עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נחשפתי היום לוירוס, גם באזור הפנים. יש לי כמה פצעי בגרות בודדים והשפתיים שלי יבשות, והבנתי שכך עובר הוירוס לגוף. האם אפשר למנוע את ההדבקות? הבנתי שאי אפשר לרפא, אבל אם אני אקח אנטיביוטיקה האם זה יעזור?

• 19 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by OutRaGe,

היי סתם העלתי את הנושא דיון הזה ואמא שלי אומרת שכשמשלמים במזומן וזה סכומים גדולים (1000 או יותר) בכלל מורידים את המעמ ואם לא זה הנחה של 10 אחוז לפחות.. אני יודע שזה 3 אחוז לא ?

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. Started by o07,

ברצוני לקנות מאיביי משקפי ריבן: http://cgi.ebay.com/RAY-BAN-AVIATOR-SUNGLASSES-SILVER-62MM-3026-GREEN-LENS-/130404966909?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e5cbde1fd אני רוצה להפוך אותם למשקפי ראיה + שמש, האם האופטומטריסט\חנות יכולים לעשות זאת? אם כן האם זה יהיה באותו צבע וצורה בדיוק כמו של המקורי? כמה דבר כזה צריך לעלות בערך?

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by benor,

שאלה: ראיתי שהרב התיר להוריד שירים מהאינטרנט גם כשהיוצר לא פירסם אותם אלא סתם אדם. מה דעתו של הרב: האם מותר גם במצב שאין לי את הדיסק, וכשללא ההורדה הייתי קונה את הדיסק? תשובה: הסיבה שאני רואה להתיר הורדת שירים מהאינטרנט היא בגלל שהאינטרנט פרוץ לכל, וכמו שאדם שהולך לנהר שוצף ורואה שם אבידה מותר לו לקחתה משום שברגע שהמאבד ראה שהנהר סחף את החפץ שלו הוא התייאש מהחפץ והחפץ מופקר לכל וכל הרוצה ליטול יכול לבא וליטול, כך האינטרנט משול לנהר שוצף שברגע שבעלי השיר ראו שהשיר שלהם נסחף לאינטרנט הם יודעים שזה מופקר שם וכל מי שרוצה יכול ללכת ולקחת את השירים. ולכן אין הבדל אם היית קונה את הדיסק או לא.

• 66 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. אחות בבית חולים שברה חסיון רפואי בכך הכתימה את השם שלי. האם אפשר לתבוע על כך, ואם כן, כמה אפשר לקבל? תודה מראש.

6. Started by חן מ,

טוב אז כך:התגייסתי והכל סבבה וזה הבעייה זה הנעליים הצבאיות:ברגל שמאל הנעל בסדר גמור,ברגל השנייה קיבלתי פצעים מהנעל איזה סיבה יכולה להיות שבגללה ברגל אחת לא קיבלתי פצעים וברגל השנייה כן?קשירה חזקה מידי או משהו? השאלה השנייה היא:שמו אותי גו'בניק בתותחנים....באיזה תפקידים מנהלתיים\משרדיים וכל הדברים בסיגנון הזה יכולים לשים אותי אחרי הטירונות? THANX!

• 33 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. שלום. מרוב שעמום החופש . ומרוב סקרנות וגם מרוב ששום דבר לא מסתדר לי בראש על כול הענין של המחשבים. זאת אומרת. בתור אחד שלומד מגמת מחשבים עולה לכתה י"א ובמגמה לומד שפת תיכנות{C++}שנה הבאה גם אסמבלר . וגם למד בבית שפות איטרנט{HTML-XHTML,CSS שזה מה שאני יודע לעכשיו}. פלוס לומד מטוטריאלים ברשת תיכנות 3די{מקס 2009}. אז מאיפה להתחיל :-\. אז בתור תלמיד מגמת אלקטרוניקה ומחשבים . בחשמל אנחנו לומדים על חישוב זרמים ואוהמים דרך נוסחאות . אבל גם המורה הסביר בחלק מן השיעורים שלו על החומר הלימוד שנלמד "בשנים הבאים" . והוא הראה על דיודות וכו' בקיצור על הדברים שיש על לוחות והסביר ממש מהר שאף אחד לא הבין. במיתוג למדנו על שערים לוגיים ובקיצר בנית מערכות צירופיות שלמות ולפשט אותם…

• 29 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. Started by ccc,

פשוט גועל נפש ! אני פשוט מסתכל ולא יודע אם להקרע מצחוק או להעביר... השדרנים בפרסומות מדברים כאילו דחפו להם מאוורר של ZALMAN בעכוז, מושכים כל מילה בצורה מוזרה ומדברים בקול של ליצנים... " כןןןן, עכששששיו מבצעעע, רק מאה וחמישים שקליייים " מה זה הבושה הזאת ? חברה שלי בריטית ויודעת ממש קצת עברית והיא הביאה לתשומת ליבי את הדבר המוזר הזה.. היא שאלה למה השדרן מדבר כמו אידיוט.. ואז הבנתי שהיא צודקת פשוט התרגלתי לגועל נפש הזה זה הכל, RANT קטן..

• 61 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. Started by finish,

הייתי בעתודה טכנולוגית של חיל האוויר ואני הנדסאי חשמל סיימתי טירונות ואני בשבוע מיונים מציעים לי או להתחיל קורס טכנאי טילים חשמל בדרג ב'(נש"מ) או לעשות קורס הדרכה יתרונות וחסרונות של כל אחד מהם: טכנאי טילים: יציאות 11/3 ,ניסיון לעתיד הדרכה: יומיות, בלי ניסיון לעתיד,שירות קל מאוד אני ממש לא יודע מה כדאי חברים שבצבא כבר אומרים ללכת על הדרכה וההורים לוחצים לעשות קורס נש"מ מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. Started by DXT,

אני אישית מתכוון לעשות שני קורסים באוניברסיטה (בדרך להשגת חצי תואר עד סוף התיכון). אולי לטוס לאיזה ארץ (גרמניה, טורכיה, לא יודע...) לשדרג את המחשב... ;D ומה אתם מתכוונים לעשות?

• 45 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. Started by Ran B,

שלום לכולם. במהלך החודש הקודם היו לי זימונים לצ"א (צווץ אויר) שאותם עברתי וביום ראשון הקרוב (ה-25), יש לי ירפ"א א'. עם זאת, אתמול קבלתי בדואר איתור חמ"ן (חיל המודיעין) שהזימונים אליו יהיו לי ב6/10. קבלתי קוד ומספר אישי ונכנסתי לאתר של חיל המודיעין. שם הכנסתי את הפרטים וקבלתי את הנושא אליו זומנתי. אז קודם כל ברצוני לשאול, איך זה יכול להיות שבמהלך איתור לצ"א (קורס טיס) אני מקבל זימונים ליחידה אחרת. (ועדיין לא קבלתי זימונים שאח שלי שלך לי [שאיתו מגיעים לקורס ממ"ס] ולא קבלתי זימונים שחברה שלו שלחה לי למפעיל או טכנאי) הנושא שאליו מויינתי הוא : שליטה ובקרת מערכות מודיעיניות. שההסבר בפנים (כמו כל דבר) נשמע מעניין : מסלולי שו"ב ואלקטרוניקה. התקשרתי לאח שלי ואמרתי לו א…

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by Yossarian22,

אחרי שכל המקומות נטחנו עד דק.. מחפשים מקומות חדשים לשבת, לשתות בירה, ולהנות מחברה טובה.. דרישות: אלכוהול במחירים סבירים, איזור המרכז, שישאר באיזור המיינסטרים [לא איזה פאב קונספט אלטרנטיבי הבי מטאל מוזר] אני גר בכפ"ס איזה מקומות אתם ממליצים? נ.ב. בן 20, אז מן הסתם בלי מקומות 24+ וכו'

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. חשבתי לקנות רדיאטור ולפרק אותו אבל : א) נראה שזה ישבור את הצינורות ואני מעוניין לא רק בצינור שלם אלא גם בכמה שיותר ארוך. ב)אם יש בקוטר יותר קטן- אז אני מעדיף אותו. ג)נראה לי יקר מדי. אמנם אין לי מושג כמה עולה רדיאטור (אגב, מישהו יכול לעזור לי בזה? ביד 2 כל הרדיאטורים הם של חימום הבית), אבל אני בסך הכל רוצה כמה צינורות. בפחית קולה יש מספיק אלומיניום כדי שיספיק לכמעט מטר. כמה לדעתכם זה יעלה? תודה.

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. הציונים לא בדיוק פורסמו, אבל יש דרך לראות אותם: http://rotter.name/nor/study/14805.shtml

• 42 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. Started by desert,

זה היה גיבוש מאוד קשה של 4 יום ,באמת שונה משאר גיבושים , יותר מנטלית , לא שהוא לא היה פיזי , הו כן היה ,מאוד אפילו , היה לנו מסע ביום שני של איזה 15 ק"מ שבספופ היה אלונקות , היה קטע סודי שעליו אני לא יכול לספר , ובסה"כ היה ממש קשה , הדבר הכי קשה שעשעית בחיים שלי מבחינה פיזית. היינו צריכים לפרק ולהרכיב בחזרה נשקים ,ללמוד משהו על מכניקה ואז היה לנו עליו מבחן. לצערי לא התקבלתי ,לא יודע למה , אבל יום ראשון יאמרו לחי אם אני זכאי לראיון אגוז , אם לא צנחנים בדצמבר! בתקווה לדובדבן.

• 34 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. אני רואה לי ערוץ 2 כשפתאום אני רואה פרסומת ל-"עכשיו! שני מחשבים INTEL DUAL CORE עכשיו בערוץ הקניות"... ישר דפדפתי לשם.. קיצר קודם כל המחירים שם גבוהים נורא יחסית לטמטום שהאנשים מקבלים.. עכשיו לפירוט: הם איזה שתי דקות מדברים רק על ה-6 כניסות USB!! 6 כניסות! זה שיגעון!!!! אפשר לחבר הכול למחשב!! ויש לו גם 2 GB זיכרון במהירות של 800MHZ, חדש חדש מהיר במיוחד. ויש לו גם רמקולים ע-ו-צ-מ-ת-י-י-ם עם סאב וופר! (משהו דפוק ג'נרי על השולחן...). ועכשיו להפתעה הגדולה.... כן כן... יש לו - עכשיו תקשיבו טוב - כרטיס מסך GEFORCE שלא מובנה!! כן כן!! כרטיס מסך שיש לו זיכרון משל עצמו והוא לא לוקח מהזיכרון של המחשב!!! ועכשיו לחלק הטוב.. יש לו גם יציאת TV-OUT!!! אפשר לחבר לשם גם את הטלוויזי…

• 61 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1078830.html

• 43 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. Started by xroil,

סיימתי לאחרונה י"ג תכנה ולא נרשמתי לי"ד(וגם לא התקבלתי לבסמ"ח).. עכשיו המודיעין אמרו לי שהתקבלתי למסלול פרויקטנטים חודשיים לאחר שהלימודים בי"ד התחילו.. וגם אין לי בעיר מכללה שאני יכול ללמוד בה אז זה אומר שאני אצטרך לנסוע לתל אביב כל יום. הגיוס שלי הוא עוד פחות משבועיים אז אני חייב להחליט מהר. כדאי בכל זאת ללכת על המסלול הזה? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. Started by ag43,

אני צריך להגיע ביום חמישי לבקו"ם מירושלים. הפעם האחרונה שהייתי שם היתה כשהשתחררתי (לפני הרבהההה זמן). אשמח לדעת איך להגיע לשם באוטובוסים מירושלים. כ"כ האם יש חניה באיזור (למקרה שאחליט בסוף להגיע עם רכב)?

• 11 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by pringles,

מה ה3 סרטים שאתם הכי אוהבים (לא בהכרח הכי טובים) מי שרוצה יכול לפרט גם למה. אני אתחיל 1. Die hard 3 2. Body of lies 3. Leon The Professional

• 71 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. מהקרב להייטק, תוך חודשים ספורים וללא צורך ברקע קודם: התוכנית שמביאה לוחמים ולוחמות משוחררים להשתלבות במשרות טכנולוגיות בחברות מובילות בהייטק; כ-65% מבוגרי התכנית כבר מועסקים, רובם ללא הכשרה מוקדמתלכתבה

22. Started by eido300,

התעניינתי בתחום הפיתוח תוכנה ואמרו לי שעובדים שם שעות מטורפות, כינו את זה "סוג של עבדות מודרנית", שיש המון אנשים שפורשים בגלל זה, לא רואים את המשפחה וכו', בקיצור מבחינת שעות עבודה זה על הפנים. אני מניח שלפחות חלק מהגולשים כאן הם בתחום הזה, ורציתי לשאול מה באמת קורה שם? באמת השעות כאלה מטורפות? יש כזה מושג "חצי משרה" בתחום הזה? בקיצור אשמח שמישהו ישפוך לי קצת אור על הנושא הזה. תודה

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. אני לא מדבר על הסמכות MCSE וכד' אלא על תארים של ממש.

• 39 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. אני מחפש את השיר הזה מי שראה את הסרט בטוח מכיר אותו ואני מחפש את השם של השיר אני לא זוכר אם זה משעת שיא 1 או 2 הכושי וג'קי צ'אן שרו את השיר ביחד מישהו יודע מה השם של השיר?

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. זה האשכול שבא לעזור לכל אלה שלא מבינים במחשבים, סיפורים אמיתיים על אנשים ש"נדפקו" ולא יודעים את זה, אשמח אם כל אחד ישתף סיפור: לפני חודשיים: חבר שלי קנה מחשב מנוכל רמאי שאני לא יפרסם את החנות פה, בקיצור לא הבנתי כל כך במחשבים אבל המוכר הבטיח לו ספק של 520 וואט סתם ספק ונתן לו מעבד אינטל 2.8 לא פרסקוט עם לוח AUSU P4R800-VM עם כרטיס מסך RADEON 9200 בקיצור חבר שלי התפתה לעסקה..ועשה טרייד אין על מחשב 1.5 עם 128 RDRAM ועוד כמה שטויות בקיצור שילם 2000 ומשהו שקל עכשיו הוא קיבל לוח עם כרטיס מסך מובנה, מה שהוא לא ידע, הוא קיבל ספק 250 וואט במקום ה 520 והיה לו בהתחלה מלא בעיות עם המחשב ובקיצור חשב שהוא יצא עם עסקה טובה, לבסוף התברר שחבר אחר שלי קנה אצל החנות הזאתי מיקרוגל, הגה, ט…

• 88 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים