עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SixKiller,

שלום... עוד חודשיים יש לי כבר 17.... ואין בית ספר... רציתי לדעת אם מישהו פה התעסק עם דברים כאלה..(בטוח שכן) אני רוצה לדעת איזה אפשרויות יש שקשורות לצבא או משהו כזה.. להתגייס מגיל כזה... או להירשם למשהו שקשור לצבא.. ולהמשיך אותו אח"כ אתר עם פרטים.. וכאלה...

• 61 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by Mher Tolpin,

היי, קניתי היום ב KSP זיכרון RAM DDR4, אחרי שפתחתי את הקופסא בבית גיליתי שהלוח אם שלי בכלל לא תומך ב DDR4 אלה ב DDR3... יצאתי אכן דביל חחחח מישהו יודע אם אפשרי להחזיר את זה לחנות? המדבקה עדיין על החבילה, אבל היא קרועה באמצע. יש טעם לנסות או אין יותר מדי סיכוי ?

3. Started by SyndromE,

http://www.pcarena.org פרוץ כרגע

• 42 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. אז ככה, עם כל האשכולות של מוזיקה לועזית אפשר לחשוב שאין לנו פה מוזיקה טובה.. אז רציתי לעשות רשימה גדולה של השירים הישראלים הכי טובים, מוכרים יותר ומוכרים פחות שכל אחד אוהב, וככה גם להכיר אותם לקהל שיכול להיות שלא מכיר אותם, וגם לאגד אותם ברשימה גדולה, ישנים, חדשים, לא חשוב.. אז אני אתחיל: תיסלם- רדיו חזק יהודה פוליקר - נמס בגשם כוורת- יו יה שב"ק-ס - תתקעו בחצוצרה שב"ק-ס - מכוף הבננות שב"ק-ס - תרימו תידיים שב"ק-ס - יהיה פיצוץ השיר- יש פרחים , יש הרבה ביצועים בינייהם של: צוות הווי נחל ולהקת האחים והאחיות המכשפות- עד העונג הבא המכשפות- הלילות הקסומים יהודית רביץ- אנחנו זן נדיר מוניקה סקס- מכה אפורה כנסיית השכל- כמו במקרה אושיק לוי- השוטר אזולאי אבטיפוס- בוקר…

• 59 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. שלום לכולם!אני מעוניין לרכוש אופניים לטיולים ושטח, אך הבעיה היא שאין לי מקום בדירה. אין לי מחסן, ואין אפשרות לקשור את האופניים בחוץ \ חדר מדרגות. ראיתי כל מיני פתרונות לתלייה על הקיר.האם למישהוא יש ניסיון? המלצות למתלים? האם תלייה כזאת פוגעת באופניים \ שלדה?תודה ושבוע נפלא!

6. Started by moty2007,

שלום לכולם . רציתי ליידע את כולכם שכדאי לבדוק את המפרט של המחשב כדי לראות אם באמת סיפקו לכם את מה ששילמתם עליו. אני אספר לכם מה קרה לי , הלכתי ביום שישי לקנות מחשב מ ZED מחשבים וקניתי מערכת מחשב שבה הובטח לי לוח אם INTEL עם מהירות של 1600 MHZ וזכרון 2048 של קינגסטון . כשהגעתי הביתה הופתעתי לגלות שהלוח אם שקיבלתי היה עם מהירות של 1333 MHZ בלבד ובנוסף הזיכרון היה מתוצרת SAMSUNG .אני חושב שזה חמור מאוד שדברים כאלה קורים ואני מתכוון לגשת לשם על הבוקר ביום ראשון ולקבל את כספי בחזרה ולהחזיר להם את המחשב .אני מתכוון בפעם הבאה שאני קונה מחשב ( ממקום אחר כמובן ) לבקש מהטכנאי לפתוח את המארז מיד אחרי ההרכבה כדי לראות במו עיניי שלא רימו אותי שוב ואני מציע גם לכם לנהוג כך. א…

• 31 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. Started by HeaT-SinK,

שלום.. תקופת הגיוסים בפתח (או בעיצומה :) והתור שלי עומד להגיע (שבוע+/-). לפני כמה זמן ראיתי באיזשהו אתר רשימה של דבירם מומלצים לקנות ולהביא ליום גיוס ולטירונות. היה כתוב שם דברים בסגנון סנו-די נגד יתושים ומטען חרום לסוללה של הפלאפון וכמובן גם את הדברים הרגילים. גופיות ובגדים תחתונים. עכשיו אני לא מוצא את האתר ואני צריך את עזרתכם.

• 91 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. Started by Yossarian22,

אחרי שכל המקומות נטחנו עד דק.. מחפשים מקומות חדשים לשבת, לשתות בירה, ולהנות מחברה טובה.. דרישות: אלכוהול במחירים סבירים, איזור המרכז, שישאר באיזור המיינסטרים [לא איזה פאב קונספט אלטרנטיבי הבי מטאל מוזר] אני גר בכפ"ס איזה מקומות אתם ממליצים? נ.ב. בן 20, אז מן הסתם בלי מקומות 24+ וכו'

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. Started by lev-27,

אנחנו נמצאים בבצורת. החורף הקודם היה חלש, החורף היוצא היה מאד חלש. המדינה אסרה על השקיית הגינות הציבוריות ועיריית אשדוד באמת אכפה את הגזירה. הגינות הציבוריות באשדוד צהובות. אבל לבעלי מגרש כדורגל באשדוד זה לא מפריע. באשדוד, לא רחוק מתחנת המשטרה, יש מגרש כדורגל. הבעלים של המרגש משקה את המגרש כל יום בשיא החום. שמעתם נכון. אני נוסע לעבודה בערך בשעה 10:00 והממטרות עובדות בשיא המרץ. היום חזרתי מירושלים בשעה 12:00, עברתי לידה המגרש ואני רואה את הממטרות עובדות בשיא השרב. משום מה יש לי תחושה שהוא לא משקה את המגרש על חשבונו. מה אפשר לעשות? למי אפשר להתלונן?

• 75 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. מה אתם אומרים מציאה או הגזים עם המחיר? מחשב מקינטוש משנת 1984 שמור היטב עם כל הקופסאות והרכיבים המקוריים שבאו ביחד. המוכר העלאה לדף המכירה מלא תמונות(כיף להסתכל עליהם) שמראות את מצב המוצר ואת כל התכולה. מה אתם חושבים? http://www.ebay.com/itm/1984-Macintosh-128k-M0001-System-IN-ORIGINAL-BOX-Once-in-a-Lifetime-Find/282333781505?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20131017132637%26meid%3D33d76ad4b9604746a392576401199c38%26pid%3D100033%26rk%3D6%26rkt%3D8%26sd%3D332106507968

11. Started by Born2Kill,

נגמר לי הדונדוראנט ורציתי לדעת מה כדאי לקנות, הקודם היה לי של speed stick אם אני לא טועה... תקציב עד 40 ש"ח עדיף שהוא יהיה מאוד אפקטיבי, כלומר יישאר האפקט לכמה שיותר זמן.

• 40 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. הכול התחיל מקצת זמן פנוי ושעמום. יש לי מגבר סטריאו נחמד שהחלטתי להחליף בו את כול הקבלים. לאחר שפירקתי אותם ומדדתי אותם הזמנתי, חבילה של בערך 27 קבלים. דאגתי מראש שסכום החבילה כולל עלויות השילוח לא יעבור את ה75$. עלות הקבלים הסתכמה ב28.29$. עלות השילוח דרך Fedex(חברת השילוח שדרכה האתר שולח), הסתכמה ב40$. כן כן יקר לחבילה שלא שוקלת 300 גרם ובעלת נפח קטן, אבל זו לא הנקודה זה מחיר שהייתי מוכן לשלם. סך הכול השווי הכולל עמד על 68.29$, אפילו בחרתי קבל אחר ממה שרציתי כי לא הייתי מוכן שהשווי יהיה יותר מ75$. אתמול קיבלתי טלפון מFedex שמבשר לי שהחבילה הגיע ואני צריך לתאם אתם זמן שבו אני יוכל לקבל את החבילה. עד כאן הכול מצוין והשירות מהיר. אמרתי לטלפנית שכרגע אני לא יכול לתת לה זמן ו…

13. ערב טוב לכוללללללם. אני מחפש תרגום לשר הטבעות הראשון (fellowship of the ring) אבל לא מדובר בגירסה המקורית אלא בגירסה מיוחדת שנערכה מחדש וכוללת קטעים שלא הופיעו בקולנוע, אנא למי שיש את התרגום (עדיפות לעברית אבל גם אנגלית יהיה בסדר) שיפנה אותי ללינק או שישלח לי הודעה פרטית. מדובר בשני קבצים של 696 מגה כל אחד וזה נקרה THE LORD OF THE RINGS- THE FELLOWSHIP OF THE RING EXTENDED CUT תודה מראש, עקרב. עריכה: רק לתשומת ליבכם- שלא תחשבו להסיט את הדיון לכיוון ווארז או משהו כזה. אין לינקים להורדת הסרט עצמו או משהו כזה, רק כתוביות נטו.

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. אני אוכל בלי ורציתי לדעת עם לאכול גם תקליפה כיאלו לאכול כמו תפוח, אני אוכל עם כפית את מה שיש בתוך הקליפה של האפרסמון . 1.אז לאכול עם קליפה או שאפשר גם בלי? 2.ואם את האפרסמון כדאי לאכול עם קליפה זה נותן יותר ויטמינים?

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. Started by the ferret,

לא משהו ארוך , רק מי שרוצה לספר בקצרה - גיל , איפה את/ה גר , בתיכון/צבא/אחרי צבא. כמה זמן אתם משקיעים מול המחשב ??? כמה השקעתם במחשב ומסביב לו (זמן וכסף) ??? האם אתם נכנסים למונחים או רק מכירים את המילים (SATA , CAS , BUFFER וכו') THE FERRET - שזה בעצם משהו בין סמור לבונה (החיות הקטנות שנראות כמו סנאי) מחווה למנוע החיפוש הישן. בן 24 מנתניה , עובד בחברה וגם כטכנאי מהצד. מתעניין במחשבים , אלק' ו-GADGETS. מחשב חדש לאחר 3 שנים - P4 2.4C + GIGABYTE8KNXP + 2X256 GEIL 433 GOLDEN DRAGON + RADEON 9800PRO + WD RAPTOR 36.7 10K SATA + SEAGATE 120GB SATA.

• 38 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה לפני איזה 3-4 חודשיים...הוט החליפו את הממשק שלהם לצבע אדום... וביחד עם זה הלכה לי הסיסמה של החסימת הורים... עכשיו...אני לא יודע איזה סיסמה עשו לי?? אז מה הדיפולט (ברירת מחדל) שלהם??

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. ושאלת בונוס: האם הייתם מוותרים על האפשרות להקליד אותיות גדולות אנגליות במהלך כתיבה בעברית (באמצעות החזקת Shift או לחיצה על Caps Lock) עבור אפשרות קלה יותר להקלדת ניקוד עברי?

• 20 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. אני יודע שזה נשמע קצת מיושן, אבל איפה קונים ברזלים כאלה. אני צריך משהו כמו 20-30. אני יודע שיש באתרים בחו"ל, אבל חשבתי שאולי יהיה מישהו שמוכר בארץ. גם ברגים כמו ברגים משושים או ברגים למארז מעניין אותי לדעת איפה לקנות.

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. Started by avi2014,

היום בבוקר נפטר באורך מפתיע אדי גררו מתאבק בwwe.. אני מאמין שזה מעניין את חלקחם לפחות ת.נ.צ.ב.ה www.wwe.com

• 54 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by CentralEruption,

חידה מאד חמודה, שניתנה לי בידי המורה שלי. נראה מי יצליח לפתור: יש בידכם את המחשב הביתי הפשוט ביותר - מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מיקרופון, בורד וכל תכולת המארז. נכנס לחדר אדם, שלא משמיע רעש ולא נוגע במחשב. איך נדע שהאדם נמצא בחדר, בעזרת המחשב הפשוט שבידנו? * שימו לב: אין אפשרות להוסיף תחכומים למחשב כמו חיישנים למינהם וכו'. רמז: יש קשר כלשהו לתכונות של חיות מחמד.

• 47 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. Started by Or ei,

אני עוד שבועיים חוזר לצבא (דח"ש ) לגיוס שיריון ואני רוצה לקנות לי איזה מכונה שתחסוך לי קצת זמן וטירחה על הבוקר חיפשתי קצת ומצאתי את זה http://www.eliashave.co.il/product.asp?productid=126 מישהו מכיר אותה או שיכול להמליץ לי על איזה מכונה אחרת שעושה את העבודה וגילוח של מכונה זה מספיק טוב כדי שלא יגידו לי משהו?

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. Started by avivlevy,

1. מה אתה תרצה להיות כתהיה גדול? 2.מה החלום שלך? 3.מה אתה הכי רוצה בעולם? לודגמה: 1.כבאי 2. לאכל עכבר 3.קרמבו חחח סתם דוגמה אמיתת 1.איש היטק 2.צניחה חופשית 3.שברולט מחכה לתשובות

• 96 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. Started by Shasoosh,

הטופיק אומר את הכל, המילה שאני הכי אוהב כרגע היא: ג'רגון

• 83 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by imac,

שמתם לב שכל הזמן שיוצא טלנובלה חדשה עם שחקנים מפורסמים כולם משתגעים? אני לא מבין את זה!! ילדות קורעות חולצות בשביל פיליפה שדומה לתחת שלי... ועוד יש עוד אחד הבלונדיני ההוא שהוא דומה לכלב של השכנה שלי!! .... מה הקטע הזה???

• 63 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by ag43,

אני צריך להגיע ביום חמישי לבקו"ם מירושלים. הפעם האחרונה שהייתי שם היתה כשהשתחררתי (לפני הרבהההה זמן). אשמח לדעת איך להגיע לשם באוטובוסים מירושלים. כ"כ האם יש חניה באיזור (למקרה שאחליט בסוף להגיע עם רכב)?

• 11 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.