כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
13 מחשבים : 3 Laptops + אחד לא תקין ו10 Desktops. המשחק שלנו : Counter - Strike ! MOD של חבר :ylsuper: ומה זה ? והשרת :
-
-
אוקי למי שלא שמע עדיין מחר זה יום השטן כביכול (06.06.06). וכן אני יודע שהשטן זה בעצם 616 ומחר בכלל ה שישי ליוני 2006. אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת האם קרה לכם משהוא מוזר. אני אתחיל בעצמי: מחר ישלי להגיש פרוייקט באינטרנט. היום סיימתי את תיק העבודה שציפיתי שיצא בסביבות 40 דפים. יצא 150 ומפה זה נגרר... הלכו 50 ש"ח מהחסכון לגיטרה, לחבילה של דפים וניילונים שקופים לדפים. אחרי זה באמצע ההדפסה נגמר הצבע השחור במדפסת. עברתי לכחול.. אבל גם הוא בשבלבי גמירה. והכל בגלל מחר. מה איתך? איך המחר פוגש אותכם היום? ספרו גם מחר מה יקרה לכם.
-
- 71 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
טוב, ניסיתי את זה בפורומים של PCTIP וראיתי את הדבר הזה קוצר ת'רדים של עשרות עמודים בחו"ל. אז חשבתי לנסות את זה גם כאן. כל אחד/אחת מספר את הדבר המטוטמם ביותר שהוא/היא עשה/עשתה בנוגע לחומרה/מחשבים ואיזה נזק הוא גרם. אני מבקש לא להתבייש, ואין שום בושה בטעויות אינפנטיליות כי מאלו לומדים הכי הרבה... בקשה: אני מבקש לא להעביר את הנושא הזה לO/T היות ומדובר בחומרה כללית. אפשר להתחיל.
-
- 42 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אם אני עושה עכשיו בגרות במתמטיקה של 4 יחידות, אוכל בעתיד "להשלים" את זה ל 5 יחידות? ז"א ללמוד מחדש ולהבחן שוב? ואני לא מדבר על להשלים בתקופת התיכון, קצת אחרי כמובן.
-
- 16 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
ערך את הפרופיל המזדיין שלי????????? עדיף שיגיד ישר כי אם אני אצטרך לגלות בדרכים עקיפות אני פשוט מפרק אותו פיזית וסמוך עלי מי שזה לא יהיה אני אגלה
-
- 46 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי ללא הועיל פה וגם בגוגל.. אני מחפש אולם משחקי ארקייד המכיל סימולטור נהיגה (כמו שהיה פעם בקניון ארנה) מי שמכיר ויוכל לעזור היכן נמצא אולם רציני וחדיש המכיל משחקי נהיגה ברמה גבוהה אודה לו מאד.
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לבן דוד שלי ליום הולדת כמה דגמים של מטוסים להרכבה (תחביב שלו) רציתי לשאול אם כדאי להזמין מחו"ל או פה בארץ, ואם יש לכם קישור לחנות/מילות מפתח מומלצות לEBAY אני מאוד אשמח, הכי חשוב המטוס C-130 אם מישהו מכיר. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
אז קראתי במאקו בכתבה על השירים של השנה שהשיר Mr Saxobeat של Alexandra Stan נבחר להיות שיר נושא הפסטיגל השנה היתי חייב לראות מה הם עוללו. במשרדי הפקת הפסטיגל: איש 1: מה נעשה השנה? כבר עברנו על כל הרעיונות בשנים עברו... מה נשאר... איש 2: מה זה משנה? בוא סתם ניקח משהו מגניב, ילדים ימותו על זה. איש 3: אייפון זה מגניב! איש 2: זורם. איש 1: אתה באמת חושב שיקנו את זה? איש 3: בטח! לפני שנתיים הם קנו את נושא הקונג-פו, לא? איש 1: אני מניח שאתה צודק. מי יופיע השנה? איש 2: מה זה משנה? הם יקנו הכל. תזפזפ בטלוויזיה, תעצור בתחנה רנדומלית, ותיקח את האדם המופיע על המרקע. רוקדים עם כוכבים? אנה ארונוב. הפיג'מות? עודד פז ודנה פרידר. עספור? עוז זהבי. הם לא חייבים להיות כוכבי ילדים, מו…
-
- 19 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להוריד את אחוזי השומן בגוף מעבר לפעילות אירובית שאני עוסק בה אני צריך גם המלצה לתפריט יומי אשמח לקבל אחד כזה ומאיזה מאכלים בעיקר להימנע תודה.
-
- 20 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מחפש תרגום לסרט הנ"ל, בבקשה אם מישו יודע איפה אני יכול למצוא בעברית או באנגלית לא חשוב לי שיתן לי פה קישור אני באמת כבר אובד עצות תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
קראתי לפני מספר שנים על תופעה בבריטניה של אנשים שהחליטו שהלאום שלהם הוא ג'דיי (jedi), כתבו לכך מניפסט דתי מלא והחתימו אנשים. האם ניתן לעשות זאת בארץ? זאת אומרת, תחת "לאום" לכתוב ג'דיי.. כיצד זה יתקבל והאם יהיה עליי להוכיח משהו / יעשו לי צרות? ;D
-
- 17 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
היום יצאתי עם חברים, אז היינו בפיצוציה וקניתי כמה שוקולדים וגחלים והמשכנו קיצר אנחנו הולכים בחושך פתאום עוצרת לידו מכונית רגילה לחלוטין, ויושב בה איש צעיר ממוצא אתיופי (אני לא בא להיות גזען, פשוט אצלנו האתיופים בעיר עושים הרבה צרות והם פושעים של ממש אז יצא להם שם, ככה זה... מצטער אם זה פוגע במישהו, לא פעם ולא פעמיים שנערים התחילו איתי בלי סיבה) ואומר לנו איפה אתם גרים, אז אני אומר לו את השם של העיר, אז הוא אומר לי מה יש לך בכיסים? עכשיו היה עלי 400 שקל והאשראי ופלאפון ומפתחות של הבית והכל. אז הוצאתי את השוקולדים מהג'קט ואמרתי לו רק זה. אז הוא "אתה רוצה שאני אצא מהאוטו בגללך? אני אביא לך סטירה", "איפה אתה גר? באיזה רחוב?" אז אמרתי לו בהיסוס את שם הרחוב, והוא מדבר עם חברים …
-
- 37 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
-
אוקיי, החופש הגדול מתקרב, יש כאלה שכבר סיימו ללמוד ויש כאלה שעוד לומדים קצת כמוני, מחזירים קצת ימי שביתה. עכשיו, בתקופת הקיץ תהיתי אם יש פה עוד אנשים שמתכננים לעבוד ובמה ואם תכלו לומר גם איפה יהיה נחמד וגם גיל. זה יהיה דיון על עבודה בקיץ, כמה מגיע וכאלה, אז יאלה.. נתחיל! ;D אני הלכתי לא מזמן ועשיתי סיבוב במקום ליד הבית שלי ועברתי במלא עסקים ורק בשתיים לקחו מספרים והם נראו קצת מזלזלים שאחרי שניה שהלכתי זרקו לפח ת'מספר.. בכל מיקרה, יש חנות מחשבים שהבעלים מכיר אותי כילד חמוד וטוב שאוהב מחשבים וידע טוב ואם יהיה להם חור בעובדים אז אולי יקחו אותי לעבוד שם כטכנאי! עבודה טובה וכיפית כמו שאני אוהב! אם בסוף לא יהיה לי כלום אז נחזור לגנן כמו בקיץ שעבר- עבודה קשה אחושרמוטה וחמה…
-
- 34 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
טוב, לאחר שהתנסיתי כבר פעמיים בארוחות הטריפל (כן, שמעתם נכון, טריפל) של ברגר קינג, במסגרת ארוחות ה"קינג סעייז", אני מצהיר ומזהיר - ארוחות הטריפל של ברגר קינג מפו3ו3ות! שלושה נתחי בשר שלוקחים את הדאבל האגדי של מקדונלדס, צ'יפס שסוף סוף משתווה בגודלו לגודל ה"ענק" של מקדונלדס וכנ"ל גם לגבי השתיה. בנוסף, הטריפלים שלי הכילו פטריות ובצל בגריל, טעם פשוט מנצח, אם כי עדיין חסרה לי הגבינה. אתם לבטח חושבים לעצמכם - OM*G!!111 שגיא על סף תפנית?! האם הוא הולך לנטוש את הדאבל האגדי?! ובכן, התשובה היא לא. כל עוד מקדונלדס מספקים את הגבינה, אין הרבה מה לעשות בנידון. מה שבטוח, ברגר קינג הביאו אותה בקפיצת מדרגה רצינית ועומדים יפה במירוץ אחר שביעות הרצון של שגיא. Kudos, Burger-KinG יאל…
-
- 82 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
תסתכלו פה http://anthemprodisrael.bigcartel.com/product/anthem-metal-fest-14-08-08 ויש גם קישור בFACEBOOK http://www.facebook.com/event.php?eid=11316262199 אז מי בא? או רוצה לבוא? אני ממש ממליץ בחום לכולם לבוא (גם מי שלא מת על מטאל), עומדות להגיע להקות סוף הדרך, ברמה עולמית וזה הולך להיות יום שלם (מצהרי יום חמישי ועד הבוקר של שישי). בהחלט אירוע של פעם בהרבה שנים.
-
- 48 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש פה עוד מישו שניגש ? מפרוייקט נט"ע וזה ? יש מישו שיש לו את התעודה ? יש לכם טיפים ? אני מתוח כבר מעכשיו :s05: חח אה והיא נותנת משו התעודה הזאת ?
-
- 22 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
במסגרת עבודה שאני עושה לשיעור "מדעי החברה" בבית ספר שלי אני צריך לערוך שאלון עמדות בנושא שבחרתי ולנתח אותו. הנושא שבחרתי הינו "עניין ומעורבות פוליטית אצל בני נוער". השאלון מיועד לבני נוער בלבד. אשמח אם תענו עליו ותשתתפו ב"מחקר" שלי, הוא שאלון קצר, אבל אל תזייפו תשובות: מין: ז/נ (תבדקו שם למטה ותענו) גיל: (תרשמו גיל) סמן עד כמה אתה מסכים עם האמרות הבאות (במספרים: בין 1 ל4 - כאשר 1 הינו מאוד לא מסכים ו4 הינו מאוד מסכים): 1. אני רואה חדשות ו/או תוכניות אקטואליה. 2. חשוב להיות מעורה במה שקורה בארץ. 3. אני חושב שיש לי דעה פוליטית מגובשת יחסית לשאר בני הנוער. 4. אני משתתף/השתתפתי בתנועה פוליטית (לדוג': נוער מר"צ, הליכוד וכו'). 5. פוליטיקה מעניינת אותי. 6. מעצבן אותי כשמישהו מת…
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אחרי רבעון המוצלח בתולדות החברה, אפל השיקה היום את macbookair, mac mini, OS X lion. אני לא חסיד של אפל ולא של עיצוב אבל יצא לי עכשיו להסתכל על המק מיני ואם היה לי את הכסף הייתי קונה אותו רק בגלל העיצוב המדהים שלו (יכול להיות שהייתי מתקין עליו ווינדוס). למה למיקרוסופט עם מאות שותפים שמייצרים PC אין מחשבים שנראים טוב? (אפילו HP envy שאמור להיות מעוצב לא מתקרב ליופי של מק) זה גורם לכל בן אדם עם כסף להסתובב עם מק. אפילו סיינפלד שעשה פרסומת (מפגרת) יחד עם ביל גייטס משתמש במק (בסרטים הוליוודים כמעט תמיד משתמשים במק). ככל שהכלכלה עולה אנשים יכולים להרשות לעצמם להוציא יותר כסף על מחשב נייד וכמובן יעדיפו מק. נראה לי שמיקרוסופט חייבת לקנות איזו חברת עיצוב ולהשיק מחשבים מעוצבים תחת …
-
- 46 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
שלום אני לא יודע מי מכם ראה או שמע אבל לי יצא לגלות את זה ביוטיוב... ראיתי שיש קונספירציית ענק לסיבת נפילת התאומים ובניים 7 באותו מקום.. שימוש נרחב בטרנמיט לחיתוך קורותהתמיכה בבניין החדרת חומרי נפץ ועוד..על הדרך שהפילו אותם מי היה קשור לזה.. ואיך ביצעו את זה... כולם ספקנים בהתחלה ויגידו למה שהשלטון וגורמים אמריקאים שיש להם קשרים בתאומים ירצו להפיל אותו.. שזה מה שאני אמרתי לעצמי עד שראיתי את זה ואני ממשיך להגיד את זה לעצמי היום אבל מצד שני אני לא יכול להתעלם מאלפי הדוגמאות ונתונים שמביאים בסרטונים ביוטיוב... זה ממש מעניין אני ממליץ לכולם לראות ארגנתי פה כמה סרטונים שלא תצתרכו להתרוצץ ביוטיוב http://www.youtube.com/watch?v=KZI3bULCh8g&mode=related&am…
-
- 30 תגובות
- 4.2k צפיות
-