עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by desert,

זה היה גיבוש מאוד קשה של 4 יום ,באמת שונה משאר גיבושים , יותר מנטלית , לא שהוא לא היה פיזי , הו כן היה ,מאוד אפילו , היה לנו מסע ביום שני של איזה 15 ק"מ שבספופ היה אלונקות , היה קטע סודי שעליו אני לא יכול לספר , ובסה"כ היה ממש קשה , הדבר הכי קשה שעשעית בחיים שלי מבחינה פיזית. היינו צריכים לפרק ולהרכיב בחזרה נשקים ,ללמוד משהו על מכניקה ואז היה לנו עליו מבחן. לצערי לא התקבלתי ,לא יודע למה , אבל יום ראשון יאמרו לחי אם אני זכאי לראיון אגוז , אם לא צנחנים בדצמבר! בתקווה לדובדבן.

• 34 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. בשעה טובה, קיבלתי צו ראשון. מסתבר, שזה לא ראשון שהם שלחו אליי, כנראה נעלם בדואר או משהו (מצוין עליו "התראה לפני מעצר :s05: ). בכל אופן, בתוך המכתב, הגיע רק צו ההתיצבות, בלי השאלון הרפואי מצאתי את הטופס, באיכות מגעילה ביותר, באתר של צה"ל: http://www.aka.idf.il/giyus/general/?CatID=23065 יש אולי משהו באיכות יותר טובה? כי זה די מעצבן לשבת ולמלא דבר כזה. לא לחוץ לי לקבל משהו אחר, מקסימום אני יסבול 3 דקות וימלא בזה, אבל יהיה נחמד למצוא משהו אחר. ולבסוף, מחיפוש קצר גיליתי שכבר חרשו על הנושא הזה פה, אבל בכל זאת, טיפים יתקבלו בברכה .

• 0 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. לפני כמה ימים שביקרתי בחנות מחשבים כלשהי ראיתי על אחד מהמסכים שומר מסך מגניב כזה בשומר מסך השולחן עבודה נשאר אותו דבר רק שיש מלא בועות כאלה מקיפות אותו וזזות מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג שומר מסך כזה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. ושאלת בונוס: האם הייתם מוותרים על האפשרות להקליד אותיות גדולות אנגליות במהלך כתיבה בעברית (באמצעות החזקת Shift או לחיצה על Caps Lock) עבור אפשרות קלה יותר להקלדת ניקוד עברי?

• 20 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by Lior4543,

שלום..אני כרגע נמצא 4 חודשים לפני גיוס (אוגוסט), הבעיה שלי מתחילה בכך שקיבלתי נתונים נמוכים (קב"א 48, דפ"ר 50, פרופיל 64), מבחינת הפרופיל אני יודע מה הבעיה ואני לא מתנגד לפרופיל הזה. אבל לגבי הדפ"ר והקב"א אני משתגע. אני הראתי מוטיבציה להתגייס בראיון אישי, המבחנים הפסיכוטכניים הלכו לי טוב מאוד ואין לי מושג על מה ולמה קיבלתי נתונים כאלה. קיבלתי מנילה לפני 4 חודשים ובה היה רשום התפקידים הבאים: 1. חיל האוויר מערך טכני 2. רופא 3. מש"ק לוגיסטיקה 4. סוהר 5. אפסנאי אני אחד שכל החיים שלו מתעסק במחשבים, על כל ההיבטים (תוכנה וחומרה),למה שאני אקבל כאלה דברים שוליים, (חיל האוויר מערך טכני לא נחשב, זה לנקות גלגלים של מטוסים, ולהתקין מזגנים בהם). השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי לגר…

• 31 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by MishaK,

מה לעשות כאשר אתה נקלע לתוך שיחה, בה אחד מ"יפי הנפש" התורניים, בדברו על מתקפות הטרור, אינו מאמין שיש צורך בתגובה נמרצת כנקמה. 1. כנס לשיחה ותשאל האם תגובה צבאית מקובלת עליו. 2. כאשר יגיד "לא", שאל "למה לא?" 3. חכה עד אשר יאמר משהו בנוסח " ..מכיוון שהדבר יגרום למותם של חפים מפשע נוספים, שזה דבר נורא..ויביא לאלימות נוספת ולהסלמה.." 4. כאשר יגיע למחצית המשפט-הכה בו בכח בפניו. 5. כאשר תראה שהוא מנסה להחזיר מכה, תעיר את תשומת לבו, והסבר לו שזו תהיה שגיאה גסה מצדו, וזה מנוגד לערכים שלו שירביץ חזרה, כי הדבר עלול להביא להסלמה ואלימות נוספת. 6. חכה עד אשר הוא יסכים לטיעון הזה, והסכים לא לבצע אלימות נוספת. 7. הכה בו שנית, והפעם ביתר שאת. חזור על שלבים 5 עד 7 עד אשר יבין שלפ…

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by Kukishin,

האם ההבדל בין גוני ווקר אדום לשחור הוא משמעותי?

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. שלום. אני בן 17 וכרגע מתמיין לעתודה האקדמית בצה``ל, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה. אני גר במרכז ולכן האופציות היחידות שעומדות ברשותי הן אונ` ת``א ואונ` בר אילן (לגבי האונ` הפתוחה אי לי מושג איך הולכים הלימודים). עשיתי פסיכומטרי באוקטובר 2011, בקושי למדתי אליו (כשאני אומר בקושי אני מתכוון שחוץ מנוכחות בכל המפגשים בקורס הכנה לתלמידי תיכון של לחמן לא עשיתי שום דבר), קיבלתי 622. הממוצע בגרות המשוער שלי לפי המחשבונים באוניברסיטאות יהיה 105-106. קיבלתי אישור מהצבא לעשות פסיכומטרי במועד יולי 2012. אני מעדיף ללמוד באונ` ת``א, אבל ביחד עם ממוצע הבגרות גיליתי שאני צריך להוציא בפסיכומטרי 700 כדי להתקבל. אם אני באמת אלמד כמו שצריך אני די בטוח שאני אוכל להשיג את זה…

• 23 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. http://images.maariv.co.il/channels/5/ART/471/898.html

• 42 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. בהמשך לאשכול בלבולי השכל. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=212100.0 לקרוא עברית אתם יודעים? http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CT/.p/5_0_9F/.d/0?PC_7_0_CT_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_211#7_0_CT

• 51 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. אהלן השאלה בכותרת!! להתחמש באמ"לחי פלסטיק ? (אני באמת צריך לדעת)

• 79 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. Started by eido300,

התעניינתי בתחום הפיתוח תוכנה ואמרו לי שעובדים שם שעות מטורפות, כינו את זה "סוג של עבדות מודרנית", שיש המון אנשים שפורשים בגלל זה, לא רואים את המשפחה וכו', בקיצור מבחינת שעות עבודה זה על הפנים. אני מניח שלפחות חלק מהגולשים כאן הם בתחום הזה, ורציתי לשאול מה באמת קורה שם? באמת השעות כאלה מטורפות? יש כזה מושג "חצי משרה" בתחום הזה? בקיצור אשמח שמישהו ישפוך לי קצת אור על הנושא הזה. תודה

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by Ewingum,

http://www.innergeek.us/geek.html מבחן שבודק את רמת הגיקיות. אל תבהלו מהאורך, השאלות והאפשרויות קורעות מצחוק (את הגיקים מבינינו לפחות ;D ) למה כמעט מושלם? אין שם אפשרות לסמן שאה אוסף היטסינקים :-\ תכתבו את התוצאות שלכם, לי יצא 21.89349% - Geek (גיק מרמה שנייה מתוך 8)

• 41 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. Started by duk4u,

מסתבר, שתאגידי המים גונבים לכולנו סכומי כסף לא מבוטלים על צריכת מים, ושאני אומר לכולנו זה ממש לא מוגזם !!!. בשבוע הבא יש המשך לכתבה ממליץ לכולם לצפות בה...

• 31 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. אני יודע שיש חולצות דיי איכותיות בחנויות המפורסמות (גולף, רנואר וכו') אבל לא נראה לי לשלם לפחות 100 ש"ח. מצד שני יש את החולצות ב 30 ש"ח שמוכרים בכל מני מקומות אבל הם בד"כ לא איכותיות. מישהו יודע ? (אפשר גם מותגים מזויפים )

• 17 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. הכל בכותרת

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. Started by CyberBot,

דוד שלי רוצה להזמין מאייבי אבקות חלבון אפשרי או לוותר מראש?(בגדר תאוריה כרגע)

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by J0n1,

יש אפשרות לייבא סכין מהאינטרנט, או שזה נחסם אוטומטית?

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by onn_the_vy,

9

• 34 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. מדעי המחשב זה תואר שרובו מתמטיקה, ומומלץ לעשות הכנה עצמית עם ספרים של האוניברסיטה הפתוחה. יש את הסדרה של אשנב למתמטיקה שאני מתכוון לרכוש, ובנוסף הייתי רוצה להשיג את הסדרה של אלגברה ליניארית ואינפי. באתר של האו''פ יש כמה סוגים של אלגברה ואינפי, ואני לא יודע איזה מהם אני צריך. https://sheilta.apps.openu.ac.il/pls/dlamdal/lamda.MAIN?p_nihul=&P_ROW_ID=0&SEARCH_BY=3&P_VALUE=4520 מישהו יכול לעזור בזה?

• 4 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. שלום לכולם, בניתי רמקול נייד (שנפתח עליו פה כבר איזה שרשור או שניים) ויש לי מספר שאלות לגבי המשך הדרך : _אני יודע שזו חפירה, גם מתן עזרה על חלק מהשאלות תתקבל בברכה, תודה מראש!_ 1. הרמקול הזה מבוסס מגבר 2.1. את הסאב התקנתי בתחתית הרמקול ויש לו חלל גדול ואטום מבפנים שמשמש כתיבה גם בשבילו וגם בשביל 2 הרמקולים הנוספים (רמקולים של רכב 4' פשוטים). האם אני צריך להפריד את החללים? 2.כמה חשוב ובמה ישפר הוספת צמר סלעים לחלל הקופסא? ובהנחה ואני מוסיף, איך, איפה וכמה בדיוק צריך להוסיף? (אני לא בבית, אעלה תמונות אם צריך מאוחר יותר) 3. הרמקולים של ה 4' בווליום גבוה גורמים לדפיקות כלות בבאסים ולזיופים. אני חושב שיש קרוס מובנה כלשהו (לא יודע אם יש ובאיזו איכות) אבל חשבתי בכל זאת לחתוך קצ…

• 20 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. לאחרונה ירדתי במשקל. אני מעוניין במסגרת אימונים קבועה בחדר כושר באזור חולון בת-ים לצורך חיטוב הגוף (מבוגרים). מישהו מכיר ויכול להמליץ על מכון / קאנטרי קלאב ? תודה למסייעים

23. Started by DAN,

אופניים לאישה !!

• 40 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by Stingray,

אתמול ביזבזתי משהו כמו 1:45 על סרט כ"כ עלוב,שעד עכשיו בא לי לבכות, אם זה לא מספיק,ביזבזתי גם את הזמן של בת זוגתי שתזכה לחיים ארוכים... כפיצוי לכך, יש לכם המלצה לסרט טוב?? (לא קומדיות) תודה

• 31 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. למי שיודע ומי שלא,ברוב בתי הספר מי שאין לו פטור לומד או ערבית או צרפתית עד כיתה י באופן חובתי,אחר כך רק הטובים ביותר מרחיבים את המקצוע ל3\5 יחידות לימוד אני עד כיתה ח לא ממש היית טוב בערבית,מאז שלקחתי מורה פרטית שלימדה אותי ניהיתי ספץ,ועכשי ואני מגיע למצב שבלי לפתוח את הספר אני מוציא 100 בקלות. אני ממש טוב בשפה הזו,ולכן החלטתי שאני עושה בזה בגרות מורחבת,לכן עשיתי בכיתה י' יחידה אחת שבה הוצאתי 84,שנה שעברה(יא) עשיתי עוד 2 יחידות שבהן הוצאתי 94,והשנה אני עושה את ה2 יחידות האחרונות,שבהן אני שואף להוציא ציון גבוה מאוד,בנוסף יש בחינה בע"פ שמעלה באופן משמעותי את הציון. בעיקרון הבחינה השנה קלה מאוד,החלק הכי "קשה" אם נקרא לזה ככה הוא התחביר שדורש לדעת את כל התופעות התחביריות והמר…

• 41 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים