עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Cereal Killer,

???

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. Started by mrraz,

אני צריך להגיע לשם עם רכב מישהו יכול להסביר איך להגיע ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by ori14,

שלום לא מזמן עברתי לאינטרנט ב018 (יום ראשון), הופתעתי כשענה לי נציג ברגע שבחרתי להתחבר, ולא הפנה אותי לעוד אין- סוף בכירים ממנו ומספרים אחרים על מנת לקבל שירות. הבעיה התחילה כשרציתי להתנתק מ012, ב7 וחצי בערך ביום ראשון התקשרתי לשירות לקוחות וביקשתי להתנתק, היתה המתנה של כ5 דקות, וכשסוף סוף נענתי, ניצגה שלהם ניסתה לשכנע אותי להשאר במבצע בלי להוסיף שקל ( שקרנית), לאחר שערבתי את המכשול הזה והיא הייתה מוכנה לנתק אותי היא ביקשה ממני להמתין, ההמנתה ארכה כ10 דקות (וזה באמת אמיתי, לא סתם כי אני עצבני ובא לי לפגוע בשמם) וכשהיא חזרה לשיחה היא אמרה שהיא לא יכולה לנתק אותי מכיוון שהשירות לקוחות לא פעיל או משהו, באמת שלא הבנתי אותה, אבל התקשרתי לשירות לקוחות והוא היה פעיל אחרת איך …

• 39 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. Started by pure perfection,

שלום , אני מחפש כבר תקופה ב ebay נוריות לד אבל ממה שאני רואה כל מה שיש שם זה " מוצרי מדבקה " למיניהם ולא מותגים מוכרים . האם יש לכם המלצה לנוריות מסויימות ? תודה

5. מכל הפורומים מצאתי שפה הכי מתאים אם עדיין זה לא קשור אפשר למחוק :-\ יש פה כמה שבעלי טלפון של הוט ??? הבנתי שזה רק 45 שקל לחודש ל 34 שעות (מה שאין סיכוי שיעברו את זה אצלנו בבית) וזה רק לבזק וטלפונים של הוט . השאלה איפה כאן הקא'צ ??? הרי 45 שקל זה סכום שאפשר רק לצחוק ממנו ולחפש את הקא'צ (כמוני) שעדיין לו מצאתי . יש פה בעלי הוט בטלפון ? איך זה עובד ? האם זה יהיה אותו מחיר לאילו שמתקשרים אליי ? בדיוק כמו שהתקשרו לבזק עד עכשיו ? מה לגבי שיחה לפלפונים מטלפון הוט ? האם זה אותו מחיר כמו מבזק להוט ? (כלומר ה 30 אגורות + המחיר של תעריף הסלולרי שלוקחים) ? תודה .

• 28 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. Started by pringles,

מה אפשר לעשות איתם חוץ מלהשתמש בהם רגיל?....

• 59 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by אישי555,

אני משתמש בכתבן שלהם ויש לי מספר שאלות: 1. הקובץ המדובר משתנה 3 פעמים בשבוע ובכל פעם מתווספים לו כשלושה עמודים. האם אפשר לשתף אותו (להורדה בלבד) בקישור אחד או שבכל שינוי צריך לפרסם קישור חדש? כלומר האם הקובץ שבקישור מתעדכן גם כן כשהקובץ משתנה? 2. לפעמים יש משפטים קצרים ואין טעם שכולם יהיו אחד מתחת לשני. האם אפשר לחלק דפים בודדים לשני טורים, או שהאופציה מחייבת שכל המסמך יהיה מחולק לשני טורים? 3. איך עושים תוכן עניינים שאפשר ללחוץ על שם פרק ולהגיע ישירות לעמוד מבלי לגלול את כל המסמך?

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. נחשפתי היום לוירוס, גם באזור הפנים. יש לי כמה פצעי בגרות בודדים והשפתיים שלי יבשות, והבנתי שכך עובר הוירוס לגוף. האם אפשר למנוע את ההדבקות? הבנתי שאי אפשר לרפא, אבל אם אני אקח אנטיביוטיקה האם זה יעזור?

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by lev-27,

אנחנו נמצאים בבצורת. החורף הקודם היה חלש, החורף היוצא היה מאד חלש. המדינה אסרה על השקיית הגינות הציבוריות ועיריית אשדוד באמת אכפה את הגזירה. הגינות הציבוריות באשדוד צהובות. אבל לבעלי מגרש כדורגל באשדוד זה לא מפריע. באשדוד, לא רחוק מתחנת המשטרה, יש מגרש כדורגל. הבעלים של המרגש משקה את המגרש כל יום בשיא החום. שמעתם נכון. אני נוסע לעבודה בערך בשעה 10:00 והממטרות עובדות בשיא המרץ. היום חזרתי מירושלים בשעה 12:00, עברתי לידה המגרש ואני רואה את הממטרות עובדות בשיא השרב. משום מה יש לי תחושה שהוא לא משקה את המגרש על חשבונו. מה אפשר לעשות? למי אפשר להתלונן?

• 75 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. שלום, רציתי לקנות בטרייה ניידת לאייפון שלי דור ראשון מהאתר DealExtreme (הכי זול שמצאתי עם משלוח לארץ). מצאתי את שתי האפשרויות הללו: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18059 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18197 אני לא שואל איזה מאלו מתאים לאייפון,אלא איזה מאלו עדיף לקנות (עזבו את הפרשי הסנטים האלו).. כלומר , איך אני יודע איזה מוכר עדיף ? וגם ראיתי שאם אני קונה 3 יש הנחה כלשהי .. זה נכון? (עוד שני חברים שלי רוצים גם אז זה יוצא מעולה אם יש הנחה ).. ודבר אחרון - המשלוח,האם הוא באמת בחינם \ כמה זמן לוקח בממוצע לחבילה להגיע (אני פשוט צריך את זה דחוף לנסיעה בעוד חודש בערך).. תודה רבה רבה מראש!

• 36 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by yot,

• 42 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. Started by dvirf1,

אני יודע שזה long shot, אבל אם ידעו לענות לי איפשהו, זה כאן. יש לי Galaxy Nexus, ואני רוצה לחבר אותו למערכת באוטו שלי (קצת מוגזם לקרוא לזה מערכת ). אין לי AUX במערכת. אפשר לחבר בדרך אחרת, או שצריך לקנות רדיו-דיסק חדש?

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. אוקי. עכשיו עליתי לי' בתיכון ברמה"ש, 11 כיתות בשכבה, כל כיתה מפוצצת בכוסיות איכותיות בנות-עשירים חח. אין לי בעיה של בטחון עצמי, אני נראה אחלה, טוב אני לא יתחיל להחמיא לעצמי אבל הבנתם את העניין. ועכשיו אני צריך לעשות את ההחלטות הגורליות, את המעשים שיעשו את ההבדל. יש כמה בנות בכיתה שלי, חמודות לאללה... ובקצב הזה אני יכנס ל Friend Zone שלהן מהר מאוד... פתאום קלטתי, אחרי יומיים... ואני לא בקטע של ידידות-טובות בכלל! יותר בכיוון של סטוצים וכו'. אין לי הרבה נסיון עם בנות, כי את השינוי העצום לטובה עברתי בחופש... בקיצור, אשמח לעצות מועילות מחבר'ה בגילאים שלי+.

• 29 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by אמיר יצחקי,

יאללה בחרו

• 48 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3713546,00.html תגידו זה אמיתי יש לי רישיון ישן עד אמצע 2010 ולא קיבלתי שום התראה אז מה אני עושה ואם אני ירצה לנסוע מחר לאנשהו ואם בכלל לא היתי רואה את הכתבה ?

• 43 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. התחלנו השנה ללמוד בעע שחכתי את השם זה עם האוטומטים והעיגולים והחצים קיצר בשיעור הראשון עשינו את התרגיל של להעביר את הזאב הכבשה והחסה מצד אחד של נהר לצד שני שאסור להשאיר את הכבשה עם החסה ואת הזאב עם הכבשה שיעור אחרי זה תקעה לנו בחן כי היא אישה רעה מאוד והייתה השאלה כדלקמן אב ושני בנים נמצאים בצד אחד של הנהר ובידיהם סירה רעועה שיכולה לסחוב את האב בן אחד או את שני הבנים אוקי אז צריך לפתור את זה שזה דיי בדיחה ולתת דוגמא למצב מלכודת (מצב השקול ללהשאיר את הכבשה עם החסה או את הזאב עם הכבשה) אז אמרתי לה שאין לשאלה הזו מצב מלכודת אז היא אמרה סתום את הפה אתה טיפש ואז בסוף השיעור פתרנו את השאלה והיא החליטה שהמצב מלכודת זה כשעולים לסירה האב ובן ואז הסירה קורסת וקפוט לפי דעתי זה ממש מ…

• 64 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. Started by DAN,

אופניים לאישה !!

• 40 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. אני לא מדבר על הסמכות MCSE וכד' אלא על תארים של ממש.

• 39 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. אני מעוניין להוריד את אחוזי השומן בגוף מעבר לפעילות אירובית שאני עוסק בה אני צריך גם המלצה לתפריט יומי אשמח לקבל אחד כזה ומאיזה מאכלים בעיקר להימנע תודה.

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. Started by eido300,

התעניינתי בתחום הפיתוח תוכנה ואמרו לי שעובדים שם שעות מטורפות, כינו את זה "סוג של עבדות מודרנית", שיש המון אנשים שפורשים בגלל זה, לא רואים את המשפחה וכו', בקיצור מבחינת שעות עבודה זה על הפנים. אני מניח שלפחות חלק מהגולשים כאן הם בתחום הזה, ורציתי לשאול מה באמת קורה שם? באמת השעות כאלה מטורפות? יש כזה מושג "חצי משרה" בתחום הזה? בקיצור אשמח שמישהו ישפוך לי קצת אור על הנושא הזה. תודה

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. Started by dbx22,

אחרי שראיתי KILL BILL נדלקתי על חרבות של סמוראים ;D ;D ;D מישהו יודע כמה הן אמורות לעלות ואיפה אפשר לקנות אותם?? תודה... ;D

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. Started by ShahafH,

כידוע 15% מכלל האוכלוסייה בעולם הם שמאליים, אני ביניהם. מעניין אותי איך אתם משחקים את המשחקים ועם איזה ציוד? בדיוק הזמנתי מEBAY את הרייזר DEATHADDER הגרסה לשמאליים שאין בארץ כי מה לעשות, אנחנו נחותים קיצר הנה תמונה של תנוחת היד שלי על המקלדת (עד שיגיע העכבר שלי). http://img138.imageshack.us/img138/5645/27112010600.jpg חשוב לציין שאני גם לא משנה בכלל את המקשים במשחקי FPS שאני משחק. אני לוחץ על רווח עם הכרית הזאת שלפני הזרת ??? אין לי מושג איך התרגלתי ככה אבל אני משחק כמו שצריך

• 23 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. 1. מה הדרך הכי מהירה להוריד משקל? 2. מה יקרה אם אני יפסיק לאכול ליומיים? 3. באיזה פירות יש חד-סוכר שלא משמין? ומה יקרה אם אני אוכל רק את הפירות האלה ? 4. האם משקולות עוזרות להוריד משקל או רק לפיתוח שרירים ? תודה

• 38 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. שלום לכולם. אני עולה ל י"א ואני רוצה לקנות לי מילונית אלקטרונית באנגלית. מישהו יכול להמליץ לי על מילונית טובה ולא יקרה. שהיא לא תיהיה כאילו עוד שניה הולכת להתפרק. משהו איכותי! תודה

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. שלום ושבת שלום ביום ראשון עוד שבוע אני עושה ניתוח עיניים מסוג PRK בהדסה אופטיקה משהו יודע עם הניתוח עצמו כואב, ואיך הראייה שלי תיהיה במשך שבוע אחרי זה? תודה לכל העזרים

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים