עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, אני מנסה פעם ראשונה להציע מוצר למכירה באיביי. העליתי תמונה ורשמתי תיאור ומחיר. בסוף אני נתקע עם משהו שנקרא LISTING. אני לא יודע מה זה ומה הם רוצים. זה מה שרשום בדף: As a precaution, we have limited the activity on your eBay account until we receive additional verification information from you. We sometimes need to do this to make sure that eBay remains a place where members can buy and sell with confidence. To have this restriction lifted, you need to become PayPal Verified* and then link your verified PayPal account to your eBay account. Once you've completed this process, you'll be able to sell on any eBay site worldwide. If you're already PayPal Verified, you just…

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. זה האשכול שבא לעזור לכל אלה שלא מבינים במחשבים, סיפורים אמיתיים על אנשים ש"נדפקו" ולא יודעים את זה, אשמח אם כל אחד ישתף סיפור: לפני חודשיים: חבר שלי קנה מחשב מנוכל רמאי שאני לא יפרסם את החנות פה, בקיצור לא הבנתי כל כך במחשבים אבל המוכר הבטיח לו ספק של 520 וואט סתם ספק ונתן לו מעבד אינטל 2.8 לא פרסקוט עם לוח AUSU P4R800-VM עם כרטיס מסך RADEON 9200 בקיצור חבר שלי התפתה לעסקה..ועשה טרייד אין על מחשב 1.5 עם 128 RDRAM ועוד כמה שטויות בקיצור שילם 2000 ומשהו שקל עכשיו הוא קיבל לוח עם כרטיס מסך מובנה, מה שהוא לא ידע, הוא קיבל ספק 250 וואט במקום ה 520 והיה לו בהתחלה מלא בעיות עם המחשב ובקיצור חשב שהוא יצא עם עסקה טובה, לבסוף התברר שחבר אחר שלי קנה אצל החנות הזאתי מיקרוגל, הגה, ט…

• 88 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. תשארו בבית ביום הזה!!! ותפיצו הלאה: http://www.shvita_gilad.coo.co.il

• 32 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by Hurricane,

http://news.walla.co.il/?w=/3850/1092380 כנראה שהגרמנים האלה באמת אנשים רעים . מגעיל..

• 57 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by Stingray,

אתמול ביזבזתי משהו כמו 1:45 על סרט כ"כ עלוב,שעד עכשיו בא לי לבכות, אם זה לא מספיק,ביזבזתי גם את הזמן של בת זוגתי שתזכה לחיים ארוכים... כפיצוי לכך, יש לכם המלצה לסרט טוב?? (לא קומדיות) תודה

• 31 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by duk4u,

מסתבר, שתאגידי המים גונבים לכולנו סכומי כסף לא מבוטלים על צריכת מים, ושאני אומר לכולנו זה ממש לא מוגזם !!!. בשבוע הבא יש המשך לכתבה ממליץ לכולם לצפות בה...

• 31 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. הכול התחיל מקצת זמן פנוי ושעמום. יש לי מגבר סטריאו נחמד שהחלטתי להחליף בו את כול הקבלים. לאחר שפירקתי אותם ומדדתי אותם הזמנתי, חבילה של בערך 27 קבלים. דאגתי מראש שסכום החבילה כולל עלויות השילוח לא יעבור את ה75$. עלות הקבלים הסתכמה ב28.29$. עלות השילוח דרך Fedex(חברת השילוח שדרכה האתר שולח), הסתכמה ב40$. כן כן יקר לחבילה שלא שוקלת 300 גרם ובעלת נפח קטן, אבל זו לא הנקודה זה מחיר שהייתי מוכן לשלם. סך הכול השווי הכולל עמד על 68.29$, אפילו בחרתי קבל אחר ממה שרציתי כי לא הייתי מוכן שהשווי יהיה יותר מ75$. אתמול קיבלתי טלפון מFedex שמבשר לי שהחבילה הגיע ואני צריך לתאם אתם זמן שבו אני יוכל לקבל את החבילה. עד כאן הכול מצוין והשירות מהיר. אמרתי לטלפנית שכרגע אני לא יכול לתת לה זמן ו…

8. בשבוע האחרון וגם בקרוב אני עובד וכשאני חוזר אין לי כוח לצאת עם חברים או לשחק כדורגל אבל משעמם לי תחת על המחשב צריך המלצות לשירים שכול אחד ירשום את חמשת השירים שהוא הכי אוהב מהרשימה שלו ככה: שם השיר - להקה (באנגלית כמובן). חדשים ישנים לא אכפת לי מה שאתם אוהבים תרשמו אני כבר יבדוק ויחליט לפי הטעם. תודה.

• 39 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by onn_the_vy,

9

• 34 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. שלום לכולם, בניתי רמקול נייד (שנפתח עליו פה כבר איזה שרשור או שניים) ויש לי מספר שאלות לגבי המשך הדרך : _אני יודע שזו חפירה, גם מתן עזרה על חלק מהשאלות תתקבל בברכה, תודה מראש!_ 1. הרמקול הזה מבוסס מגבר 2.1. את הסאב התקנתי בתחתית הרמקול ויש לו חלל גדול ואטום מבפנים שמשמש כתיבה גם בשבילו וגם בשביל 2 הרמקולים הנוספים (רמקולים של רכב 4' פשוטים). האם אני צריך להפריד את החללים? 2.כמה חשוב ובמה ישפר הוספת צמר סלעים לחלל הקופסא? ובהנחה ואני מוסיף, איך, איפה וכמה בדיוק צריך להוסיף? (אני לא בבית, אעלה תמונות אם צריך מאוחר יותר) 3. הרמקולים של ה 4' בווליום גבוה גורמים לדפיקות כלות בבאסים ולזיופים. אני חושב שיש קרוס מובנה כלשהו (לא יודע אם יש ובאיזו איכות) אבל חשבתי בכל זאת לחתוך קצ…

• 20 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by B0necrack3R,

האלן אנשים אני מקווה שכולם פה יודעים מזה פוגו..(הריקוד) ומי שלא אז הוא מפסיד המון. :AR15: :bash: לצערי מאגר השירים המתאימים לריקוד כזה הוא די מצומצם אז רציתי לבקש ממכם שכל אחד יוסיף את השירים האוהובים עליו וכך תהיה לנו רשימה ארוכה של שירים! דרך הגב אני מבטיח שבסוף התרד אני וחבר שלי נצלם את הפוגו הפרטי שלנו נשלח אליכם! אני אתחיל עם השירים האובים עליי: IRON MAIDEN - FEAR OF THE DARK SYSTEM OF DOWN - ANGELS DESERVES TO DIE (מומלץ ביותר!) אני מחכה לתגובות שלכם

• 57 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. Started by intel suck,

יש פה מישהו שלומד בתיכון הולץ בתל אביב אם כן אז יש לי כמה שאלות יש שם מגמות מחשבים? האם מאמנים אותך שם פיזית כמו בצבא לדוגמא או שזה רגיל כמו בכל תיכון אחר

• 18 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. לאחרונה ירדתי במשקל. אני מעוניין במסגרת אימונים קבועה בחדר כושר באזור חולון בת-ים לצורך חיטוב הגוף (מבוגרים). מישהו מכיר ויכול להמליץ על מכון / קאנטרי קלאב ? תודה למסייעים

14. Started by חן מ,

היי אזה אתרי טורנטים טובים אתם מכירים? ואפשר לקבל הזמנה לאיזשהו אתר של טורנטים? תודה

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. Started by eido300,

התעניינתי בתחום הפיתוח תוכנה ואמרו לי שעובדים שם שעות מטורפות, כינו את זה "סוג של עבדות מודרנית", שיש המון אנשים שפורשים בגלל זה, לא רואים את המשפחה וכו', בקיצור מבחינת שעות עבודה זה על הפנים. אני מניח שלפחות חלק מהגולשים כאן הם בתחום הזה, ורציתי לשאול מה באמת קורה שם? באמת השעות כאלה מטורפות? יש כזה מושג "חצי משרה" בתחום הזה? בקיצור אשמח שמישהו ישפוך לי קצת אור על הנושא הזה. תודה

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה לפני איזה 3-4 חודשיים...הוט החליפו את הממשק שלהם לצבע אדום... וביחד עם זה הלכה לי הסיסמה של החסימת הורים... עכשיו...אני לא יודע איזה סיסמה עשו לי?? אז מה הדיפולט (ברירת מחדל) שלהם??

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. Started by DAN,

אופניים לאישה !!

• 40 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by Vlad3,

יש למישהו מושג מה הולך שם במכס ועד מתי השביתה? מציע לאנשים לחכות עם קניות גדולות מחול.

19. Started by Ewingum,

http://www.innergeek.us/geek.html מבחן שבודק את רמת הגיקיות. אל תבהלו מהאורך, השאלות והאפשרויות קורעות מצחוק (את הגיקים מבינינו לפחות ;D ) למה כמעט מושלם? אין שם אפשרות לסמן שאה אוסף היטסינקים :-\ תכתבו את התוצאות שלכם, לי יצא 21.89349% - Geek (גיק מרמה שנייה מתוך 8)

• 41 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. בפייסבוק בדר"כ כאשר מישהו מוסיף חבר יישר כל רשימת החברים שלו רואה "itzik is now friend with yossi " .... אפשר לבטל את זה ? או להשאיר את האופציה אבל לבטל בן אדם ספציפי שרק הוא לא יראה כאשר אני מוסיף מישהו ? תודה ! ???

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3713546,00.html תגידו זה אמיתי יש לי רישיון ישן עד אמצע 2010 ולא קיבלתי שום התראה אז מה אני עושה ואם אני ירצה לנסוע מחר לאנשהו ואם בכלל לא היתי רואה את הכתבה ?

• 43 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. בהמשך לאשכול בלבולי השכל. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=212100.0 לקרוא עברית אתם יודעים? http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CT/.p/5_0_9F/.d/0?PC_7_0_CT_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_211#7_0_CT

• 51 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. http://images.maariv.co.il/channels/5/ART/471/898.html

• 42 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by MatanFrenkel,

הייתי בצו ראשון ביום שלישי קיבלתי קב"א 54 דפ"ר 60 הבנתי שזה בדיוק מספיק לי למיונים של טייס שני דברים שאני לא יודע מה לעשות לגביהם 1 - לא קיבלתי פרופיל עדין כי אני צריך לעשות בדיקת מאמץ( אסתמה בעבר) אני בריא לחלוטין ורץ המון, הקצין רפואי אמר שזה 97 אם הכל בסדר 2 - אני ילד יחיד ועדין לא החתמתי את ההורים שלי (אבל הם כבר הסכימו, רק אחרי שאני אקבל את ה97) מה אני צריך לעשות כדי לקבל את המיונים לצוות אוויר? לחכות? להתקשר ולבקש?

• 11 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. Started by MishaK,

מה לעשות כאשר אתה נקלע לתוך שיחה, בה אחד מ"יפי הנפש" התורניים, בדברו על מתקפות הטרור, אינו מאמין שיש צורך בתגובה נמרצת כנקמה. 1. כנס לשיחה ותשאל האם תגובה צבאית מקובלת עליו. 2. כאשר יגיד "לא", שאל "למה לא?" 3. חכה עד אשר יאמר משהו בנוסח " ..מכיוון שהדבר יגרום למותם של חפים מפשע נוספים, שזה דבר נורא..ויביא לאלימות נוספת ולהסלמה.." 4. כאשר יגיע למחצית המשפט-הכה בו בכח בפניו. 5. כאשר תראה שהוא מנסה להחזיר מכה, תעיר את תשומת לבו, והסבר לו שזו תהיה שגיאה גסה מצדו, וזה מנוגד לערכים שלו שירביץ חזרה, כי הדבר עלול להביא להסלמה ואלימות נוספת. 6. חכה עד אשר הוא יסכים לטיעון הזה, והסכים לא לבצע אלימות נוספת. 7. הכה בו שנית, והפעם ביתר שאת. חזור על שלבים 5 עד 7 עד אשר יבין שלפ…

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים