, הסברתי לרופא שלי שב2006 לקחתי תרופה שנקראת רואקוטן (נגד חצ'קונים ופצעי בגרות), אמרתי לו שבאותה תקופה הייתי לוקח 100 מ"ל ליום במשך 3 חודשים כי זה מה שהרופאה אמרה לי לקחת ונתנה לי מרשם לזה. הרופא לא "האמין" לי, הוא יותר היה בהלם ובמצב של שוק שאני בעצם עוד חי (פחות או יותר), ואמר שזה לא הגיוני. אמרתי לו שזה מה שנתנו לי וגם הסברתי לו שלא הסבירו לי שאני צריך לבצע מעקב על זה, לבצע בדיקות דם כל איזה חודש או כמה שבועות. אז כל התקופה גם לא עשיתי מעקב (כי לא הוסבר לי). לאחר 3 חודשים שבהם נטלתי 100 מ"ל ליום, הייתי אמור להתגייס, ביום הגיוס שלי בבקום דיברתי עם רופ…

• 27 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. Started by elkaifa,

שלום רב לכולם ברצוני לדעת בדיוק מה התהליך של ייצור מעבד,אני שואל היות וחברת אינטל בקרית גת מייצרת את הסדרות האחרונות של המעבדים,ולצערי הפעל עובד בשבת ,ישנה הלכה,שאסור לנו להינות ממשהו שייצרו אותו בשבת,והשאלה האם אופן ייצור המעבדים שידוע לי שלוקח כמה שבועות הם יתכן שלא נעשה בשבת שום דבר לפחות בחלק גדול מהמעבדים,ונוכל לומר שרוב המעבדים היוצאים מהמפעל הזה לא נעשתה בהם שום מלאכה בשבת,וגם אם יש מעבדים שכן נעשה בהם מלאכה הרי הםפ בטלים ברוב.

• 27 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. פעם גוגל היה מנוע חיפוש איכותי, אבל מאז שהם התחילו להציג תוצאות של מה שהם חושבים שהתכוונתי לחפש במקום מה שהקלדתי בחיפוש איכות התוצאות ירדה מאוד. הפתרונות היחידים שמצאתי הם להוסיף סימן '+' לפני כל מילת חיפוש או להוסיף את הביטוי allintext בצמוד למילת החיפוש הראשונה (כשנקודתיים מפרידות בין שני החלקים). זה עובד, אבל הופך את חווית החיפוש למייגעת. הגיע הזמן לעבור למנוע חיפוש אחר. אם למישהו יש המלצות, אשמח לשמוע. אגב, את יאהו ובינג כבר בדקתי ושניהם גרועים. נתקלתי במקרים שבהם הוספה של מילת חיפוש מגדילה את כמות התוצאות במקום להקטין אותה (כנראה שמנוע החיפוש מחליט בשביל המשתמש מתי להשתמש ב- OR במקום ב- AND).

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by yadinS,

שלום עשית מדריך מה זה RAM יצא לי נכוןן??

• 27 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. אהלן חברההזמנתי מאתר מוכר בחול 2 חבילות של אבקת חלבון אופטימום (כל אחת 2 ליברות) דרך UPS.הודיעו לי שהחבילות הגיעו לארץ (משלוח שעלה 60$!!) אך משום מה UPS החליטו שאני צריך לשלם 150 שקל על כל חבילה בכדי לקבל אישור ממשרד הבריאות בכיד להעביר את החבילה במכס.למישהו כאן זה קרה? מה אני עושה כדי לא לשלם להם ולקבל את החבילה בכל זאת?

• 27 תגובות
    • 6k צפיות
  10. ידידה שלי גרה בבניין ישן בנחלאות בירושלים. היא לא רוצה את הוט למרות שיש לה נקודה בבית. בזק אומרים לה שהם לא יכולים/רוצים להתקין נקודה בבית שלה כי זה הרבה עבודה. האמת היא, זה לא הרבה עבודה, הם רק צריכים להעביר כבל מהנקודה המרכזית לא רחוק מהבית שלה (עניין של 10 מטר) ולהתקין נקודה. ידידה שלי בחורה עדינה ולא יודעת לנהל וויכוח. השאלה שלי האם אני אשב על בזק אני אוציא מהם את הנקודה או שיש גבול למה שבזק יעשו בתחומי "חבילת התקנה"?

• 27 תגובות
    • 8.8k צפיות
  11. Started by benor,

האשמות מאוד חמורות: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1090149

• 27 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. בוקר טוב. ברשותי בריכה ביתית על עמודים בגודל 3m על 2m .גובה 60 ס"מ. ראיתי שהמשקל שמומלץ זה 150 ק"ג למטר רבוע.אצלי מדובר בתוספת בניה של השכן מלמטה וכרגע אין ריצוף או קירות .כך שאין בכלל עומס. ולשאלה. האם ניתן להעמיס יותר מ 150 ק"ג .בגלל שאין שום עומס אחר. מי שיוכל לעשות סדר בנושא הזה אני אשמח מאוד. דבר נוסף איך ניתן לתחזק את המים בבריכה שיהיו בלי חיידקים .ושאר ירקות.

13. מה המצב? אני לומד בטכניון, ובדיוק מתחילים מבחנים כרגע. זה הולך להיות עמוס, מסובך וכואב... בשביל לעבור את זה יותר בקלות הכנתי סרטון בשביל קצת לנוח מכל הרצינות הזאת מקווה שתאהבו!

• 27 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by Judas Iscariot,

הקיץ בא הקיץ בא. אני רוכב על האופניים לעבודה וללימודים. הרכיבה לא מאוד ארוכה אך מאומצת ויכולה לגרום להזעה לא קלה ולכן לריחות לא נעימים ממני. אני לא אוהב להיות מסריח כלפי עצמי ובטח שלא כלפי אחרים. הדאורדורנט הקבוע שלי הוא axe שהוא אחלה ליציאות ולשימוש יום יומי - אך אינו מספק מענה מתאים למניעת הזעה וכד'. יש משהו שאתם ממליצים עליו?

• 27 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. לפני שתטעו להבין, לא מדובר על GUITAR HERO או שטויות אחרות בסגנון. מדובר על תוכנה/משחק רצינית שמיועדת ללימוד נגינה, JAMMING, INTERACTIVE PLAYBACK. מיועדת למתחילים ומקצוענים כאחד ומאפשרת התאמת הקושי ליכולת הנגן. נראית שווה.

• 27 תגובות
    • 6.6k צפיות
  16. Started by Kurt,

נשלח ב-22/11 דרך USPS Priority, באתר של USPS העידכון האחרון זה שהוא עזב את מרכז המיון בטיסה וכרגע בדרך. באתר של דואר ישראל, רשום רק שהוא נשלח מארה"ב. עברו כמעט 3 שבועות, זה הגיוני? אין לי הרבה ניסיון בהזמנות מחו"ל אבל USPS אומרים שזה משלוח של 7-10 ימים

• 27 תגובות
    • 11.3k צפיות
  17. בתור אחד שמתגורר בירושלים סמוך לשכונה חרדית, ומכיר מקרוב את העולם החרדי, יש לי ביקורת קצרה שתקועה לי הרבה זמן בגרון. בכל פעם כשאני רואה בערוץ 2 'חרדים ירקו על בת 8' או 'חרדים בהפגנת אלימות.' וכולי וכולי.. אני אומר לעצמי, או שהתקשורת לא מבינה מהחיים שלה, או שהיא פשוט שונאת חרדים! הרשו לי לעשות קצת סדר בבלאגן.... העולם החרדי מתחלק ארבעה פלגים: הפלג הליטאי = אשכנזים, לא קיצוניים, לא עושים רעש, תומכים ב'רב שטיינמן'.(רוב "החרדקים" צומחים מאותו הפלג) הפלג הירושלמי = אשכנזים, קיצוניים (אך לא בסדר גודל של ה'נטורי קרתא'), אוהבים לעשות הרבה רעש (כל ההפגנות שנראו לאחרונה בירושלים אורגנו ע''י הפלג הירושלמי), תומכים ברב 'שמואל אוירבעך'. הפלג החסידי: אני מכליל אותו בפלג הליטאי מכ…

• 27 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by zehava482,

אני מעוניינת ללמוד לתקן את המחשב ולאתר כל תקלה שיש במחשב, נמאס לי כל פעם לשבור את הראש כשיש בעיה.. אנימעוניינת ללמוד מחשבים.. מישהו יכול להציע לי מה בדיוק כדאי ללמוד? יש המון קורסים במחשבים מרוב העיר לא רואה את העצים.. יש כל מיני קורסים, מהם הנושאים הכי חשובים בלימודים בתחום המחשבים.שלא סתם אלמד והמחשב ימרר לי את החיים.מישהו מיכם למד בעצמו או שהלך ללמוד מחשבים? מה ההמלצה?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by ShrekHunter,

שלום, יש לי פרופיל 72. תעזרו לי בבקשה להחליט לאיזו יחידה ללכת? בהנחה שאני רוצה קרבי. ואם אפשר אז יתרונות או חסרונות למה שאתם ממליצים. תודה רבה!

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by GUNZ,

חמוד אה, אני ציירתי פעם ראשונה בחיים שניסיתי לצייר משהו. [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by myossi0,

אני כבר המון זמן שם לב לזה ותוהה האם הנתונים על הרכב שהיצרנים מפרסמים אמיתיים כמובן בחלק של הביצועים? לדוגמא:על טויוטה קורולה רשום שהיא סוגרת 175 קמ"ש ועובדה שחבר שלי נסע לידי 200 קמ"ש עם אחת כזו בדיוק.... אני לא מבין למה הם לא מפרסמים תיכולות האמיתיות של כל אוטו..

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by T-Flash,

שלום מחר אני בן 14, ואחותי הציעה לי שאני אבחר מתנה כלשהי... תקציב? יש תקציב... אבל לא להביא משהו של 3K.... יקר... לא נעים לשאול לגבי התקציב אני חושב יותר לכיוון של ה MP3... אבל נראה מה יש לכם להציע לי :xyxthumbs:

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by pyro_man,

http://www.dumpalink.com/media/1139824598/Naughty_Boys תראו אני לא חובב ערבים גדול אני לא מוצא בהם שום דבר טוב חוץ מהשוק ציפורים שלהם בכפר קאסם.. ואני גם לא שמאלני.. אבל מה שהחיילים האמריקאים האלה עשו לילדים זאת התעללות לשמה מילא זה היה לאויבים שמהווים איום.. אבל אלה סתם ילדים שזרקו אבנים נסחפו אחרי כמה מסיטים.. אין כואב הלב על מה שעשו להם איפשר גם ללמד על ידי כאפה אחת או שתים אבל אלה מכות שאף אחד לא היה רוצה לקבל. דעתכם?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני מקווה שאני לא עובר פה על שום חוק אם כן אז סליחה ותנעלו בסה"כ המשחק הזה הוא כבר בין איזה 25 שנה משהו כזה SUPAPLEX אני מחפש את המשחק הזה אבל פרוץ עם כל השלבים פתוחים תודה מראש טל

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. שווה ?! אנחנו מארגנים כמה חברים לחופש הגדול. חוות דעת על המקום יתקבלו בברכה.. כמו כן חוויות והמלצות ! תודה, ניאו.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.