עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אהלן וסהלן יחביבי,

אני מתקשה לענות על שאלון סיווג ביטחונים ,מן הסתם אני לא אפרת יותר מדיי ,אבל מי שעבר את הנושא יודע . איך לעזאזל הם מצפים ממני לדעתי חלק מהמידע ? אם יקרה מצב שבו אני לא יהיה מדויק או לא יענה על חלק מה שאלות בגלל חוסר ידע ,האם מצב שכזה יפגע בי בכל הנושא של האמינות? אם יקרה מצב שהם יגלו עליי מידע שאני בעצמי לא ידעתי עליו, הם זה יקרא כהסתרה של פרטים? תשמעו, ההורים שלי גרושים + עליתי לארץ, לכן חסרים לי המון פיסות מידע, וספק אם אני אוכל לענות על חצי מהשאלות בצורה מדוייקת, מה אני עושה ?

• 18 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. ;D מה קורה? ;D אין לי כוח לשים הקדמה יפה, אז ישר לעניין. בחרתי במגמת הנדסת תוכנה + פיסיקה / ביולוגיה. אני מתלבט בין פיזיקה לביולוגיה, שני המקצועות נראים לי טובים. מה דעתכם? איזה מקצוע נותן יתרון בלימודים גבוהים בעתיד? (או שזה בכלל לא משנה?)

• 87 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. Started by UltraWaveMUSA,

רציתי לדבר איתכם בקשר לזיופים של המותגים המובילים בעולם שהם כמובן - תומי הלפינגר, לאקוסט, בוס, ארמני, פולו ראלף לורן ואפילו ורסצ'ה. איך מבדילים בין זיוף למקורי? לפולו יש את הסימנים הבאים -http://www.shopster.co.il/UploadProductFiles/3%20סימני%20זיהוי.jpg ולאקוסט יש סימן בו בטיקט המקורי בחולצה רשום רק לאקוסט ובתנין לא רשום כלום אלא רק מצויירים קווים באצבעות וכדומה ובצד העליון השמאלי יש את המידה של החולצה במספר. כמו כן, לאקוסט לא מיוצרים בצרפת אז אם רשום בצרפת זה זיוף. הם מיוצרים בפרו. איך מבדילים בזיופים של האחרים? עוד משהו - אני צריך עוד צבעים של פולו ותומי מקוריים. תכננתי לקנות מהאינטרנט ב375 לשתי החולצות [פולו+ תומי]. האם זה משתלם ואיפה אפשר להשיג בזול יותר? אל תגידו לי…

• 17 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. דווקא המעבדים הוותיקים זוכים לפופולריות מחודשת, בעוד הדור החדש עם יכולות AI מתקשה לפרוץ - ואינטל מנצלת זאת כדי להעלות מחירים ביותר מ-10%לכתבה

5. השוואה בין מעבד i3 8100 למעבד i7 3770 אתר 1 - https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i3-8100-vs-Intel-Core-i7-3770/3942vs1979 אתר 2 - https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-i3-8100-vs-Intel-i7-3770/3103vs896 איך התוצאות שונות כל כך ?

• 23 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. Started by pringles,

מה אפשר לעשות איתם חוץ מלהשתמש בהם רגיל?....

• 59 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. Started by MODY69,

לאחרונה יצא לי לקרוא המון על צמחונות ועל הסיכונים הבריאותיים שבאכילת בשר ומוצרי חלב והמצב נראה ממש רע. הבעיה היא שאני אדם מאד מדעי ורב המידע הצמחוני/טבעוני ברשת נראה מאד תעמולתי וחסר ביסוס מחקרי חזק וכל הזמן מצטטים את ה- ADA שטוענים שניתן לנהל אורח חיים צמחוני מבלי לגרוע מהבריאות. ראיתי גם את ההרצאה של גארי יופובסקי (אני בטוח שכל צמחוני או טבעוני מכיר אותו) והוא אומר שם דברים מעניינים אבל הוא לא מביא רפרנסים למחקרים. בקיצור, אשמח אם תביאו פה לינקים למחקרים מדעיים אמיתיים בעד ונגד דיאטות עם פחות בשר/מוצרי חלב. עוד דגש קטן, אשמח אם לא תכניסו טיעונים של מוסר/הרג חפים מפשע וכו' כי המטרה פה היא להבין את ההשפעות הבריאותיות בלבד. תודה, MODY.

• 35 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. אז ככה,למי שכבר הספיק לשמוע ומי שלא (וזה לא ממש מפתיע לאור חוסר הפרסום של משרדי "לאן" ) הוזזה הבמה למתחת ליציעים 11-13 ראו פה: http://www.mako.co.il/music-news/local/Article-9158409ee3aa821006.htm&sCh=f6750a2610f26110&pId=786102762 כפי שאתם יכולים לראות,מחקו לגמרי את היציעים וכל האנשים שקנו כרטיסים ב-400-450 שקל נהנים מהסילבר רינג ויורדים לשם ! עכשיו אני בתור אחד שקנה לסילבר רינג,נדפק פעמיים! גם קניתי ב-50 שקל יותר מכולם,וגם אני יהיה בצפיפות אוכלוסין מטורפת בגלל שמורידים את כולם לדשא! אני חושב שזה ממש לא פייר וזאת עילה מספיקה לתביעה ייצוגית ענקית נגד "לאן" מה אתם אומרים על העניין ? ועוד דבר- הבנתי שיהיה בעייתי להכניס מצלמות דיגיטליות להופעה..זה נכון? כול…

• 42 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

יש מצב שאני יוצא עם מישהי ביום שני. ניסיתי לחשוב על מקומות מתאימים לדייט ראשון אבל נראה לי שהכל יהיה מפוצץ והמוני. אין מה לעשות? אני בלי רכב, ומחפש מקומות באזור השרון(נתניה-הרצליה עדיף). אם למישהו יש המלצות, אני אשמח לשמוע.

• 28 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. Started by HiperPsY,

אני לרוב שומע מוסיקת רוק ולאחרונה ניתקלתי באחד זמרי הרוק עם הקול המרשים ביותר ששמעתי , תתנו בבקשה ביקורת על הקטע הבא: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=9D1D708E69ADBE1A זהו שיר של Kamelot מאלבום Karma שם השיר : Elizabeth: i. Mirror Mirror זהו שיר שמיתפרס ל 3 שירים המתחיל מהשקט עד לחזק בסדר עולה ממש מדהים. Elizabeth: i. Mirror Mirror הוא החלק הראשון של השיר אם תיהיו מעוניינים אני יעלה גם את שתי החלקים האחרים. ---- אם ניתקלתם בזמרי רוק בעלי קול מרשים תעלו קטעים בבקשה. אהזנה נעימה. :coolman:

• 67 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. שלום אדונים נכבדים שכמותכם... רק רציתי לאחל חג שמח. וכשאני אומר חג שמח, כך יהיה... I'm a man of my word. תצפו להפתעה במהלך השבוע הזה! בעצם, אל תצפו לה... תופתעו! חה חה חה!

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. Started by com,

היה הרבה פירסומים.. על ביטול שעות אפס בכלל... וגם ביטול של יום השישי לתיכוניסטים! ולשמניסטים. אני רוצה לדעת מה הולך להיות בשנת הלימודים הקרובה (והאחרונה) שלי.. אני לומד בעירוני א חיפה (משהו במקרה מבקר פה!?@ ;D ) האם אנחנו נלמד בשעות אפס? הם נלמד בימי שישי? (אולי זה ספיציפי בבית ספר)

• 46 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. תגידו ספאם תגידו לא.. אבל תעזרו עם השם לא עולה לי כלום!

• 90 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. אני רוצה להמליץ על תוכנית (רק למנויי הלווין) שנקראת call for help. זו תוכנית משעשעת וגם לימודית בנושאי מחשבים ואינטרנט. התוכנית מתאימה הן למשתמשים חדשים והן למשתמשים בינוניים. היא נותנת כל מיני סקירות על מוצרים חדשים שיצאו לשוק, פותרת בעיות נפוצות בכל מערכות ההפעלה וגם נותנת סקירות של אתרים חדשים ומעניינים וגם כל מיני המלצות לקבצים בחינם. אני חושב שכל אחד יכול להפיק תועלת מהתוכנית הזו אפילו אם הוא חושב שהוא יודע הכל. בקיצור שווה ניסיון

• 71 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. Started by EG,

יש בגרות בלשון ביום שישי הזה! בבקשה למי שיש קצת חומר או אפילו יותר טוב סיכומים אז שישלח לי בבקשה. כן אני יודע שלכל בגרות אני מבקש פה חומר - אבל אתם יודעים איך זה שלא לומדים כל השנה ??? ??? .........

• 59 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. שלום לכולם!אני מעוניין לרכוש אופניים לטיולים ושטח, אך הבעיה היא שאין לי מקום בדירה. אין לי מחסן, ואין אפשרות לקשור את האופניים בחוץ \ חדר מדרגות. ראיתי כל מיני פתרונות לתלייה על הקיר.האם למישהוא יש ניסיון? המלצות למתלים? האם תלייה כזאת פוגעת באופניים \ שלדה?תודה ושבוע נפלא!

17. אני כבר שעה יושב ומנסה לאכול איתם! איך מיליארד סינים עושים את זה? ניסיתי כמה מדריכים שמצאתי בגוגל אבל

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  18. Started by DXT,

אני אישית מתכוון לעשות שני קורסים באוניברסיטה (בדרך להשגת חצי תואר עד סוף התיכון). אולי לטוס לאיזה ארץ (גרמניה, טורכיה, לא יודע...) לשדרג את המחשב... ;D ומה אתם מתכוונים לעשות?

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by deso,

יומולדת שמח אתה בן 23!~ חחח

• 59 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. היי יש לי שאלה שסתם מעניינת אותי. אני בחייל המשטרה הצבאית מד'כ. בקיצור מפה לשם שמעתי שאין דבר כזה במשטרה צבאית נפקדות כמו בכל חייל אחר,הכוונה היא שיש אצלנו פקודת מעצר של 48 שעות שהם הזמן שבהם אתה נחשב לנפקד,ואחרי 48 שעות אתה כבר נחשב לעריק. מה זה אומר בעצם?,שאם אני אהיה עריק אז יהיה לי רישום פלילי מתי שאני ארצה תעודת יושר? באיזה עבודות בידיוק רוצים תעודת יושר?(נגיד אחד שרוצה להיות מאבטח בבית חולים,סתם דוגמא שעלתה לי לראש) הבנתי גם שרישום פלילי מקבל רק מי שהיה עריק מעל 60 יום,אותו דבר תקף לגבי חיילים ממשטרה צבאית? אשמח לתשובות שיעשו לי קצת סדר בראש.

• 19 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. היום איחרתי לעבודה, כי השעון המעורר סירב לעבוד. יש לי אייפון 3GS עם מערכת בגרסה 4.12 (jailbreak של limera1n). בהתחלה חשבתי שאני עדיין מסטול מאתמול בלילה, אך מסתבר ששון מעורר פשוט לא עובד, גם אצל חברה שלי במכשיר. מצאתי את הפתרון: בעת קביעת שעון מעורר תסמנו ב-'חזרה', את כל הימים. הינה הלינק: http://www.9to5mac.com/45310/new-years-2011-breaks-non-recurring-iphone-alarm-clocks

• 9 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. Started by CentralEruption,

חידה מאד חמודה, שניתנה לי בידי המורה שלי. נראה מי יצליח לפתור: יש בידכם את המחשב הביתי הפשוט ביותר - מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מיקרופון, בורד וכל תכולת המארז. נכנס לחדר אדם, שלא משמיע רעש ולא נוגע במחשב. איך נדע שהאדם נמצא בחדר, בעזרת המחשב הפשוט שבידנו? * שימו לב: אין אפשרות להוסיף תחכומים למחשב כמו חיישנים למינהם וכו'. רמז: יש קשר כלשהו לתכונות של חיות מחמד.

• 47 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. לפני כמה ימים שביקרתי בחנות מחשבים כלשהי ראיתי על אחד מהמסכים שומר מסך מגניב כזה בשומר מסך השולחן עבודה נשאר אותו דבר רק שיש מלא בועות כאלה מקיפות אותו וזזות מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג שומר מסך כזה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by iakovl,

אוקי אל תנסו להבין למה אבל בגלל דוד שלי האידיוט עבדתי היום עם צמנט בלי כפפות אלא עם ידיים חשופות ו... קיבלתי כוויות (ממש מעצבנות) וכמה חורים ביידים. אני צריך שתמליצו לי על דרכי טיפול (אני אלך לרופא בכל מקרה) ואיך לנקום בדוד (תאמינו אני עם ראש פתוח )

• 48 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. Started by ron11,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך כרטיס מסך עם קירור אקטיבי http://www.amazon.co.uk/Zotac-GeForce-1280MB-Graphics-Card/dp/B003N18TFG/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=computers&qid=1284229843&sr=8-3 כמה המע"מ והמכס יקחו + משלוח וגם עם יש אתר שאפשר לברר גם בקשר למע"מ והמכס למוצריי חומרה שונים תודה לעוזרים !!!

• 19 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים