עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Symbore,

עברתי לאחרונה לטריפל של הוט. היום נפל הטלפון, כאשר התקשרתי לתמיכה אמרו שהכל בסדר עם המרכזיה וכניראה הבעיה אצלנו והזמינו טכנאי, הקטע שהטלפון חזר לעבוד ואניל א יודע אם כדאי לבטל את הטכנאי. בזמן שהטלפון לא עבד הגלישה הייתה מצוינת וגם הכבלים עבדו. יכול להיות שזה היה משהו נקודתי?

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  2. מה קורה ?? סרטון שראיתי היום וברצוני לשתף , מה אתם אומרים ?? http://flix.tapuz.co.il/showVideo.asp?m=4089552

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. שלום לכולם, עבר כבר כמעט 8 שנים מאז שנגעתי במתמטיקה והגיע היום שאני צריך לחזור לזה, אני רוצה לשפר את ה3 יח"ל ל5 יח"ל רציתי לקבל ממכם המלצה לספרי לימוד בעלי הסברים עשירים ובנוסף ספרים לתרגול.. אני מתכנן לגשת למועד הב' הקרוב 12.7 ואני חייב להתחיל ממשהו.. אני מעוניין לגשת לתוכנית החדשה. אז איזה ספרים מומלצים ? האם יש אתרי לימוד מומלצים? האם יש לכם טיפים מאיפה ואיך להתחיל? תודה מראש בן.

• 10 תגובות
    • 32.6k צפיות
  4. Started by תינוק22,

שלום,אולי חלק מכם שמעו על זה כבר אבל מאז יום העצמאות החליטו שני תושבים באזור מעורב לתלות דגלי אש''ף , העניין שאין חוק המונע מעשה זה וגם המשטרה או העירייה לא יכולה ולא תעשה דבר כנגד . אני חשבתי שיעבור יום העצמאות אז הם יורידו את הדגלים אבל לא , חבל מאוד שזה המצב הרי ברור שכל המטרה של שניהם זה לעצבן בלבד , והייתי רוצה לראות את המצב הפוך אם היו שמים דגל ישראל בעזה ......

• 101 תגובות
    • 9.6k צפיות
  5. השאלה בכותרת. פעם ראשונה שאני טס לכ"כ הרבה זמן - אם יש פה מישהו שעשה טיול דומה בכמות זמן דומה... אשמח לעצות בנושא אני הולך להיות בערים גדולות בלבד, יהיו הזדמנויות לכבס פעם בשבוע בערך ואני לא הולך לעשות שופינג.

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by Yehudaa,

כבר איזה חודשיים נראה לי שהפורום לא פעיל . למישהו יש מושג מה קרה ? http://www.pocket.co.il/community/index.php

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  7. Started by oded15,

שלום שמי עודד בן 22,אני משתחרר בעוד כארבעה חודשים.בתפקידי בצבא אני עוסק בניהול רשתות,אני מנהלן ראשי וגם ראש צוות. רציתי לדעת אם יש חברה שמחפשת מנהלי רשתות,אם כן נא לרשום לי את המייל שאוכל לשלוח קורות חיים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  8. אפליקצית פייסבוק שפיתחתי, הושקעה בה המון מחשבה על מנת ליצור מוצר איכותי שיהפוך זמן פנוי לזמן איכות. אתם מוזמנים: המוח בפייסבוק אורן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by klayton,

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. קודם כל יתנו לסטודנט שיש לו בחשבון רק שליש מהסכום הזה? דבר שני אפשר לתת את האוטו כביטחון? הכוונה במידה והכסף לא מוחזר לוקחים את האוטוהמטרה היא להחזיק רכב חצי שנה ואחר כך לעבור דירה וכבר לא יהיה צורך באוטו מה הסיכונים במהלך כזה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני חדש בזה התחלתי לקרוא ודי הסתבכתי עם כל הקופות גמל קרן השתלמות וקרנות פנסיה. אני עוד כשבועיים מתחיל בעבודה חדשה והם ביקשו שאני יביא מסמכים מחברת ביטוח לגבי קופת גמל\קרן השתלמות\קרן פנסיה עכשיו כמה שאלות(אני יודע שאולי ישמעו קצת מוזר אבל אני חדש בעניין) 1.אני צריך לבחור רק אחת מ קופת גמל\קרן השתלמות\קרן פנסיה או אפשר כמה? 2. אם רק אחת, מה יותר משתלם מביניהם? 2. מה צריך להסתכל בחוזה לפני שחותמים עם חברת ביטוח 3. איזה חברת ביטוח נחשבת להכי אמינה\משתלמת 4. אם יש עוד משהו שצריך לדעת אני רק אשמח תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני מתכנן להפתר מהמשקפיים, מים הגיעו עד נפש. השכל הישר אומר לחכות עד סוף התואר הראשון ואז אבל אינני מסוגל כבר וכרגע אני מתכנן לעשות בתקופת שבין תקופת המבחנים לסמסטר קיץ. השאלה כמה זמן יקח לי מהרגע בו אני אגש לעשות את מבחן ההתאמה עד לרגע בו אני אנותח ומהי תקופת ההחלמה? אם תוך יומיים שלושה לאחר הניתוח אני אחזור לעצמי ואוכל ללמוד אז אני אוכל לעשות את זה אף בסמסטר קיץ. ועוד שאלה, כמה זמן לפני הניתוח כדאי לעשות את מבחן ההתאמה?

• 81 תגובות
    • 20.2k צפיות
  13. יש ב60 ש"ח - 80 ש"ח שאני רואה ברשתות כמו משביר לצרכן אבל יש די הרבה מותגים, דגמים ואני לא יודע מה לקנות. כמובן שאני רוצה משקל אדם דיגיטלי מדוייק עם איכות בינונית לפחות, כלומר שישרת לא פחות משנתיים... פה אני לר מכיר מותגים ולא יודע על איכות של משקלים: http://www.lastprice.co.il/Category.asp?q=%EE%F9%F7%EC+%E0%E3%ED&x=0&y=0 אם מישהו יכול להמליץ על מותג ספציפי, אשמח לשמוע! יום טוב.

• 12 תגובות
    • 29.8k צפיות
  14. Started by klayton,

Bollywood Assassins Creed - Clip 1/4

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  15. אני צריך עזרה בזיהוי של סרט. אני לא זוכר איך הוא ממש התחיל אבל אני זוכר שזה היה על ילדים במנזר שלאחר שהם עשו משהו לא בסדר הנזירים סגרו את הבנים בחדר וסגרו את הבנות בכלוב בלילה הבנים מצליחים לצאת והם משחררים את הבנות ואז הנזירים עולים עליהם והם באים לקראתם עם כלבים ואז אחד הילדים מנשק את חברה שלו על הקצה של החלון או מה שה לא היה (אני לא זוכר) וכשהנזירים באים עם הכלבים הם נופלים. אחר כך זה עובר לקטע כזה שאיזה מתנקש או מרגל עובר דרך ליזר ומכאן אני כבר כנראה נרדמתי יש פה מישהו שיודע איך קוראים לסרט?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by DaTHE,

היי, רציתי לדעת מה צריך לרשום בקרות החיים? יש כמה אתרים שהגעתי אליהם דרך גוגל: http://www.working.org.il/%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA_%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA_%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D/%D7%90%D7%99%D7%9A_%D7%9C%D7%9B%D7%AA%D7%95%D7%91_%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA_%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D/ http://www.tazooz.co.il/ מישהו מכיר את האתר האחרון? - האם בטוח לכתוב שם את כל פרטי האישים? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת אם יש חומר מסודר שאפשר ללמוד דרכו את התכנים של הקורסים האלו ? מן הסתם יש ספרים רשמיים של הקורסים האלו. השאלה אם יש אותם באינטרנט ? ואם אין אז אם אפשר לקנות אותם וכמה זה צריך לעלות ... גם אלטרנטיבות (לא בהכרח ספר של MICROSOFT או CISCO ) זה טוב ד"א איזה הסמכה נחשבת האיכותית ביותר ?

• 1 תגובה
    • 5.1k צפיות
  18. Started by nat64x,

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  19. ערב טוב בשעה טובה חודש הבא אני עובד דירה ביחד עם שותף/ חבר - הבעיה היא שבין שני חדרי השינה ישנו קיר גבס שמבודד. חשבתי על הדבקת ספוג ביצים אקוסטי על הקיר המפריד . אשמח לשמוע על רעיונות שאפשר ליישם ככה שהוא לא ישמע אותי ואני לא ישמע אותו, כמובן שכל בניה שהיא או שיפוץ לא באים בחשבון היות וזו דירה מושכרת . תודה

• 9 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. אהלן אני עכשיו בכיתה יב' ואני אמור להתגייס לפני מועד חורף 2013. במידה ואני ארצה לגשת למועד חורף 2013 הצבא מסכים לשחרר על דבר כזה? בכל זאת, זאת הפעם האחרונה שאפשר לגשת לבגרויות בחינם מבחינתי. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  21. מצידי שזה יהיה אתר או תוכנה במחשב. אחיינים שלי מהופנטים מזה ורציתי לגוון את הצורות. למי שלא יודע מדובר בזה: 3D Windows Screensavers Flowerbox 2

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by Guarding angel,

האם החנות חזרה? http://www.skypc.co.il/default.asp האתר עדכני לגמרי,בדקתי זאת על פי החומרה המוצעת שם. קמבק?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by pringles,

שלום אני צריך 3 סוללות AAA בשביל פנס ראש רציתי לקנות סוללות נטענות מאיביי יש מישהו שיודע מה כדאי לקנות משם ושלא יהיה יותר יקר מהארץ.. אחרת לא שווה... http://opticat2410.blogspot.com/

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by Symbore,

היי, התחלתי לצפות ב-U.F.C. ונכון לעכשיו ראיתי את שלושת הראשונים. ונורא נהניתי מהברוטאליות. שזה מרגיש בעצם קרב חופשי ולא סטרילי כמו אגרוף (שברים,דם, שיניים שעפות). לאחר קריאה בוויקי. גיליתי שהוסיפו מלא חוקים. האם זה ממשיך להיות מהנה או שזה נהפך ליותר עקר?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  25. היי, כן אני יודע ש 5 נושאים למעטה יש נושא דומה, אך הוא מדבר על לגור עם שותפים ולא נותן תשובות לשאלות שלי. אז ככה, הגעתי עם עצמי להחלטה (לפחות כך נראה לי) שאני רוצה לגור לבד. יש 1001 סיבות בעד ונגד, אבל לא על זה הנושא שלי. הייתי שמח לדעת מה עלי לדעת לפני שאני עושה צעד כלשהוא. מה עלי לוודא מבחינת החוזה ומבחינת הדירה ו\או הריהוט (לדוגמא ראיתי שלא כל הדירות מכילות מכונת כביסה, ולחלקן אפילו כתוב "אין אפשרות להכניס מכונת כביסה", האם זה קריטי? השיקול הוא כמובן כלכלי והייתי מעדיף לרכוש כמה שפחות ריהוט\ציוד, כמובן ריהוט כמו שולחן ומיטה אני מביא בעצמי). הייתי רוצה לדעת מבחינת טרמנולוגיה, מה זה דירה מחולקת? מה זה יחידת דיור? האם יש חשיבות לקומת מגורים (לדוגמא האם חשוב לשים דגש על סו…

• 17 תגובות
    • 6.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים