כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני מתחיל להתמיין למסלול פסגות בעתודה, למי שלא מכיר זה תואר כפול של פיזיקה והנדסת חשמל ואלקטרוניקה, אפשר גם בטכניון וגם באוניברסיטת ת"א, הבנתי שהטכניון ברמה הרבה יותר גבוהה אבל הציונים שם הרבה יותר נמוכים והשעות הרבה יותר תובעניות. בסה"כ הולך להיות לחץ ואני מפחד שאני לא אעמוד בו בטכניון, אבל מצד שני אני לא רוצה לוותר על ההזדמנות לסיים במוסד הכי נחשב בישראל, מה לדעתכם כדאי לעשות? ההבדל כזה משנה?
-
- 24 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
פשוט גועל נפש ! אני פשוט מסתכל ולא יודע אם להקרע מצחוק או להעביר... השדרנים בפרסומות מדברים כאילו דחפו להם מאוורר של ZALMAN בעכוז, מושכים כל מילה בצורה מוזרה ומדברים בקול של ליצנים... " כןןןן, עכששששיו מבצעעע, רק מאה וחמישים שקליייים " מה זה הבושה הזאת ? חברה שלי בריטית ויודעת ממש קצת עברית והיא הביאה לתשומת ליבי את הדבר המוזר הזה.. היא שאלה למה השדרן מדבר כמו אידיוט.. ואז הבנתי שהיא צודקת פשוט התרגלתי לגועל נפש הזה זה הכל, RANT קטן..
-
- 61 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
-
הייתי בעתודה טכנולוגית של חיל האוויר ואני הנדסאי חשמל סיימתי טירונות ואני בשבוע מיונים מציעים לי או להתחיל קורס טכנאי טילים חשמל בדרג ב'(נש"מ) או לעשות קורס הדרכה יתרונות וחסרונות של כל אחד מהם: טכנאי טילים: יציאות 11/3 ,ניסיון לעתיד הדרכה: יומיות, בלי ניסיון לעתיד,שירות קל מאוד אני ממש לא יודע מה כדאי חברים שבצבא כבר אומרים ללכת על הדרכה וההורים לוחצים לעשות קורס נש"מ מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אלומת אור צרה המתפשטת באוויר פוגעת במשטח הזכוכית בזוויתצ פגיעה בת 74 מעלות. מקדם השבירה של הזכוכית ביחס לאוויר הוא 1.5. צריך לחשב את זווית השבירה בזכוכית ואת ערכה של זווית ההחזרה 2) אלומת אור צרה פוגעת במשטח זכוכית הזווית פגיעה בת 55 מעלות צריך לקבוע ללא חישוב האם זווית השבירה קטנה מזווית הפגיעה גדולה ממנה או שווה לה איך אני פותר תרגיל כזה אני יותר צריך הסבר מאשר תשובה כי אני לא מבין את התרגיל תודה רבה יום טוב
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכם חברים. שיבוצי הוא לגבעתי ורצוני הוא לגולני. אין לי מושג איך להגיע לקצין מיון לשבת לו על הראש קצת ולהגיד לו שאני רוצה גולני!!! שלחתי להם כבר 3 פקסים ורמ"ד תנועה השיב לי ואמר שרק ביום גיוסי אני אוכל לבחור את השיבוץ שלי. או יותר נכון "לערער" על השיבוץ הקיים. איך אני מגיע לשיחה עם קצין מיון? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שאני שואל במקום הנכון. בכל מקרה אני אספר על עצמי שסיימתי לפני מספר חודשים תואר ראשון + שני בהנדסת מכונות בבן גוריון במסלול מהיר עם תזה למי שמכיר. לא היתה לי האפשרות להתחיל לעבוד בזמן הלימודים כי היה מן ההסכם כזה עם המחלקה בתנאי שישלמו לי את הלימודים באופן מלא כולל מלגה, כך שאני נאלץ רק בחודשים האחרונים לחפש באמת עבודה. עיקר החיפוש שלי מתמקד באתרי דרושים (alljobs, jobmaster וכו'), קבוצות בפייסבוק ומדי פעם בלינקדין (למרות שרק לאחרונה התחלתי קצת להבין מה קורה שם). הבעיה היא שלא פונים אלי בכלל, וגם כשפונים לעיתים רחוקות אלו חברות שמעוניינות לגייס לתפקיד של מהנדס אחזקה או מהנדס מכירות, ובתנאי שכר מביישים. עכשיו עם כל הכבוד, אבל אלו תפקידים שלא …
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
נחשפתי היום לוירוס, גם באזור הפנים. יש לי כמה פצעי בגרות בודדים והשפתיים שלי יבשות, והבנתי שכך עובר הוירוס לגוף. האם אפשר למנוע את ההדבקות? הבנתי שאי אפשר לרפא, אבל אם אני אקח אנטיביוטיקה האם זה יעזור?
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עולה ל י"א ואני רוצה לקנות לי מילונית אלקטרונית באנגלית. מישהו יכול להמליץ לי על מילונית טובה ולא יקרה. שהיא לא תיהיה כאילו עוד שניה הולכת להתפרק. משהו איכותי! תודה
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני לרוב שומע מוסיקת רוק ולאחרונה ניתקלתי באחד זמרי הרוק עם הקול המרשים ביותר ששמעתי , תתנו בבקשה ביקורת על הקטע הבא: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=9D1D708E69ADBE1A זהו שיר של Kamelot מאלבום Karma שם השיר : Elizabeth: i. Mirror Mirror זהו שיר שמיתפרס ל 3 שירים המתחיל מהשקט עד לחזק בסדר עולה ממש מדהים. Elizabeth: i. Mirror Mirror הוא החלק הראשון של השיר אם תיהיו מעוניינים אני יעלה גם את שתי החלקים האחרים. ---- אם ניתקלתם בזמרי רוק בעלי קול מרשים תעלו קטעים בבקשה. אהזנה נעימה. :coolman:
-
- 67 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני בטוח שרוב האנשים שמעו על האתר PCHardware - pch.co.il וראו את המחירים הסבירים מאוד שלהם והשתמשו ב"בונה מחשבים" שלהם. מה שאני רוצה לדעת זה, כמה שמעו על השירות לקוחות שלהם? קניתי מחשב מהם באמצע ספטמבר, הודיעו לי שאפשר לבוא לקחת אותו בערך שבוע אחר כך, באתי, ולקחתי אותו הביתה. התחלתי להתקין וינדוס, וכל הזמן ההתקנה התלוננה על קבצים שלא הועתקו טוב ושאפשר לנסות שוב. לאחר כמה נסיונות כושלים והרבה "Retry File Copy" הצלחתי להתקין את הוינדוס וניסיתי לראות מה גרם לכל הטעויות. אחרי שראיתי שכל פעם שאני מתקין תוכנות מהכונן סידירום הם מתלוננות על קבצים שלא מועתקים בהצלחה, כבר הייתי מוכן להכריז על הכונן כגורם לבעיה. למזלי חבר הציע לי גם לבדוק את הראם - הזכרון הפנימי של המחשב. הורדתי תו…
-
- 37 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מודם סלולארי אבל יש כמה דברים שאני רוצה לברר קודם אם אלה שיש להם כבר: 1. האם הגלישה היא כמו אינטרנט קוי רגיל או שיש דברים שונים (מבחינת מהירות אתרים שלא נטענים וכו')\ 2. שרשום נפח ללא הגבלה, זה באמת ככה או שיש אותיות קטנות גם לזה? 3. האם אפשר להוריד דברים מאתרים כמו MU/RS/FF/HF וכו'? 4. שרשום מהירות 2.8Mb זה באמת המהירות או שהיא פחות? 5. ואם יש עוד דברים שאני צריך לדעת באופן כללי... ועל איזה חברה אתם הכי ממליצים? ראיתי את המבצע הבא אשמח אם תביעו את דעתכם עליו... http://www.cellcom.co.il/shop/internet/service_plans/modems/free/pages/default.aspx?wtid=1 תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
בחנויות רוצים על זה 50 שקל!!! WTFFF
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
סתם דבר נחמד שבודק כמה מילים אתם יכולים להקליד בדקה. http://speedtest.10-fast-fingers.com/ אחרי שלושה ניסיונות הגעתי ל81 ובשניים האחרים הייתי ב7x
-
- 29 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
;D מה קורה? ;D אין לי כוח לשים הקדמה יפה, אז ישר לעניין. בחרתי במגמת הנדסת תוכנה + פיסיקה / ביולוגיה. אני מתלבט בין פיזיקה לביולוגיה, שני המקצועות נראים לי טובים. מה דעתכם? איזה מקצוע נותן יתרון בלימודים גבוהים בעתיד? (או שזה בכלל לא משנה?)
-
- 87 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לפני כשלושה וחצי שבועות הזמנתי מהחנות גיבור מחשבים מסך Philips 200W6CS שקיבלתי עליו המלצות רבות בפורום. נאמר לי שהמסך לא קיים במלאי, לכן יוזמן מהיבואן ויסופק תוך שבוע-שבועיים לכל היותר. מספר ימים לאחר ההזמנה התקשרתי לחנות כדי לוודא שהמוצר קיים אצל היבואן, נאמר לי שהמוצר קיים, הוא הוזמן כבר ויגיע תוך מס' ימים. שבוע+ לאחר ההזמנה התקשרתי לשאול אם המוצר הגיע (ביקשתי איסוף עצמי), נאמר לי שיגיע ביום יומיים הקרובים ושייצרו איתי קשר כדי שאאסוף אותו. שבוע אח"כ שוב התקשרתי, אמרתי שהבטיחו לי עד שבועיים אספקה, שוב אמרו לי שלא יודעים למה נגרם העיכוב אך בטוח יגיע המסך תוך יום יומיים. שאלתי עוד פעם אם בוודאות קיים המוצר אצל היבואן אמרו לי שכן. שלושה שבועות לאחר ההזמנה התקשרו אליי מ…
-
- 38 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
ניתנה לנו שאלה בתרגיל להוכיח את אי-שיוויון ברנולי באמצעות הבינום של ניוטון. הוכחה רגילה של אי-השיוויון באינדוקציה אינה מסובכת כלל אבל כאשר ניסיתי לשלב את הבינום לתוך משוואת אי-השיוויון ואז להשתמש באינדוקציה הגעתי למבוי-סתום. בעקרון ההוכחה לא חייבת להיות באינדוקציה אבל זו השיטה היחידה שנראית לי הגיונית, כמו כן לא חייבים לשלב את הבינום בצורה שאני שילבתי אותו אבל אני לא ראיתי דרך אחרת להשתמש בו כאן, יכול להיות שהגישה כולה שגויה. בכל מקרה, אשמח לקבל עצות. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
השוואה בין מעבד i3 8100 למעבד i7 3770 אתר 1 - https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i3-8100-vs-Intel-Core-i7-3770/3942vs1979 אתר 2 - https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-i3-8100-vs-Intel-i7-3770/3103vs896 איך התוצאות שונות כל כך ?
-
- 23 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון... בכל מקרה - מה הGUIDE LINES כאשר פותחים את המחשב? האם מומלץ לעבוד על הרצפה (ללא שטיח)? על השולחן? יחף? ערום?? במה לגעת\לא לגעת לפני העבודה? תודה!
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הסיבה שאני שואל את זה היא סקרנות, תמיד ידעתי שאופנוע הוא כלי מאד מהיר. אבל ראיתי avatar של מישהו פה עם BMWK1200S שעושה 2.8 0-100 וזה גרם לי לתהוות מה הוא האופנוע הכי זריז? אני דיי בטוח שיש יותר מהירים ממנו, כי אחרי הכל, 1200 ס"מק זה מאד כבד.. או אם אפשר להפנות אותי לאתר עם מידע על האופנועים השונים, כמו האתרים שיש על מכוניות אקזוטיות supercars וכדומה תודה!
-
- 51 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לא מבין מילה ממה שאומרים בסירטון וזה סתם עיצבן אותי אז צפיתי בלי קול. ( למרות שלקראת הסוף, המוזיקה טובה בלי מילים. ) בכל מקרה ... זו אחלה אומנית. היא טובה במה שהיא עושה. אני נהנתי. מקווה שגם אתם.
-
- 30 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני צריך להגיע לשם עם רכב מישהו יכול להסביר איך להגיע ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-