כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
במסגרת פרוקיט הגמר שלי ברצוני לשאול מספר שאלות הקשורת לשוק ה- GPU , את הפרויקט אני עושה עבור חברת Lucidlogix, אשמח אם תולכו להקדיש דקה מזמנכם כדי לענות על השאלון. את התשובות יש לשלוח לכתובת: yonatanpreiss@gmail.com תודה רבה על שיתוף הפעולה.
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איזשהי אפליקציה אולי שאני מתקין ויודע מי הסתכל לי בכרטיס ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמזון.קום התחילו לשלוח לארצות נוספות, ואיכשהו דווקא ישראל נכנסה לרשימה. רוב המוצרים עדיין נשלחים רק לUS. אבל למשל מספר כרטיסי מסך, קירור ודברים פחות שבירים נראה שאין בעיה. הם גם לוקחים מקדמה נכונה על המע"מ (16%) בשביל לשחרר מהמכס. והגעתי עד לשלב האחרון כל מה שנשאר זה ללחוץ "place order". סתם דוגמא http://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Mini-HDMI-Graphics-01G-P3-1556-KR/dp/B004S5CCP4 במיוחד בהזמנה כמותית ורכיבים יותר יקרים, המשלוח סביר והמחיר הסופי הרבה יותר תחרותי ממה שמוצע בארץ. זה חדש רק לי?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי היום בסיפרייה ושאלתי אותם בנוגע לספרי מחשבים, הם הראו לי מדף בודד בעל ספרים יחסית ישנים ולא שימושיים. אמרתי להם את הטענה והם אמרו לי שאני יכול להביא רשימה של ספרים, כ10 ספרים, שאותם הם יקנו וככה האנשים יהנו מהם. מה שאני מבקש מכם זה להביא לי ספרים שקראתם או שאתם ממליצים עליהם בכל נושא שקשור למחשבים - שפות תכנות, רשתות, חומרה וכולי. אני חשבתי בתור התחלה על הספר של דורון סיוון לטכנאי PC במהדורה החמישית, יש המלצות על הספר הזה? תודה מראש על העזרה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני חושב שכמו לכמה ממכם אני דיי נתקע עם הבעייות של מיקום כשאני רוצה לצפות בוידאו השאלה שלי היא ככה... איך אפשר להתחבר דרך proxy אחר או בכל אופן להשתמש באייפי מחול?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
יש לי OfficeJet 4500 הדיו בארץ פשוט שחיטה חיפשתי באייבי ומצאתי דיו שהוא בעצם ממולא מחדש הנה מה שאני רוצה http://tinyurl.com/c64wnnd http://tinyurl.com/c4n836p זה ממולא והשחור שימו לב הוא 22 ml שזה עצום מה אתם אומרים? שווה?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
האם כותבים מההתחלה לסוף: 1993 - 1995: בלה, בלה, בלה 1996-1999: בלה בלה בלה 2001-2005: בלה! או מהסוף להתהחלה: 2001-2005: בלה, בלה 1999-1996: בלה, בלה כיצד עדיף לכתוב?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כבר דיי הרבה זמן ב dropbox, ולאחרונה שמעתי על google drive והייתי שמח אם תוכלו להבהיר לי מספר נקודות (רובן בהשוואה למספר נושאים מעצבנים ב dropbox) 1. האם כשאני משתף מישהו בקובץ יורד מקום לשנינו מקיבולת הכונן? 2. אם שיתפתי מישהו בקובץ, (ראיתי שקיימות כמה הרשאות) ונתתי לו הרשאת עריכה, האם הוא יכול למחוק את הקובץ? ואם כן, האם הקובץ נמחק לכל מי שמשותף בקובץ.? האם יש עוד יתרונות על פני DROPBOX? (פרט לנפח)..המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ביום רביעי הגענו אני ואישתי ל Hillsboro, Oregon ל3 חודשים במסגרת העבודה שלי. הייתי שמח לשמוע אם מישהו מכיר טיולים מומלצים או אטרקציות ששוה ללכת אליהם לזוג צעיר. בינתיים היינו ב Saturday market בPortland, ובמתחם הקניות Woodburn. מחר אנחנו מתכננים ללכת ל Oregon Zoo. תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן חברים מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים באוניברסיטה העברית באוקטובר. יש לי כמה שאלות: 1) מה אני צריך/ממולץ לקנות מראש בשביל להגיע הכי מוכנים? 2) יש קורס קיץ של שבועיים במתמטיקה שימושית לקראת השנה אך בזמן זה אהיה בחו"ל ולא אוכל להשתתף בו. האם זה אסון וכדאי לוותר על החו"ל? האם אפשר להשלים בדרך אחרת דרך האינטרנט או ספרים? 3) אם יש למישהו עצות וטיפים אשמח לשמוע! תודה ובהצלחה לכולם
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
רישמו את כל הבסיסים ואת כל ערכי n עבורת מתקיים: שורש n של 16 = 4 תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, פתרתי אמש את חידון מספר עשר ושמתי לב כי נפלה בו טעות, ומילת הפתרון אינה אלא אנגרמה של המילה שאליה, אני מנחש, מרכיב התשבץ התכוון (מעבר לכך כמובן לא אפרט). כמו כן רציתי לציין כי העובדה כי היצע הפרסים הנו מגוון בהחלט מרנינה; זאת על אף שגמרתי בדעתי כי הפעם לא אשתתף בהגרלה, כדי לא למנוע מפלוני אשר באמת חפץ בגיטרה לזכות בה (אנוכי יותר חפץ בגאדג'טים האלקטרוניים למיניהם, למרות שגם פתרון החידות גרידא מספקני). שבוע טוב ופורה, יהוה.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אז אשמח אם אחד המנהלים יעביר את הנושא לפורום המתאים. אני עובד במשרד עם תוכנת אאוטלוק וכתובת המייל שלי כבר רצה כמה שנים טובות ועם הזמן כנראה הרבה תוכנות ספאם אגרו אותה... מה שאני מחפש, זו תוכנה (לא חייבת להיות חינמית) שתגרום לזה שלא יגיע אליי כל דואר הזבל הזה. למישהו יש הצעות או פתרונות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי אני מדריך בבסמ"ח בצבא ואני צריך שתעזרו לי להחליט בין 2 מסלולים: מומחה System או תקשורת נתונים מה עדיף(לא מבחינת קושי כי שניהם קשים וזה בסדר מבחינתי) מה יותר יועיל לי? מה יותר נחשב? מאיפה אפשר יותר להתפתח? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
בוקר טוב! יש לי 2 טלוויזיות של PANASONIC בחדש אחת 42 INCH דגם VIERA ואחת 24 אינץ LED למחשב VIERA הבעיה היא שאני מכבה טלוויזיה אחת שתיהם נכבות או להפך זאת אומרת ששלט אחד שולט על שתיהן מה שיוצר הרבה בלאגן האם אפשר להגדיר את הטלוויזיה כך שאחת מהן תעבוד עם קודים שונים לשלט וגם את השלט שלה (לשנות לתדר אחר)?? תודה מראש! אור
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לפעמים אני מקבל הרבה תוצאות מאותו אתר. הבעיה שאני לא מעוניין לקבל שום תוצאה מאותו אתר. האם אפשר להגדיר באותו רגע שיציג רק תוצאה אחת או להסתיר את כל התוצאות מאותו אתר? האם אפשר להגדיר שבכל פעם שיש תוצאה מויקיפדיה היא תמיד תופיע בהתחלה?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רואה שרוב צעירים יוצאים מצבא, והולכים לטייל בעולם. אך לעומת כמה מאיתנו פשוט לא יודעים איך לעשות את זה פשוט לצאת לטייל בשיקולים תקציביים, חסרי ידע לגבי מקומות טובים שכדאי לטייל שם, או שאין לנו מרחב וזמן לטייל כרצונו. יש איזה ספר או אתר שניתן להיעזר בו לצורך מחקר? שאוכל לבנות תוכנית מבוססת עבור טיול לחו"ל במשך חודש.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש אתר בסגנון wolfram alpha לביצוע חישובים online לחשמל ומגנטיות? (הדוגמה הכי פשוטה שאני יכול לחשוב עליה היא שמכניסים שני מטענים, עם מיקומם במרחב, ומקבלים את הכח שאחד מפעיל על השני). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום היום בלילה אני וחבריי הוספנו כל מיני מספרי טלפון מסוג - 1800 השייכים לחנויות שונות וגדולות בעולם כמו Ebay רק מחו"ל לאחר שהתקשרנו לאותה חברה מספר פעמים רב בטענה ש"הטרדנו אותם" אמרו לנו ששלחו את מספרינו(חייגנו מהסקייפ) לרשויות המקומיות שאצליהם זה בארה"ב. עכשיו רצינו לדעת האם ניתן למצוא את מיקומינו ולעשות לנו משהו רציני? נ.ב שביקשנו שיגידו לנו את מספרינו אמרו לנו מספר שמתחיל ב 559-515 ובכלל אין לנו סקייפ קרדיטס כך שאין לנו באמת מספר סקייפ.
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
עלמנת לבדוק את העבודות שעלי להגיש במסגרת הקורס מערכות ספרתיות שאני לוקח בפתוחה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אבל כלום... יש טעות בסדר של האותיות בתשובות, רק אני שמתי לב לזה?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קיבלתי ואוצר למשקפיים בגלל שיש לי מספר גבוהה הביאו לי לעדשות בדקות של 1.56 +AR משהו כזה ,עכשיו לא אמרו לי איך זה הולך העדשות חינם ואני משלם על המסגרת או מה גם המסגרת בחינם ? מישהו שעבר את התהליך ויכול לעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אז אחרי שהיום המחשב חווה כמה נפילות מתח, חשבתי לעצמי לקנות אחד(עם כל הכסף שאנחנו משקיעים בהם, חבל שאיזה נפילה תהרוס הכל...) אז... האם אתם משתמשים בUPS? ואם כן איזה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-