כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
ביום רביעי הגענו אני ואישתי ל Hillsboro, Oregon ל3 חודשים במסגרת העבודה שלי. הייתי שמח לשמוע אם מישהו מכיר טיולים מומלצים או אטרקציות ששוה ללכת אליהם לזוג צעיר. בינתיים היינו ב Saturday market בPortland, ובמתחם הקניות Woodburn. מחר אנחנו מתכננים ללכת ל Oregon Zoo. תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן חברים מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים באוניברסיטה העברית באוקטובר. יש לי כמה שאלות: 1) מה אני צריך/ממולץ לקנות מראש בשביל להגיע הכי מוכנים? 2) יש קורס קיץ של שבועיים במתמטיקה שימושית לקראת השנה אך בזמן זה אהיה בחו"ל ולא אוכל להשתתף בו. האם זה אסון וכדאי לוותר על החו"ל? האם אפשר להשלים בדרך אחרת דרך האינטרנט או ספרים? 3) אם יש למישהו עצות וטיפים אשמח לשמוע! תודה ובהצלחה לכולם
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
רישמו את כל הבסיסים ואת כל ערכי n עבורת מתקיים: שורש n של 16 = 4 תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, פתרתי אמש את חידון מספר עשר ושמתי לב כי נפלה בו טעות, ומילת הפתרון אינה אלא אנגרמה של המילה שאליה, אני מנחש, מרכיב התשבץ התכוון (מעבר לכך כמובן לא אפרט). כמו כן רציתי לציין כי העובדה כי היצע הפרסים הנו מגוון בהחלט מרנינה; זאת על אף שגמרתי בדעתי כי הפעם לא אשתתף בהגרלה, כדי לא למנוע מפלוני אשר באמת חפץ בגיטרה לזכות בה (אנוכי יותר חפץ בגאדג'טים האלקטרוניים למיניהם, למרות שגם פתרון החידות גרידא מספקני). שבוע טוב ופורה, יהוה.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אז אשמח אם אחד המנהלים יעביר את הנושא לפורום המתאים. אני עובד במשרד עם תוכנת אאוטלוק וכתובת המייל שלי כבר רצה כמה שנים טובות ועם הזמן כנראה הרבה תוכנות ספאם אגרו אותה... מה שאני מחפש, זו תוכנה (לא חייבת להיות חינמית) שתגרום לזה שלא יגיע אליי כל דואר הזבל הזה. למישהו יש הצעות או פתרונות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי אני מדריך בבסמ"ח בצבא ואני צריך שתעזרו לי להחליט בין 2 מסלולים: מומחה System או תקשורת נתונים מה עדיף(לא מבחינת קושי כי שניהם קשים וזה בסדר מבחינתי) מה יותר יועיל לי? מה יותר נחשב? מאיפה אפשר יותר להתפתח? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
בוקר טוב! יש לי 2 טלוויזיות של PANASONIC בחדש אחת 42 INCH דגם VIERA ואחת 24 אינץ LED למחשב VIERA הבעיה היא שאני מכבה טלוויזיה אחת שתיהם נכבות או להפך זאת אומרת ששלט אחד שולט על שתיהן מה שיוצר הרבה בלאגן האם אפשר להגדיר את הטלוויזיה כך שאחת מהן תעבוד עם קודים שונים לשלט וגם את השלט שלה (לשנות לתדר אחר)?? תודה מראש! אור
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לפעמים אני מקבל הרבה תוצאות מאותו אתר. הבעיה שאני לא מעוניין לקבל שום תוצאה מאותו אתר. האם אפשר להגדיר באותו רגע שיציג רק תוצאה אחת או להסתיר את כל התוצאות מאותו אתר? האם אפשר להגדיר שבכל פעם שיש תוצאה מויקיפדיה היא תמיד תופיע בהתחלה?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רואה שרוב צעירים יוצאים מצבא, והולכים לטייל בעולם. אך לעומת כמה מאיתנו פשוט לא יודעים איך לעשות את זה פשוט לצאת לטייל בשיקולים תקציביים, חסרי ידע לגבי מקומות טובים שכדאי לטייל שם, או שאין לנו מרחב וזמן לטייל כרצונו. יש איזה ספר או אתר שניתן להיעזר בו לצורך מחקר? שאוכל לבנות תוכנית מבוססת עבור טיול לחו"ל במשך חודש.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש אתר בסגנון wolfram alpha לביצוע חישובים online לחשמל ומגנטיות? (הדוגמה הכי פשוטה שאני יכול לחשוב עליה היא שמכניסים שני מטענים, עם מיקומם במרחב, ומקבלים את הכח שאחד מפעיל על השני). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום היום בלילה אני וחבריי הוספנו כל מיני מספרי טלפון מסוג - 1800 השייכים לחנויות שונות וגדולות בעולם כמו Ebay רק מחו"ל לאחר שהתקשרנו לאותה חברה מספר פעמים רב בטענה ש"הטרדנו אותם" אמרו לנו ששלחו את מספרינו(חייגנו מהסקייפ) לרשויות המקומיות שאצליהם זה בארה"ב. עכשיו רצינו לדעת האם ניתן למצוא את מיקומינו ולעשות לנו משהו רציני? נ.ב שביקשנו שיגידו לנו את מספרינו אמרו לנו מספר שמתחיל ב 559-515 ובכלל אין לנו סקייפ קרדיטס כך שאין לנו באמת מספר סקייפ.
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
עלמנת לבדוק את העבודות שעלי להגיש במסגרת הקורס מערכות ספרתיות שאני לוקח בפתוחה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אבל כלום... יש טעות בסדר של האותיות בתשובות, רק אני שמתי לב לזה?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קיבלתי ואוצר למשקפיים בגלל שיש לי מספר גבוהה הביאו לי לעדשות בדקות של 1.56 +AR משהו כזה ,עכשיו לא אמרו לי איך זה הולך העדשות חינם ואני משלם על המסגרת או מה גם המסגרת בחינם ? מישהו שעבר את התהליך ויכול לעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אז אחרי שהיום המחשב חווה כמה נפילות מתח, חשבתי לעצמי לקנות אחד(עם כל הכסף שאנחנו משקיעים בהם, חבל שאיזה נפילה תהרוס הכל...) אז... האם אתם משתמשים בUPS? ואם כן איזה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי מקרר תרופות ישן של אמקור 5000DF, אני חושב מייצור 1985-87 בערך. זה לא מקרר כמו מקרר ביתי אלא כל החלל שלו הוא חלל משותף (אין מקפיא) והצינור של הגז עובר דרך כל מדף אני חושב לנסות לקמבן ממנו קצת קירור לחדר יש לו מערכת מסובכת יותר של צינורות גז מסתם מקרר פשוט של מתקן מים - כמו בתמונה, ומעניין אותי מה זה ולמה זה בנוי ככה : הקו נוזל מהמדחס (הצינור החם ביותר) הולך למשהוא לא ידוע בצד התחתון של המקרר (לא לתוך תא הקירור - אני לא רואה אותם שם) ויוצא משם פחות קר, לפניי שהוא נכנס לרדיאטור על הקיר האחורי. מה יש שם למטה ? הרדיאטור על הקיר האחורי מחולק ל 2 חלקים כשביניהם הצינור עובר דרך המדחס - בשביל מה ? (קירור למדחס ? החזרת שמן ? מה זה יכול להיות ?) על הצינורות מרותכים 2 חיבורים ל…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בניו יורק, אני יכול למכור כמעט כל דבר, ומהר. אני נכנס לeBay ותוך שעה יש לי הצעות. אני נכנס לCraigslist ותוך שעה מישהו מתקשר אליי מהדירה שליד ולוקח. אני יכול אפילו לערוך Garage Sale אם נמאס לי מכל מה שיש לי בבית.. בארץ, אני יכול לרשום מודעה ביד2, שאף אחד לא רואה ואף אחד לא לוקח ברצינות חוץ מאנשים שבאים "כדי להסתכל" ולא קונים. וגם כן לוח היד שנייה באתר פה לא מזיז כלום. לדוגמא, אני רוצה למכור רמקולים X-530 של Logitech שיש לי 3 שנים ואני כבר לא צריך. הם במצב טוב ואני חושב שאוכל להשיג לפחות 100 ש"ח עבורם, כשקניתי ב500 ש"ח - לא מפריע לי. בניו יורק, תוך 20 דקות אני מוכר אותם. כבר שבוע שהם מפורסמים כאן, ואפילו הודעה אחת לא קיבלתי. אז מה האופציה היחידה? אתר אגורה. זאת אומרת, לתת א…
-
- 30 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
למה הם תוקעים אותנו 10 שנים אחורה ב-640 על 480 עתיק?! קראתי אפילו לא מזמן מחקר ששידור בפורמט HD מעלה את הריטינג בצורה ישירה, הם קשרו את הסיבה באופן ישיר ל"הנאה שבצפייה" בשידור HD. אפילו מדינות נחשלות והרבה פחות מפותחות מישראל עברו לשידורים בHD *אאהמ* מזרח אירופה *אאהמ*. יש פה ושם יציאות טובות לערוצי הטלוויזיה הישראלים, נניח, אלנבי בימים אלו שמאוד חבל שלא משדרים בHD. כל תוכניות המקור של הוט ויס משודרות היום בHD, לדוגמא "תמרות עשן" של הוט הייתה תענוג צרוף על התפאורה הטבעית המושלמת של רמת הגולן. או הסדרה "שביתה" של יס שמשודרת בימים אלו ועשו שם עבודת בימוי ומשחק ממש יוצאת דופן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך ליצור כמה קבצים שיראו כאילו הם קיים והם עם נפח כמה קבצי word ו spss אבל אני רוצה שלא יצליחו לפתוח אותם שזה יראה שגיאה כאילו הבעיה במחשב של חבר שלי ולא בקבצים עצמם. יש למישהו רעיון?
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אז בניתי שולחן ומחשב.. אבל אין לי משהו רציני ונוח לשבת עליו. איפה אתם קניתם את כסא המחשב שלכם?
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום המייל שלי הפך ללא שמיש משום מה (gmail). הססמה לא עובדת בכניסה למשתמש (שאני זוכר אותה בעל - פה מעל לשנתיים) הססמה נכונה משו בחשבון נדפק אצלם אני חושב. מיכוון שגם הface book לא רוצה להתחבר. (אני רשום במייל הזה שם) מיכוון שגוגל היא חברה ענקית אני משאר שיש איזה שהוא מוקד ארצי שלהם חיפשתי בגוגל את גוגל, טוב לא מצאתי כל כך. איך אני יוצר קשר עם גוגל ישראל ? תודה.
-
- 25 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אני לא כזה אבל הולך לי לצאת משהו כזה. יוצא לי להיות שם הרבה מאחר ויש לי משפחה בבית שאן זה לא שהיה ריק, היה מפוצץ. פעם ראשונה שאני שוחה שם בלי שינסו להטביע אותי עם ילדים שקופצים עליך ושחיינים שמכניסים לך זפטות. פעם ראשונה שיוצא לי לראות את המקום מתנהל בצורה מסודרת בלי הבלאגן שחוגג שם בשישי שבת אחרי שהתאוששתי מהתדהמה התברר לי שפשוט נפלתי על הרמאדן.
-
- 15 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
לכל אוהבי המוזיקה האלקטרונית בטוח יודעים על מה מדובר, אחד הפסטיבלים הכי גדולים יפים וטובים הקיימים בעולם עם כמות הדיג'יים הכי טובים והכי גדולה שיש, ישירות מבלגיה, פשוט מדהים שלא לדבר על התפאורה, התחיל אתמול, צפייה ישירה פשוטה מהיוטוב! תהנו
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מחפש קורסים טובים שאני יוכל לכתוב אותם בקורות חיים שלי והם באמת יהיו שווים משהוא בתחום התכנות - WEB, WINDOWS APP? השפות שאני כותב איתן הן: C# ASP.NET
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-