עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by GRiM,

http://www.metacafe.co.il/watch/448952/russian_child_smoking מפחיד.

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. איזה אנשים קרועים באים לשם חחחחחחחחחח אני לא מפסיק לצחוק והתוכנית בכלל מחפשת פחות קול אלא אנשים צעירים ראיתי כמה אנשים קצת מבוגרים ולא העבירו אותם עכשיו אלא ששרו את האקונה מטטה קרעו אותי וזה שהיה אתמול אשתו יולדת והוא בכוכב נולד צביקה הדר אומר לו למה אתה לא איתה הוא אומר לו מה אני יעזוב הכול אני במבחנים חחחחח קיצר מלא אנשים קרועים

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש לאוטו שלי מערכת ורציתי לשאול איזה אתם ממליצים בתקציב של עד 1000 יש לי כבר כיוון נראה לי Pioneer DEHP4750MP אם אתם מכירים אז ספרו לי איך היא וגם אם היא ממולצת או לא ? ומה הכי שווה בתקציב הזה

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by the red dragon,

יש לי אזרחות כפולה רוסית וישראלית. אם אני מתגייס פה לצבא זה מבטל לי את האזרחות הרוסית שלי? :s05:

• 29 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by Ben N,

בזמן האחרון ראיתי שהשיניים שלי הצהיבו קצת, ולכן החלטתי להתחיל להשתמש במשחת שיניים מלבינה. אכן תוך כמה ימים כבר התחלתי לראות הבדל והשיניים שלי מתחילות לחזור להיות יפות השאלה היחידה שלי היא זו: אמרו לי שלא טוב ולא בריא לשיניים להשתמש במשחה מלבינה באופן קבוע (משהו כמו שיש בה חומר שמזיק לשן). זה נכון?

• 29 תגובות
    • 9.1k צפיות
  6. אני תריך עזרה למצוא כל מידע אפשרי על הגרסה הזאת של הווייפר. תודה

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. שתפו אותנו! איזה יציאות היו למורים שלכם? אני אתחיל: יש לנו מורה לצרפתית, שפשוט מגלה את התשובות במבחן! קיבלתי 80, הלכתי לעשות חוזר , והוא פשוט מגלה לי כל מה שאני שואל אותו, ומרחיב! חוץ מזה, הוא נוהג לתת בונוסים. אז ילד אחד מקבל בונוס, ואז הוא מדבר, אז הוא אומר לו "אסף(השם), חבל שקיבלת ואיבדת, זה טרגדיה"(הכל במבטא צרפתי, תגידו מסיה גדי בצרפתית ותקבלו את המבטא ), וכל הכיתה נשפכת.

• 29 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by The_magament,

היום באתי הביתה, אימא שלי מספרת לי שהיא קנתה היום חלב מהמכולת (עד ה-30.5), וכשהיא באה לשתות אותו היא הריחה ריח מוזר, של נפט. לא האמנתי לה אז הרחתי אותו, והיה לו ממש ריח של נפט! תדמיינו לכם נפט או בתחנת דלק - ריח כזה היה מהחלב! וזה לא היה סתם ריח של מקולקל זה היה מוזר... זה היה חלב על הבוקר של תנובה, עם 1% שומן. עוד מישהו נתקל בזה בזמן האחרון??

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by מר מקלדת,

לא מדובר בחסימה על בסיס זכויות יוצרים. (קישור מתוקן)

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. ומי שינסה לשנות אותה , אפי יחר עליו !!! בנימה זאת , אני חפץ לאמור שפע ברכות לחבר יקר , איש אהוב , אמיץ ללא חת , חסר רבב , במלאות יותר מדי אביבים שהוא מסתובב בינינו . הלא הוא עופר , בעל השמחה בעוד כשעה , הזדקנת בעוד שנה , אך אבוי , לא רואים ( ??? ) זאת עליך . האיש שלא חושש להלחים שום דבר , מחבר הכל להכל , עורך ניסויים גנטיים על לוחות מחשב , גודש בדרכים עם הel h'mar האדום שלו ... אךךך עופר ..... קבל לאות יום הולדתך לא שמנים מקפצים , לא סמיילים חסרי תכלית , אלא פשוט ברכה פשוטה ומוזרה : מזל טוב בן אדם !

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Iko89,

ידוע שמחשב לא עושה שום דבר לבד כי אין לי מחשבה ודעה מישל עצמו כל מה שהוא עושה תיכננו לו וכתבו לו אז איך יכול להיות שיש תוכנות שבוחרות דברים לפי סדר אקראי ? כלומר בטוח יש איזהשהו פרמנט שלפיו התוכנה בוחרת.. למשל להריץ את כל הקבצים לפי סדר מסויים ולעצור כשעוברות X שניות ככה שהתוצאה בעצם ידועה מראש.. לא ?

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by chmmr,

לפני פרסום ה Thread הזה היו לי שתי התלבטיות : 1. האם לפתוח את Thread ב Off Topic או בפורום משחקים. 2. האם לצחוק או לבכות. הנה הקישור : http://www.gamerevolution.com/manifesto/view.php?id=246

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by Guarding angel,

הjoker? [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by מנחם,

אני צריך למזג את הדירה (כי חם). הדירה היא דירת ארבעה חדרים, בערך 110מ', בניין ישן. הבנתי שאני צריך מזגן נפרד לכל חדר. יש לכם המלצות למזגנים? דגמים, חברות, מתקינים מומלצים, הערכת עלויות, וכו? חשוב לי שיהיה שקט ויצרוך מעט חשמל. תודה!

• 29 תגובות
    • 5.2k צפיות
  15. Started by The-Fox,

לכל המורעלים שביננו (וגם לאלה שלא) אז אני שמח להודיע לכם כי התקבלתי לצנחנים !!! אני מאושר כל כך... אם יש פה עוד מישהו שמתגייס לצנחנים שיגיד, אולי נראה אותו, בעיקרון תאריך גיוס שלי הוא בנובמבר 25, אבל רשמו לי שאני צריך לקבל תאריך גיוס חדש אז כנראה שזה ישתנה..

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by nice,

שלום. אני מעונין לבדוק את צריכת החשמל של המחשב שלי. איך עושים את זה?. יש לי תוכנה שמנטרת את הצריכה אבל היא מאוד לא ברורוה ומנטרת רק את צריכת החשמל של לוח האם והמעבד. תודה.

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אמנם קצת באיחור, אבל זה פאקינג מדהימה! להוריד ולצפות, פשוט דבר הכרחי בכל מחשב, לוקח את דום 3 בגדולות. אני כבר מתחיל לדמיין את קאונטר סטרייק מנצל את המנוע הגרפי הכ"כ מושלם של המשחק הזה...

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by מר שאלה 2007,

ב"תפוז" נפתח בלוג חדש שכל מטרתו לאסוף כסף למען בע"ח בסיכון. לא צריך להירשם, פשוט להקליק. כל לחיצה על הקישור תתרום מספר אגורות למען בע"ח. יותר כניסות = יותר כסף. וכמובן, להקליק, כמה שיותר יותר טוב. ואם אתם גם יכולים תפרסמו את הקישור !!!! http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=tapuz4life ותלחצו 10 פעמים ביום!!!!(כי תפוז מעלה את הכסף רק כול 10 פעמים מי אותו IP ביום) נ.ב יש באתר סיפורים על כולמיני בעלי חיים גיבורים לאימוץ ועוד.... והכסף מתעדכן פעם ביום ב 12 בלילה.....

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. אתמול והיום היו ימים ממש תענוג! מה שכן אני לא זוכר איי פעם שבתחילת חודש מרץ היה כזה חם, אני זוכר שבפסח אחד לפני כמה שנים ירד גשם דיי חזק, וזה עוד היה באפריל.... שאלה ליותר בוגרים בפורום - אתם זוכרים איי פעם תחילת חודש מרץ כזה חם?! global warming - here we come....

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. תגידו מה בן אדם צריך יותר מזה עכשיו תפסיקו להיכנס לי לפרטי ולבקש כי הכנתי לכם ;D http://www.cafepress.com/kookivanlooki.602351005

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. לא הצלחתי להכניס עוד פרטים על השאלה לכותרת, אז אשאל כאן: עד כמה תעודת הבגרות שלכם עזרה לכם להתקבל/מנעה מכם להתקבל לעבודה? אם יש לכם תואר או משהו בסגנון (אני לא כל כך יודע מה זה ג'ון ברייס הזה, אבל לפי מה שהבנתי מלמדים שם מחשבים, אבל לא כמו תואר באוניברסיטה) אז בבקשה תציינו את זה ואם אתם במקרה סקרנים, ההורים שלי טוענים שתעודת בגרות זה דבר חשוב מאוד, אמרתי להם שרוב החברים והמורים שלי אומרים שאני לא צריך תעודת בגרות אם בטוח יש לי תואר ראשון במדעי המחשב, ההורים שלי אומרים שהם לא יודעים על מה הם מדברים (ולפחות בקטע של החברים זה דיי נכון - מה אנחנו כבר יודעים על החשיבות של תעודת בגרות לעבודה?) אז אני רוצה לשמוע דעה מאנשים שיודעים אם כי שמעתי בפעם האחרונה כמה תגובות בסגנון "זה ל…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by איסתרא בלגינא,

"תוך חמש שנים הצליח HWZone לבנות קהילה של עשרות אלפי מכורים לטכנולוגיה שקוראים את הכתבות, מבקרים בפורומים ומציגים לראווה את המפלצות שלהם" http://www.haaretz.co.il/captain/pages/ShArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=0&itemNo=737665

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. נניח שאני רוצה להתקבל לעבודה כלשהי ויש לי תואר ראשון במדעי המחשב עם ציונים דיי טובים האם המעסיק יסתכל לי על תעודת הבגרות בכלל? ואם כן, עד כמה זה ישנה? עכשיו נניח גם שהייתי בגאמא בצבא בנוסף לכל אני צריך תעודת בגרות? אני מניח שזה לא בהכרח אותו דבר בכל מקום, אבל בכל מקרה אם מישהו עונה אשמח גם לביסוס כלשהו תודה!

• 29 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. שלום לכולם בזמן האחרון שמעתי שמועות על כך שאין יותר חיוב מבחינת משרד החינוך להביא את כל הבוק ריפורטים שהתלמיד עשה על מנת לקבל ציון בגרות באנגלית. השאלה שלי היא מה היא בעצם החשיבות של הבוק ריפורטים לציון? האם חייבים אותם? פשוט איבדתי אחד ואני די לחוץ אם אני לא אמצע מה אאלץ לעשות.. תודה, אבי.

• 29 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. Started by Cereal Killer,

יש לי 27!

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.