עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Cereal Killer,

ערך את הפרופיל המזדיין שלי????????? עדיף שיגיד ישר כי אם אני אצטרך לגלות בדרכים עקיפות אני פשוט מפרק אותו פיזית וסמוך עלי מי שזה לא יהיה אני אגלה

• 46 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. היום יצאתי עם חברים, אז היינו בפיצוציה וקניתי כמה שוקולדים וגחלים והמשכנו קיצר אנחנו הולכים בחושך פתאום עוצרת לידו מכונית רגילה לחלוטין, ויושב בה איש צעיר ממוצא אתיופי (אני לא בא להיות גזען, פשוט אצלנו האתיופים בעיר עושים הרבה צרות והם פושעים של ממש אז יצא להם שם, ככה זה... מצטער אם זה פוגע במישהו, לא פעם ולא פעמיים שנערים התחילו איתי בלי סיבה) ואומר לנו איפה אתם גרים, אז אני אומר לו את השם של העיר, אז הוא אומר לי מה יש לך בכיסים? עכשיו היה עלי 400 שקל והאשראי ופלאפון ומפתחות של הבית והכל. אז הוצאתי את השוקולדים מהג'קט ואמרתי לו רק זה. אז הוא "אתה רוצה שאני אצא מהאוטו בגללך? אני אביא לך סטירה", "איפה אתה גר? באיזה רחוב?" אז אמרתי לו בהיסוס את שם הרחוב, והוא מדבר עם חברים …

• 37 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. Started by YogiBear,

אוקיי, החופש הגדול מתקרב, יש כאלה שכבר סיימו ללמוד ויש כאלה שעוד לומדים קצת כמוני, מחזירים קצת ימי שביתה. עכשיו, בתקופת הקיץ תהיתי אם יש פה עוד אנשים שמתכננים לעבוד ובמה ואם תכלו לומר גם איפה יהיה נחמד וגם גיל. זה יהיה דיון על עבודה בקיץ, כמה מגיע וכאלה, אז יאלה.. נתחיל! ;D אני הלכתי לא מזמן ועשיתי סיבוב במקום ליד הבית שלי ועברתי במלא עסקים ורק בשתיים לקחו מספרים והם נראו קצת מזלזלים שאחרי שניה שהלכתי זרקו לפח ת'מספר.. בכל מיקרה, יש חנות מחשבים שהבעלים מכיר אותי כילד חמוד וטוב שאוהב מחשבים וידע טוב ואם יהיה להם חור בעובדים אז אולי יקחו אותי לעבוד שם כטכנאי! עבודה טובה וכיפית כמו שאני אוהב! אם בסוף לא יהיה לי כלום אז נחזור לגנן כמו בקיץ שעבר- עבודה קשה אחושרמוטה וחמה…

• 34 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by MDK,

אח שלי רצה להשוות מחירים למחשב חדש עם עתיד מחשבים, וגילה כי יש סניף באג במקום בקניון בהרצליה... השאלה היא מי קנה את מי? כי הייתי בטוח שעתיד קנו את באג

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. :-* חלקכם וודאי מכירים אותי בתור הג'ינג'ית שנידחפה לכם למפגש.. אני סתם באתי להגיד היי ומה שלומכם.. אז אני מכירה ממכם רק את רן(תעשה לי ילד!) וזהו..

• 66 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. Started by borg,

קיימים שני סוגים של טיימרים לדודים חשמליים: 1. טיימר חשמלי שכולל שעון חשמלי הפועל על מתח רשת, וניתן לקבוע באמצעותו באיזו שעה הדוד יתחיל לפעול, ובאיזו שעה הוא יפסיק לפעול, באמצעות הזזת זיזים של רבע שעה כ"א. 2. טיימר מכאני שמאפשר להפעיל את הדוד למשך זמן קצוב של עד שעתיים מרגע הפעלת הטיימר. שני סוגי הטיימרים מאפשרים הפעלה קבועה של הדוד בדומה למתג חשמל רגיל. אני מחפש טיימר לדוד חשמל שכולל את המאפיינים של שני הטיימרים המצויינים למעלה. כלומר, ניתן יהיה לתכנת את הטיימר שיתחיל לפעול בבוקר בשעה מסויימת לפני שאני מתעורר, ויסיים לפעול כאשר אני מתעורר, כך שיהיו לי מים חמים ברגע שאני מתעורר (בשעה קבועה). בנוסף לכך, אני רוצה שניתן יהיה לקצוב לטיימר זמן מסויים שבו הדוד חשמל יפעל, באמצעו…

• 19 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. Started by SHAY951,

http://www.2on.com/ אני דוב...דוב זה טוב (נראה לי).

• 75 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. Started by pure perfection,

שלום , אני מחפש כבר תקופה ב ebay נוריות לד אבל ממה שאני רואה כל מה שיש שם זה " מוצרי מדבקה " למיניהם ולא מותגים מוכרים . האם יש לכם המלצה לנוריות מסויימות ? תודה

9. איך הג'וב הזה טכנאי רשתות בצבא זה טוב? מישהו מכיר?

• 11 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. Started by borg,

אני מעוניין במילון leet דו-כיווני המאפשר תרגום מלים בודדות וטקסטים שלמים. יש דבר כזה?

• 31 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. אוקי. עכשיו עליתי לי' בתיכון ברמה"ש, 11 כיתות בשכבה, כל כיתה מפוצצת בכוסיות איכותיות בנות-עשירים חח. אין לי בעיה של בטחון עצמי, אני נראה אחלה, טוב אני לא יתחיל להחמיא לעצמי אבל הבנתם את העניין. ועכשיו אני צריך לעשות את ההחלטות הגורליות, את המעשים שיעשו את ההבדל. יש כמה בנות בכיתה שלי, חמודות לאללה... ובקצב הזה אני יכנס ל Friend Zone שלהן מהר מאוד... פתאום קלטתי, אחרי יומיים... ואני לא בקטע של ידידות-טובות בכלל! יותר בכיוון של סטוצים וכו'. אין לי הרבה נסיון עם בנות, כי את השינוי העצום לטובה עברתי בחופש... בקיצור, אשמח לעצות מועילות מחבר'ה בגילאים שלי+.

• 29 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

הנה התמונה: לא יודע מה איתכם, אבל איך שהסתכלתי על התמונה הזאת בכל זאת אמרתי לעצמי שיש עוד סיכויים להכיר מישהי דרך משחקים. למנהלים: ראויי לציין שזוהי לא תמונת פורנו או משהו אז תתחשבו בי.

• 30 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. שלום לכם חברים. שיבוצי הוא לגבעתי ורצוני הוא לגולני. אין לי מושג איך להגיע לקצין מיון לשבת לו על הראש קצת ולהגיד לו שאני רוצה גולני!!! שלחתי להם כבר 3 פקסים ורמ"ד תנועה השיב לי ואמר שרק ביום גיוסי אני אוכל לבחור את השיבוץ שלי. או יותר נכון "לערער" על השיבוץ הקיים. איך אני מגיע לשיחה עם קצין מיון? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. היה לי הרבה יותר נוח עם המשכורת שהייתי מקבל היית שבועית ולא חודשית. יש סיבה מיוחדת לזה שמקבלים משכורת חודשית ולא שבועית בארץ? ואם זה כבר חודשי, אז למה מקבלים משכורת ב-9 ולא ב-1 לחודש? ??? ???

• 24 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. חייב עזרה מחבר'ה שיש להם פטורים כתובים (ב "מסדר חולים") בעיקר מחבר'ה שיש להם את הפטורים האלו.. - פטור ל7 שעות שינה - פטור ממשקל (משהו כמו החייל לא ירים משקל מעל X קילו -> ולא 10 אחוז ממשקל הגוף!) - עבודה משרדית בלבד חייבבבבבבבבבב אנשים שיש להם את הפטורים האלו (ולא, לא כדי לשאול איך קיבלתם..) אם יש לכם בבקשה תגיבו או תשלחו הודעה פרטית תודה!

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. Started by pergola,

אני רוצה לקנות תוספת חלבון שתספיק רק לחודש בודד.. זה אפשרי? או שזה בא רק בכמויות גדולות יותר?

• 43 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. Started by winds,

תריצו את הסרט ותספרו כמה פעמים הקבוצה הלבנה מסרה את הכדור. אחר כך תקראו מה כתוב. לא מוסיף פרטים כדי לא להרוס את הקטע. ללחוץ כאן לסרט

• 49 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, ניסיתי את זה בפורומים של PCTIP וראיתי את הדבר הזה קוצר ת'רדים של עשרות עמודים בחו"ל. אז חשבתי לנסות את זה גם כאן. כל אחד/אחת מספר את הדבר המטוטמם ביותר שהוא/היא עשה/עשתה בנוגע לחומרה/מחשבים ואיזה נזק הוא גרם. אני מבקש לא להתבייש, ואין שום בושה בטעויות אינפנטיליות כי מאלו לומדים הכי הרבה... בקשה: אני מבקש לא להעביר את הנושא הזה לO/T היות ומדובר בחומרה כללית. אפשר להתחיל.

• 42 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. אני וחברים שלי רוצים ללכת למודעון טוב שמתנגנת שמה אך ורק מוזיקת מטאל ,רוק כבד,בלאק מטאל.. שמעתי שיש את הקומה השנייה באלנבי.. מישהו מכיר את המודעון הזה ? את הקהל שלו? אני לא רוצה לבוא לשמה ואחרי זה להיפק עם סוג מוזיקה אחר .. אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד!!! תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by ShahafH,

כידוע 15% מכלל האוכלוסייה בעולם הם שמאליים, אני ביניהם. מעניין אותי איך אתם משחקים את המשחקים ועם איזה ציוד? בדיוק הזמנתי מEBAY את הרייזר DEATHADDER הגרסה לשמאליים שאין בארץ כי מה לעשות, אנחנו נחותים קיצר הנה תמונה של תנוחת היד שלי על המקלדת (עד שיגיע העכבר שלי). http://img138.imageshack.us/img138/5645/27112010600.jpg חשוב לציין שאני גם לא משנה בכלל את המקשים במשחקי FPS שאני משחק. אני לוחץ על רווח עם הכרית הזאת שלפני הזרת ??? אין לי מושג איך התרגלתי ככה אבל אני משחק כמו שצריך

• 23 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. נגנב לי הטלפון ואין לי עוד טלפון של סלקום בבית על מנת להתקשר ולנתק, האם יש מספר טלפון אחר שאליו אוכל להתקשר דרך קו רגיל של בזק או אורנג' תודה.

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. Started by Biatch,

יש פה עוד מישו שניגש ? מפרוייקט נט"ע וזה ? יש מישו שיש לו את התעודה ? יש לכם טיפים ? אני מתוח כבר מעכשיו :s05: חח אה והיא נותנת משו התעודה הזאת ?

• 22 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. קראתי לפני מספר שנים על תופעה בבריטניה של אנשים שהחליטו שהלאום שלהם הוא ג'דיי (jedi), כתבו לכך מניפסט דתי מלא והחתימו אנשים. האם ניתן לעשות זאת בארץ? זאת אומרת, תחת "לאום" לכתוב ג'דיי.. כיצד זה יתקבל והאם יהיה עליי להוכיח משהו / יעשו לי צרות? ;D

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by X - DreaM,

תיכנסו ללינק הזה ותסמנו את כל הטקסט(שיהיה כזה כחול על הטקסט) תסתכלו בשורות הלבנות שבין מטרות זיגזג, איפה ממוקמים לקוחותיהם, והיכן הם נמצאים........ אם תסמנו את השורות תראו טקסט שאחד השרוטים שם כתב או שסתם מישהו פרץ לאתר ושינה........ עריכה: הם גם מטומטמים! איך הם לא שמים לב לזה? ועוד בעמוד הכי חשוב באתר?

• 34 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by shay1098,

אז קראתי במאקו בכתבה על השירים של השנה שהשיר Mr Saxobeat של Alexandra Stan נבחר להיות שיר נושא הפסטיגל השנה היתי חייב לראות מה הם עוללו. במשרדי הפקת הפסטיגל: איש 1: מה נעשה השנה? כבר עברנו על כל הרעיונות בשנים עברו... מה נשאר... איש 2: מה זה משנה? בוא סתם ניקח משהו מגניב, ילדים ימותו על זה. איש 3: אייפון זה מגניב! איש 2: זורם. איש 1: אתה באמת חושב שיקנו את זה? איש 3: בטח! לפני שנתיים הם קנו את נושא הקונג-פו, לא? איש 1: אני מניח שאתה צודק. מי יופיע השנה? איש 2: מה זה משנה? הם יקנו הכל. תזפזפ בטלוויזיה, תעצור בתחנה רנדומלית, ותיקח את האדם המופיע על המרקע. רוקדים עם כוכבים? אנה ארונוב. הפיג'מות? עודד פז ודנה פרידר. עספור? עוז זהבי. הם לא חייבים להיות כוכבי ילדים, מו…

• 19 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים