כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
טוב חברים, היום הגדול הגיע: ה 28 (יום ה') לנובמבר 2002. ואם אתם שואלים אני לא מתרגש, רק מחכה כבר בקוצר רוח. בכל מקרה אני מתגייס ליחידת הצנחנים, הולך להיות כיף... רק רציתי להגיד שעד היום (כחצי שנה) שאני חבר פה מאד נהנתי מהשהות באתר ובפורום. בהתחלה הייתי משתמש די פסיבי, אחרי זה הפכתי למשתמש די אקטיבי, ואז כבר היה הרבה יותר כיף. רציתי להוסיף גם שאני מקווה שאני יוכל להשתתף פה בפורום על אף היציאות הגרועות בטירונות (פעם ב 3 שבועות), ובגם אחרי הטירונות ובהמשך השירות הצבאי כי זה פשוט כיף להיות חבר בקהילה כה גדולה. ווואי, אני לא מאמין שאני הולך להיות חייל, עם מדים כומתה, נשק והכל (בעתיד גם קנפ"ץ ;D). היו שלום לבנתיים, תגובות יתקבלו בברכה...
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני פתוח לכל ההצעות (הלא מטופשות שלכם) לא חשוב מה הטעם שלכם או מה אתם אוהבים העיקר שזה יהיה מעניין ובגבולות תקציב כמובן!
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי מעניין אותי מאילו בתי ספר אתם אולי אחד מכם בבית ספר שלי אני בגבעת גונן
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בתמונות של האונייה שהייתי עליה בחג סוכות שעבר, התמונות לא יכולות לתאר את הפאר של האונייה הזאת, כמו השם שלה Uropean Vision בעברית "החלום הארופאי" וזה באמת ככה, פשוט חלום, חבל שזה היה רק 12 יום, יש לה אולם קולנוע בגודל של 5 בתי קולנוע אבל מפוארים שחבל"ז, העבודה של אבא שלי גם ממנה את הברים {שתייה חופשי, משקאות והכל}, בריכות, מגרשי כדורגל, כדורסל, אי אפשר לתאר, פשוט אונייה מפוארת, תמונות: פשוט אי אפשר לתאר את הגודל העצום של המפלצת הזו, מבחינת הגובה תחשבו על האונייה הזו בתור בניין בן 10-11 קומות, וכמו שאמרתי היא מפוארת שאי אפשר לתאר, החברה שאבא שלי עובד בה שלמה 8 מליון דולר כדי להוציא את העובדים לנופש הזה!!!
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אולי נתארגן כולנו וכל אחד יתרום את החלק שלו, תוכנה, מכניכה, אלקטרוניקה, ונכתוב מדריך לרובוט מסכן, לא משהו מקצועי, אלא רובוט כזה שיש לו מטרה אחת. כולכם מוזמנים לתת רעיונות. אני חשבתי על רובוט שמביא את השלט ;D... או שמביא פחית קולה ;D... או אולי נגזים ונתכנן רובוט ריגול? ......... בבקשה, אם כולכם תגידו שאני חי בסרט ושזה בלתי אפשרי, זה באמת יהיה בלתי אפשרי! אז בואו לפחות ננסה... הנה משהו... http://www.acroname.com/robotics/gallery/gallery.html
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בגיל 52 נפטר כריסטופר ריב :'( http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2988271,00.html#n http://news.walla.co.il/?w=//609987 למי שלא יודע זה השחקן ששיחק את סופרמן תמיד אזכור אותך :'( אחד מהאנשים הכי טובים שהיו מגיבור בסרט הפך לגיבור בחיים!
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזל טוב לוובמאסטר והמנהל הראשי שלנו שבלעדיו היינו משועממים בבית :-* עוד 99 אביבים To Go! כמיטב המסורת: :alcoholic: :jump1: O0 :anim-jjd: :bigglasses: :biggthumpup: :clown: :gorgeous: :ylsuper: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny: ואחד לשנה הבאה: :bunny:
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי ג'ינס ישן ומשעמם (אין בו שום שפשוף, ופשוט שום דבר, גועל נפש, בושה ללכת איתו ברחוב). לכן, רציתי לדעת אם אפשר לשפשף אותו ? או לעשות לו משהו מיוחד שיראה לפחות נורמלי ? אם צריך אני יעלה תמונה שלו.. תודה מראש.
-
- 28 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
פליזז תתרגמו תמדריך הזה: http://www20.tomshardware.com/howto/20041113/index.html אני מתכוון לעשות את זה אבל אני לא יודע כל כך טוב אנגלית כאילו אני יודע אבל יש מילים שאני לא מבין וזה יכול לדפוק לי פרויקט יקר.. חוץ מזה שמדריך כזה מטיס את הרמה פה...
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.virtualbartender.beer.com/beer_usa.htm תכניסו את המשפטים הבאים והיא תעשה מה שתגידו לה.. הנה מה שמצאתי עד כה: light saber kiss me kiss a girl jiggy ass show me your tits beer pour me a beer bath lick make love siesta strip head rob zombie Pillow Fight tap dance lap dance push ups do jumping jacks be sexy make me look man banana macarena call me box yoga hair laugh dance on the bar spread sing tickle karate robot spin fire hand stand think hoolahoop surf riverdance tongue cowboy airguitar sunshine bow lollipop gun angry flex bend over write me hummer אם תמצאו עוד, אתם מוזמנים לחלוק..
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עוד מעט ייצא המכשיר של יס בעל דיסק כשיח ואיתו באה התלבטות יס מקס ייתרונות ממיר משולב DVR ובעל תאימות מקסימלית מסוגל להקליט שתי תוכניות בו זמנית ולצפות בשלישית חסרונות יעלה 2500 שקל על המכשיר + 14.5 שקל התחברות וכמובן עוד תוספת לדמיי המנוי חסר כונן DVD וחסר צורב DVD חסר חיבור אינטרנט ובעצם חסר כל חיבור למדיה שונה מהטלויזיה מכשיר DVD צורב + דיסק כשיח יתרונות בעל צורב DVD ודיסק כשיח חסרונות לא מסוגל להקליט ולצפות בשתי תוכניות בו זמנית מחיר נע בין 3000-5000 המצב מביא התלבטות קשה ואני פשוט לא יודע מה לבחור יש למישהו רעיונות או ייתרונות וחסרונות שישנו את כף המאזניים?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי יותר חזק? הבנים או הבנות? ולמה?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכנסתי לשער הממשלה האתר הרשמי של ממשלת ישראל. כל שרציתי זה לקבל מידע וטלפונים של שגרירות ישראל באיטליה. ושם כתוב: באתר זה מידע אודות שגרירות ישראל ברומא איטליה. באתר מידע על השגרירות, הכולל שעות פעילות של השגרירות, כתובות, מספרי טלפון ופקס, ודואר אלקטרוני של השגרירות. וכן מידע רב על ישראל. באתר גם חדשות עדכניות על ישראל המקוטלגות על פי תאריך. המידע הוא בשפה האיטלקית. גלגלו מטה ותנסו להיכנס לאתר שגרירות ישראל באיטליה. וראו הפתעה "נעימה". להלן הקישור http://www.israel.gov.il/sub-JUZUBITJUN-SGRIRUIUTBARZUBAULM.asp נלקח מפורום ROTTER
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו בא? ואם מישהו משתתף באחד הטורנירים אז תגידו איזה. אני כנראה משתתף בתורניר של PES4. בטח יפסיד, אבל לא נורא יהיה כייף
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.hriders.com/ לאן נגיע בקצב הזה.. קצת קשה להאמין שהם באמת מחזיקים טרהבייט עבור כל חשבון חינמי..
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות אדם נושם בממוצע 23,000 פעמים ביום לבו של אדם פועם בממוצע 101,000 פעמים ביום. במשך חייו הלב יפעום 3 מיליארד פעמים וישאוב 400 מליון ליטרים של דם במהלך החיים שותה אדם בממוצע 75,000 ליטרים של מים גברים מאבדים בממוצע 40 שערות ביום. נשים מאבדות 70 שערות הציפורניים בידיים גודלות כמעט פי 4 יותר מהר מאשר הציפורניים ברגליים כ-13% מהאנשים בעולם הם שמאליים העיניים של האדם נשארות באותו גודל מאז הלידה אם תמתח את הדי.אנ.איי שלך, הוא יגיע לירח 6,000 פעמים הצלעות זזות כ-5 מיליון פעמים בשנה, כל פעם שאתה נושם עצמות הירך של האדם חזקות מבטון במהלך חייך, תשיל כ-18 ק"ג של עור. במהלך חייך, תאכל כ-30,000 ק"ג של אוכל. כמות השווה למשקלם של 6 פילים הקיבה מייצר…
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תעשו לי קצת סדר בראש בבקשה.... בשנות השמונים יצאו פרקים 4,5,6 ורק לא מזמן ייצאו 1,2 ועומד גם לצאת 3??? מה הולך כאן?
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו your mama is so fat, רק של cs אתה כול כך lamer שאתה מפספס עם aimbot אתה כול כך lamer שאתה מקפר לכיוון הקיר אתה כול כך lamer שאתה מכוון את הwall hack לריצפה אתה כול כך lamer שאתה חייב לשכנע אנשים שאתה cheater אתה כול כך lamer שכשאתה זורק team flash אתה היחיד שנפגע אתה כול כך lamer שהפעם האחרונה שעשיתה frag זה היה כשהפעילו את הfrindly fire אתה כול כך lamer שכאשר יש knife ואתה מוציא את הרובה אתה עדיין מפספס והוא הורג אותך אתה כול כך lamer שאתה עושה zoom out במקום zoom in (מה????) אתה כול כך lamer שאתה קונה את השתי אקדחים אתה כול כך lamer שגם אם אתה נשאר חיי בסוף השלב, אתה זורק את הנשק וקונה חדש כול הזכויות שמורות לyoav9 למישהו יש עוד?
-
- 28 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
נחליט על משהו ? כל הודעה אשר לא קשורה לתאריך ולשעה של המפגש בעזריאלי, תמחק...
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תיסתכלו זו המצאה לעצלנים, נכון יש בטטת כורסה ( אנשים עצלנים שלא זזים מהסלון) אז עכשיו יש בטטת אסלה היי טק.
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כל אחד יכתוב מה הוא שונא אני שונא צביעות חנפנות ערבים וצרפתים
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התכנון המקורי היה לקנות את זה: AMD ATHLON XP 1800 + FAN Gigabyte GA-7VRXP Micron 256MB PC266 DDR Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון עכשיו היתה לי עבודה, קייטנה, אבל לא חשוב, המועצה עשתה כמה תרגילים מלוכלכים והקייטנה נסגרה! :-/ אז נתקעתי בלי עבודה לחופש! יש לי כרגע בסביבות ה1000 ש"ח. אז שני דברים: 1)למישהו יש רעיון לעבודה?????? :-/ 2)חשבתי לקנות כבר עכשיו את המארז לפני שהדולר יעלה\לא ישאר במלאי\לא יודע! כדי לי?
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מי עדיף, הם או XoxIDE ועוד משהו, איך בדיוק אני מזמין מהם נכנסתי פעם ראשונה לאתר והלכתי למוצר שאני רוצה, עכשיו יש לי 25$ כולל משלוח (המוצר המקורי עולה 20$ בלי משלוח) 1. זה יתכן רק 5 דולר משלוח על 1.40 lbs ? (גוף קירור) 2. איך נרשמים ללקוח באתר? 3. מישהי יכול להסביר לי בקיצור איך מזמינים בלי לטעות כי אני קצת דפוק.. ? תודה!
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל שנה טובה לכל הגולשים ודרך צלחה בשנה החדשה. ועוד דבר,ביום שבת הקורבה יש לאסף Gost Dog ימולדת 18 אז כולנו מאחלים לך ימולדת שמח ואוהבים אותך :-* ובנימה אישית יותר ,אסופי תודה על שעות התמיהות שהענקת לי ועל חוכמת החיים (o_O) מקווה שתחגוג כמו שצריך כבוד אחי
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-