כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע אם תויי הנסיעה תקפים גם לרכבת? תודה רבה ובהלחה למי שיש גם. אשמח להיפגש איתכם[br]פורסם בתאריך: 31.01.2009 בשעה 20:09:34 תודה מצאתי את התשובה. כנראה שהשוברים לא תקפים.
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
הלך לנו!לכולנו הביטורנט!ולמה האתר סופרנובה הידוע לשימצה מוצא כרגע ומעתה והילך רק בתשלום אז מה היה לנו?אנשים שמביאים לינקים למשחקים פרוצים סרטים מוזיקה והכל חינם אין כסף!כי טנחנו נילחם בכל התעוזה נגד מי שעושק אותנו עברו היאך לצד של גובה התשלום איפה חופש הבחירה אני שואל את עצמי לנוכח ההתמסדות של סופרנובה.אורג.נט.קום האם כולנו רודפי כסף!מסתבר שכן גם אביב גפן התחיל בתור המורד ותראו איפה הוא היום?
-
- 62 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ניתנה לנו שאלה בתרגיל להוכיח את אי-שיוויון ברנולי באמצעות הבינום של ניוטון. הוכחה רגילה של אי-השיוויון באינדוקציה אינה מסובכת כלל אבל כאשר ניסיתי לשלב את הבינום לתוך משוואת אי-השיוויון ואז להשתמש באינדוקציה הגעתי למבוי-סתום. בעקרון ההוכחה לא חייבת להיות באינדוקציה אבל זו השיטה היחידה שנראית לי הגיונית, כמו כן לא חייבים לשלב את הבינום בצורה שאני שילבתי אותו אבל אני לא ראיתי דרך אחרת להשתמש בו כאן, יכול להיות שהגישה כולה שגויה. בכל מקרה, אשמח לקבל עצות. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש משהו כזה: בשילוב עם ה"במה" למסך שפה: הרעיון הכללי הוא שהשולחן יהיה פינתי ומרווח, הצטברה אצלי חומרה רבה כגון 2 מסכים, אקסבוקס, מערכת סטריאו, מארז גדול ועוד המון דיסקים ודברים אישיים כמו אלכוהול, בשמים, וכו' וכו'. השולחן הנוכחי מזכיר משהו כזה (רק פחות מכוער): וזה כבר לא עונה לדרישות. היכן ניתן לרכוש משהו בסגנון במחיר שפוי? (מתחת ל1000ש"ח)
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים יש ילדה בכיתתי שהיום בשיעור חינוך נגנב לה הפלאפון , חבר שלי היה עד לגניבה אבל לא מוכן להלשין על הבחור שלקח לה , הילדה מאשימה אותי ומאיימת עליי שהיא תלך למשטרה ! מה אני צריך לעשות ? חשבתי לתבוע את הילדה על הוצאת דיבה , האשמות סרק ואפלייה . האם יש לי עילה לתביעה ? תודה, נ.ב - תוכלו לענות לי מהר :-\
-
- 51 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי, החלטתי לחסוך קצת כסף מהעבודה, והחלטתי שאני לא מהאנשים שיכולים להשאיר כסף בעובר ושב אחרת אני פשוט מבזבז. אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר איפה אפשר לקנות איזה קופת חסכון כזאת שאפשר להכניס אליה כסף (שטרות...) ואין אפשרות לפתוח אותה בלי לנפץ אותה לגמרי ולסיים את תפקידה... תודה.
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
שלום,ההורים שלי טסים עוד חודש למיאמי ,פלורידה, וביקשתי מהם שיקנו לי מוצר מחשב שלא ניתן להשגה בארץ,והוא דיי נפוץ בחנויות המחשבים והאלקטרוניקה בארה"ב. אני מעוניין במוצר ששמו flight sim yoke usb של חברת CH products ,מדובר במוצר לחובבי הסימולטורים,זהו הגה טיסה של מטוס שמיועד למחשב (סוג של ג'ויסטיק) תמונה- עכשיו אני מחפש רשתות אלקטרוניקה ומחשבים שנמצאות במיאמי,שאולי שם ניתן לקנות את היוק,רשתות כמו ניו אג וכאלה,שנפוצות במיאמי. אני אודה לכם מאוד עם תוכלו לעזור לי במציאת חנות כזאת
-
- 0 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי חבר'ס!! תחרות החיוכים של אורביט מתקרבת לסיומה, ואני מנסה לעלות לגמר שלהם, כאשר היום זה יום ההצבעה האחרון! פתאום שמתי לב שכן אישרו את התמונה שלי והיא משתתפת!! כל מי שמוכן ורוצה לעזור מוזמן לבוא ולהצביע לי בלינק הבא: http://orbit.msn.co.il/vote.asp?UserID=NDA4MDI1NjM אם אני זוכה במכונית אני מבטיח לכולם סיבוב.. חחחח עד כמה שיכנסו במיני!! תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור! :-* אגב הם מגרילים פרסים גם בין המצביעים..
-
- 69 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
איך ללכת איתם בקיץ זה לא חם מידיי? בחורף בבד שבצדדים לא נכנס גשם? ובאופן כללי הן נוחות?
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לפני כשלושה וחצי שבועות הזמנתי מהחנות גיבור מחשבים מסך Philips 200W6CS שקיבלתי עליו המלצות רבות בפורום. נאמר לי שהמסך לא קיים במלאי, לכן יוזמן מהיבואן ויסופק תוך שבוע-שבועיים לכל היותר. מספר ימים לאחר ההזמנה התקשרתי לחנות כדי לוודא שהמוצר קיים אצל היבואן, נאמר לי שהמוצר קיים, הוא הוזמן כבר ויגיע תוך מס' ימים. שבוע+ לאחר ההזמנה התקשרתי לשאול אם המוצר הגיע (ביקשתי איסוף עצמי), נאמר לי שיגיע ביום יומיים הקרובים ושייצרו איתי קשר כדי שאאסוף אותו. שבוע אח"כ שוב התקשרתי, אמרתי שהבטיחו לי עד שבועיים אספקה, שוב אמרו לי שלא יודעים למה נגרם העיכוב אך בטוח יגיע המסך תוך יום יומיים. שאלתי עוד פעם אם בוודאות קיים המוצר אצל היבואן אמרו לי שכן. שלושה שבועות לאחר ההזמנה התקשרו אליי מ…
-
- 38 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
-
-
-
שמעו חבר שלי אמר שיש דבר כזה שדומה לאט שיש בזה הרבה מקום עכשיו עם קורא מצב שעשיתם פורמט למחשב מחברים את זה לUSB או כרטסי רשת איזה מקום לא יודע ואז אפשר לעביר מלא דברים לאט הזה זה משהו שדומההה עם דוגמה עשיתה פורמט למחשב אז אפשר עם זה להחזיר הכול משהו שמע על זה ? עם כן ישלכם קישור בה ZAP לקנייה משהו ?
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
סיימתי לאחרונה י"ג תכנה ולא נרשמתי לי"ד(וגם לא התקבלתי לבסמ"ח).. עכשיו המודיעין אמרו לי שהתקבלתי למסלול פרויקטנטים חודשיים לאחר שהלימודים בי"ד התחילו.. וגם אין לי בעיר מכללה שאני יכול ללמוד בה אז זה אומר שאני אצטרך לנסוע לתל אביב כל יום. הגיוס שלי הוא עוד פחות משבועיים אז אני חייב להחליט מהר. כדאי בכל זאת ללכת על המסלול הזה? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש להוט FTTB ? או FTTC ? שהסיבים זה עד הבניין ומהבניין בארון תקשורת לבית בכבל ישן RG6-59 ? זה אמיתי או בדיחה ? מתחבר לראוטר בכבלים של פעם ? מצאתי דיל בהוט בזול ל 1 גיגה אבל אם זה חיבור RG הם יכולים לקפוץ לי הבנתי שגם בזק היה להם דבר כזה סיבים עד הבניין ומהבניין לבית כבל נחושת ישן ככה סיפרו לי לא יודע אם זה נכון , מישהו מכיר את זה ? , רק המחשבה שאני עושה סיבים ומהארון בבניין נכנס לבית שלי כבל RG עושה לי מיגרנה
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני וחברים שלי רוצים ללכת למודעון טוב שמתנגנת שמה אך ורק מוזיקת מטאל ,רוק כבד,בלאק מטאל.. שמעתי שיש את הקומה השנייה באלנבי.. מישהו מכיר את המודעון הזה ? את הקהל שלו? אני לא רוצה לבוא לשמה ואחרי זה להיפק עם סוג מוזיקה אחר .. אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד!!! תודה רבה!
-
אין לי מושג מאיפה השיגו את הנייד של העבודה שלי, אבל בתקופה האחרונה, כל יום בשעה רנדומלית אני מקבל מהם סמס שהם רוצים שאני אתרום כסף, כל פעם בנוסח אחר...זה כבר מתחיל להציק, התקשרתי אליהם כדי שיורידו אותי מרשימת התפוצה, אבל כמובן "אני רק מתנדבת ואין אף אחד פה שיכול לעזור" ו"יחזרו אליך". חוץ ממעבר לסמארטפון שיוכל לחסום סמסים כאלה דרך תוכנה, יש עוד אופציות? עוד מישהו מקבל מהם סמסים? וזה לא נחשב דואר זבל??
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש תרגום לסרט הנ"ל, בבקשה אם מישו יודע איפה אני יכול למצוא בעברית או באנגלית לא חשוב לי שיתן לי פה קישור אני באמת כבר אובד עצות תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני אוכל בלי ורציתי לדעת עם לאכול גם תקליפה כיאלו לאכול כמו תפוח, אני אוכל עם כפית את מה שיש בתוך הקליפה של האפרסמון . 1.אז לאכול עם קליפה או שאפשר גם בלי? 2.ואם את האפרסמון כדאי לאכול עם קליפה זה נותן יותר ויטמינים?
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
-