עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by id3232,

איזה מהם לסמן בעדיפות ראשונה ושנייה במנילה ע"פ האיכות והיוקרתיות שלהם והיחידות טכנלוגיה ומחשבים בתוכם (כמו זיק בתותחנים וכו'). חייב דחוף עזרה צריך למלא עד היום. תודה

• 40 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

הזוועה! עכשיו הוא נראה כמו נענע, תפוז או וואלה... גועל נפש! רצחו בדם קר את העיצוב שלו...

• 55 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. איזו אפליקציה יותר טובה? צבע אדום או פיקוד העורף שמדורגת נמוך? מה ההבדל בניהן? תודה!

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. במסגרת עבודה שאני עושה לשיעור "מדעי החברה" בבית ספר שלי אני צריך לערוך שאלון עמדות בנושא שבחרתי ולנתח אותו. הנושא שבחרתי הינו "עניין ומעורבות פוליטית אצל בני נוער". השאלון מיועד לבני נוער בלבד. אשמח אם תענו עליו ותשתתפו ב"מחקר" שלי, הוא שאלון קצר, אבל אל תזייפו תשובות: מין: ז/נ (תבדקו שם למטה ותענו) גיל: (תרשמו גיל) סמן עד כמה אתה מסכים עם האמרות הבאות (במספרים: בין 1 ל4 - כאשר 1 הינו מאוד לא מסכים ו4 הינו מאוד מסכים): 1. אני רואה חדשות ו/או תוכניות אקטואליה. 2. חשוב להיות מעורה במה שקורה בארץ. 3. אני חושב שיש לי דעה פוליטית מגובשת יחסית לשאר בני הנוער. 4. אני משתתף/השתתפתי בתנועה פוליטית (לדוג': נוער מר"צ, הליכוד וכו'). 5. פוליטיקה מעניינת אותי. 6. מעצבן אותי כשמישהו מת…

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. תסתכלו פה http://anthemprodisrael.bigcartel.com/product/anthem-metal-fest-14-08-08 ויש גם קישור בFACEBOOK http://www.facebook.com/event.php?eid=11316262199 אז מי בא? או רוצה לבוא? אני ממש ממליץ בחום לכולם לבוא (גם מי שלא מת על מטאל), עומדות להגיע להקות סוף הדרך, ברמה עולמית וזה הולך להיות יום שלם (מצהרי יום חמישי ועד הבוקר של שישי). בהחלט אירוע של פעם בהרבה שנים.

• 48 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. Started by SweeT_EviL,

ראיתי שמשרד החינוך הוציא צווי מניעה נגד השביתה(YNET), אז זה אומר שאין?

• 66 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. בטח הותיקים מכם זוכרים את סדרות האנימציה הקלאסיות כמו המומינים, הלב, פלפלת ושאר דברים. בשיטוטי ברשת בחיפוש אחר סדרות אלה מצאתי כמה אתרים מגניבים שיש בהם מאגר עצום של סדרות אנימציה (וגם כאלה רגילות) ישנות ששודרו בארץ, האתרים: http://www.tvclassic.net/ http://www.televizia.net/ http://cartoon.irc.co.il/index2.htm וקצת פורומים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?id=826&pass=1 - בתפוז http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=71 - בהייד-פארק

• 21 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. במידה ולא היה לכם מה לעשות , מה הייתם עושים בנידון ?

• 59 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, ניסיתי את זה בפורומים של PCTIP וראיתי את הדבר הזה קוצר ת'רדים של עשרות עמודים בחו"ל. אז חשבתי לנסות את זה גם כאן. כל אחד/אחת מספר את הדבר המטוטמם ביותר שהוא/היא עשה/עשתה בנוגע לחומרה/מחשבים ואיזה נזק הוא גרם. אני מבקש לא להתבייש, ואין שום בושה בטעויות אינפנטיליות כי מאלו לומדים הכי הרבה... בקשה: אני מבקש לא להעביר את הנושא הזה לO/T היות ומדובר בחומרה כללית. אפשר להתחיל.

• 42 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by 1qaz2wsx,

אם אני עושה עכשיו בגרות במתמטיקה של 4 יחידות, אוכל בעתיד "להשלים" את זה ל 5 יחידות? ז"א ללמוד מחדש ולהבחן שוב? ואני לא מדבר על להשלים בתקופת התיכון, קצת אחרי כמובן.

• 16 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

סתם רציתי לדעת כמה GIGA של מוזיקה יש לכם על המחשב. לי יש 20 גיגה של מוזיקה מתוכם 11 גיגה של טרנס ;D [attachment deleted by admin]

• 78 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. Started by KF,

האם מספר מעקב המתחיל עם האותיות LJ הוא USPS Priority Mail ? מהניסיון שלי עם איביי מספרי מעקב עם LJ הוא בכלל first class,האם אני טועה ? אני שואל כי הזמנתי 2 מוצרים שונים ועל שתיהים בחרתי באפשרות Priority MaiL באחד מהם קיבלתי מספר מעקב עם LJ והשני CQ. תודה. נ.ב במעקב משלוחים באתר של USPS אינני רואה תחת SERVICE איזה סוג משלוח זה (המספר עם הLJ). כשאני מכניס את המספר עם ה CQ רשום לי תחת ה SERVICE שהמשלוח הוא Priority Mail International Parcels.

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

ערך את הפרופיל המזדיין שלי????????? עדיף שיגיד ישר כי אם אני אצטרך לגלות בדרכים עקיפות אני פשוט מפרק אותו פיזית וסמוך עלי מי שזה לא יהיה אני אגלה

• 46 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by naoriko,

יש לי כמה אנשים שרוצים לקנות מחשב נייח איפה אפשר לקנות במקום הכי זול עם מפרט טוב...?

• 38 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. שלום, אני מחפש משהו כזה: בשילוב עם ה"במה" למסך שפה: הרעיון הכללי הוא שהשולחן יהיה פינתי ומרווח, הצטברה אצלי חומרה רבה כגון 2 מסכים, אקסבוקס, מערכת סטריאו, מארז גדול ועוד המון דיסקים ודברים אישיים כמו אלכוהול, בשמים, וכו' וכו'. השולחן הנוכחי מזכיר משהו כזה (רק פחות מכוער): וזה כבר לא עונה לדרישות. היכן ניתן לרכוש משהו בסגנון במחיר שפוי? (מתחת ל1000ש"ח)

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. לאור המחירים הנמוכים שיש היום שווה להיות איש מחשבים ? אם פירמוט והתקנה של מערכת הפעלה זה 100 שקל והרכבה של ספק כח זה 20 אז זה שווה את זה ? טכנאי מחשבים ניהיה פח אשפה ...מאיש מחשבים אני מרגיש ברמה של עובד עיריה . KSP ואייבורי עשו מהשוק זבל פח אשפה . למרות שהבנתי שבשוק העסקי משלמים לפי שעה והמחירים גבוהים יחסית 50 דולר לשעה אולי השוק הפרטי פשט רגל ואין שם פרנסה ?

• 28 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. Started by KKK,

הי כולם, הרבה זמן לא כתבתי כאן אני ואחי התגייסנו ביחד ושובצנו באותו הקורס,לאחר מכן החליטו להפריד אותנו בגלל היותנו אחים. אותי העבירו לבסיס אחר,בסיס שאינני מעוניין לשרת בו. ברצוני לדעת האם ניתן להשיג אישור המאפשר לי ולאחי לשרת באותה היחידה ואם כן מה אני צריך לעשות כדי להשיג אותו. ניסיתי לחפש בגוגל פקודות מטכ"ל בנושא אך לא מצאתי. תודה רבה ;D

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. כן כן הרגע לו כולנו חיכינו וציפינו לו מגיע. ג'ק באוור, אלוהים, חוזר להציל את העולם פעם נוספת. ג'וני, חסר לך שאתה נותן פה ספויילרים לפני שאנחנו מספיקים להוריד את הפרק ;D

• 53 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. אתמול בשעה טובה הגיע הטיסן שהזמנתי מ "ספיד קונטרול"- ססנה 182 חשמלי, 4 ערוצים, עשוי מ EP (קלקר מוקצף יצוק) למרות שהמילה "קלקר" בטח מרתיעה, מדובר בחומר חזק יותר מעץ בלזה. הוא די עבה. בכל מקרה, הטיסן הגיע באריזה ענקית באורך 1.30 מ' ורוחב של חצי מטר, החבילה כוללת- ססנה 182 בתצורת ARTF (כמעט מוכן לטיסה) שמורכבים כבר בתוכו: סרוואים+פושרודים, מנוע, מקלטנ (הגביש כבר הורכב במקומו), ESC (בקר מהירות). כנף עם מאזנות, סרוו מקובע בתוך הכנף כמובן הגה גובה (Elevator) הגה כיוון (Rudder) גלגלים שפופרת נדיבה של דבק אפוקסי סוללת ניקל מטאל 1000 מיליאמפר+מטען (במקרה שלי, הזמנתי סוללה נוספת. סה"כ 100 ש"ח) שלט 4 ערוצים (שוב, הגביש כבר הורכב) ועוד כמה פלסטיקים (ברגים לקיבוע הכנף לפני…

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. שני חברים שלי חזרו היום מיום סיירות, חבר אחד שמבחינה פיזית יותר טוב לא קיבל כלום והשני שייטת, אז על פי מה מסננים שם?

21. Started by MDK,

אח שלי רצה להשוות מחירים למחשב חדש עם עתיד מחשבים, וגילה כי יש סניף באג במקום בקניון בהרצליה... השאלה היא מי קנה את מי? כי הייתי בטוח שעתיד קנו את באג

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. Started by Alexkmr,

איך ללכת איתם בקיץ זה לא חם מידיי? בחורף בבד שבצדדים לא נכנס גשם? ובאופן כללי הן נוחות?

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. Started by MishaK,

ערב טוב לכם, היום, בשעה 20:48:50 בידיוק ביצעתי את ההזמנה שלי.. מסך CTX PR705F חדש דנדש שיחליף את ה-MAG DJ530 המתפגר שיושב לי עכשיו על השולחן. בנתיים אני יושב לעצמי וחושב מה לעשות עם המסך הזה שגרם לי להתקפות עצבים וסבל רב בתקופה האחרונה... האם לחסל אותו ע"י זריקתו מהחלון (הכל כמובן יצולם לפורום) או לשמור אותו במחסן למקרה (טפו טפו טפו) שיקרה משהו לבייבי החדש שלי? אשמח לעזרה

• 37 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. טוב, לאחר שהתנסיתי כבר פעמיים בארוחות הטריפל (כן, שמעתם נכון, טריפל) של ברגר קינג, במסגרת ארוחות ה"קינג סעייז", אני מצהיר ומזהיר - ארוחות הטריפל של ברגר קינג מפו3ו3ות! שלושה נתחי בשר שלוקחים את הדאבל האגדי של מקדונלדס, צ'יפס שסוף סוף משתווה בגודלו לגודל ה"ענק" של מקדונלדס וכנ"ל גם לגבי השתיה. בנוסף, הטריפלים שלי הכילו פטריות ובצל בגריל, טעם פשוט מנצח, אם כי עדיין חסרה לי הגבינה. אתם לבטח חושבים לעצמכם - OM*G!!111 שגיא על סף תפנית?! האם הוא הולך לנטוש את הדאבל האגדי?! ובכן, התשובה היא לא. כל עוד מקדונלדס מספקים את הגבינה, אין הרבה מה לעשות בנידון. מה שבטוח, ברגר קינג הביאו אותה בקפיצת מדרגה רצינית ועומדים יפה במירוץ אחר שביעות הרצון של שגיא. Kudos, Burger-KinG יאל…

• 82 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. http://video.google.com/videoplay?docid=7294975991929906674&hl=en אם יש לכם שעה וחצי להשקיע למען כדה"א תצפו בזה, לפחות אל תגידו-"לא ידענו".

דיונים חדשים בפורומים