כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
היי. אני גר בדירה שכורה עם ההורים. יש לנו מזגן בכל החדרים חוץ מהחדר שלי. מכיוון שהדירה בקומה אחרונה, הגג מתחמם ובקיץ החדר שלי הופך לבלתי נסבל לשהייה ושינה. מאוורר רגיל מועיל אבל לא יותר מידי, מכיוון שהוא רק עושה סירקולציה של אוויר חם. גם המחשב כשהוא פועל, פולט דיי הרבה חום. ובעלת הבית לא מוכנה לשים מזגן. לכן אני רוצה להתייעץ אתכם, מה אני עושה במקרה כזה? ראיתי פתרונות של מזגן נייד אבל הדבר הזה יקר מאוד בארץ וראיתי רק אחד כזה שעולה 2.6K. ראיתי בגוגל כל מיני פרויקטים של אנשים שבנו תחליפים למזגנים מחלקים זולים, למשל אנשים שחיברו קופסא עם קרח למאורר, או שהשתמשו במשאבה לשאוב מים קרים ולחבר למאורר כדי שיפזר את זה בחדר. האם מישהו התנסה בפרויקטים כאלו, ויכול להגיד לי האם העניין הז…
-
- 11 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
השנה סיימתי כיתה י"ב, ועשיתי מתטמתיקה 4 יח"ל (ציון סופי בערך 95). חשבתי לעשות בקיץ שיעורים פרטיים לתלמידי 3 יחידות ולתלמידים בחטיבת ביינים. אני לא ממש בקי בנושא הזה של שיעורים פרטיים לכן יש לי מספר שאלות: 1)האם תלמידים לוקחים בד"כ שיעורים פרטיים בחופש הגדול? 2)איפה השיעורים מתקיימים? בבית של המורה או התלמיד? 3)כמה לפי דעתכם אני צריך לקחת על שיעור באורך שעה שלמה? (או שעדיף בכלל לעשות שעה אקדמאית?) תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, אני הייתי באתר באקס ישראלי (אתר באקס זה אתר שאתה לוחץ על פרסומות ועושה משימות ומקבל כסף). האתר פתוח והמנהל לא משלם כבר 4 חודשים והוא חייב לאנשים באתר לפחות 200$ אולי יותר. לי 15$. יש לי את המס' של הבעלים של האתר התקשרתי אליך הוא מבטיח שהוא ישלם ולא עושה כלום (ככה לפחות 5 פעמים). עכשיו נמאס לי. החלטתי שאניע רוצה לעשות משהו בנידון, אני יודע את השם שלו + מס' פלאפון אפשר להגיש על זה תלונה במשטרה בעוון הונאה אינטרנטית?
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מה קורה ?? אני מחפש שירות טוב של Fax2Mail , העניין הוא שאין לי קו טלפון בבית ואני רוצה לקבל פקסים .. מה אתם מציעים ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מזגנים שיעבדו ויהיו מאוד חסכוניים, כלומר דירוג אנרגטי A ולא פחות. אילו מזגנים בשוק מומלצים?
-
- 18 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין Moser 1871 לבין Moser 1854. איך אפשר לדעת מה עדיף מביניהם?
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני קורא אדוק של סדרת הספרים של לי צ'יילד, ומאוד שמחתי לשמוע שעובדים על סרט. אבל מאוד התעצבנתי לגלות מי השחקן שישחק את ג'ק: לא אחר מטום קרוז הגמד! דבר תמוה לכל מי שמכיר את הדמות, שמתוארת בכל הספרים כענק ציני ושרירי. רק אותי זה מרגיז ?! לינק לטריילר:
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי רכש מחשב LG T380 מחשב עם זמן סוללה של עד 10 שעות עבודה לפי האתר של LG (בארץ, בחו"ל) ולפי ביקורת באתר הזה. המחשב מיום הרכישה בחיים לא עבד יותר מ-4 שעות (על סוללה בלבד). המחשב נמסר לתיקון זמן קצר לאחר הרכישה (הסתבר ששלחו למעבדה לא נכונה) ואז בגלל לחץ בלימודים (המחשב משמש ללימודים בעיקר) לא היה אפשר לשלוח אותו לתיקון פעם שנייה. כעבור כמעט שנה המחשב התקלקל ונשלח לתיקון. ח.י (מי שנותן אחריות על המחשב - לא פרללי) אומרים שהסוללה בסדר (-7%) והמחשב מהתחלה אמור לעבוד רק עד 4 שעות. היתי תובע אותם כי זה ממש מרגיז, אבל קראתי את התעודת אחריות ויש אחריות רק חצי שנה לסוללה (עברה יותר מחצי שנה מקניית המחשב). אז אני צריך לבוא בטענות לאופיס דיפו שמכרו לי מחשב מקולקל, או ל-ח.י…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סרטן אחד מטייל ברחוב ולפתע הוא רואה את חבר שלו, גם כן סרטן, מעשן סיגריה, אז הוא בא אליו ואומר לו : מה השתגעת, אתה רוצה לקבל בן אדם ?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כתבתי ספרים בעברית ב- Cisco CCNA ו- Ubuntu Linux אם יש דרישה, צורך בשוק לספרים כאלה? תודה רבה...
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום. אני מלואימניק ורוצה לטוס לחו"ל, בעקרון לא הזמינו אותי שנתיים, וספק אם יזמינו עכשיו... אבל רציתי לשאול האם צריך ליידע את הצבא שברצוני לנסוע לחו"ל ולקבל אישור לזה ? או שאם אין לי צו אז אני יכול לצאת חופשי ? (ברור שאני יגיד למפקד שלא יזמין אותי בטעות)
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום ברשותי מכשיר סמסונג שניקנה בפלאפון ומסתבר שהוא נעול רק לרשת הנ"ל, דבר שמונע ממני להעביר את המכשיר להוטמובייל. האם פלאפון מחוייבת לפתוח את המכשיר לכל הרשתות בבקשתי והאם דבר זה כרוך בתשלום? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה קצת טיפשית אבל אני רוצה לוודא משהו.. אני ניגש מחר למועד ב' באנגלית וקראתי באתר של משרד החינוך את המיקוד לבחינה מחר ורשום שם בצורה מפורשת איזה סוג ESSAY נצטרך לרשום .. DESCRIPTION וOPINION לפי המיקוד לא יהיה שום דבר שקשור לFORMAL LETTER האם זאת הכוונה של המיקוד ? בקיצור מה ללמוד ? רק DESCRIPTION וOPINION ? ( אני מדבר על שאלונים E F G ) זה הקישור למיקוד http://meyda.education.gov.il/mikudim/62012/ENTERNY/HEB/ENGLISH.pdf
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
2 כוכבים + ניטרוקס - אילו מועדונים מומלצים? האם יש נקודות חשובות שיש לשים לב אליהן? האם בסוף הקורס ניתן לצלול ללא מדריך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
בלי שום מפרט בטקסט של הפירוט, עם תמונה קטנה שאי אפשר לראות את חלקי המחשב. (ניסיתי ממספר דפדפנים, העתקתי את הכתובת ידנית, והתמונה קטנה). http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/23096/cat/32 http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/23097/cat/32 זה בזבוז זמן גם למפרסם (אף אחד לא יתקשר בלי מידע על המחשב) וגם בזבוז זמן הגולשים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. אני כרגע באיטליה, ומחפק תוכנה שתאפשר לי להתקשר לארץ מהאנדרואיד. בדקתי את סקייפ, אבל הם גם דיי יקרים וגם מאפשרים טעינה של מינימום 10 דולר כאשר אני צריך פחות מזה. ניסיתי את bphone של בזק אבל היא לא עובדת טוב, כנראה היא צריכה יותר רוחב פס מסקייפ והסים המקומי שקניתי דיי איטי. האם יש אלטרנטיבה, שתאפשר טעינה של סכום נמוך יותר, זולה יותר ופועלת על אנדרואיד? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב לאחרונה למברשת הזאת וזה נראה הרבה יותר קל למרוח איתה את הג'ל לגילוח על הפנים וגם נראה שהיא מקציפה אותו כמו שצריך. עד היום הייתי מורח עם הידיים את הג'ל על הפנים, רק לא הבנתי אם אפשר להקציף איתה גם ג'ל לגילוח של ג'ילט למשל, או שזה מתאים רק לקופסאות האלה של הסבון?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשאלה 6 כתוב שהתשובה היא 5 אותיות, אבל בציור יש 6. בנוסף, כתוב שמילה צריכה להיות מורכבת מלמעלה למטה - אבל שתי האותיות האחרונות הן באותו הגובה, אז אני מניח שגם מימין לשמאל? תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, חשבתי על רינגטון מושלם בשבילי, אבל אין כזה ואני צריך למצוא משהוא שיכול ליצור לי כזה. זה באצם השיר של George Thorogood שקוראים לו BAD TO THE BONE אבל במקום BAD הוא אומר BEER. b b b b beer!! משהוא יכול לעזור ליצור כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
סלחו לי על הצעירות- אבל מה יותר טוב (לאזרחות.מקצועי) נתמ"ם או טמ"ם. עריכה- ומה עדיף, את הטוב מהשניים או תוכניתן?
-
- 10 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכם, התחלתי להשתמש ב-RSS לאחרונה, ונתקלתי בבעיה ב-RSS של האתר בפיירפוקס, ה-site location שנרשם ב-bookmark זה הכתובת של הפיד ואי אפשר להיכנס לאתר דרך הקישור שמופיע שם. כאשר אני לוחץ "Open HWZone" אז פשוט מופיעה לי ההודעה להוסיף את ה-Live bookmark של האתר. גם לא ניתן לשנות את ה-site location. ב-Site location אמורה להופיע כתובת האתר hwzone.co.il ולא כתובת הפיד. התלבטתי אם לרשום את זה בכללי או בתוכנה ולבסוף החלטתי לרשום זאת פה מפני שראיתי שזה האתר היחיד שקרה לי דבר כזה. ראיתי שפתחו קריאה ב-bugzill מ-2008 על שינוי ה-site location אבל אף אחד לא טיפל בזה. האם ניתן לפתור זאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכם, התחלתי להשתמש ב-RSS לאחרונה, ונתקלתי בבעיה ב-RSS של האתר בפיירפוקס, ה-site location שנרשם ב-bookmark זה הכתובת של הפיד ואי אפשר להיכנס לאתר דרך הקישור שמופיע שם. כאשר אני לוחץ "Open HWZone" אז פשוט מופיעה לי ההודעה להוסיף את ה-Live bookmark של האתר. גם לא ניתן לשנות את ה-site location. התלבטתי אם לרשום את זה בכללי או בתוכנה ולבסוף החלטתי לרשום זאת פה מפני שראיתי שזה האתר היחיד שקרה לי דבר כזה. ראיתי שפתחו קריאה ב-bugzill מ-2008 על שינוי ה-site location אבל אף אחד לא טיפל בזה. האם ניתן לפתור זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לפני שנה , הם נפתחו בקול תרועה והרבה צלצולים ומה קורה עכשיו תקראו את הכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4248893,00.html מבין גדול
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתה שם איזה פלייליסט בווליום כלשהו ביוטיוב הולך לסלון או למטבח , פתאום מתחלף שיר ויש פרסומת ... הווליום ניהיה חזק באיזה 200 אחוז גבוה יותר וכל השכונה רועדת .. אתם לא חושבים שאתם חוצפנים ?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-