עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Rule The Pc,

http://www.cinema-city.co.il/content?2,6-1=feature.html&2,6-4=1935 זה עולה 180 שקל (יש הנחה ללאומי קארד). איכות הצפייה יותר טובה מהבית? הרי בבית זה לא משודר בערוץ HD (לפי מה שידוע לי לפחות, וגם אם זה משודר ב5HD אני לא מנוי לערוץ הזה), אז קרוב לוודאי שאיכות הצפייה בקולנוע יותר טובה משידור רגיל בטלוויזית LCD בבית, לא? מבחינת סאונד ודאי שהקולנוע יותר טוב כי זה סראונד 10 ערוצים. האוכל זה שטויות פחות או יותר. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  2. ישנם לינקים למטה, תראו לפני. הרעיון מבריק. ולא בגלל הטיסה למאדים עצמה, שבטוח לדעתי לא תתרחש. (כל הטכנולוגיות אומנם קיימות, אך מעולם לא נוסו כחבילה אחת לאורך זמן שמתקרב למה שכאן) אלא בגלל הכסף האדיר שהם יעשו מרווחי הריאלטי עד הטיסה עצמה. הם הסבירו, ש 10 שנים לפני הטיסה, הם עומדים להקים כאן בכדור הארץ, בסיס דומה לבסיס המאדימי. ישכנו שם 40 מתמודדים, ודרך תוכנית ריאליטי ינפו 36 מתוכם, עד שרק 4 מתוכם יוותרו למשימה עצמה. במהלך 10 שנים, (או פחות) הם ירוויחו בענק רק מהרייטניג הענק של אלו שיאמינו שזה אכן יקרה. (ואני בטוח שכבר כאן למטה יהיו תגובות מדוע אני טועה, ושהכל אפשרי בבטיחות טובה - צופים בטוחים) ולאחר 10 שנים, או לאחר שהרייטינג ירד, הם תמיד יכולים לבטל הכל בטענה שהסתבר להם ש…

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  3. Started by Ovid,

האם ניתן ללכת לרופא של קופת החולים שלי בזמן השירות? שמעתי שהקופת חולים ישר מתבטל ברגע שאדם מתגייס.. תודה.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום רב, עמדות לרשות המשפחה 3 דגמים שאפשר לבחור ביניהם: 1. פורד פוקוס טראנד החדשה 2. פורד פוקוס טראנד - טורר. 3. טויוטה קורולה סאן+ כולם רכיבים חדשים 2012. אשמח לעזרה בנושא.

• 60 תגובות
    • 7.6k צפיות
  5. Started by Cereal Killer,

אהלן, אנמי מחפש את הנעליים הללו בנרות, למישהו יש מושג איפה יש אותן בארץ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. מחפש המלצה תודה!!

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. שלום, אני אחרי צבא ואני מתלבט אם כדאי לעבוד בתור בל בוי במלון בחיפה , השאלה אם כדאי ? , כרגע אני לומד מחשבים פעמיים בשבוע והקורס מתקרב לסופו ובא לי בינתיים גם להרוויח קצת (כמו כל אחד ) 8)

• 4 תגובות
    • 5.2k צפיות
  8. Started by catsmonster,

סרטון קצר שצילמתי היום כשעכביש קפץ לי על המסך והתחיל לרדוף לי אחרי העכבר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by DaTHE,

שלום, קניתי את המסך הזה - http://www.ebay.com/itm/New-LCD-Display-Screen-For-Sony-Ericsson-SE-K530-K530i-K530c-Tool-/300681830600?pt=PDA_Accessories&hash=item460208a0c8#ht_1809wt_1163 החלפתי והכל עובד יופי טופי. השאלות הם: 1. האם המסך מקורי? 2. האם הוא יכול לגרום נזק עם הזמן? תודה!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by catsmonster,

סרטון קצר שצילמתי היום כשעכביש קפץ לי על המסך והתחיל לרדוף לי אחרי העכבר

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  11. שלום לכולם, לפני מספר ימים יצרתי קשר על לוג'יטק בגלל שהG930 שלי הפסיקו לעבוד (לא מצליח להטעין אותם) אחרי בירורים הם ביקשו שאני ישלח להם את המוצר על חשבונם כמובן וזה מה שכתוב: Dear Matan, Thanks for your response. We would like to arrange a free of charge pick up of your product. However, before we initiate the pick up process, we need to inform you of the entire process and ensure that you are in agreement with its requirements. First we must ask for the address including contact details, where our courier service provider UPS can pick up the product during regular business hours, i.e., Monday through Friday from 8:00 AM to 6:00 PM. This can be your home address or work-…

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  12. בדיוק סיימתי לראות את הפרק האחרון של משחקי הכס, פרק 10 עונה 2. נראה לי שזה הולך להיות יותר גרוע מהסדרה "אבודים", כל פרק מותח יותר מהקודם, ובסוף העונה דופקים אותנו עוד יותר עם אלף דברים פתוחים! אני רוצה לקרוא את הספרים וגמרנו, אבל בתכלס העונה הזו חותמת את הספר השני או שהם חילקו אותו לשתי עונות? שאני אדע מאיזה ספר להתחיל!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. כמו שרשמתי בכותרת,אשמח לקבל חומר לימוד על קורס ה MCITP systems administrator. כמובן כל מה שקשור ל windows server 2008 ו windows 7. תודה רבה מראש לכל העוזרים!!

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. אולי זה לא בדיוק המקום אבל לא מצאתי פורום מתאים יותר.... אז כך - היורו הבא עלינו לטובה מעלה את השאלה הבאה - האם ניתן לצפות בשידורים באיכות טובה (HD זה אידיאלי כמובן). אני מוכן לצפות במשחק באיחור של כמה דקות ואפילו לשלם כמה שקלים בתמורה לאמינות ושידור שוטף באנגלית. חיפשתי קצת דברים שכאלה באינטרנט ואפילו ראיתי כמה משחקים בעבר דרך SopCast אבל זה פשוט לא אמין. השידור יכול להתקע, האיכות של השידור הזמין היא בדרך כלל נמוכה מאוד, השדר דובר שפות שהידע שלי בהן בסיסי בלבד (ואם זה ספרדית אז עוד יצאתי בזול), בקיצור - אי אפשר להזמין חברה לראות משחק עם נתונים שכאלה ואני לא מוכן בשום פנים ואופן לעשות כבלים - זה יותר מדי כסף לטעמי.... אהיה אסיר תודה לעד אם תצליחו לסייע בעדי, אריק

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  15. Started by GolanBerlin,

בס"ד נשבר לי הזין מהוט! אני בבעיות איתם כבר חודש-חודשיים. כל הזמן יש ניתוקים, ואני מקבל פאקינג 3 מגה במקום 12, היוטיוב בקושי זז, האינטרנט איטי - די כבר! שוב ושוב, שולחים טכנאי, שולחים טכנאי, שולחים טכנאי. לא מזיז כלום!!! פשוט בלתי נסבל! זו חוצפה! עושים פה צחוק מאנשים! דיברתי איתם היום, והם עושים לי מעקב וביום שני בבוקר הם מדברים איתי. אני אגיד לו חד וחלק: או שאתם באים לפה ופשוט שמים ציוד הכל חדש: כבלים חדשים, ראוטר חדש ומודם חדש, או שאנחנו מתנתקים. זה יעבוד להגיד דבר כזה? ואם לא, מה כדאי לי לעשות? זה כבר פשוט בלתי נסבל! אני מתפוצץ פה.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. מחפש להזמין כרטיסי ביקור בזול כרטיסי ביקור רגילים אבל שהם תומכים ב paypal ומשלוח חינם הציעו לי את visaprint האם הם טובים ? תודה,

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  17. היי, אני לא יודע אם זה המקום הנכון, אבל אני צריך עזרה עם משהו מאוד לא שגרתי בפאוור פוינט. אני רוצה שרק אחרי תאריך ושעה מסויימים, תקרה אנימציה מסויימת. כלומר אם מציגים את המצגת לפני תאריך היעד זה לא קורה, ורק אחריו כן. השאלה היא אם זה אפשרי, כמה זה מסובך, ואיך אני עושה את זה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by orel13orel,

היי, אני יודע שאני זכאי לפטור מתאוריה כי יש לי רשיון B ואני רוצה לעשות גם A1. אז יש טופס ירוק עם בדיקת עניים ואישור רופא, מה הלאה? לאיפה אני הולך בשביל שיחתמו לי על הפטור ומה אני צריך להביא חוץ מהטופס הירוק? בנוסף מה הטווח מחירים שיעלה לי השיעורים (באיזור פ"ת ורמת גן) והטסט?? תודה מראש, אוראל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by oholic,

האם התחום גוסס ואנחנו בקרוב נהיה "מוכרי קרח" או שזה רק ההרגשה הפסימית שלי?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  20. יש למישהו מושג איך מממשים צירוף חיצוני ע"י צירוף גיבוב ? כלומר מה אני צריך לשנות באלג' של צירוף גיבוב כדי לקבל צירוף חיצוני ? וכמה תהיה העלות של זה ? תודה אנשים !!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אפשרי? מקובל? איך זה נעשה בפועל? אני עובר לגור ברומניה וגם אם יש שם חברות היי טק השכר נמוך משמעותית מבישראל (שבכל מקרה נמוך יחסית לארה"ב) כיוון שכל העבודה היא מול המחשב, יש מצב אני יושב בבית ועובד בשביל חברה אמריקאית? למישהו יש ניסיון בזה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Ovid,

קיבלתי מכתב מביטוח שאני חייב כמעט 500 ש"ח על תקופה שיוצאת מאז הולדת ה19 ועד הגיוס, הייתי בעתודה, מותר להם לחייב אותי בכלל ?

• 11 תגובות
    • 6.8k צפיות
  23. Started by SinMaker,

היי, יש לי מייל באתר yahoo שיום אחד פשוט נחסם. בערב הצלחתי להכנס אליו, בבוקר שלמחרת כבר לא. פניתי ל-yahoo והם החזירו לי את התשובה הבאה: [table][tr][td] Response Via Email (Nadia Collins)[/td][td] 05/30/2012 09:49 AM [/td][/tr] [tr][td][/td][td] Hello ****, Thank you for contacting Yahoo! Messenger. Yahoo! may, in appropriate circumstances and in its sole discretion, remove or edit any content; and/or terminate the accounts of users who appear to have violated the Yahoo! Account Terms and Conditions. To learn more about our policies, please visit the Yahoo! Terms of Service: http://info.yahoo.com/legal/us/yahoo/utos/utos-173.html Thank you again for contacting Yahoo! …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by 114508534,

חבר מתחתן ואנחנו רוצים להכשיר טוקסידו כל החברה , איפה יש כזה בארץ ואם מישהו יודע מחירים אז בכלל יהיה מצויין. תודה

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  25. Started by o07,

לפי מה שהבנתי שם הכי כדאי, אך האם אפשר לשלם בכרטיס אשראי(לא תשלומים) או שמא חייבים להביא שטרות מזומן?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים