עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם. אני עולה ל י"א ואני רוצה לקנות לי מילונית אלקטרונית באנגלית. מישהו יכול להמליץ לי על מילונית טובה ולא יקרה. שהיא לא תיהיה כאילו עוד שניה הולכת להתפרק. משהו איכותי! תודה

• 20 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. הבנתי שאפשר לעשות שתי התמחויות באותו תואר (ראשית ומשנית), למשל מדעי המחשב ומנהל עסקים. מישהו מכיר את העניין? האם בגלל שאני לוקח עוד התמחות יהיו לי יותר קורסים? או נהפוך הוא, יהיה לי אותו מספר קורסים אבל אז אחת ההתמחויות תקבל פחות קורסים על חשבון השניה. (?)

• 21 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. Started by MiniMizer,

תראו את יצירת האומנות שלי: ענקודר והערנב

4. Started by IG,

זה סקר שמרכז כמה נושאים שנפתחו פה בזמן האחרון... ואני מקווה שלא טעיתי במספרים... פרות על סיבת ההורדה מתבקש... אני קיבלתי 72 בגלל אסתמה ופלטפוט. העיקר לא קרבי (לא שאני נגד, פשוט זה ממש לא בשבילי... בגלל זה אין גם סמיילי צוחק או משהו כזה- שאני בטוח שאחרים ישימו )

• 59 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. תגידו ספאם תגידו לא.. אבל תעזרו עם השם לא עולה לי כלום!

• 90 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. Started by yot,

• 42 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. Started by pringles,

מה אפשר לעשות איתם חוץ מלהשתמש בהם רגיל?....

• 59 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. Started by HiperPsY,

אני לרוב שומע מוסיקת רוק ולאחרונה ניתקלתי באחד זמרי הרוק עם הקול המרשים ביותר ששמעתי , תתנו בבקשה ביקורת על הקטע הבא: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=9D1D708E69ADBE1A זהו שיר של Kamelot מאלבום Karma שם השיר : Elizabeth: i. Mirror Mirror זהו שיר שמיתפרס ל 3 שירים המתחיל מהשקט עד לחזק בסדר עולה ממש מדהים. Elizabeth: i. Mirror Mirror הוא החלק הראשון של השיר אם תיהיו מעוניינים אני יעלה גם את שתי החלקים האחרים. ---- אם ניתקלתם בזמרי רוק בעלי קול מרשים תעלו קטעים בבקשה. אהזנה נעימה. :coolman:

• 67 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by ccc,

פשוט גועל נפש ! אני פשוט מסתכל ולא יודע אם להקרע מצחוק או להעביר... השדרנים בפרסומות מדברים כאילו דחפו להם מאוורר של ZALMAN בעכוז, מושכים כל מילה בצורה מוזרה ומדברים בקול של ליצנים... " כןןןן, עכששששיו מבצעעע, רק מאה וחמישים שקליייים " מה זה הבושה הזאת ? חברה שלי בריטית ויודעת ממש קצת עברית והיא הביאה לתשומת ליבי את הדבר המוזר הזה.. היא שאלה למה השדרן מדבר כמו אידיוט.. ואז הבנתי שהיא צודקת פשוט התרגלתי לגועל נפש הזה זה הכל, RANT קטן..

• 61 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. Started by navk2,

אני מחפש סדרה טובה ליראות ראיתי כבר קוראים לי ארל, איש משפחה, "פלישה", סמולוויל 6 וגיבורים. יש לכם המלצות לסדרת מתח משהו ? אני מעדיף שהפרקים יהיו כן קשורים אחד לשני ושהיא תיהיה חדשה יחסית... אני לא רוצה משהו כבד כמו הסופרנוס עם 20 עונות.. משהו שגם לא תיהיה לי בעיה להשיג...

• 67 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. Started by TOMMYB1,

חברה הנושא אולי דבילי אבל אני מת על משפטים בסגנון של תעשה ישר. עקום זה יוצא לבד אני לא נוסע מהר, אני טס לאט אז אם יש לכם עוד.. שתפו אותי.. תודה מראש

• 43 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by orenc17,

טוב אז ככה אני לא ישן בלילה לא נירדם לא יודע למה למישהו יש רעיון מה לעשות חופש מז***ן

• 93 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. דווקא המעבדים הוותיקים זוכים לפופולריות מחודשת, בעוד הדור החדש עם יכולות AI מתקשה לפרוץ - ואינטל מנצלת זאת כדי להעלות מחירים ביותר מ-10%לכתבה

14. יש לי קיר בלוקים שתוחם את המרפסת, והבלוקים הם "עירומים". חשבתי לתת שפריץ צבע, פשוט לרכוש צבע, לדלל את הצבע ולהריץ כמה שכבות. אני מתאר לעצמי שעם רולר זה יצא פשוט גרוע, חשבתי לעשות את זה עם שפריצר. ראיתי פעם פועלי בניין עושים משהו עם גלגלת ידנית וראיתי שיש כלים חשמליים. מה אתם ממליצים? אופציה זולה ואופציה יותר יקרה?

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. Started by michaelr,

איזה מישהו החליט ללכת לזונה טוב הגיעה הם מכבים את האור הזונה מתחיל למצוץ לו אחרי דקה הוא שומע אותה מתחילה לשיר אז הוא שואל אותה תגידי איך זה שאת מוצצת לי ואת יכולה לשיר . הזונה עונה לו , מה לא סיפרתי לך שאין לי עין...

• 31 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. Started by motogt,

טוב אז נמאס לי מנדין,זוליס ושאר ירקות! כל יום שישי לאותם מקומות...נמאס! לאיפה אפשר לצאת ביום שישי או בכל יום אחר בירושלים? נ.ב יש לנו 18, ויש מכוניות.

• 24 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. Started by BoOoM2008,

אז ככה אתמול הלכתי למכללה הטכנולוגית באילת כדי להצטרף ללימודים (טכנאי PC ורשתות). הלימודים יערכו כ שנה.(טכנאי רשתות A+מאק) רציתי לשאול עם עשיתי נכון לדעתכם ללמוד את זה אני בעיקרון מאוד אוהב מחשבים ומצפה כבר להתחיל ללמוד היו לי שלושה אפשריות בחירה הראשון שבהם טכנאי LAN השני טכנאי A והשלישי טכנאי A+ מערכת הפעלה מאק הלימודים כמובן ממומנים על ידי המענק הצבאי הלימודים עולים 13,600. המחיר הוגן? שווה? תודה לעוזרים וסליחה על החפירה

• 25 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. זה האשכול שבא לעזור לכל אלה שלא מבינים במחשבים, סיפורים אמיתיים על אנשים ש"נדפקו" ולא יודעים את זה, אשמח אם כל אחד ישתף סיפור: לפני חודשיים: חבר שלי קנה מחשב מנוכל רמאי שאני לא יפרסם את החנות פה, בקיצור לא הבנתי כל כך במחשבים אבל המוכר הבטיח לו ספק של 520 וואט סתם ספק ונתן לו מעבד אינטל 2.8 לא פרסקוט עם לוח AUSU P4R800-VM עם כרטיס מסך RADEON 9200 בקיצור חבר שלי התפתה לעסקה..ועשה טרייד אין על מחשב 1.5 עם 128 RDRAM ועוד כמה שטויות בקיצור שילם 2000 ומשהו שקל עכשיו הוא קיבל לוח עם כרטיס מסך מובנה, מה שהוא לא ידע, הוא קיבל ספק 250 וואט במקום ה 520 והיה לו בהתחלה מלא בעיות עם המחשב ובקיצור חשב שהוא יצא עם עסקה טובה, לבסוף התברר שחבר אחר שלי קנה אצל החנות הזאתי מיקרוגל, הגה, ט…

• 88 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. Arash_-_Temptation__Roie_Yamin_Private_Mix_ Madonna - Isaac (Offer Nissim Rx) Offer Nissim Pres. Abba - SOS (Offer Nissim 2006 Rework Mix) Offer Nissim ft Donna Summer - Power Of Love (Deestyle Touch 2 1212nyh). Offer Nissim ft Maya - Perfect Love (Deestyle Work Edit!!!) Adam Y and Dor Melody ft. Renana - Fame (Radio Edit) www.djadamy.com Gil P. & L.M Feat. Renanna - I Feel Alone (Gil P. Remix) Amuka_-_I_Want_More_Jose_Spinnin_s_Insatiable_Mix_ Mike Brant - Laisse moi t'aimer (Tal Mezan original 2006 club remix) Izik Ben Ari - Les Moa Te Me (DJ Goosh Extended 130 Bpm) Bob Sinclar - Love Generation (J.S Deejays Tribal Mix) Ricky_Martin-_I_Don_t_Care__DJ_Shay…

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  20. זוכרים שאמרתי שאני בתהליך לקבל פטור קבוע מנעליים צבאיות? טוב, חזרה תשובה מחר"פ פעילה. צה"ל החליט שיותר לא מחלקים פטורים קבועים מנעליים צבאיות. במקום הפטור מחלקים נעליים צבאיות אורטופדיות בהתאמה אישית. בשביל לקבל את הנעל אני צריך לנסוע לסנדלריה צבאית בתל-השומר. שמעתי מספר אנשים אמרו לי שהנעל המיוחדת יותר קלה מנעל קלה. (פס כחול) מישהו מוכן לאמת את השמועה ולספר לי קצת על הנעליים המיוחדות?

• 2 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. שלום לכולם לי ולחברים שלי נתנו לעשות עבודה, קליפ על שיר כלשהו... בעריכה... המורה לא נתן לעשות שיר לועזי, רק מהארץ, אז החלטנו לעשות קליפ על "יום שישי את יודעת" אנחנו הלכנו בסגנון של מה שהולך היום קומדיה והמורה שלנו לא אהב את הקליפ, הוא אמר שהוא מפגר ולא קשור, טוב לפחות הוא צחק ממנו. אז אנחנו עובדים על סרט מעפן עם תמונות זזות, שהמורה "יהנה" ממנו... ואת הקליפ [glow=GOLD,2,300]המעולה[/glow] הזה הבאתי ליוטיוב. באמת יצא מעולה, ומצחיק, למי שיש 6 דקות ו28 שניות להביט בסרט, זה יהיה נחמד אם אתם יכולים תדרגו אותו ותוסיפו תגובות (* אזהרה: רמת הפיגור גבוהה במיוחד ) רק רצת על השחקנים: מי שבשחור בלי הפנים זה אני, אור כהן מי שבחולצת שז"ר זה האח הקטן של חבר שלי, לירון ומי …

• 58 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . כמה אנשים אמרו לי שביטלו את החוק הזה שאסור לעלות אם 50 סמק על כביש בין עירוני זה נכון ? חבר שלי רוצה להביא מתל אביב אופנוע סוזוקי 50 סמק . אבל חבר שלי רק קיבל רשיון והוא לא יודע לנסוע טוב במיוחד לא על הילוכים . לי אין רישיון אבל אני נוסע טוב אז חשבתי לעשות לו טובה ולהביא לו את האופנוע מתל אביב , כי אם ביטלו את החוק אז לא תיהיה לי בעיה לעלות על הכביש . תודה מראש ..

• 18 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. שלום אדונים נכבדים שכמותכם... רק רציתי לאחל חג שמח. וכשאני אומר חג שמח, כך יהיה... I'm a man of my word. תצפו להפתעה במהלך השבוע הזה! בעצם, אל תצפו לה... תופתעו! חה חה חה!

• 45 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. היי יש לי שאלה שסתם מעניינת אותי. אני בחייל המשטרה הצבאית מד'כ. בקיצור מפה לשם שמעתי שאין דבר כזה במשטרה צבאית נפקדות כמו בכל חייל אחר,הכוונה היא שיש אצלנו פקודת מעצר של 48 שעות שהם הזמן שבהם אתה נחשב לנפקד,ואחרי 48 שעות אתה כבר נחשב לעריק. מה זה אומר בעצם?,שאם אני אהיה עריק אז יהיה לי רישום פלילי מתי שאני ארצה תעודת יושר? באיזה עבודות בידיוק רוצים תעודת יושר?(נגיד אחד שרוצה להיות מאבטח בבית חולים,סתם דוגמא שעלתה לי לראש) הבנתי גם שרישום פלילי מקבל רק מי שהיה עריק מעל 60 יום,אותו דבר תקף לגבי חיילים ממשטרה צבאית? אשמח לתשובות שיעשו לי קצת סדר בראש.

• 19 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. אז ככה,למי שכבר הספיק לשמוע ומי שלא (וזה לא ממש מפתיע לאור חוסר הפרסום של משרדי "לאן" ) הוזזה הבמה למתחת ליציעים 11-13 ראו פה: http://www.mako.co.il/music-news/local/Article-9158409ee3aa821006.htm&sCh=f6750a2610f26110&pId=786102762 כפי שאתם יכולים לראות,מחקו לגמרי את היציעים וכל האנשים שקנו כרטיסים ב-400-450 שקל נהנים מהסילבר רינג ויורדים לשם ! עכשיו אני בתור אחד שקנה לסילבר רינג,נדפק פעמיים! גם קניתי ב-50 שקל יותר מכולם,וגם אני יהיה בצפיפות אוכלוסין מטורפת בגלל שמורידים את כולם לדשא! אני חושב שזה ממש לא פייר וזאת עילה מספיקה לתביעה ייצוגית ענקית נגד "לאן" מה אתם אומרים על העניין ? ועוד דבר- הבנתי שיהיה בעייתי להכניס מצלמות דיגיטליות להופעה..זה נכון? כול…

• 42 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים