כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
ושאלת בונוס: האם הייתם מוותרים על האפשרות להקליד אותיות גדולות אנגליות במהלך כתיבה בעברית (באמצעות החזקת Shift או לחיצה על Caps Lock) עבור אפשרות קלה יותר להקלדת ניקוד עברי?
-
- 20 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אנחנו נמצאים בבצורת. החורף הקודם היה חלש, החורף היוצא היה מאד חלש. המדינה אסרה על השקיית הגינות הציבוריות ועיריית אשדוד באמת אכפה את הגזירה. הגינות הציבוריות באשדוד צהובות. אבל לבעלי מגרש כדורגל באשדוד זה לא מפריע. באשדוד, לא רחוק מתחנת המשטרה, יש מגרש כדורגל. הבעלים של המרגש משקה את המגרש כל יום בשיא החום. שמעתם נכון. אני נוסע לעבודה בערך בשעה 10:00 והממטרות עובדות בשיא המרץ. היום חזרתי מירושלים בשעה 12:00, עברתי לידה המגרש ואני רואה את הממטרות עובדות בשיא השרב. משום מה יש לי תחושה שהוא לא משקה את המגרש על חשבונו. מה אפשר לעשות? למי אפשר להתלונן?
-
- 75 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
בפייסבוק בדר"כ כאשר מישהו מוסיף חבר יישר כל רשימת החברים שלו רואה "itzik is now friend with yossi " .... אפשר לבטל את זה ? או להשאיר את האופציה אבל לבטל בן אדם ספציפי שרק הוא לא יראה כאשר אני מוסיף מישהו ? תודה ! ???
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
חידה מאד חמודה, שניתנה לי בידי המורה שלי. נראה מי יצליח לפתור: יש בידכם את המחשב הביתי הפשוט ביותר - מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מיקרופון, בורד וכל תכולת המארז. נכנס לחדר אדם, שלא משמיע רעש ולא נוגע במחשב. איך נדע שהאדם נמצא בחדר, בעזרת המחשב הפשוט שבידנו? * שימו לב: אין אפשרות להוסיף תחכומים למחשב כמו חיישנים למינהם וכו'. רמז: יש קשר כלשהו לתכונות של חיות מחמד.
-
- 47 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
הייתי בצו ראשון ביום שלישי קיבלתי קב"א 54 דפ"ר 60 הבנתי שזה בדיוק מספיק לי למיונים של טייס שני דברים שאני לא יודע מה לעשות לגביהם 1 - לא קיבלתי פרופיל עדין כי אני צריך לעשות בדיקת מאמץ( אסתמה בעבר) אני בריא לחלוטין ורץ המון, הקצין רפואי אמר שזה 97 אם הכל בסדר 2 - אני ילד יחיד ועדין לא החתמתי את ההורים שלי (אבל הם כבר הסכימו, רק אחרי שאני אקבל את ה97) מה אני צריך לעשות כדי לקבל את המיונים לצוות אוויר? לחכות? להתקשר ולבקש?
-
- 11 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם!אני מעוניין לרכוש אופניים לטיולים ושטח, אך הבעיה היא שאין לי מקום בדירה. אין לי מחסן, ואין אפשרות לקשור את האופניים בחוץ \ חדר מדרגות. ראיתי כל מיני פתרונות לתלייה על הקיר.האם למישהוא יש ניסיון? המלצות למתלים? האם תלייה כזאת פוגעת באופניים \ שלדה?תודה ושבוע נפלא!
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בשעה טובה, קיבלתי צו ראשון. מסתבר, שזה לא ראשון שהם שלחו אליי, כנראה נעלם בדואר או משהו (מצוין עליו "התראה לפני מעצר :s05: ). בכל אופן, בתוך המכתב, הגיע רק צו ההתיצבות, בלי השאלון הרפואי מצאתי את הטופס, באיכות מגעילה ביותר, באתר של צה"ל: http://www.aka.idf.il/giyus/general/?CatID=23065 יש אולי משהו באיכות יותר טובה? כי זה די מעצבן לשבת ולמלא דבר כזה. לא לחוץ לי לקבל משהו אחר, מקסימום אני יסבול 3 דקות וימלא בזה, אבל יהיה נחמד למצוא משהו אחר. ולבסוף, מחיפוש קצר גיליתי שכבר חרשו על הנושא הזה פה, אבל בכל זאת, טיפים יתקבלו בברכה .
-
- 0 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני לרוב שומע מוסיקת רוק ולאחרונה ניתקלתי באחד זמרי הרוק עם הקול המרשים ביותר ששמעתי , תתנו בבקשה ביקורת על הקטע הבא: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=9D1D708E69ADBE1A זהו שיר של Kamelot מאלבום Karma שם השיר : Elizabeth: i. Mirror Mirror זהו שיר שמיתפרס ל 3 שירים המתחיל מהשקט עד לחזק בסדר עולה ממש מדהים. Elizabeth: i. Mirror Mirror הוא החלק הראשון של השיר אם תיהיו מעוניינים אני יעלה גם את שתי החלקים האחרים. ---- אם ניתקלתם בזמרי רוק בעלי קול מרשים תעלו קטעים בבקשה. אהזנה נעימה. :coolman:
-
- 67 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי רמקול נייד (שנפתח עליו פה כבר איזה שרשור או שניים) ויש לי מספר שאלות לגבי המשך הדרך : _אני יודע שזו חפירה, גם מתן עזרה על חלק מהשאלות תתקבל בברכה, תודה מראש!_ 1. הרמקול הזה מבוסס מגבר 2.1. את הסאב התקנתי בתחתית הרמקול ויש לו חלל גדול ואטום מבפנים שמשמש כתיבה גם בשבילו וגם בשביל 2 הרמקולים הנוספים (רמקולים של רכב 4' פשוטים). האם אני צריך להפריד את החללים? 2.כמה חשוב ובמה ישפר הוספת צמר סלעים לחלל הקופסא? ובהנחה ואני מוסיף, איך, איפה וכמה בדיוק צריך להוסיף? (אני לא בבית, אעלה תמונות אם צריך מאוחר יותר) 3. הרמקולים של ה 4' בווליום גבוה גורמים לדפיקות כלות בבאסים ולזיופים. אני חושב שיש קרוס מובנה כלשהו (לא יודע אם יש ובאיזו איכות) אבל חשבתי בכל זאת לחתוך קצ…
-
- 20 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
- 42 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום..אני כרגע נמצא 4 חודשים לפני גיוס (אוגוסט), הבעיה שלי מתחילה בכך שקיבלתי נתונים נמוכים (קב"א 48, דפ"ר 50, פרופיל 64), מבחינת הפרופיל אני יודע מה הבעיה ואני לא מתנגד לפרופיל הזה. אבל לגבי הדפ"ר והקב"א אני משתגע. אני הראתי מוטיבציה להתגייס בראיון אישי, המבחנים הפסיכוטכניים הלכו לי טוב מאוד ואין לי מושג על מה ולמה קיבלתי נתונים כאלה. קיבלתי מנילה לפני 4 חודשים ובה היה רשום התפקידים הבאים: 1. חיל האוויר מערך טכני 2. רופא 3. מש"ק לוגיסטיקה 4. סוהר 5. אפסנאי אני אחד שכל החיים שלו מתעסק במחשבים, על כל ההיבטים (תוכנה וחומרה),למה שאני אקבל כאלה דברים שוליים, (חיל האוויר מערך טכני לא נחשב, זה לנקות גלגלים של מטוסים, ולהתקין מזגנים בהם). השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי לגר…
-
- 31 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לאחרונה ירדתי במשקל. אני מעוניין במסגרת אימונים קבועה בחדר כושר באזור חולון בת-ים לצורך חיטוב הגוף (מבוגרים). מישהו מכיר ויכול להמליץ על מכון / קאנטרי קלאב ? תודה למסייעים
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מעוניין בקורס פסיכומטרי. אין לי מושג איזה קורס לבחור, כמה המליצו לי על קידום וכמה על יואל גבע. אין לי מושג על מה ללכת, אני אשמח אם תמליצו לי על הקורס הכי טוב, שיכין אותי בצורה הכי טובה למועד הבא [כמובן לא בספטמבר]. תודה רבה למי שיציע לי קורסים! [אני צריך קורס באזור ראשון לציון ] חשוב, הייתי רוצה להרשם למועד דצבמר, זה עדיין אפשרי בלי להפסיד חומר?
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני בטוח שרוב האנשים שמעו על האתר PCHardware - pch.co.il וראו את המחירים הסבירים מאוד שלהם והשתמשו ב"בונה מחשבים" שלהם. מה שאני רוצה לדעת זה, כמה שמעו על השירות לקוחות שלהם? קניתי מחשב מהם באמצע ספטמבר, הודיעו לי שאפשר לבוא לקחת אותו בערך שבוע אחר כך, באתי, ולקחתי אותו הביתה. התחלתי להתקין וינדוס, וכל הזמן ההתקנה התלוננה על קבצים שלא הועתקו טוב ושאפשר לנסות שוב. לאחר כמה נסיונות כושלים והרבה "Retry File Copy" הצלחתי להתקין את הוינדוס וניסיתי לראות מה גרם לכל הטעויות. אחרי שראיתי שכל פעם שאני מתקין תוכנות מהכונן סידירום הם מתלוננות על קבצים שלא מועתקים בהצלחה, כבר הייתי מוכן להכריז על הכונן כגורם לבעיה. למזלי חבר הציע לי גם לבדוק את הראם - הזכרון הפנימי של המחשב. הורדתי תו…
-
- 37 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
היום התחלתי כיתה י' אני צריך לבחור שתי מגמות ואחת כבר בחרתי (מדעי המחשב) חוץ מזה יש עוד שתי מגמות שמעניינות אותי - כימיה ופיזיקה אמרו לי שפיזיקה זה ממש קשה וצריך להשקיע הרבה אז אני מתלבט אם לקחת מקצוע אחר מצד אחד כימיה זה המקצוע הכי קרוב שיש לפיזיקה, מצד שני הוא גם דומה לביולוגיה (זה מה שאמרו לי כשנרשמתי) - מקצוע שאני ממש שונא תאמת, לא כל כך הבנתי מה בדיוק לומדים בכימיה יש מישהו שלומד\למד במגמה הזאת ורוצה להסביר לי? עריכה: בקשר למחשבים, אני לא יודע אם כדאי לי להישאר, זה תוספת של 3 שעות שבועיות בנוסף לפיזיקה (אלה המגמות היחידות שמתחילים ללמוד השנה) ולומדים בסך הכל SQL, נראה לי ממש ביזבוז זמן מה אתם אומרים?
-
- 59 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
היום בלילה אני טס קונקשיין לברלין לשבוע עם טורקיש אירליינז דרך איסטנבול. מכיוון והכל התארגן בדקה התשעים יש לי מספר שאלות שמי שיש לו עצם לעניין אשמח מאוד! כל הלינה צריכה להתבצע דרך קאוץ' סרפינג כאשר שלחתי אתמול בלילה הודעות למשתמשים בתקווה שיענו בחיוב ויסתדר. ברלין: 1) יש מקומות מעניינים ששווה לבקר בהם או שהם בגדר MUST? 2) מבחינת שקעים הבנתי שהחיבור זהה, אך יש עוד סוג ולכן רצוי להצטייד גם במתאם? 3) טיפים והערות על תחבורה ציבורית בעיר? הבנתי שיש אפשרות לעשות כרטיס חופשי חודשי ליום-יומיים שנקרא "WELCOME BERLING" וגם נותן הוזלה באטרקציות. איך הכרטיס פועל והאם לדעתכם שווה לקנות אחד כזה? 4) איזה אמצעי תחבורה ציבורית מומלץ להגעה משדה התעופה שונפלד בברלין למרכז העיר? 5) …
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היום אני סוף כל סוף מזמין את הION DRUM ROCKER מeBay. למען האמת הסיבה היחידה שחיכיתי היא שראיתי שהדולר מאוד לא יציב, חשבתי אולי יצא לי חיסכון של איזה 100 ש"ח. בסוף הוא בכלל אתמול עלה ל3.88 וקיצר הבנתי שאני סתם מבזבז זמן עכשיו השאלה שלי תוך כמה ימי עסק המוצר אמור להגיע אם שולחים לי את החבילה דרך USPS EXPRESS MAIL INTERNATIONAL (מארה"ב לישראל כמובן). משקל החבילה הוא 14.98 ק"ג (אולי יוצא טיפה יותר אחרי שאורזים את זה למשלוח). את הגודל לא הצלחתי למצוא אבל פה אפשר לראות באיזה גודל בערך מדובר. מעבר לזמן הגעה, מישהו יודע אם יש סבירות גבוהה שזה יתקע במכס ואני אצטרך לנסוע לת"א ולחכות בשביל לקבל את זה, או שזה יגיע עד אליי (גר ביישוב ליד ראש העין. עד עכשיו כל דבר בערך (חוץ מEEE ש…
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
נגמר לי הדונדוראנט ורציתי לדעת מה כדאי לקנות, הקודם היה לי של speed stick אם אני לא טועה... תקציב עד 40 ש"ח עדיף שהוא יהיה מאוד אפקטיבי, כלומר יישאר האפקט לכמה שיותר זמן.
-
- 40 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-