עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nim901,

אחותי מחפשת צלחת פטרי והיא אמרה שבארץ זה נורא יקר, גם במעבדות של פקולטה לכימיה ושות'. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כמה (5 בערך) צלחות? הן לא צריכות להיות מזכוכוית או משהו, הכי בסיסי... וכמובן, שיהיה להן אגר.

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  2. אני פשוט מת לקנות את הכלי הזה http://www.montysminiguns.com/AirSoftPage.htm# תראו מה החיה הרעה הזאת עושה http://www.youtube.com/watch?v=X9SttlXWTmw&search=mini%20gun%20bb

• 14 תגובות
    • 4k צפיות
  3. איזה קטע בב"ש אני עובר מהשוק לכיוון הקניון אני רואה ברמזור ממול ניידת חבר שלי לא רוצה לעבור אומר לי נותנים על זה דו"ח אני אומר לו שטויות אין מצב חח אני עובר הוא עוצר הניידת נוסעת אחרי מבקשת תעודת זהוץ(מזל לקחתי אותה איתי(בשביל לקנות וודקה חחח) ) אני אומר לו שאין לי אחרי כמה שנ' אני מביא לו הוא בודק במחשב שאני נקי בלי עברות ואומר לי פעם הבאה תלמד ומתחיל לרשום לי דו"ח אני מתחיל להתחרבן לו שאין לי כסף וכו' קיצר וויתר לי וואלה יותר אני לא עובר באדום חח חשבתי זה סתם ושמעתי יש בירושלים רמזור שיש שם מצלמה שמצלמת ואז דרך משרד הפנים שולחת דו"ח הביתה

• 43 תגובות
    • 4k צפיות
  4. אני מחפש את הקידומת של מדינת ארה"ב וגם את הקידומת של העיר ניו יורק מישהו יודע מהן?

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by ashkenazone,

אהלן אנשים, יש לי בערך 6000 שקל בכיס (באחד המכנסיים) ובא לי להוציא אותם על מחשב בנז למשחקים... אבל עומדת בפני דילמה, עם 6000 שקל, אני יכול לקנות אופנוע/טוסטוס (אני בן 16.5 - סיפור עצוב) או מקרן לחדר ויש לי גם רמקולים היקפיים בשביל זה וכדומה... אז מה כדאי? במילים אחרות, מה אתם הייתם קונים ב6K?

• 80 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by ThomYorke,

כן גבירותי ורבותי, כאן קפטן מובן מאליו, מעדכן אתכם אם חייתם מתחת לאבן בזמן האחרון, חם. זה היכה חזק היום. כשנכנסתי למקלחת, סיבבתי את הברז עד הסוף ימינה, הרמתי אותו ולנתתי למים לזרום על גופי המזיע והמג'אייף. המים היו חמים. כן כן, בפעם הראשונה בחיי, מים חמים יש בשפע אבל נגמרו דווקא המים הקרים! בין אם זה תשתית מים גרועה או סתם אי סבלנות שלי, זה לא משנה את העובדה שחם בחוץ. חם מאוד. מה עושים? איך אתם מתמודדים עם החום הזה? מה אם אתם כמוני ואין לכם אפילו מזגן (למזלי אני בירושלים, אבל אני בטוח שיש פה אנשים בערים דרומיות) ? והאם אתם שמחים שלפחות לא קר ומדכא? אני כל היום מסוגר בחדר וחי על מים עם קרח ומסוגל לצאת רק בשעות הערב, מתגעגע חלקית לחורף.

• 48 תגובות
    • 4k צפיות
  7. אהלן חברים, הרבה זמן לא פמפמתי את הלהקה ;D טוב, עכשיו יש סיבה ממש טובה כי האלבום הראשון שלנו מוכן (!) לשמיעת האלבום ורכישתו (באיכות של דיסק - WAV ) זה המקום האלבום נמכר במחיר סמלי של 20 ש"ח בלבד. זו עטיפת האלבום: יום חמישי הקרוב תתקיים הופעת השקה יהיו גם אורחים (סגול 59 ויורם מרק רייך) ויהיה בעיקר מצב רוח טוב ומוסיקה טובה. מחיר כרטיס 30 ש"ח בהזמנה מוקדמת ו 40 ש"ח במקום. יש לנו גם פייסבוק אם בא לכם ללייקק

8. אז ככה אני בן 17 והתחלתי ללמוד נהיגה, עכשיו לקחתי מורה מסויים (אני לא אפרט בשמות) ולמדתי איתו. עכשיו היה מקרה שאני הברזתי לו פעמים אפשר להגיד... פעם אחת שאני לא יכול להגיד שזה אשמתי או לא אבל קבענו שני ימים מסויימים ללמידה אבל השיעור הוא פעם בשבוע... עכשיו יכול להיות שאני התבלבלתי יכול להיות שהוא התבלבל (מה שלפי דעתי נראה לי נכון למה הוא אידיוט גמור) והוא צילצל אלי וירדתי והיה שיעור כרגיל אולם באיחור אבל היה שיעור.. הפעם השנייה הייתה שבכלל שהברזתי לא כי שכחתי... עכשיו מגיעה הקטע היפה: פעם אני מגיעה למקום המפגש וחכיתי לו 20 דקות והוא לא הופיעה... עכשיו אני מצלצל אליו ומסתבר שהוא נרדם או משהו... מהקטע הזה הייתה לנו מריבה והפסקתי לקחת שיעורים למשך חודשים בערך... אחרי ש…

• 14 תגובות
    • 4k צפיות
  9. מזה הדבר הזה בדיוק? זה משהו טוב? מישהו יכול להסביר לי קצת על זה..?

10. איזה עוד אתרים כאלה קיימים באותה רמה או אפילו יותר טובים?

11. תשארו בבית ביום הזה!!! ותפיצו הלאה: http://www.shvita_gilad.coo.co.il

• 32 תגובות
    • 4k צפיות
  12. היי חשבתי להביא כלב הבייתה אחרי איזה 10 שנים בלי. חשבתי על תחש/דקל (באנגלית dachshund תקנו אותי אם אני טועה) - האם הגזע הזה נחשב רגוע ומתאים למגורים בדירה? האם הם נחשבים חכמים? האם יש בעיות אחרות שמאפיינות את הגזע הזה (נשירה/תוקפנות/בעיות אחרות)? תודה!

• 36 תגובות
    • 4k צפיות
  13. במידה ולא היה לכם מה לעשות , מה הייתם עושים בנידון ?

• 59 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by yoavbd123,

Rebecca Black - Friday (OFFICIAL VIDEO) פשוט השיר הכי גרוע ששמעתי בחיים שלי... במיוחד המילים העמוקות.. YESTERDAY WAS THURSDAY TODAY IS FRIDAY, וואו... טירוף

• 38 תגובות
    • 4k צפיות
  15. Started by pergola,

אני רוצה לקנות תוספת חלבון שתספיק רק לחודש בודד.. זה אפשרי? או שזה בא רק בכמויות גדולות יותר?

• 43 תגובות
    • 4k צפיות
  16. Started by i-pink,

איך אומרים יהיה בסדר במרוקאית?

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by simonsix,

חברים יקרים, אני שמח לשתף אתכם בסינגל החדש שלנו (שחלק מהחברים הטובים כבר מכירים) היום הוא משוחרר לכל החברים ולפייסבוק ויוטיוב ושבוע הבא ישוחרר לרדיו. למי שיש חשבון יוטיוב נשמח אם תגיבו בסירטון יש לנו גם עמוד פייסבוק עם פלייליסט מובנה נ.ב. הקליפ זמני עד שנצלם חודש הבא מילים ולחן: simonsix

• 27 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה בשבועיים האחרונים היו לי כאבי ראש . בגלל זה לא הלכתי בכלל לבית ספר . הייתי אצל הנירולוג ובהתחלה הרופאה הפחידה אותי ואמרה שיש חדש לדלקת בקרום המוח . עשיתי בדיקות דם ואז הלכתי לרופאה שלי (אני אצלה מכיתה א) . אחרי שלא מצאו כלום בבדיקות דם אמרו לי לעשות צילום רנטגן לראש . וגילו שיש לי משהו במצח . לא הבנתי בדיוק מה זה אבל זה משהו כמו דלקת בסינוסים במצח . שאלתי את הרופאה למה תמיד בזמן הבית ספר היה מתחיל לי הכאב ראש , והיא אמרה לי שזה בגלל האויר הקר של המזגן . הכאב עצמו במצח מעל העיניים וגם נורא קשה לי להסתכל למעלה בגלל הכאב . התרופה היחידה שהיאו לי זה אנטיביוטיקה . אתמול כשקמתי הייתה לי סחרחורת זה יכול להיות קשור לאנטיביוטיקה ? מישהו פעם היה לו דבר כזה ? …

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

ראיתי שמשרד החינוך הוציא צווי מניעה נגד השביתה(YNET), אז זה אומר שאין?

• 66 תגובות
    • 4k צפיות
  20. הכוונה היא לרמקולים 2.1 של מחשב. יש לי טלויזיה של סמסונג דגם F5000. חיברתי את הרמקולים ל-audio output ושומעים סאונד גם מהרמקולים וגם מהטלויזיה. בחרתי בהגדרות הטלויזיה ב"רמקול חיצוני" ושומעים רק ברמקולים החיצוניים, אבל הבעיה היא שלא ניתן להגביר ולהנמיך את הסאונד דרך השלט של הטלויזיה אלא רק ידנית. קניתי כבל צד אחד-RCA זכר (אדום ולבן) צד שני-3.5 מ"מ נקבה. חיברתי את הרמקולים לטלויזיה באמצעותו אבל לא שומעים בכלל מהחיצוניים, אלא רק מהטלויזיה עצמה, כלומר זה לא עשה שום דבר. מישהו מכיר דרך אחרת? בטלויזיה של ההורים שלי (סוני) חיברתי רמקולים ליציאת האוזניות וזה אוטומטית מכבה את הסאונד של הטלויזיה ומפעיל אותו דרך הרמקולים החיצוניים וגם ניתן להגביר ולהנמיך דרך השלט של הטלויזיה. א…

• 0 תגובות
    • 4k צפיות
  21. לא יודע אם אתם מכירים ת'תופעה, אני בדר"כ אוכל קורנפלקס תלמה רגיל ומנה שלי זה כמות של בערך 3 כוסות ומעלה. בכל פעם שאני אוכל קורנפלקס השתן שלי נהייה צהוב זוהר יותר. לא כהה. זוהר. קורה למישהו?

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by whitiger19,

.......................................

• 44 תגובות
    • 4k צפיות
  23. Started by emil57,

בעוד כ3 שבועות יש לי גיבוש לדובדבן.. לאלה מכם שיודעים, כמה שאלות אליכם: מה מחכה לי שם? איזה מבחנים נעבור שם? על מה כדאי לעבוד\להתאמן בזמן שנותר לי? (כמובן שלא ישבתי בידיים שלובות ולא עשיתי כלום!) מה להביא לגיבוש? מה אחוזי ההצלחה לעבור תיומיים האלו? ובמידה ויש ראיון עם אחד המפקדים ששואלים אותך למה דווקא אתה או למה דווקא דובדבן.. מה כדאי לענות? ועל הדרך כמה טיפים מכם.. תודה לכל העוזרים! שבוע טוב!

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  24. Started by the red dragon,

יש לי אזרחות כפולה רוסית וישראלית. אם אני מתגייס פה לצבא זה מבטל לי את האזרחות הרוסית שלי? :s05:

• 29 תגובות
    • 4k צפיות
  25. אהלן! אז לאחרונה חזרתי מתאילנד. ואיך לא, עשיתי ריענון "קל" למלתחה שלי. אע"פ שידעתי שזה רעיון ממש גרוע, בכל זאת לא יכלתי לעמוד בפיתוי וקניתי לעצמי זוג משקפי RayBan. אז כן, אני לא דביל, אני מודע לכך שהן לא אמיתיות, אבל בתכלס הן נראות ממש טוב [ואפילו טרחו לעשות חריטה של R.B על העדשה השמאלית!] אבל כאן גם מגיעה הבעיה. השאלה האם המשקפיים מוגנות UV. כי בתכלס - בלי הגנה כנגד קרינת שמש אני אחרבן לעצמי את הראייה. השאלה שלי היא - האם יש דרך שאני יכול לבדוק האם הן מוגנות? האם אפשר לקחת אותן לחנות לאופטיקה לבדיקה או משהו כזה או אחר? ידוע לי שבמידה והעדשות עשויות מפלסטיק אז הן מוגנות מפני UV לא משנה מה המצב [חלק מתכונות החומר הטבעיות], אבל מדובר כאן בעדשות זכוכית, שזקוקות לציפוי מיוחד …

• 20 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים